国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪閱讀理解九十天強化訓練:8

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪閱讀理解九十天強化訓練:8

  高考英語二輪九十天強化訓練:閱讀理解8

  A few years ago it was popular to speak of a penetration gap, a disagreement between young people and their elders. Parents said that children did not show them proper respect and obedience, while children complained (抱怨) that their parents did not understand them at all What had gone wrong? Why had the generation gap suddenly appeared? Actually the generation gap has been around for a long time. Many people argue that a gap is built into the fabric (結構) of our society.

  One important cause of the generation gap is the chance that young people have to choose their own ways of life. In more traditional societies, when children grow up, they are expected to live in the same area as their parents, to marry people that their parents know and agree to, and to continue the family occupation (職業). In our society, young people often travel great distances for their education, move out of the family home at an early age, marry or live with people whom their parents have never met, and choose occupations different from those of their parents.

  In our easily changing society, parents often expect their children to do better than they did; to find better jobs, to make more money; and to do all the things that they were unable to do. Often, however, the strong desire that parents have for their children are another cause of the disagreement between them. Often, they discover that they have very little in common with each other.

  Finally, the speed at which changes take place in our society is another cause of the gap between the generations. In a traditional culture, elderly people are valued for their wisdom, but in our society the knowledge of a lifetime may become out of date overnight. The young and the old seem to live in two very different worlds, separated by different skills and abilities.

  No doubt, the generation gap will continue to be a feature (特點) of American life for some time to come

  It’s causes are rooted in the freedom and changes of our society, and in the rapid speed at which society changes.

  1. The main idea of the first paragraph is that________.

  A. the generation gap suddenly appeared

  B. the generation gap is a feature of modern social life

  C. people can reduce the generation gap

  D. many critics argue over the nature of the generation gap

  答案:

  2. The word "around'in Paragraph I means________.

  A. on all sides

  B. near

  C. in every direction

  D. in existence

  答案:

  3. Which cause of the generation gap is NOT mentioned in the passage?

  A. Young people like to choose their own life styles.

  B. American society is changing very fast.

  C. Parents place high hopes on their children.

  D. Modern education makes them think differently.

  答案:答案:D項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該 項涂黑。

  A

  Zoos divide opinion : there are those who think it is cruel to keep animals locked up while others believe zoos are essential for the survival of endangered species.

  To argue that zoos imprison animals is to misunderstand what zoos are about. Without zoos many of the creatures we love and admire would no longer exist. Every single day,over one hundred animal species vanish. Scientists predict that as early as 2050 one quarter of the Earth’s species will become extinct.

  Some animals are in danger because they are hunted. Alarmingly, the population of tigers has already fallen by ninety-five percent. Other species are in danger because of a lack of food. For example, there are fewer than 1300 giant pandas left in the wild.

  Zoos have special breeding programmes to help those animals at risk. These breeding programmes are proving extremely successful. As Irene Shapiro from Zoo and Wildlife Support says, “the Puerto Rican Parrot has grown in numbers from just thirteen to about eighty-five and the Golden Lion Tamarin Monkey, which has almost ceased to exist twenty years ago, has been reintroduced back into the wild. ”

  Unfortunately, not everyone understands this important role zoos play. For example, Brian Featherstone from the Anti-Zoo Forum says, “I can’t believe we take animals from the wild and put them in cages for the entertainment of the public! We should view them on film or TV in their natural environment.,’

  However, this misses the point. A zoo does more than display animals to the public. It ensures their survival. Without zoos you would not be able to see many of these animals on TV or anywhere else!

  26. What’s the writer’s attitude towards zoos?

  A. He shows no opinion either for or against them.

  B. He thinks that they are unnecessary and cruel.

  C. He believes they play an important environmental role.

  D. He expresses a desire that more of them be built.

  【答案】C

  【解析】推理判斷題。最后一段作者說,動物園保證了動物的幸存,沒有動物園你將不可能在電視上或者其他任何地方看到許多動物。由此可見,作者認為動物園扮演著一個重要的環境角色。故選C。

  27.The underlined word “vanish” in Paragraph 2 most probably means _____.

  A. remain B. disappear C. become rarer D. get killed

  【答案】B

  【解析】A。保持,留下 B。消失 C.變得更稀罕 D.被殺

  下一句說,科學家預言早在2050年四分之一的地球物種將會滅絕。因此,每一天都會有100多個動物物種消失。故選B。

  28. According to the passage the world’s tiger population _____.

  A. will rise by 5% next year B. is relatively stable

  C/ is 95% smaller than in the past D. has fallen to 95%

  【答案】C

  【解析】細節理解題。第三段Alarmingly, the population of tigers has already fallen by ninety-five percent.”說明老虎的數量已經下降了95%,即數量比過去少了95%。29 ? According to the passage some people do not agree with zoos because they _____

  A. are too expensive to run B. put animals in danger

  C. do not provide enough food

  D. keep animals locked up

  【答案】D

  【解析】細節理解題。第五段Brian Featherstone就認為我們應該在電影或電視上看動物在自然環境中的生活。所以,一些人不同意動物園的做法是因為動物園把動物都鎖了起來,使其無法生活在自然界30.According to the writer ,the most important function of the zoo is to _____.

  A. make a lot of money B. entertain visitorsC. ensure animals’ survival D. educate the public

  【答案】C

  【解析】細節理解題。However, this misses the point. A zoo does more than display animals to the public. It ensures their survival.”說明Brian Featherstone沒有抓住要領,動物園不僅把動物展示給公眾。它確保了動物的生存。故選C。

  【閱讀理解猜測詞義】Passage ****************

  Some English words are made up of the same part and have different beginnings and different endings, such as import, ex- port, report and transport. All these words, you can see, have the same root "port", which comes from the Latin (拉丁文) word, meaning "to carry'or "to movenfrom one place to another. And according to the bit at the beginning which we call the prefix (前綴),the meaning changes: "import"means "to carry in", or "to bring into a country"; "export" "exn,means "out of" so this word means "to carry out of a country";"re"means "hack", so the word "report"means "to tell somebody, to bring1 back information to somebody"; "transport", "trans" means "across'and it means "to carry across one place to another" !

  Let's look at the following words; supporter, reporter, importer and exporter.

  You can see that in this case these words are nouns which are made up of the verbs. Adding a suffix "er'to a verb means a person who does this thing. So supporter means somebody who supports. A reporter is somebody who reports. Importer is somebody who imports and exporter is somebody who exports, and so on.

  1. "Some English words are made up of the same part... ", in the sentence "part"means ________.

  A. different beginnings and different endings

  B. the same part which has several meanings

  C. the root of a word

  D. the same root which has different meaning

  答案:

  答案:

  3. By adding a prefix of a suffix to a root, we can get a word which has________.

  A. the meaning of a Latin word

  B. a different meaning

  C. the meanings of "in"or "out of"

  D. a lot of meanings

  答案:答案:答案:答案:

  2. A small medical school in New York accepted Elizabeth because________.

  A. she asked to be aeeepted many times

  B. she was good at telling funny jokes

  C. the school didn't take the matter seriously(嚴肅認真對待這件事)

  D. the teachers and pupils wanted to have a try

  答案:

  3. Some time later, no one in the school laughed at her because________.

  A. she did an experiment to prove that she was quite right

  B. she stopped telling jokes and began to work hard

  C. they thought she was wrong to study medicine

  D. Elizabeth proved to be a success as a medical student

  答案:

  4. Elizabeth began to help treat sick poor people_________.

  A. as soon as she graduated from the medical school

  B. when she was still a medical student at that school

  C. when the weather was very hot in the summer

  D. as she found out that she had much more to learn

  答案:

  5. Choose the best title for the passage from among the following.

  A. The First Woman Doctor in the USA

  B. Elizabeth Became a Doctor after Years of Hard Work

  C. Elizabeth --Pioneer in the Study of Medicine in America

  D. Women Should Have the Same Chance to Work as Men

  答案:Today, bicycles are elegantly simple machines that are common around the world. Many people ride bicycles for recreation, whereas others use them as a means of transportation. The first bicycle was invented in Germany in 1818. Because it was made of wood, it wasn’t very strong nor did it have pedals (腳踏板).Riders moved it by pushing their feet against the ground.

  In 1839, Kirkpatrick Macmillan, a Scottish blacksmith, invented a much better bicycle. Macmillan’s machine had iron-covered wheels to keep them from getting worn down. He also used foot-operated levers, similar to pedals, so his bicycle could be ridden at a quick pace. It didn’t look much like the modem bicycle, though, because its back wheel was substantially larger than its front wheel. Although Macmillan’s bicycles could be ridden easily, they were never produced in large numbers.

  In 1861, Frenchman Pierre Michaux and his brother Ernest invented a bicycle with an improved pedal mechanism. They called their bicycle a velocipede,but most people called it a “bone shaker” because of the effect of the wood and iron frame. Despite the impolite nickname, the velocipede was a hit. After a few years, the Michaux family was making hundreds of the machines annually, mostly for fun-seeking young people.

  Ten years later, James Starley , an English inventor, made several innovations that revolutionized bicycle design. He made the front wheel many times larger than the back wheel, put a gear on the pedals to make the bicycle more efficient,and lightened the wheels by using wire spokes. Although this bicycle was much lighter and less tiring to ride, it was still clumsy, extremely top-heavy,and ridden mostly for entertainment.

  It wasn’t until 1874 that the first truly modern bicycle appeared on the scene. Invented by another Englishman, H. J. Lawson, the safety bicycle would look familiar to today’s cyclists. The safety bicycle had equal-sized wheels, which made it easier to ride. Lawson also attached a chain to the pedals to drive the back wheel. By 1893,the safety bicycle had been further improved with air-filled rubber tires, a diamond-shaped frame, and easy braking. With the improvements provided by Lawson; bicycles became extremely popular and useful for transportation. Today, they are built, used, and enjoyed all over the world.

  31.This passage was most likely written in order to _____.

  A. compare bicycles used for different purposes

  B. describe the problems early bicycle makers experienced

  C. persuade readers to use bicycles for transportation

  D. tell readers about the early history of the bicycle

  【答案】D

  【解析】推理判斷題。通觀全文,第一輛自行車是于1818年在德國被發明的---1839年 Kirkpatrick Macmillan發明了一輛更好的自行車--- 1861年法國人Pierre Michaux 和他的兄弟Ernest 發明了一輛改進了腳踏板機械裝置的自行車---James Starley做出了一些革新,徹底改變了自行車的設計---1874年真正的現代自行車出現了---1893年安全腳踏車被進一步改進---今天,自行車在全世界被制造,運用和喜愛。這講的是自行車的發展史。

  32.Macmillan covered the wheels of his bicycle with iron to _____

  A. add weight to the bicycle

  Bmake the bicycle easier to ride

  C. allow the wheels to last longer

  D. let the bicycle be more comfortable

  【答案】C

  【解析】細節理解題。第二段“Macmillan’s machine had iron-covered wheels to keep them from getting worn down.” Macmillan的自行車有被鐵覆蓋的輪子來使它免于被磨壞。所以覆蓋鐵是為了使車輪用的更長久。

  33. Which of the following bicycle types was invented by James Starley?

  【答案】B

  【解析】細節理解題。第四段“He made the front wheel many times larger than the back wheel,…….” James Starley制造的前車輪比后車輪大好幾倍。和圖片B相符。

  34 Which of the following statements is true according to the passage?

  A. Two hundred years ago,bicycles did not exist.

  B. The first bicycle could be ridden at a very quick pace.

  C. The Michaux brothers called their bicycle a “bone shaker”.

  D. Macmillan’s machine had wheels with rubber tires.

  【答案】A

  【解析】推理判斷題。“The first bicycle was invented in Germany in 1818。”第一輛自行車是在1818年被發明的,而200年前是1813年,所以那時自行車還不存在。35.The information about bicycles in this passage is arranged according to _____.

  A. importance B. time C. place D. interest

  【答案】B

  【解析】細節理解題。A。重要性; B.時間; C.地點; D.興趣。 本文講的是自行車的發展史,是逐段按時間排列出這些信息的。

  高考英語二輪九十天強化訓練:閱讀理解8

  A few years ago it was popular to speak of a penetration gap, a disagreement between young people and their elders. Parents said that children did not show them proper respect and obedience, while children complained (抱怨) that their parents did not understand them at all What had gone wrong? Why had the generation gap suddenly appeared? Actually the generation gap has been around for a long time. Many people argue that a gap is built into the fabric (結構) of our society.

  One important cause of the generation gap is the chance that young people have to choose their own ways of life. In more traditional societies, when children grow up, they are expected to live in the same area as their parents, to marry people that their parents know and agree to, and to continue the family occupation (職業). In our society, young people often travel great distances for their education, move out of the family home at an early age, marry or live with people whom their parents have never met, and choose occupations different from those of their parents.

  In our easily changing society, parents often expect their children to do better than they did; to find better jobs, to make more money; and to do all the things that they were unable to do. Often, however, the strong desire that parents have for their children are another cause of the disagreement between them. Often, they discover that they have very little in common with each other.

  Finally, the speed at which changes take place in our society is another cause of the gap between the generations. In a traditional culture, elderly people are valued for their wisdom, but in our society the knowledge of a lifetime may become out of date overnight. The young and the old seem to live in two very different worlds, separated by different skills and abilities.

  No doubt, the generation gap will continue to be a feature (特點) of American life for some time to come

  It’s causes are rooted in the freedom and changes of our society, and in the rapid speed at which society changes.

  1. The main idea of the first paragraph is that________.

  A. the generation gap suddenly appeared

  B. the generation gap is a feature of modern social life

  C. people can reduce the generation gap

  D. many critics argue over the nature of the generation gap

  答案:

  2. The word "around'in Paragraph I means________.

  A. on all sides

  B. near

  C. in every direction

  D. in existence

  答案:

  3. Which cause of the generation gap is NOT mentioned in the passage?

  A. Young people like to choose their own life styles.

  B. American society is changing very fast.

  C. Parents place high hopes on their children.

  D. Modern education makes them think differently.

  答案:答案:D項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該 項涂黑。

  A

  Zoos divide opinion : there are those who think it is cruel to keep animals locked up while others believe zoos are essential for the survival of endangered species.

  To argue that zoos imprison animals is to misunderstand what zoos are about. Without zoos many of the creatures we love and admire would no longer exist. Every single day,over one hundred animal species vanish. Scientists predict that as early as 2050 one quarter of the Earth’s species will become extinct.

  Some animals are in danger because they are hunted. Alarmingly, the population of tigers has already fallen by ninety-five percent. Other species are in danger because of a lack of food. For example, there are fewer than 1300 giant pandas left in the wild.

  Zoos have special breeding programmes to help those animals at risk. These breeding programmes are proving extremely successful. As Irene Shapiro from Zoo and Wildlife Support says, “the Puerto Rican Parrot has grown in numbers from just thirteen to about eighty-five and the Golden Lion Tamarin Monkey, which has almost ceased to exist twenty years ago, has been reintroduced back into the wild. ”

  Unfortunately, not everyone understands this important role zoos play. For example, Brian Featherstone from the Anti-Zoo Forum says, “I can’t believe we take animals from the wild and put them in cages for the entertainment of the public! We should view them on film or TV in their natural environment.,’

  However, this misses the point. A zoo does more than display animals to the public. It ensures their survival. Without zoos you would not be able to see many of these animals on TV or anywhere else!

  26. What’s the writer’s attitude towards zoos?

  A. He shows no opinion either for or against them.

  B. He thinks that they are unnecessary and cruel.

  C. He believes they play an important environmental role.

  D. He expresses a desire that more of them be built.

  【答案】C

  【解析】推理判斷題。最后一段作者說,動物園保證了動物的幸存,沒有動物園你將不可能在電視上或者其他任何地方看到許多動物。由此可見,作者認為動物園扮演著一個重要的環境角色。故選C。

  27.The underlined word “vanish” in Paragraph 2 most probably means _____.

  A. remain B. disappear C. become rarer D. get killed

  【答案】B

  【解析】A。保持,留下 B。消失 C.變得更稀罕 D.被殺

  下一句說,科學家預言早在2050年四分之一的地球物種將會滅絕。因此,每一天都會有100多個動物物種消失。故選B。

  28. According to the passage the world’s tiger population _____.

  A. will rise by 5% next year B. is relatively stable

  C/ is 95% smaller than in the past D. has fallen to 95%

  【答案】C

  【解析】細節理解題。第三段Alarmingly, the population of tigers has already fallen by ninety-five percent.”說明老虎的數量已經下降了95%,即數量比過去少了95%。29 ? According to the passage some people do not agree with zoos because they _____

  A. are too expensive to run B. put animals in danger

  C. do not provide enough food

  D. keep animals locked up

  【答案】D

  【解析】細節理解題。第五段Brian Featherstone就認為我們應該在電影或電視上看動物在自然環境中的生活。所以,一些人不同意動物園的做法是因為動物園把動物都鎖了起來,使其無法生活在自然界30.According to the writer ,the most important function of the zoo is to _____.

  A. make a lot of money B. entertain visitorsC. ensure animals’ survival D. educate the public

  【答案】C

  【解析】細節理解題。However, this misses the point. A zoo does more than display animals to the public. It ensures their survival.”說明Brian Featherstone沒有抓住要領,動物園不僅把動物展示給公眾。它確保了動物的生存。故選C。

  【閱讀理解猜測詞義】Passage ****************

  Some English words are made up of the same part and have different beginnings and different endings, such as import, ex- port, report and transport. All these words, you can see, have the same root "port", which comes from the Latin (拉丁文) word, meaning "to carry'or "to movenfrom one place to another. And according to the bit at the beginning which we call the prefix (前綴),the meaning changes: "import"means "to carry in", or "to bring into a country"; "export" "exn,means "out of" so this word means "to carry out of a country";"re"means "hack", so the word "report"means "to tell somebody, to bring1 back information to somebody"; "transport", "trans" means "across'and it means "to carry across one place to another" !

  Let's look at the following words; supporter, reporter, importer and exporter.

  You can see that in this case these words are nouns which are made up of the verbs. Adding a suffix "er'to a verb means a person who does this thing. So supporter means somebody who supports. A reporter is somebody who reports. Importer is somebody who imports and exporter is somebody who exports, and so on.

  1. "Some English words are made up of the same part... ", in the sentence "part"means ________.

  A. different beginnings and different endings

  B. the same part which has several meanings

  C. the root of a word

  D. the same root which has different meaning

  答案:

  答案:

  3. By adding a prefix of a suffix to a root, we can get a word which has________.

  A. the meaning of a Latin word

  B. a different meaning

  C. the meanings of "in"or "out of"

  D. a lot of meanings

  答案:答案:答案:答案:

  2. A small medical school in New York accepted Elizabeth because________.

  A. she asked to be aeeepted many times

  B. she was good at telling funny jokes

  C. the school didn't take the matter seriously(嚴肅認真對待這件事)

  D. the teachers and pupils wanted to have a try

  答案:

  3. Some time later, no one in the school laughed at her because________.

  A. she did an experiment to prove that she was quite right

  B. she stopped telling jokes and began to work hard

  C. they thought she was wrong to study medicine

  D. Elizabeth proved to be a success as a medical student

  答案:

  4. Elizabeth began to help treat sick poor people_________.

  A. as soon as she graduated from the medical school

  B. when she was still a medical student at that school

  C. when the weather was very hot in the summer

  D. as she found out that she had much more to learn

  答案:

  5. Choose the best title for the passage from among the following.

  A. The First Woman Doctor in the USA

  B. Elizabeth Became a Doctor after Years of Hard Work

  C. Elizabeth --Pioneer in the Study of Medicine in America

  D. Women Should Have the Same Chance to Work as Men

  答案:Today, bicycles are elegantly simple machines that are common around the world. Many people ride bicycles for recreation, whereas others use them as a means of transportation. The first bicycle was invented in Germany in 1818. Because it was made of wood, it wasn’t very strong nor did it have pedals (腳踏板).Riders moved it by pushing their feet against the ground.

  In 1839, Kirkpatrick Macmillan, a Scottish blacksmith, invented a much better bicycle. Macmillan’s machine had iron-covered wheels to keep them from getting worn down. He also used foot-operated levers, similar to pedals, so his bicycle could be ridden at a quick pace. It didn’t look much like the modem bicycle, though, because its back wheel was substantially larger than its front wheel. Although Macmillan’s bicycles could be ridden easily, they were never produced in large numbers.

  In 1861, Frenchman Pierre Michaux and his brother Ernest invented a bicycle with an improved pedal mechanism. They called their bicycle a velocipede,but most people called it a “bone shaker” because of the effect of the wood and iron frame. Despite the impolite nickname, the velocipede was a hit. After a few years, the Michaux family was making hundreds of the machines annually, mostly for fun-seeking young people.

  Ten years later, James Starley , an English inventor, made several innovations that revolutionized bicycle design. He made the front wheel many times larger than the back wheel, put a gear on the pedals to make the bicycle more efficient,and lightened the wheels by using wire spokes. Although this bicycle was much lighter and less tiring to ride, it was still clumsy, extremely top-heavy,and ridden mostly for entertainment.

  It wasn’t until 1874 that the first truly modern bicycle appeared on the scene. Invented by another Englishman, H. J. Lawson, the safety bicycle would look familiar to today’s cyclists. The safety bicycle had equal-sized wheels, which made it easier to ride. Lawson also attached a chain to the pedals to drive the back wheel. By 1893,the safety bicycle had been further improved with air-filled rubber tires, a diamond-shaped frame, and easy braking. With the improvements provided by Lawson; bicycles became extremely popular and useful for transportation. Today, they are built, used, and enjoyed all over the world.

  31.This passage was most likely written in order to _____.

  A. compare bicycles used for different purposes

  B. describe the problems early bicycle makers experienced

  C. persuade readers to use bicycles for transportation

  D. tell readers about the early history of the bicycle

  【答案】D

  【解析】推理判斷題。通觀全文,第一輛自行車是于1818年在德國被發明的---1839年 Kirkpatrick Macmillan發明了一輛更好的自行車--- 1861年法國人Pierre Michaux 和他的兄弟Ernest 發明了一輛改進了腳踏板機械裝置的自行車---James Starley做出了一些革新,徹底改變了自行車的設計---1874年真正的現代自行車出現了---1893年安全腳踏車被進一步改進---今天,自行車在全世界被制造,運用和喜愛。這講的是自行車的發展史。

  32.Macmillan covered the wheels of his bicycle with iron to _____

  A. add weight to the bicycle

  Bmake the bicycle easier to ride

  C. allow the wheels to last longer

  D. let the bicycle be more comfortable

  【答案】C

  【解析】細節理解題。第二段“Macmillan’s machine had iron-covered wheels to keep them from getting worn down.” Macmillan的自行車有被鐵覆蓋的輪子來使它免于被磨壞。所以覆蓋鐵是為了使車輪用的更長久。

  33. Which of the following bicycle types was invented by James Starley?

  【答案】B

  【解析】細節理解題。第四段“He made the front wheel many times larger than the back wheel,…….” James Starley制造的前車輪比后車輪大好幾倍。和圖片B相符。

  34 Which of the following statements is true according to the passage?

  A. Two hundred years ago,bicycles did not exist.

  B. The first bicycle could be ridden at a very quick pace.

  C. The Michaux brothers called their bicycle a “bone shaker”.

  D. Macmillan’s machine had wheels with rubber tires.

  【答案】A

  【解析】推理判斷題。“The first bicycle was invented in Germany in 1818。”第一輛自行車是在1818年被發明的,而200年前是1813年,所以那時自行車還不存在。35.The information about bicycles in this passage is arranged according to _____.

  A. importance B. time C. place D. interest

  【答案】B

  【解析】細節理解題。A。重要性; B.時間; C.地點; D.興趣。 本文講的是自行車的發展史,是逐段按時間排列出這些信息的。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产一区二区剧情av在线| 欧美电视剧免费全集观看| 亚洲福利国产精品| 一区二区三区四区亚洲| 亚洲日本欧美天堂| 日本aⅴ精品一区二区三区| 免费亚洲电影在线| 九九九久久久精品| 福利一区二区在线| 色婷婷香蕉在线一区二区| 538在线一区二区精品国产| 91精品一区二区三区久久久久久| 欧美色国产精品| 欧美群妇大交群的观看方式| 久久久久久一二三区| 亚洲天堂精品在线观看| 美日韩黄色大片| 国产91在线|亚洲| 欧美在线观看禁18| 久久精品一二三| 午夜国产精品一区| www.亚洲在线| 9191成人精品久久| 国产嫩草影院久久久久| 蜜臀av性久久久久蜜臀av麻豆| caoporen国产精品视频| 欧美女孩性生活视频| 国产精品拍天天在线| 免费高清在线一区| 99国产一区二区三精品乱码| 日韩欧美亚洲国产另类| 亚洲综合精品久久| 成人国产精品免费观看动漫| 欧美挠脚心视频网站| 亚洲综合色网站| av电影在线观看一区| 久久综合五月天婷婷伊人| 亚洲一区二区三区四区在线观看 | 蜜桃视频免费观看一区| 91美女片黄在线观看91美女| 久久久精品tv| 久久不见久久见免费视频7| 欧美日本国产一区| 亚洲国产精品视频| 欧洲国内综合视频| 一区二区三区在线视频观看| 久88久久88久久久| 经典三级视频一区| 在线综合视频播放| 午夜视频在线观看一区二区| 欧美精品自拍偷拍动漫精品| 亚洲午夜久久久久中文字幕久| 91香蕉视频污| 亚洲九九爱视频| 波多野结衣中文一区| 精品国产污污免费网站入口| 麻豆成人免费电影| 日韩欧美专区在线| 久久99精品国产91久久来源| 欧美大度的电影原声| 国产成人午夜视频| 国产精品免费aⅴ片在线观看| 国产成人精品亚洲777人妖 | 日韩午夜激情免费电影| 亚洲国产日日夜夜| 在线观看三级视频欧美| 亚洲国产你懂的| 欧美巨大另类极品videosbest | 国产精品久久久久婷婷| 国产一区二区女| 国产精品视频在线看| 在线欧美日韩精品| 日本欧美在线看| 久久久综合网站| 99免费精品视频| 日日骚欧美日韩| 国产亚洲女人久久久久毛片| 91网上在线视频| 日韩成人dvd| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看 | 成人免费视频免费观看| 亚洲欧美日韩中文播放| 日韩视频一区二区在线观看| 国产精选一区二区三区| 国产精品久久久久久福利一牛影视| 一本色道久久加勒比精品| 午夜成人在线视频| 日韩欧美在线观看一区二区三区| 亚洲午夜久久久久中文字幕久| 欧美日韩亚洲综合| 亚洲激情男女视频| 在线一区二区三区做爰视频网站| 亚欧色一区w666天堂| 亚洲精品一区二区在线观看| 国产剧情一区二区| 国产日韩欧美麻豆| 国产成人精品亚洲777人妖| 日韩一区二区三区高清免费看看 | 国产精品久久一卡二卡| 欧美日韩欧美一区二区| 国产精品538一区二区在线| 欧美精品v国产精品v日韩精品| 亚洲精品一线二线三线无人区| 日本aⅴ免费视频一区二区三区| 国产精品短视频| 久久狠狠亚洲综合| 欧美视频在线一区二区三区| 国产精品萝li| 欧美肥妇bbw| 中文久久乱码一区二区| 欧美va亚洲va国产综合| 捆绑变态av一区二区三区| 亚洲男人的天堂在线aⅴ视频| 成人综合婷婷国产精品久久免费| 久久精品国产**网站演员| 欧美成人精品二区三区99精品| 欧美日韩国产精选| 久久精品国产亚洲一区二区三区| 日韩中文字幕区一区有砖一区 | 一区二区三区成人在线视频| 欧美午夜不卡视频| 色综合婷婷久久| 午夜a成v人精品| 丝袜诱惑亚洲看片| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 亚洲高清不卡在线观看| 中文字幕亚洲欧美在线不卡| 在线亚洲一区二区| 99久久久无码国产精品| 亚洲一级在线观看| 一区二区三区四区av| 欧美一区二区视频观看视频| 欧美色倩网站大全免费| 国产一区二区网址| 国产成人精品亚洲日本在线桃色 | 三级不卡在线观看| 日韩精品一区二区三区在线观看 | 成人免费观看男女羞羞视频| 国产精品久久久久一区 | 国产真实精品久久二三区| 久久电影网站中文字幕| 国产色综合久久| 国产亚洲欧美色| 欧美在线视频不卡| 欧美亚洲禁片免费| 国产精品一区二区三区网站| 成人动漫在线一区| 国产精品久久久99| 亚洲最大成人网4388xx| 久久婷婷成人综合色| 国产精品免费丝袜| 国产精品羞羞答答xxdd| 国产不卡视频在线观看| 91在线视频播放| 另类综合日韩欧美亚洲| 精品一区二区免费视频| 亚洲欧美日本韩国| 日韩中文字幕区一区有砖一区 | 色哦色哦哦色天天综合| 在线视频国内一区二区| 韩国成人在线视频| 99免费精品在线观看| 亚洲自拍偷拍av| 日本中文字幕一区二区视频| 亚洲日本va在线观看| 国产精品无遮挡| 亚洲亚洲人成综合网络| 久久综合资源网| 国产精品久久久久久久浪潮网站| 欧美电影精品一区二区| 国产亚洲精品免费| 884aa四虎影成人精品一区| 日本一区二区三区高清不卡| 一区二区三区四区五区视频在线观看 | 日韩一区二区三区免费观看| 国产成人一区在线| av在线播放一区二区三区| 国产精品77777竹菊影视小说| 欧美性猛交xxxx乱大交退制版| 国产69精品久久久久777| 欧美三级在线看| 色乱码一区二区三区88| 精品国产电影一区二区| 久久99精品国产麻豆婷婷| 1区2区3区国产精品| 亚洲激情校园春色| 国产网红主播福利一区二区| 日韩精品1区2区3区| 亚洲一区二区三区四区在线| 国产成人丝袜美腿| 裸体一区二区三区| 99亚偷拍自图区亚洲| 视频一区二区三区入口| 99精品欧美一区二区三区综合在线| 欧美群妇大交群中文字幕| 精品在线亚洲视频| 亚洲成人av一区二区| 欧美在线999| 91 com成人网| 国产精品 欧美精品|