国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考四川省廣安市英語閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:4(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024高考四川省廣安市英語閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:4(含解析)

  廣安市2024高考英語閱讀理解一輪系列訓(xùn)練(4)

  閱讀理解。閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  Recognized as the largest desert in the world, the Sahara runs across North Africa, Covering over 3 million square miles from the Atlantic Coast to the Nile River Valley. Except for an occasional oasis(綠洲), this vast land is mainly made up of sand, stones, and worn out mountains. The burning sun causes daytime temperatures to rise to 70 degrees in the shade, and days without rain commonly last for years.

  Paintings found on the walls of caves in the Sahara Desert suggest that a few thousand years ago, large quantities of plants grew there and covered the desert floor. Many curious and unusual insects, birds and animals got enough food that allowed them to grow and reproduce. At that time, huge river systems and many oases supported growing communities(社團,社區(qū)) where a large number of people lived.

  Research scientists believe that the land became a desert for several reasons. For centuries people there have wandered from place to place in search of food, water and grazing(吃草)land for their animals. These people have always considered the number of animals they have as a sign of wealth. It is considered more important to have 100 sick and starving animals than 15 healthy ones. The large herds (群)have been allowed to go freely and graze on desert plants and grass. Over time, large sections of land have been left uncovered. In addition to allowing overgrazing, these people cut down whatever trees they could find and used them for firewood. The sand was unable to hold on to the great heat of the day, so nightting temperatures often drop below freezing and nothing was left to hold the soil together.

  Scientists have been studying different ways to bring back the green desert. Through research and experiments, they hope to be able to produce plants that will once again support the life there. Huge holes filled with much water lie under the desert surface. Scientists believe this rainwater simply flew down through the sand over hundreds of years and collected in the big, rocky holding tanks. By making use of the sun’s power, scientists in the Sahara have made experiments in which they got huge amount of electricity. This electricity was then used to operate drilling machines and pumps to pull the rainwater from the underground tanks. By drilling the hole one mile deep into the floor of the desert, one machine was able to recover more than 80 gallons of ice—cold water each second, or 288,000 gallons per hour.

  Scientists have had some success turning this wasteland into useful farmland. Today the desert is dotted with huge wheat fields watered by a system of pipes that carry water from the underground tanks. Farmers have also learnt that plants grow better if seeds are planted next to stones. Studies show that stones provide protection from the sun, allowing seeds to grow in a shady and cool environment. In addition to that, greenhouses have been built to protect plants from the sunshine so that less water is needed. Another idea is to grow plants that can live on a diet of salt water, since the ocean is so near to the desert.

  1. What will probably happen if the local people continue their customs and traditions?

  A. The desert will continue to be enlarged.

  B. Tourists will begin traveling to North Africa.

  C. More oases will begin to appear across the desert.

  D. The number of healthy animals will become larger.

  2. Which of the flowing statements is a fact presented in the passage?

  A. The desert is rich in beautiful color and scenery.

  B. Camels can go for days without drinking any water.

  C. The Sahara will one day become a beautiful garden.

  D. Large river systems once supported many communities.

  3. The author of the passage provides evidences (證據(jù))that scientists are

  A. pleased by the progress but do not have the money to continue

  B. discouraged by the poor results of their experiments

  C. hopeful about the chances of life coming back to the desert

  D. troubled by the lack of water found underground

  4. Which of the following is the best summary of this passage?

  A. Drilling machines help to water the desert floor and make plants and animals alive.

  B.Scientists have been able to turn this large wasteland into a successful farming community.

  C. So much soil has become sand that the desert will never be able to support life as it once did.

  D. The desert no longer supports plenty of life, but researchers hope to change it with new scientific techniques.

  1、答案解析:答案為A。本題為推理題。結(jié)合前三段可知,撒哈拉沙漠原本是綠洲,后由于人類過度放牧(overgrazing)、濫砍亂伐(these people cut down whatever trees they could find )導(dǎo)致了沙漠的形成和擴大,因此可以推斷,如果當?shù)厝死^續(xù)沿襲他們的老傳統(tǒng),會導(dǎo)致沙漠繼續(xù)擴大。故答案為A。

  2、答案解析:答案為D。本題為推理題。考生需看清題意,要求選擇與原文符合的事實。由第二段最后一句話 “At that time, huge river systems and many oases supported growing communities where a large number of people lived.”可知,答案為D。

  由第一段 “Except for an occasional oasis, this vast land is mainly made up of sand, stones, and worn out mountains.”可知,A選項錯誤;B選項未提及;C選項也不是事實。故答案為D。

  3、答案解析:答案為C。本題為推理題。由最后兩段可知,科學(xué)家一直在研究讓沙漠變綠洲的辦法,并且已經(jīng)付諸實踐,取得了一定的成效,故可推斷,科學(xué)家滿懷希望想使撒哈拉沙漠恢復(fù)生機。故答案為C。

  4、答案解析:答案為D。本題為主旨大意題。本文揭示了撒哈拉沙漠形成的原因,重點是介紹科學(xué)家依靠科學(xué)技術(shù)試圖讓這片沙漠變成綠洲的方法。故答案為D。

  閱讀理解訓(xùn)練

  (2024·福建)

  SIGN YOUR CHILD UP FOR “FLY TO THE MOON CLUB”

  AND ENJOY A FREE* FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!

  With a registration fee of just $50 per child,children under the age of 12 can join Eagle Airways' FLY TO THE MOON CLUB as members.

  They can then enjoy the same benefits onboard Eagle Airways' newest Boeing-797 to any destination in the world!

  BENEFITS YOU CAN'T MISS!

  ?A free* flight to any destination in Asia

  ?30% off any course at Tanya Language School

  ?20% off any purchase made at Ruby Bookstore

  ?A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery

  ?A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diners with every set dinner ordered

  ?A birthday gift on your child's birthday

  ?A free album containing pictures taken during the journey

  All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family!**Insurance is issued by Live Life Insurance Group.

  10% OFF ALL BOOKINGS

  for departures from 5 to 11 September 2024

  *Child must be accompanied by two paying adults.

  **Terms and conditions apply.

  文章大意:這是一則廣告,航空公司成立的“飛向月球俱樂部”招募成員,廣告主要介紹加入俱樂部后成員及家長可以享受的優(yōu)惠政策。

  5.One of the benefits mentioned in the advertisement is ______.

  A.a(chǎn) free flight to any destination in the world

  B.30% off any book purchased at Ruby Bookstore

  C.a(chǎn) free bowl of dessert at any restaurant at the airport

  D.a(chǎn) discount on any course at Tanya Language School

  答案:D 細節(jié)理解題。根據(jù)30% off any course at Tanya Language School可知D項正確。

  6.Which of the following bookings may receive the most benefits?

  A.Booking date Departure date September 13 September 18

  B.Booking date Departure date September 2 September 12

  C.Booking date Departure date August 15 September 4

  D.Booking date Departure date August 16 September 8

  答案:D 細節(jié)理解題。根據(jù)文中All bookings made before 12 September will receive...以及10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September 2024可知D選項符合條件。

  7.Which of the following is TRUE according to the advertisement?

  A.You need to pay $50 to sign up a child for the club.

  B.Club members enjoy free travel insurance for any flight.

  C.The advertisement is intended for students of all ages.

  D.Any child must be accompanied by at least one paying adult.

  答案:A 細節(jié)理解題。根據(jù)文中All bookings made before 12 September will receive free travel insurance...可知,并不是所有的航程都享受免費保險服務(wù),故排除B項;由首段的第一句話可知該俱樂部是針對11歲以下兒童的,故排除C項;根據(jù)文中最后的備注Child must be accompanied by two paying adults.可知D項錯誤。A項中的sign up與首段第一句話中的registration對應(yīng),故選A項。

  (2024·青島市二模)

  Scientists investigated why Ebola virus is so deadly when it spreads from animals to humans and then from human-to-human contact. The research team looked at the Zaire Ebola virus in an animal system to understand how it gains strength. This virus is responsible for the current outbreak in West Africa. They found that initially the animal systems were not affected by the virus, but succeeding transmission(傳送) into other animals caused the virus to “hot up” and become more severe.

  The team analyzed the viruses at different stages and were able to identify several changes in its genetic material that were associated with increased disease.

  Professor Julian Hiscox, who led the study from the University's Institute of Infection and Global Health, explains: “The work tells us that the evolutionary goal of Ebola virus is to become more fatal.”

  “We were able to show through genetic analysis which parts of the virus are involved in this process. The information we have gathered will now allow us to monitor for such changes in an outbreak as well as develop future treatment strategies.”

  Professor Roger Hewson, leading the study from Public Health England, Porton Down, said: “Ebola virus is such a destructive infection to the people affected by the disease and the economy of West Africa.”

  “Our understanding of Ebola virus biology is way behind that of other viruses and our cooperation shows how we can bring together our specialists' skills to close this knowledge gap.”

  Professor Miles Carroll, a co-author of the work, said: “This study has allowed the team to be at the forefront of developing methodologies to analyze patient samples recently taken by the European Mobile Laboratory from West Africa to understand disease evolution during the current outbreak.”

  文章大意:本文是醫(yī)療科研報告。文章主要講述了關(guān)于埃博拉病毒的研究進展情況,該病毒與什么有關(guān)系,該如何控制該病的疫情。

  1.What does the first paragraph mainly tell us?

  A.How severe Ebola virus is.

  B.How Ebola virus spreads.

  C.How Ebola virus gradually becomes deadly.

  D.What contributions scientists have made on Ebola virus.

  答案:C 主旨大意題。A項嚴重的埃博拉病毒是怎么樣的;B項埃博拉病毒是如何傳播的;C項埃博拉病毒是如何變得致命的;D項科學(xué)家們?yōu)榘2├《咀龀隽耸裁礃拥呢暙I。根據(jù)題干關(guān)鍵詞the first paragraph。通讀第一段,并根據(jù)第一句話Scientists investigated why Ebola virus is so deadly when it spreads from animals to humans and then from human-to-human contact可知該段的大意是埃博拉病毒是如何逐漸變得致命的。故選C。

  .Which of the following statements is mentioned in the passage?

  A.In the first stage, the virus hurts its victims much.

  B.As the virus spreads, it'll change and become more and more deadly.

  C.The research in Ebola virus is more advanced than that in other viruses.

  D.The scientists have a negative attitude to the research in Ebola virus.

  答案:B 推理判斷題。根據(jù)文章第一段的They found that initially the animal systems were not affected by the virus, but succeeding transmission(傳送) into other animals caused the virus to “hot up” and become more severe中的關(guān)鍵詞initially可知A是錯誤的;根據(jù)文章的倒數(shù)第二段“Our understanding of Ebola virus biology is way behind that of other viruses and our cooperation shows how we can bring together our specialists' skills to close this knowledge gap.”排除C;根據(jù)文章最后三段可排除D;根據(jù)文章第一段的最后一句話的后半句succeeding transmission(傳送) into other animals caused the virus to “hot up” and become more severe可知選B。

  .The underlined word “fatal” has the closest meaning to ________.

  A.optimistic B.deadly

  C.common D.fantastic

  答案:B 詞義猜測題。optimistic樂觀的;deadly致命的;common常見的;fantastic奇異的。根據(jù)文章第四段的The information we have gathered will now allow us to monitor for such changes in an outbreak as well as develop future treatment strategies和該段的the evolutionary goal of Ebola virus可知埃博拉病毒變得更加致命。由此推斷fatal是致命的。故選B。

  .Where can we probably read this passage?

  A.In a science report. B.In a storybook.

  C.In an advertisement. D.In a textbook.

  答案:A 細節(jié)理解題。In a science report在科技報告上;In a storybook在故事書中;In an advertisement在一個廣告中;In a textbook在課本中。通讀全文,并根據(jù)文章介紹埃博拉病毒的研究進程判斷選A。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。Regardless of the fact that getting dressed in baseball caps and T-shirts are classic American style choices; the preppy(學(xué)院風(fēng)格) look is what sophisticated(高雅時髦的) British youths wear. But when it comes to the best-dressed nation, neither the US nor the UK tops CNN’s list. So which country has the best fashion sense? Take a look.

  Italy

  Italy is a country which lays a strong emphasis on outward appearance. Elegance is in Italian blood and most Italians would give up comfort in order to look graceful. They dress well even for simple trips to the grocery store.

  Both males and females have a good understanding of style, dressing themselves up with well-groomed(講究的) hair and a smart pair of shoes. It is no wonder that so many of the best fashion designers are Italian!

  Sweden

  Retail(零售) giant H & M continues to spread affordable Swedish style around the world. What has been called the “Swedish fashion miracle” actually comes from the “l(fā)ess is more” philosophy. The Swedes tend to adopt a practical approach to what they wear, but they don’t lack creativity.

  France

  The French have a chic(別致的) air about them. They appear casual and elegant without being over-dressed or under-dressed, and always seem to give off confidence in their style choices. “The laissez-faire(自由放任的) approach to fashion is something many people love — and the looks they wear are something we all want to emulate on a daily basis,” said The Huffington Post.

  1. Which of the following statements is TRUE according to the text?

  A. Getting dressed sophisticatedly is American style.

  B. Wearing T-shirts is British style.

  C. British young people like the preppy style.

  D. The UK is the best-dressed country in the world.

  2. What can we learn from Swedish dressing style?

  A. It is practical and creative.

  B. It is unaffordable.

  C. It lacks confidence.

  D. It lacks creativity.

  3. What’s the meaning of the underlined word “emulate” in the last paragraph?

  A. Imitate.

  B. Thrill.

  C. Like.

  D. Hate.

  參考答案、CAA

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      99久久久久久99| 视频在线观看91| 国产精品久久久久久久久免费丝袜| 成人性生交大片免费看视频在线| 日本伊人精品一区二区三区观看方式| 91网上在线视频| 91精品国产一区二区人妖| 在线观看日韩毛片| 成人免费视频免费观看| 国产精品久久久久久福利一牛影视| 精品国产一二三区| 毛片一区二区三区| 在线观看日韩电影| 欧美日韩一区三区| 成人福利在线看| 久久久综合精品| 97久久精品人人爽人人爽蜜臀| 91精品国产丝袜白色高跟鞋| 色综合视频一区二区三区高清| av电影在线观看不卡| 久久精品二区亚洲w码| 成人小视频在线| 亚洲美女屁股眼交| 成人做爰69片免费看网站| 亚洲午夜视频在线观看| 亚洲综合在线第一页| 欧美一级精品在线| 97精品久久久久中文字幕| 久久99久久精品| 三级欧美在线一区| 3751色影院一区二区三区| 欧美精品一区二| 欧美在线一二三| 亚洲欧美日韩小说| 欧美肥大bbwbbw高潮| 欧美日本免费一区二区三区| 亚洲一区二区三区自拍| 91在线观看一区二区| 在线观看免费成人| 国产精品嫩草影院av蜜臀| 中文字幕亚洲区| 91亚洲精品一区二区乱码| 4438x亚洲最大成人网| 欧美精品一卡二卡| 亚洲品质自拍视频| 欧美午夜视频网站| 亚洲色图.com| 不卡的av网站| 色婷婷激情久久| 国产在线精品一区在线观看麻豆| 裸体在线国模精品偷拍| 丁香激情综合国产| 午夜视频在线观看一区| 色狠狠一区二区| 欧美一区二区三区白人| 国产99久久久久| 欧美日韩国产欧美日美国产精品| 亚洲免费在线看| 久色婷婷小香蕉久久| 日韩精品一区二区三区视频| 欧美丰满美乳xxx高潮www| 日韩亚洲欧美在线观看| 欧美精品在线视频| 婷婷成人综合网| 亚洲乱码国产乱码精品精可以看| 久久免费视频色| 欧美日韩精品一二三区| 在线综合+亚洲+欧美中文字幕| 欧美片在线播放| 五月婷婷欧美视频| 97se狠狠狠综合亚洲狠狠| 亚洲123区在线观看| 欧美岛国在线观看| 亚洲精品ww久久久久久p站| 日韩精品一卡二卡三卡四卡无卡| 国产精品美女视频| 韩国成人在线视频| 欧美午夜电影在线播放| 欧美在线播放高清精品| 久久成人麻豆午夜电影| 99精品视频在线免费观看| 久久99精品久久久久久国产越南 | 91一区二区三区在线观看| 成人动漫一区二区在线| 国产精品主播直播| 蜜臀a∨国产成人精品| www国产成人免费观看视频 深夜成人网| 精品嫩草影院久久| 国产精品亚洲视频| 日韩va欧美va亚洲va久久| 亚洲一区二区三区三| 狠狠色丁香久久婷婷综合_中| 美女网站在线免费欧美精品| 综合自拍亚洲综合图不卡区| 亚洲国产一区二区三区青草影视| 亚洲男人天堂av| 亚洲第一在线综合网站| 韩国三级在线一区| 成人av午夜影院| 日韩欧美一级二级三级久久久 | 久久精品国产第一区二区三区| 欧美久久久久久久久久| 成人动漫精品一区二区| 亚洲色图19p| 91麻豆精品国产自产在线观看一区 | 亚洲成av人**亚洲成av**| 中文乱码免费一区二区| 精品1区2区3区| av在线播放一区二区三区| 国产精一品亚洲二区在线视频| 久久99久久久久| 精品亚洲aⅴ乱码一区二区三区| 亚洲人精品一区| 国产精品理论在线观看| 一区二区三区四区不卡在线| 欧美一级免费观看| 欧美亚洲丝袜传媒另类| 欧美亚洲日本国产| 一本久久a久久精品亚洲| 国产乱码字幕精品高清av| 国内精品免费**视频| 一区二区三区在线播放| 亚洲第一电影网| 久久精品视频在线免费观看| 欧美日产国产精品| 欧美亚洲国产一区二区三区va | 精彩视频一区二区三区| 99精品视频在线播放观看| 91在线云播放| 99视频精品全部免费在线| 成人免费黄色大片| 成人黄色小视频在线观看| 国产成人精品免费看| 国产成人aaa| 成人毛片在线观看| 欧美人与z0zoxxxx视频| 精品制服美女丁香| 国产丶欧美丶日本不卡视频| 久久女同性恋中文字幕| 精品播放一区二区| 一区二区三区鲁丝不卡| 一个色在线综合| 日韩三级视频在线看| 成人爱爱电影网址| 热久久一区二区| 亚洲猫色日本管| 久久久久久久久久久久久久久99 | 久久亚洲综合色一区二区三区| 99精品偷自拍| 韩国欧美国产一区| 日本不卡视频在线| 亚洲五码中文字幕| 亚洲欧洲色图综合| 久久久久国产一区二区三区四区| 欧美久久久久免费| 欧美日韩一二三区| 欧美午夜影院一区| 波多野结衣一区二区三区 | 中文字幕一区二区三区在线播放| 欧美一区二区三区小说| 欧美日韩中文一区| 欧美日韩一区二区三区四区| 在线免费一区三区| 日本高清无吗v一区| 色噜噜狠狠成人中文综合| 91丨porny丨户外露出| 成人高清在线视频| 91在线一区二区三区| 日本韩国欧美一区二区三区| 色吧成人激情小说| 一本大道av一区二区在线播放| 色综合久久88色综合天天6| 91免费看片在线观看| 91官网在线观看| 亚欧色一区w666天堂| 日本高清视频一区二区| 成人在线综合网| 美女尤物国产一区| 一区二区三区精品| 国产精品人人做人人爽人人添| 91精品久久久久久久91蜜桃 | 成人av动漫在线| 日本女人一区二区三区| 亚洲色图另类专区| 久久久久久久久免费| 欧美高清视频在线高清观看mv色露露十八| 国产精品一区二区三区乱码| 偷拍与自拍一区| 亚洲一区二区三区四区在线观看| 日本一区二区三区在线不卡| 日韩欧美国产一二三区| 777欧美精品| 欧美精品三级在线观看| 欧美亚洲国产怡红院影院| 色综合中文字幕| 91亚洲精品久久久蜜桃| 高清不卡一区二区| 国产精品88av| 国产白丝网站精品污在线入口| 国产在线视频不卡二|