国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習單元演練:必修5 Module 2《A Job Worth Doing》(第2課時)(外研版含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習單元演練:必修5 Module 2《A Job Worth Doing》(第2課時)(外研版含答案)

  第一部分 必修五 Module 2

  Ⅰ.語法填空,單句訓練

  1.(2024·濟南高三模擬改編)It is reported that a similar technique can be ________(apply) to the treatment of cancer.

  答案:applied 句意:據說一項類似的技術將會被應用到癌癥治療中。apply“應用,適用”,符合句意。

  2.(2024·江蘇省揚州中學高三1月質量檢測改編)The government work report by Premier Wen conveys a variety of issues, and social justice ________common.

  答案:in 考查介詞詞組。溫總理作的政府工作報告涉及到一系列的問題,特別是社會公正問題。in common“共同的,普通的”,符合句意。

  3.(2024·山東實驗中學高三診斷改編)Don't take ________ for granted that he will agree with you on the subject.

  答案:it 句意:不要想當然地認為在這個問題上他會同意你的觀點。此處it為形式賓語,后面的that從句為真正的賓語。

  4.(2024·河南豫東六校高三聯考改編)Lady Wang ________(serve) as a secretary for five years in the company, and now she is a general manager of it.

  答案:served 句意:王女士曾在公司里當了五年的秘書,現在她是公司的一個總經理。根據“she is a general manager...”可知,設空處表示過去的情況,強調現在和過去的對比,因此用served。

  5.(2024·煙臺牟平區高三檢測改編)It is ________(require) in the regulations that you not tell other people the password of your e-mail account.

  答案:required 句意:規定要求你不能把電子郵箱的密碼告訴別人。It is required(that)... 意為“據有關要求……”。

  6.I often dream of jogging out with snow ________ the ground.

  答案:covering snow和cover之間是邏輯上的主謂關系,且表示一種狀態,應用“with+名詞+現在分詞”結構。

  7.She had just finished her homework ________ her mother asked her to practise playing the piano yesterday.

  答案:when 句意:昨天她剛一完成家庭作業,她媽媽就讓她去練鋼琴。had (just) done...when...“剛做完某事就……”。

  8.He made no response ________ the ban, which is considered to be agreement.

  答案:to make no response to sth.“沒有對某事作回應”,是固定搭配。

  9.He said hello to me, but before I could finally think of his name he ________ (disappear) among the crowd.

  答案:had disappeared 句意:他跟我打了個招呼,但是我還沒有想起他的名字他就已經消失在人群中了。disappear發生在過去動作could think之前,表示過去的過去,用過去完成時。

  10.If we let this situation go as it is, our environment will ________ a great destruction.

  答案:suffer 句意:如果我們讓這種形勢持續下去,我們的環境將遭受巨大的破壞。suffer“遭受”,符合句意。

  Ⅱ.語法填空,篇章訓練

  閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

  When I was a ten-year-old girl, I was once asked to deliver a speech titled “A Real Test in My Life” before the whole class! Just imagine how __1__(terrible) shy I was the moment I thought of that with so many eyes fixed upon me. I had no other __2__(choose), though. First I was to draft the speech and that was just a piece of cake for me, because I was a good writer-something to pride myself in. But the hard part __3__(lie) in my oral presentation; to read from __4__ paper was not allowed; I had to give the speech __5__ my memory and in front of such a big audience ! A real trial began when I stood on the platform with my legs __6__(tremble) and my mind blank. How much time had passed by, I didn't know. My listeners were still waiting, patiently and without any signs of rushing me. Gradually I found __7__ back,giving out my speech with difficulty. Finally I finished. After __8__ seemed to be a hundred years, I found my audience applauding. I made it! From then on, my fear of talking before an audience disappeared. Actually with my confidence building __9__, I now turn out to be a great speaker. Looking back, I know the greatest difficulty on our way to success is our fear; overcome it,__10__ we will be able to achieve our goals.

  1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

  6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______

  答案:1.terribly 2.choice 3.lay 4.the 5.from 6.trembling 7.myself 8.what 9.up 10.and

  Ⅲ.完形填空

  A

  (2024·江西六校聯考)

  “When I grow up, I want to be...”

  Almost all of us have thought about, or been asked to think about, our future careers. Our answers may differ greatly. Even now your aspirations may have changed from when you were in primary school.

  However, it seems career options aren't only based on personal taste. In a survey carried out by teens, doctors, lawyers, and bankers were some of most popular careers that people said they hoped to follow. This is in line with a similar survey carried out in the U.K. in May 2011 by job website monster.co.uk, in which medicine was the top choice among U.K. teenagers aged between 13 and 17.

  Medicine and law are two of the oldest and best known professions. Their prestige (威望) may come from the fact that doctors and lawyers are some of the most esteemed members of society, and they make good money. Joining these high-profile professions is often seen as a sign of upward social mobility.

  It is equally unsurprising that banking is now one of the most common career choices. Youngsters worldwide think of banking and see the money rolling in. Wealth is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career. British young men list the U.K. tycoon Alan Sugar, Microsoft founder Bill Gates and Facebook chief Mark Zuckerberg as their top role models “for their wealth”. Just as Chinese teenagers see being a banker as a good and fun pathway to “wealth”.

  However, not every child has the makings of doctor, lawyer, or banker. They are those who see fulfillment and happiness in other areas, and many teenagers dare to ink more individuality into their career options. As the Teens' survey discovered, a variety of unconventional jobs—coffee shop owner, gourmet (美食家), waiter at a fast food restaurant—are among teenagers' career choices. They can be equally interesting and rewarding jobs.

  With every choice comes responsibility and challenge, and all career paths require specific education and training, you have to learn to balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills.

  語篇解讀:本文是一篇議論文。文章論述了青少年心中最理想的職業。所有的職業生涯道路需要特殊的教育和培訓,我們對自己的特長既要客觀現實又要樂觀自信。

  1.What is the passage mainly about?

  A.Choosing a good job is very important.

  B.Careers in teenagers' mind.

  C.Teenagers in the U.K. like doctors.

  D.The choice of career needs challenge.

  答案:A 主旨大意題。本文是圍繞“青少年心中最理想的職業”展開論述的,故選A項。

  2.According to the article, all of the following are the benefits of being a doctor EXCEPT ________.

  A.respect from others B.upward social mobility

  C.high pay D.the oldest profession

  答案:D 細節理解題。根據文章第四段關鍵詞“the most esteemed members of society, make good money, a sign of upward social mobility.”可知,A、B、C三項提到了,D項在文中沒提到。

  3.What do youngsters think is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career?

  A.Prestige. B.Fulfillment.

  C.Happiness. D.Wealth.

  答案:D 細節理解題。根據第五段最后一句“Just as Chinese teenagers see being a banker as a good and fun pathway to “wealth”.”可知,財富正日益成為判斷成功職業的最重要指標。故選D項。

  4.What can we learn from the last paragraph?

  A.According to your particular talents and skills, you can choose your favorite career.

  B.Specific education and training can help get a good job.

  C.Whatever career you choose, you should balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills.

  D.Responsibility is the most important when you choose a good job.

  答案:C 推理判斷題。根據文章最后一段“...you have to learn to balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills...”可知,無論從事什么職業,我們對自己的特長既要客觀現實又要樂觀自信。故選C項。

  B

  (2024·新課標全國Ⅱ·B)

  Since the first Earth Day in 1970,Americans have gotten a lot “greener” toward the environment. “We didn't know at that time that there even was an environment, let alone that there was a problem with it,” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA.

  But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement. Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement. “The understanding has increased many, many times,” says Gaylord Nelson, the former governor from Wisconsin, who thought up the first Earth Day.

  According to US government reports, emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 million tons. The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9. Although serious problems still remain and need to be dealt with, the world is a safer and healthier place. A kind of “green thinking” has become part of practices.

  Great improvement has been achieved. In 1988 there were only 600 recycling programs; today in 1995 there are about 6,600. Advanced lights, motors, and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.

  Twenty-five years ago, there were hardly any education programs for environment. Today, it's hard to find a public school, university, or law school that does not have such a kind of program. “ Until we do that, nothing else will change!” says Bruce Anderson.

  語篇解讀:本文是一篇記敘文,作者講述了自從1970年第一個地球日實施以來,美國環境問題得到了很大程度的改善。

  5.According to Anderson, before 1970, Americans had little idea about ________.

  A.the social movement

  B.recycling techniques

  C.environmental problems

  D.the importance of Earth Day

  答案:C  細節理解題。由第一段第二句話“We didn't know at that time there even was an environment, let alone that there was a problem with it,” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA. 那時我們不知道有環境,更不用說環境還有問題。故選C項。

  6.Where does the support for environmental protection mainly come from?

  A.The grass-roots level.

  B.The business circle.

  C.Government officials. D.University professors.

  答案:A  細節考查題。由第二段第二句話“Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement.”尤其是成千上萬的草根美國人參加了這一運動。所以對于環保的支持主要來自草根階層,故選A項。

  7.What have Americans achieved in environmental protection?

  A.They have cut car emissions to the lowest.

  B.They have settled their environmental problems.

  C.They have lowered their CO levels in forty cities.

  D.They have reduced pollution through effective measures.

  答案:D  細節判斷題。由第三段中“...emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 tons.”可知A項中的“把汽車排放降到最低”錯誤;再結合第二句可知,C項錯誤;由“Although serious problems still remain and need to be dealt with, the world is a safer and healthier place”可知B項錯誤D項正確。

  8.What is especially important for environmental protection according to the last paragraph?

  A.Education.

  B.Planning.

  C.Green living. D.CO reduction.

  答案:A 主旨大意題。文章最后一段講述了教育對于環保的意義,并且最后Anderson說的話“Until we do that, nothing else will change! ”可知答案選A。

  Ⅳ.短文填空

  根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

  __1__ Scientists and experts have proved the uniqueness of finger-prints and discovered that no exactly similar pattern is passed on from parents to children, though nobody knows why this is the case.

  The ridge (隆起) structure on a person's fingers does not change with growth and is not affected by surface injuries. Burns, cuts and other damage to the outer part of the skin will be replaced in time by new one, which bears a reproduction of the original pattern. __2__ Some criminals make use of this fact to remove their own finger-prints but this is a dangerous and rare step to take.

  Finger-prints can be made very easily with printer's ink. They can by recorded easily. __3__ Because of the simplicity and economy of this system, finger-prints have often been used as a method of solving criminal case. A suspected man may deny a charge but this may be in vain. __4__

  When a suspect leaves finger-prints behind at the scene of a crime, they are difficult to detect with the naked eye.

  __5__ Some of the marks found are incomplete but identification is possible if a print of a quarter of an inch square can be obtained.

  A.Special techniques are used to “develop” them.

  B.A fingerprint is an impression of the friction ridges of all part of the finger.

  C.It is only when the inner skin is injured that the arrangement will be destroyed.

  D.With special methods, identification can be achieved successfully within a short time.

  E.A latent print is the chance reproduction of the friction ridges deposited on the surface of an item.

  F.His finger-prints can prove who he is even if his appearance has been changed by age or accident.

  G.Every human being has a unique arrangement of the skin on his fingers and this arrangement is unchangeable.

  答案:GCDFA

  第一部分 必修五 Module 2

  Ⅰ.語法填空,單句訓練

  1.(2024·濟南高三模擬改編)It is reported that a similar technique can be ________(apply) to the treatment of cancer.

  答案:applied 句意:據說一項類似的技術將會被應用到癌癥治療中。apply“應用,適用”,符合句意。

  2.(2024·江蘇省揚州中學高三1月質量檢測改編)The government work report by Premier Wen conveys a variety of issues, and social justice ________common.

  答案:in 考查介詞詞組。溫總理作的政府工作報告涉及到一系列的問題,特別是社會公正問題。in common“共同的,普通的”,符合句意。

  3.(2024·山東實驗中學高三診斷改編)Don't take ________ for granted that he will agree with you on the subject.

  答案:it 句意:不要想當然地認為在這個問題上他會同意你的觀點。此處it為形式賓語,后面的that從句為真正的賓語。

  4.(2024·河南豫東六校高三聯考改編)Lady Wang ________(serve) as a secretary for five years in the company, and now she is a general manager of it.

  答案:served 句意:王女士曾在公司里當了五年的秘書,現在她是公司的一個總經理。根據“she is a general manager...”可知,設空處表示過去的情況,強調現在和過去的對比,因此用served。

  5.(2024·煙臺牟平區高三檢測改編)It is ________(require) in the regulations that you not tell other people the password of your e-mail account.

  答案:required 句意:規定要求你不能把電子郵箱的密碼告訴別人。It is required(that)... 意為“據有關要求……”。

  6.I often dream of jogging out with snow ________ the ground.

  答案:covering snow和cover之間是邏輯上的主謂關系,且表示一種狀態,應用“with+名詞+現在分詞”結構。

  7.She had just finished her homework ________ her mother asked her to practise playing the piano yesterday.

  答案:when 句意:昨天她剛一完成家庭作業,她媽媽就讓她去練鋼琴。had (just) done...when...“剛做完某事就……”。

  8.He made no response ________ the ban, which is considered to be agreement.

  答案:to make no response to sth.“沒有對某事作回應”,是固定搭配。

  9.He said hello to me, but before I could finally think of his name he ________ (disappear) among the crowd.

  答案:had disappeared 句意:他跟我打了個招呼,但是我還沒有想起他的名字他就已經消失在人群中了。disappear發生在過去動作could think之前,表示過去的過去,用過去完成時。

  10.If we let this situation go as it is, our environment will ________ a great destruction.

  答案:suffer 句意:如果我們讓這種形勢持續下去,我們的環境將遭受巨大的破壞。suffer“遭受”,符合句意。

  Ⅱ.語法填空,篇章訓練

  閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

  When I was a ten-year-old girl, I was once asked to deliver a speech titled “A Real Test in My Life” before the whole class! Just imagine how __1__(terrible) shy I was the moment I thought of that with so many eyes fixed upon me. I had no other __2__(choose), though. First I was to draft the speech and that was just a piece of cake for me, because I was a good writer-something to pride myself in. But the hard part __3__(lie) in my oral presentation; to read from __4__ paper was not allowed; I had to give the speech __5__ my memory and in front of such a big audience ! A real trial began when I stood on the platform with my legs __6__(tremble) and my mind blank. How much time had passed by, I didn't know. My listeners were still waiting, patiently and without any signs of rushing me. Gradually I found __7__ back,giving out my speech with difficulty. Finally I finished. After __8__ seemed to be a hundred years, I found my audience applauding. I made it! From then on, my fear of talking before an audience disappeared. Actually with my confidence building __9__, I now turn out to be a great speaker. Looking back, I know the greatest difficulty on our way to success is our fear; overcome it,__10__ we will be able to achieve our goals.

  1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

  6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______

  答案:1.terribly 2.choice 3.lay 4.the 5.from 6.trembling 7.myself 8.what 9.up 10.and

  Ⅲ.完形填空

  A

  (2024·江西六校聯考)

  “When I grow up, I want to be...”

  Almost all of us have thought about, or been asked to think about, our future careers. Our answers may differ greatly. Even now your aspirations may have changed from when you were in primary school.

  However, it seems career options aren't only based on personal taste. In a survey carried out by teens, doctors, lawyers, and bankers were some of most popular careers that people said they hoped to follow. This is in line with a similar survey carried out in the U.K. in May 2011 by job website monster.co.uk, in which medicine was the top choice among U.K. teenagers aged between 13 and 17.

  Medicine and law are two of the oldest and best known professions. Their prestige (威望) may come from the fact that doctors and lawyers are some of the most esteemed members of society, and they make good money. Joining these high-profile professions is often seen as a sign of upward social mobility.

  It is equally unsurprising that banking is now one of the most common career choices. Youngsters worldwide think of banking and see the money rolling in. Wealth is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career. British young men list the U.K. tycoon Alan Sugar, Microsoft founder Bill Gates and Facebook chief Mark Zuckerberg as their top role models “for their wealth”. Just as Chinese teenagers see being a banker as a good and fun pathway to “wealth”.

  However, not every child has the makings of doctor, lawyer, or banker. They are those who see fulfillment and happiness in other areas, and many teenagers dare to ink more individuality into their career options. As the Teens' survey discovered, a variety of unconventional jobs—coffee shop owner, gourmet (美食家), waiter at a fast food restaurant—are among teenagers' career choices. They can be equally interesting and rewarding jobs.

  With every choice comes responsibility and challenge, and all career paths require specific education and training, you have to learn to balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills.

  語篇解讀:本文是一篇議論文。文章論述了青少年心中最理想的職業。所有的職業生涯道路需要特殊的教育和培訓,我們對自己的特長既要客觀現實又要樂觀自信。

  1.What is the passage mainly about?

  A.Choosing a good job is very important.

  B.Careers in teenagers' mind.

  C.Teenagers in the U.K. like doctors.

  D.The choice of career needs challenge.

  答案:A 主旨大意題。本文是圍繞“青少年心中最理想的職業”展開論述的,故選A項。

  2.According to the article, all of the following are the benefits of being a doctor EXCEPT ________.

  A.respect from others B.upward social mobility

  C.high pay D.the oldest profession

  答案:D 細節理解題。根據文章第四段關鍵詞“the most esteemed members of society, make good money, a sign of upward social mobility.”可知,A、B、C三項提到了,D項在文中沒提到。

  3.What do youngsters think is increasingly becoming one of the most important indicators of a successful career?

  A.Prestige. B.Fulfillment.

  C.Happiness. D.Wealth.

  答案:D 細節理解題。根據第五段最后一句“Just as Chinese teenagers see being a banker as a good and fun pathway to “wealth”.”可知,財富正日益成為判斷成功職業的最重要指標。故選D項。

  4.What can we learn from the last paragraph?

  A.According to your particular talents and skills, you can choose your favorite career.

  B.Specific education and training can help get a good job.

  C.Whatever career you choose, you should balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills.

  D.Responsibility is the most important when you choose a good job.

  答案:C 推理判斷題。根據文章最后一段“...you have to learn to balance optimism and confidence with being realistic about your particular talents and skills...”可知,無論從事什么職業,我們對自己的特長既要客觀現實又要樂觀自信。故選C項。

  B

  (2024·新課標全國Ⅱ·B)

  Since the first Earth Day in 1970,Americans have gotten a lot “greener” toward the environment. “We didn't know at that time that there even was an environment, let alone that there was a problem with it,” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA.

  But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement. Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement. “The understanding has increased many, many times,” says Gaylord Nelson, the former governor from Wisconsin, who thought up the first Earth Day.

  According to US government reports, emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 million tons. The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9. Although serious problems still remain and need to be dealt with, the world is a safer and healthier place. A kind of “green thinking” has become part of practices.

  Great improvement has been achieved. In 1988 there were only 600 recycling programs; today in 1995 there are about 6,600. Advanced lights, motors, and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.

  Twenty-five years ago, there were hardly any education programs for environment. Today, it's hard to find a public school, university, or law school that does not have such a kind of program. “ Until we do that, nothing else will change!” says Bruce Anderson.

  語篇解讀:本文是一篇記敘文,作者講述了自從1970年第一個地球日實施以來,美國環境問題得到了很大程度的改善。

  5.According to Anderson, before 1970, Americans had little idea about ________.

  A.the social movement

  B.recycling techniques

  C.environmental problems

  D.the importance of Earth Day

  答案:C  細節理解題。由第一段第二句話“We didn't know at that time there even was an environment, let alone that there was a problem with it,” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA. 那時我們不知道有環境,更不用說環境還有問題。故選C項。

  6.Where does the support for environmental protection mainly come from?

  A.The grass-roots level.

  B.The business circle.

  C.Government officials. D.University professors.

  答案:A  細節考查題。由第二段第二句話“Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement.”尤其是成千上萬的草根美國人參加了這一運動。所以對于環保的支持主要來自草根階層,故選A項。

  7.What have Americans achieved in environmental protection?

  A.They have cut car emissions to the lowest.

  B.They have settled their environmental problems.

  C.They have lowered their CO levels in forty cities.

  D.They have reduced pollution through effective measures.

  答案:D  細節判斷題。由第三段中“...emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 tons.”可知A項中的“把汽車排放降到最低”錯誤;再結合第二句可知,C項錯誤;由“Although serious problems still remain and need to be dealt with, the world is a safer and healthier place”可知B項錯誤D項正確。

  8.What is especially important for environmental protection according to the last paragraph?

  A.Education.

  B.Planning.

  C.Green living. D.CO reduction.

  答案:A 主旨大意題。文章最后一段講述了教育對于環保的意義,并且最后Anderson說的話“Until we do that, nothing else will change! ”可知答案選A。

  Ⅳ.短文填空

  根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

  __1__ Scientists and experts have proved the uniqueness of finger-prints and discovered that no exactly similar pattern is passed on from parents to children, though nobody knows why this is the case.

  The ridge (隆起) structure on a person's fingers does not change with growth and is not affected by surface injuries. Burns, cuts and other damage to the outer part of the skin will be replaced in time by new one, which bears a reproduction of the original pattern. __2__ Some criminals make use of this fact to remove their own finger-prints but this is a dangerous and rare step to take.

  Finger-prints can be made very easily with printer's ink. They can by recorded easily. __3__ Because of the simplicity and economy of this system, finger-prints have often been used as a method of solving criminal case. A suspected man may deny a charge but this may be in vain. __4__

  When a suspect leaves finger-prints behind at the scene of a crime, they are difficult to detect with the naked eye.

  __5__ Some of the marks found are incomplete but identification is possible if a print of a quarter of an inch square can be obtained.

  A.Special techniques are used to “develop” them.

  B.A fingerprint is an impression of the friction ridges of all part of the finger.

  C.It is only when the inner skin is injured that the arrangement will be destroyed.

  D.With special methods, identification can be achieved successfully within a short time.

  E.A latent print is the chance reproduction of the friction ridges deposited on the surface of an item.

  F.His finger-prints can prove who he is even if his appearance has been changed by age or accident.

  G.Every human being has a unique arrangement of the skin on his fingers and this arrangement is unchangeable.

  答案:GCDFA

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      日韩精品中午字幕| 欧美电影影音先锋| 国产成人啪免费观看软件| 亚洲国产成人在线| 欧美一级片在线观看| 国内外精品视频| 欧美国产一区二区| 欧美老肥妇做.爰bbww视频| 国产一区91精品张津瑜| 亚洲免费观看高清完整| 91麻豆精品国产91久久久久| 秋霞电影网一区二区| 欧美aa在线视频| 91婷婷韩国欧美一区二区| 91亚洲国产成人精品一区二三| 精品一二三四区| 高潮精品一区videoshd| 91高清在线观看| 久久久久久久综合日本| 日本韩国一区二区| 日韩一级片网站| 国产很黄免费观看久久| 亚洲午夜久久久久久久久电影院| 国产亚洲欧美在线| 91精品国产高清一区二区三区| hitomi一区二区三区精品| 久久成人免费网站| 亚洲午夜视频在线| 亚洲欧美乱综合| 国产欧美一区二区精品性色| 日韩一区二区三区免费看| 在线免费亚洲电影| 91亚洲国产成人精品一区二区三| 国产乱码精品一区二区三区忘忧草 | 欧美高清一级片在线| 中文字幕一区二区三区在线观看| 性做久久久久久| 成人99免费视频| 亚洲伦在线观看| 成人免费小视频| 欧美午夜精品久久久久久孕妇| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| 免费欧美在线视频| 欧美人伦禁忌dvd放荡欲情| 亚洲精品午夜久久久| 91在线码无精品| 亚洲精品成人a在线观看| 懂色av一区二区三区免费观看| 欧美电视剧在线观看完整版| 开心九九激情九九欧美日韩精美视频电影 | 欧美性生活久久| 亚洲品质自拍视频| 欧美日韩国产高清一区二区三区| 一区二区三区成人| 精品少妇一区二区三区视频免付费| 国产色产综合产在线视频| 国产精品日日摸夜夜摸av| 天堂av在线一区| 91精品一区二区三区久久久久久| 成人av午夜电影| 色狠狠桃花综合| 久久精品一区蜜桃臀影院| 国产一区二区剧情av在线| 免播放器亚洲一区| 久久精品国产第一区二区三区| 蜜桃av一区二区三区电影| 看国产成人h片视频| 5858s免费视频成人| 日本久久电影网| 免费久久99精品国产| 国产精品一区二区黑丝| 日本成人在线网站| 国产一区二区三区在线观看免费视频 | 亚洲一区欧美一区| 亚洲午夜精品17c| 免费观看日韩av| 毛片一区二区三区| 国产成人丝袜美腿| 久久精品99国产精品| 国产乱码一区二区三区| 日韩福利视频导航| 亚洲第一久久影院| 亚洲精品一二三| 欧美tickling网站挠脚心| 欧美三区在线观看| 欧美日韩综合在线免费观看| 成人妖精视频yjsp地址| 成人高清视频免费观看| 成人综合婷婷国产精品久久| 免费欧美日韩国产三级电影| 日韩中文字幕不卡| 久久丁香综合五月国产三级网站| 午夜视频在线观看一区二区| 一区二区三区在线观看网站| 中文字幕日本不卡| 成人网在线免费视频| 亚洲三级理论片| 69久久夜色精品国产69蝌蚪网| 色综合天天综合网国产成人综合天 | 成人性色生活片免费看爆迷你毛片| 图片区小说区区亚洲影院| 激情国产一区二区| 在线欧美小视频| 久久久久久久一区| 亚洲福利一区二区| 国产精品一级二级三级| 欧美性色黄大片| 色8久久人人97超碰香蕉987| 欧美一级视频精品观看| 精品免费一区二区三区| 中文字幕日韩精品一区| 九九**精品视频免费播放| 一区二区三区在线看| 日韩综合小视频| 91一区二区在线| 欧美性猛交xxxxxx富婆| 国产欧美1区2区3区| 欧美亚洲综合在线| 狠狠狠色丁香婷婷综合激情| 欧美mv和日韩mv的网站| 亚洲精品成人悠悠色影视| 九色综合国产一区二区三区| 在线观看日韩高清av| 国产精品无人区| 激情综合色丁香一区二区| 欧美中文字幕一区| 中文字幕精品在线不卡| 久久99久国产精品黄毛片色诱| 欧美日韩黄色影视| 一区二区欧美精品| 91在线云播放| 中文字幕在线观看不卡视频| 国内不卡的二区三区中文字幕| 欧美日韩精品一区二区三区四区| 亚洲欧洲av在线| 大白屁股一区二区视频| 久久久久久久久久久久久夜| 蜜臀va亚洲va欧美va天堂| 成人18视频日本| 国产日韩欧美电影| 欧美日韩中字一区| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 国产精品99久久久久久久vr| 精品国产亚洲在线| 奇米色一区二区| 制服丝袜一区二区三区| 久久精品理论片| 精品国产乱码久久久久久免费 | 欧美va亚洲va| 视频一区二区欧美| 欧美精品色综合| 日韩精品每日更新| 777午夜精品免费视频| 亚洲国产欧美一区二区三区丁香婷| 91在线看国产| 亚洲免费观看高清完整版在线| 91麻豆swag| 亚洲黄色免费电影| 欧洲生活片亚洲生活在线观看| 一区二区激情小说| 国产精品你懂的| 99久久久国产精品免费蜜臀| 亚洲靠逼com| 日韩一区二区三| 成人影视亚洲图片在线| 亚洲伦在线观看| 欧美一区二区三区精品| 成人午夜视频在线观看| 亚洲一区二区三区激情| 日韩精品综合一本久道在线视频| 日韩中文字幕一区二区三区| 久久久精品影视| 日本韩国一区二区三区| 国产a久久麻豆| 日本成人中文字幕| 一区二区三区在线观看欧美| 国产亚洲精品aa| 91精品国产91热久久久做人人| 91蜜桃免费观看视频| 亚洲电影一区二区| 欧美性受xxxx黑人xyx| 亚洲免费观看视频| 欧美久久久久免费| 91在线免费播放| 国产河南妇女毛片精品久久久| 婷婷一区二区三区| 午夜一区二区三区在线观看| 国产午夜精品久久久久久久| 欧美一区二区黄| 国产suv一区二区三区88区| 国产精品综合网| 欧美精品一区二区久久婷婷| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 欧美国产综合色视频| 99久久99久久精品免费看蜜桃| 亚洲高清视频中文字幕| 精品日韩一区二区三区免费视频| 成人国产精品免费观看视频| 亚洲一区二区三区不卡国产欧美| 精品1区2区在线观看|