国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習高考題型提能練:7(北師大版含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習高考題型提能練:7(北師大版含答案)

  高考題型提能練(七) Unit 7

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  (2024·濟南高三模擬) At exactly eleven Sir Percival knocked and entered, with anxiety and worry in every line of his face. This meeting would decide his future life, and he obviously knew it.

  “You may wonder, Sir Percival,” said Laura calmly, “if I am going to ask to be released

  (免除)

  from my promise to marry you. I am not going to ask this. I respect my father's wishes too much.”

  His face relaxed a little, but one of his feet kept beating the carpet.

  “No, if we are going to withdraw (退出) from our planned marriage, it will be because of your wish, not mine.”

  “Mine?” he said in great surprise. “What reason could I have for withdrawing?”

  “A reason that is very hard to tell you,” she answered. “There is a change in me.”

  His face went so pale that even his lips lost their color. He turned his head to one side.

  “What change?” he asked, trying to appear calm.

  “When the promise was made two years ago,”

  she said, “my love did not belong to anyone. Will you forgive me, Sir Percival, if I tell you that it now belongs to another person?”

  “I wish you to understand,” Laura continued, “that I will never see this person again, and that if you leave me, you only allow me to remain a single woman for the rest of my life. All I ask is that you forgive me and keep my secret.”

  “I will do both those things,” he said. Then he looked at Laura, as if he was waiting to hear more.

  “I think I have said enough to give you reason to withdraw from our marriage,” she added quietly.

  “No. You have said enough to make it the dearest wish of my life to marry you,” he said.

  1.How did Percival feel during his meeting with Laura?

  A.Angry. B.Calm.

  C.Nervous.

  D.Excited.

  2.We can learn from the passage that________.

  A.Laura had once promised to marry Percival

  B.Laura's father wished to end her marriage

  C.Percival had been married to Laura for two years

  D.Percival asked to be released from the marriage

  3.The passage is probably taken out of a (n) ________.

  A.novel

  B.report

  C.diary

  D.essay

  B

  (2024·河北省模擬)Sunstroke is a condition that can quickly go from dangerous to deadly, especially if proper care isn't given immediately.

  Sunstroke, sometimes called heatstroke, is a result of the body temperature rising above the safe limit. This causes the body's necessary functions to stop working.

  It's usually pretty easy to avoid sunstroke, as long as proper

  action is taken. In that case, you need to act as quickly as possible to return that person's body to a safe temperature. Here are a few tips to help treat sunstroke.

  Call for help

  Call to get an ambulance as quickly as possible. This should be the first thing you do, especially if the sunstroke person has fainted (昏倒). Also, call for help from anyone nearby if you're in a public place. If there's no one around, call someone nearby if they can get there sooner than an ambulance. Ask everyone to bring you as much water as possible, if there isn't much nearby.

  Get the person to a cooler area

  If there's a building nearby, aim for that. Anywhere with plenty of air conditioners and water is perfect. If a building isn't available, bring the person to a well-shaded area.

  Get the water flowing

  If the person is still conscious, get him or her to drink water. If there's a bathtub available, fill it with cool water and put the person in it.

  If your water supply is limited, you have to save it. Dampen a towel or shirt and put it on the person's body. Focus on the face, neck, and chest.

  Fan the person

  Getting moving air over the person cools him or her down. Use anything, a towel or sheet, a shirt, your hands, or a piece of board. This is where having many people around really helps, as they can combine to fan the entire body.

  4.When does a person get sunstroke?

  A.When the body doesn't function.

  B.When proper care is given immediately.

  C.When someone is exposed to the sun too long.

  D.When the body temperature goes up beyond what one can bear.

  5.Which of the following is NOT mentioned in the text?

  A.Call for assistance from others.

  B.Leave the sunstroke person in the shade.

  C.Put a wet towel on the person's face.

  D.Help the person take some medicine.

  6.What is mainly discussed in the passage?

  A.The first aid for sunstroke.

  B.The causes of sunstroke.

  C.The chief symptoms of sunstroke.

  D.The essential prevention of sunstroke.

  7.The text probably comes from

  a (n) ________.

  A.guidebook  B.book review

  C.medical magazine

  D.official document

  C

  Reading keeps your brain young.

  Digging into a

  good book can literally take years off your mind, according to a recent study from Rush University Medical Center. Adults who spend their free time doing creative activities (like reading) have a 32 percent slower rate of cognitive (認知的) decline later in life than those who do not. “Brainy pursuits make the brain more efficient by changing its structure to continue functioning properly,” said Robert S.Wilson, a professor at Rush University Medical Center. Another recent study found that older adults who regularly read are two and a half times less likely to develop mental diseases.

  Reading boosts your vocabulary.

  You can still use books to expand your mental dictionary. In fact, researchers estimate that we learn 5 to 15 percent of all the words we know through reading. This is particularly important for children, whose vocabulary size is directly and dramatically related to their read.

  Reading improves your empathy (同感).

  Stories provide life-changing perspectives. Giving your attention to the lives of characters strengthens your ability to understand others' feelings. Seeing the world through the eyes of Jane Eyre, for example, may make it easier for you to understand females' viewpoint.

  Reading can encourage your life goals.

  Reading about someone who overcame obstacles may motivate you to achieve your own goals, Ohio State University researchers found. If you'd like a salary raise, thinking about how a character in the book did so may give you the courage to make the same request. The more you identify with a character and experience the events as if they were happening to you, the more likely you'll be to take action.

  8.How does reading keep your brain young?

  A.By creating activities of the brain.

  B.By reducing the number of diseases.

  C.By slowing the rate of your cognition.

  D.By making the brain function constantly.

  9.The writer mentions Jane Eyre to prove that reading can help ________.

  A.fight against life's misfortunes

  B.view the world differently

  C.make you way to success

  D.understand others easily

  10.What's the author's attitude towards reading?

  A.Skeptical.

  B.Opposed.

  C.Supportive.

  D.Sincere.

  Ⅱ.任務型閱讀(2024·山東省日照市校際聯合檢測)Everyone can benefit a lot from reading books. The following is about the various benefits of reading books.1.________ Whenever you read something, you learn information that you otherwise wouldn't have known. It can be a fact about history or a theory you didn't know existed. If you want to learn new words, reading books is a great way to enlarge your vocabulary.

  2.________ Similar to solving puzzles, reading books allows your mind to practice its processing skills. Going without books for too long will turn your mind into a whirl (混亂).

  One of the primary benefits of reading books is its ability to develop your critical thinking skills. 3.________ Wherever you are faced with a similar problem in real life, your mind is able to put its mystery-solving skills to a test.

  One of the great benefits of reading books is that the information in it can be accessed over and over again. For example, reading a cookbook allows you the luxury of reviewing the procedures whenever you need to. 4.________ Don't even think about writing the information down because you may lose the paper you wrote down on sooner or later.

  These are just some of the wonderful benefits of reading books. 5.________ If you can't even go outside, you can download free e-books online and read them on your computer. That way, you can see how advantageous reading can be for yourself.

  A.Reading books can put you in a confident mood.

  B.You can improve your memory by reading.

  C.Reading books provides you with new knowledge.

  D.Following a recipe from a cooking show will be difficult.

  E.Reading mystery novels, for example, sharpens your mind.

  F.Reading keeps your mind in good condition.

  G.Why don't you drop into the bookstore or library and pick a book up?

  Ⅲ.語法填空(2024·河南省普通高中畢業班適應性測試)Philip was a junior office assistant in a large company. He was quite ambitious, so he was keen to make a good 1.________ (impress)

  on the boss. He often stayed late at the office, to show 2.________

  committed and hardworking he was. One evening, he was just 3.________ to go home when he saw his boss 4.________ (stand) in front of the shredder (碎紙機), holding a document.“Ah, Philip! I'm glad you're still here in the office!”said the boss“Good 5.________ (see) all your hard work and professionalism. Now I wonder if you could help me.”

  “Of course,” replied Philip.“It's no trouble.”

  “Good man! You see, my secretary has already gone home 6.________

  I haven't got a clue how this thing works. It's so important that I have to get this done before tomorrow. If you 7.________ (can) do this one more thing before you go home, I'd 8.________ (real) appreciate it.”

  “No problem,” said Philip, 9.________

  (happiness) to be asked to do such a simple job.

  He took the document from his boss, turned on the machine, inserted the document and pressed the start button.

  “That's excellent,” said the boss, as the document vanished into the shredder (碎紙機). “I just need two 10.________ (copy).”.書面表達上周開始老師和家長都要李明住校學習而他卻喜歡住在家里雙方各持己見假設你是李明請用英語把這個情況告訴給中學生英語報某欄目組請求主編給予建議老師和家長的理由 李明的理由

  1.方便問問題;2.晚自習時間更有保證;3.培養獨立生活的能力

  ……

  1.晚上有更多自習時間;2.學習內容可以自由支配 注意:1.詞數100左右;2.信的開頭已給出不計入總詞數參考詞匯:住校board(v.);方便做…… It's convenient to do ...;分歧disagreementDear Editor,

  I'm a student of Senior 1. I am writing to ask you for some advice.

   Yours,

  Li Ming

  高考題型提能練(七)

  .

  1.解析:選C 細節理解題根據第一段“with anxiety and worry”可知Percival進入房間時很緊張2.解析:選A 細節理解題根據Laura所說兩年前她曾承諾嫁給Percival故選A3.解析:選A 文章出處題本文為兩個人的對話且根據對話可知本文為一個完整故事的節選故更可能選自小說

  4.解析:選D 細節理解題根據第二段的第一句“Sunstroke, sometimes called heatstroke, is a result of the body temperature rising above the safe limit.”可知當人體的體溫超過所能承受的安全極限時就會中暑即D項正確5.解析:選D 細節理解題根據Call for help下的“call for help from anyone”可知A項正確;根據Get the person to a cooler area中的第三句可知B項正確;根據Get the water flowing中的第二段的第二三句可知C項正確;D項在文章中沒有提到6.解析:選A 主旨大意題文章首先介紹了何為中暑以及中暑的危害結合第三段的最后一句“Here are a few tips to help treat sunstroke.”可知下文講述的是中暑時需要采取的急救措施即A項正確7.解析:選C 文章出處題文章主要介紹了中暑以及中暑后如何急救的相關知識故有可能選自一本醫學雜志即C項正確

  8.解析:選D 細節理解題由第一段的“Brainy pursuits make the brain more efficient by changing its structure to continue functioning properly”可知答案9.解析:選D 推理判斷題由第三段可知閱讀使我們更容易了解別人10.解析:選C 態度觀點題由整篇文章內容可知作者非常支持讀書.1~5 CFEDG.

  1.impression  make a good impression on sb.是固定短語意為“給某人留下好印象”2.how 句意:他經常在辦公室里待到很晚以此來顯示他是多么地敬業和勤奮“committed”和“hardworking”是形容詞所以用副詞how修飾表示程度3.about 固定句型 be about to do sth. when ...意為“正要做某事時突然……”故填 about4.standing 動詞see后通常接動詞原形或現在分詞作賓語補足語此處表示正在發生的動作所以用現在分詞作賓語補足語5.to see 分析句子結構可知形容詞“Good”前省略了it is所以用動詞不定式作真正的主語6.and 分析句子結構可知此處用連詞and連接兩個并列的句子7.could 根據主句中的謂語動詞可知此處是指與現在事實相反的虛擬所以if引導的條件狀語從句中的謂語動詞要用一般過去時故填could8.really 應用副詞修飾動詞“appreciate”real的副詞形式為 really9.happy 根據語境可知Philip很高興被要求做這樣簡單的工作分析句子結構可知空格處用形容詞happy作狀語表伴隨10.copies 根據數詞“two”可知此處名詞應使用復數形式copy的復數形式為copies.參考范文:Dear Editor,

  I'm a student of Senior 1. I am writing to ask you for some advice.

  Since last week my parents and teachers have kept asking me to board in the school. They say it will be very convenient for me to ask questions whenever and wherever. Besides they think boarding will make it possible to make full use of my night time and that I can also develop the ability to look after myself.

  However, I have my own thoughts. If staying at home in the evening,

  I will have more time to work at my lessons. At the same time, I can learn what I think I'm not good at. I really don't know how to deal with the disagreement between us. Can you give me your advice?

  Yours,

  Li Ming

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      在线免费视频一区二区| 国产麻豆精品在线| 久久电影网站中文字幕| 国产成人在线免费| 欧美成人高清电影在线| 一区二区在线观看不卡| 国产一区二三区好的| 欧美丝袜丝nylons| 亚洲一区影音先锋| 在线观看日韩精品| 一区二区日韩av| 色综合中文字幕| 亚洲女同ⅹxx女同tv| av综合在线播放| 综合色天天鬼久久鬼色| 成人激情免费网站| 国产拍揄自揄精品视频麻豆| 国产精品综合网| 中文字幕一区二区三区色视频| 国产一区二区三区最好精华液| 精品久久久久一区| 国产成人三级在线观看| 亚洲色图制服丝袜| 欧美巨大另类极品videosbest| 日本不卡123| 欧美高清在线一区二区| 日本伦理一区二区| 青青草原综合久久大伊人精品优势| 久久免费精品国产久精品久久久久| 成人午夜视频福利| 无码av免费一区二区三区试看 | 国产成人一区在线| 亚洲国产成人精品视频| 日韩三级在线观看| 91视频观看视频| 国产成人免费在线观看不卡| 亚洲一区二区欧美激情| 久久综合狠狠综合久久激情 | 韩国精品免费视频| 日本中文字幕一区| 亚洲色图一区二区三区| 日韩精品一区二区三区四区 | jvid福利写真一区二区三区| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点 | 中文字幕亚洲不卡| 欧美成人一区二区三区在线观看| 不卡的av网站| 国产精品欧美综合在线| 国产视频911| 久久精品久久精品| 奇米一区二区三区av| 日韩在线卡一卡二| 中文字幕欧美一| 久久男人中文字幕资源站| 日韩欧美成人一区| 欧美情侣在线播放| 91精品国产乱码久久蜜臀| 欧美日本国产视频| 同产精品九九九| 日韩精品国产精品| 狠狠色丁香婷婷综合| 国产超碰在线一区| 在线成人小视频| 亚洲精品一区二区三区影院| 亚洲国产精品av| 琪琪一区二区三区| 欧美探花视频资源| 亚洲国产精品成人综合| 香蕉影视欧美成人| 成人深夜视频在线观看| 欧美一区二区三区在线电影| 国产精品久久久久婷婷二区次| 中文字幕不卡的av| 美国毛片一区二区| 欧美挠脚心视频网站| 亚洲卡通欧美制服中文| 国产jizzjizz一区二区| 精品成人一区二区| 麻豆传媒一区二区三区| 欧美日韩精品免费观看视频| 一区二区在线观看免费视频播放 | 日韩区在线观看| 天天操天天综合网| 欧美丝袜第三区| 免费观看久久久4p| 日韩一区二区电影网| 久久精品999| 久久亚洲一区二区三区四区| 韩国成人在线视频| 久久亚洲精华国产精华液 | 日韩精品国产精品| 91精品国产综合久久婷婷香蕉 | 久热成人在线视频| 久久日韩精品一区二区五区| 国内精品嫩模私拍在线| 国产精品污网站| 欧美男男青年gay1069videost| 青青草一区二区三区| 中文字幕乱码一区二区免费| 91猫先生在线| 麻豆精品视频在线| 日韩理论电影院| 日韩欧美123| 欧美二区在线观看| 国产aⅴ综合色| 免费在线成人网| 亚洲成人精品一区二区| 久久一二三国产| 欧美在线免费视屏| 国产成人精品www牛牛影视| 亚洲一区二区综合| 国产欧美日韩在线| 日韩欧美国产系列| 欧美一区二区私人影院日本| 成人av集中营| 91在线精品一区二区| 国产精品一区二区三区网站| 亚洲图片有声小说| 午夜精品一区二区三区电影天堂 | 亚洲欧美国产三级| 亚洲欧美日韩久久| 亚洲靠逼com| 亚洲午夜影视影院在线观看| 国产精品网站导航| 国产精品情趣视频| 亚洲电影视频在线| 秋霞电影网一区二区| 久久99久国产精品黄毛片色诱| 丝袜国产日韩另类美女| 美日韩一区二区| 处破女av一区二区| 91免费国产在线观看| 欧美三区在线观看| 2023国产精品| 亚洲综合一区二区精品导航| 日韩激情视频在线观看| 久久精品久久精品| 99re免费视频精品全部| 8v天堂国产在线一区二区| 精品日韩欧美在线| 最近中文字幕一区二区三区| 日韩精品电影一区亚洲| 99久久精品免费看| 精品国产a毛片| 午夜精品福利在线| 91美女片黄在线| 国产精品久久久久三级| 麻豆91在线看| 欧美一区二区视频在线观看2022| 最新热久久免费视频| 国内一区二区在线| 日韩精品中文字幕一区二区三区 | 人人精品人人爱| 日本韩国一区二区三区视频| 国产欧美一区二区三区鸳鸯浴| 午夜久久久影院| 91欧美一区二区| 欧美日韩在线三级| 国产精品久久影院| 99久久久国产精品免费蜜臀| 免费观看在线综合| 一本一本大道香蕉久在线精品| 日韩一区和二区| 午夜欧美在线一二页| 成人福利电影精品一区二区在线观看| 欧美伊人久久大香线蕉综合69| 亚洲高清免费观看| 日韩欧美三级在线| 成人在线视频一区二区| 亚洲男女一区二区三区| 91福利在线观看| 理论片日本一区| 欧美日韩第一区日日骚| 亚洲成人三级小说| 欧美一区二区三区视频在线观看| 久久 天天综合| 中文字幕一区三区| 日韩一区二区在线观看视频播放| 国内精品视频666| 偷拍与自拍一区| 国产精品福利电影一区二区三区四区| 99久免费精品视频在线观看| 奇米777欧美一区二区| 国产精品午夜免费| 91精品国产综合久久久久久漫画| 成人国产一区二区三区精品| 日韩高清一级片| 亚洲高清在线精品| 一区二区三区在线播| 国产精品不卡视频| 日韩毛片视频在线看| 久久精品亚洲一区二区三区浴池| 在线一区二区三区四区五区| 91首页免费视频| 91黄色免费版| 欧美日韩精品欧美日韩精品| 欧美顶级少妇做爰| 精品美女在线观看| 国产亚洲综合性久久久影院| 国产亚洲成av人在线观看导航|