国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪專題限時訓練:(35)社會生活型閱讀理解(1)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪專題限時訓練:(35)社會生活型閱讀理解(1)

  專題限時訓練(三十五) [社會生活型閱讀理解(一)]

  (限時:25分鐘)

  (一)

  Endless playing of songs like All I Want for Christmas Is You in shops during the festive season doesn't just drive us mad—the songs also make us more careless with our money, research has warned.

  While the repeated performance of Jingle Bells may seem like an innocent attempt to raise customers' spirits during the nightmare of Christmas shopping, the songs also have a more delicate impact.

  “‘Background music’ or‘Muzak’ can be used by marketers to impose cultures—such as the commercialization of Christmas—onto consumers and influence their behaviour,” experts said.

  Dr Alan Bradshaw of Royal Holloway, University of London, said,“Festive jingles are force-fed to Christmas shoppers to change their mood, influence their sense of time and what sort of products they buy. In other words, this is an attempt to control their shopping habits in a way that they might hardly be aware of.”

  “Often we are told that we have the freedom to choose where we want to shop, but during Christmas the use of music in this way is so common that our freedom to choose disappears.”

  Dr Bradshaw and Professor Morris Holbrook of Columbia University examined the phenomenon and found that retailers often “dumb down” the music played in shops to relax customers, meaning it is easier to control their behaviour.

  It is thought that slowing down the rhythm of music in shops can trick customers into thinking less time has passed, and therefore they spend more time examining the shelves, for example.

  Some providers of background music have been known to promote their services by claiming they can boost profits by controlling the behaviour of customers.

  “A common trick is to take a popular current song and record an instrumental version which can be slowed down or sped up at different time of the day to influence behaviour in different ways,” Dr Bradshaw said.

  Background music is often classed as “Muzak” in honour of the Seattle-based company which began producing its soft-sounding melodies in the 1930s.

  1.According to Dr Bradshaw, in what ways does Christmas music influence customers?

  ①their mood their income their sense of time

  ④the sort of products they buy

  A.

  B.

  C.

  D.

  2.Shopkeepers slow down the rhythm of music in shops to ________.

  A.let customers spend more time shopping

  B.make customers and sales assistants relaxed

  C.let customers enjoy the beautiful music

  D.help customers find what they really want

  3.What kind of music is now often adapted to influence customers in shops?

  A.Classical music.

  B.Popular modern songs.

  C.Folk songs.

  D.Jazz music.

  4.What is the best title of the passage?

  A.Music makes happy Christmas

  B.Christmas “Muzak”

  C.How to make Christmas music

  D.Christmas music makes us spend more

  (二)

  Dogs already guide blind and disabled people and now they are to be trained to help people with dementia.The idea developed by some university students will now be put into practice by Scotland Medical Centre.The research is meaningful, for there are 670, 000 people in Britain who have dementia and by 2024 this is expected to rise to one million.

  Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.The dogs would be trained to help to guide them through the day.

  Joyce Gray from Scotland Medical Centre said, “People in the early stages of dementia are still able to live a relatively normal life, and dogs help them to maintain routine.For example, people with memory loss will tend to forget to take medicine, but if a dog presents them with a bag with pills in it, there's a greater chance of them taking it.”

  Ms Gray also said dogs were perfectly suited to remind their owners to eat.“The dog has an ability to say ‘it's my feeding time’, so there would be a note in the cupboard next to the dog's food reminding the dog's owner to eat too.”

  The dogs would also encourage the owners to take them out for walks.“It gives a reason for the owner to go out into the community,” Ms Gray said. “We did a test with an elderly person walking down the high street on his own.Then we gave him a dog on a lead and he did the exact same walk.That time people would come up to him, chatting or smiling and making eye contact.We hope we'd see this with people with dementia too.”

  There is one more advantage of using the pets as companions.Since conversation can be increasingly confusing for people with dementia, dogs can give them a sense of silent support and companionship.Ms Gray said,“We have found that people may forget familiar faces but not pets.People light up when they see animals.There is a speechless bond between the dog and its owner.”

  5.What's the common symptom of dementia?

  A.Going hungry.

  B.Feeling lonely.

  C.Forgetting things.

  D.Waking up at night.

  6.According to Ms Gray, after feeding the pet, the owner may ________.

  A.do some washing

  B.take his medicine

  C.have something to eat

  D.go out to walk the dog

  7.For people with dementia, pets can ________.

  A.give them wordless help

  B.contribute to their recovery

  C.help them to recognize people's faces

  D.ensure them to gain support from other people

  8.What's the best title of the passage?

  A.Guide dogs for the mind

  B.Pets, faithful companions

  C.Mental support for the disabled

  D.Dementia, a curable disease

  (三)

  On a cool November afternoon in Fleming Island, Florida, Melissa Hawkinson, 41, was driving her five-year-old twins home from school when she saw a sudden splash in Doctors Lake just ahead. What was that? She thought. As she drove up to the scene, she saw a half-submerged car sinking about 30 yards offshore.“It was going down pretty quickly,” Hawkinson recalls. She stopped the car near the boat ramp and ran towards the water.“Water is going to be cold,” she thought.

  She took off her vest and leather boots, got into the icy water, and swam to the car, where she found Cameron Dorsey, five, trapped into his car as the swirling water rose around him.

  Hawkinson tried to open the door, but it was locked. So she pushed and pulled hard on the partially open window until she could reach through and unlock the door. She pulled the boy free, swam to the shore, and handed him off to onlookers who were only watching them on a dock. The driver, the boy's suicidal father, swam back to land on his own. Afterwards, Hawkinson sat on the shore wrapped in a blanket.“For ten or fifteen minutes, I couldn't stop shaking,” she said.

  There's nothing visibly extraordinary about Melissa Hawkinson, an energetic stay-at-home mum with brown hair and a sweet smile. Yet something made her different from the dockside onlookers that day. Why do some people act quickly, willing to take a risk for a stranger? What makes them run towards danger rather than away from it? Hawkinson is one of the Granite Mountain Hotshots(能手,高手)—19 of whom lost their life this past summer in Arizona—every hero who puts his or her life on the line to save another: What makes them brave?

  Moreover, can bravery be learned, or is it a quality with which you are born? The answer is complex. Bravery taps the mind, brain and heart. It comes from instinct, training and sympathy. Today, neurologists, psychologists and other researchers are studying bravery, trying to uncover the mystery.

  9.It can be learned from the passage that ________.

  A.Melissa Hawkinson was a 41-year-old nurse

  B.it was spring when the accident happened

  C.Melissa Hawkinson was picking up her five-year-old son

  D.Melissa Hawkinson was kind and courageous

  10.What conclusion can we draw from the third paragraph?

  A.Not everyone was ready to risk saving the five-year-old boy.

  B.The father committed suicide because of the divorce.

  C.The father was saved in the end by Melissa Hawkinson.

  D.No one else was available except Melissa Hawkinson.

  11.How does the writer find other people on the dockside?

  A.Warm and ready to help.

  B.Thoughtful.

  C.Kind of cold-blooded.

  D.Not skilful at swimming.

  12.What is the writer's purpose of writing this passage?

  A.To set us thinking what makes people brave.

  B.To call on us to learn from such people as Hawkinson.

  C.To remind people of risk while saving others.

  D.To show people bravery can be learned.

  專題限時訓練(三十五)【社會生活型閱讀理解(一)】

  (一)

  【文章大意】 本文介紹了一項研究發現。商店里面播放的圣誕音樂可以影響人們的情緒,以及他們對時間的感覺和他們買的東西的種類。店主放慢音樂的節奏可以讓顧客花更多時間購物,最終的目的是讓顧客多花錢。

  1.B 細節理解題。根據第四段“…‘Festive jingles are force-fed to Christmas shoppers to change their mood, influence their sense of time and what sort of products they buy…’”可知,Dr Bradshaw認為圣誕音樂會影響人們的情緒、對時間的感覺和他們買的東西的種類。故選B項。

  2.A 細節理解題。根據第七段“It is thought that slowing down the rhythm of music in shops can trick customers into thinking less time has passed, and therefore they spend more time examining the shelves, for example.”可知,店主放慢音樂的節奏是為了讓顧客花更多時間購物,故選A項。

  3.B 細節理解題。根據倒數第二段“‘A common trick is to take a popular current song and record an instrumental version which can be slowed down or sped up at different time of the day to influence behaviour in different ways,’…”可知,現代的流行音樂經常被改編來影響商店的顧客,故選B項。

  4.D 主旨大意題。根據第一段“…the songs also make us more careless with our money, research has warned.”可知,圣誕音樂會讓我們花更多的錢,故選D項。

  (二)

  【文章大意】 本文介紹了一個最新的調查發現:讓狗去陪伴患有癡呆癥的人,會對他們的生活、思維以及健康都有很大的好處。

  5.C 細節理解題。根據第二段“Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.”可知,癡呆癥常見的癥狀是健忘,故選C項。

  6.C 細節理解題。根據第四段Ms Gray所說的話可知,在喂完了寵物后,主人可能也記得吃些東西了,故選C項。

  7.A 細節理解題。根據最后一段的“Since conversation can be increasingly confusing for people with dementia, dogs can give them a sense of silent support and companionship.”可知,對于有癡呆癥的人來說,寵物可以給他們無聲的幫助,故選A項。

  8.A 主旨大意題。這篇文章介紹了一項調查發現,狗的陪伴會對患有癡呆癥的人的思維有幫助,Guide dogs for the mind是貼切主題的標題,故選A項。

  (三)

  【文章大意】 本文講述了Melissa Hawkinson冒著生命危險在冰冷的水中救出被困在汽車里面的孩子,而很多人只是在一旁觀看,由此作者引發感想,是什么讓一些人這么勇敢。

  9.D 推理判斷題。根據文章的內容可知,Melissa Hawkinson冒著生命危險在冰冷的水中救出被困在汽車里面的孩子,這說明她很善良也很有勇氣,故選D項。

  10.A 推理判斷題。根據第三段的“She pulled the boy free,swam to shore,and handed him off to onlookers who were only watching them on a dock.”可知,不是每個人都準備冒險救這個五歲的孩子,故選A項。

  11.C 推理判斷題。根據文章第四段的“Yet something made her different from the dockside onlookers that day.”可知,作者認為在岸邊圍觀的人有點冷血,故選C項。

  12.A 寫作意圖題。根據文章倒數第二段的“…What makes them brave?”和最后一段的內容可知,作者的寫作目的是讓我們思考是什么讓人們勇敢,故選A項。

  專題限時訓練(三十五) [社會生活型閱讀理解(一)]

  (限時:25分鐘)

  (一)

  Endless playing of songs like All I Want for Christmas Is You in shops during the festive season doesn't just drive us mad—the songs also make us more careless with our money, research has warned.

  While the repeated performance of Jingle Bells may seem like an innocent attempt to raise customers' spirits during the nightmare of Christmas shopping, the songs also have a more delicate impact.

  “‘Background music’ or‘Muzak’ can be used by marketers to impose cultures—such as the commercialization of Christmas—onto consumers and influence their behaviour,” experts said.

  Dr Alan Bradshaw of Royal Holloway, University of London, said,“Festive jingles are force-fed to Christmas shoppers to change their mood, influence their sense of time and what sort of products they buy. In other words, this is an attempt to control their shopping habits in a way that they might hardly be aware of.”

  “Often we are told that we have the freedom to choose where we want to shop, but during Christmas the use of music in this way is so common that our freedom to choose disappears.”

  Dr Bradshaw and Professor Morris Holbrook of Columbia University examined the phenomenon and found that retailers often “dumb down” the music played in shops to relax customers, meaning it is easier to control their behaviour.

  It is thought that slowing down the rhythm of music in shops can trick customers into thinking less time has passed, and therefore they spend more time examining the shelves, for example.

  Some providers of background music have been known to promote their services by claiming they can boost profits by controlling the behaviour of customers.

  “A common trick is to take a popular current song and record an instrumental version which can be slowed down or sped up at different time of the day to influence behaviour in different ways,” Dr Bradshaw said.

  Background music is often classed as “Muzak” in honour of the Seattle-based company which began producing its soft-sounding melodies in the 1930s.

  1.According to Dr Bradshaw, in what ways does Christmas music influence customers?

  ①their mood their income their sense of time

  ④the sort of products they buy

  A.

  B.

  C.

  D.

  2.Shopkeepers slow down the rhythm of music in shops to ________.

  A.let customers spend more time shopping

  B.make customers and sales assistants relaxed

  C.let customers enjoy the beautiful music

  D.help customers find what they really want

  3.What kind of music is now often adapted to influence customers in shops?

  A.Classical music.

  B.Popular modern songs.

  C.Folk songs.

  D.Jazz music.

  4.What is the best title of the passage?

  A.Music makes happy Christmas

  B.Christmas “Muzak”

  C.How to make Christmas music

  D.Christmas music makes us spend more

  (二)

  Dogs already guide blind and disabled people and now they are to be trained to help people with dementia.The idea developed by some university students will now be put into practice by Scotland Medical Centre.The research is meaningful, for there are 670, 000 people in Britain who have dementia and by 2024 this is expected to rise to one million.

  Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.The dogs would be trained to help to guide them through the day.

  Joyce Gray from Scotland Medical Centre said, “People in the early stages of dementia are still able to live a relatively normal life, and dogs help them to maintain routine.For example, people with memory loss will tend to forget to take medicine, but if a dog presents them with a bag with pills in it, there's a greater chance of them taking it.”

  Ms Gray also said dogs were perfectly suited to remind their owners to eat.“The dog has an ability to say ‘it's my feeding time’, so there would be a note in the cupboard next to the dog's food reminding the dog's owner to eat too.”

  The dogs would also encourage the owners to take them out for walks.“It gives a reason for the owner to go out into the community,” Ms Gray said. “We did a test with an elderly person walking down the high street on his own.Then we gave him a dog on a lead and he did the exact same walk.That time people would come up to him, chatting or smiling and making eye contact.We hope we'd see this with people with dementia too.”

  There is one more advantage of using the pets as companions.Since conversation can be increasingly confusing for people with dementia, dogs can give them a sense of silent support and companionship.Ms Gray said,“We have found that people may forget familiar faces but not pets.People light up when they see animals.There is a speechless bond between the dog and its owner.”

  5.What's the common symptom of dementia?

  A.Going hungry.

  B.Feeling lonely.

  C.Forgetting things.

  D.Waking up at night.

  6.According to Ms Gray, after feeding the pet, the owner may ________.

  A.do some washing

  B.take his medicine

  C.have something to eat

  D.go out to walk the dog

  7.For people with dementia, pets can ________.

  A.give them wordless help

  B.contribute to their recovery

  C.help them to recognize people's faces

  D.ensure them to gain support from other people

  8.What's the best title of the passage?

  A.Guide dogs for the mind

  B.Pets, faithful companions

  C.Mental support for the disabled

  D.Dementia, a curable disease

  (三)

  On a cool November afternoon in Fleming Island, Florida, Melissa Hawkinson, 41, was driving her five-year-old twins home from school when she saw a sudden splash in Doctors Lake just ahead. What was that? She thought. As she drove up to the scene, she saw a half-submerged car sinking about 30 yards offshore.“It was going down pretty quickly,” Hawkinson recalls. She stopped the car near the boat ramp and ran towards the water.“Water is going to be cold,” she thought.

  She took off her vest and leather boots, got into the icy water, and swam to the car, where she found Cameron Dorsey, five, trapped into his car as the swirling water rose around him.

  Hawkinson tried to open the door, but it was locked. So she pushed and pulled hard on the partially open window until she could reach through and unlock the door. She pulled the boy free, swam to the shore, and handed him off to onlookers who were only watching them on a dock. The driver, the boy's suicidal father, swam back to land on his own. Afterwards, Hawkinson sat on the shore wrapped in a blanket.“For ten or fifteen minutes, I couldn't stop shaking,” she said.

  There's nothing visibly extraordinary about Melissa Hawkinson, an energetic stay-at-home mum with brown hair and a sweet smile. Yet something made her different from the dockside onlookers that day. Why do some people act quickly, willing to take a risk for a stranger? What makes them run towards danger rather than away from it? Hawkinson is one of the Granite Mountain Hotshots(能手,高手)—19 of whom lost their life this past summer in Arizona—every hero who puts his or her life on the line to save another: What makes them brave?

  Moreover, can bravery be learned, or is it a quality with which you are born? The answer is complex. Bravery taps the mind, brain and heart. It comes from instinct, training and sympathy. Today, neurologists, psychologists and other researchers are studying bravery, trying to uncover the mystery.

  9.It can be learned from the passage that ________.

  A.Melissa Hawkinson was a 41-year-old nurse

  B.it was spring when the accident happened

  C.Melissa Hawkinson was picking up her five-year-old son

  D.Melissa Hawkinson was kind and courageous

  10.What conclusion can we draw from the third paragraph?

  A.Not everyone was ready to risk saving the five-year-old boy.

  B.The father committed suicide because of the divorce.

  C.The father was saved in the end by Melissa Hawkinson.

  D.No one else was available except Melissa Hawkinson.

  11.How does the writer find other people on the dockside?

  A.Warm and ready to help.

  B.Thoughtful.

  C.Kind of cold-blooded.

  D.Not skilful at swimming.

  12.What is the writer's purpose of writing this passage?

  A.To set us thinking what makes people brave.

  B.To call on us to learn from such people as Hawkinson.

  C.To remind people of risk while saving others.

  D.To show people bravery can be learned.

  專題限時訓練(三十五)【社會生活型閱讀理解(一)】

  (一)

  【文章大意】 本文介紹了一項研究發現。商店里面播放的圣誕音樂可以影響人們的情緒,以及他們對時間的感覺和他們買的東西的種類。店主放慢音樂的節奏可以讓顧客花更多時間購物,最終的目的是讓顧客多花錢。

  1.B 細節理解題。根據第四段“…‘Festive jingles are force-fed to Christmas shoppers to change their mood, influence their sense of time and what sort of products they buy…’”可知,Dr Bradshaw認為圣誕音樂會影響人們的情緒、對時間的感覺和他們買的東西的種類。故選B項。

  2.A 細節理解題。根據第七段“It is thought that slowing down the rhythm of music in shops can trick customers into thinking less time has passed, and therefore they spend more time examining the shelves, for example.”可知,店主放慢音樂的節奏是為了讓顧客花更多時間購物,故選A項。

  3.B 細節理解題。根據倒數第二段“‘A common trick is to take a popular current song and record an instrumental version which can be slowed down or sped up at different time of the day to influence behaviour in different ways,’…”可知,現代的流行音樂經常被改編來影響商店的顧客,故選B項。

  4.D 主旨大意題。根據第一段“…the songs also make us more careless with our money, research has warned.”可知,圣誕音樂會讓我們花更多的錢,故選D項。

  (二)

  【文章大意】 本文介紹了一個最新的調查發現:讓狗去陪伴患有癡呆癥的人,會對他們的生活、思維以及健康都有很大的好處。

  5.C 細節理解題。根據第二段“Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.”可知,癡呆癥常見的癥狀是健忘,故選C項。

  6.C 細節理解題。根據第四段Ms Gray所說的話可知,在喂完了寵物后,主人可能也記得吃些東西了,故選C項。

  7.A 細節理解題。根據最后一段的“Since conversation can be increasingly confusing for people with dementia, dogs can give them a sense of silent support and companionship.”可知,對于有癡呆癥的人來說,寵物可以給他們無聲的幫助,故選A項。

  8.A 主旨大意題。這篇文章介紹了一項調查發現,狗的陪伴會對患有癡呆癥的人的思維有幫助,Guide dogs for the mind是貼切主題的標題,故選A項。

  (三)

  【文章大意】 本文講述了Melissa Hawkinson冒著生命危險在冰冷的水中救出被困在汽車里面的孩子,而很多人只是在一旁觀看,由此作者引發感想,是什么讓一些人這么勇敢。

  9.D 推理判斷題。根據文章的內容可知,Melissa Hawkinson冒著生命危險在冰冷的水中救出被困在汽車里面的孩子,這說明她很善良也很有勇氣,故選D項。

  10.A 推理判斷題。根據第三段的“She pulled the boy free,swam to shore,and handed him off to onlookers who were only watching them on a dock.”可知,不是每個人都準備冒險救這個五歲的孩子,故選A項。

  11.C 推理判斷題。根據文章第四段的“Yet something made her different from the dockside onlookers that day.”可知,作者認為在岸邊圍觀的人有點冷血,故選C項。

  12.A 寫作意圖題。根據文章倒數第二段的“…What makes them brave?”和最后一段的內容可知,作者的寫作目的是讓我們思考是什么讓人們勇敢,故選A項。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产suv精品一区二区883| 91福利小视频| 99久久精品免费看国产| 国产欧美在线观看一区| 99精品黄色片免费大全| 亚洲日本va午夜在线影院| 国产精品进线69影院| 9191精品国产综合久久久久久| 日韩女同互慰一区二区| 91精品国产91久久久久久最新毛片| 久久久精品天堂| 日韩有码一区二区三区| 亚洲蜜桃精久久久久久久| 一区二区三区免费| 亚洲自拍偷拍欧美| 91无套直看片红桃| 欧美成人福利视频| 亚洲一区在线免费观看| 国产麻豆视频精品| 久久久久国产精品麻豆ai换脸| 懂色av一区二区三区免费看| 欧美一区二区视频在线观看2020| 国产成人免费在线视频| 午夜影院在线观看欧美| 国产欧美一区二区三区在线看蜜臀 | 日本vs亚洲vs韩国一区三区二区 | 天天综合天天综合色| 人人爽香蕉精品| 美女一区二区三区| 国产在线精品一区二区| 91免费国产视频网站| 色婷婷精品久久二区二区蜜臀av| 91精品国产美女浴室洗澡无遮挡| 一区二区三区免费观看| 92精品国产成人观看免费| 国产美女视频91| 天天免费综合色| 亚洲欧美乱综合| 国产一区二区女| 欧美精品色综合| 亚洲午夜免费福利视频| 91麻豆免费观看| 1区2区3区欧美| 91视频国产资源| 国产精品视频免费| 亚洲男人的天堂一区二区| 亚洲成人动漫在线免费观看| 免费成人在线播放| 国产精品18久久久久久久久| av电影在线观看一区| 日韩一级片在线播放| 国产亚洲一区字幕| 懂色av一区二区三区免费观看| 国产精品综合二区| 久久国内精品自在自线400部| 欧美国产精品中文字幕| 欧美aa在线视频| 久久久久9999亚洲精品| 国产一区二区免费视频| 亚洲国产一区二区a毛片| 亚洲一区二区成人在线观看| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 亚洲欧美日韩小说| 18成人在线观看| 自拍偷拍亚洲欧美日韩| 亚洲精品一二三区| 亚洲三级在线看| 亚洲自拍偷拍综合| 亚洲午夜久久久久中文字幕久| 欧美一区二区三区免费在线看| 国产精品1区2区| 欧美一区二区三区视频免费播放| 亚洲国产日韩精品| 91精品国产免费| 亚洲婷婷综合色高清在线| 色94色欧美sute亚洲线路一ni | 97se亚洲国产综合自在线不卡| 91麻豆免费在线观看| 久久99精品久久久久久久久久久久| 欧美日韩一级二级| 26uuu色噜噜精品一区二区| 欧美色图第一页| 欧美激情一区二区| 欧美亚洲动漫另类| 亚洲男同1069视频| 成人免费视频视频| 日韩欧美中文字幕制服| 美女看a上一区| 欧美精品粉嫩高潮一区二区| 一区二区三区中文在线观看| 成人av网站免费| 欧美韩国日本一区| 国产suv一区二区三区88区| 51精品国自产在线| 欧美裸体一区二区三区| 欧美色爱综合网| 久久99精品一区二区三区三区| 亚洲国产精品ⅴa在线观看| 国产亚洲欧美色| 精品福利二区三区| 国产精品美女一区二区三区| av一本久道久久综合久久鬼色| 高清免费成人av| 成人avav在线| 在线免费不卡视频| 欧美天堂一区二区三区| 中文久久乱码一区二区| 丁香激情综合国产| 欧美经典一区二区| 成人精品在线视频观看| 国产精品久久久久精k8| 欧洲精品一区二区| 国内精品嫩模私拍在线| 午夜久久久影院| 亚洲国产wwwccc36天堂| 精品亚洲免费视频| 91年精品国产| 国产精品1024| 欧美一级二级三级蜜桃| 亚洲午夜在线视频| 91女人视频在线观看| 国产精品萝li| 夫妻av一区二区| 欧美精品一区二区三区高清aⅴ | 国产成人自拍在线| 国产成人福利片| 欧美一区二区二区| 另类小说欧美激情| 26uuu亚洲| 成人app在线观看| 亚洲欧美日韩中文播放| 91黄色在线观看| 一区二区三区不卡在线观看| 欧美写真视频网站| 看片网站欧美日韩| 2023国产精品自拍| 一本久久a久久精品亚洲| 亚洲免费视频中文字幕| 国产a级毛片一区| 久久久亚洲精品一区二区三区| 亚洲午夜在线视频| 亚洲蜜桃精久久久久久久| 国产精品66部| 亚洲三级电影网站| 精品日韩在线一区| 色婷婷激情久久| 国产精品一二三| 性欧美大战久久久久久久久| 欧美一卡2卡三卡4卡5免费| 成人免费黄色大片| 免费精品99久久国产综合精品| 久久精品日韩一区二区三区| 欧美主播一区二区三区| 精品中文字幕一区二区小辣椒 | 久久综合丝袜日本网| 色素色在线综合| 国产一区二区三区免费观看 | 日本亚洲电影天堂| 国产亚洲欧美色| 2019国产精品| 精品国产乱码久久久久久蜜臀| 色老汉一区二区三区| 懂色av一区二区在线播放| 国产麻豆一精品一av一免费| 看片的网站亚洲| 精品一区二区av| 国产香蕉久久精品综合网| 99精品一区二区三区| 一区二区欧美国产| 欧美变态tickling挠脚心| 久久精品国产在热久久| 中文字幕日韩精品一区| 欧美日韩精品专区| 粉嫩一区二区三区性色av| 卡一卡二国产精品| 久久99九九99精品| 亚洲视频免费看| 亚洲精品伦理在线| 午夜视频一区二区三区| 日本午夜一区二区| 久久精品国产99久久6| 国产成人综合在线播放| 91在线视频播放| 欧美一区二区三区四区高清| 精品国产成人在线影院| 欧美大片日本大片免费观看| 91国偷自产一区二区开放时间 | 99久久精品国产导航| 国产精品资源站在线| 九色综合狠狠综合久久| 久久精品国产**网站演员| 亚洲欧美日韩久久| 日韩一区在线看| 奇米色777欧美一区二区| 欧美日韩综合在线免费观看| 日本韩国精品一区二区在线观看| 欧美日韩成人在线| 久久久久久久久久久久久久久99| 亚洲精品国产a| 国产91高潮流白浆在线麻豆|