国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【高考調研】2024屆高三英語一輪復習(外研版)課時規范訓練40(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【高考調研】2024屆高三英語一輪復習(外研版)課時規范訓練40(含解析)

  課時規范訓練(單獨成冊)

  訓練(四十)

  Ⅰ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  A

  George Gershwin,born in 1898,was one of America’s greatest composers.He published his first song when he was eighteen years old.During the next twenty years he wrote more than five hundred songs.

  初中學習網Many of Gershwin’s songs were first written for musical plays performed in theatres in New York City.These plays were a popular form of entertainment in the 1920s and 1930s.Many of his songs have remained popular as ever.Over the years they have been sung and played in every possible way — from jazz to country.

  In the 1920s there was a debate in the United States about jazz music.Could jazz,some people asked,be considered serious music?In 1924 jazz musician and orchestra leader Paul Whiteman decided to organize a special concert to show that jazz was serious music.Gershwin agreed to compose something for the concert before he realized he had just a few weeks to do it.And in that short time,he composed a piece for piano and orchestra which he called Rhapsody in Blue.Gershwin himself played the piano at the concert.The audience were thrilled when they heard his music.It made him world-famous and showed that jazz music could be both serious and popular.

  In 1928,Gershwin went to Paris.He applied to study composition (作曲) with the well-known musician Nadia Boulanger,but she rejected him.She was afraid that classical study would ruin his jazz-influenced style.While there,Gershwin wrote An American in Paris.When it was first performed,critics (評論家) were divided over the music.Some called it happy and full of life,to others it was silly and boring.But it quickly became popular in Europe and the United States.It still remains one of his most famous works.

  George Gershwin died in 1937,just days after doctors learned he had brain cancer.He was only thirty-nine years old.Newspapers all over the world reported his death on their front pages.People mourned the loss of the man and all the music he might have still written.

  【解題導語】 本文是一篇記敘文,屬于人物傳記類短文閱讀。喬治格什溫是美國最偉大的作曲家之一。文章介紹的是他的生平和他的音樂。

  1.Many of Gershwin’s musical works were

  .

  A.composed for Paul Whiteman

  B.performed in various ways

  C.played mainly in the countryside

  D.written about New Yorkers

  解析:選B。細節理解題。根據第二段末句“Over the years they have been sung and played in every possible way — from jazz to country.”可知,其作品以不同的方式來演繹。故選B。

  2.What do we know about the concert organized by Whiteman?

  A.It attracted more people to theatres.

  學習網B.It made Gershwin leader of the orchestra.

  C.It caused a debate among jazz musicians.

  D.It proved jazz could be serious music.

  解析:選D。細節理解題。根據第三段中的“...showed that jazz music could be both serious and popular”可知,此次音樂會證明了爵士也可以是嚴肅音樂。故選D。

  3.What did Gershwin do during his stay in Paris?

  高中學習網 www.gkxx.comA.He argued with French critics.

  B.He studied with Nadia Boulanger.

  C.He changed his music style

  D.He created one of his best works.

  解析:選D。細節理解題。根據倒數第二段可知,他在巴黎寫了An American in Paris及后文“it quickly became popular in Europe and the United States.It still remains one of his most famous works.”可知選D。

  4.What can we infer from the last paragraph?

  A.Many of Gershwin’s works were lost.

  B.Brain cancer research started after Gershwin’s death.

  C.A concert was held in memory of Gershwin.

  D.The death of Gershwin was widely reported.

  解析:選D。細節判斷題。根據最后一段中的“Newspapers all over the world reported his death on their front pages.”可知,全世界的報刊都在頭版報道了他去世的消息。故選D。

  B

  (2024·山東日照市高三模擬)So far,this year’s global music market has definitely been dominated (支配) by women:Beyonce Knowles,Taylor Swirl,and Iggy Azalea are all making waves.And one hot name that adds more conviction to the list is US singer Ariana Grande.

  $來&源:gkxx.comAlmost exactly a year ago,Grande released her first album,Yours Truly.And over the past 12 months,the 21-year-old former Nickelodeon (an American TV channel for kids and adolescents) star has transformed from a pop artist you might recognize to an outstanding superstar.She now possesses three top 10 singles in the current Billboard Hot 100 chart,an impressive opening performance at this year’s MTV Video Music Awards,and millions of followers on social networking sites.

  Her second album,My Everything,which was released on Aug 25,is the latest sign of her

  coming dominance.It hit No.1 on the Billboard 200 album chart this week,making her the only other female singer after Scotland’s Susan Boyle to have two continuous No.1 albums in a single year.

  Grande’s strength lies in her powerful voice and wide voiced range.Unlike her companions Selena Gomez and Demi Lovato,Grande’s star power is rooted in the fact that she can really sing.More importantly,Grande knows how to control her voice,which is at once strong and sensitive,and use it to expand her musical territory.

  My Everything is the best example.In this album,Grande literally tries her hand at everything:dance music,R&B jams,hip-hop tunes,power ballads and even’60s-inflected pop.

  While you can clearly sense her ambition as a singer,you will be impressed by how effortlessly she handles these different styles of music,especially if you have listened to Yours Truly,a more refreshing.’90s R&B-influenced project.

  Of course,one suggestion for Grande’s future music would be for her to display more personality instead of simply showing her voiced talent.But not to worry,based on what we’ve heard thus

  far,it’s safe to say Grande is well on her way to growing into her own.

  【解題導語】 本文是一篇記敘文,屬于人物類短文閱讀。文章講述的是音樂天才Ariana Grande。Grande的專輯獲得了很多獎項。Grande真正的優勢在于她強有力的嗓音與寬廣的音域。在未來,她必將形成自己的風格。

  5.Which of the following contributes to Grande’s great success?

  A.The impressive opening performance.

  B.Her followers on social networking sites.

  C.The influence of’60s pop and’90s R&B.

  D.Her powerful voice and wide voiced range.

  解析:選D。細節理解題。根據第四段中的“Grande’s strength lies in her powerful voice and wide voiced range.”可知,Grande真正的優勢在于她強有力的嗓音與寬廣的音域。故選D。

  6.We can conclude from the last paragraph that Grande

  .

  A.likes to show off her voice

  B.is a promising superstar

  C.lacks her own personality

  D.has difficulty going further

  解析:選B。推理判斷題。根據最后一段中的“it’s safe to say Grande is well on her way to growing into her own”可知,Grande未來必將形成自己的風格。故選B。

  7.What can we learn about Ariana Grande?

  A.She prefers hip-hop tunes in particular.

  B.She used to be a pop star in a TV channel.

  C.She has two top 10 singles of Billboard’s Hot 100.

  D.She is the only singer to have two No.1 albums in a year.

  解析:選B。推理判斷題。根據第二段中的“the 21-year-old former Nickelodeon...superstar” 可知,短短一年間,這位21歲的尼克國際兒童頻道(美國一檔青少年電視節目)的昔日明星,就從一個只是混了個臉熟的流行歌手成長為杰出的歌壇巨星。故選B。

  8.Which of the following can be the best title of the passage?

  高中學習網 www.gkxx.comA.A Rising Music Genius

  B.The Music Market of Women

  C.Susan Boyle and Her Companions

  D.Different Styles of Grande’s Music

  解析:選A。文章大意題。綜合全文,可得出結論,全文講述音樂天才Ariana Grande。故選A。

  Ⅱ.語法填空

  www.gkxx.com閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

  A fire completely destroyed my mobile home last year,just four months after I had paid it off!I had to rebuild it 1.

  what little I had saved.I 2.

  (know) what I had in the bank would not be enough so I began to rent out my RV (娛樂車) as a way to help ends meet.I was sure it was an 3.

  (attract) to some people.

  One woman 4.

  had booked a week in the RV called and told me that her husband had just lost his job.He felt that they should cancel the trip as an 5.

  (amuse).

  I could hear the disappointment in her voice as she told me that she had thought the trip was just what her family 6.

  (true) needed.Then she asked me how much it would cost if they only 7.

  (take) the RV for a few days instead.

  I was so 8.

  (move) that I told her that I wanted to give her 9.

  her family my RV for free.She broke down into tears at the offer.It 10.

  (be) a beautiful moment I will never forget.

  1.with。考查介詞。此處with意為“用……”,即用自己攢下的錢。

  2.knew。考查時態。敘述過去的事情,用一般過去時。

  3.attraction。考查名詞。前面有an,需用名詞形式。attraction此處意為“吸引人的事物”。

  4.who。考查關系代詞。定語從句缺少主語,先行詞woman是指人的名詞。

  5.amusement。考查名詞。由前面的an可知應用名詞形式。

  6.truly。考查副詞。此處truly是副詞,用作狀語,修飾needed,意為“確實需要”。

  7.took。考查時態。敘述過去發生的事情,用一般過去時。

  8.moved。考查非謂語動詞。moved用作表語,與邏輯主語I構成被動關系。

  9.and。考查并列連詞。her和her family是并列關系,需用and連接。

  10.was。考查時態。敘述過去的事情,用一般過去時。

  Ⅲ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  Young people have different attitude towards music.As we all known,most people throughout the world love music.Anyway,nowadays young people have begun to show enthusiasm for pop stars.

  Many young people have a greatly passion for different kinds of pop music.They buy CDs and to download songs from the Internet.They enjoy the excitement pop music bring,and try to convey their own ideas in pop music.

  As far as I

  concerned,we cannot deny that pop music is an essential part of our life.However,follow pop music blind should be discouraged.That we should do is to take a more critical attitude towards the pursuit of pop music.

  答案:

  Young people have different

  towards music.As we all ,most people throughout the world love music.,nowadays young people have begun to show enthusiasm for pop stars.

  Many young people have a

  passion for different kinds of pop music.They buy CDs and to'download songs from the Internet.They enjoy the excitement pop music ,and try to convey their own ideas in pop music.

  As far as I

  concerned,we cannot deny that pop music is an essential part of our life.However, pop music

  should be discouraged. we should do is to take a more critical attitude towards the pursuit of pop music.

  Ⅳ.小寫作

  【寫作素材】

  1.世界各地無數的年輕人夢想成為音樂家或演員。(dream of)

  2.一些人喜歡現場表演帶來的興奮,而另一些人則喜歡錄音室或電視轉播。(prefer)

  3.有很多類型的音樂來熟悉,以至于大多數音樂家最終專攻流行、古典、爵士或民間音樂。(用so...that...句式)

  4.想成為音樂家的年輕人需要誠實地面對自己。(honest)

  5.假裝是無濟于事的,因為即使對有天賦的音樂家來說,來自媒體的批評有時會很痛苦。(pretend; gifted musician)

  6.年輕人需要投入到他們的藝術當中而且必須相信自己的天賦。(show devotion to)

  One possible version:

  Millions of young people everywhere dream of becoming a musician or an actor.Some love the thrill of a live performance while others prefer the recording studio or a TV broadcast.There are so many types of music to get familiar with that most musicians end up specializing in things like pop,classical,jazz or folk music.

  However,youngsters who want to become musicians need to be honest with themselves.It is no use pretending because criticism from the media can be painful even for gifted musicians.So youngsters need to show devotion to their art and must be confident in their talent.

  課時規范訓練(單獨成冊)

  訓練(四十)

  Ⅰ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  A

  George Gershwin,born in 1898,was one of America’s greatest composers.He published his first song when he was eighteen years old.During the next twenty years he wrote more than five hundred songs.

  初中學習網Many of Gershwin’s songs were first written for musical plays performed in theatres in New York City.These plays were a popular form of entertainment in the 1920s and 1930s.Many of his songs have remained popular as ever.Over the years they have been sung and played in every possible way — from jazz to country.

  In the 1920s there was a debate in the United States about jazz music.Could jazz,some people asked,be considered serious music?In 1924 jazz musician and orchestra leader Paul Whiteman decided to organize a special concert to show that jazz was serious music.Gershwin agreed to compose something for the concert before he realized he had just a few weeks to do it.And in that short time,he composed a piece for piano and orchestra which he called Rhapsody in Blue.Gershwin himself played the piano at the concert.The audience were thrilled when they heard his music.It made him world-famous and showed that jazz music could be both serious and popular.

  In 1928,Gershwin went to Paris.He applied to study composition (作曲) with the well-known musician Nadia Boulanger,but she rejected him.She was afraid that classical study would ruin his jazz-influenced style.While there,Gershwin wrote An American in Paris.When it was first performed,critics (評論家) were divided over the music.Some called it happy and full of life,to others it was silly and boring.But it quickly became popular in Europe and the United States.It still remains one of his most famous works.

  George Gershwin died in 1937,just days after doctors learned he had brain cancer.He was only thirty-nine years old.Newspapers all over the world reported his death on their front pages.People mourned the loss of the man and all the music he might have still written.

  【解題導語】 本文是一篇記敘文,屬于人物傳記類短文閱讀。喬治格什溫是美國最偉大的作曲家之一。文章介紹的是他的生平和他的音樂。

  1.Many of Gershwin’s musical works were

  .

  A.composed for Paul Whiteman

  B.performed in various ways

  C.played mainly in the countryside

  D.written about New Yorkers

  解析:選B。細節理解題。根據第二段末句“Over the years they have been sung and played in every possible way — from jazz to country.”可知,其作品以不同的方式來演繹。故選B。

  2.What do we know about the concert organized by Whiteman?

  A.It attracted more people to theatres.

  學習網B.It made Gershwin leader of the orchestra.

  C.It caused a debate among jazz musicians.

  D.It proved jazz could be serious music.

  解析:選D。細節理解題。根據第三段中的“...showed that jazz music could be both serious and popular”可知,此次音樂會證明了爵士也可以是嚴肅音樂。故選D。

  3.What did Gershwin do during his stay in Paris?

  高中學習網 www.gkxx.comA.He argued with French critics.

  B.He studied with Nadia Boulanger.

  C.He changed his music style

  D.He created one of his best works.

  解析:選D。細節理解題。根據倒數第二段可知,他在巴黎寫了An American in Paris及后文“it quickly became popular in Europe and the United States.It still remains one of his most famous works.”可知選D。

  4.What can we infer from the last paragraph?

  A.Many of Gershwin’s works were lost.

  B.Brain cancer research started after Gershwin’s death.

  C.A concert was held in memory of Gershwin.

  D.The death of Gershwin was widely reported.

  解析:選D。細節判斷題。根據最后一段中的“Newspapers all over the world reported his death on their front pages.”可知,全世界的報刊都在頭版報道了他去世的消息。故選D。

  B

  (2024·山東日照市高三模擬)So far,this year’s global music market has definitely been dominated (支配) by women:Beyonce Knowles,Taylor Swirl,and Iggy Azalea are all making waves.And one hot name that adds more conviction to the list is US singer Ariana Grande.

  $來&源:gkxx.comAlmost exactly a year ago,Grande released her first album,Yours Truly.And over the past 12 months,the 21-year-old former Nickelodeon (an American TV channel for kids and adolescents) star has transformed from a pop artist you might recognize to an outstanding superstar.She now possesses three top 10 singles in the current Billboard Hot 100 chart,an impressive opening performance at this year’s MTV Video Music Awards,and millions of followers on social networking sites.

  Her second album,My Everything,which was released on Aug 25,is the latest sign of her

  coming dominance.It hit No.1 on the Billboard 200 album chart this week,making her the only other female singer after Scotland’s Susan Boyle to have two continuous No.1 albums in a single year.

  Grande’s strength lies in her powerful voice and wide voiced range.Unlike her companions Selena Gomez and Demi Lovato,Grande’s star power is rooted in the fact that she can really sing.More importantly,Grande knows how to control her voice,which is at once strong and sensitive,and use it to expand her musical territory.

  My Everything is the best example.In this album,Grande literally tries her hand at everything:dance music,R&B jams,hip-hop tunes,power ballads and even’60s-inflected pop.

  While you can clearly sense her ambition as a singer,you will be impressed by how effortlessly she handles these different styles of music,especially if you have listened to Yours Truly,a more refreshing.’90s R&B-influenced project.

  Of course,one suggestion for Grande’s future music would be for her to display more personality instead of simply showing her voiced talent.But not to worry,based on what we’ve heard thus

  far,it’s safe to say Grande is well on her way to growing into her own.

  【解題導語】 本文是一篇記敘文,屬于人物類短文閱讀。文章講述的是音樂天才Ariana Grande。Grande的專輯獲得了很多獎項。Grande真正的優勢在于她強有力的嗓音與寬廣的音域。在未來,她必將形成自己的風格。

  5.Which of the following contributes to Grande’s great success?

  A.The impressive opening performance.

  B.Her followers on social networking sites.

  C.The influence of’60s pop and’90s R&B.

  D.Her powerful voice and wide voiced range.

  解析:選D。細節理解題。根據第四段中的“Grande’s strength lies in her powerful voice and wide voiced range.”可知,Grande真正的優勢在于她強有力的嗓音與寬廣的音域。故選D。

  6.We can conclude from the last paragraph that Grande

  .

  A.likes to show off her voice

  B.is a promising superstar

  C.lacks her own personality

  D.has difficulty going further

  解析:選B。推理判斷題。根據最后一段中的“it’s safe to say Grande is well on her way to growing into her own”可知,Grande未來必將形成自己的風格。故選B。

  7.What can we learn about Ariana Grande?

  A.She prefers hip-hop tunes in particular.

  B.She used to be a pop star in a TV channel.

  C.She has two top 10 singles of Billboard’s Hot 100.

  D.She is the only singer to have two No.1 albums in a year.

  解析:選B。推理判斷題。根據第二段中的“the 21-year-old former Nickelodeon...superstar” 可知,短短一年間,這位21歲的尼克國際兒童頻道(美國一檔青少年電視節目)的昔日明星,就從一個只是混了個臉熟的流行歌手成長為杰出的歌壇巨星。故選B。

  8.Which of the following can be the best title of the passage?

  高中學習網 www.gkxx.comA.A Rising Music Genius

  B.The Music Market of Women

  C.Susan Boyle and Her Companions

  D.Different Styles of Grande’s Music

  解析:選A。文章大意題。綜合全文,可得出結論,全文講述音樂天才Ariana Grande。故選A。

  Ⅱ.語法填空

  www.gkxx.com閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

  A fire completely destroyed my mobile home last year,just four months after I had paid it off!I had to rebuild it 1.

  what little I had saved.I 2.

  (know) what I had in the bank would not be enough so I began to rent out my RV (娛樂車) as a way to help ends meet.I was sure it was an 3.

  (attract) to some people.

  One woman 4.

  had booked a week in the RV called and told me that her husband had just lost his job.He felt that they should cancel the trip as an 5.

  (amuse).

  I could hear the disappointment in her voice as she told me that she had thought the trip was just what her family 6.

  (true) needed.Then she asked me how much it would cost if they only 7.

  (take) the RV for a few days instead.

  I was so 8.

  (move) that I told her that I wanted to give her 9.

  her family my RV for free.She broke down into tears at the offer.It 10.

  (be) a beautiful moment I will never forget.

  1.with。考查介詞。此處with意為“用……”,即用自己攢下的錢。

  2.knew。考查時態。敘述過去的事情,用一般過去時。

  3.attraction。考查名詞。前面有an,需用名詞形式。attraction此處意為“吸引人的事物”。

  4.who。考查關系代詞。定語從句缺少主語,先行詞woman是指人的名詞。

  5.amusement。考查名詞。由前面的an可知應用名詞形式。

  6.truly。考查副詞。此處truly是副詞,用作狀語,修飾needed,意為“確實需要”。

  7.took。考查時態。敘述過去發生的事情,用一般過去時。

  8.moved。考查非謂語動詞。moved用作表語,與邏輯主語I構成被動關系。

  9.and。考查并列連詞。her和her family是并列關系,需用and連接。

  10.was。考查時態。敘述過去的事情,用一般過去時。

  Ⅲ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  Young people have different attitude towards music.As we all known,most people throughout the world love music.Anyway,nowadays young people have begun to show enthusiasm for pop stars.

  Many young people have a greatly passion for different kinds of pop music.They buy CDs and to download songs from the Internet.They enjoy the excitement pop music bring,and try to convey their own ideas in pop music.

  As far as I

  concerned,we cannot deny that pop music is an essential part of our life.However,follow pop music blind should be discouraged.That we should do is to take a more critical attitude towards the pursuit of pop music.

  答案:

  Young people have different

  towards music.As we all ,most people throughout the world love music.,nowadays young people have begun to show enthusiasm for pop stars.

  Many young people have a

  passion for different kinds of pop music.They buy CDs and to'download songs from the Internet.They enjoy the excitement pop music ,and try to convey their own ideas in pop music.

  As far as I

  concerned,we cannot deny that pop music is an essential part of our life.However, pop music

  should be discouraged. we should do is to take a more critical attitude towards the pursuit of pop music.

  Ⅳ.小寫作

  【寫作素材】

  1.世界各地無數的年輕人夢想成為音樂家或演員。(dream of)

  2.一些人喜歡現場表演帶來的興奮,而另一些人則喜歡錄音室或電視轉播。(prefer)

  3.有很多類型的音樂來熟悉,以至于大多數音樂家最終專攻流行、古典、爵士或民間音樂。(用so...that...句式)

  4.想成為音樂家的年輕人需要誠實地面對自己。(honest)

  5.假裝是無濟于事的,因為即使對有天賦的音樂家來說,來自媒體的批評有時會很痛苦。(pretend; gifted musician)

  6.年輕人需要投入到他們的藝術當中而且必須相信自己的天賦。(show devotion to)

  One possible version:

  Millions of young people everywhere dream of becoming a musician or an actor.Some love the thrill of a live performance while others prefer the recording studio or a TV broadcast.There are so many types of music to get familiar with that most musicians end up specializing in things like pop,classical,jazz or folk music.

  However,youngsters who want to become musicians need to be honest with themselves.It is no use pretending because criticism from the media can be painful even for gifted musicians.So youngsters need to show devotion to their art and must be confident in their talent.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      99久久99久久综合| 高清国产一区二区| 在线精品视频免费播放| 免费在线观看一区| 亚洲国产综合91精品麻豆| 欧美一区二区久久| 色综合久久中文字幕| 国产一区在线观看麻豆| 蜜桃视频免费观看一区| 一区二区三区免费观看| 久久亚洲一区二区三区明星换脸| 欧美老年两性高潮| 99热国产精品| 欧美视频一区二区在线观看| 9人人澡人人爽人人精品| 国产成人亚洲综合色影视| 免费成人av资源网| 亚洲美女屁股眼交| 综合在线观看色| 亚洲色图一区二区三区| 中文字幕巨乱亚洲| 亚洲色图在线视频| 久久精品免视看| 中文字幕亚洲一区二区va在线| 国产精品三级在线观看| 亚洲一区二区三区影院| 丝袜美腿亚洲一区二区图片| 奇米影视一区二区三区小说| 免费观看91视频大全| 欧美激情资源网| 国产色婷婷亚洲99精品小说| 亚洲情趣在线观看| 美女脱光内衣内裤视频久久影院| 国产一区二区在线视频| 精品久久99ma| 亚洲精品欧美激情| 国模大尺度一区二区三区| 免费高清在线视频一区·| 成人综合婷婷国产精品久久免费| 国产不卡在线播放| 色狠狠桃花综合| 中文字幕亚洲精品在线观看| 免费在线成人网| 色婷婷av久久久久久久| 精品国产乱码久久久久久久| 久久久电影一区二区三区| 亚洲国产婷婷综合在线精品| 高清在线不卡av| 久久久青草青青国产亚洲免观| 成人欧美一区二区三区在线播放| 婷婷综合五月天| 欧美日韩高清一区二区三区| 国产精品久久影院| 国产精品一区2区| 久久久一区二区三区捆绑**| 一区二区三区电影在线播| 99久久综合色| 夜夜精品浪潮av一区二区三区| 欧美性色aⅴ视频一区日韩精品| 国产精品久久毛片av大全日韩| 大白屁股一区二区视频| 亚洲视频香蕉人妖| 91精品免费观看| 国产成人综合自拍| 亚洲黄色av一区| 日韩一级视频免费观看在线| 国产在线国偷精品免费看| 国产精品久久久一区麻豆最新章节| 日本韩国精品一区二区在线观看| 亚洲va欧美va天堂v国产综合| 欧美一级淫片007| 99久久免费视频.com| 日韩—二三区免费观看av| 精品国产乱码久久久久久蜜臀| 99久久99久久精品免费观看| 亚洲激情在线播放| 国产亚洲精品aa| 欧美另类久久久品| 95精品视频在线| 国产在线精品一区二区夜色| 一区二区三区波多野结衣在线观看 | 午夜av一区二区三区| 亚洲国产精品成人综合| 日韩欧美的一区二区| 91猫先生在线| www.亚洲色图| 国产在线精品一区二区三区不卡 | www.日韩精品| 国产一区高清在线| 国产一区在线不卡| 捆绑调教美女网站视频一区| 亚洲国产日日夜夜| 一区av在线播放| 一区二区在线电影| 亚洲自拍另类综合| 香蕉成人啪国产精品视频综合网| 一区二区久久久久| 亚洲电影一区二区三区| 亚洲国产精品视频| 午夜国产不卡在线观看视频| 午夜影院在线观看欧美| 免费成人美女在线观看| 精品一区二区av| 国产99久久久国产精品潘金 | 欧美在线观看视频一区二区三区| 制服丝袜激情欧洲亚洲| 欧美一级生活片| 国产亚洲女人久久久久毛片| 日韩理论片在线| 亚洲精品老司机| 免费在线观看一区| 国产黑丝在线一区二区三区| 91最新地址在线播放| 欧美日韩亚洲高清一区二区| 91精品免费在线| 亚洲欧洲99久久| 另类专区欧美蜜桃臀第一页| 国产成人综合在线观看| 91搞黄在线观看| 2023国产一二三区日本精品2022| 中文字幕亚洲区| 国产在线播精品第三| 91老师片黄在线观看| 亚洲精品在线观看视频| 亚洲精品国产第一综合99久久| 毛片av一区二区| 欧美唯美清纯偷拍| 一区二区三区av电影| 久久99精品国产91久久来源| 91丨九色丨黑人外教| 国产午夜精品久久久久久久| 日韩国产成人精品| 在线欧美一区二区| 日本一区二区高清| 国产在线精品一区二区不卡了 | 日韩中文字幕91| 欧美日韩综合不卡| 亚洲一区二区三区在线| 91福利在线免费观看| 亚洲精品成人少妇| 欧美日韩国产影片| 日韩精品一二三四| 91精品国产综合久久精品| 亚洲午夜久久久久中文字幕久| 色94色欧美sute亚洲线路一久| 国产精品久久网站| 99久久伊人精品| 亚洲欧洲综合另类| 欧美视频自拍偷拍| 麻豆精品一区二区综合av| 欧美aaaaaa午夜精品| 色噜噜狠狠色综合欧洲selulu| 亚洲色图欧美激情| 97久久精品人人做人人爽50路| 色婷婷久久一区二区三区麻豆| 国产精品亲子乱子伦xxxx裸| 99精品久久只有精品| 亚洲综合在线观看视频| 制服丝袜亚洲精品中文字幕| 国产在线看一区| 亚洲美腿欧美偷拍| 久久人人超碰精品| 色94色欧美sute亚洲13| 秋霞电影网一区二区| 国产精品亲子伦对白| 日韩一区二区精品| fc2成人免费人成在线观看播放| 亚洲风情在线资源站| 精品国产区一区| 91捆绑美女网站| 国产成人在线免费| 激情亚洲综合在线| 午夜精品久久久久久| 久久久欧美精品sm网站| 91麻豆自制传媒国产之光| 国产一区二区主播在线| 亚洲成人精品一区| 亚洲欧美日韩国产手机在线| 国产欧美日韩综合| 欧美性xxxxxx少妇| 色狠狠av一区二区三区| 99国产一区二区三精品乱码| 国产一区二区三区免费观看| 日韩电影在线一区二区三区| 亚洲一区二区三区四区在线免费观看| 久久精品夜色噜噜亚洲aⅴ| 3atv在线一区二区三区| 337p亚洲精品色噜噜| 欧美一区二区三区视频免费播放 | 中文字幕乱码亚洲精品一区| 91精品欧美久久久久久动漫| 色94色欧美sute亚洲线路一久| 94-欧美-setu| 欧美性生活影院| 91精品国产综合久久精品| 3d成人h动漫网站入口| 欧美一三区三区四区免费在线看| 欧美日高清视频| 精品成人佐山爱一区二区| 欧美一级生活片|