国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

英語四級聽力考試全真模擬題

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

英語四級聽力考試全真模擬題

  答案和解析:

  Section B

  Passage One

  Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

  26. Social challenge. Physical challenge.

  Economic challenge. Intellectual challenge.

  27. Painting a picture. Building pymp3ids.

  Exploring the space. Making plans for transportation.

  28. They ignore them. They are afraid of them.

  They accept and enjoy them. They are indifferent to them.

  Passage Two

  Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

  29. It eliminated many factory jobs.

  It allowed workers to live far from their jobs.

  It gave workers opportunity for better training.

  It allowed workers to spend more time at home.

  30. Increased transportation costs.

  The lack of a qualified sales force.

  A decline in the number of customers.

  Difficulty in transporting merchandise.

  31. Because property is more valuable in the city.

  Because prices are higher in downtown stores.

  Because job opportunities are better in the city.

  Because highway commuting has become unpleasant.

  Passage Three

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32. The good points of the federal system.

  How power is divided under the federal system.

  The difference between the central government and the states.

  The different functions of the central government and the states.

  33. Printing money.

  Limiting state taxes.

  Making treaties with foreign countries.

  Passing laws affecting trade between the states.

  34. All the states have respective powers.

  The central government and the states share the same powers.

  The powers of the country are fairly divided up between states.

  It is the Constitution that specifies the power for the central government and the states.

  35. The central government cannot be too powerful.

  Bigger states have more power than smaller ones.

  The central government can put a limit on state taxes.

  The states and the central government have the same powers.

  Section B

  Passage One

  Human beings enjoy challenges. Many of them like physical challenges. They ask themselves questions like these: How fast can I run? How high can I climb? How deep can I dive? How far can I swim? How long can I hold my breath? How much can I lift? How high can I jump? Because people enjoy challenges, they like to play sports and watch other people play sports. They like climbing, running, diving, lifting, jumping, and so on. Every four years millions of people all over the world enjoy the international sports competition called the Olympics. There are challenges that are not physical challenges. There are social and intellectual challenges, too. Leonardo da Vinci, who lived in Italy during the fifteenth century, enjoyed every possible challenge. He was an artist and painted the well known picture, the Mona Lisa. He was an engineer who made plans for a city with roads under the street for traffic. He was an inventor who invented a device to let people breathe under water. He was a scientist, and he learned a great deal about human structure.

  Another kind of challenge faced the Egyptians between 4,000 and 5,000 years ago when they decided to build the first pymp3id. They used six million tons of rock. That is enough to build a ten foot wall around all of France. Four hundred thousand men worked for twenty years to build it.

  So, for thousands of years, people accepted challenges. Today we still have many challenges before us. Medical science faces the challenges of conquering the many diseases which still attack human beings. Engineers and planners must build new cities and new kinds of transportation. Scientists must develop new fomp3s of energy. And many of us are interested in the challenge of space. We live in an age of challenge.

  Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

  26. When people participate in sporting activities, what kind of challenge do they face?

  【解析】選。預讀選項可知此題詢問的是challenge的類型。在聽的過程中需要留意涉及類型的細節(jié)。文中開頭的Many of them like physical challenges后用一系列的例子,如How fast I can run?...They like climbing, running...表明,當人們參加體育活動時他們面對的是physical challenges。

  27. Which belongs to social challenge?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查對四種行為在細節(jié)上的區(qū)分。在聽的過程中需要留意文中出現(xiàn)了哪幾種行為、分別是為了說明什么問題而出現(xiàn)。

  28. How do people react to the category of social challenges?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查They對them的態(tài)度。在聽問題時需要留意They和them分別指代的是什么。

  Passage Two

  Today well examine the role that private transportation ― namely, the automobile ― plays in city planning.

  A number of sociologists blame the automobile for the decline of the downtown areas of major cities. In the 1950s and 1960s the automobile made it possible to work in the city and yet live in the suburbs many miles away. Shopping patterns changed; instead of going to downtown stores, people in the suburbs went to large shopping malls outside the city and closer to the home. Merchants in the city failed, and their stores closed.

  Downtown shopping areas became deserted. In recent years theres been a rebirth of the downtown area, as many suburbanites have moved back to the city. Theyve done this, of course, to avoid highways blocked with commuters from the suburbs. Ive chosen this particular city planning problem―our dependence on private transportation ― to discuss in groups. Im hoping you will all come up with some novel solutions. Oh, and dont approach the problem from a purely sociological perspective; try to take into account environmental and economic issues as well.

  Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

  29. How did the automobile affect the work force in the 1950s and 1960s?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查對It對workers或jobs的影響。在聽問題時需要留意It指代的是什么。

  30. What problem did downtown city merchants face in the 1960s?

  【解析】選。預讀選項可知此題是考查對四種負面事實的區(qū)分,需要留意文中關于這些細節(jié)的陳述。

  31. According to the speaker, why are some people moving back to the city?

  【解析】選。預讀選項可知此題詢問的是關于某件事情的原因。文中提到人們從鄉(xiāng)下搬回到城市的原因是:to avoid highways blocked with comustters...,是對此的同義轉述。

  Passage Three

  The United States operates under a federal system of government. Under the federal system, power is divided between the central government and the states. The central government is given specific powers. These powers are named in the Constitution. Powers that are not assigned to the central government in the Constitution belong to the states.

  The central government can pass laws that affect trade between states. The central government can also make treaties with foreign countries. It has the power to print money. The Constitution gives the central government these powers. These powers belong to the central government only. However, the states have many powers that the central government cannot control. For example, a state is allowed to tax people who live and work in the state. The central government cannot put a limit on the amount of money that a state taxes its people.

  Many people feel that the federal system has many good points. One good point is that it restrains the power of the central government. The central government cannot become too powerful. Another good point is that the central government makes sure that the bigger states dont become too powerful. Under the Constitution, all states are treated equally. The laws of the central government do not favor one state over another.

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32. What does the passage mainly tell us?

  【解析】。在聽錄音之前,預覽四個選項可知本文與federal system或central government and the states有關。而且這些選項的概括性很強,很有可能詢問文章的主旨大意。

  33. Which is the power of the states governments?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種行為在細節(jié)上的區(qū)分。在聽的過程中需要留意文中出現(xiàn)了哪幾種行為、分別是為了說明什么問題而出現(xiàn)。

  34. What is stated in the passage?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種事實的區(qū)分,而且均與中央政府和每個州的權力有關。

  35. According to the passage, what is a good point about the federal system?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種事實的區(qū)分,需要留意文中出現(xiàn)了哪種或哪幾種事實。

  

  答案和解析:

  Section B

  Passage One

  Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

  26. Social challenge. Physical challenge.

  Economic challenge. Intellectual challenge.

  27. Painting a picture. Building pymp3ids.

  Exploring the space. Making plans for transportation.

  28. They ignore them. They are afraid of them.

  They accept and enjoy them. They are indifferent to them.

  Passage Two

  Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

  29. It eliminated many factory jobs.

  It allowed workers to live far from their jobs.

  It gave workers opportunity for better training.

  It allowed workers to spend more time at home.

  30. Increased transportation costs.

  The lack of a qualified sales force.

  A decline in the number of customers.

  Difficulty in transporting merchandise.

  31. Because property is more valuable in the city.

  Because prices are higher in downtown stores.

  Because job opportunities are better in the city.

  Because highway commuting has become unpleasant.

  Passage Three

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32. The good points of the federal system.

  How power is divided under the federal system.

  The difference between the central government and the states.

  The different functions of the central government and the states.

  33. Printing money.

  Limiting state taxes.

  Making treaties with foreign countries.

  Passing laws affecting trade between the states.

  34. All the states have respective powers.

  The central government and the states share the same powers.

  The powers of the country are fairly divided up between states.

  It is the Constitution that specifies the power for the central government and the states.

  35. The central government cannot be too powerful.

  Bigger states have more power than smaller ones.

  The central government can put a limit on state taxes.

  The states and the central government have the same powers.

  Section B

  Passage One

  Human beings enjoy challenges. Many of them like physical challenges. They ask themselves questions like these: How fast can I run? How high can I climb? How deep can I dive? How far can I swim? How long can I hold my breath? How much can I lift? How high can I jump? Because people enjoy challenges, they like to play sports and watch other people play sports. They like climbing, running, diving, lifting, jumping, and so on. Every four years millions of people all over the world enjoy the international sports competition called the Olympics. There are challenges that are not physical challenges. There are social and intellectual challenges, too. Leonardo da Vinci, who lived in Italy during the fifteenth century, enjoyed every possible challenge. He was an artist and painted the well known picture, the Mona Lisa. He was an engineer who made plans for a city with roads under the street for traffic. He was an inventor who invented a device to let people breathe under water. He was a scientist, and he learned a great deal about human structure.

  Another kind of challenge faced the Egyptians between 4,000 and 5,000 years ago when they decided to build the first pymp3id. They used six million tons of rock. That is enough to build a ten foot wall around all of France. Four hundred thousand men worked for twenty years to build it.

  So, for thousands of years, people accepted challenges. Today we still have many challenges before us. Medical science faces the challenges of conquering the many diseases which still attack human beings. Engineers and planners must build new cities and new kinds of transportation. Scientists must develop new fomp3s of energy. And many of us are interested in the challenge of space. We live in an age of challenge.

  Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

  26. When people participate in sporting activities, what kind of challenge do they face?

  【解析】選。預讀選項可知此題詢問的是challenge的類型。在聽的過程中需要留意涉及類型的細節(jié)。文中開頭的Many of them like physical challenges后用一系列的例子,如How fast I can run?...They like climbing, running...表明,當人們參加體育活動時他們面對的是physical challenges。

  27. Which belongs to social challenge?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查對四種行為在細節(jié)上的區(qū)分。在聽的過程中需要留意文中出現(xiàn)了哪幾種行為、分別是為了說明什么問題而出現(xiàn)。

  28. How do people react to the category of social challenges?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查They對them的態(tài)度。在聽問題時需要留意They和them分別指代的是什么。

  Passage Two

  Today well examine the role that private transportation ― namely, the automobile ― plays in city planning.

  A number of sociologists blame the automobile for the decline of the downtown areas of major cities. In the 1950s and 1960s the automobile made it possible to work in the city and yet live in the suburbs many miles away. Shopping patterns changed; instead of going to downtown stores, people in the suburbs went to large shopping malls outside the city and closer to the home. Merchants in the city failed, and their stores closed.

  Downtown shopping areas became deserted. In recent years theres been a rebirth of the downtown area, as many suburbanites have moved back to the city. Theyve done this, of course, to avoid highways blocked with commuters from the suburbs. Ive chosen this particular city planning problem―our dependence on private transportation ― to discuss in groups. Im hoping you will all come up with some novel solutions. Oh, and dont approach the problem from a purely sociological perspective; try to take into account environmental and economic issues as well.

  Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

  29. How did the automobile affect the work force in the 1950s and 1960s?

  【解析】選。預讀選項可以推測此題是考查對It對workers或jobs的影響。在聽問題時需要留意It指代的是什么。

  30. What problem did downtown city merchants face in the 1960s?

  【解析】選。預讀選項可知此題是考查對四種負面事實的區(qū)分,需要留意文中關于這些細節(jié)的陳述。

  31. According to the speaker, why are some people moving back to the city?

  【解析】選。預讀選項可知此題詢問的是關于某件事情的原因。文中提到人們從鄉(xiāng)下搬回到城市的原因是:to avoid highways blocked with comustters...,是對此的同義轉述。

  Passage Three

  The United States operates under a federal system of government. Under the federal system, power is divided between the central government and the states. The central government is given specific powers. These powers are named in the Constitution. Powers that are not assigned to the central government in the Constitution belong to the states.

  The central government can pass laws that affect trade between states. The central government can also make treaties with foreign countries. It has the power to print money. The Constitution gives the central government these powers. These powers belong to the central government only. However, the states have many powers that the central government cannot control. For example, a state is allowed to tax people who live and work in the state. The central government cannot put a limit on the amount of money that a state taxes its people.

  Many people feel that the federal system has many good points. One good point is that it restrains the power of the central government. The central government cannot become too powerful. Another good point is that the central government makes sure that the bigger states dont become too powerful. Under the Constitution, all states are treated equally. The laws of the central government do not favor one state over another.

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32. What does the passage mainly tell us?

  【解析】。在聽錄音之前,預覽四個選項可知本文與federal system或central government and the states有關。而且這些選項的概括性很強,很有可能詢問文章的主旨大意。

  33. Which is the power of the states governments?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種行為在細節(jié)上的區(qū)分。在聽的過程中需要留意文中出現(xiàn)了哪幾種行為、分別是為了說明什么問題而出現(xiàn)。

  34. What is stated in the passage?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種事實的區(qū)分,而且均與中央政府和每個州的權力有關。

  35. According to the passage, what is a good point about the federal system?

  【解析】。預讀選項可以推測此題是考查對四種事實的區(qū)分,需要留意文中出現(xiàn)了哪種或哪幾種事實。

  

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      丝袜a∨在线一区二区三区不卡| av毛片久久久久**hd| 日韩精品亚洲一区二区三区免费| 日韩成人免费电影| 成人午夜视频在线| 在线观看av不卡| 精品粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 亚洲日本乱码在线观看| 日本vs亚洲vs韩国一区三区二区| 国产精品1区2区| 欧美一区二区三区的| 国产精品久久精品日日| 美国毛片一区二区三区| 欧美在线观看视频一区二区三区| 国产女人aaa级久久久级 | 成人在线综合网| 欧美高清视频不卡网| 综合在线观看色| 国产一区二区电影| 91精品久久久久久蜜臀| 一区二区三区欧美视频| 成人禁用看黄a在线| 久久久久久久久蜜桃| 美女脱光内衣内裤视频久久影院| av网站免费线看精品| 久久综合五月天婷婷伊人| 亚洲国产精品一区二区www在线| 成人小视频在线| 久久亚洲欧美国产精品乐播| 麻豆精品精品国产自在97香蕉| 欧美亚洲综合久久| 一区二区不卡在线视频 午夜欧美不卡在 | 在线免费观看不卡av| 亚洲欧洲99久久| 成人一区在线看| 久久久午夜电影| 国产成人免费视频网站高清观看视频| 制服丝袜在线91| 天天色天天爱天天射综合| 欧美在线观看视频一区二区| 亚洲精品免费一二三区| 色婷婷精品久久二区二区蜜臀av| 亚洲欧洲日产国码二区| av一区二区三区黑人| 国产精品色哟哟| 97se亚洲国产综合自在线不卡| 亚洲欧美一区二区视频| 91在线视频免费91| 亚洲一区二区偷拍精品| 欧美图片一区二区三区| 午夜私人影院久久久久| 欧美精品成人一区二区三区四区| 午夜精品免费在线观看| 欧美久久久影院| 麻豆成人91精品二区三区| 精品精品国产高清一毛片一天堂| 九九精品视频在线看| 国产嫩草影院久久久久| 91麻豆免费观看| 亚洲午夜久久久久久久久电影网| 欧美日韩你懂得| 麻豆精品在线观看| 久久精品欧美一区二区三区麻豆| 成人动漫一区二区三区| 一区二区三区毛片| 日韩一级片在线观看| 国产一区二区精品在线观看| 国产精品麻豆久久久| 欧美性大战久久| 激情久久五月天| 自拍偷在线精品自拍偷无码专区| 欧美色综合网站| 黑人巨大精品欧美一区| 国产精品对白交换视频 | 亚洲一区二区精品视频| 日韩欧美在线1卡| 不卡av在线网| 蜜桃久久久久久| 日韩美女精品在线| 日韩欧美一卡二卡| av亚洲精华国产精华精华| 无码av免费一区二区三区试看| 精品国内片67194| 91麻豆免费观看| 国产在线乱码一区二区三区| 亚洲免费看黄网站| 精品福利一区二区三区| 一本久久a久久免费精品不卡| 美女视频黄久久| 尤物av一区二区| 欧美国产精品久久| 欧美一区二区三区播放老司机| 成人永久看片免费视频天堂| 麻豆精品在线视频| 亚洲一区二区三区自拍| 国产拍欧美日韩视频二区| 欧美日韩免费观看一区三区| 国产99久久久久| 日产精品久久久久久久性色| 亚洲女子a中天字幕| 久久精品亚洲麻豆av一区二区| 正在播放一区二区| 欧美亚洲日本一区| 97久久人人超碰| 成人av影视在线观看| 国产精品一区二区免费不卡| 轻轻草成人在线| 午夜影院久久久| 亚洲激情五月婷婷| 亚洲欧洲日本在线| 国产精品国产三级国产普通话蜜臀 | 国产精品无码永久免费888| 在线播放视频一区| 欧美专区日韩专区| 91免费视频网| 91在线视频播放地址| 丁香啪啪综合成人亚洲小说| 国产一区二区三区日韩| 久久99精品久久久久久动态图 | 日韩高清不卡一区| 亚洲免费观看在线观看| 国产精品麻豆视频| 中文字幕欧美日韩一区| 国产亚洲欧美一区在线观看| 精品奇米国产一区二区三区| 日韩视频123| 欧美电影免费观看高清完整版在 | 国产精品久久久久四虎| 久久女同精品一区二区| 久久久久久久久久久久久夜| 精品少妇一区二区三区免费观看 | 欧美福利视频一区| 337p亚洲精品色噜噜噜| 欧美一级日韩免费不卡| 日韩欧美国产综合一区| 精品欧美一区二区三区精品久久| 精品久久久久久亚洲综合网| 久久综合久久99| 中文在线一区二区| 亚洲色欲色欲www| 亚洲一区二区三区中文字幕| 丝袜脚交一区二区| 久热成人在线视频| 国产原创一区二区三区| 成人性生交大片免费看中文网站| av电影在线观看一区| 色综合久久中文字幕| 在线观看一区不卡| 欧美男生操女生| 久久久久久久久99精品| 国产精品色哟哟| 亚洲综合丁香婷婷六月香| 免费一级片91| 懂色中文一区二区在线播放| 91毛片在线观看| 日韩一区二区三区在线| 久久久精品影视| 国产精品成人午夜| 性欧美疯狂xxxxbbbb| 国产一区二三区| 色综合天天综合网天天狠天天| 欧美久久久久久久久久 | 国产乱码字幕精品高清av| gogo大胆日本视频一区| 欧美久久一二区| 亚洲国产成人在线| 日精品一区二区| 国产成人免费视频网站 | 欧美aa在线视频| 成人在线视频一区二区| 欧美午夜一区二区三区| 精品国产精品网麻豆系列 | 色婷婷一区二区| 欧美电视剧免费观看| 亚洲色图欧洲色图婷婷| 麻豆免费看一区二区三区| 色欧美88888久久久久久影院| 精品国产免费人成在线观看| 一区二区三区在线视频免费观看| 国精产品一区一区三区mba桃花| 色美美综合视频| 欧美激情一区二区三区蜜桃视频| 日韩av一区二区在线影视| av福利精品导航| 精品久久久久久久久久久久久久久 | 视频一区视频二区中文字幕| 99热在这里有精品免费| 久久一夜天堂av一区二区三区| 亚洲国产一区二区三区 | 一区二区三区中文在线观看| 国产成人啪午夜精品网站男同| 欧美一卡2卡三卡4卡5免费| 亚洲免费色视频| 国产69精品一区二区亚洲孕妇| 在线播放日韩导航| 亚洲国产精品久久不卡毛片| 国产精品一级片| ww亚洲ww在线观看国产| 日本在线播放一区二区三区| 欧美综合一区二区|