国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(28)(含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(28)(含答案)

  2024年陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(28)(含答案)

  閱讀理解。閱讀下列短文, 從給的四個選項(xiàng) (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項(xiàng)。

  I received a call today asking if I would be willing to bring food to a family in need. The mother was having a major operation and would be lying down for several weeks. Of course, I responded with an immediate“Yes! ”. As I planned the meal in my head, I reflected on how many times over the years I had been asked to prepare food. I have done so countless times with a very open heart.

  But the truly amazing thing is that I have received double over the course of my life. When my mother passed away, our house was filled with fresh dinners for weeks. A woman from the church of our community stepped by each evening with some food. The gift of food was her small way of trying to ease our pain.

  Later in my life, when I was on bed rest during my pregnancy with twins, women of the church again stepped in to help. They arranged babysitting for my two-year-old daughter, and brought lovely dinners to our house. Even when I was put in the hospital, my husband would bring cooked meals to my hospital room. How we relied on these dinners to feed my tired husband and young daughter!

  Food is all about comfort. It feeds our bodies, but it can also feed our souls. When you hear people talking about their favourite holidays, it usually includes their feelings connected with sharing food. I know that I will have many more opportunities in my lifetime to prepare food for others. It is truly a gift I want to prepare and deliver to someone in need.

  【文章大意】作者的母親過世的時候, 社區(qū)教堂中的女人給她帶過食物; 作者懷孕的時候, 社區(qū)教堂中的女人也同樣給她帶過食物, 并幫她照顧她兩歲的女兒。因此, 今天有人需要幫助的時候, 作者也非常愿意伸出援手。

  1. The author has given lots of food to others because .

  A. she is poor at cooking

  B. she is a church member

  C. she is friendly to others

  D. she has received others’ food

  【解析】選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段“But the truly amazing thing is that I have received double over the course of my life. ”可知作者樂于贈送食物給別人是因?yàn)樗约阂苍?jīng)受到別人的許多饋贈。

  . We can learn from the first paragraph that the author .

  A. had to stay in bed for several weeks

  B. knew the family in need very well

  C. was glad to be able to lend a hand

  D. was tired of preparing food

  【解析】選C。推理判斷題。根據(jù)第一段“Of course, I responded with an immediate‘Yes! ’”可以推斷作者非常高興能幫助別人。

  . Which of the following is TRUE about the author?

  A. Her mother died when she was in hospital.

  B. She didn’t get enough food during her pregnancy.

  C. She received food as well as comfort in her hard times.

  D. She thinks offering food is the best way to show love.

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二、三段可知作者在她自己有困難的時候接受過他人的食物與照顧。

  4. According to the passage, which of the following conclusions can we get?

  A. A good beginning makes a good ending.

  B. One good turn deserves another.

  C. Actions speak louder than words.

  D. Every man has his faults.

  【解析】選B。推理判斷題。通過上下文可知, 作者在自己困難的時候接受過別人的幫助, 如今她也非常樂意幫助別人, 由此可得出這么一個結(jié)論: 善有善報(bào)。

  Getting rid of dirt, in the opinion of most people, is a good thing. However, there is nothing fixed about attitudes to dirt.

  In the early 16th century, people thought that dirt on the skin was a means to block out disease, as medical opinion had it that washing off dirt with hot water could open up the skin and let ills in. A particular danger was thought to lie in public baths. By 1538, the French king had closed the bath houses in his kingdom. So did the king of England in 1546. Thus began a long time when the rich and the poor in Europe lived with dirt in a friendly way. Henry IV, King of France, was famously dirty. Upon learning that a nobleman had taken a bath, the king ordered that, to avoid the attack of disease, the nobleman should not go out.

  Though the belief in the merit of dirt was long-lived, dirt has no longer been regarded as a nice neighbor ever since the 18th century. Scientifically speaking, cleaning away dirt is good to health. Clean water supply and hand washing are practical means of preventing disease. Yet, it seems that standards of cleanliness have moved beyond science since World War Ⅱ. Advertisements repeatedly sell the idea: clothes need to be whiter than white, cloths ever softer, surfaces to shine. Has the hate for dirt, however, gone too far?

  Attitudes to dirt still differ hugely nowadays. Many first-time parents nervously try to warn their children off touching dirt, which might be responsible for the spread of disease.On the contrary, Mary Ruebush, an American immunologist(免疫學(xué)家),encourages children to play in the dirt to build up a strong immune system. And the latter position is gaining some ground.

  1. The kings of France and England in the 16th century closed bath houses because

  .

  A. they lived healthily in a dirty environment.

  B. they thought bath houses were too dirty to stay in

  C. they believed disease could be spread in public baths

  D. they considered bathing as the cause of skin disease

  2.Which of the following best describes Henry IV’s attitude to bathing?

  A. Afraid.

  B. Curious.

  C. Approving.

  D. Uninterested.

  3. How does the passage mainly develop?

  A. By providing examples.

  B. By making comparisons.

  C. By following the order of time.

  D. By following the order of importance.

  4. What is the author’s purpose in writing the passage?

  A. To stress the role of dirt.

  B. To introduce the history of dirt.

  C. To call attention to the danger of dirt.

  D. To present the change of views on dirt.

  【參考答案】1—4、CA CD

  2024高考訓(xùn)練題。閱讀理解閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。This year some twenty-three hundred teenagers (young people aged from 13-19) from all over the world will spend about ten months in U.S homes. They will attend U.S. schools, meet U.S. teenagers, and form impressions of the real America. At the same time, about thirteen hundred American teenagers will go to other countries to learn new languages and gain a new understanding of the rest of the world.

  Here is a two-way student exchange in action. Fred nineteen spent last year in Germany with George’s family. In turn, George’s son Mike spent a year in Fred’s home in America.

  Fred, a lovely young man, knew little German when he arrived, but after two months’ study, the language began to come to him. The school was completely differently different from what he had expected—much harder. Students rose respectfully when the teacher entered the room. They took fourteen subjects instead of the six that are usual in the United States. There were almost no outside activities.

  Family life, too, was different. The father’s word was law, and all activities were around the family rather than the individual. Fred found the food too simple at first. Also, he missed having a car.

  “Back home, you pick up some friends in a car and go out and have a good time. In Germany, you walk, but you soon learn to like it.”

  At the same time, in America, Mike, a friendly German boy, was also forming his idea. “I suppose I should criticize American schools,” he says. “It is far too easy by our level. But I have to say that I like it very much. In Germany we do nothing but study. Here we take part in many outside activities. I think that maybe your schools are better in training for citizens. There ought to be some middle ground between the two.”

  1. This year________ teenagers will take part in the exchange program between America and other countries.

  A. twenty three hundred

  B. thirteen hundred

  C. over three thousand

  D. less than two thousand

  2. The whole exchange program is mainly to_________.

  A. help teenagers in other countries know the real America

  B. send students in America to travel in Germany

  C. let students learn something about other countries

  D. have teenagers learn new languages

  3. What is particular in America schools is that________.

  A. there is some middle ground between the two teaching buildings.

  B. there are a lot of outside activities

  C. students usually take fourteen subjects in all

  D. students go outside to enjoy themselves in a car.

  參考答案1—3、 CCB

  閱讀理解 (2024·長春模擬)While tofu is a household name in Asia, it has still not been completely accepted into the Western kitchen. When it arrived in the West, tofu found itself sitting alone in the food playground, ignored by the other kids. And when tofu did make friends, it was only with the open-minded, peace-loving vegetarians sometimes referred to as“hippies”.

  Why is it that such a staple(主要的)ingredient in the East has been subject to(遭受)such discrimination in the West? Well, tofu quite literally(簡直)missed the boat. Tofu originated in China some 2, 000 years ago. But when the Europeans first arrived in China they ignored it. While rice was embraced with open arms and brought home with popular acclaim(稱贊), tofu followed later and with much less success.

  Growing up in Australia I only had a vague notion of what tofu was. It was just last year, when I lived in the Dutch town of Maastricht, that we were really introduced. In that town, lots of students choose to live in“squats”—old run-down factories rented out for very cheap prices. One of these squats holds a“Vegan Dinner”every Monday. In the dishes served there, tofu was a staple and I found that I quite liked it!

  Slowly but surely tofu is becoming accepted into mainstream Western cooking circles. In March, the singer Justin Timberlake dressed up in a tofu suit for a sketch(短劇)on NBC’s show Saturday Night Live to promote the silky food. And notable UK food experts such as Nigel Slater and Fuchsia Dunlop are singing tofu’s praises as well. As Slater writes in an article published in The Guardian, “I think the Chinese know what they are talking about and I must give their beloved dou-fu(yet)another chance”. He found that when cooked with chilli, garlic and ginger, tofu was a very welcome guest at his dinner party!

  【文章大意】豆腐越來越受西方人的青睞, 它是怎樣做到如此受歡迎的呢?

  1. When tofu was introduced to the West, it .

  A. was not accepted, just like rice

  B. was well-received mostly by hippies

  C. was difficult to find things to cook with it

  D. was viewed as a toy instead of food

  【解析】選B。細(xì)節(jié)理解題。由第一段最后一句話可知B為正確答案。

  2. The phrase“missed the boat”in the second paragraph probably means“ ”.

  A. failed to take advantage of an opportunity

  B. was in the same situation

  C. experienced a big change

  D. drew much attention

  【解析】選A。詞義猜測題。上文提到了豆腐在西方遭遇歧視, 而下文又進(jìn)一步提到了當(dāng)歐洲人把大米和豆腐先后帶到西方時, 大米遇到了優(yōu)待, 而豆腐則錯失良機(jī), 沒有那么成功, 所以missed the boat表示“沒有利用好機(jī)會, 錯失良機(jī)”, 故選A。

  3. The first time the author tasted tofu in Maastricht, she .

  A. had already eaten it in Australia

  B. developed a love for it

  C. felt it was not her cup of tea

  D. found that she had expected too much from it

  【解析】選B。細(xì)節(jié)理解題。由第三段最后一句話可知B為正確答案。

  4. By quoting Slater in the last paragraph, the author intends to show .

  A. it is beneficial to eat tofu now and then

  B. a new creative way to cook tofu has been praised

  C. tofu is becoming a staple at Western dinner parties

  D. tofu is becoming popular in the West

  【解析】選D。推理判斷題。最后一段的中心句是該段的首句, 下文以Justin Timberlake和food experts such as Nigel Slater and Fuchsia Dunlop為例來說明豆腐在西方日漸流行, 故答案為D。

  閱讀理解。

  The Board Meeting had come to an end. Bob started to stand up and knocked into the table, spilling his coffee over his notes. “How embarrassing! I am getting so clumsy in my old age.”

  Everyone had a good laugh, and soon we were all telling stories of our most embarrassing moments. It came around to Frank who sat quietly listening to the others. Someone said, “Come on, Frank. Tell us your most embarrassing moment.”

  Frank laughed and began to tell us of his childhood. “I grew up in San Pedro. My Dad was a fisherman, and he loved the sea. He had his own boat, but it was hard making a living on the sea. He worked hard and would stay out until he caught enough to feed the family. Not just enough for our family, but also for his Mom and Dad and the other kids that were still at home.”

  He looked at us and said, “I wish you could have met my Dad. He was a big man, and he was strong from pulling the nets and fighting the seas for his catch. When you got close to him, he smelled like the ocean. He would wear his old canvas, foul-weather coat and his bibbed overalls. His rain hat would be pulled down over his brow. No matter how much my mother washed them, they would still smell of the sea and of fish.”

  Frank’s voice dropped a bit. “When the weather was bad he would drive me to school. He had this old truck that he used in his fishing business. That truck was older than he was. It would wheeze and rattle down the road. You could hear it coming for blocks. As he would drive toward the school, I would shrink (畏縮) down into the seat hoping to disappear. Half the time, he would slam to a stop and the old truck would belch (噴出) a cloud of smoke. He would pull right up in front, and it seemed like everybody would be standing around and watching. Then he would lean over and give me a big kiss on the cheek and tell me to be a good boy. It was so embarrassing for me. Here, I was twelve years old, and my Dad would lean over and kiss me goodbye!”

  He paused and then went on, “I remember the day I decided I was too old for a goodbye kiss. When we got to the school and came to a stop, he had his usual big smile. He started to lean toward me, but I put my hand up and said, “No, Dad.” It was the first time I had ever talked to him that way, and he had this surprised look on his face. I said, “Dad, I’m too old for a goodbye kiss. I’m too old for any kind of kiss.” My Dad looked at me for the longest time, and his eyes started to tear up. Then he turned and looked out the windshield. “ You’re right,” he said. “ You are a big boy....a man. I won’t kiss you anymore.”

  Frank got a funny look on his face, and the tears began to well up in his eyes, as he spoke. “It wasn’t long after that when my Dad went to sea and never came back. It was a day when most of the fleet (船隊(duì)) stayed in, but not Dad. He had a big family to feed. They found his boat adrift with its nets half in and half out. He must have gotten into a strong wind and was trying to save the nets and the floats.”

  I looked at Frank and saw that tears were running down his cheeks. Frank spoke again. “Guys, you don’t know what I would give to have my Dad give me just one more kiss on the cheek…to feel his rough old face… to smell the ocean on him… to feel his arm around my neck. I wish I had been a man then. If I had been a man, I would never have told my Dad I was too old for a goodbye kiss.”

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产一区91精品张津瑜| 91视频在线观看| 精品理论电影在线观看| 国产麻豆成人传媒免费观看| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 久久亚洲欧美国产精品乐播 | 亚洲一区二区偷拍精品| www.亚洲国产| 亚洲国产综合91精品麻豆| 久久久亚洲高清| 欧美综合色免费| 成人一区二区三区视频在线观看| 玖玖九九国产精品| 日韩在线卡一卡二| 亚洲图片欧美一区| 亚洲精品视频在线看| 久久久精品免费免费| 91精品国产美女浴室洗澡无遮挡| 欧美丝袜丝交足nylons图片| 一本大道久久a久久精二百 | 色菇凉天天综合网| 成人激情av网| 国产成人午夜视频| 国产在线播放一区二区三区| 欧美精品一区二区三区蜜桃视频 | 大尺度一区二区| 亚洲乱码国产乱码精品精小说 | 久久av中文字幕片| 亚洲成人免费影院| 亚洲国产色一区| 国产精品素人视频| 欧美激情在线一区二区| 久久久久久久久久久久电影| 欧美精品xxxxbbbb| 欧美三级电影精品| 91丨porny丨蝌蚪视频| 日本一区二区三区免费乱视频| 日韩一区二区麻豆国产| 色婷婷av一区二区三区gif| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| 久久国产视频网| 一区二区久久久久| 91黄视频在线观看| 波多野结衣在线一区| 日韩高清一区在线| 亚洲福利一二三区| 亚洲欧美一区二区三区孕妇| 欧美丰满少妇xxxxx高潮对白| 91精品国产综合久久精品| 国产一区二区精品在线观看| 国产精品免费人成网站| 亚洲激情图片一区| 美腿丝袜亚洲三区| 成人性生交大片免费看中文| 成人av在线看| 88在线观看91蜜桃国自产| 在线观看国产一区二区| 5月丁香婷婷综合| 在线电影院国产精品| 欧美美女喷水视频| 日本一区二区免费在线 | 亚洲高清一区二区三区| 久久国产综合精品| 色综合天天综合| 色婷婷亚洲综合| wwwwxxxxx欧美| 日韩精品最新网址| 91麻豆精品国产91久久久久久 | 精品在线播放午夜| 国产剧情av麻豆香蕉精品| 色婷婷一区二区| 国产日韩欧美一区二区三区乱码 | 51久久夜色精品国产麻豆| 欧美群妇大交群中文字幕| 色又黄又爽网站www久久| 日本精品一区二区三区高清 | 欧美男生操女生| 欧美大片顶级少妇| 亚洲视频在线观看三级| 国产精品久久久久久妇女6080| 美女视频黄免费的久久| 成人av网址在线| 高潮精品一区videoshd| 麻豆一区二区三区| 欧美日韩一区二区电影| 日本一区二区三区在线观看| 天天色 色综合| 国产精品538一区二区在线| 91小视频在线| 久久亚洲精品小早川怜子| 亚洲福利一区二区| 美女视频黄a大片欧美| 激情综合色综合久久综合| 精品一区二区三区在线观看国产| 久久国产精品露脸对白| 欧美日韩国产小视频| 国产精品午夜在线| 国产乱码字幕精品高清av| 欧美成va人片在线观看| 国产午夜精品理论片a级大结局| 日韩电影在线一区二区| 91麻豆精品国产91久久久使用方法| 亚洲一区二区四区蜜桃| 在线观看一区不卡| 亚洲线精品一区二区三区| 91啪在线观看| 亚洲精品日韩一| 色综合久久综合网欧美综合网| 91免费精品国自产拍在线不卡| 色噜噜久久综合| 亚洲精品一区二区三区蜜桃下载| 99re这里都是精品| 日韩欧美卡一卡二| 一区二区成人在线| 欧美日韩一区二区欧美激情| 国产精品午夜在线观看| 99精品桃花视频在线观看| 亚洲欧美日韩久久| 欧美视频一区二| 国产精品的网站| 欧美午夜理伦三级在线观看| 亚洲另类色综合网站| 精品1区2区3区| 日韩制服丝袜av| 欧美xingq一区二区| 国产精品麻豆视频| 日韩视频一区二区三区在线播放| 在线免费不卡电影| 国产精品毛片大码女人| 国产乱码精品一区二区三| 日韩欧美黄色影院| 亚洲成人7777| 欧美日韩第一区日日骚| 亚洲午夜激情网页| 精品污污网站免费看| 久久国产三级精品| 精品日本一线二线三线不卡| 一区二区三区欧美亚洲| 成人免费va视频| 欧美国产精品一区| 成人av中文字幕| 久久久久久久精| 天天av天天翘天天综合网色鬼国产| 中文乱码免费一区二区| 国产精品久久久久7777按摩| 欧美日韩精品一区二区| 国产精品一区二区视频| 亚洲色图视频免费播放| 欧美情侣在线播放| 国产一区二区三区精品欧美日韩一区二区三区 | 成人av免费网站| 卡一卡二国产精品| 亚洲风情在线资源站| 亚洲欧美激情视频在线观看一区二区三区| 久久午夜国产精品| 日韩精品专区在线影院观看| 制服丝袜中文字幕一区| 欧美日韩不卡视频| 欧美日韩aaaaaa| 欧美猛男男办公室激情| 欧美日韩亚州综合| 欧美亚洲愉拍一区二区| 97久久精品人人澡人人爽| 成人丝袜18视频在线观看| 粗大黑人巨茎大战欧美成人| 成人av网站在线| 91麻豆swag| 欧美午夜精品一区| 欧美久久久久久蜜桃| 在线播放日韩导航| 日韩三级电影网址| 精品国精品国产| 亚洲国产高清aⅴ视频| 亚洲国产成人私人影院tom| 国产精品免费看片| 亚洲图片欧美一区| 视频一区二区国产| 久久97超碰色| 97精品久久久久中文字幕| 欧美亚洲国产怡红院影院| 91精品国产综合久久久蜜臀图片 | 福利一区在线观看| 一本一道久久a久久精品 | 久久99九九99精品| 粉嫩欧美一区二区三区高清影视 | 国内精品写真在线观看| 国产精品综合一区二区三区| 97se亚洲国产综合自在线| 欧美日韩www| 国产午夜一区二区三区| 亚洲影视在线播放| 精品无码三级在线观看视频 | 亚洲亚洲精品在线观看| 日韩av网站在线观看| 国产91清纯白嫩初高中在线观看 | 丝袜诱惑制服诱惑色一区在线观看| 免费成人美女在线观看| 99在线精品免费| 日韩一区二区三区在线观看| 国产精品毛片久久久久久 |