国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:61(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:61(含解析)

  重慶市2024高考英語閱讀理解選編(6)(附解析)?2024高考英語閱讀理解集訓

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。Did you know that many people today are getting extra work by taking translating jobs online?

  It’s true! And you can do it too. Many companies in the USA need translators now to translate simple documents online from Chinese to English, such as emails, website content, movie subtitles and more.

  Companies like Real Translator Jobs are actively seeking translators from China to fill demand. There are more translation jobs than people to complete them. This leaves a big opportunity for anyone to start doing this and earn extra money.

  Do you have to speak perfect English? No! Even basic knowledge of English is OK. This is really a job for anyone from China who wants to do it.

  We spoke to one student from Beijing, Harris, who has been doing this for 2 years now and is earning between $150 and $225 every day. He completes about 3 to 4 jobs per day which takes him about 3 hours. It’s an incredible amount of money to earn on your spare time!

  It is great that we now live in the “Information Age” and opportunities like this are available to people in China to earn extra money working from home over the Internet. It’s something that our parent’s generation could have never imagined. This type of work is surely to do great things for young people in China.

  If you would also like to do this, it’s easy to get started. Just follow these steps:

  1. Sign up at Real Translator Jobs (where Chinese translators are needed now), or a similar service.

  2. Review the job posting and complete the ones you like.

  3. Get paid once per month by cheque, PayPal or bank wire transfer.

  I hope you enjoyed this information and good luck earning extra money online translating documents.

  1.What’s the best title of the passage?

  A. How to find a job on the Internet

  B. How to earn extra money

  C. Getting extra work by taking translating jobs online

  D. How to find a friend on the Internet

  2.Which of the following is not mentioned about the documents online translated?

  A. Articles.

  B. Emails.

  C. Website content.

  D. Movie subtitles.

  3.If one company in the USA needs a translator, he or she ______.

  A. should speak perfect English

  B. can speak basic English

  C. must come from China

  D. must come from Beijing

  4.Which step is not followed if you get started the translating job online?

  A. Signing up at Real Translator Jobs.

  B. Reviewing and completing the job posting.

  C. Getting paid once per month by cheque.

  D. Getting paid once a month in cash.

  試題分析:本文介紹了當今很多人正做網上翻譯的額外工作,如電子郵件,網站的內容,電影字幕和更多。通過支票,信用卡或銀行電匯每月一次支付。希望人們喜歡這些在網上賺外快的信息和好運。

  1.C主旨大意題。根據第一段Did you know that many people today are getting extra work by taking translating jobs online?你知道今天很多人正通過做網上翻譯工作在做額外的工作嗎?因此可知主題選C。

  2.A細節理解題。根據第二段中的such as emails, website content, movie subtitles and more.如電子郵件,網站的內容,電影字幕和更多。因此可知A項沒被提到。

  3.B細節理解題。根據第四段第二句Even basic knowledge of English is OK.甚至基本的英語知識就可以了。故選B。

  4.D推理判斷題。根據第七段中的Get paid once per month by cheque, PayPal or bank wire transfer. 通過每月支票,信用卡或銀行電匯,信用卡或銀行電匯。因此可知每月按現金付款沒被提到,故選D。

  考點:考查說明文閱讀。

  閱讀理解I just hope that our brains won’t crash(死機). Are you working on your typing skills to make you a more efficient worker? That may be all for nothing as Intel believes that we’ll be able to control our computers with our brains by 2024.

  Intel and its research partners are studying how brain acts when it thinks. For example, scientists have found that people’s brains react in a similar manner when asked to think of a bear.

  Through sensors(感應器)that can find this sort of brain activity, Intel thinks that it will be able to read and translate this into an input system thanks to a chip in the brain.

  “We’re trying to prove you can do interesting things with brain waves. ”Intel research scientist Dean Pomerleau told Computerworld. “Eventually people may be willing to be, more devoted to brain implants(植入物). Imagine being able to surf the Web with the Power of your thoughts. ”

  Even if thinking about a bear isn’t enough to show that you want to copy and paste something. Intel still thinks that there’s a future in using your brain instead of the keyboard.

  “If we can get to the point where you can accurately find specific words, you could mentally type, ”he added. “You could compose characters or words by thinking about letters flashing on the screen or typing whole words rather than their individual characters. ”

  While this may all sound impractical for present time, Intel thinks that it’s possible and something we’ll all want.

  “I think human beings are unusually adaptive(適應的), ”said Andrew Chien, vice president of research and director of future technologies research at Intel Labs. “If you told people 20 years ago that they would be carrying computers all the time, they would have said, ‘I don’t want that. I don’t need that. ’Now you can’t get them to stop carrying devices. There are a lot of things that have to be done first but I think implanting chips into human brains is well within the scope of possibility. ”

  Make good use of your favorite mouse and keyboard set-up before they’re old-fashioned.

  【文章大意】本文主要講了現在Intel及同伴正在研究怎樣用人腦控制我們的電腦。

  1. What are Intel and its partners doing at present?

  A. Controlling our computers with our brains.

  B. Working on typing skills to improve efficiency.

  C. Studying how the brain behaves when it thinks.

  D. Finding how the brain reacts when it thinks of a bear.

  【解析】選C。細節理解題。根據文章第二段中首句Intel and its research partners are studying how brain acts when it thinks可知答案。

  2. According to Dean Pomerleau, we can learn that .

  A. brain implants will not be accepted

  B. he holds negative attitude to the research

  C. mentally typing will be possible in the future

  D. people need a period of time to accept the new idea

  【解析】選C。推理判斷題。根據文章第四段和第六段中Dean Pomerleau所言可以推知C項正確。其他選項所述與文章內容不符。

  3. Computers were taken for example by Andrew Chien(in the last but one paragraph)to prove .

  A. nothing is impossible

  B. mankind has great power

  C. society is always changing

  D. human beings can adapt very well

  【解析】選D。細節理解題。根據文章倒數第二段首句I think human beings are unusually adaptive可知, Andrew Chien舉電腦的例子是為了證明首句的觀點。

  4. In the last paragraph, the author probably means that .

  A. there will be no mouse or keyboard any more

  B. new kinds of mouse and keyboard will appear

  C. human brains will replace the present computers

  D. the mouse and keyboard should be used to the full

  【解析】選A。主旨大意題。最后一段作者風趣地告訴讀者: 人類大腦將控制電腦是必然趨勢, 鼠標和鍵盤終將被淘汰。

  (2024高考訓練)閱讀下列材料,從每題所給的選項中選出最佳選項。體裁:記敘文 話題:名人傳記 詞數:660 時間:8′

  This was spring.One day in spring four men were riding on horseback along a country road.These men were lawyers, and they were going to the next town to attend court.

  There had been a rain, and the ground was very soft.Water was dripping__from the trees, and the grass was wet.

  The four lawyers rode along, one behind another; for the pathway was narrow, and the mud on each side of it was deep.They rode slowly, and talked and laughed and was very happy.

  As they were passing through a row of small trees, they heard a great flutter(拍動)over their heads and a weak cry in the grass by the roadside.

  Some voice came from the green branches above them.

  Some voice came from the wet grass.

  The ground was wet.It's obvious that there had been a heavy wind and rain.And soon,one of the men,Speed, recognized that the sounds were from the robins(知更鳥).They came to the grass, and found there were two robins were in the grass.It was probable that the birds had been blown out of their nest by the storm.The birds were hurt and their mother was very worried about it.The birds were in danger!

  Lincoln believed that something should be done to help the birds.But his companions did not think it important.They went away, but Lincoln stayed.

  The three men, as they passed, looked down and saw the little birds fluttering in the cold, wet grass.They saw the mother robin flying about, and crying to her mate.

  Then they rode on, talking and laughing as before.In a few minutes they had forgotten about the birds.

  But the fourth lawyer, whose name was Abraham Lincoln, stopped.He got down from his horse and very gently took the little ones up in his big warm hands.

  They did not seem frightened, but shouted softly, as if they knew they were safe.Mr.Lincoln wanted to put the little birds into their nest.Then he looked up to find the nest from which they had fallen.It was high, much higher than he could reach.

  But Mr.Lincoln could climb.He had climbed many a tree when he was a boy.He put the birds softly, one by one, into their warm little home.Two other baby birds that had not fallen out were there.All joined together and were very happy.

  Soon the three lawyers who had ridden ahead stopped at a spring to give their horses water.And soon they found Mr.Lincoln lost.

  They were surprised to find that Abraham Lincoln was not with them.They waited by the spring.

  In a few minutes Mr.Lincoln joined them.His shoes were covered with mud; he had torn his coat on the tree.When they saw Mr.Lincoln come, they asked him where he had been.After Mr.Lincoln told them he had helped the birds in need, the three lawyers were in surprise.

  “Well,we always thought you were a hero,”said Mr.Speed.“Now we know it.”

  Then all three of them laughed heartily.They thought it so foolish that a strong man should take so much trouble just for some worthless young birds.

  “ Gentlemen,” said Mr.Lincoln, “I could not sleep tonight, if I had left those helpless little robins to die in the wet grass.”

  Abraham Lincoln afterwards became very famous as a lawyer and statesman.He was elected president.Next to Washington he was the greatest American.

  【語篇解讀】 本文是名人傳記,講的是林肯幫助小鳥回巢的事情。這個小善舉表明了林肯的仁愛之心。

  1.What were the four men going to do?

  A.Go to the forest.

  B.Go to have dinner.

  C.Go home.

  D.Go to work.

  答案 D [考查細節理解。根據第一段中的“they were going to the next town to attend court”可知,他們是去工作。]

  .What does the underlined phrase “dripping from” mean?

  A.Dropping from.

  B.Running away.

  C.Washing away.

  D.Coming from.

  答案 A [考查詞義猜測。前面說下過雨,按照常識可知,雨水應是從樹上滴下來,故選A項。]

  .What made the little birds fall out of their nest?

  A.Other birds.

  B.Storm.

  C.Hunters.

  D.Speed.

  答案 B [考查細節理解。從文章第七段中的“It was probable that the birds had been blown out of their nest by the storm”可以看出答案。]

  .The other three men stopped at a spring because ________.

  A.they were tired

  B.they were waiting for Lincoln

  C.they wanted to drink some water

  D.they wanted to give their horses water

  答案 D [考查細節理解。從文章第十四段中的“Soon the three lawyers who had ridden ahead stopped at a spring to give their horses water”可以看出答案。]

  .The reason why Lincoln's coat got torn was that ________.

  A.he climbed up the tree to help the birds

  B.he was poor

  C.he thought it necessary to help the birds

  D.the coat was not of good quality

  答案 A [考查細節理解。由倒數第五段中的“His shoes were covered with mud;he had torn his coat on the tree”可知,答案選A項。]

  .What kind of man was Lincoln from the text?

  A.Kind.

  B.Cruel.

  C.Unfriendly.

  D.Indifferent.

  答案 A [考查推理判斷。文章講述了林肯幫助兩只小鳥回巢的故事,由此可以看出林肯是一個好心腸的人。]

  A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  (2024·青島三診)Robots that can chat, find misplaced glasses, draw aeroplanes and play with your children are

  attracting thousands of visitors during an expo in Tokyo as Japan adapts to changes in society.

  Robots, such as the sound sensitive Chapit, answer simple questions and even joke with

  people to help them fight loneliness and stay alert in old age.

  Japan has one of the world's fastest-ageing societies and the government predicts that by 2050

  the proportion of people over 65 will reach 40 percent.“Many older people in Japan live alone and have no one to talk to,” said Kazuya Kitamura representative of the expo organizer.“Communication robots accompany people and don't mind listening to the same stories over and over again.”

  Matsumoto's Personal Mobility Robot, equipped with four cameras and a sensor to

  recognize the user's centre of gravity, is designed to help elderly move around without pressing

  buttons, using joysticks

  (操縱桿)

  or rotating wheels as in traditional wheelchairs.

  The robot can also help find misplaced glasses by identifying them with a sensor.

  Other robots, such as the award-winning “DiGRO” can support busy parents who have little time to play with their children.The robot can use the Internet to find a simple image and then draw pictures, keeping children company while parents work.

  While Chapit, a relatively simple robot, managed to attract a corporate partner many

  researchers, such as Kiyoshi Matsumoto, a professor at the University of Tokyo, struggle to attract sponsors for more expensive projects.

  “We have developed a robot that can assist many people, but we still haven't found a sponsor,” said Matsumoto, who added that the cost of the machine, if mass-produced, would be comparable to that of a car. “In the current economic environment there are few companies willing to invest in such a costly project,”

  he said.

  1.It can be inferred from the text that ________.

  A.many children lack love from parents

  B.robots helpful to the old will be in great demand

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      av电影在线不卡| 欧美日韩色一区| 国产精品正在播放| 高清在线成人网| 色悠悠亚洲一区二区| 欧美电影影音先锋| 久久嫩草精品久久久精品| 国产欧美日韩不卡免费| 国产精品久久久久久久蜜臀| 国产综合久久久久久鬼色| 亚洲国产精品人人做人人爽| 国产一区二区三区四| 欧美大胆一级视频| 麻豆91免费观看| 91超碰这里只有精品国产| 亚洲资源中文字幕| 欧美日韩在线电影| 亚洲综合视频在线| 欧美日韩国产不卡| 亚洲大尺度视频在线观看| av亚洲精华国产精华精华| 国产精品国产成人国产三级| 不卡av在线网| 亚洲欧美偷拍另类a∨色屁股| 成人app在线| 亚洲自拍与偷拍| 在线综合+亚洲+欧美中文字幕| 天天操天天干天天综合网| 欧美日韩大陆在线| 极品销魂美女一区二区三区| 亚洲欧洲www| 久久网站热最新地址| 欧美一区三区四区| 国产精品一品视频| 欧美日韩国产一区二区三区地区| 亚洲欧美视频一区| 久久久亚洲国产美女国产盗摄| 欧美激情一区二区三区不卡| 另类小说综合欧美亚洲| 亚洲影视在线观看| 国产精品高潮呻吟久久| 欧美成人午夜电影| 欧美一区二区播放| 欧美电影一区二区| 欧美日韩激情一区二区三区| 欧美日韩国产一级片| 久久综合久色欧美综合狠狠| 国内精品久久久久影院薰衣草| 国产精品色在线观看| 在线播放一区二区三区| 国内不卡的二区三区中文字幕| 亚洲三级电影网站| 久久精品亚洲精品国产欧美| 欧美在线色视频| 成人高清在线视频| 日本成人中文字幕| 亚洲一区二区av电影| 国产精品久久久久久户外露出 | 欧美三级视频在线播放| 极品少妇xxxx精品少妇| 一区二区三区成人| 国产欧美一区二区精品仙草咪| 欧美男男青年gay1069videost| 不卡av在线免费观看| 国产一区二区在线观看免费| 青青草91视频| 婷婷中文字幕综合| 亚洲国产成人高清精品| 亚洲一区二区在线视频| 伊人开心综合网| 亚洲精品国久久99热| 亚洲女爱视频在线| 伊人色综合久久天天人手人婷| 亚洲激情自拍视频| 亚洲一二三四在线观看| 亚洲一本大道在线| 亚洲成人www| 久久国产视频网| 精品中文字幕一区二区小辣椒| 久久精品国产在热久久| 麻豆精品蜜桃视频网站| 国产综合一区二区| 国产不卡视频在线播放| 成人精品视频网站| 欧美午夜精品一区| 精品免费视频.| 欧美mv日韩mv亚洲| 国产精品久久久久桃色tv| 亚洲欧美日韩久久| 久久99热99| 一本一本大道香蕉久在线精品| 欧美三级电影在线观看| 精品国产91乱码一区二区三区| 久久夜色精品国产噜噜av| 亚洲成人你懂的| 激情欧美一区二区三区在线观看| 国产不卡视频一区二区三区| 欧美亚日韩国产aⅴ精品中极品| 欧美一区二区三区电影| 国产精品第一页第二页第三页| 亚洲综合自拍偷拍| 国产高清一区日本| 3d动漫精品啪啪一区二区竹菊| 久久久久国产精品人| 亚洲一区二区三区四区五区黄 | 亚洲va欧美va国产va天堂影院| 国产乱码字幕精品高清av| thepron国产精品| 欧美刺激脚交jootjob| 国产欧美一区二区精品性色超碰| 夜夜操天天操亚洲| 99久久婷婷国产精品综合| 欧美tickle裸体挠脚心vk| 国产精品久久99| 国产成人av电影免费在线观看| 欧美男女性生活在线直播观看| 国产精品久久99| 韩国欧美一区二区| 欧美日韩精品久久久| 国产丝袜欧美中文另类| 国产成人99久久亚洲综合精品| 色婷婷亚洲综合| 中文字幕日本不卡| 91一区二区在线| 一区二区三区四区蜜桃| 在线观看免费成人| 亚洲无线码一区二区三区| 一本久久综合亚洲鲁鲁五月天| 国产精品日韩精品欧美在线| 丰满少妇久久久久久久| 国产精品夫妻自拍| 91黄视频在线| 日本aⅴ亚洲精品中文乱码| 日韩精品一区二区三区视频| 国产激情视频一区二区在线观看| 中文文精品字幕一区二区| av电影天堂一区二区在线| 一区二区在线观看视频| 欧美人妇做爰xxxⅹ性高电影| 人人爽香蕉精品| 国产精品免费看片| 337p亚洲精品色噜噜噜| 国产成人一区在线| 国产精品久久久久一区| 在线观看av一区| 极品美女销魂一区二区三区 | 青青草一区二区三区| 久久综合国产精品| 不卡的电影网站| 青青草成人在线观看| 精品国产三级a在线观看| 国产精品亚洲午夜一区二区三区| 亚洲精品精品亚洲| 久久影院视频免费| 99这里都是精品| 日本午夜一区二区| 国产精品免费视频网站| 久久色视频免费观看| 欧美丰满高潮xxxx喷水动漫| zzijzzij亚洲日本少妇熟睡| 精品亚洲成a人| 精品一区二区三区影院在线午夜 | 色婷婷亚洲婷婷| 成人国产在线观看| 韩国欧美国产1区| 亚洲动漫第一页| 国产精品久久久久久久第一福利| 欧美大片一区二区| 欧美日韩一区二区三区不卡| 99国产精品国产精品毛片| 亚洲国产aⅴ成人精品无吗| 欧美极品aⅴ影院| 欧美国产综合色视频| 精品伦理精品一区| 欧美日韩成人在线| 国产一区二区三区日韩 | 午夜精品成人在线| 亚洲成人中文在线| 日韩精品久久久久久| 久久国产麻豆精品| 国产一区在线看| 福利一区在线观看| 99re这里都是精品| 欧美中文字幕一区二区三区亚洲| 色婷婷精品大在线视频| 欧美日韩一级视频| 欧美不卡在线视频| 国产精品网站一区| 亚洲一区二区欧美| 国产在线精品免费| 一本一道波多野结衣一区二区| 欧美性色黄大片| 久久久精品蜜桃| 亚洲午夜av在线| 成人天堂资源www在线| 在线电影欧美成精品| 亚洲欧洲制服丝袜| 激情综合色播激情啊| 色综合久久中文字幕| 久久亚洲捆绑美女|