国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:26(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:26(含解析)

  重慶市2024高考英語閱讀理解選編(26)(附解析)?

  閱讀理解 (2024·吉林省長春市高中畢業班第一次調研測試)

  When was the last time you did something really fun with one of your parents—just the two of you?

  Parents who take their young children to music,swimming and art classes often stop arranging such activities once their kids are older and in school all day.But it doesn’t have to be that way.Doing something enjoyable with your kids just might make you look at each other in a whole new way,especially if you do it through a class or an event.When parent and child become students together,it puts them on the same level,at least for a while.

  “I really like parents to come to class with their kids—they start sharing things and talking about what they’re doing and what they like,” said art teacher Pyper Dixon.

  However,finding something new in common is a big

  choice for them,especially when kids get involved in sports and other after-school activities.But it’s possible to learn a new skill or hobby together.

  That’s certainly true of Lauren,11,from Silver Spring,who is in Dixon’s class with her father,Dennis.“I was just going to drop her off,” Dennis said,“but Dixon persuaded me to stay.”

  Now Lauren gets to nag her father about doing his art homework.“He always leaves it to the last minute,” she said.“But then he’ll turn around to do amazing drawings,”

  she added.“We have different styles of drawing,so it’s interesting

  to talk it over with him.”

  Without the Saturday morning art class,Dennis said,he

  would be reading the paper,and Lauren would be on her own in her room or on the computer.But they talk more now.“I can’t think of an experience where you communicate with your kid so closely,” he said.

  1.The author raises the question at the beginning to________.

  A.expect an answer

   B.criticize some parents

  C.introduce the topic D.support his argument

  2.What does Dixon think is the benefit of parent and child studying art together?

  A.They will become equal.

  B.They will communicate more.

  C.The child will learn art much better.

  D.The parent will learn something new.

  3.The underlined word “nag” in the text probably means________.

  A.urge B.help

  C.ignore  D.teach

  4.We can learn from the text that________.

  A.Lauren used to talk a lot with her father

  B.Dennis enjoys studying art with Lauren

  C.Lauren dislikes her father’s drawings

  D.Dennis likes playing computer games

  【參考答案】閱讀理解

  語篇解讀 父母應與孩子一起參與有意義的活動,通過和孩子一起學習、運動等,可以增加與孩子交流的機會,從而增進感情。

  1.解析: 篇章結構題。作者在第一段提出問題后,緊接著在第二段提出自己的觀點,因此第一段提出問題是為了引出要討論的話題,故選C。

  答案: C

  2.解析: 細節理解題。根據第三段中Pyper Dixon所說的“they start sharing things and talking about what they’re doing and what they like”可知,Dixon認為父母同孩子一起上美術課的好處是可以增進交流。

  答案: B

  3.解析: 詞義猜測題。根據畫線詞后面的“He always leaves it to the last minute”可知,Lauren的父親總是拖著不做作業,此處表示Lauren敦促父親完成作業。

  答案: A

  4.解析: 推理判斷題。根據最后一段的最后兩句話可知,Dennis喜歡與Lauren一起上美術課。

  答案: B

  2024·湛江市普通高考測試一When you make a mistake,big or small,cherish it as it’s the most precious thing in the world.

  Most of us feel bad when we make mistakes,beat ourselves up about it,feel like failures,and get mad at ourselves.

  And that’s only natural:Most of us have been taught from a young age that mistakes are bad,and we should try to avoid mistakes.We’ve been scolded when we make mistakes—at home,school and work.Maybe not always,but probably enough times to make feeling bad about mistakes an unconscious reaction.

  Yet without mistakes,we could not learn or grow.If you think about it that way,mistakes should be cherished and celebrated for being one of the most amazing things in the

  world:They

  make

  learning

  possible;they make growth

  and improvement possible.

  By trial and error—trying things,making mistakes,and learning from those mistakes—we have figured out how to make electric lights,to paint the ceiling of the Sistine Chapel,and to fly.

  Mistakes make walking possible for the smallest toddler,make speech possible,and make works of genius possible.

  Think about how we learn:We don’t just consume information about something and instantly know it or know how to do it.You don’t just read about painting,or writing,or computer programming,or baking,or playing the piano,and know how to do them fight away.Instead,you get information about something,from reading or from another person or from observing usually...then you construct a model in your mind...then you test it out by trying it in the real world...then you make mistakes...then you revise the model based on the results of your real world experimentation...and repeat,making mistakes,learning from those mistakes,until you’ve pretty much learned how to do something.

  That’s how we learn as babies and toddlers,and how we learn as adults.Mistakes are how we learn to do something new—because if you succeed in something,it’s probably something you already knew how to do.You haven’t really grown much from that success—at most it’s the last step on your journey,not the whole journey.Most of the journey is made up of mistakes,if it’s a good journey.

  So if you value learning,if you value growing and improving,then you should value mistakes.They are amazing things that make a world of brilliance possible.

  .Why do most of us feel bad about making mistakes?

  A.Because mistakes make us suffer a lot.

  B.Because it’s a natural part in our life.

  C.Because we’ve been taught so from a young age.

  D.Because mistakes have ruined many people’s careers.

  .According to the passage,what is the right attitude to mistakes?

  A.We should try to avoid making mistakes.

  B.We should owe great inventions mainly to mistakes.

  C.We should treat mistakes as good chances to learn.

  D.We should make feeling bad about mistakes an unconscious reaction.

  3.The underlined word “toddler” in Paragraph 6 probably means________.

  A.a small child learning to walk

  B.a kindergarten child learning to draw

  C.a primary pupil learning to read

  D.a school teenager learning to write

  .We can learn from the passage that________.

  A.most of us can really grow from success

  B.growing and improving are based on mistakes

  C.we learn to make mistakes by trial and error

  D.we read about something and know how to do it right away

  .The author wants to tell us________.

  A.what you should do when meeting with difficulties

  B.where you can find your mistakes

  C.how you can avoid making mistakes

  D.why you should celebrate your mistakes

  語篇解讀 本文是一篇說明文,主要說明錯誤是生活中不可避免的事情,我們應該正確對待錯誤,在修正錯誤中不斷地學習和成長。

  .解析: 細節理解題。根據第三段第一句話中“Most of us have been taught from a young age that mistakes are bad,and we should try to avoid mistakes.”可知,C項符合題意。

  答案: C

  .解析: 推理判斷題。根據文章第一段“When you make a mistake,big or small,cherish it as it’s the most precious thing in the world”以及下文的表述可推斷,人們在錯誤中學習和提高,故選C項。

  答案: C

  .解析: 詞義猜測題。根據該詞所在句子中“walking”和“smallest”可猜測,此處toddler應指“蹣跚學步的孩子”。句意為:錯誤使幼小的孩子學會走路成為可能,使學會講話成為可能……故選A項。

  答案: A

  .解析: 推理判斷題。根據第八段第三句話中“ You haven’t really grown much from that success”可知,A項與文章不符;根據第五段第一句話“By trial and error—trying things,making mistakes,and learning from those mistakes”可知,C項與文章不符;根據第七段第一、二句話可知,D項與文章不符。根據第四段中“they make growth and improvement possible”可推斷B項與文章相符。

  答案: B

  .解析: 推理判斷題。文章開頭提出了文章的寫作主旨,即我們應該珍惜錯誤。全文敘述了為什么我們應該珍惜并慶祝我們的錯誤。

  答案: D閱讀下列材料,從每題所給的選項中選出最佳選項。Home to me means a sense of familiarity and nostalgia.It's fun to come home.It looks the same.It smells the same.You'll realize what's changed is you.Home is where we can remember pain, love, and some other experiences.We parted here;My parents met here;I won three championships here.

  If I close my eyes, I can still have a clear picture in mind of my first home. I walk in the door and see a brown sofa surrounding a low glass-top wooden table.To the right of the living room is my first bedroom.It's empty, but it's where my earliest memories are.

  There is the dining room table where I celebrated birthdays, and where I cried on Halloween—when I didn't want to wear the skirt my mother made for me.I always liked standing on that table because it made me feel tall and strong.If I sit at this table, I can see my favorite room in the house, my parents' room.It is simple:a brown wooden

  dresser lines the right side of the wall next to a television and a couple of photos of my grandparents on each side.Their bed is my safe zone.I can jump on it anytime—waking up my parents if I am scared or if I have an important announcement that cannot wait until the morning.

  I'm lucky because I know my first home still exists.It exists in my mind and heart, on a physical property on West 64th street on the western edge of Los Angeles.It's proof I lived,I grew, and I learned.

  Sometimes when I feel lost, I lie down and shut my eyes, and I go home. I know it's where I'll find my family, my dogs, and my belongings.I purposely leave the window open at night because I know I'll be blamed by Mom.But I don't mind, because I want to hear her say my name, which reminds me I'm home.

  【語篇解讀】 本文主要講述了作者在原來的家中對過去的回憶。

  1.What's the probable meaning of the underlined word in the first paragraph?

  A.happiness

  B.sadness

  C.feeling

  D.sadness mixed with pleasure and affection

  答案 D 

  2.Why does the author call her parents' bed her “safe zone”(Paragraph 3)?

  A.It is her favorite place to play.

  B.Her needs can be satisfied there.

  C.Her grandparents' photos are lined on each side.

  D.Her parents always play together with her there.

  答案 B 

  3.What can be learned from the passage?

  A.The old furniture is still in the author's first bedroom.

  B.The author can still visit her first physical home in Los Angeles.

  C.The author's favorite room in her first home is the dining room.

  D.Many people of the author's age can still find their first physical homes.

  答案 B 

  4.Sometimes when she feels lost, the author will ________.

  A.open the window at night

  B.lie down in bed to have a dream

  C.try to bring back a sense of home

  D.go to Los Angeles to visit her mom

  答案 C 

  5.What is the author's purpose of writing this passage?

  A.To express how much she is attached to her home.

  B.To declare how much she loves her first house.

  C.To describe the state of her family.

  D.To look back on her childhood.

  答案 A 

  閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  (2024·合肥市二模,C)

  Traditional businessmen feel worried that growing ecommerce will reduce their share of the

  market.

  According to a survey, 90% of some people's purchases are made on the computer. As they

  find that by being able to go online and choose the things that they need to choose, and have them

  delivered right to their doorsteps, they could no longer be bothered with driving, the crowds, the

  noise of that, and they usually get a better selection.

  Cornell University Marketing Professor, MeLaughlin says traditional stores can keep their

  customers by offering goods like clothing, which customers may want to see and try on before

  purchasing, as well as items that are difficult to ship. He says some traditional stores are also

  pleasing customers with services that set up or repair computers and electronics.

  Traditional stores also offer a social experience that some shoppers enjoy. There is still a lot

  of emotion in the buying decision that takes place. Oftentimes, you need that last sense of “this is

  exactly what I want” before you part with money. And you can't always get that online. It's a

  rather cold process.

  As more and more people have Internet access and smart phones, online commerce is likely

  to continue its growth here in the United States and in other countries.

  文章大意:本文為一篇議論文。越來越流行的網購嚴重沖擊著傳統商業市場,那么傳統商業怎么能夠留住顧客呢?對此本文專家給出了幾點建議。

  1.Traditional businessmen feel upset because ________.

  A.consumers can get a better selection by shopping online

  B.more and more people purchase things on the computer

  C.people like to have their goods delivered to their house

  D.growing online sales will cut their share of the market

  答案:D 細節理解題。根據文章第一段“Traditional businessmen feel worried that growing ecommerce will reduce their share of the market.”可知,答案D符合文義。

  2.According to McLaughlin, some traditional stores are keeping customers by ________.

  A.providing customers with extra services

  B.inviting customers to try on clothing

  C.delivering goods to each doorstep

  D.repairing computers and electronics only

  答案:A 細節理解題。根據文章第三段的最后一句“He says some traditional stores are also pleasing customers with services that set up or repair computers and electronics.”可以推知,答案A“給顧客提供額外的服務”符合文義。

  3.From the 4th paragraph, we know that ________.

  A.online shoppers tend to be cold to each other

  B.the process of shopping online is full of emotion

  C.some shoppers like the social climate in traditional stores

  D.making buying decisions in traditional shops is difficult

  答案:C 細節理解題。根據文章第四段第一句“Traditional stores also offer a social experience that some shoppers enjoy.”可知,答案C符合文義。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      美女看a上一区| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 国产一二精品视频| 精品盗摄一区二区三区| 精品亚洲免费视频| 国产欧美日韩卡一| 日本高清不卡在线观看| 视频一区二区中文字幕| 久久综合九色综合欧美亚洲| 成人av资源站| 日韩黄色在线观看| 中文一区在线播放| 欧美日韩mp4| 成人激情免费视频| 日日夜夜精品视频天天综合网| 日韩视频在线观看一区二区| 国产成人av电影在线播放| 亚洲午夜电影在线观看| 久久久久久99精品| 成人免费视频一区| 亚洲免费毛片网站| 欧美xxxxx裸体时装秀| 色综合中文综合网| 国产婷婷精品av在线| 欧美亚洲动漫精品| 国产91清纯白嫩初高中在线观看| 一区二区三区免费在线观看| xfplay精品久久| 欧美日韩亚洲综合一区| 成人福利视频在线| 国产在线精品一区在线观看麻豆| 亚洲v精品v日韩v欧美v专区| 中文字幕在线观看一区二区| 日韩一区二区电影| 欧美丝袜自拍制服另类| 91麻豆福利精品推荐| av网站免费线看精品| 国产精品69久久久久水密桃| 免费观看日韩av| 亚洲国产精品尤物yw在线观看| 国产精品免费视频网站| 久久久精品tv| 国产欧美一区二区精品秋霞影院| 欧美成人欧美edvon| 制服视频三区第一页精品| 精品视频在线免费| 欧美日韩亚洲综合在线| 欧美伊人精品成人久久综合97 | 国产精品乱码妇女bbbb| 国产亚洲欧美激情| 久久久99久久精品欧美| 久久久精品中文字幕麻豆发布| 欧美一区二区精品在线| 欧美大片在线观看| 久久久久久久性| 中文字幕av一区二区三区高| 国产欧美一区在线| 最新不卡av在线| 亚洲va天堂va国产va久| 乱中年女人伦av一区二区| 久久av资源站| 国产.精品.日韩.另类.中文.在线.播放| 国产一区二区免费视频| 国产成人免费xxxxxxxx| 99视频一区二区| 欧洲精品一区二区| 91精品国产综合久久久蜜臀图片| 欧美变态凌虐bdsm| 国产精品三级av在线播放| 最新日韩在线视频| 婷婷亚洲久悠悠色悠在线播放| 男女男精品视频| 国产福利一区二区三区视频 | 欧美欧美午夜aⅴ在线观看| 日韩一区二区三| 国产偷国产偷亚洲高清人白洁 | 国产成人综合在线播放| 国产馆精品极品| 一本久久a久久免费精品不卡| 欧美日韩性生活| 久久婷婷国产综合国色天香| 国产精品美日韩| 日韩精品五月天| 国产白丝精品91爽爽久久| 色94色欧美sute亚洲线路一久| 欧美另类一区二区三区| 久久久噜噜噜久久人人看| 亚洲欧美电影一区二区| 狠狠色丁香九九婷婷综合五月| 色综合久久88色综合天天免费| 日本久久一区二区三区| 久久男人中文字幕资源站| 亚洲男人电影天堂| 狠狠色丁香久久婷婷综合_中| 色又黄又爽网站www久久| 久久综合久久鬼色| 亚洲国产一区二区三区| 国产丶欧美丶日本不卡视频| 欧美视频在线不卡| 国产精品国产三级国产专播品爱网 | 欧美亚洲动漫制服丝袜| 久久久99精品久久| 欧美96一区二区免费视频| 91福利在线导航| 国产日韩一级二级三级| 日韩电影免费在线| 91日韩精品一区| 国产网站一区二区| 精品一区二区日韩| 精品视频一区 二区 三区| 国产精品国产自产拍高清av王其| 老司机免费视频一区二区三区| 欧美三日本三级三级在线播放| 亚洲欧洲av色图| 韩日欧美一区二区三区| 日韩欧美精品在线视频| 亚洲高清视频的网址| 日本韩国一区二区三区视频| 中文字幕免费观看一区| 国产精品一区不卡| 久久综合色婷婷| 伦理电影国产精品| 制服丝袜国产精品| 奇米一区二区三区av| 3d动漫精品啪啪一区二区竹菊| 天天综合网天天综合色| 欧美在线视频不卡| 亚洲一区二区三区爽爽爽爽爽| 91亚洲国产成人精品一区二三| 中文成人综合网| 国产成人综合在线播放| 国产精品伦理一区二区| 高清不卡在线观看av| 中文字幕一区二区三区av| caoporn国产精品| 亚洲欧洲制服丝袜| 欧美视频一区二区三区四区| 亚洲国产va精品久久久不卡综合| 欧美性三三影院| 石原莉奈一区二区三区在线观看| 日韩女优视频免费观看| 国产黄人亚洲片| 一区二区三区蜜桃网| 91免费看视频| 日本欧美韩国一区三区| 精品精品欲导航| av电影在线观看完整版一区二区| 国产三级精品三级在线专区| 国产真实乱子伦精品视频| 久久精品免视看| 色欧美88888久久久久久影院| 亚洲一区精品在线| 精品国产欧美一区二区| 成人深夜福利app| 一区二区三区四区精品在线视频| 欧美日韩视频专区在线播放| 国产在线国偷精品免费看| 亚洲精品国产精华液| 精品日韩99亚洲| 欧美综合色免费| 成人午夜av电影| 日韩av中文在线观看| 中文字幕欧美一| 欧美精品一区男女天堂| 欧美视频中文字幕| www.综合网.com| 国产综合久久久久久鬼色| 亚洲国产综合在线| 中文字幕一区二区在线观看 | 午夜国产不卡在线观看视频| 国产午夜精品久久| 777亚洲妇女| 欧美在线综合视频| 不卡一区中文字幕| 国产精品一区不卡| 美女尤物国产一区| 亚洲国产精品一区二区www在线| 国产欧美视频在线观看| 日韩精品一区二区三区四区视频| 色婷婷国产精品综合在线观看| 国产福利一区二区三区| 日本欧美久久久久免费播放网| 一区二区不卡在线视频 午夜欧美不卡在| 久久精品亚洲精品国产欧美 | 偷窥少妇高潮呻吟av久久免费 | 亚洲国产精品久久久男人的天堂| 精品国产精品一区二区夜夜嗨| 欧美日韩国产中文| 欧美性视频一区二区三区| 99久久久免费精品国产一区二区 | 欧美亚一区二区| 色噜噜狠狠一区二区三区果冻| 99精品在线免费| 99久久精品免费看国产免费软件| 国产成人精品一区二| 国产精品88av| 成人黄色大片在线观看| 成人激情小说网站| 91日韩一区二区三区| 99久久婷婷国产|