国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習《創新大課堂》課時作業:15(新人教版含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習《創新大課堂》課時作業:15(新人教版含解析)

  課時作業(十五)

  (時間:45分鐘 滿分:100分)

  Ⅰ.單句語法填空

  1.I live nearby.My house is within walking distance of the university.

  2.My teacher impressed the importance of reading on me.

  3.Their daughter has a gift for language while their son is a gifted (gift) pianist.

  4.The bridge measuring (measure) as long as 200 meters needs repairing.

  5.There was nothing we could do other than wait (wait).

  6.What impressed me in Greece was that the oceans surrounding (surround) the islands were deep blue.

  7.There is a popular view that in the city strangers are less likely to help an elderly person.

  8.Hearing the news, she felt a strange mixture (mix) of excitement and fear.

  9.I sorted out my mails, then settled down to some serious work.

  10.The moment he caught sight of the police, the thief ran away as fast as he could.

  Ⅱ.單句改錯

  1.We couldn’t decide whether to go to easward or westward.去掉go后面的to

  2.We often chat with our school life in the past.with→about

  3.Before he left,the visiting professor expressed his hope he would come to China again to give lectures the next year.hope后加上that

  4.Standing on the top of the hill,and you can see as far as the sea.去掉and或standing→stand

  5.He asked how the distance was between Beijing and Qingdao.how→what

  6.Have you ever dreamed of being such a good chance for further education abroad?of后加上there

  7.He came rather close to where I was hiding and my heart beat faster.close→closer

  8.The pilot asked all the passengers on board to remain being seated as the plane was making a landing.去掉being

  9.The terrifying look on the actress’s face showed that he was afraid.terrifying→terrified

  10.It is Sunday,rather than stay at home,I preferred to travel.is→being

  Ⅲ.閱讀理解

  A

  (2024·安徽四校聯考)Malka and Shaindle are sisters.Although they live an hour’s drive from each other and don’t see each other often,they are in touch.Malka has a large family.Shaindle,however,has had difficulty having children.

  Malka had just given birth to another son.Shaindle,married for three years and still childless,was receiving fertility (生育) treatments.Involved with work,doctor’s visits,and medical treats,she was unable to make the trip to visit her sister after she had given birth.

  Malka knew her sister’s problem and was quite understanding.Shaindle and her husband Feivel would be at the baptismal (洗禮) ceremony,of course.

  On the day of the baptism,Shaindle and Feivel arrived early,earlier than Malka and her family.Malka’s mother-in-law,Yehudit,was already at the hall.“Hello,”said Shaindle cheerfully,never thinking what was about to happen.

  Yehudit turned to her angrily and said,“What a selfish sister you are!Never once did you see fit to visit Malka this entire week!No wonder you have no children!”

  Shaindle went into shock at her words.She turned away,her eyes filled with tears.The accusation had cut Shaindle like a knife.She was psychologically bleeding.Poor Shaindle couldn’t calm down.It took a while before she could regain her calmness.She couldn’t look at Yehudit;it was just too painful for her to do so.

  The minute the words had escaped Yehudit’s mouth,she knew she had crossed a red line.She had stepped_on_very_raw_toes and felt regretted for her words—but it was too late.Her attempts to apologize were ineffective.The celebration had suddenly turned sour in just a matter

  of seconds.After all these years,the memory of that happening lingers on...

  語篇解讀 本文是一篇記敘文。文章通過一個家庭故事,告訴人們注意無心之言對他人的傷害。人們常常在不經意間說出了一些無心之言,但是,正是這些話可能會造成無法挽回的傷害。1.Shaindle didn’t visit her sister after her sister gave birth because ________.

  A.she envied her sister

  B.she lived too far from her sister

  C.she was too busy

  D.she didn’t feel quite herself

  C [細節理解題。根據第二段第二、三句Shaindle,married for three years and still childless,was receiving fertility (生育) treatments.Involved with work,doctor’s visits,and medical treats,she was unable to make the trip to visit her sister after she had given birth.可知,謝恩德勒由于結婚多年沒有生育,當時正在接受生育治療。忙于工作、看病和治療使她無暇去看望她的姐姐。故選C項。]

  2.We can learn from the last paragraph that ________.

  A.Shaindle didn’t forgive Yehudit for many years

  B.Yehudit didn’t realize how her words could affect Shaindle

  C.Shaindle couldn’t get rid of the bad memory for many years

  D.Shaindle burst out anger at Malka’s mother-in-law

  C [推理判斷題。根據最后一段可知,耶胡迪特的話一出口,她就意識到她超過了底線,道歉都已經無法挽回。尤其根據最后一句可以推斷,這次不愉快的經歷多年后謝恩德勒都沒有擺脫。故選C項。]

  3.The purpose of the passage is to tell us ________.

  A.words can really hurt us

  B.sisters should care for each other

  C.we should try to forget unpleasant things

  D.two sisters’ different experiences

  A [推理判斷題。文章通過前面的故事在最后一段進行了點題,無心之言傷人心痛。故選A項。]

  4.The underlined part “stepped on very raw toes” probably means ________.

  A.be impolite to somebody

  B.hurt somebody deeply

  C.meet somebody by accident

  D.make fun of somebody

  B [詞義猜測題。根據畫線部分后面的內容可知,那句話對謝恩德勒的傷害很深,多年之后都無法消退。故選B項。]

  B

  (2024·沈陽一模)Parties and social gatherings no longer excite us the same way they once did.This is not due to a lack of desire to socialize, but the smartphone.

  At parties, more people are on their smartphones than on their drinks.According to a recent International Data Corporation study, well over half of all Americans have a smartphone and reach for it the moment they wake up, keeping it in hand all day.In addition, too many people in society are using smartphones while driving and as a result, they get into car crashes.34 percent of teenagers admit to texting while driving, and they confirm that text messaging is their number one driving interruption.People’s attachment to their smartphones is unbelievably becoming more important than the lives of themselves and others.

  Just as drivers dismiss the importance of focusing while on the road, many people also fail to recognize the significance of human interaction.When with their friends, some people pointlessly check or send text messages in the presence of a friend, which sends a message to that friend:the person I am texting is more important than you.In addition, relying on our smartphones to make friends does not give us the same advantage as being able to make new friendships in the real world.Face-to-face conversations will give us much stronger communication skills in the long run.

  As many people risk their lives and the lives of people around them just to send a text or mindlessly check their messages, smartphones are in many ways more dangerous to people.The quality of this technology is hindering social achievements and weakening the value of communication.Not only is the smartphone affecting our desire to interact (交流)face to face, but it is also lowering society’s ability to communicate.

  語篇解讀 這是一篇議論文。本文講述了人們在參加聚會、開車的時候,也在用手機發短信,這極大地影響了人與人之間的交流,甚至導致事故的發生。5.The purpose of this text is to ________.

  A.call for an end to use the smartphone while driving

  B.appeal to us to pay attention to communication skills

  C.express a concern about the overuse of the smartphone

  D.advise us to be cautious about the addiction to the smartphone

  C [寫作意圖題。全文通過描述人們在社交或開車的時候埋頭玩智能手機的現象,指出了這一現象背后值得思考的話題:智能手機的過度使用已影響到了人們的日常生活和交流。作者對此表示擔憂,因此選C。]

  6.The second paragraph is developed by ________.

  A.giving examplesB.listing figures

  C.comparing facts D.analyzing the effects

  A [寫作手法題。第二段講述了人們使用智能手機的情況,比如聚會上、開車時,并提到了開車時使用手機發短信的青少年的比重,因此該段是通過舉例子來闡述其觀點的。]

  7.The author advocates us to make new friends ________.

  A.by using smartphones

  B.in a face-to-face way

  C.in different ways

  D.under a free circumstance

  B [細節理解題。根據第三段的最后兩句話可知,作者提倡面對面交朋友,而不是通過手機,因此選B。]

  8.Over-dependence on the smartphone leads to the fact that ________.

  A.parties and gatherings limit their social circle

  B.people are more and more narrow-minded

  C.people’s communication skills are weakened

  D.face-to-face communication becomes less important

  C [細節理解題。由最后一段中的“The quality of this technology...the value of communication”可知,對手機過于依賴會削弱交流的價值,因此選C。]

  .短文改錯

  (2024·吉林汪清六中高三期中)Nowadays,mobile

  phones are more and more

  popular in our society.Even many students of high

  schools have got

  their own mobile phone.The

  mobile phone does offer a lot

  convenience to us.With a mobile phone,we can call the others not matter where we are.We can also send short messages.But,the mobile phone brings trouble as well.The signals of the phone disturbed our living space too much.Sometimes it will

  be unsafe or impolite to use a mobile phone.What’s more,it can be bad for the students who

  pay

  too more attention to it.It seems it’s not necessary for our middle school

  students to have a phone.In

  a word,if they use the mobile

  phone in a proper way,it can help

  us a lot without bring us troubles.

  【答案】 第二句:phone→phones

  第三句:lot后加of

  第四句:去掉the;not→no

  第六句:But→However

  第七句:disturbed→disturb

  第九句:for→to;more→much

  第十一句:they→we;bring→bringing

  課時作業(十五)

  (時間:45分鐘 滿分:100分)

  Ⅰ.單句語法填空

  1.I live nearby.My house is within walking distance of the university.

  2.My teacher impressed the importance of reading on me.

  3.Their daughter has a gift for language while their son is a gifted (gift) pianist.

  4.The bridge measuring (measure) as long as 200 meters needs repairing.

  5.There was nothing we could do other than wait (wait).

  6.What impressed me in Greece was that the oceans surrounding (surround) the islands were deep blue.

  7.There is a popular view that in the city strangers are less likely to help an elderly person.

  8.Hearing the news, she felt a strange mixture (mix) of excitement and fear.

  9.I sorted out my mails, then settled down to some serious work.

  10.The moment he caught sight of the police, the thief ran away as fast as he could.

  Ⅱ.單句改錯

  1.We couldn’t decide whether to go to easward or westward.去掉go后面的to

  2.We often chat with our school life in the past.with→about

  3.Before he left,the visiting professor expressed his hope he would come to China again to give lectures the next year.hope后加上that

  4.Standing on the top of the hill,and you can see as far as the sea.去掉and或standing→stand

  5.He asked how the distance was between Beijing and Qingdao.how→what

  6.Have you ever dreamed of being such a good chance for further education abroad?of后加上there

  7.He came rather close to where I was hiding and my heart beat faster.close→closer

  8.The pilot asked all the passengers on board to remain being seated as the plane was making a landing.去掉being

  9.The terrifying look on the actress’s face showed that he was afraid.terrifying→terrified

  10.It is Sunday,rather than stay at home,I preferred to travel.is→being

  Ⅲ.閱讀理解

  A

  (2024·安徽四校聯考)Malka and Shaindle are sisters.Although they live an hour’s drive from each other and don’t see each other often,they are in touch.Malka has a large family.Shaindle,however,has had difficulty having children.

  Malka had just given birth to another son.Shaindle,married for three years and still childless,was receiving fertility (生育) treatments.Involved with work,doctor’s visits,and medical treats,she was unable to make the trip to visit her sister after she had given birth.

  Malka knew her sister’s problem and was quite understanding.Shaindle and her husband Feivel would be at the baptismal (洗禮) ceremony,of course.

  On the day of the baptism,Shaindle and Feivel arrived early,earlier than Malka and her family.Malka’s mother-in-law,Yehudit,was already at the hall.“Hello,”said Shaindle cheerfully,never thinking what was about to happen.

  Yehudit turned to her angrily and said,“What a selfish sister you are!Never once did you see fit to visit Malka this entire week!No wonder you have no children!”

  Shaindle went into shock at her words.She turned away,her eyes filled with tears.The accusation had cut Shaindle like a knife.She was psychologically bleeding.Poor Shaindle couldn’t calm down.It took a while before she could regain her calmness.She couldn’t look at Yehudit;it was just too painful for her to do so.

  The minute the words had escaped Yehudit’s mouth,she knew she had crossed a red line.She had stepped_on_very_raw_toes and felt regretted for her words—but it was too late.Her attempts to apologize were ineffective.The celebration had suddenly turned sour in just a matter

  of seconds.After all these years,the memory of that happening lingers on...

  語篇解讀 本文是一篇記敘文。文章通過一個家庭故事,告訴人們注意無心之言對他人的傷害。人們常常在不經意間說出了一些無心之言,但是,正是這些話可能會造成無法挽回的傷害。1.Shaindle didn’t visit her sister after her sister gave birth because ________.

  A.she envied her sister

  B.she lived too far from her sister

  C.she was too busy

  D.she didn’t feel quite herself

  C [細節理解題。根據第二段第二、三句Shaindle,married for three years and still childless,was receiving fertility (生育) treatments.Involved with work,doctor’s visits,and medical treats,she was unable to make the trip to visit her sister after she had given birth.可知,謝恩德勒由于結婚多年沒有生育,當時正在接受生育治療。忙于工作、看病和治療使她無暇去看望她的姐姐。故選C項。]

  2.We can learn from the last paragraph that ________.

  A.Shaindle didn’t forgive Yehudit for many years

  B.Yehudit didn’t realize how her words could affect Shaindle

  C.Shaindle couldn’t get rid of the bad memory for many years

  D.Shaindle burst out anger at Malka’s mother-in-law

  C [推理判斷題。根據最后一段可知,耶胡迪特的話一出口,她就意識到她超過了底線,道歉都已經無法挽回。尤其根據最后一句可以推斷,這次不愉快的經歷多年后謝恩德勒都沒有擺脫。故選C項。]

  3.The purpose of the passage is to tell us ________.

  A.words can really hurt us

  B.sisters should care for each other

  C.we should try to forget unpleasant things

  D.two sisters’ different experiences

  A [推理判斷題。文章通過前面的故事在最后一段進行了點題,無心之言傷人心痛。故選A項。]

  4.The underlined part “stepped on very raw toes” probably means ________.

  A.be impolite to somebody

  B.hurt somebody deeply

  C.meet somebody by accident

  D.make fun of somebody

  B [詞義猜測題。根據畫線部分后面的內容可知,那句話對謝恩德勒的傷害很深,多年之后都無法消退。故選B項。]

  B

  (2024·沈陽一模)Parties and social gatherings no longer excite us the same way they once did.This is not due to a lack of desire to socialize, but the smartphone.

  At parties, more people are on their smartphones than on their drinks.According to a recent International Data Corporation study, well over half of all Americans have a smartphone and reach for it the moment they wake up, keeping it in hand all day.In addition, too many people in society are using smartphones while driving and as a result, they get into car crashes.34 percent of teenagers admit to texting while driving, and they confirm that text messaging is their number one driving interruption.People’s attachment to their smartphones is unbelievably becoming more important than the lives of themselves and others.

  Just as drivers dismiss the importance of focusing while on the road, many people also fail to recognize the significance of human interaction.When with their friends, some people pointlessly check or send text messages in the presence of a friend, which sends a message to that friend:the person I am texting is more important than you.In addition, relying on our smartphones to make friends does not give us the same advantage as being able to make new friendships in the real world.Face-to-face conversations will give us much stronger communication skills in the long run.

  As many people risk their lives and the lives of people around them just to send a text or mindlessly check their messages, smartphones are in many ways more dangerous to people.The quality of this technology is hindering social achievements and weakening the value of communication.Not only is the smartphone affecting our desire to interact (交流)face to face, but it is also lowering society’s ability to communicate.

  語篇解讀 這是一篇議論文。本文講述了人們在參加聚會、開車的時候,也在用手機發短信,這極大地影響了人與人之間的交流,甚至導致事故的發生。5.The purpose of this text is to ________.

  A.call for an end to use the smartphone while driving

  B.appeal to us to pay attention to communication skills

  C.express a concern about the overuse of the smartphone

  D.advise us to be cautious about the addiction to the smartphone

  C [寫作意圖題。全文通過描述人們在社交或開車的時候埋頭玩智能手機的現象,指出了這一現象背后值得思考的話題:智能手機的過度使用已影響到了人們的日常生活和交流。作者對此表示擔憂,因此選C。]

  6.The second paragraph is developed by ________.

  A.giving examplesB.listing figures

  C.comparing facts D.analyzing the effects

  A [寫作手法題。第二段講述了人們使用智能手機的情況,比如聚會上、開車時,并提到了開車時使用手機發短信的青少年的比重,因此該段是通過舉例子來闡述其觀點的。]

  7.The author advocates us to make new friends ________.

  A.by using smartphones

  B.in a face-to-face way

  C.in different ways

  D.under a free circumstance

  B [細節理解題。根據第三段的最后兩句話可知,作者提倡面對面交朋友,而不是通過手機,因此選B。]

  8.Over-dependence on the smartphone leads to the fact that ________.

  A.parties and gatherings limit their social circle

  B.people are more and more narrow-minded

  C.people’s communication skills are weakened

  D.face-to-face communication becomes less important

  C [細節理解題。由最后一段中的“The quality of this technology...the value of communication”可知,對手機過于依賴會削弱交流的價值,因此選C。]

  .短文改錯

  (2024·吉林汪清六中高三期中)Nowadays,mobile

  phones are more and more

  popular in our society.Even many students of high

  schools have got

  their own mobile phone.The

  mobile phone does offer a lot

  convenience to us.With a mobile phone,we can call the others not matter where we are.We can also send short messages.But,the mobile phone brings trouble as well.The signals of the phone disturbed our living space too much.Sometimes it will

  be unsafe or impolite to use a mobile phone.What’s more,it can be bad for the students who

  pay

  too more attention to it.It seems it’s not necessary for our middle school

  students to have a phone.In

  a word,if they use the mobile

  phone in a proper way,it can help

  us a lot without bring us troubles.

  【答案】 第二句:phone→phones

  第三句:lot后加of

  第四句:去掉the;not→no

  第六句:But→However

  第七句:disturbed→disturb

  第九句:for→to;more→much

  第十一句:they→we;bring→bringing

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      精品欧美乱码久久久久久1区2区| 91国偷自产一区二区三区观看| 丁香激情综合五月| 精品久久国产字幕高潮| 国产精品自拍av| 欧美一区二区三区免费视频| 午夜精品123| 欧美精品日韩精品| 偷窥国产亚洲免费视频| 色成人在线视频| 亚洲午夜精品久久久久久久久| 欧洲一区在线电影| 老汉av免费一区二区三区 | 972aa.com艺术欧美| 18欧美乱大交hd1984| 99久久99久久精品免费观看| 亚洲午夜久久久久久久久电影网| 日韩一区二区在线看片| 理论片日本一区| 日韩美女啊v在线免费观看| 欧美在线视频日韩| 国产一区91精品张津瑜| 亚洲裸体xxx| 日韩美女一区二区三区| 91丨九色丨国产丨porny| 首页欧美精品中文字幕| 中文一区在线播放 | 国内精品免费在线观看| 国产欧美日韩卡一| 欧美高清视频不卡网| 成人午夜电影网站| 精品一区二区在线观看| 亚洲精品成人在线| 国产日韩欧美高清在线| 7777精品伊人久久久大香线蕉的| 不卡一区二区中文字幕| 日韩福利视频导航| 综合电影一区二区三区 | 国产精品一区二区久久不卡| 亚洲欧洲制服丝袜| 精品成人私密视频| 欧美电影在线免费观看| 国产成人在线色| 国产在线精品一区二区| 亚洲午夜精品17c| 亚洲欧洲精品一区二区三区不卡 | 欧美日韩免费电影| 国产成人免费视频| 亚洲www啪成人一区二区麻豆| 久久亚洲春色中文字幕久久久| 在线观看亚洲a| 国产精品一区专区| 免费欧美日韩国产三级电影| 亚洲天堂中文字幕| 欧美韩国日本不卡| 欧美电视剧在线观看完整版| 色综合久久综合网97色综合| 波多野结衣亚洲一区| 国产乱码精品一区二区三| 国产一区日韩二区欧美三区| 天堂资源在线中文精品| 亚洲福利一区二区三区| 亚洲国产视频一区| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 亚洲丝袜美腿综合| 亚洲bdsm女犯bdsm网站| 奇米影视在线99精品| 久久精品国产99| 国产精品系列在线播放| 成人性生交大合| 91黄色激情网站| 欧美一级二级三级乱码| 久久网站热最新地址| 国产精品久久久久久久久果冻传媒 | 亚洲国产精品一区二区久久| 午夜电影网亚洲视频| 青青草国产成人av片免费| 国产一区二区美女诱惑| 91丨国产丨九色丨pron| 制服丝袜国产精品| 国产日韩欧美一区二区三区综合| 亚洲欧美综合在线精品| 亚洲一区二区黄色| 久久99精品国产麻豆婷婷| 成人18视频在线播放| 欧美绝品在线观看成人午夜影视| 久久亚洲欧美国产精品乐播 | 亚洲丰满少妇videoshd| 国产一区二区精品在线观看| 色综合天天综合在线视频| 日韩视频在线你懂得| 亚洲视频 欧洲视频| 蜜乳av一区二区三区| 成人avav影音| 日韩精品资源二区在线| 亚洲男人天堂av网| 精品在线视频一区| 欧美日韩国产三级| 国产精品婷婷午夜在线观看| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点| 国产成都精品91一区二区三| 欧美二区三区的天堂| 国产视频一区不卡| 日本一不卡视频| 99精品欧美一区二区蜜桃免费| 日韩美女一区二区三区| 亚洲va韩国va欧美va| 色综合天天综合网天天狠天天| 精品国产免费人成在线观看| 午夜欧美2019年伦理| 菠萝蜜视频在线观看一区| 欧美成人精品二区三区99精品| 亚洲品质自拍视频| 成人性视频网站| 久久女同性恋中文字幕| 日韩高清在线一区| 精品视频在线视频| 亚洲制服欧美中文字幕中文字幕| 白白色亚洲国产精品| 国产精品视频观看| 国产乱码字幕精品高清av| 91精品午夜视频| 天堂久久一区二区三区| 欧美日韩精品一二三区| 亚洲成人av中文| 欧美日韩一区视频| 亚洲成人动漫在线观看| 欧美日韩国产精品成人| 五月婷婷欧美视频| 337p亚洲精品色噜噜| 日韩激情视频网站| 日韩欧美国产高清| 国产在线国偷精品免费看| 国产日韩视频一区二区三区| 成人动漫一区二区| 一区二区三区四区在线免费观看 | 久久爱www久久做| 26uuu国产电影一区二区| 国模娜娜一区二区三区| 久久精品视频在线看| 99综合影院在线| 一区2区3区在线看| 欧美一区二区视频网站| 国产在线一区二区综合免费视频| 久久久久久久久免费| 国产成人免费视频精品含羞草妖精| 国产精品美女久久福利网站| 97精品国产97久久久久久久久久久久| 一区二区三区不卡在线观看| 91麻豆精品国产91久久久| 国产精品一区二区视频| 亚洲狼人国产精品| 日韩欧美成人一区二区| 99久久综合狠狠综合久久| 爽爽淫人综合网网站| 久久婷婷国产综合精品青草| 99re视频精品| 老司机午夜精品| 一区二区高清免费观看影视大全| 欧美α欧美αv大片| 91麻豆国产福利在线观看| 麻豆视频观看网址久久| 一区二区三区日韩精品视频| 精品国产sm最大网站免费看| av电影天堂一区二区在线观看| 青娱乐精品在线视频| 中文字幕人成不卡一区| 欧美videos中文字幕| 欧美亚洲一区二区在线观看| 国产福利不卡视频| 奇米影视一区二区三区| 亚洲日本在线看| 国产亚洲va综合人人澡精品| 精品视频色一区| av电影天堂一区二区在线观看| 一区二区三区中文在线观看| 国产午夜亚洲精品理论片色戒| 欧美日韩精品欧美日韩精品一综合| 国产+成+人+亚洲欧洲自线| 日本不卡一区二区三区高清视频| 亚洲靠逼com| 亚洲欧美另类久久久精品| 久久综合久久鬼色中文字| 欧美情侣在线播放| 日本精品视频一区二区三区| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 久久国产视频网| 免费久久精品视频| 美女国产一区二区三区| 午夜激情综合网| 一区二区三区在线免费播放| 亚洲精品综合在线| 日韩一区欧美一区| 国产精品久久久爽爽爽麻豆色哟哟| 久久香蕉国产线看观看99| 精品乱人伦一区二区三区| 日韩欧美国产一区二区三区| 日韩欧美国产综合一区 | 99综合影院在线| voyeur盗摄精品|