国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習分層限時跟蹤練:必修4-Unit 1《Women of achievement》(人教版新課標含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習分層限時跟蹤練:必修4-Unit 1《Women of achievement》(人教版新課標含解析)

  分層限時跟蹤練

  Ⅰ.單句語法填空

  1.He has made up his mind to intend his son to_manage (manage) the company.

  2.Last night Bruce was observed to_leave (leave) the building with two young men and take a taxi away.

  3.Every time he delivered(deliver)a letter to Mrs.Brown,he had to finish his work quite late,because she lived far away.

  4.—What happened over there?

  —They argued with the waiter about the price of the meal.

  5.I have the greatest respect for your brother.

  6.The little boy's bad behaviour (behave) at the party made his parents upset.

  7.Once students decide which college to go to,they should research the admission procedures (入學手續).

  8.Why not form (form) the habit of exercising to keep fit?

  9.It suddenly occurred to him that he had left his keys in the office.

  10.It was considerate (consider) of you not to play the piano while I was asleep.

  Ⅱ.完成句子

  1.我認為我們大家都應該注意在公共場所的行為舉止。

  I think all of us should_mind_our_behaviour_in_public_places.

  2.有人看到那個女子緊跟著他。

  The woman was_observed_to_follow him closely.

  3.他忽然想到他應該離開家鄉去城里碰碰運氣。

  It_hit/struck_him_that he should leave home to try his fortune in the city.

  4.考慮到她家人的意愿,此事沒有在報上披露。

  Out_of_respect_for_the wishes of her family,the affair was not reported in the newspapers.

  5.我們想盡各種辦法說服他接受我們的建議,但都是徒然。

  We tried many ways to argue/persuade/convince_him_into_accepting our advice,but in vain.

  Ⅲ.閱讀理解

  Knowing that Mrs.Mallard was suffering from a heart trouble,great care was taken to break to her as gently as possible the news of her husband's death.It was her sister Josephine who told her in broken sentences.Her husband's friend Richards was there,too,near her.It was he who had been in the newspaper office when news of the railroad disaster was received,with Brently Mallard's name leading the list of “killed”.

  He had only taken the time to confirm Brently Mallard's death,and had stopped any less careful friend from bearing the sad message quickly.She did not hear the story as many women have heard the same,with a paralyzed (麻木的) look to accept its significance.She cried at once,with sudden,wild abandonment,in her sister's arms.When the storm of sadness had spent itself,she went away to her room alone.She would have no one follow her.

  There would be no one to live with her during those coming years; she would live by herself.She kept whispering.Josephine standing before the closed door said,“Louise,open the door! I beg.What are you doing,Louise?For heaven's sake open the door.”

  “Go away.I am not making myself ill.” No; her fancy was running along those days ahead of her.All sorts of days would be her own.She breathed a quick prayer that life might be long.It was only yesterday she thought with a shudder (發抖) that life might be long.She arose and opened the door to her sister's demands.There was a great success in her eyes,and she carried herself like a goddess of victory.

  She walked down the stairs.Richards waited for her.Someone was opening the front door with a key.It was Brently Mallard.He had been far from the scene of the accident,and did not even know there had been one.He stood amazed at Josephine's scream; at Richards' quick move to keep him out of the view of his wife.But Richards was too late.When the doctors came they said she had died of heart disease of the joy that kills.

  【答案速查】 1-4 BACD

  【語篇解讀】 在一個鐘頭內丈夫死而復生,而妻子則因情緒過于激動而死亡。

  1.Who first learned Brently Mallard's news of death?

  A.Josephine.

  B.Richards.

  C.Mrs.Mallard.

  D.Josephine's husband.

  【解析】 細節理解題。根據第一段“Her husband's friend Richards was there,too,near her.It was he who had been in the newspaper office when news of the railroad disaster was received,with Brently Mallard's name leading the list of ‘killed’.”可知,她丈夫的朋友Richards也在那里,就在她的身邊。Richards當時正好在報社里面得知了火車發生了事故,Brently Mallard的名字就在遇難者名單上的第一個。由此可知,是Richards最先得知Brently Mallard死亡的消息的。

  【答案】 B

  2.How did Mrs.Mallard respond to the news of her husband's death?

  A.She wept as soon as possible.

  B.She heard it with a paralyzed feeling.

  C.She went to her room alone quickly.

  D.She didn't believe it at all.

  【解析】 細節理解題。根據第二段“She did not hear the story as many women have heard the same,with a paralyzed(麻木的) look to accept its significance.She cried at once,with sudden,wild abandonment,in her sister's arms.”可知,她并沒有像其他的女人一樣,帶著麻木的神情去聽這個故事。而是馬上撲向她姐姐的懷中哭了起來。由此可知,一聽到這個消息,Mrs.Mallard就哭了。

  【答案】 A

  3.It can be inferred that Josephine ________.

  A.was puzzled over her sister's staying alone

  B.doubted Brently Mallard's death

  C.was worried about her sister's staying alone

  D.didn't know how to comfort Mrs.Mallard

  【解析】 推理判斷題。根據第三段“Josephine standing before the closed door said,‘Louise,open the door!I beg.What are you doing,Louise?For heaven's sake open the door.’”可知,Josephine站在緊閉的門外說,“路易絲,開開門,求你了。你在里面做什么呢,路易絲?看在上帝的份上,開開門吧。”由此可推知,Josephine對妹妹獨自一人在房間內感到很擔憂。

  【答案】 C

  4.According to the passage,Mrs.Mallard ________.

  A.prayed to go with her husband

  B.recovered from her heart disease

  C.feared her future life very much

  D.got rid of her husband's disaster quickly

  【解析】 推理判斷題。第四段談到:她想象著所有將屬于她自己的日子。她迫切地祈禱著生命能夠更加長久,而就在昨天,一想到生命那么漫長她就發抖。在她姐姐的不斷懇求下,她終于站起來,打開了門。她的眼睛里充滿了勝利的激情,她的舉止像勝利女神一樣。由此可推知,Mrs.Mallard很快從丈夫的死訊中走出來了。

  【答案】 D

  Ⅳ.閱讀填句

  根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

  What can I start doing now that will help me a lot in the future?

  1.Respect your family and your friends.

  Don't let them down,and never do something that someone else would do.Do what you feel is the right thing to do.Be more friendly to everyone.__1__

  2.Start learning new skills.

  You can do a little research on skills that will become essential in the future,and those are also appreciated in your profession.__2__ It helps you have more opportunities to work in foreign countries or foreign-funded companies.You could also start researching about applications of your knowledge in other fields.It might give you some useful ideas.

  3.Work hard and you will go far.

  Talent alone is not enough.It is known that people with less talent work harder,and lots of talented people think that their talent will do all the jobs.Well guess what,it won't.__3__ If they are also talented they are bound (一定會)to do great things.

  4.Don't hold mindlessly to only one aspect.

  Don't do that if you haven't understood all of the other ones.__4__If you do not agree with someone else's opinions at least try to understand them.Understanding someone does not mean you agree with him,but it does make your view much wider.

  5.__5__

  Keep in mind to eat food that does good to your health every day.Use minimum amounts of cosmetic products on your face and body,because all of them contain harsh chemicals which travel from your skin straight to your blood,causing many health problems.Quit smoking and do more exercise.

  A.Read quality books.

  B.Hard workers are the successful ones.

  C.Eat healthily and take good care of yourself.

  D.Learning a new language is always an advantage.

  E.Try to see the world as much as your financial situation allows you.

  F.Show respect to every member in your family and each of your friends.

  G.There are a million different views on only one single thought or idea.

  【答案速查】 1-5 FDBGC

  【語篇解讀】 本文主要介紹了現在應該做哪些事情才能為將來作好準備。

  1.F 根據本段標題“Respect your family and your friends.”可知,要尊敬你家庭里的每位成員和每一個朋友。

  2.D 根據下文“It helps you have more opportunities to work in foreign countries or foreign-funded companies.”可知,它可以幫助你有更多的機會到國外工作或在外資企業工作,故學習一種新語言是有優勢的。

  3.B 本段說明努力工作你會走得更遠,再根據上文“lost of talented people think that their talent will do all the jobs.Well guess what,it won't.”可知,許多有天賦的人認為他們的天賦可以勝任所有工作,但實際上不能。由此可知努力工作的人是成功者。

  4.G 根據下文可知,如果你不同意別人的某些意見,至少嘗試去理解他們。理解別人不意味著你和他意見一致,這會讓你的觀點更加開闊。故對于一個思想或者想法,人們可以有一百萬個不同的觀點。

  5.C 本段內容說明的是要吃對身體有利的食物,盡量避免涂抹化妝品,要戒煙,鍛煉身體。這一切都說明要吃得健康,好好照顧自己。

  Ⅴ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  One day,I was walking to home after school while an old man fell heavily onto the snow-covered road.The number of people passed by,but no one took action.Some of them said it was none of our business; others worried that if they helped him,they might get into a difficult situation.Seeing what have happened,I called 120 immediately.While waiting the ambulance,I took off my coat to keep the old man warmly.In no time an ambulance came.Having helped the doctors carried him into the ambulance,I felt relieved.In my opinion,this is our duty to help those who are in troubles.

  【答案】 

  One day,I was walking home after school

  an old man fell heavily onto the snow-covered road.

  number of people passed by,but no one took action.Some of them said it was none of

  business;others worried that if they helped him,they might get into a difficult situation.Seeing what

  happened,I called 120 immediately.While waiting

  the ambulance,I took off my coat to keep the old man .In no time an ambulance came.Having helped the doctors

  him into the ambulance,I felt relieved.In my opinion, is our duty to help those who are in .

  【規律技巧】 利用句式結構解題

  利用該原則解題時主要考慮以下幾點:

  句子是否完整;是否存在誤用的問題;省略現象是否有誤;平行、并列關系是否混亂;強調句結構是否完整等。該題考查了be doing...when...;設題角度為連詞誤用。

  分層限時跟蹤練

  Ⅰ.單句語法填空

  1.He has made up his mind to intend his son to_manage (manage) the company.

  2.Last night Bruce was observed to_leave (leave) the building with two young men and take a taxi away.

  3.Every time he delivered(deliver)a letter to Mrs.Brown,he had to finish his work quite late,because she lived far away.

  4.—What happened over there?

  —They argued with the waiter about the price of the meal.

  5.I have the greatest respect for your brother.

  6.The little boy's bad behaviour (behave) at the party made his parents upset.

  7.Once students decide which college to go to,they should research the admission procedures (入學手續).

  8.Why not form (form) the habit of exercising to keep fit?

  9.It suddenly occurred to him that he had left his keys in the office.

  10.It was considerate (consider) of you not to play the piano while I was asleep.

  Ⅱ.完成句子

  1.我認為我們大家都應該注意在公共場所的行為舉止。

  I think all of us should_mind_our_behaviour_in_public_places.

  2.有人看到那個女子緊跟著他。

  The woman was_observed_to_follow him closely.

  3.他忽然想到他應該離開家鄉去城里碰碰運氣。

  It_hit/struck_him_that he should leave home to try his fortune in the city.

  4.考慮到她家人的意愿,此事沒有在報上披露。

  Out_of_respect_for_the wishes of her family,the affair was not reported in the newspapers.

  5.我們想盡各種辦法說服他接受我們的建議,但都是徒然。

  We tried many ways to argue/persuade/convince_him_into_accepting our advice,but in vain.

  Ⅲ.閱讀理解

  Knowing that Mrs.Mallard was suffering from a heart trouble,great care was taken to break to her as gently as possible the news of her husband's death.It was her sister Josephine who told her in broken sentences.Her husband's friend Richards was there,too,near her.It was he who had been in the newspaper office when news of the railroad disaster was received,with Brently Mallard's name leading the list of “killed”.

  He had only taken the time to confirm Brently Mallard's death,and had stopped any less careful friend from bearing the sad message quickly.She did not hear the story as many women have heard the same,with a paralyzed (麻木的) look to accept its significance.She cried at once,with sudden,wild abandonment,in her sister's arms.When the storm of sadness had spent itself,she went away to her room alone.She would have no one follow her.

  There would be no one to live with her during those coming years; she would live by herself.She kept whispering.Josephine standing before the closed door said,“Louise,open the door! I beg.What are you doing,Louise?For heaven's sake open the door.”

  “Go away.I am not making myself ill.” No; her fancy was running along those days ahead of her.All sorts of days would be her own.She breathed a quick prayer that life might be long.It was only yesterday she thought with a shudder (發抖) that life might be long.She arose and opened the door to her sister's demands.There was a great success in her eyes,and she carried herself like a goddess of victory.

  She walked down the stairs.Richards waited for her.Someone was opening the front door with a key.It was Brently Mallard.He had been far from the scene of the accident,and did not even know there had been one.He stood amazed at Josephine's scream; at Richards' quick move to keep him out of the view of his wife.But Richards was too late.When the doctors came they said she had died of heart disease of the joy that kills.

  【答案速查】 1-4 BACD

  【語篇解讀】 在一個鐘頭內丈夫死而復生,而妻子則因情緒過于激動而死亡。

  1.Who first learned Brently Mallard's news of death?

  A.Josephine.

  B.Richards.

  C.Mrs.Mallard.

  D.Josephine's husband.

  【解析】 細節理解題。根據第一段“Her husband's friend Richards was there,too,near her.It was he who had been in the newspaper office when news of the railroad disaster was received,with Brently Mallard's name leading the list of ‘killed’.”可知,她丈夫的朋友Richards也在那里,就在她的身邊。Richards當時正好在報社里面得知了火車發生了事故,Brently Mallard的名字就在遇難者名單上的第一個。由此可知,是Richards最先得知Brently Mallard死亡的消息的。

  【答案】 B

  2.How did Mrs.Mallard respond to the news of her husband's death?

  A.She wept as soon as possible.

  B.She heard it with a paralyzed feeling.

  C.She went to her room alone quickly.

  D.She didn't believe it at all.

  【解析】 細節理解題。根據第二段“She did not hear the story as many women have heard the same,with a paralyzed(麻木的) look to accept its significance.She cried at once,with sudden,wild abandonment,in her sister's arms.”可知,她并沒有像其他的女人一樣,帶著麻木的神情去聽這個故事。而是馬上撲向她姐姐的懷中哭了起來。由此可知,一聽到這個消息,Mrs.Mallard就哭了。

  【答案】 A

  3.It can be inferred that Josephine ________.

  A.was puzzled over her sister's staying alone

  B.doubted Brently Mallard's death

  C.was worried about her sister's staying alone

  D.didn't know how to comfort Mrs.Mallard

  【解析】 推理判斷題。根據第三段“Josephine standing before the closed door said,‘Louise,open the door!I beg.What are you doing,Louise?For heaven's sake open the door.’”可知,Josephine站在緊閉的門外說,“路易絲,開開門,求你了。你在里面做什么呢,路易絲?看在上帝的份上,開開門吧。”由此可推知,Josephine對妹妹獨自一人在房間內感到很擔憂。

  【答案】 C

  4.According to the passage,Mrs.Mallard ________.

  A.prayed to go with her husband

  B.recovered from her heart disease

  C.feared her future life very much

  D.got rid of her husband's disaster quickly

  【解析】 推理判斷題。第四段談到:她想象著所有將屬于她自己的日子。她迫切地祈禱著生命能夠更加長久,而就在昨天,一想到生命那么漫長她就發抖。在她姐姐的不斷懇求下,她終于站起來,打開了門。她的眼睛里充滿了勝利的激情,她的舉止像勝利女神一樣。由此可推知,Mrs.Mallard很快從丈夫的死訊中走出來了。

  【答案】 D

  Ⅳ.閱讀填句

  根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

  What can I start doing now that will help me a lot in the future?

  1.Respect your family and your friends.

  Don't let them down,and never do something that someone else would do.Do what you feel is the right thing to do.Be more friendly to everyone.__1__

  2.Start learning new skills.

  You can do a little research on skills that will become essential in the future,and those are also appreciated in your profession.__2__ It helps you have more opportunities to work in foreign countries or foreign-funded companies.You could also start researching about applications of your knowledge in other fields.It might give you some useful ideas.

  3.Work hard and you will go far.

  Talent alone is not enough.It is known that people with less talent work harder,and lots of talented people think that their talent will do all the jobs.Well guess what,it won't.__3__ If they are also talented they are bound (一定會)to do great things.

  4.Don't hold mindlessly to only one aspect.

  Don't do that if you haven't understood all of the other ones.__4__If you do not agree with someone else's opinions at least try to understand them.Understanding someone does not mean you agree with him,but it does make your view much wider.

  5.__5__

  Keep in mind to eat food that does good to your health every day.Use minimum amounts of cosmetic products on your face and body,because all of them contain harsh chemicals which travel from your skin straight to your blood,causing many health problems.Quit smoking and do more exercise.

  A.Read quality books.

  B.Hard workers are the successful ones.

  C.Eat healthily and take good care of yourself.

  D.Learning a new language is always an advantage.

  E.Try to see the world as much as your financial situation allows you.

  F.Show respect to every member in your family and each of your friends.

  G.There are a million different views on only one single thought or idea.

  【答案速查】 1-5 FDBGC

  【語篇解讀】 本文主要介紹了現在應該做哪些事情才能為將來作好準備。

  1.F 根據本段標題“Respect your family and your friends.”可知,要尊敬你家庭里的每位成員和每一個朋友。

  2.D 根據下文“It helps you have more opportunities to work in foreign countries or foreign-funded companies.”可知,它可以幫助你有更多的機會到國外工作或在外資企業工作,故學習一種新語言是有優勢的。

  3.B 本段說明努力工作你會走得更遠,再根據上文“lost of talented people think that their talent will do all the jobs.Well guess what,it won't.”可知,許多有天賦的人認為他們的天賦可以勝任所有工作,但實際上不能。由此可知努力工作的人是成功者。

  4.G 根據下文可知,如果你不同意別人的某些意見,至少嘗試去理解他們。理解別人不意味著你和他意見一致,這會讓你的觀點更加開闊。故對于一個思想或者想法,人們可以有一百萬個不同的觀點。

  5.C 本段內容說明的是要吃對身體有利的食物,盡量避免涂抹化妝品,要戒煙,鍛煉身體。這一切都說明要吃得健康,好好照顧自己。

  Ⅴ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  One day,I was walking to home after school while an old man fell heavily onto the snow-covered road.The number of people passed by,but no one took action.Some of them said it was none of our business; others worried that if they helped him,they might get into a difficult situation.Seeing what have happened,I called 120 immediately.While waiting the ambulance,I took off my coat to keep the old man warmly.In no time an ambulance came.Having helped the doctors carried him into the ambulance,I felt relieved.In my opinion,this is our duty to help those who are in troubles.

  【答案】 

  One day,I was walking home after school

  an old man fell heavily onto the snow-covered road.

  number of people passed by,but no one took action.Some of them said it was none of

  business;others worried that if they helped him,they might get into a difficult situation.Seeing what

  happened,I called 120 immediately.While waiting

  the ambulance,I took off my coat to keep the old man .In no time an ambulance came.Having helped the doctors

  him into the ambulance,I felt relieved.In my opinion, is our duty to help those who are in .

  【規律技巧】 利用句式結構解題

  利用該原則解題時主要考慮以下幾點:

  句子是否完整;是否存在誤用的問題;省略現象是否有誤;平行、并列關系是否混亂;強調句結構是否完整等。該題考查了be doing...when...;設題角度為連詞誤用。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲欧美色一区| 美脚の诱脚舐め脚责91| 久久国产日韩欧美精品| 亚洲精品在线一区二区| 国产精品123区| 亚洲人一二三区| 制服丝袜日韩国产| 加勒比av一区二区| 国产精品美女久久久久久久| 欧洲亚洲国产日韩| 国产在线视频一区二区三区| 亚洲图片激情小说| 精品国产免费久久| 色狠狠综合天天综合综合| 免费成人性网站| 亚洲视频 欧洲视频| 3751色影院一区二区三区| 国产精品一区二区三区四区| 亚洲国产精品自拍| 国产精品毛片无遮挡高清| 在线不卡a资源高清| 成人av网在线| 韩国精品免费视频| 日韩国产精品大片| 一区二区久久久久久| 国产色产综合产在线视频| 欧美日韩一级黄| 91免费看片在线观看| 国产馆精品极品| 蜜桃av一区二区三区电影| 亚洲日本va在线观看| 日本一区二区三级电影在线观看| 欧美精品日韩一区| 欧美亚洲国产一卡| 色综合久久久久久久| 丁香婷婷综合色啪| 精品一区二区三区免费| 亚洲午夜精品网| 亚洲精品国产高清久久伦理二区| 国产偷国产偷精品高清尤物| 精品国产麻豆免费人成网站| 日韩视频123| 欧美一区二区三区免费大片| 555夜色666亚洲国产免| 在线免费观看日本欧美| 色94色欧美sute亚洲13| av在线不卡免费看| 99久久婷婷国产综合精品| 成人免费不卡视频| 91在线你懂得| 色乱码一区二区三区88| 在线观看视频91| 91麻豆免费观看| 成人精品视频一区| 成人av在线观| 日本韩国一区二区| 欧美日韩精品一区二区在线播放 | 国产精品福利一区| 国产无一区二区| 国产精品美女久久久久久久久久久 | 欧美成人女星排名| 欧美一区二区私人影院日本| 91精品国产综合久久香蕉的特点| 4438成人网| 久久久亚洲综合| 国产精品久久久久永久免费观看| 国产精品久久久久久亚洲伦| 伊人婷婷欧美激情| 免费xxxx性欧美18vr| 国产aⅴ综合色| 91福利在线导航| 欧美成人猛片aaaaaaa| 国产精品视频线看| 亚洲在线成人精品| 激情综合色丁香一区二区| 成人免费高清在线| 欧美天天综合网| 久久综合久久鬼色| 亚洲精品乱码久久久久久黑人 | 欧美大片在线观看一区| 国产亚洲综合av| 亚洲国产美女搞黄色| 国产在线播放一区三区四| 一本到不卡精品视频在线观看| 欧美一区二区三区性视频| 国产欧美日本一区二区三区| 亚洲永久精品大片| 懂色av一区二区夜夜嗨| 欧美精品乱人伦久久久久久| 国产精品区一区二区三区| 蜜臂av日日欢夜夜爽一区| 91丨九色丨国产丨porny| 91精品国产色综合久久不卡蜜臀 | 久久99精品久久久久久久久久久久| 成人免费视频一区二区| 欧美一区二区日韩| 亚洲精品中文字幕乱码三区| 国产精品一区久久久久| 欧美放荡的少妇| 亚洲精品高清在线| fc2成人免费人成在线观看播放| 日韩三级视频中文字幕| 亚洲影视在线观看| 91麻豆视频网站| 国产精品欧美一级免费| 国内精品久久久久影院薰衣草| 欧美日韩性生活| 一区二区三区在线免费播放| 国产精华液一区二区三区| 91精品免费在线观看| 亚洲高清免费一级二级三级| 色综合天天综合在线视频| 国产精品你懂的| 成人黄色a**站在线观看| 国产女主播视频一区二区| 激情综合色播激情啊| 欧美一级二级在线观看| 免费成人美女在线观看.| 欧美久久一区二区| 日韩av一级片| 欧美成人乱码一区二区三区| 午夜精品久久久久久久| 欧美猛男超大videosgay| 香蕉久久夜色精品国产使用方法 | 欧美人牲a欧美精品| 亚洲成av人片| 欧美二区在线观看| 日本中文字幕一区二区视频| 日韩一区二区三区三四区视频在线观看| 丝袜美腿亚洲色图| 日韩欧美第一区| 国产一区二区三区四区五区美女| 久久亚洲二区三区| av不卡在线观看| 亚洲国产欧美在线| 6080yy午夜一二三区久久| 久久99精品久久久久久久久久久久| 精品电影一区二区| 成人午夜电影小说| 亚洲免费av网站| 91精品婷婷国产综合久久竹菊| 久久精品国产精品亚洲综合| 久久久久国产成人精品亚洲午夜| 99久久婷婷国产综合精品电影| 亚洲成av人影院在线观看网| 欧美mv日韩mv国产网站| youjizz久久| 日本视频在线一区| 中文无字幕一区二区三区| 在线免费一区三区| 精品一区二区三区在线播放| 国产精品久久久久久久久久免费看| 色94色欧美sute亚洲13| 久久99精品久久久久久国产越南| 国产精品久久久久影视| 666欧美在线视频| eeuss鲁片一区二区三区在线观看| 午夜精品福利一区二区蜜股av | 制服丝袜av成人在线看| 成人性生交大片免费看在线播放| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| xfplay精品久久| 在线免费av一区| 国产a区久久久| 老司机精品视频一区二区三区| 中文字幕在线一区| 精品成人a区在线观看| 欧美日韩在线精品一区二区三区激情| 国产夫妻精品视频| 日韩av一级片| 一片黄亚洲嫩模| 中文字幕一区二区三中文字幕 | 久久久久久久久久久久久久久99| 色av一区二区| 不卡视频一二三四| 精品在线播放午夜| 视频精品一区二区| 亚洲高清免费在线| 一区二区三区在线视频播放| 国产精品免费av| 国产欧美视频一区二区| 精品免费日韩av| 欧美一区二区高清| 欧美伦理电影网| 欧美性色欧美a在线播放| 91丨porny丨首页| 99久久久免费精品国产一区二区| 国产suv一区二区三区88区| 国产在线精品不卡| 国产一区二区三区观看| 美女视频免费一区| 蜜乳av一区二区| 美腿丝袜亚洲色图| 麻豆成人在线观看| 一区二区三区加勒比av| 美国欧美日韩国产在线播放| 精品视频1区2区3区| 国产精品少妇自拍| 国产欧美一区二区三区在线看蜜臀 | 中文在线一区二区|