国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【北師大版】2024屆高考英語一輪復習指導課時作業:Unit 9 B卷 Word版含解析

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【北師大版】2024屆高考英語一輪復習指導課時作業:Unit 9 B卷 Word版含解析

  Unit 9 B卷

  一、閱讀理解

  A

  The government may control prices when there is a problem such as rapidly increasing rents or a rise in the cost of living.When the government controls prices,there is no longer a normal relationship between the price of a product and the quantity consumers will buy.Government controls may help in an emergency.However,some economists believe that controls can have negative effects over a long period of time.

  In cities with rent control,the city government sets the maximum rent that a landlord can charge for an apartment.Supporters of rent control argue that it protects people who are living in apartments.Their rent cannot increase;therefore,they are not in danger of losing their homes.However,the critics say that after a long time,rent control may have negative effects.Landlords know that they cannot increase their profits.Therefore,they invest in other businesses where they can increase their profits.They do not invest in new buildings which would also be rent-controlled.As a result,new apartments are not built.Many people who need apartments cannot find any.According to the critics,the end result of rent control is a shortage of apartments in the city.

  Some theorists argue that the minimum wage law can cause problems in the same way.The federal government sets the minimum that an employer must pay workers.The minimum helps people who generally look for unskilled,low paying jobs.However,if the minimum is high,employers may hire fewer workers.They will replace workers with machinery.The price,which is the wage that employers want decreases.Thus,critics claim,an increase in the minimum wage may cause unemployment.Some poor people may find themselves without jobs instead of with jobs at the minimum wage.

  Supporters of the minimum wage say that it helps people keep their dignity.Because of the law,workers cannot sell their services for less than the minimum. Furthermore,employers cannot force workers to accept jobs at unfair wages.

  Economic theory predicts the results of economic decisions such as decisions about farm production,rent control,and the minimum wage.The predictions may be correct only if“other things are equal”.Economists do not agree on some of the predictions.They also do not agree on the value of different decisions.Some economists support a particular decision while others criticize it.Economists do agree,however,that there are no simple answers to economic questions.

  1.There is the possibility that setting maximum rent may______.

  A.cause a shortage of apartments

  B.worry those who rent apartments as homes

  C.increase the profits of landlords

  D.encourage landlords to invest in building new apartments

  2.The problem of unemployment will arise______.

  A.if the minimum wage is set too high

  B.if the minimum wage is set too low

  C.if the workers are unskilled

  D.if the maximum wage is set too high

  3.The passage tells us______.

  A.the relationship between supply and demand

  B.the possible results of government controls

  C.the necessity of government controls

  D.the urgency of getting rid of government controls

  4.The attitude of the author to price controls is______.

  A.subjectiveB.indifferent

  C.objective

  D.supportive

  B

  Yoga has been practiced for centuries.Many people see yoga as a stretching exercise designed to provide the physical body with strength and flexibility.But yoga is far more than that.Developed from Indian culture,yoga was intended to bring together the mind and the body.The word yoga itself means“unite”,and the movements involved in yoga are created to unite one to their inner self,providing greater clarity,self-awareness and peace.

  Yoga can be performed individually or in groups.The movements of yoga are precise and require practice to master.A yoga teacher,or a guru,is a great guide to introduce you to the many different positions and disciplines of yoga.Initially,a person may only be able to accomplish the most basic yoga movements.But,in time,they will develop improved flexibility and strength and will be able to incorporate more intense movements and positions.Many physical sickness can be cured with yoga.By holding the positions and controlling breathing,a person is able to lower their blood pressure and heart rate.This is especially effective for people with heart conditions.Because yoga increases blood circulation,it is also very helpful in reducing painful varicose veins(靜脈曲張).The stretching required from yoga has been shown to help people who suffer from back,neck or hip pain.

  Yoga therapy is widely recognised as an effective complementary treatment for many mental health issues.The controlled breathing and intense focus required in yoga enable someone suffering from depression to redirect their attention away from negative and harmful thoughts.It provides a sense of peace and can reduce anxious feelings that often accompany depression.People who have the symptoms of post-traumatic(受傷后的)stress disorder(PTSD)have been known to experience the benefits of yoga as well.In several studies,veterans and others with PTSD have seen a significant reduction in symptoms after practicing yoga for several weeks.Many people who engage in yoga discover the root of problems that have been plaguing(折磨)them for years.

  Yoga is practiced in many different forms.It is recommended that a person should work with a licensed yoga therapist when they begin their path of yoga.

  5.The main idea of the text is______.

  A.the physical and psychological benefits of yoga

  B.some scientific studies about yoga

  C.where yoga comes and goes

  D.the various reasons for practising yoga

  6.Which of the following can best describe the meaning of the word yoga itself?

  A.Yoga provides strength and treatment to the body.

  B.Yoga can help people who suffer from back,neck or hip pain.

  C.Movements involved in yoga bring together the mind and the body.

  D.Yoga has been developed from Indian culture and is good for people’s mood.

  7.How can yoga help people with mental problems?

  A.It increases the blood circulation.

  B.It involves uniting the mind and body.

  C.It can redirect their attention away from harmful thoughts.

  D.It can incorporate more intense movements and positions.

  8.What does the author recommend?

  A.To practice yoga in many different forms.

  B.To start yoga with the help of a professional yoga therapist.

  C.To begin your path of enlightenment through yoga by yourself.

  D.To begin yoga with the help of an experienced friend.

  二、任務型讀寫

  閱讀下面短文,根據所讀內容在表格中的空白處填入恰當的單詞。注意:每個空格只填一個單詞。

  If you are lost in the mountains,stay calm in the face of darkness,loneliness,and the unknown.It will greatly increase your chances of survival.Many people think that preparing necessary equipment and knowing how to use it are very

  important,but actually eighty percent of mountain survival is your reaction to fear.

  FIND A HIDING PLACE

  Unnecessary labor will make you sweat and make you cold.Find a hiding place around you before trying to start your own construction.If you are in a snow-covered area,you may be able to dig a cave in deep snow for protection from the wind.You should try to hide yourself in the middle of the mountain if possible.Stay out of the valleys—cold air falls,and the valley floor can be the coldest area on the mountain.

  SIGNAL RESCUERS FOR HELP

  The best time to signal rescuers is during the day.Signal for help from the highest point possible—it will be easier for rescuers to see you,and any sound you make will travel farther.If you take a box of matches and a space blanket(a special blanket for traveling),build three smoky fires and put your blanket—gold side facing out—on the ground.

  DO NOT WALK AWAY

  It will make finding you more difficult if you have gone off in a different direction,as search teams will be trying to follow your path.Searchers often end up finding a car with no one in it.

  If you get frostbite,do not re-warm the affected area until you’re out of danger.You can walk on frostbitten feet,but once you warm the area and can feel the pain,you will not want to walk anywhere.Try to protect the frostbitten area and keep it dry until you are rescued.

  Title What should you do when 1.______ in the mountains?

  Theme Don’t get frightened in 2.______.

  Find a

  3.______ place 4.______ unnecessary labor.Stay

  in the middle of the mountain.

  5.______ out of the valleys.

  6.______

  rescuers for help Stand on the highest spot and signal for help.

  7.______ three smoky fires and put

  your blanket on the ground.

  Do not walk away Search teams will 8.______ you if you have gone off in a different direction.

  Do not re-warm

  your 9.______

  area Keep it dry until you are 10.______.

  參考答案與解析

  課時作業(十八)

  Unit 9 B卷

  一、閱讀理解

  解題導語:本文主要討論的是政府對社會生活的干預及其作用。這種干預有其解決社會問題積極的方面,但也可能會引起新的社會問題。

  1.解析:推理判斷題。由第二段的論述可知政府確定最高租房價格可產生兩方面的影響,正面影響為租房者負擔的減輕,負面的影響是房東建房積極性的降低和出租房的短缺。

  答案:A

  2.解析:推理判斷題。由第三段的“However,if the minimum is high,employers may hire fewer workers.”可知失業的增高是政府規定較高最低收入的負面影響。

  答案:A

  3.解析:主旨大意題。本文為總—分—總結構,由第一段最后兩句“Government controls may help in an emergency.However,some economists believe that controls can have negative effects over a long period of time.”可知文章的主題。

  答案:B

  解題導語:本文主要介紹了瑜伽對人的身體和精神的種種益處。

  5.解析:主旨大意題。本文先介紹了瑜伽對人身體的好處,接著介紹了瑜伽對人精神的益處。

  答案:A

  6.解析:推理判斷題。由第一段...yoga was intended to bring together the mind and the body.The word yoga itself means“unite”可推知。

  答案:C

  7.解析:細節理解題。由倒數第二段The controlled breathing and intense focus required in yoga enable someone suffering from depression to redirect their attention away from negative and harmful thoughts.可知。

  答案:C

  Unit 9 B卷

  一、閱讀理解

  A

  The government may control prices when there is a problem such as rapidly increasing rents or a rise in the cost of living.When the government controls prices,there is no longer a normal relationship between the price of a product and the quantity consumers will buy.Government controls may help in an emergency.However,some economists believe that controls can have negative effects over a long period of time.

  In cities with rent control,the city government sets the maximum rent that a landlord can charge for an apartment.Supporters of rent control argue that it protects people who are living in apartments.Their rent cannot increase;therefore,they are not in danger of losing their homes.However,the critics say that after a long time,rent control may have negative effects.Landlords know that they cannot increase their profits.Therefore,they invest in other businesses where they can increase their profits.They do not invest in new buildings which would also be rent-controlled.As a result,new apartments are not built.Many people who need apartments cannot find any.According to the critics,the end result of rent control is a shortage of apartments in the city.

  Some theorists argue that the minimum wage law can cause problems in the same way.The federal government sets the minimum that an employer must pay workers.The minimum helps people who generally look for unskilled,low paying jobs.However,if the minimum is high,employers may hire fewer workers.They will replace workers with machinery.The price,which is the wage that employers want decreases.Thus,critics claim,an increase in the minimum wage may cause unemployment.Some poor people may find themselves without jobs instead of with jobs at the minimum wage.

  Supporters of the minimum wage say that it helps people keep their dignity.Because of the law,workers cannot sell their services for less than the minimum. Furthermore,employers cannot force workers to accept jobs at unfair wages.

  Economic theory predicts the results of economic decisions such as decisions about farm production,rent control,and the minimum wage.The predictions may be correct only if“other things are equal”.Economists do not agree on some of the predictions.They also do not agree on the value of different decisions.Some economists support a particular decision while others criticize it.Economists do agree,however,that there are no simple answers to economic questions.

  1.There is the possibility that setting maximum rent may______.

  A.cause a shortage of apartments

  B.worry those who rent apartments as homes

  C.increase the profits of landlords

  D.encourage landlords to invest in building new apartments

  2.The problem of unemployment will arise______.

  A.if the minimum wage is set too high

  B.if the minimum wage is set too low

  C.if the workers are unskilled

  D.if the maximum wage is set too high

  3.The passage tells us______.

  A.the relationship between supply and demand

  B.the possible results of government controls

  C.the necessity of government controls

  D.the urgency of getting rid of government controls

  4.The attitude of the author to price controls is______.

  A.subjectiveB.indifferent

  C.objective

  D.supportive

  B

  Yoga has been practiced for centuries.Many people see yoga as a stretching exercise designed to provide the physical body with strength and flexibility.But yoga is far more than that.Developed from Indian culture,yoga was intended to bring together the mind and the body.The word yoga itself means“unite”,and the movements involved in yoga are created to unite one to their inner self,providing greater clarity,self-awareness and peace.

  Yoga can be performed individually or in groups.The movements of yoga are precise and require practice to master.A yoga teacher,or a guru,is a great guide to introduce you to the many different positions and disciplines of yoga.Initially,a person may only be able to accomplish the most basic yoga movements.But,in time,they will develop improved flexibility and strength and will be able to incorporate more intense movements and positions.Many physical sickness can be cured with yoga.By holding the positions and controlling breathing,a person is able to lower their blood pressure and heart rate.This is especially effective for people with heart conditions.Because yoga increases blood circulation,it is also very helpful in reducing painful varicose veins(靜脈曲張).The stretching required from yoga has been shown to help people who suffer from back,neck or hip pain.

  Yoga therapy is widely recognised as an effective complementary treatment for many mental health issues.The controlled breathing and intense focus required in yoga enable someone suffering from depression to redirect their attention away from negative and harmful thoughts.It provides a sense of peace and can reduce anxious feelings that often accompany depression.People who have the symptoms of post-traumatic(受傷后的)stress disorder(PTSD)have been known to experience the benefits of yoga as well.In several studies,veterans and others with PTSD have seen a significant reduction in symptoms after practicing yoga for several weeks.Many people who engage in yoga discover the root of problems that have been plaguing(折磨)them for years.

  Yoga is practiced in many different forms.It is recommended that a person should work with a licensed yoga therapist when they begin their path of yoga.

  5.The main idea of the text is______.

  A.the physical and psychological benefits of yoga

  B.some scientific studies about yoga

  C.where yoga comes and goes

  D.the various reasons for practising yoga

  6.Which of the following can best describe the meaning of the word yoga itself?

  A.Yoga provides strength and treatment to the body.

  B.Yoga can help people who suffer from back,neck or hip pain.

  C.Movements involved in yoga bring together the mind and the body.

  D.Yoga has been developed from Indian culture and is good for people’s mood.

  7.How can yoga help people with mental problems?

  A.It increases the blood circulation.

  B.It involves uniting the mind and body.

  C.It can redirect their attention away from harmful thoughts.

  D.It can incorporate more intense movements and positions.

  8.What does the author recommend?

  A.To practice yoga in many different forms.

  B.To start yoga with the help of a professional yoga therapist.

  C.To begin your path of enlightenment through yoga by yourself.

  D.To begin yoga with the help of an experienced friend.

  二、任務型讀寫

  閱讀下面短文,根據所讀內容在表格中的空白處填入恰當的單詞。注意:每個空格只填一個單詞。

  If you are lost in the mountains,stay calm in the face of darkness,loneliness,and the unknown.It will greatly increase your chances of survival.Many people think that preparing necessary equipment and knowing how to use it are very

  important,but actually eighty percent of mountain survival is your reaction to fear.

  FIND A HIDING PLACE

  Unnecessary labor will make you sweat and make you cold.Find a hiding place around you before trying to start your own construction.If you are in a snow-covered area,you may be able to dig a cave in deep snow for protection from the wind.You should try to hide yourself in the middle of the mountain if possible.Stay out of the valleys—cold air falls,and the valley floor can be the coldest area on the mountain.

  SIGNAL RESCUERS FOR HELP

  The best time to signal rescuers is during the day.Signal for help from the highest point possible—it will be easier for rescuers to see you,and any sound you make will travel farther.If you take a box of matches and a space blanket(a special blanket for traveling),build three smoky fires and put your blanket—gold side facing out—on the ground.

  DO NOT WALK AWAY

  It will make finding you more difficult if you have gone off in a different direction,as search teams will be trying to follow your path.Searchers often end up finding a car with no one in it.

  If you get frostbite,do not re-warm the affected area until you’re out of danger.You can walk on frostbitten feet,but once you warm the area and can feel the pain,you will not want to walk anywhere.Try to protect the frostbitten area and keep it dry until you are rescued.

  Title What should you do when 1.______ in the mountains?

  Theme Don’t get frightened in 2.______.

  Find a

  3.______ place 4.______ unnecessary labor.Stay

  in the middle of the mountain.

  5.______ out of the valleys.

  6.______

  rescuers for help Stand on the highest spot and signal for help.

  7.______ three smoky fires and put

  your blanket on the ground.

  Do not walk away Search teams will 8.______ you if you have gone off in a different direction.

  Do not re-warm

  your 9.______

  area Keep it dry until you are 10.______.

  參考答案與解析

  課時作業(十八)

  Unit 9 B卷

  一、閱讀理解

  解題導語:本文主要討論的是政府對社會生活的干預及其作用。這種干預有其解決社會問題積極的方面,但也可能會引起新的社會問題。

  1.解析:推理判斷題。由第二段的論述可知政府確定最高租房價格可產生兩方面的影響,正面影響為租房者負擔的減輕,負面的影響是房東建房積極性的降低和出租房的短缺。

  答案:A

  2.解析:推理判斷題。由第三段的“However,if the minimum is high,employers may hire fewer workers.”可知失業的增高是政府規定較高最低收入的負面影響。

  答案:A

  3.解析:主旨大意題。本文為總—分—總結構,由第一段最后兩句“Government controls may help in an emergency.However,some economists believe that controls can have negative effects over a long period of time.”可知文章的主題。

  答案:B

  解題導語:本文主要介紹了瑜伽對人的身體和精神的種種益處。

  5.解析:主旨大意題。本文先介紹了瑜伽對人身體的好處,接著介紹了瑜伽對人精神的益處。

  答案:A

  6.解析:推理判斷題。由第一段...yoga was intended to bring together the mind and the body.The word yoga itself means“unite”可推知。

  答案:C

  7.解析:細節理解題。由倒數第二段The controlled breathing and intense focus required in yoga enable someone suffering from depression to redirect their attention away from negative and harmful thoughts.可知。

  答案:C

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲精品成人天堂一二三| eeuss鲁片一区二区三区在线看| 久久久久亚洲蜜桃| 亚洲国产精品成人综合| 亚洲v精品v日韩v欧美v专区| 亚洲日本护士毛茸茸| 亚洲国产日日夜夜| 午夜精品一区二区三区免费视频| 国产精品久久福利| 91精品国产综合久久久久久久久久 | 日韩一区二区三区视频| 精品国产凹凸成av人导航| 制服丝袜av成人在线看| 99精品国产99久久久久久白柏| 性做久久久久久久免费看| 国产精品免费看片| 久久嫩草精品久久久精品一| 欧美一区二区三区在线电影 | 亚洲久本草在线中文字幕| 欧美大片免费久久精品三p| 777亚洲妇女| 欧美va天堂va视频va在线| 国产精品二三区| 亚洲一级不卡视频| 久久66热re国产| 成人av资源下载| 在线播放一区二区三区| 久久综合给合久久狠狠狠97色69| 精品入口麻豆88视频| 国产色婷婷亚洲99精品小说| 欧美激情一区二区三区在线| 亚洲精品日韩一| 久久99精品久久久久久国产越南 | 亚洲最新视频在线观看| 男女男精品视频网| 欧美一区二区三区精品| 视频一区二区三区入口| 欧美在线免费观看亚洲| 五月激情综合婷婷| 欧美色图片你懂的| 国产一区二区中文字幕| 欧美色精品在线视频| 亚洲三级免费观看| 成人深夜福利app| 久久蜜桃av一区二区天堂 | 日韩一区二区精品在线观看| 国产精品传媒入口麻豆| 日本在线不卡视频一二三区| 欧美人妖巨大在线| 日日骚欧美日韩| 日韩三级电影网址| 国产一区二区中文字幕| 久久久久久一二三区| 国产一区二区三区四区五区美女 | 日本一区二区在线不卡| 96av麻豆蜜桃一区二区| 青青草国产精品97视觉盛宴| 亚洲国产高清aⅴ视频| 欧美日韩综合在线免费观看| 国产成人免费视频网站高清观看视频| 成人免费在线播放视频| 久久久久国产精品人| 欧美日韩一区二区三区高清| 成人在线视频一区| 久久精品国产77777蜜臀| 亚洲主播在线观看| 最新日韩av在线| 国产精品系列在线| 久久影视一区二区| 欧美电视剧在线看免费| 欧美日韩在线播放三区四区| 色婷婷狠狠综合| 亚洲精品一二三四区| 91高清在线观看| 国产精品一区二区在线观看不卡| 亚洲精品视频在线| 欧美国产日本视频| 日韩午夜中文字幕| 欧美三级电影在线看| av亚洲精华国产精华| 国精品**一区二区三区在线蜜桃| 国产午夜精品一区二区三区嫩草| 欧美午夜影院一区| 高清不卡一二三区| 国产美女精品一区二区三区| 婷婷中文字幕综合| 亚洲精品国产一区二区三区四区在线| 日韩三级在线观看| 欧美日韩1234| 欧美日韩亚洲综合在线 欧美亚洲特黄一级| 国产在线国偷精品免费看| 亚洲v日本v欧美v久久精品| 亚洲aaa精品| 另类小说一区二区三区| 韩国av一区二区三区在线观看| 精品伊人久久久久7777人| 粉嫩av一区二区三区在线播放| 国产乱子轮精品视频| 有码一区二区三区| 亚洲欧洲性图库| 日韩免费在线观看| 久久久久国色av免费看影院| 日韩欧美一区中文| 26uuu另类欧美| 久久久精品影视| 国产精品家庭影院| 亚洲黄一区二区三区| 欧美激情中文字幕一区二区| 久久久久综合网| 国产精品网曝门| 一区二区三区在线免费观看| 一区二区三区中文字幕| 午夜精品久久久久久不卡8050| 视频一区在线播放| 久久电影国产免费久久电影| 国产成人精品免费| 91精彩视频在线观看| 精品日本一线二线三线不卡| 国产色综合一区| 亚洲国产欧美另类丝袜| 国产麻豆一精品一av一免费| 白白色 亚洲乱淫| 欧美一区二区三区精品| 日本一区二区免费在线观看视频 | 成人动漫中文字幕| 6080亚洲精品一区二区| 国产精品久久久久久亚洲伦| 视频一区中文字幕国产| 国产精品影视在线| 欧美卡1卡2卡| 一区二区三区色| 99热这里都是精品| 欧美经典一区二区三区| 国产一区二区视频在线| 日韩精品一区二区三区四区视频| 国产精品久久久久久久浪潮网站| 韩国中文字幕2020精品| 欧美精品tushy高清| 亚洲国产乱码最新视频 | 综合激情网...| 成人国产在线观看| 精品国产乱码久久久久久免费| 亚洲成av人片一区二区三区| 欧洲av在线精品| 亚洲一线二线三线视频| 色婷婷av久久久久久久| 亚洲激情图片qvod| 欧美日韩国产在线观看| 亚洲va国产va欧美va观看| 欧美四级电影网| 午夜久久电影网| 久久亚洲综合av| 成人ar影院免费观看视频| 自拍偷自拍亚洲精品播放| 91美女片黄在线观看91美女| 亚洲精品国产高清久久伦理二区| 欧美亚洲国产一区二区三区va| 婷婷国产v国产偷v亚洲高清| 欧美一区永久视频免费观看| 国产一区在线观看视频| 亚洲日本免费电影| 7777精品伊人久久久大香线蕉完整版 | 久久精品一区八戒影视| 成人午夜大片免费观看| 亚洲一区视频在线观看视频| 日韩欧美色综合网站| 成人精品电影在线观看| 首页国产丝袜综合| 国产精品不卡在线| 欧美大片在线观看一区二区| 成人午夜av电影| 久久成人羞羞网站| 亚洲综合一区二区精品导航| 欧美激情一区二区在线| 精品少妇一区二区三区 | 九九视频精品免费| 一区二区高清视频在线观看| 久久影音资源网| 538prom精品视频线放| 91网站黄www| 国产一区二区中文字幕| 青青草91视频| 日韩中文字幕一区二区三区| 亚洲美女在线国产| 亚洲男帅同性gay1069| 日韩美女视频一区二区| 亚洲国产精品成人久久综合一区| 欧美电影免费观看完整版| 678五月天丁香亚洲综合网| 欧美日韩一区中文字幕| 欧美制服丝袜第一页| 99国产精品99久久久久久| 国产精品理伦片| 在线精品视频免费观看| 成人av综合在线| 91麻豆123| 91精品国产综合久久福利| 在线播放日韩导航| 亚洲精品一区二区三区福利| 久久九九久久九九|