国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆廣東省高考英語二輪原創復習課件:閱讀理解

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆廣東省高考英語二輪原創復習課件:閱讀理解

 ?。ㄆ撸?A. all the girl students who can’t go on their diet B. those who can’t control their eating properly C. those who want to become thin by eating less D. some fat ladies who go on their diet properly

  1. According to the passage, the problem of eating disorder happens among ____. B

  推理判斷題。第一段后半部分說,飲食沒有規律的患者并非只有肥胖的人,還包括減肥者以及暴飲暴食者,故C、D錯誤。此外,這種現象并非發生在所有女生身上,故A也錯誤。因此答案選B(最具有概括性)正確。 A. we shouldn’t eat too much any more

  B. we shouldn’t get too thin or too fat C. how terrible eating disorder is

  D. how eating disorder happens 2. In the second paragraph, the author tells us that ____. C

  推理判斷題。根據第二段,尤其是最后幾 句These diseases are bad for the body. It takes from three to five years to recover. Sometimes people die.可知,飲食沒有規律不僅可以導致 厭食癥或貪食癥,最嚴重的可以導致死亡。故選C正確。其他三項都是該段所包含的其中一層意思,犯了“以偏概全”的錯誤。 A. She thinks highly of their figures and appearance. B. She actually prefers being thinner to being fatter. C. She thinks it isn’t normal for girls to be like them. D. She encourages other girls to follow their examples. 3. What is the guest speaker’s opinion about thin models on the magazines? C

  作者觀點題。根據第三段,尤其是根據“Do you think this is normal?” Her answer was no.判斷,演講者認為雜志上那些瘦骨嶙峋的體型是不正常的。故選C正確。

  A. She must be very fat and healthy. B. She might be a little thin and unfit. C. She must have a beautiful body shape. D. She has a body shape she is satisfied with. 4. What can we infer about the author’s figure? D

  推理判斷題。根據第三段尾句so I felt that I don’t need to worry about my body shape.以及第四段判斷,作者對自己的體型比較滿意。A、B兩項是無中生有,C項添枝加葉。故答案選D正確。 5. What would be the best title for the passage?

  A. Beauty Starts From the Inside Out B. A Speech on Eating Disorders C. Eating Disorders Are Very Serious for Some Women D. Eating Disorders Are Known as Anorexia and Bulimia A

  主旨大意題。作者通過參加一個講座了解到飲食失調已經成為當今健康問題,分析一些人飲食失調的原因,并指出飲食失調對健康極為不利,從而告訴讀者“美”并不完全來自外表,并在最后一段點題 “Beauty starts from the inside out”,即“由內到外的美才是健康的”,故選A。B項是第一段的內容之一。C項是全文的內容之一。D項是第二段的內容之一。 [助讀詞匯] professional

  n. 專業人員 positive adj. 積極的 throw up 嘔吐 huge amounts of 大量的 eating disorders 飲食失調 body shape 身形;身材 be impressed with 對……印象深刻

  from the inside out 由內而外 (八) A. where people interrupt their education B. where people have access to education C. where people learn informal knowledge D. where people make friends and surprises 1. According to the popular belief in the USA, school is a place ____. B

  細節理解題。根據文章第一段首句It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education.可知,在美國,人們通常認為上學是為了受教育。故選B正確。 A. It is much more open-ended and all-inclusive.

  B. It can take place anywhere. C. It is a life-long process and interruption.

  D. It is a detailed and serious process. 2. What can be described about schooling in the passage? D

  細節理解題。根據文章第二段尾句Schooling, on the other hand, is a specific, formalized process的specific與formalized和答案D中detailed與serious process同義。故選D正確。 A. limited

  B. coverall

  C. specific

  D. general 3. The underlined word in Para. 2 can be most probably replaced by ____.

  B

  詞義猜測題。根據關鍵詞broad以及上文,尤其是Education is much more open-ended and all-inclusive than schooling.可知,本段主要講的是education是如何的廣泛、包羅萬象、無疆界,再根據include構詞法知識可知,inclusive意思理應是“廣泛的、包含一切的”之意。斟酌選項,A、C、D均不符合語境邏輯,只有B項最合適。coverall意為“無所不包的、包羅萬象的”。 A. explaining

  B. reasoning

  C. making comparison

  D. giving examples 4. The passage is mainly developed by ____ . C

  篇章結構題。通讀全文,根據文章Nevertheless, Whereas, on the other hand等 關鍵詞不難得知作者用比較方式,闡述了education與schooling的區別。故選C正確。 A. Schooling and Education

  B. Formalized Schooling C. All-inclusive Education

  D. The Good and Bad of Schooling 5. What is the best title for the passage? A

  主旨大意題。通讀全文可知,文章主要講述的是上學與受教育之間的區別。故選A最佳。選項B、C、D均過于片面。

  [助讀詞匯] nevertheless adv. 然而

  whereas conj. 然而 formalized adj. 形式化的

  assigned adj. 指定的 slice n. 片段

  alphabet n. 字母表 open-ended adj. 開放式的

  know no bounds無限;不知限量 be occupied in 忙于;從事于

  range from…to… 從……到……不等 (九) A. She was a psychiatric doctor.

  B. She was addicted to watching TV. C. She tried to persuade the author.

  D. She disliked using mobile phone. 1. What do we know about the author’s mother in Paragraph 1?

  C

  細節理解題。根據第一段She has been complaining about…及Now, she has got the experts to back her up.可得知,作者的母親嘗試說服她(遠離手機),

  D項為干擾項,作者母親抱怨她一直玩手機不代表母親討厭用手機,故選C。 2. The underlined word in Paragraph 3 is closest in meaning to ____.

  A. necessary

  B. independent

  C. similar

  D. convenient A

  詞義猜測題。由第三段可知,本段主要講述作者是如何的對手機上癮,如何的脫離不了手機。此外,根據后半句that I would feel really inconvenienced if I were unable to connect to the Internet可推知,手機對于作者來說是不可或缺的。故選A正確。 3. Why did the author regard smart phone as threatening the safety?

  A. Because her father broke his toe in a car accident. B. Because she had a car accident for using smart phone. C. Because a woman hurt her pelvis for using cell phone.

  D. Because she didn’t notice the guardrail when driving. B

  細節理解題。由關鍵信息threatening the safety可將信息定位于原文第四段I drove my car into the expressway guardrail (護欄) last year while using my phone.我在開車時由于看手機,撞上了高速公路的護欄,可得知我因為玩手機曾經發生過車禍,故選B。 A. The author prevented her daughter from using iTouch. B. Playing cell phone does an effect on children’s health. C. The author’s daughter was addicted to playing iTouch. D. Cell phone promotes children to finish their homework. 4. What can we infer from the last paragraph? B

  推理判斷題。由最后一段…I do concern that she is a bit overweight and near-sighted可得知作者擔憂自己小孩的肥胖和近視,可推斷如果小孩一直玩手機的話會影響他們的身體健康,故選B。

  A. The Balance Between Phone and Life B. The Fight Against Online Addiction C. The Advantages of Using Cellphones D. The Problems Caused by Using Phones 5. Which of the following is the best title of this passage? A

  主旨大意題。根據全文大意:手機給作者帶來便利的同時也影響了健康甚至是生命安全,說明現代人普遍離不開手機,呼吁大家不要過度沉迷其中,即平衡好手機與實際生活之間的關系,故選A。 define vt. 定義;認定 expressway

  n. 高速公路 digital

  adj. 數字的 symptom

  n. 癥狀 post

  vt. 張貼;發布

  accompany

  vt. 陪伴 back up 支持 separate from 與……分開;脫離 now and then 時不時地 psychiatric disorder 精神疾病 [助讀強化]

  (七) A. all the girl students who can’t go on their diet B. those who can’t control their eating properly C. those who want to become thin by eating less D. some fat ladies who go on their diet properly

  1. According to the passage, the problem of eating disorder happens among ____. B

  推理判斷題。第一段后半部分說,飲食沒有規律的患者并非只有肥胖的人,還包括減肥者以及暴飲暴食者,故C、D錯誤。此外,這種現象并非發生在所有女生身上,故A也錯誤。因此答案選B(最具有概括性)正確。 A. we shouldn’t eat too much any more

  B. we shouldn’t get too thin or too fat C. how terrible eating disorder is

  D. how eating disorder happens 2. In the second paragraph, the author tells us that ____. C

  推理判斷題。根據第二段,尤其是最后幾 句These diseases are bad for the body. It takes from three to five years to recover. Sometimes people die.可知,飲食沒有規律不僅可以導致 厭食癥或貪食癥,最嚴重的可以導致死亡。故選C正確。其他三項都是該段所包含的其中一層意思,犯了“以偏概全”的錯誤。 A. She thinks highly of their figures and appearance. B. She actually prefers being thinner to being fatter. C. She thinks it isn’t normal for girls to be like them. D. She encourages other girls to follow their examples. 3. What is the guest speaker’s opinion about thin models on the magazines? C

  作者觀點題。根據第三段,尤其是根據“Do you think this is normal?” Her answer was no.判斷,演講者認為雜志上那些瘦骨嶙峋的體型是不正常的。故選C正確。

  A. She must be very fat and healthy. B. She might be a little thin and unfit. C. She must have a beautiful body shape. D. She has a body shape she is satisfied with. 4. What can we infer about the author’s figure? D

  推理判斷題。根據第三段尾句so I felt that I don’t need to worry about my body shape.以及第四段判斷,作者對自己的體型比較滿意。A、B兩項是無中生有,C項添枝加葉。故答案選D正確。 5. What would be the best title for the passage?

  A. Beauty Starts From the Inside Out B. A Speech on Eating Disorders C. Eating Disorders Are Very Serious for Some Women D. Eating Disorders Are Known as Anorexia and Bulimia A

  主旨大意題。作者通過參加一個講座了解到飲食失調已經成為當今健康問題,分析一些人飲食失調的原因,并指出飲食失調對健康極為不利,從而告訴讀者“美”并不完全來自外表,并在最后一段點題 “Beauty starts from the inside out”,即“由內到外的美才是健康的”,故選A。B項是第一段的內容之一。C項是全文的內容之一。D項是第二段的內容之一。 [助讀詞匯] professional

  n. 專業人員 positive adj. 積極的 throw up 嘔吐 huge amounts of 大量的 eating disorders 飲食失調 body shape 身形;身材 be impressed with 對……印象深刻

  from the inside out 由內而外 (八) A. where people interrupt their education B. where people have access to education C. where people learn informal knowledge D. where people make friends and surprises 1. According to the popular belief in the USA, school is a place ____. B

  細節理解題。根據文章第一段首句It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education.可知,在美國,人們通常認為上學是為了受教育。故選B正確。 A. It is much more open-ended and all-inclusive.

  B. It can take place anywhere. C. It is a life-long process and interruption.

  D. It is a detailed and serious process. 2. What can be described about schooling in the passage? D

  細節理解題。根據文章第二段尾句Schooling, on the other hand, is a specific, formalized process的specific與formalized和答案D中detailed與serious process同義。故選D正確。 A. limited

  B. coverall

  C. specific

  D. general 3. The underlined word in Para. 2 can be most probably replaced by ____.

  B

  詞義猜測題。根據關鍵詞broad以及上文,尤其是Education is much more open-ended and all-inclusive than schooling.可知,本段主要講的是education是如何的廣泛、包羅萬象、無疆界,再根據include構詞法知識可知,inclusive意思理應是“廣泛的、包含一切的”之意。斟酌選項,A、C、D均不符合語境邏輯,只有B項最合適。coverall意為“無所不包的、包羅萬象的”。 A. explaining

  B. reasoning

  C. making comparison

  D. giving examples 4. The passage is mainly developed by ____ . C

  篇章結構題。通讀全文,根據文章Nevertheless, Whereas, on the other hand等 關鍵詞不難得知作者用比較方式,闡述了education與schooling的區別。故選C正確。 A. Schooling and Education

  B. Formalized Schooling C. All-inclusive Education

  D. The Good and Bad of Schooling 5. What is the best title for the passage? A

  主旨大意題。通讀全文可知,文章主要講述的是上學與受教育之間的區別。故選A最佳。選項B、C、D均過于片面。

 ?。壑x詞匯] nevertheless adv. 然而

  whereas conj. 然而 formalized adj. 形式化的

  assigned adj. 指定的 slice n. 片段

  alphabet n. 字母表 open-ended adj. 開放式的

  know no bounds無限;不知限量 be occupied in 忙于;從事于

  range from…to… 從……到……不等 (九) A. She was a psychiatric doctor.

  B. She was addicted to watching TV. C. She tried to persuade the author.

  D. She disliked using mobile phone. 1. What do we know about the author’s mother in Paragraph 1?

  C

  細節理解題。根據第一段She has been complaining about…及Now, she has got the experts to back her up.可得知,作者的母親嘗試說服她(遠離手機),

  D項為干擾項,作者母親抱怨她一直玩手機不代表母親討厭用手機,故選C。 2. The underlined word in Paragraph 3 is closest in meaning to ____.

  A. necessary

  B. independent

  C. similar

  D. convenient A

  詞義猜測題。由第三段可知,本段主要講述作者是如何的對手機上癮,如何的脫離不了手機。此外,根據后半句that I would feel really inconvenienced if I were unable to connect to the Internet可推知,手機對于作者來說是不可或缺的。故選A正確。 3. Why did the author regard smart phone as threatening the safety?

  A. Because her father broke his toe in a car accident. B. Because she had a car accident for using smart phone. C. Because a woman hurt her pelvis for using cell phone.

  D. Because she didn’t notice the guardrail when driving. B

  細節理解題。由關鍵信息threatening the safety可將信息定位于原文第四段I drove my car into the expressway guardrail (護欄) last year while using my phone.我在開車時由于看手機,撞上了高速公路的護欄,可得知我因為玩手機曾經發生過車禍,故選B。 A. The author prevented her daughter from using iTouch. B. Playing cell phone does an effect on children’s health. C. The author’s daughter was addicted to playing iTouch. D. Cell phone promotes children to finish their homework. 4. What can we infer from the last paragraph? B

  推理判斷題。由最后一段…I do concern that she is a bit overweight and near-sighted可得知作者擔憂自己小孩的肥胖和近視,可推斷如果小孩一直玩手機的話會影響他們的身體健康,故選B。

  A. The Balance Between Phone and Life B. The Fight Against Online Addiction C. The Advantages of Using Cellphones D. The Problems Caused by Using Phones 5. Which of the following is the best title of this passage? A

  主旨大意題。根據全文大意:手機給作者帶來便利的同時也影響了健康甚至是生命安全,說明現代人普遍離不開手機,呼吁大家不要過度沉迷其中,即平衡好手機與實際生活之間的關系,故選A。 define vt. 定義;認定 expressway

  n. 高速公路 digital

  adj. 數字的 symptom

  n. 癥狀 post

  vt. 張貼;發布

  accompany

  vt. 陪伴 back up 支持 separate from 與……分開;脫離 now and then 時不時地 psychiatric disorder 精神疾病 [助讀強化]

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      丝袜美腿高跟呻吟高潮一区| 日韩免费视频一区二区| 亚洲午夜视频在线| 国产日韩精品一区二区三区| 日韩欧美在线观看一区二区三区| 91黄色免费看| 欧美日韩国产乱码电影| 91福利国产精品| 色999日韩国产欧美一区二区| 成人夜色视频网站在线观看| heyzo一本久久综合| 丝袜美腿亚洲综合| 视频一区二区三区在线| 婷婷综合另类小说色区| 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 韩国三级中文字幕hd久久精品| 美腿丝袜亚洲一区| 国产福利91精品一区二区三区| 国产一区二区三区精品欧美日韩一区二区三区 | 国产午夜精品理论片a级大结局 | 亚洲最大的成人av| 久久国产精品72免费观看| 色系网站成人免费| 亚洲免费观看高清完整版在线 | 亚洲欧美日韩电影| 99国产精品一区| 国产大陆精品国产| 日韩精品一区二区三区四区| 欧美夫妻性生活| 国产激情一区二区三区| 欧美日韩一级片网站| 欧美一级日韩不卡播放免费| 国产日韩欧美高清| 麻豆久久久久久| 欧美在线你懂的| 国产精品久久久久永久免费观看 | 91首页免费视频| 精品少妇一区二区三区| 久久久久久久网| 亚洲丝袜制服诱惑| 秋霞成人午夜伦在线观看| 色综合久久中文字幕综合网| 欧美精品一区二区三区在线播放| 一区二区三区不卡视频在线观看| 国产成人精品一区二区三区四区| 欧美猛男超大videosgay| 国产精品福利av| 99久久国产综合精品色伊| 国产精品久久久久国产精品日日| 国产精品91一区二区| 国产精品乱人伦中文| 国产aⅴ综合色| 亚洲精品老司机| 色系网站成人免费| 国产精品日产欧美久久久久| 免费成人在线观看视频| 欧美性感一区二区三区| 欧美高清视频一二三区| 日韩高清不卡一区二区三区| 91亚洲永久精品| 日韩一区二区麻豆国产| ...av二区三区久久精品| 国产精品一区久久久久| 欧美精品一区二区三区视频| 午夜欧美在线一二页| 欧美日韩视频第一区| 日本女人一区二区三区| 91精品欧美福利在线观看| 日本 国产 欧美色综合| www国产成人免费观看视频 深夜成人网 | 4438x亚洲最大成人网| 天天操天天色综合| 欧美国产成人精品| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ流畅 | 97超碰欧美中文字幕| 樱桃国产成人精品视频| 欧美性色黄大片手机版| 六月丁香婷婷色狠狠久久| 欧美国产精品v| 欧美一区二区三区四区在线观看| 国产一区二区三区视频在线播放| 亚洲人精品午夜| 国产视频一区二区在线观看| 欧美视频第二页| 国产一区视频在线看| 亚洲成人第一页| 中文字幕日韩av资源站| 欧美一级夜夜爽| 色婷婷综合久久久| www.色综合.com| 国产不卡视频在线观看| 日韩国产一二三区| 天天爽夜夜爽夜夜爽精品视频| 国产精品麻豆网站| 中文字幕不卡在线观看| 久久精品一区四区| 日韩精品一区二区三区在线观看 | 日韩一卡二卡三卡国产欧美| 欧美日韩国产欧美日美国产精品| 99久久综合国产精品| av激情综合网| 欧美日韩激情一区二区| 欧美自拍丝袜亚洲| 欧美浪妇xxxx高跟鞋交| 精品国产乱码久久久久久1区2区| 国产乱码精品一区二区三区av| 久久色成人在线| 欧美美女直播网站| 欧美精品乱人伦久久久久久| 777奇米四色成人影色区| 国产清纯白嫩初高生在线观看91 | 成人晚上爱看视频| 国产成人综合在线观看| 日韩一级免费观看| 国产精品不卡一区| 视频在线观看一区| 欧美日韩国产高清一区| 精品久久人人做人人爽| 1024成人网| 国产精品一二三区在线| 欧美成人一级视频| 亚洲欧美另类在线| 日韩欧美二区三区| 国产成人精品影视| 国产精品久久久久久久午夜片| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 日本亚洲最大的色成网站www| 国产欧美日韩在线观看| 欧美一区二区在线免费观看| 亚洲精品一区二区三区四区高清 | 中文字幕 久热精品 视频在线| 99久久精品免费看| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 99久精品国产| 久久99精品国产.久久久久久| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 一个色在线综合| 亚洲国产色一区| 一区二区三区欧美在线观看| 午夜精品福利一区二区三区蜜桃| 精品一区二区三区蜜桃| 日本韩国一区二区| 中文字幕精品在线不卡| 国产成人av自拍| 亚洲国产成人私人影院tom| 国产久卡久卡久卡久卡视频精品| 国产白丝精品91爽爽久久| 在线成人av影院| 久久av老司机精品网站导航| 欧美成人免费网站| 日韩有码一区二区三区| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 国产成人一级电影| 1024成人网色www| 91麻豆精品国产自产在线观看一区 | 色悠久久久久综合欧美99| 色婷婷亚洲综合| 欧美私模裸体表演在线观看| 久久亚洲春色中文字幕久久久| 日本少妇一区二区| 亚洲日本在线观看| 日韩欧美国产不卡| 视频一区视频二区中文| 精品国产伦一区二区三区观看体验| 蜜桃视频一区二区三区在线观看| 亚洲国产精品黑人久久久| 欧美三级乱人伦电影| 91视频免费观看| 亚洲成年人影院| 国产欧美日韩综合精品一区二区| 欧美日韩一区不卡| 精品一区二区免费视频| 韩国在线一区二区| 中文字幕一区二区三区av| 91欧美一区二区| www.亚洲色图.com| 国产1区2区3区精品美女| 久久精品国产在热久久| 亚洲欧美日韩在线| 中文字幕在线不卡| 欧美国产日韩a欧美在线观看| 7777精品久久久大香线蕉| 狠狠色丁香久久婷婷综合_中| 亚洲尤物视频在线| 亚洲男人电影天堂| 18涩涩午夜精品.www| 亚洲色图另类专区| 午夜视频一区在线观看| 一区二区三区四区视频精品免费| 精品国产乱码久久久久久浪潮| 欧美一区二区三区免费观看视频| 日韩色在线观看| 51精品久久久久久久蜜臀| 色天天综合色天天久久| 欧美性感一区二区三区| 欧美性xxxxxxxx| 中文文精品字幕一区二区| 日韩有码一区二区三区| 麻豆一区二区三| 成人av中文字幕|