国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪專題限時訓練:(36)社會生活型閱讀理解(2)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪專題限時訓練:(36)社會生活型閱讀理解(2)

  專題限時訓練(三十六) [社會生活型閱讀理解(二)]

  (限時:25分鐘)

  (一)

  A tent can be one of the more costly items on your camping equipment shopping list. It is definitely something that you need to consider carefully.

  By seeing a tent for real you will be able to get a better impression of its size and construction in the traditional shop. However, the downside is that, unless you are experienced,you may miss out some of the details that the manufacturer's promotional material makes clear. Cheap tents often look similar to the quality models they are mimicking(模仿), but you can be sure that they use inferior(次的) materials and probably have lower design standards.

  Shop staff are often campers themselves. That means they usually can give lots of advice. If a shop assistant agrees with your own conclusions, that will be great; if they try to change your decision with a clear and reasonable argument, then that will be worth considering; if they just try to bamboozle(欺騙) or even bully, you then walk away.

  The Internet is a wonderful tool, and so long as you know how to make the most of search engines and put in a little effort, you really have the perfect answer waiting to be found. That answer will be different for every camper as each of us has different needs. Don't be surprised to see your favourite criticized somewhere, but if you see too much criticism,then you had better start thinking again. No problem. You won't have spent anything yet, so think of it positively as a large expense is saved.

  Probably the best approach, if you have the time, is to research tents online and make a short list. Then try to inspect those tents at nearby shops. Then you can make a final decision on where to buy your chosen model based purely on total cost.

  1.The underlined word “downside” in Paragraph 2 means“________”.

  A.disadvantage

  B.instruction

  C.argument

  D.principle

  2.It can be concluded from the third paragraph that________. 

  A.shop assistants usually enjoy going camping

  B.shop assistants usually have practical advice

  C.you should consider your idea repeatedly

  D.it is impolite for you to trouble shop assistants

  3.You can make use of the Internet to________.

  A.meet your different needs

  B.find the answer for every camper

  C.help you out of trouble

  D.find your favourite tent

  4.Which of the following would be the main idea of this passage?

  A.It is good to buy your tent in the traditional shop.

  B.You'd better buy a tent with the help of the Internet.

  C.Better buy a tent combining seeing tents for real in shops and researching them online.

  D.Going camping is really beneficial to your health.

  (二)

  A smartphone is a mobile phone built on a mobile operating system, with more advanced computing abilities than a common phone. The first smartphones enabled the users to send and receive e-mails. Later models added the functions of portable media players, pocket video cameras, and GPS navigation units to form one multi-use device. Many modern smartphones also include touch screens and Web browsers that display Web pages.

  A recent report says we spend an average of two hours and 40 minutes each day looking at a smartphone. That doesn't mean making calls, but playing phone games and browsing the Web.

  Nowadays we always find people checking e-mails in a restaurant, taking a picture of the food when it arrives, or checking a message during a conversation instead of traditional communication. It's no secret that our life is being affected by our smartphones obsession.

  However, this phenomenon has never been presented so vividly as in the short YouTube film I Forgot My Phone. Despite only being online for a few days, it's already been viewed more than 10.5 million times. Whether it will be screened in the cinema remains to be seen.

  Ironically, YouTube's data show that the site gets a billion views per day from mobile devices, so a lot of those people watched it on their phones.

  The short film, written by and starring actress Charlene deGuzman, shows groups of people in various social situations, the majority of whom are absorbed in their phones instead of the world around them. To a certain extent, we all do it.

  5.People prefer a smartphone to a common one, because the latter can only help us ________.

  A.check e-mails

  B.send messages

  C.find the destination

  D.watch a video

  6.The underlined word “obsession” in the third paragraph most probably means “________”.

  A.devotion

  B.contribution

  C.addiction

  D.emotion

  7.Which of the following is TRUE?

  A.People spend an average of two hours and 40 minutes each day using smartphones.

  B.The film hasn't been put on in the cinema.

  C.The film is written by an actor named Charlene deGuzman.

  D.The film has already been viewed more than 105 million times in the first few days.

  8.When the writer mentions the number of people watching the film from mobile devices in the fifth paragraph, he mainly feels ________.

  A.encouraged

  B.depressed

  C.proud

  D.satisfied

  (三)

  The slogan “a dog is for life, not just for Christmas” has been going strong for 27 years now.Dogs and cats have been popular Christmas gifts

  in the UK and Europe for many years.But some people still haven't quite got the message.

  The slogan still holds good.Some 105,000 dogs were rounded up by the local government last year because they had been abandoned, many of them shortly after the festival season.

  The main reason given by owners for handing their dogs over to the Dogs Trust is that the dogs need more attention than they can give; behavioural problems and moving homes are also reasons given.

  But Eleanor Silk, the Trust's communications director, says, “It's often four or five months after Christmas, in early summer, when the owner finds that the dog has got too big and too active, or that it hasn't been trained properly and has caused damage around the home.”

  In any case, some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy as a pet, Christmas is not the time to do it.Puppies need to get used to their new surroundings, to be introduced to a routine, and to be looked after like small children.It's hard to meet any of these needs at Christmas.What's more, pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children.It encourages children to think of the puppy as a toy, rather than a responsibility.

  Appreciating what you're taking on with the dogs can be a sobering(使人清醒的) realization.“For life” means thinking about the effect they'll have on your life.It also infers that you will need to care for the dogs for their whole life.

  9.What would be the best title for the passage?

  A.Dogs and cats—the most popular Christmas gifts

  B.A pet is for life, not just for Christmas

  C.How to take care of your pets over Christmas

  D.Let's help those abandoned pets

  10.According to the passage, which of the following is NOT a reason for pets to be abandoned?

  A.Pets spread some diseases.

  B.Pets damage some things in the houses.

  C.The owners can't take good care of the pets.

  D.The owners have to move to other places.

  11.The fifth paragraph mainly tells us ________.

  A.how to take best care of Christmas pets

  B.the right time to have a puppy as a pet

  C.the reason why Christmas is not the time to get a pet

  D.the worries about Christmas pets from organizations that help pets

  12.Why is the author against the idea of putting a dog in the Christmas stocking as a Christmas gift?

  A.Because a dog can still cause damage.

  B.Because children will not take a dog seriously.

  C.Because children don't like to have a dog as a Christmas gift.

  D.Because a Christmas stocking is not big enough to put a dog in.

  專題限時訓練(三十六)【社會生活型閱讀理解(二】

  (一)

  【文章大意】 這篇文章主要講了在網(wǎng)上買帳篷和實體店買帳篷的利與弊。最后作者建議在網(wǎng)上找?guī)づ瘢缓笕嶓w店查看,最后決定在哪兒買帳篷。

  1.A 詞義猜測題。根據(jù)第二段的“By seeing a tent for real you will be able to get a better impression of its size and construction in the traditional shop.However,the downside is that,unless you are experienced,you may miss out some of the details that the manufacturer's promotional material makes clear.”可猜出downside意為“缺點”,故選A項。

  2.B 推理判斷題。根據(jù)第三段前二句“Shop staff are often campers themselves.That means they usually can give lots of advice.”可知,店員通常會給出實用性的建議,故選B項。

  3.D 細節(jié)理解題。根據(jù)第四段第一句“The Internet is a wonderful tool, and so long as you know how to make the most of search engines and put in a little effort, you really have the perfect answer waiting to be found.”可知,你可以利用網(wǎng)絡來找你喜歡的帳篷,故選D項。

  4.C 主旨大意題。根據(jù)最后一段“Probably the best approach, if you have the time, is to research tents online and make a short list.Then try to inspect those tents at nearby shops.Then you can make a final decision on where to buy your chosen model based purely on total cost.”可知,這篇文章主要建議人們在網(wǎng)上找?guī)づ?,然后去實體店查看,最后決定在哪兒買帳篷,故選C項。

  (二)

  【文章大意】 智能手機的出現(xiàn)改變了人們的生活,通過智能手機人們可以收發(fā)電子郵件,可以聽歌,看電影,可以上網(wǎng)瀏覽網(wǎng)頁。智能手機有著如此多的功能以至于人們越來越多地對智能手機產生了依賴。作者對這種現(xiàn)象非常擔憂。

  5.B 細節(jié)理解題。根據(jù)第一段的“The first smartphones enabled the users to send and receive e-mails.Later models added the functions of portable media players, pocket video cameras, and GPS navigation units to form one multi-use device.”可知,A、C、D項是智能手機的功能,故選B項。

  6.C 詞義猜測題。根據(jù)文章第二、三段內容可知,人們在生活中越來越依賴智能手機,對智能手機的癡迷越來越嚴重,由此判斷obsession的意思是“癡迷,上癮”,故選C項。

  7.B 細節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第三段最后一句“Whether it will be screened in the cinema remains to be seen.”可以推斷,此電影只是在優(yōu)酷上播放過,但還沒有被搬到電影院銀幕上,故選B項。

  8.B 推理判斷題。作者在文章中指出人們對智能手機的過度依賴這種現(xiàn)象,然后以優(yōu)酷視頻的點擊率為例對此進行了更為有力的例證,再根據(jù)最后一段的“…the majority of whom are absorbed in their phones instead of the world around them.”可以推斷,作者對這種現(xiàn)象是感到抑郁不安的,故選B項。

  (三)

  【文章大意】 這篇文章主要講了寵物是終生的,而不僅僅是圣誕節(jié)禮物。作者反對把小狗裝在圣誕襪里作為圣誕禮物送給孩子是因為孩子會認為小狗是玩具,不認真對待它。

  9.B 主旨大意題。根據(jù)文章第一段內容可知,這篇文章主要講了寵物是終生的,而不僅僅是圣誕節(jié)禮物,故選B項。

  10.A 細節(jié)理解題。通過閱讀文章內容可知,只有寵物傳播疾病沒有被提到,故選A 項。

  11.C 段落大意題。根據(jù)第五段第一句“In any case, some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy as a pet, Christmas is not the time to do it.”可知,第五段主要講了圣誕節(jié)不是得到寵物的時間的原因,故選C項。

  12.B 推斷判斷題。根據(jù)第五段的“What's more, pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children.It encourages children to think of the puppy as a toy,rather than a responsibility.”可知,作者反對把小狗裝在圣誕襪里作為圣誕禮物送給孩子是因為孩子會認為小狗是玩具,不認真對待它,故選B項。

  專題限時訓練(三十六) [社會生活型閱讀理解(二)]

  (限時:25分鐘)

  (一)

  A tent can be one of the more costly items on your camping equipment shopping list. It is definitely something that you need to consider carefully.

  By seeing a tent for real you will be able to get a better impression of its size and construction in the traditional shop. However, the downside is that, unless you are experienced,you may miss out some of the details that the manufacturer's promotional material makes clear. Cheap tents often look similar to the quality models they are mimicking(模仿), but you can be sure that they use inferior(次的) materials and probably have lower design standards.

  Shop staff are often campers themselves. That means they usually can give lots of advice. If a shop assistant agrees with your own conclusions, that will be great; if they try to change your decision with a clear and reasonable argument, then that will be worth considering; if they just try to bamboozle(欺騙) or even bully, you then walk away.

  The Internet is a wonderful tool, and so long as you know how to make the most of search engines and put in a little effort, you really have the perfect answer waiting to be found. That answer will be different for every camper as each of us has different needs. Don't be surprised to see your favourite criticized somewhere, but if you see too much criticism,then you had better start thinking again. No problem. You won't have spent anything yet, so think of it positively as a large expense is saved.

  Probably the best approach, if you have the time, is to research tents online and make a short list. Then try to inspect those tents at nearby shops. Then you can make a final decision on where to buy your chosen model based purely on total cost.

  1.The underlined word “downside” in Paragraph 2 means“________”.

  A.disadvantage

  B.instruction

  C.argument

  D.principle

  2.It can be concluded from the third paragraph that________. 

  A.shop assistants usually enjoy going camping

  B.shop assistants usually have practical advice

  C.you should consider your idea repeatedly

  D.it is impolite for you to trouble shop assistants

  3.You can make use of the Internet to________.

  A.meet your different needs

  B.find the answer for every camper

  C.help you out of trouble

  D.find your favourite tent

  4.Which of the following would be the main idea of this passage?

  A.It is good to buy your tent in the traditional shop.

  B.You'd better buy a tent with the help of the Internet.

  C.Better buy a tent combining seeing tents for real in shops and researching them online.

  D.Going camping is really beneficial to your health.

  (二)

  A smartphone is a mobile phone built on a mobile operating system, with more advanced computing abilities than a common phone. The first smartphones enabled the users to send and receive e-mails. Later models added the functions of portable media players, pocket video cameras, and GPS navigation units to form one multi-use device. Many modern smartphones also include touch screens and Web browsers that display Web pages.

  A recent report says we spend an average of two hours and 40 minutes each day looking at a smartphone. That doesn't mean making calls, but playing phone games and browsing the Web.

  Nowadays we always find people checking e-mails in a restaurant, taking a picture of the food when it arrives, or checking a message during a conversation instead of traditional communication. It's no secret that our life is being affected by our smartphones obsession.

  However, this phenomenon has never been presented so vividly as in the short YouTube film I Forgot My Phone. Despite only being online for a few days, it's already been viewed more than 10.5 million times. Whether it will be screened in the cinema remains to be seen.

  Ironically, YouTube's data show that the site gets a billion views per day from mobile devices, so a lot of those people watched it on their phones.

  The short film, written by and starring actress Charlene deGuzman, shows groups of people in various social situations, the majority of whom are absorbed in their phones instead of the world around them. To a certain extent, we all do it.

  5.People prefer a smartphone to a common one, because the latter can only help us ________.

  A.check e-mails

  B.send messages

  C.find the destination

  D.watch a video

  6.The underlined word “obsession” in the third paragraph most probably means “________”.

  A.devotion

  B.contribution

  C.addiction

  D.emotion

  7.Which of the following is TRUE?

  A.People spend an average of two hours and 40 minutes each day using smartphones.

  B.The film hasn't been put on in the cinema.

  C.The film is written by an actor named Charlene deGuzman.

  D.The film has already been viewed more than 105 million times in the first few days.

  8.When the writer mentions the number of people watching the film from mobile devices in the fifth paragraph, he mainly feels ________.

  A.encouraged

  B.depressed

  C.proud

  D.satisfied

  (三)

  The slogan “a dog is for life, not just for Christmas” has been going strong for 27 years now.Dogs and cats have been popular Christmas gifts

  in the UK and Europe for many years.But some people still haven't quite got the message.

  The slogan still holds good.Some 105,000 dogs were rounded up by the local government last year because they had been abandoned, many of them shortly after the festival season.

  The main reason given by owners for handing their dogs over to the Dogs Trust is that the dogs need more attention than they can give; behavioural problems and moving homes are also reasons given.

  But Eleanor Silk, the Trust's communications director, says, “It's often four or five months after Christmas, in early summer, when the owner finds that the dog has got too big and too active, or that it hasn't been trained properly and has caused damage around the home.”

  In any case, some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy as a pet, Christmas is not the time to do it.Puppies need to get used to their new surroundings, to be introduced to a routine, and to be looked after like small children.It's hard to meet any of these needs at Christmas.What's more, pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children.It encourages children to think of the puppy as a toy, rather than a responsibility.

  Appreciating what you're taking on with the dogs can be a sobering(使人清醒的) realization.“For life” means thinking about the effect they'll have on your life.It also infers that you will need to care for the dogs for their whole life.

  9.What would be the best title for the passage?

  A.Dogs and cats—the most popular Christmas gifts

  B.A pet is for life, not just for Christmas

  C.How to take care of your pets over Christmas

  D.Let's help those abandoned pets

  10.According to the passage, which of the following is NOT a reason for pets to be abandoned?

  A.Pets spread some diseases.

  B.Pets damage some things in the houses.

  C.The owners can't take good care of the pets.

  D.The owners have to move to other places.

  11.The fifth paragraph mainly tells us ________.

  A.how to take best care of Christmas pets

  B.the right time to have a puppy as a pet

  C.the reason why Christmas is not the time to get a pet

  D.the worries about Christmas pets from organizations that help pets

  12.Why is the author against the idea of putting a dog in the Christmas stocking as a Christmas gift?

  A.Because a dog can still cause damage.

  B.Because children will not take a dog seriously.

  C.Because children don't like to have a dog as a Christmas gift.

  D.Because a Christmas stocking is not big enough to put a dog in.

  專題限時訓練(三十六)【社會生活型閱讀理解(二】

  (一)

  【文章大意】 這篇文章主要講了在網(wǎng)上買帳篷和實體店買帳篷的利與弊。最后作者建議在網(wǎng)上找?guī)づ?,然后去實體店查看,最后決定在哪兒買帳篷。

  1.A 詞義猜測題。根據(jù)第二段的“By seeing a tent for real you will be able to get a better impression of its size and construction in the traditional shop.However,the downside is that,unless you are experienced,you may miss out some of the details that the manufacturer's promotional material makes clear.”可猜出downside意為“缺點”,故選A項。

  2.B 推理判斷題。根據(jù)第三段前二句“Shop staff are often campers themselves.That means they usually can give lots of advice.”可知,店員通常會給出實用性的建議,故選B項。

  3.D 細節(jié)理解題。根據(jù)第四段第一句“The Internet is a wonderful tool, and so long as you know how to make the most of search engines and put in a little effort, you really have the perfect answer waiting to be found.”可知,你可以利用網(wǎng)絡來找你喜歡的帳篷,故選D項。

  4.C 主旨大意題。根據(jù)最后一段“Probably the best approach, if you have the time, is to research tents online and make a short list.Then try to inspect those tents at nearby shops.Then you can make a final decision on where to buy your chosen model based purely on total cost.”可知,這篇文章主要建議人們在網(wǎng)上找?guī)づ?,然后去實體店查看,最后決定在哪兒買帳篷,故選C項。

  (二)

  【文章大意】 智能手機的出現(xiàn)改變了人們的生活,通過智能手機人們可以收發(fā)電子郵件,可以聽歌,看電影,可以上網(wǎng)瀏覽網(wǎng)頁。智能手機有著如此多的功能以至于人們越來越多地對智能手機產生了依賴。作者對這種現(xiàn)象非常擔憂。

  5.B 細節(jié)理解題。根據(jù)第一段的“The first smartphones enabled the users to send and receive e-mails.Later models added the functions of portable media players, pocket video cameras, and GPS navigation units to form one multi-use device.”可知,A、C、D項是智能手機的功能,故選B項。

  6.C 詞義猜測題。根據(jù)文章第二、三段內容可知,人們在生活中越來越依賴智能手機,對智能手機的癡迷越來越嚴重,由此判斷obsession的意思是“癡迷,上癮”,故選C項。

  7.B 細節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第三段最后一句“Whether it will be screened in the cinema remains to be seen.”可以推斷,此電影只是在優(yōu)酷上播放過,但還沒有被搬到電影院銀幕上,故選B項。

  8.B 推理判斷題。作者在文章中指出人們對智能手機的過度依賴這種現(xiàn)象,然后以優(yōu)酷視頻的點擊率為例對此進行了更為有力的例證,再根據(jù)最后一段的“…the majority of whom are absorbed in their phones instead of the world around them.”可以推斷,作者對這種現(xiàn)象是感到抑郁不安的,故選B項。

  (三)

  【文章大意】 這篇文章主要講了寵物是終生的,而不僅僅是圣誕節(jié)禮物。作者反對把小狗裝在圣誕襪里作為圣誕禮物送給孩子是因為孩子會認為小狗是玩具,不認真對待它。

  9.B 主旨大意題。根據(jù)文章第一段內容可知,這篇文章主要講了寵物是終生的,而不僅僅是圣誕節(jié)禮物,故選B項。

  10.A 細節(jié)理解題。通過閱讀文章內容可知,只有寵物傳播疾病沒有被提到,故選A 項。

  11.C 段落大意題。根據(jù)第五段第一句“In any case, some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy as a pet, Christmas is not the time to do it.”可知,第五段主要講了圣誕節(jié)不是得到寵物的時間的原因,故選C項。

  12.B 推斷判斷題。根據(jù)第五段的“What's more, pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children.It encourages children to think of the puppy as a toy,rather than a responsibility.”可知,作者反對把小狗裝在圣誕襪里作為圣誕禮物送給孩子是因為孩子會認為小狗是玩具,不認真對待它,故選B項。

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質文化遺產 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品自拍毛片| 国产嫩草影院久久久久| 欧美一级精品在线| 国产偷国产偷亚洲高清人白洁| 国产精品美女www爽爽爽| 五月天激情小说综合| 色就色 综合激情| 亚洲精选免费视频| eeuss鲁片一区二区三区在线看| 精品久久人人做人人爰| 日韩电影免费一区| 久久亚洲一区二区三区明星换脸 | 国产精品毛片高清在线完整版| 亚洲一区二区在线播放相泽 | 欧美在线免费视屏| 国产精品久久久久久亚洲毛片| 国产a视频精品免费观看| 久久久不卡网国产精品二区| 免费视频最近日韩| 色呦呦一区二区三区| 蜜臀精品一区二区三区在线观看| 男男成人高潮片免费网站| 欧美日韩精品免费| 欧美美女bb生活片| 91网站最新网址| 91免费视频观看| 亚洲成在人线在线播放| 国产精品―色哟哟| 亚洲另类在线一区| 亚洲国产成人av| 视频精品一区二区| 国内精品久久久久影院薰衣草 | 午夜精品福利视频网站| 日韩国产欧美一区二区三区| 美日韩一级片在线观看| 夜夜亚洲天天久久| 一区二区三区国产| 一区二区久久久| 麻豆91免费看| 欧美aaaaa成人免费观看视频| 国产精品短视频| 中文字幕巨乱亚洲| 国产丝袜欧美中文另类| 欧美精品一区男女天堂| 欧美三级三级三级| 欧美男人的天堂一二区| 欧美高清视频www夜色资源网| 欧洲另类一二三四区| 91福利资源站| 午夜电影久久久| 狠狠久久亚洲欧美| 欧美日韩精品欧美日韩精品一| 精品久久久久久综合日本欧美| 久久久久久久精| 亚洲成av人片一区二区| 国内精品久久久久影院薰衣草| 国产成都精品91一区二区三| 欧美视频在线一区| 一区二区三区免费在线观看| 艳妇臀荡乳欲伦亚洲一区| av在线一区二区| 久久久精品国产免费观看同学| 卡一卡二国产精品| 日韩一区二区在线看| 国产精品视频免费看| 日韩国产欧美在线播放| 99精品偷自拍| www久久精品| 美国精品在线观看| 欧美一区二区精品久久911| 中文字幕一区在线观看视频| 黄色日韩网站视频| 欧美丰满嫩嫩电影| 丝袜亚洲精品中文字幕一区| 波多野洁衣一区| 国产精品久久久久久一区二区三区| 亚洲一级电影视频| 欧美猛男男办公室激情| 五月婷婷综合在线| 日韩欧美在线1卡| 国产成人免费视频网站高清观看视频 | 精品精品欲导航| 精品一区二区在线视频| 国产欧美1区2区3区| 色综合天天天天做夜夜夜夜做| 亚洲精品日日夜夜| 日日夜夜免费精品| 在线观看欧美精品| 欧美三级在线看| 国产一区二区三区日韩 | 成人国产免费视频| 国产又黄又大久久| 日韩成人一级片| 日本特黄久久久高潮| 美女国产一区二区三区| 日本欧美一区二区三区| 国产精品久久久久久久久久免费看| 日韩成人一级片| 成人精品国产福利| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ四虎| 国产精品久久久久久久第一福利| 欧美高清hd18日本| 欧美色爱综合网| 欧美色图天堂网| 日本精品一区二区三区四区的功能| 黄页网站大全一区二区| 欧美一区二区免费观在线| 色8久久精品久久久久久蜜| 国产一区在线不卡| 免费在线一区观看| 午夜欧美在线一二页| 亚洲欧洲日韩在线| 欧美本精品男人aⅴ天堂| 777亚洲妇女| 国产91高潮流白浆在线麻豆| 亚洲国产精品麻豆| 亚洲影视在线播放| 亚洲激情自拍视频| 国内成人免费视频| 91视视频在线直接观看在线看网页在线看| 亚洲成在人线在线播放| 日韩精品电影在线观看| 国产精品久久午夜| 中文字幕 久热精品 视频在线| 视频一区二区欧美| 国产日韩欧美不卡在线| 国产精品三级视频| 欧美日韩在线三区| 欧美一级黄色录像| 五月婷婷综合激情| 欧美日韩一区二区三区高清 | 亚洲免费在线看| 日本欧美肥老太交大片| 色综合亚洲欧洲| 国产精品亲子伦对白| 国产电影精品久久禁18| 日韩一区二区三区电影| 久久不见久久见免费视频7| 日韩一区二区电影| 日韩成人免费看| 精品久久国产97色综合| 国产精品一色哟哟哟| 久久久99免费| 91蜜桃免费观看视频| 一区二区三区精品视频| 精品日韩99亚洲| 久久精品视频一区二区| 亚洲国产综合色| 欧美久久久久久久久久| 99国产精品一区| 亚洲444eee在线观看| 不卡大黄网站免费看| 欧美不卡在线视频| 欧美夫妻性生活| 精品成人佐山爱一区二区| 久久一夜天堂av一区二区三区| 欧美一级生活片| 欧美一级xxx| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 亚洲激情在线播放| 中国色在线观看另类| 欧美韩国日本综合| 亚洲一区二区三区小说| 亚洲国产综合91精品麻豆| 色综合久久中文字幕| 午夜电影网亚洲视频| 日韩欧美美女一区二区三区| 美女mm1313爽爽久久久蜜臀| 久久午夜免费电影| 欧美性一级生活| 国产精品99久久久久久似苏梦涵 | 99国产精品久久久久久久久久 | 欧美美女激情18p| 精品免费视频一区二区| 成人永久aaa| 午夜一区二区三区在线观看| 日韩精品一区在线观看| 国产一区二区电影| 亚洲mv在线观看| 中文字幕在线观看一区二区| 欧美日韩国产另类不卡| 国产精品羞羞答答xxdd| 久久久久久99精品| 夜夜嗨av一区二区三区| 欧美mv日韩mv亚洲| 在线亚洲欧美专区二区| 国产成人综合在线播放| 精品视频一区二区三区免费| 中文字幕一区二区三区在线不卡 | 97久久超碰精品国产| 亚洲欧美电影一区二区| 国产日韩欧美综合一区| 亚洲欧美偷拍另类a∨色屁股| 国产成人自拍在线| 日韩中文字幕不卡| 一区二区三区免费看视频| 1000精品久久久久久久久| 国产精品第13页| 久久久电影一区二区三区| 欧美精品一区二区三区在线|