国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024版高考英語北師大版《名師伴你行》一輪復習課時作業:21《Human Biology》(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024版高考英語北師大版《名師伴你行》一輪復習課時作業:21《Human Biology》(含解析)

  課時作業(二十一) Human Biology

  A卷

 ?、?單句語法填空

  1.As we all know,an _______meeting is held _______.(annual)

  2.I could ________(work) out the problem,but I was too nervous.

  3.The high cost of equipment ________(prohibition) many people from taking up this sport.

  4.Make sure all plans must be ________(submit) by Tuesday.

  5.I don't know how you can ________(tolerance) that noise.

  6.If mother ________(tell) me the truth when I was young,I would not make such mistakes so often now.

  7.Without your help,he ____________(make) such rapid progress.

  8.________ it ________(turn) out to be windy and snowy tomorrow,we would have to cancel the picnic.

  9.This is a modern,bright and well ________hospital,and its ________is of the first level.(equip)

  10.The headmaster would have attended the meeting,but his plane ________(delay).

  答案:

  1.annual;annually 2.have worked 3.prohibits

  4.submitted 5.tolerate 6.had told 7.wouldn't have made 8.Should;turn 9.equipped;equipment

  10.was delayed

 ?、?完成句子

  1.Two robbers __________________(被認為搶劫了一位富翁) last week.

  2.______________(如果沒有) the war,people ___________(將會過著) a better life then.

  3.Nowadays ________________________(對我們學生來說很重要) to master a foreign language.

  4.Before boarding the plane,we should ___________(檢查一下我們的行李).

  5.The sweater she bought was beautiful _______(而不是便宜).

  答案:

  1.were believed to have robbed a millionaire 2.If there hadn't been;would have lived 3.it is important for us students 4.have our luggage checked 5.rather than cheap

 ?、?閱讀理解

  (2024·蘭州雙基過關考試)It is quite reasonable to blame traffic jams, the cost of gas and the great speed of modern life, but manners on the road are becoming horrible.Everybody knows that the nicest men would become fierce tigers behind the wheel.It is all right to have a tiger in a cage, but to have one in the driver's seat is another matter.

  Road politeness is not only good manners, but a good sense.It takes the most cool-headed drivers great patience to give up the desire to beat back when forced to face rude driving.On the other hand, a little politeness goes a long way towards reducing the possibility of quarrelling and fighting.A friendly nod or a wave of thanks in answer to an act of politeness helps to create an atmosphere of good will and becomes so necessary in modern traffic conditions.But such behavior of politeness is by no means enough.Many drivers nowadays don't even seem able to recognize politeness when they see it.

  However, misplaced politeness can also be dangerous.A typical example is the driver who waves a child crossing the street at a wrong place into the path of oncoming cars that may not be able to stop in time.The same goes for encouraging old ladies to cross the road wherever and whenever they want to.

  An experienced driver, whose manners are faultless, told me it would help if drivers learnt to correctly join in a traffic stream without causing total blockages that give rise to unpleasant feelings.Unfortunately, modern drivers can't even learn to drive, let alone master the roadmanship(公路駕車技能).Years ago, experts warned us that the fast increase of the ear ownership would demand more give-and-take(互諒互讓) from all road users.It is high time for all of us to take this message to heart.

  1.The passage mainly talks about________.

  A.traffic jamsB.good manners

  C.road politeness

  D.modern drivers

  2.Troubles on the road are often caused by________.

  A.traffic jams

  B.the behavior of the drivers

  C.the great speed of modern life

  D.terrible road conditions

  3.According to the writer, a good driver should ________.

  A.encourage children to cross the road whenever they want to

  B.beat back when forced to face rude driving

  C.be able to recognize politeness when he sees it

  D.join in a traffic stream quickly however other people feel

  4.It is not always right for drivers to________.

  A.master the roadmanship

  B.neglect politeness when they see it

  C.give a friendly nod in answer to an act of politeness

  D.encourage old ladies to cross the road whenever and wherever they want to

  答案:

  解題導語:本文是一篇記敘文,主要討論了行車禮貌的問題。

  1.C 解析:主旨大意題。根據全文的整體內容可知,本文主要討論了駕駛員行車禮貌的問題,故選C項。

  2.B 解析:推理判斷題。根據第一段的第一句“It is quite reasonable to blame traffic jams, the cost of gas and the great speed of modern life, but manners on the road are becoming horrible.”可推知,路上的麻煩大多是由駕駛員的不良行為引起的,行車禮貌問題正變得可怕,故選B項。

  3.C 解析:推理判斷題。根據第二段的最后兩句“But such behavior of politeness is by no means enough. Many drivers nowadays don't even seem able to recognize politeness when they see it.”可推知,一個好的駕駛員應該能夠認可道路禮貌行為,故選C項。

  4.D 解析:細節理解題。根據第三段中的第一句“However, misplaced politeness can also be dangerous.”和最后一句“The same goes for encouraging old ladies to cross the road wherever and whenever they want to.”可知,鼓動老婦人隨時隨地地穿馬路并不總是正確的,故選D項。

  Ⅳ.閱讀填空

  (2024·山西省高三聯考)

  How to protect your ears

  You and your friends are leaving a concert on a Friday night.When you get outside,your ears are ringing.You have to shout to be heard.__1__So no harm done...right?

  Not quite.Temporary buzzing may be easy to ignore,but repeated exposure to loud noise will eventually cause serious—and irreversible(無法治愈的)—hearing loss.A new study conducted by researchers at Brigham and Women's Hospital in Boston shows that one in five people between the ages of 12 and 19 are experiencing slight hearing loss,and one in 20 have mild hearing loss.__2__

  But the good news is that there are plenty of ways you can protect your ears from further damage—and still listen to the music you love:

  Ask around.Put your earbuds in or your headphones on,and then ask a friend next to you whether or not he or she can hear what you're listening to.__3__Turn it down.

  Buy noise-canceling headphones.A pair of earbuds or headphones that fits comfortably will limit outside noise so that you can hear your music better at lower volumes.

  Take breaks.__4__So when listening to music,take your headphones off for 15 or 20 minutes and let your ears enjoy the quiet.

  __5__You can buy a cheap pair at any drugstore as an easy way to lower volume at concerts—or while playing or practicing your own music—without changing the quality of the sound.

  A.Use earplugs.

  B.Keep the volume below 70 percent.

  C.If the answer is yes,your music is too loud.

  D.Like every other part of your body,your ears need rest.

  E.But by morning,your hearing is totally back to normal.

  F.Unfortunately,there's no way to get back hearing you've already lost.

  G.The exposure to noise is louder and longer than in any previous generation.

  答案:

  1—5 EFCDA

 ?、?短文改錯

  (2024·唐山一模)假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  I went to England last summer as a exchange student, and stayed there for three months. I used to thinking we had pretty various after-school activities. However, I was surprised to find their projects were even diverse. I made friend with the daughter of my home-stay family,which was a college student. He was a member of different kinds of clubs, so I took the chance to join in some clubs, too. Can you believe I make a robot in the LEGO Club? I felt very proudly because I got first prize with my Lego robot.

  Time spending in England is so memorable that I will treasure it forever.

  答案:

  I went to England last summer

  exchange student, and stayed there for three months. I used to

  we had pretty various after-school activities. However, I was surprised to find their projects were even

  diverse. I made

  with the daughter of my home-stay family,

  was a college student.

  was a member of different kinds of clubs, so I took the chance to join in some clubs, too. Can you believe I

  a robot in the LEGO Club? I felt very

  because I got first prize with my Lego robot.

  Time

  in England is so memorable that I will treasure it forever.

  B卷

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  (2024·陜西五校聯考)Many people take it for granted that black is a color of bad things while white should always mean something good.This may be because, in their opinion, black is related to darkness and white to purity.However, that is not always the case.Did you know that the same one color may mean differently in different places of the world?

  In the English-speaking world, black is the color of mourning.People wear black clothes at the funeral.Red is concerned with danger or bloodshed (流血).Yellow is the word for fear.If you are afraid, you are yellow.Yet none of these sayings is true outside the English-speaking world.In China and Korea white is the color of mourning.In Russia, China and some other countries, red stands for beauty, life and excellence.In Italy and Germany, you are yellow with anger, not with fear.

  Even within the English-speaking area it is not difficult to find color contradictions (矛盾).A red cap in the United States is a porter in a railway station.In Britain, however, a red cap is a military policeman.Both names are logical because both men wear red caps.Similarly, the British term for an American white collar worker is sometimes called a black-coated worker.

  One does not have to cross an area to find color differences.Would you rather be red-blooded or a blue-blooded? If we go back to the origin, we find that both terms are logical as both names suggest.The expression “blue blood” comes from Spain, where some noble families proudly said that they had “blue blood”.Actually they meant that they had no Moorish or Jewish blood.But then why “blue” blood? Because they were fair-skinned, and it is only natural that their blood vessels (血管) stood out appearing blue.

  1.Yellow is concerned with anger in________.

  A.Russia B.Britain

  C.Germany

  D.China

  2.The two meanings of the term “red cap” form a difference in________.

  A.pronunciation

  B.climate

  C.logical relationship

  D.custom

  3.Both Britain and America would probably agree that________.

  A.black is the color of mourning

  B.a black-coated worker is employed in an office

  C.red stands for beauty and excellence

  D.a red cap is a porter in a station

  4.The best title for this passage is “________”.

  A.The Origin of Blue Blood

  B.The Development of the Symbolic Use of Colors

  C.Colors That Carry Bad Meanings

  D.The Meaning Concerned with Certain Colors

  答案:

  解題導語:本文是一篇說明文。主要介紹了不同文化背景下,顏色所表示的意思也不同。

  1.C 解析:細節理解題。根據第二段最后一句“In Italy and Germany,you are yellow with anger,not with fear.”可知,答案選C項。

  2.D 解析:推理判斷題。根據第三段可知,在美國“red cap”是火車站搬運工的標志,而在英國則是憲兵的標志,這屬于兩國文化習慣的不同。由此可知,答案選D項。

  3.A 解析:細節理解題。根據文章第二段第一句“In the English-speaking world,black is the color of mourning.”可知,在說英語的國家中,黑色被認為是代表哀悼的顏色。故A項正確。

  4.D 解析:標題概括題。文章主要介紹了不同國家、不同文化中顏色所代表的意義也不同。故選D項。

  B

  (2024·孝感高三調研)Energy drinks are as harmful as drugs and should be banned from schools, according to a British government adviser.

  Drinks such as Monster, Red Bull and Relentless combine sugar and caffeine (咖啡因) in such high quantities that children are becoming hyperactive (過度活躍的) and difficult to control.Some 500ml cans contain the equivalent of more than 13 teaspoons of sugar and 160mg of caffeine — which is about the same as in four cans of cola.

  Yesterday, government adviser John Vincent warned,“Energy drinks are effectively another form of drugs.It has a hugely damaging effect on children's ability to concentrate, how they feel and it is having health effects.”

  Evidence from teachers and pupils is that children who drink these cans may report feeling sick, shaky and dizzy.Claire Duggan, a school public health adviser, said some children report feeling unwell after downing the drinks.

  Ian Fenn, headmaster of Burnage Media Arts College in Manchester, has banned the drinks following requests from staff.

  He told BBC,“Staff came to me and said at a school where we are very conscious about the nutritional value of what students eat.We can't allow boys to bring in drinks that are really unhealthy for them and consume not one, but two or three.”

  Some children even choose to have an energy drink for breakfast rather than a bowl of cereal.A survey published recently found that one in 20 teenagers goes to school on a can of energy drink.

  A British Soft Drinks Association spokesman said,“We are clear that energy drinks are not recommended for children, and we want to get that message across to young people and parents.”

  5.What do we know about drinks like Red Bull from the text?

  A.They contain about four times as much sugar and caffeine as Coca-Cola.

  B.They bring about health benefits as well as side effects.

  C.They distract children from other kinds of drinks.

  D.They make children more energetic and active.

  6.According to the text, some British schoolchildren________.

  A.have energy drinks for their meals

  B.feel unwell after drinking energy drinks

  C.are hard to control when choosing their drinks

  D.are aware of the nutritional value of their drinks

  7.What can be inferred from the text?

  A.Energy drinks do not affect adults at all.

  B.Parents request Ian Fenn to ban energy drinks.

  C.Burnage Media Arts College is concerned about students' health.

  D.All children drinking energy drinks report the same symptoms.

  8.The text mainly tells us that energy drinks________.

  A.do as much damage as medicine

  B.can cause children to feel uneasy

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲人成电影网站色mp4| 91高清视频在线| 久久综合久久综合亚洲| 日韩一区二区视频| 欧美裸体bbwbbwbbw| 在线观看日韩av先锋影音电影院| 久久福利视频一区二区| 日本不卡免费在线视频| 亚洲自拍偷拍图区| 日韩电影在线看| 玖玖九九国产精品| 欧美aaaaa成人免费观看视频| 亚洲乱码一区二区三区在线观看| 亚洲欧美自拍偷拍色图| 欧美精品一区二区三区一线天视频 | 成人晚上爱看视频| 欧美精品在线观看一区二区| 久久精品国产一区二区三区免费看| 亚洲va国产va欧美va观看| 精品一区二区影视| 欧美日韩午夜影院| 中文字幕一区视频| 国产91精品精华液一区二区三区| 欧美日韩国产首页| 玉米视频成人免费看| 99久久精品情趣| 国产免费成人在线视频| 国产精品1区2区| 亚洲1区2区3区4区| 国产电影一区在线| 69p69国产精品| 美女一区二区视频| 亚洲精品一区二区三区蜜桃下载| 亚洲国产精品一区二区久久恐怖片| 国产成人精品一区二 | 七七婷婷婷婷精品国产| 成人午夜激情影院| 精品一区二区影视| 色婷婷狠狠综合| 国产精品久久久久久久久久免费看 | 色综合久久综合网欧美综合网| 久久这里只有精品视频网| 国产福利精品一区二区| 国产精品你懂的在线欣赏| 在线观看成人小视频| 五月婷婷综合在线| 国产精品久久久一本精品| 91精品国产入口| 91在线免费看| 不卡的av网站| 国产精品影视在线观看| 国产欧美视频在线观看| 欧美精品三级在线观看| av不卡在线观看| 天堂成人免费av电影一区| 中文字幕成人在线观看| 欧美videossexotv100| 99精品在线观看视频| 国产在线视频精品一区| 日日夜夜精品视频天天综合网| 最近日韩中文字幕| 国产精品成人免费在线| 国产农村妇女毛片精品久久麻豆 | 亚洲一区二区三区四区五区黄| 亚洲欧洲韩国日本视频| 精品人在线二区三区| 欧美性videosxxxxx| 麻豆免费看一区二区三区| av福利精品导航| 色网综合在线观看| 欧美性受极品xxxx喷水| 欧美日韩免费视频| 日韩午夜激情视频| 国产精品久久99| 亚洲精品日产精品乱码不卡| 亚洲成av人片| 亚洲国产成人自拍| 中文字幕制服丝袜一区二区三区| 久久久精品蜜桃| 一区二区三区日韩欧美| 亚洲欧美视频一区| 国产清纯美女被跳蛋高潮一区二区久久w| 在线免费观看日韩欧美| 欧美视频第二页| 精品国产制服丝袜高跟| 亚洲激情网站免费观看| 狠狠色伊人亚洲综合成人| 波多野结衣在线aⅴ中文字幕不卡| 8v天堂国产在线一区二区| 国产精品中文字幕日韩精品 | 国产欧美一区二区精品性色超碰 | 日本不卡一区二区| 成人精品鲁一区一区二区| 日韩一级免费一区| 一区二区三区日韩欧美精品| 成人午夜视频福利| 欧美—级在线免费片| 日本不卡中文字幕| 欧美日韩一区二区三区在线| 亚洲乱码中文字幕| 欧美日韩国产123区| 丝袜美腿亚洲一区二区图片| 欧美日韩三级视频| 激情另类小说区图片区视频区| 精品乱码亚洲一区二区不卡| 免费视频一区二区| 久久久亚洲午夜电影| caoporen国产精品视频| 亚洲婷婷综合色高清在线| 在线观看亚洲精品| 国产麻豆欧美日韩一区| 成人免费在线观看入口| 精品视频一区三区九区| 国产精华液一区二区三区| 亚洲国产精品久久久久秋霞影院 | 三级一区在线视频先锋| 26uuu亚洲综合色| 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 91精品久久久久久久久99蜜臂| 亚洲第一激情av| 美国欧美日韩国产在线播放| 国模一区二区三区白浆| 国产精品1区二区.| 国产成人在线免费观看| 日本大香伊一区二区三区| 国内久久精品视频| 99久久精品免费| 欧美精品一区二区三区视频| 国产精品动漫网站| 蜜桃一区二区三区四区| 93久久精品日日躁夜夜躁欧美| 7777精品伊人久久久大香线蕉完整版| 日韩美一区二区三区| 成人欧美一区二区三区小说| 亚洲高清在线视频| 成人动漫中文字幕| 日韩精品一区二区三区四区视频| 亚洲国产高清aⅴ视频| 久久精品国产亚洲一区二区三区| 一本大道av伊人久久综合| 久久久噜噜噜久噜久久综合| 日本最新不卡在线| 69成人精品免费视频| 一区二区三区免费| 色综合久久88色综合天天6| 国产精品三级视频| 国产乱码一区二区三区| 欧美精品一区二区三区四区 | 亚洲色图20p| 日本韩国视频一区二区| 亚洲欧洲日产国码二区| 国产成人精品一区二区三区四区 | 国产精品一级在线| 久久综合久久鬼色| 成人18视频在线播放| 久久久久久久久久久久久久久99 | 日韩精品乱码免费| 日韩免费性生活视频播放| 久久电影国产免费久久电影| 在线观看91av| 久久99国产精品尤物| 中文字幕乱码一区二区免费| 99re这里都是精品| 丝袜亚洲精品中文字幕一区| 欧美大肚乱孕交hd孕妇| 国产自产2019最新不卡| 国产精品国产三级国产普通话99| 一本久久a久久免费精品不卡| 精品亚洲欧美一区| 91精品国产综合久久福利| 国产中文字幕一区| 亚洲综合一二三区| 日韩一区中文字幕| 久久影院午夜片一区| 91精品国产高清一区二区三区蜜臀 | 风间由美一区二区三区在线观看| 亚洲视频免费观看| 国产日产欧美精品一区二区三区| 欧美三电影在线| 日本高清不卡视频| 成人av电影观看| 国产99精品在线观看| 喷水一区二区三区| 秋霞影院一区二区| 日韩黄色片在线观看| 悠悠色在线精品| 亚洲成av人片www| 日本午夜精品视频在线观看| 亚洲国产成人高清精品| 五月天久久比比资源色| 亚洲一区中文在线| 日韩精品乱码免费| 国产麻豆91精品| 成人午夜视频福利| 久久精品久久99精品久久| 日产精品久久久久久久性色| 亚洲一区二区成人在线观看| 亚洲一区中文日韩| 日本午夜一本久久久综合| 欧美一区二区女人|