国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習基礎考點聚焦:Unit4 Sharing單元檢測同步探源 新人教版選修7

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習基礎考點聚焦:Unit4 Sharing單元檢測同步探源 新人教版選修7

  高考英語一輪復習 第一部分 基礎考點聚焦 Unit4 Sharing單元檢測同步探源 新人教版選修7

  Ⅰ.閱讀理解A

  (2024·河南省六市聯考)Imagine you are on a cold mountain with steep rocks he sun’s rays stronger.Just before you reach the snowline,you find what you came for—a small white flower,the edelweiss(火絨草)(高山的) areas.here.Plants rely on oxygen,water,and sunlight to make their own food through the process of photosynthesis(光合作用).The alpine means less COan burn a plant’s leaves.There is little water here,so the soil is dry and rocky.You also won’t find high trees because the cold wind would blow them over!

  Alpine plants have advantages that help them survive the bad conditions.Like all alpine plants,the edelweiss stays close to the ground to avoid the wind.The cold water is deep underground,so the edelweiss grows very deep roots.Its leaves have a thick covering,which protects the plant from the wind and the sun’s bright rays.All these special characteristics help it grow,but very slowly.

  The edelweiss can live in the conditions,but humans can’t.Climbing in the high and cold mountains is dangerous and difficult.This is why the edelweiss became such a special flower.Long ago,a young man would pick an edelweiss flower to prove his love to a girl,although it was risky.Many men died while trying.Getting the flower proved that the man was physically strong,brave,and devoted.

  Alpine plants can’t spread seeds,so it’s difficult for new plants to grow.Once all the edelweiss flowers are gone in an area,they will not re-grow.Governments help protect the edelweiss because it is considered an endangered plant.

  【文章大意】 本文是一篇說明文。因缺少水和二氧化碳并且陽光太過強烈導致能在高山地區生長的植物很少。本文重點介紹了火絨草的生長環境、特點及有關它的美好傳說等。________.解析:選C。段落大意題。通讀文章可知前兩段主要描述了高山上植物生長的環境。故C項正確。________.解析:選D。細節理解題。根據第三段第二句可排除A項;根據第三段第四句可排除B、C兩項;根據第三段第三句“The cold water is deep underground可知項正確。of bravery.

  C.It is a shade-loving plant.

  D.It spreads its seeds by wind.

  解析:選B。細節理解題。根據最后一段中的“Alpine plants can’t spread seeds”和“it is considered an endangered plant”可排除選項D和A;根據高山地區陽光照射強烈可知火絨草不是喜陰植物由此可排除C項;根據第四段可知項正確。t is the author’s purpose in writing the text?

  A.To introduce a special flower.

  B.To compare different alpine plants.

  C.To warn people not to pick flowers.

  D.To encourage people to protect plants.

  解析:選A。寫作意圖題。通讀全文可知文章詳細介紹了火絨草的生長環境和它能夠在高山上生存的一些特征。故A項正確。B

  (2024·太原模擬)Singapore Swimming Lessons

  What Is the Most Effective Way to Learn Swimming?

  Stop learning from different swimming instructors again and again.You can save time and money by learning it from the right person,right at the beginning!

  We are a leading group of professional swimming instructors,and available to conduct swimming lessons at your preferred timing and location.With more than 250 Certified Swimming Instructors registered with us,we promise to deliver quality swimming lessons and excellent swimming experience.Thank you for your support and we have now successfully enrolled(招收) he recently won the swimming competition held by his school! Three years ago,my family and I were invited to a house warming party.My son,who didn’t know how to swim,accidentally fell into the swimming pool while he was playing with the other kids around the pool side area.He looked at me and shouted for help continuously,scared to death.I felt so helpless as I wasn’t able to swim,either.I decided to sign my son as well as myself up for private swimming lesson through Happy Fish Swim School.The instructor was patient and friendly and helped my son overcome his phobic of water.Now,my entire family is able to swim and we still head to the pool every week!”From Mrs.Cheng (Bedeck).Our Swimming Instructor

  Our swimming lessons are conducted by professional swimming instructors certified by Singapore Sport Council (SSC) and Singapore Swimming Teachers’ Association (SSTA).They are fully trained in CPR and Life-Saving skills to ensure the safety of all students (that means you).Why Should You Learn Swimming with Happy Fish?

  We have a powerful teaching system to conduct all swimming lessons.This will save your time and unnecessary costs from learning from different instructors and ending up being no good!You may choose your preferred timing and location for your swimming lesson.Learn how to swim in spite of your busy schedule. We also provide private swimming lessons at your convenience.You can be assured of 100% attention from your personal swimming instructor throughout your lesson.We will travel to your designed location at your preferred timing to conduct swimming lessons just for you.

  Hurry! Join us for the fun in the water today!

  【文章大意】 本文為一則廣告。文章主要介紹了Singapore Swimming Lessons 的師資、特色及優勢等希望更多的人參加他們的游泳課。________”.pecially liked to drink water

  C.had a strong fear of water

  D.had a particular interest in water

  解析:選C。細節理解題。根據文章第四段倒數第二句“The instructor was patient and friendly and helped my son overcome his phobic of water.”中的“overcome”可知應為“恐懼”之意因此was a water phobic應為“對水很恐懼”之意。故答案選C。 learning to swim.

  D.To show the importance of making good preparations.

  解析:選A。推理判斷題。根據文章第四段內容及本篇文章的寫作目的可知作者之所以展示Mrs.Cheng的來信主要是為了說明孩子學習游泳的必要性來讓更多的人參加他們開辦的游泳課。故答案選A。ructor”?解析:選B。Our Swimming Instructor部分的內容可知本部分主要是為了說明他們所選的老師都很有資歷能確保學習者的安全。故答案選B。ing programs and instructors________.解析:選D。推理判斷題。根據文章第二段第二句“You can save time and money by learning it from the right person!”及Why Should You Learn Swimming with Happy Fish部分中的第一段的前兩句“We have a powerful teaching system...This will save your time and unnecessary costs from learning from different instructors...”可推知更換課程和老師會讓學習者花費更多的錢且浪費時間。故答案選D。語法填空:Hi:Hi:Yes.By the way________ (hold)in Sochi on TV yesterday?

  Mike:Yes.It was really interesting.:Well________ I give you a test?

  Mike:OK.What’s it on?:What is the symbol of the Olympic Games?:That’s a piece of 3.________.The five rings.:What colors are theyand 4.________ are they arranged?

  Mike:Red?5.________ for the arrangement...I think

  6.________ black ring is in the middle:Nolue,black and red,and the yellow and green

  7.________ are under them.What do the five rings represent?

  Mike:This one I know.The blue ring represents Europegs together represent the unity and 8.________ (friendly) of the Olympics among the athletes of five continents.

  Jenny:Good.One final question who 9.________(design) the rings?:This one I also know.10.________ was Baron de Coubertin.解析:考查非謂語動詞。the game與hold存在被動關系且發生在過去故用過去分詞作后置定語。答案:held解析:考查情態動詞。本句為一般疑問句謂語動詞give故缺少助動詞或情態動詞根據語境應填can表示有禮貌的請求意為:能否可不可以。答案:can解析:考查固定搭配。 a piece of cake 一塊蛋糕引申為:小菜一碟易如反掌的事。答案:cake解析:考查疑問副詞。根據下文how)排列。答案:how解析:考查介詞搭配。as for 至于;對于……來說。答案:As解析:考查冠詞。black ring前面缺少限定詞故用冠詞the表示特指。答案:the解析:考查不定代詞。ones指代前文提到的rings。答案:ones解析:考查名詞。根據and前的unity可知應填friendly的名詞形式friendliness(友善)。答案:friendliness解析:考查時態。design該動作發生在過去故用一般過去時。答案:designed考查強調句式。該句為強調句的省略形式補全為It was Baron de Coubertin who designed the rings.答案:It短文改錯(2024·河南省鄭州市高中畢業班第一次質量預測)Mr.Turner turned over in bed from time to time in last nightr,that liked to help his grandfather grow flowers in the garden,looking forward to the job offered by the company.When he

  got to the company,he found there were many people waiting there and he had no ideas whether he could get the job.While waiting,he helps the workers there to remove the fallen trees and clear the road.Unluckily,he was the only one who finally got the job,so the manager decided to give the job to whoever he believed was helpful.

  答案:time

  last night,for he was

  excited that he could not fall asleep.Yesterday morning,he went to a big gardening company, as Green Fingers,for

  interview.Mr.Turner, liked to help his grandfather grow flowers in the garden,/ forward to the job offered by the company.When he

  got to the company,he found there were many people waiting there and he had no

  whether he could get the job.While waiting,he

  the workers there to remove the fallen trees and clear the road. ,he was the only one who finally got the job, the manager decided to give the job to whoever he believed was helpful.

  Ⅳ.書面表達(2024·江西六校聯考)以“Love is Needed”為題寫一篇短文主要內容包括:世界需要愛愛的意義;用例子加以說明;我們該怎么做。注意:1.詞數100左右;可根據內容要點適當增加細節以使行文連貫。________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  One possible version:tep out of their difficulties.

  For instance when someone is starving to death,just a little food and water from you may save his or her life.Again,when a little girl in a poor rural area drops out of school because of poverty,just a small sum of money from you may support her to finish school and change her life.In these cases you have given love which is like a lamp in a dark place where light is most needed.

  To sum up,love is of utmost importance to us humans.In our world,everybody not only needs love,but also should give others love.So when you see someone in difficulty or in distress and in need of help,don’t hesitate to give your love to him or her.I believe that the relationship between people will be harmonious and that our society will be a better place for us to live in.

  高考英語一輪復習 第一部分 基礎考點聚焦 Unit4 Sharing單元檢測同步探源 新人教版選修7

  Ⅰ.閱讀理解A

  (2024·河南省六市聯考)Imagine you are on a cold mountain with steep rocks he sun’s rays stronger.Just before you reach the snowline,you find what you came for—a small white flower,the edelweiss(火絨草)(高山的) areas.here.Plants rely on oxygen,water,and sunlight to make their own food through the process of photosynthesis(光合作用).The alpine means less COan burn a plant’s leaves.There is little water here,so the soil is dry and rocky.You also won’t find high trees because the cold wind would blow them over!

  Alpine plants have advantages that help them survive the bad conditions.Like all alpine plants,the edelweiss stays close to the ground to avoid the wind.The cold water is deep underground,so the edelweiss grows very deep roots.Its leaves have a thick covering,which protects the plant from the wind and the sun’s bright rays.All these special characteristics help it grow,but very slowly.

  The edelweiss can live in the conditions,but humans can’t.Climbing in the high and cold mountains is dangerous and difficult.This is why the edelweiss became such a special flower.Long ago,a young man would pick an edelweiss flower to prove his love to a girl,although it was risky.Many men died while trying.Getting the flower proved that the man was physically strong,brave,and devoted.

  Alpine plants can’t spread seeds,so it’s difficult for new plants to grow.Once all the edelweiss flowers are gone in an area,they will not re-grow.Governments help protect the edelweiss because it is considered an endangered plant.

  【文章大意】 本文是一篇說明文。因缺少水和二氧化碳并且陽光太過強烈導致能在高山地區生長的植物很少。本文重點介紹了火絨草的生長環境、特點及有關它的美好傳說等。________.解析:選C。段落大意題。通讀文章可知前兩段主要描述了高山上植物生長的環境。故C項正確。________.解析:選D。細節理解題。根據第三段第二句可排除A項;根據第三段第四句可排除B、C兩項;根據第三段第三句“The cold water is deep underground可知項正確。of bravery.

  C.It is a shade-loving plant.

  D.It spreads its seeds by wind.

  解析:選B。細節理解題。根據最后一段中的“Alpine plants can’t spread seeds”和“it is considered an endangered plant”可排除選項D和A;根據高山地區陽光照射強烈可知火絨草不是喜陰植物由此可排除C項;根據第四段可知項正確。t is the author’s purpose in writing the text?

  A.To introduce a special flower.

  B.To compare different alpine plants.

  C.To warn people not to pick flowers.

  D.To encourage people to protect plants.

  解析:選A。寫作意圖題。通讀全文可知文章詳細介紹了火絨草的生長環境和它能夠在高山上生存的一些特征。故A項正確。B

  (2024·太原模擬)Singapore Swimming Lessons

  What Is the Most Effective Way to Learn Swimming?

  Stop learning from different swimming instructors again and again.You can save time and money by learning it from the right person,right at the beginning!

  We are a leading group of professional swimming instructors,and available to conduct swimming lessons at your preferred timing and location.With more than 250 Certified Swimming Instructors registered with us,we promise to deliver quality swimming lessons and excellent swimming experience.Thank you for your support and we have now successfully enrolled(招收) he recently won the swimming competition held by his school! Three years ago,my family and I were invited to a house warming party.My son,who didn’t know how to swim,accidentally fell into the swimming pool while he was playing with the other kids around the pool side area.He looked at me and shouted for help continuously,scared to death.I felt so helpless as I wasn’t able to swim,either.I decided to sign my son as well as myself up for private swimming lesson through Happy Fish Swim School.The instructor was patient and friendly and helped my son overcome his phobic of water.Now,my entire family is able to swim and we still head to the pool every week!”From Mrs.Cheng (Bedeck).Our Swimming Instructor

  Our swimming lessons are conducted by professional swimming instructors certified by Singapore Sport Council (SSC) and Singapore Swimming Teachers’ Association (SSTA).They are fully trained in CPR and Life-Saving skills to ensure the safety of all students (that means you).Why Should You Learn Swimming with Happy Fish?

  We have a powerful teaching system to conduct all swimming lessons.This will save your time and unnecessary costs from learning from different instructors and ending up being no good!You may choose your preferred timing and location for your swimming lesson.Learn how to swim in spite of your busy schedule. We also provide private swimming lessons at your convenience.You can be assured of 100% attention from your personal swimming instructor throughout your lesson.We will travel to your designed location at your preferred timing to conduct swimming lessons just for you.

  Hurry! Join us for the fun in the water today!

  【文章大意】 本文為一則廣告。文章主要介紹了Singapore Swimming Lessons 的師資、特色及優勢等希望更多的人參加他們的游泳課。________”.pecially liked to drink water

  C.had a strong fear of water

  D.had a particular interest in water

  解析:選C。細節理解題。根據文章第四段倒數第二句“The instructor was patient and friendly and helped my son overcome his phobic of water.”中的“overcome”可知應為“恐懼”之意因此was a water phobic應為“對水很恐懼”之意。故答案選C。 learning to swim.

  D.To show the importance of making good preparations.

  解析:選A。推理判斷題。根據文章第四段內容及本篇文章的寫作目的可知作者之所以展示Mrs.Cheng的來信主要是為了說明孩子學習游泳的必要性來讓更多的人參加他們開辦的游泳課。故答案選A。ructor”?解析:選B。Our Swimming Instructor部分的內容可知本部分主要是為了說明他們所選的老師都很有資歷能確保學習者的安全。故答案選B。ing programs and instructors________.解析:選D。推理判斷題。根據文章第二段第二句“You can save time and money by learning it from the right person!”及Why Should You Learn Swimming with Happy Fish部分中的第一段的前兩句“We have a powerful teaching system...This will save your time and unnecessary costs from learning from different instructors...”可推知更換課程和老師會讓學習者花費更多的錢且浪費時間。故答案選D。語法填空:Hi:Hi:Yes.By the way________ (hold)in Sochi on TV yesterday?

  Mike:Yes.It was really interesting.:Well________ I give you a test?

  Mike:OK.What’s it on?:What is the symbol of the Olympic Games?:That’s a piece of 3.________.The five rings.:What colors are theyand 4.________ are they arranged?

  Mike:Red?5.________ for the arrangement...I think

  6.________ black ring is in the middle:Nolue,black and red,and the yellow and green

  7.________ are under them.What do the five rings represent?

  Mike:This one I know.The blue ring represents Europegs together represent the unity and 8.________ (friendly) of the Olympics among the athletes of five continents.

  Jenny:Good.One final question who 9.________(design) the rings?:This one I also know.10.________ was Baron de Coubertin.解析:考查非謂語動詞。the game與hold存在被動關系且發生在過去故用過去分詞作后置定語。答案:held解析:考查情態動詞。本句為一般疑問句謂語動詞give故缺少助動詞或情態動詞根據語境應填can表示有禮貌的請求意為:能否可不可以。答案:can解析:考查固定搭配。 a piece of cake 一塊蛋糕引申為:小菜一碟易如反掌的事。答案:cake解析:考查疑問副詞。根據下文how)排列。答案:how解析:考查介詞搭配。as for 至于;對于……來說。答案:As解析:考查冠詞。black ring前面缺少限定詞故用冠詞the表示特指。答案:the解析:考查不定代詞。ones指代前文提到的rings。答案:ones解析:考查名詞。根據and前的unity可知應填friendly的名詞形式friendliness(友善)。答案:friendliness解析:考查時態。design該動作發生在過去故用一般過去時。答案:designed考查強調句式。該句為強調句的省略形式補全為It was Baron de Coubertin who designed the rings.答案:It短文改錯(2024·河南省鄭州市高中畢業班第一次質量預測)Mr.Turner turned over in bed from time to time in last nightr,that liked to help his grandfather grow flowers in the garden,looking forward to the job offered by the company.When he

  got to the company,he found there were many people waiting there and he had no ideas whether he could get the job.While waiting,he helps the workers there to remove the fallen trees and clear the road.Unluckily,he was the only one who finally got the job,so the manager decided to give the job to whoever he believed was helpful.

  答案:time

  last night,for he was

  excited that he could not fall asleep.Yesterday morning,he went to a big gardening company, as Green Fingers,for

  interview.Mr.Turner, liked to help his grandfather grow flowers in the garden,/ forward to the job offered by the company.When he

  got to the company,he found there were many people waiting there and he had no

  whether he could get the job.While waiting,he

  the workers there to remove the fallen trees and clear the road. ,he was the only one who finally got the job, the manager decided to give the job to whoever he believed was helpful.

  Ⅳ.書面表達(2024·江西六校聯考)以“Love is Needed”為題寫一篇短文主要內容包括:世界需要愛愛的意義;用例子加以說明;我們該怎么做。注意:1.詞數100左右;可根據內容要點適當增加細節以使行文連貫。________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  One possible version:tep out of their difficulties.

  For instance when someone is starving to death,just a little food and water from you may save his or her life.Again,when a little girl in a poor rural area drops out of school because of poverty,just a small sum of money from you may support her to finish school and change her life.In these cases you have given love which is like a lamp in a dark place where light is most needed.

  To sum up,love is of utmost importance to us humans.In our world,everybody not only needs love,but also should give others love.So when you see someone in difficulty or in distress and in need of help,don’t hesitate to give your love to him or her.I believe that the relationship between people will be harmonious and that our society will be a better place for us to live in.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      成人av在线一区二区三区| 久久久噜噜噜久久人人看 | 欧美午夜精品久久久| 国产精品福利av | 日本在线不卡视频一二三区| 在线观看免费成人| 亚洲国产日韩一级| 日韩三级电影网址| 成人丝袜高跟foot| 亚洲婷婷在线视频| 91精品国产美女浴室洗澡无遮挡| 男女激情视频一区| 国产精品伦一区二区三级视频| 色综合久久天天| 免费观看一级特黄欧美大片| 久久久99精品免费观看不卡| 成人美女视频在线观看18| 国产一区二区在线观看免费| 亚洲欧美综合色| 日韩视频在线观看一区二区| 99re在线视频这里只有精品| 免费在线成人网| 一区二区国产视频| 久久久久成人黄色影片| 在线一区二区三区四区| 国产91露脸合集magnet| 日本欧美大码aⅴ在线播放| 亚洲欧洲国产日韩| 久久久久久免费网| 日韩一区二区三区精品视频| 色婷婷精品久久二区二区蜜臂av| 九九**精品视频免费播放| 亚洲高清免费视频| 一区二区三区在线看| 国产精品毛片无遮挡高清| 精品国产麻豆免费人成网站| 欧美日韩国产免费一区二区 | 亚洲色图视频网| √…a在线天堂一区| 久久精品视频一区二区| 精品日韩一区二区三区| 欧美老女人在线| 日韩免费高清av| 亚洲精品一区二区三区精华液| 欧美一级高清大全免费观看| 日韩一区二区三区免费看| 91麻豆精品久久久久蜜臀| 日韩欧美自拍偷拍| 久久精品一二三| 国产精品久久久久久久久晋中| 亚洲欧洲精品成人久久奇米网 | 一本大道综合伊人精品热热| 91麻豆免费看片| 欧美少妇bbb| 欧美一级黄色大片| 国产精品理论片| 石原莉奈在线亚洲二区| 韩国欧美国产一区| 91丨九色丨蝌蚪富婆spa| 欧美日韩国产美| 亚洲国产精品av| 奇米亚洲午夜久久精品| 久久久一区二区三区捆绑**| 韩国精品一区二区| 国产一区二区三区免费在线观看 | 成人开心网精品视频| 欧美色欧美亚洲另类二区| 日韩一级片在线观看| 中文字幕av资源一区| 五月天视频一区| 99re亚洲国产精品| 欧美成人综合网站| 亚洲午夜久久久久| 99综合电影在线视频| 国产亚洲短视频| 精品亚洲国内自在自线福利| 欧美日韩国产大片| 亚洲国产精品欧美一二99| av不卡一区二区三区| 国产日产精品1区| 国模一区二区三区白浆| 欧美一区二区在线视频| 首页国产欧美日韩丝袜| 欧美日本韩国一区| 亚洲一卡二卡三卡四卡五卡| 99九九99九九九视频精品| 亚洲天堂精品在线观看| 色婷婷av一区| 性做久久久久久免费观看欧美| 欧美日韩午夜在线| 六月丁香婷婷久久| 国产精品热久久久久夜色精品三区| 成人性生交大合| 亚洲午夜精品网| 久久精品人人做人人爽人人| 91日韩在线专区| 国内精品国产成人国产三级粉色 | 懂色av一区二区在线播放| 亚洲国产欧美在线| 亚洲视频图片小说| 亚洲欧洲日韩综合一区二区| 精品日韩成人av| 99re热这里只有精品免费视频| 婷婷中文字幕一区三区| 亚洲欧洲日韩综合一区二区| 7777精品伊人久久久大香线蕉的 | 欧美videos大乳护士334| 蜜臀久久99精品久久久久久9| 在线观看欧美日本| 亚洲高清视频的网址| 日韩欧美亚洲另类制服综合在线| 日本视频一区二区| xnxx国产精品| 欧美三级日本三级少妇99| 欧美日韩一二区| 91美女精品福利| 激情综合色综合久久| 日韩精品一级中文字幕精品视频免费观看| 在线精品视频免费播放| 国产真实乱子伦精品视频| 国产精品乱码久久久久久| 欧美精品一区二区在线播放| 不卡视频一二三| 国产精品99久久久| 精品综合免费视频观看| 国产精品三级久久久久三级| 精品日韩99亚洲| 色婷婷综合五月| 成人一级视频在线观看| 麻豆高清免费国产一区| 免费在线观看一区二区三区| 中文字幕永久在线不卡| 欧美电影在线免费观看| 99久久99久久精品国产片果冻 | 精品视频在线视频| 国产米奇在线777精品观看| 国产精品亲子伦对白| 精品国产乱码久久久久久蜜臀| 精品久久久久久久久久久久包黑料 | xfplay精品久久| 亚洲高清在线精品| 狠狠狠色丁香婷婷综合久久五月| 久久99精品久久久| 91蜜桃免费观看视频| 3d动漫精品啪啪一区二区竹菊| 久久婷婷成人综合色| 日韩黄色片在线观看| 日本亚洲最大的色成网站www| 亚洲精品成a人| 亚洲va欧美va人人爽| 成人免费黄色大片| 97久久精品人人爽人人爽蜜臀| 99久久精品国产导航| 欧美日韩一区二区在线观看| 99久久综合狠狠综合久久| 日韩免费电影网站| 一区在线播放视频| 首页综合国产亚洲丝袜| 亚洲一区二区av在线| 91免费版在线| 日韩久久久精品| 亚洲视频一二三| 夜夜嗨av一区二区三区四季av| av在线播放成人| 欧美一区永久视频免费观看| 亚洲三级小视频| 99久久婷婷国产综合精品电影| 制服丝袜av成人在线看| 国产精品蜜臀在线观看| 久久99久久精品| 91偷拍与自偷拍精品| 日韩欧美在线网站| 无码av免费一区二区三区试看| 国产精品综合一区二区三区| 精品捆绑美女sm三区| 午夜国产精品影院在线观看| 成人综合激情网| 久久这里都是精品| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 91精品在线观看入口| 国产精品电影一区二区三区| 国产白丝精品91爽爽久久| 91麻豆精品国产91久久久久久 | 亚洲人xxxx| 91视频国产资源| 亚洲激情图片小说视频| 99re免费视频精品全部| 成人欧美一区二区三区黑人麻豆| 欧美伊人久久久久久久久影院 | 欧美日本国产视频| 亚洲国产精品久久久久婷婷884 | 日本一区二区高清| 不卡视频在线看| 蜜桃在线一区二区三区| 久久久高清一区二区三区| 国内精品国产成人国产三级粉色| 国产欧美视频在线观看| 色综合久久久久网| 亚洲国产精品一区二区久久 | 中文无字幕一区二区三区 |