国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

重慶市2024高考英語閱讀理解一輪(精品)訓練題(18)附答案

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

重慶市2024高考英語閱讀理解一輪(精品)訓練題(18)附答案

  重慶市2024高考英語閱讀理解一輪(精品)訓練題(18)附答案

  A famous doctor once received a little child who was badly ill. Thanks to his skill and care, his young patient got well and was soon able to get up and run about again.

  The child’s mother was very much obliged to the doctor, and she called on him to thank him for what he had done for her child. “Doctor,” she said, “you have saved my little son. I don’t know how to thank you enough. I feel that money alone cannot repay you, so I have made this little purse with my own hands, as a sign of my gratitude. I hope you will accept it.” The doctor stood up and said coldly, “Madam, a little present like that is very nice between friends, but a doctor needs to be paid properly for what he has done.” The lady was so surprised and hurt so much that she could not reply for a moment. Then she said quietly, “Perhaps you will tell me how much your fee is?” “Fifty pounds”, he answered. The lady opened the little purse and took out four fifty-pound bank notes. She handed one of them to the doctor, and put the other three back into the purse. She put the purse into her handbag and, saying good bye to the doctor, went out of the room. 61. The doctor refused the lady’s purse because he thought ______. A. the purse should be given between friends

  B. the purse was too small C. the lady was not kind to him

  D. the lady just gave him that purse and wouldn’t give him the medical fee 62. What the doctor said ______ the lady. A. worried? ? ? ? ? ? ? ? B. interested? ? ? ?? ?? ?C. frightened? ? ? ?? ???D. hurt 63.The money in the purse _______. A. was only 150 pounds

  B. was less than 200 pounds C. was much more than the medical fee

  D. was not enough for the medical fee

  參考答案--------- B篇

  61-63

  DDC

  Want to find a job? Now read the following advertisement.

  FAIRMONT HOTEL

  Five Waiters and Ten Waitresses

  -Aged under 22

  -At least high school graduate

  -Good-looking; men at least 1.72 meters tall and women at least 1.65 meters

  -Those knowing foreign languages favored

  -Paid 1, 600-2,200 dollars per month

  One Secretary

  -Aged under 30

  -Female favored

  -Good at writing and skilled at computer

  If interested, call 465-4768 or write to:

  Mr. Jack Hundris

  Room 0825, Fairmont Hotel

  567 Wood Street, San Markers, 78003

  Fax:6954828 WILSON BOOKSTORE

  Accountant(會計)

  -Aged between 25 and 40

  -With an experience of at least two years

  -With a degree and an accountant certificate(證書)

  -Paid 3, 000-4,000 dollars monthly

  -With a practical knowledge of computer

  Salesclerk

  -Basic education of 12 years or more

  -Good at computer

  -Paid 1, 800-2,2000 dollars monthly

  Tel:447-4398

  Fax:3485269

  68. If you don’t know how to use a computer, you can just apply for the position as_____.

  A. a secretary

  B. a waiter

  or a waitress

  C. an accountant

  D. a salesclerk

  69. If you want to get the position of accountant in Wilson Bookstore, you have to satisfy the following conditions EXCEPT_____.

  A. being a woman

  B. knowing well how to use a computer

  C. having been an accountant

  D. having an accountant certificate

  70. If you want to try for a job in Fairmont Hotel, you_____.

  A. have to be a woman and know foreign languages

  B. should be a university graduate

  C. have to be taller than 1.72 meters

  D. should be younger than 22 years old

  閱讀:

  D篇

  68-70 BADC8[2024·陜西卷]

  Eating too much fatty food, exercising too little and smoking can raise your future risk of heart disease. But there is another factor that can cause your heart problems more immediately:the air you breathe.

  Previous studies have linked high exposure(暴露)to environmental pollution to an increased risk of heart problems,but

  two analyses now show that poor air quality can lead to heart attack or stroke(中風)within as little as a few hours after exposure. In one review of the research,scientists found that people exposed to high levels of pollutants(污染物) were up to 5% more likely to suffer a heart attack within days of exposure than those with lower exposure. A separate study of stroke patients showed that even air that the U.S. Environmental

  Protection Agency (EPA)considers to be of “moderate”(良好) quality and relatively safe for our health can raise the risk of stroke as much as 34% within 12 to 14 hours of exposure.

  The authors of both studies stress that these risks are relatively small for healthy people and certainly modest compared with other risk factors such as smoking and high blood pressure. However, it is important to be aware of these dangers because everyone is exposed to air pollution regardless of lifestyle choices. So stricter regulation by the EPA of

  pollutants may not only improve environmental air quality but could also become necessary to protect public health.

  53.The text mainly discusses the relationship between________.

  A.heart problems and air quality

  B.heart problems and exercising

  C.heart problems and smoking

  D.heart problems and fatty food

  54.

  The underlined word“modest”in Paragraph 3 most probably means ________.

  A.relatively high

  B.extremely low

  C.relatively low

  D.extremely high

  55.What can we learn from the text?

  A.Eating fatty food has immediate effects on your heart.

  B.The EPA conducted many studies on air quality.

  C.Moderate air quality is more harmful than smoking.

  D.Stricter regulations on pollutants should be made.

  56.The author's purpose of writing the text is most likely to________.

  A.inform

  B.persuade

  C.describe

  D.entertain

  【要點綜述】眾所周知,攝入過多脂肪、缺乏鍛煉以及長期吸煙會增加患心臟病的風險,但最新的研究表明,另外一項我們平時不注意的東西更使我們患心臟病的風險大大增加,那就是我們所呼吸的空氣。

  53.A 主旨大意題。根據本文主題句——第一段的最后一句可知本文大意是說明空氣質量和心臟病發病率之間的關系,選A。

  54.C 詞義猜測題。此處指對于健康人來說,這些危險相對較小,當然比起像吸煙、高血壓這些其他危險因素來說,空氣污染的危險相對較低,故推測modest在此意為“相對較低的”,選C。

  55.D 事實細節題。根據最后一句可知本題選D。

  56.A 寫作意圖題。本文是一篇說明文,主要意思是說明人們所呼吸的空氣和心臟病的發病率之間的關系,由此可知作者的寫作目的是告知人們一個事實,故本題選A。

  **************************************************************結束

  C6[2024·北京卷]

  Wilderness

  “In wilderness (荒野) is the preservation of the world.” This is a famous saying from a writer regarded as one of the fathers of environmentalism. The frequency with which it is borrowed mirrors a heated debate on environmental protection: whether to place wilderness at the heart of what is to be preserved.

  As John Sauven of Greenpeace UK points out, there is a strong appeal in images of the wild, the untouched; more than anything else, they speak of the nature that many people value most dearly. The urge to leave the subject of such images untouched is strong, and the danger exploitation(開發)brings to such landscapes(景觀)is real. Some of these wildernesses also perform functions that humans need—the rainforests, for example, store carbon in vast quantities. To Mr. Sauven, these “ecosystem services” far outweigh the gains from exploitation.

  Lee Lane, a visiting fellow at the Hudson Institute, takes the opposing view. He acknowledges that wildernesses do provide useful services, such as water conservation. But that is not, he argues, a reason to avoid all human presence, or indeed commercial and industrial exploitation. There are ever more people on the Earth, and they reasonably and rightfully want to have better lives, rather than merely struggle for survival. While the ways of using resources have improved, there is still a growing need

  for raw materials, and some wildernesses contain them in abundance. If they can be tapped without reducing the services those wildernesses provide, the argument goes, there is no further reason not to do so. Being untouched is not, in itself, a characteristic worth valuing above all others.

  I look forward to seeing these views taken further, and to their being challenged by the other participants. One challenge that suggests itself to me is that both cases need to take on the question of spiritual value a little more directly. And there is a practical question as to whether wildernesses can be exploited without harm.

  This is a topic that calls for not only free expression of feelings, but also the guidance of reason. What position wilderness should enjoy in the preservation of the world obviously deserves much more serious thinking.

  67.John Sauven holds that ________.

  A.many people value nature too much

  B.exploitation of wildernesses is harmful

  C.wildernesses provide humans with necessities

  D.the urge to develop the ecosystem services is strong

  68.What is the main idea of Para.3?

  A.The exploitation is necessary for the poor people.

  B.Wildernesses cannot guarantee better use of raw materials.

  C.Useful services of wildernesses are not the reason for no exploitation.

  D.All the characteristics concerning the exploitation should be treated equally.

  69.What is the author's attitude towards this debate?

  A.Objective.

  B.Disapproving.

  C.Sceptical.

  D.Optimistic.

  70.Which of the following shows the structure of the passage?

  CP:Central Point P:Point Sp:Sub-point(次要點)

  C:Conclusion

  【要點綜述】本文是一篇關于荒野保護的文章。作者從兩個方面論述了人們的觀點,并對于這一論題提出了自己的看法。

  67. B 細節理解題。作者在第二段中主要論述不應該開發荒野的觀點,并通過John Sauven 的視角“and the danger exploitation(開發) brings to such landscapes(景觀) is real.”予以說明。所以正確答案應為B。

  68. C 細節理解題。作者在第三段主要論述可以開發荒野的觀點,并通過Lee Lane 的視角“But that is not, he argues, a reason to avoid all human presence, or indeed commercial and industrial exploitation.”說明荒野可以開發。所以選C。

  69. A 推理判斷題。 作者從正反兩方面對荒野開發進行了論述,謹慎地發表了看法,所以態度比較客觀,故選A。objective客觀的;disapproving反對的;sceptical懷疑的;optimistic樂觀的。

  70. D 文章結構題。 本文作者首先提出中心論點,然后從正反兩個方面進行了論述,然后回到自己的觀點,最后對自己的觀點做了進一步的闡釋。因此D為最佳答案。A

  (2011·寧德質檢,A)The Golden Gate Bridge, the first sight for many people arriving in the United States by ship, is a well-recognized landmark, which spans(橫跨) the Golden Gate Strait.

  The idea for a bridge across the strait had been around for many years, but it was not easy to get the project started. The construction of the bridge finally began in 1933. The construction work set new standards for safety—workers were among the first required to wear hard hats, and an innovative(革新的) safety net saved the lives of nineteen men while the bridge was built. The Golden Gate Bridge was completed in 1937, which was finished ahead of schedule.

  Joseph Strauss was the chief engineer in charge of the bridge project. However, he had little experience with the construction of suspension(懸浮)bridges. For this reason, other engineers, architects, and designers made great contributions to the design and construction of the bridge. For example, the bridge owes its art style and unique orange color to the architects Irving and Gertrude Morrow. Charles Alton Ellis was the main engineer on the project and did much of the technical work necessary to build the bridge.

  Today, the Golden Gate Bridge has a main span of 4,200 feet and a total length of 8,981 feet, making it one of the longest bridges in the world. The bridge is 90 feet wide, and its span is 220 feet above the water. The towers supporting the huge cables (巨纜) rise 746 feet above the waters of the Golden Gate Strait, making them 191 feet taller than the Washington Monument. About 40 million cars cross the bridge every year. There are foghorns(霧角)to let passing ships know where the bridge is, and aircraft beacons(信號燈)on the tops of the towers to stop planes from crashing into them.

  金門大橋已經成為美國的地標性建筑,它橫跨金門海峽,是世界上最長的橋之一。它的建設是許多建筑師的智慧的結晶。

  1.The purpose of the passage is to ________.

  A. describe the construction work of the Golden Gate Bridge

  B. introduce the Golden Gate Bridge

  C. tell us the history of the Golden Gate Bridge

  D. introduce the engineers in charge of the Golden Gate Bridge

  答案:B。主旨大意題。由文章大意可知,文章向我們介紹了金門大橋的一些情況。

  2.Safety innovations during the construction of the bridge included ________.

  A. hard hats and a safety net B. aircraft beacons

  C. foghorns

  D. all of the above

  答案:A。細節理解題。由第二段第三句話“The construction work set new standards for safety—workers were among the first required to wear hard hats, and an innovative(革新的) safety net saved the lives of nineteen men while the bridge was built.”可知。

  3. It can be inferred from the passage that ________.

  A. Joseph Strauss was skilled in the construction of suspension bridges

  B. it took the construction workers three years to build the Golden Gate Bridge

  C. about 100 thousand cars cross the Golden Gate Bridge every day

  D. the Golden Gate Bridge is the longest bridge in the world

  答案:C。推理判斷題。由最后一段第四句話“About 40 million cars cross the bridge every year.”可推知。

  4. The underlined word “them” in Paragraph 4 refers to ________.

  A. towers

  B. cables

  C. waters

  D. bridges

  答案:A。猜測詞義題。所在句意:支持巨纜的塔在金門海峽水域以上746英尺,使塔比華盛頓紀念碑還高191英尺。所以them指代前面的“the towers”。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲午夜久久久久久久久电影网 | 日韩欧美综合一区| 国产成人aaa| 一区二区三区四区精品在线视频 | 欧美日韩一区成人| 精品国产免费视频| 一区二区视频在线| 国产美女在线精品| 欧美三级中文字| 亚洲精品在线一区二区| 亚洲另类在线视频| 国产中文一区二区三区| 懂色av噜噜一区二区三区av| 亚洲四区在线观看| 国产亚洲综合色| 久久久91精品国产一区二区精品| 亚洲另类在线一区| 国产成人鲁色资源国产91色综| 欧美日韩国产成人在线91 | 激情六月婷婷久久| 日本久久精品电影| 久久精品一区二区三区av| 天堂精品中文字幕在线| 色噜噜狠狠色综合中国| 国产欧美一区二区三区鸳鸯浴| 麻豆91在线播放免费| 欧美写真视频网站| 亚洲日本乱码在线观看| 成人深夜福利app| 久久久www成人免费毛片麻豆| 日本欧美大码aⅴ在线播放| 色国产精品一区在线观看| 国产精品美女久久久久aⅴ| 青娱乐精品在线视频| 欧美影视一区在线| 亚洲欧美日韩久久精品| 从欧美一区二区三区| 精品国产百合女同互慰| 日本特黄久久久高潮| 欧美猛男超大videosgay| 亚洲乱码国产乱码精品精的特点| 国产成人亚洲精品狼色在线| 欧美电视剧免费观看| 免费在线看成人av| 欧美一二三四在线| 日本成人在线一区| 丝袜美腿高跟呻吟高潮一区| ㊣最新国产の精品bt伙计久久| 亚洲成av人片在www色猫咪| 国产精品亚洲专一区二区三区 | 国产高清亚洲一区| 在线精品视频小说1| 精品久久国产老人久久综合| 亚洲激情成人在线| 国产综合久久久久影院| 91成人在线观看喷潮| 久久久久久久久久久久久久久99| 国产乱色国产精品免费视频| 在线中文字幕不卡| 国产精品成人网| 国产精品一级二级三级| 欧美性感一区二区三区| 中文字幕精品—区二区四季| 成人午夜av影视| 国产色综合一区| 成人永久免费视频| 国产精品久久毛片av大全日韩| 日韩精品电影在线| 91精品国产综合久久久久久久久久| 日本成人中文字幕在线视频| 日产国产高清一区二区三区| 国产成人午夜视频| 中文成人av在线| 国产成a人亚洲精品| 中文一区在线播放| 欧美吞精做爰啪啪高潮| 日韩国产欧美三级| 久久这里只有精品视频网| 大桥未久av一区二区三区中文| 亚洲欧美国产77777| 国内久久婷婷综合| 一区二区三区四区不卡在线| 日韩成人免费看| 蜜桃精品视频在线观看| 久久久综合视频| 在线免费一区三区| 免费观看在线综合色| 久久久久久99精品| 欧洲国内综合视频| 九九九精品视频| 国产精品少妇自拍| 欧美精品久久久久久久多人混战 | 国产精品1区2区3区| 亚洲视频一区在线| 777午夜精品免费视频| 国产精品99久久久久久宅男| 亚洲精品视频观看| 日韩女同互慰一区二区| 99在线热播精品免费| 午夜精品福利在线| 久久久精品一品道一区| 欧美自拍偷拍午夜视频| 国内偷窥港台综合视频在线播放| 亚洲裸体在线观看| 久久久久久久电影| 欧美精品丝袜中出| 不卡视频一二三| 久久精品国产网站| 一区二区三区精品在线观看| 久久综合狠狠综合久久综合88 | 久久免费视频色| 欧美日韩国产综合一区二区三区| 国产福利一区二区三区视频在线 | 精品国产乱码久久久久久牛牛| 色视频欧美一区二区三区| 国产丶欧美丶日本不卡视频| 麻豆成人综合网| 日韩精品乱码免费| 午夜精品久久久久久久久久久| 一区二区三区在线视频免费| 国产精品入口麻豆九色| 精品国产乱码久久久久久牛牛| 91精品国产日韩91久久久久久| 色综合夜色一区| 色综合天天综合网天天看片| 99re热这里只有精品视频| 成人黄色在线看| 风间由美一区二区三区在线观看 | 国产69精品一区二区亚洲孕妇| 国产在线视频一区二区三区| 日本91福利区| 亚洲h在线观看| 亚洲一二三四区| 亚洲精品免费电影| 亚洲欧美一区二区三区孕妇| 亚洲四区在线观看| 日韩美女啊v在线免费观看| 中文字幕一区二区在线观看| 国产女人18水真多18精品一级做| 中文字幕免费一区| 亚洲国产精品t66y| 国产亚洲污的网站| 久久精品一区蜜桃臀影院| 久久久蜜桃精品| 日韩视频免费观看高清完整版| 色呦呦国产精品| 国产成人av一区二区| 国产麻豆一精品一av一免费 | 欧美乱熟臀69xxxxxx| 亚洲激情图片qvod| 日韩精品电影在线观看| 亚洲免费伊人电影| 老司机免费视频一区二区三区| 国产欧美日韩不卡| 欧美一区二区久久| 久久久不卡网国产精品一区| 欧美日韩国产综合草草| 国产精品美女www爽爽爽| 亚洲免费观看视频| 国产偷国产偷精品高清尤物| 亚洲午夜精品一区二区三区他趣| 日韩中文字幕亚洲一区二区va在线| 国产精品三级av| 精品国精品自拍自在线| 久久日一线二线三线suv| 91麻豆精品国产91久久久资源速度| 美女一区二区三区在线观看| 福利电影一区二区| 国产乱子轮精品视频| 国产午夜三级一区二区三| 综合在线观看色| 亚洲国产激情av| 亚洲成a人片在线观看中文| 一区二区三区四区在线| 136国产福利精品导航| 久久精品国产999大香线蕉| 午夜精品一区二区三区电影天堂| 亚洲精品亚洲人成人网 | 色悠久久久久综合欧美99| 国产91富婆露脸刺激对白| 欧美影院一区二区| 欧美日本在线看| 欧美性生活久久| 欧美二区在线观看| 欧美一区二区三区在| 日韩精品中文字幕在线不卡尤物| 欧美性生交片4| 精品国产髙清在线看国产毛片| 91精品国产综合久久国产大片| 日本欧美一区二区三区乱码| 99久久婷婷国产综合精品电影| 9色porny自拍视频一区二区| 偷拍与自拍一区| av成人免费在线观看| 色婷婷久久综合| av在线这里只有精品| 欧美精品一区二区三区蜜桃视频 | 国产精品 欧美精品| 欧美sm美女调教| 日韩中文字幕一区二区三区|