国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語考前名師熱點預測:14 閱讀理解

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語考前名師熱點預測:14 閱讀理解

  名師預測

  A

  Hi, I'm Michael J. Lindell, Inventor, Manufacturer, and President of My Pillow Corporation. Years ago, like you, I found myself extremely frustrated with my pillow going flat. Most pillows are designed to break down. I would wake up in the morning with a sore arm, my neck would hurt, my fingers would be numb, and I would toss and turn all night not knowing why. I tried many different pillows on the market and none of them worked. So, I started to research pillows and

  study sleep disorders. I was determined to create the world's healthiest, most comfortable, and

  strongest pillow. My Pillow uses our unique, patented medical fill that stays cool, corresponds to

  your exact individual needs regardless of sleep position, and stays healthy for your full 10-year

  guarantee. It is non-allergic, and you can wash and dry it as easily as your favorite jeans.

  My Pillow is not available in stores. I have spent the last seven years selling My Pillow

  face-to-face at fairs, expos and events.

  Hundreds of experts and medical doctors carry and

  recommend them for their patients. I have been featured on medical talk shows that air around

  the world. I have sold hundreds of thousands of pillows and have received great gratitude from

  satisfied customers regarding how My Pillow has changed their lives and provided a more

  comfortable, restful sleep.

  And, My Pillow comes in different sizes and is fit for your size and sleeping pattern. So you

  can be assured that you will have the most comfortable pillow for you.

  I truly believe it is the best pillow in the world and that if everyone had one and got better

  sleep, the world would be a much nicer place.

  文章大意:本文是一篇說明文。作者介紹了自己研發的枕頭My Pillow。這種枕頭使用獨特的獲得專利的藥品當作填充物,能夠保持涼爽,該枕頭有各種尺寸,適合各種睡姿,另外,也可以隨便拆洗烘干。My Pillow有著很好的銷路,同時也獲得了購買者的一致好評。

  1.What makes My Pillow unique?

  A.It is easily washed and dried.

  B.It suits your sleeping position.

  C.It contains special cooling medicine.

  D.It helps you stay healthy for 10 years.

  2.Where can people probably buy My Pillow?

  A.At fairs.

  B.In stores.

  C.In markets.

  D.On the Internet.

  3.What is the author's purpose in writing this article?

  A.To introduce a comfortable pillow.

  B.To encourage people to buy My Pillow.

  C.To give some advice on sleeping problems.

  D.To tell us how to select a comfortable pillow.

  B

  I began writing poems fifteen years ago while I was in college. One day I was in the library, working on a term paper, when I came across a book of contemporary poetry. I don't remember the title of the book or any of the titles of the poems except one:“Frankenstein's Daughter.” The poem was wild, almost rude, and nothing like the rhyme-and-meter poetry I had read in high school. I had always thought that poetry was flowery writing about sunsets and walks on the beach, but that library book contained direct and sometimes shocking poetry about dogs, junked cars, rundown houses, and TVs. I checked the book out, curious to read more.

  Soon afterward, I started filling a notebook with my own poems.

  At first I was scared, partly because my poetry teacher, to whom this book is written for, was a serious and strict man who could see the errors in my poems. Also, I realized the seriousness of my devotion. I gave up geography to study poetry, which a good many friends said offered no future. I ignored them because I liked working with words, using them to reconstruct the past, which has always been a source of poetry for me.

  When I first studied poetry, I was single-minded. I woke to poetry and went to bed with poetry. I memorized poems, read English poets because I was told they would help shape my poems, and read classical Chinese poetry because I was told that it would add clarity to my work. But I was most taken by the Spanish and Latin American poets, particularly Pablo Neruda. My favorites of his were the odes—long,

  short-lined poems celebrating common things like tomatoes, socks and scissors. I felt joyful when I read these odes, and when I began to write my own poems, I tried to remain faithful to the common things of my childhood—dogs, alleys (小巷), my baseball mitt (手套) and the fruit

  of the valley, especially the orange. I wanted to give these things life, to write so well that my poems would express their beauty.

  I also admired our own country's poetry. I saw that our poets often wrote about places where they grew up or places that impressed them deeply. James Wright wrote about Ohio and West Virginia, Philip Levine about Detroit, Gary Snyder about the Sierra Nevadas and about Japan, where for years he studied Zen Buddhism (禪宗佛教). I decided to write about the San Joaquin Valley, where my hometown, Fresno, is located.

  Some of my poems are absolute observations and images of nature—the orange yards, the Kings River, the Sequoias (紅杉). I fell in love with the valley, both its ugliness and its beauty, and quietly wrote poems about it to share with others.

  文章大意:這是一篇記敘文。文章主要講述了作者寫詩的經歷。

  4.What does the passage mainly talk about?

  A.The author's experiences with poetry.

  B.The author's method of writing poetry.

  C.The author's appreciation of poetry.

  D.The author's interest in studying poetry.

  5.From the first paragraph, we can learn that ________.

  A.“Frankenstein's Daughter” was a flowery poetry

  B.the author was able to memorize most poems he read

  C.the author began to get in contact with poetry of different styles

  D.the author was curious to read more of rhyme-and-meter poetry

  答案:C 細節理解題。根據文章第一段倒數第二句中的“that library book contained direct and sometimes shocking poetry about...”可知,作者開始接觸到不同類型的詩歌。C項與文章內容相符。故答案選C。

  6.Which of the following would the author most probably write about in his poem?

  A.Moving love stories in history.

  B.Observations of classical poems.

  C.True feelings of human friendship.

  D.Appreciation of wild valley flowers.

  7.Which of the following is TRUE according to the passage?

  A.The author's friends all encouraged him to give up geography to poetry.

  B.The author became devoted to poetry because of his teacher's strictness.

  C.The author loved to find sources of poetry from nature and from the past.

  D.Spanish and Latin American poems influenced the author as much as Chinese ones.

  C

  Eco City Farms are becoming more popular in cities and towns around the United States.

  Eco City Farms in Edmonston, Maryland, is located near shopping centers, car repair shops and homes. The neighborhood is a working-class community. People do not have very much money, and they have limited access to fresh food in markets.

  Over the past two years, the farm has attracted volunteers from the community like Marcy Clark. She schools her four children at home. On a recent day she brought them to Eco City Farms for a lesson. Her son Alston Clark thinks his experience is very valuable. “I like coming out here,” he says, “You know, you connect with the earth, where your food comes from. You appreciate the food a little bit more.”

  Margaret Morgan started Eco City Farms. She thinks of it as a place where people can learn to live healthier lives. “Growing food in a community brings people together,” she continues,

  “Every piece of what we do here is a demonstration to show people everything about how to have

  an eco-friendly community.” she says. From the Eco City Farms people come to know that they

  are not only growing food and raising chickens and bees, but improving the soil with compost (肥料) made from food waste.

  Eco City Farms is an experimental operation. The farm gets its power not from the local

  electricity networks, but from the sun with solar panels. In winter, the green houses use a

  geothermal (地熱) system.

  Vegetables can be grown all year. So once a week, all winter long, neighbors like Chris Moss and her three children bike to the farm to pick up a share of the harvest.

  “I like eating the vegetables,” says five-year-old Owen Moss.

  文章大意:本文是一篇報道。文章介紹了美國各地日益流行的生態城市農場(Eco City Farms)。它不但可以帶動生態社區,引領人們過上綠色健康的生活,更成為人們了解地球、了解食物的好去處。

  8.What is mainly talked about in the passage?

  A.Eco City Farms save a lot of energy.

  B.Eco City Farms are gaining popularity.

  C.Eco City Farms are influencing community life.

  D.Eco City Farms helps the working-class live better.

  9.According to the passage, Eco City Farms are close to the following places EXCEPT ________.

  A.shopping centers

  B.car repair shops

  C.fast-food restaurants

  D.working-class community

  10.What is the author's attitude toward Eco City Farms?

  A.Enthusiastic.

  B.Disappointed.

  C.Surprised.

  D.Doubtful.

  答案:A 觀點態度題。根據第三、四段所使用的語言“the farm has attracted volunteers... I like coming out here...”“brings people together... From the Eco City Farms people come to know...”可知,作者對生態城市農場持積極樂觀態度,對其很感興趣。C項文中并未提到,B、D兩項不符合文義。故答案選A。

  11.In which column of a newspaper can you most probably read this article?

  A.People.

  B.Travel.

  C.Environment.

  D.Education.

  D

  BEIJING—China's Beijing and Shanghai cities and Guangdong Province on Sunday published plans to gradually allow migrant workers'(外來務工人員) children to enter senior high schools and sit college entrance exams locally.

  They are the latest in a total of 13 provinces and municipalities(市) to formulate plans to ensure that rural children who have followed their parents to cities can enjoy the same rights as their urban peers in education.

  Beijing will allow migrant workers' children to attend local vocational schools in 2024 and allow them to be matriculated by universities after graduating from the vocational programs in 2024, said a statement from the city's commission of education.

  Shanghai took a step further, saying it will allow migrant children in the city to enter local senior high schools, vocational schools and sit college entrance exams (commonly known as gaokao) locally starting in 2024.

  Guangdong has asked its cities to start recruiting(招收)migrant workers' children in local senior high schools in 2024. The province will allow these children to sit gaokao and compete with local residents on an equal feeting in college entrance starting in 2024, Luo said the restrictions would be relaxed gradually and “step by step” as the province must solve the conflict between its gigantic migrant population and a scarcity of education resources.

  Migrant workers, whose children could be benefited by the new plans of the three regions, must have residential permits, stable jobs and incomes, and meet other local requirements, according to the plans.

  China's hukou, or household registration system, used to confine children to attending schools in their home provinces. A 2003 regulation amended this by allowing migrant workers' children to receive the nine-year compulsory education in cities where their parents work.

  Official figures show that China has more than 250 million farmers-turned-workers living in cities. An estimated 20 million children have migrated with their parents to the cities.

  文章大意:在北京、上海和廣東的務工子女,能夠就地入學或高考了。

  12.What's the best title of this passage?

  A.China's educational reform on the way

  B.Migrants' dreams come true

  C.Reform plans published for migrant children's education

  D.Migrants ask for equal rights in education

  13.Which of the following statements is TRUE according to the passage?

  A.Beijing,Shanghai and Guangdong took the lead in making plans for migrant children's education.

  B.There are altogether 13 provinces

  and

  municipalities that have made plans for migrant children's education.

  C.Beijing will allow migrant workers' children to enter

  the local school in 2024.

  D.Migrant workers' children began to receive senior high school education in cities where their parents work in 2003.

  14.Which of the following words can the underlined word“confine” be replaced by?

  A.limit

  B.prevent

  C.protect

  D.resist

  15.Which of the following statements can be inferred according to the passage?

  A.Guangdong will allow migrant workers' children to sit gaokao locally in 2024.

  B.China's hukou is now no longer important and should be cancelled.

  C.The Chinese government should continue deepening the educational reform.

  D.It is likely that not all migrant workers' children can enter senior high schools or sit gaokao in Beijing, Shanghai and Guangdong with the new plans polished.

  E

  Expensive perfumes (香水) come in tiny bottles, but many hide a whale-sized secret.

  To perfect a particular smell, perfume-makers often use an ingredient that comes from

  sperm whales, called ambergris.

  But using ambergris, which helps a perfume last longer, is

  strongly opposed by many people who think it is wrong to kill whales just so we can smell sweet.

  Joerg Bohlmann is neither a perfumer nor a whale expert. He's a plant biologist at the University

  of British Columbia in Canada. But his discovery of a new plant gene (基因) might push whales

  out of the perfume business.

  The gene comes from fir trees, found throughout North America and commonly used as

  Christmas trees.

  The trees produce a chemical that can be used in perfume in place of

  ambergris—but with_a_catch.

  “There's a problem that many people wouldn't consider. In the tree, the chemical is mixed

  with many others. That makes separation a challenge,” Bohlmann says. “It's like trying to isolate

  sugar from a biscuit.”

  This is where science becomes useful. When Bohlmann learned that fir trees produce the

  ambergris-like chemical, he decided to use his gene know-how to find the instructions for how to

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      午夜精品福利一区二区三区av | 91在线国内视频| 欧美三区在线观看| 国产精品毛片a∨一区二区三区| 日韩一区二区电影在线| 三级不卡在线观看| 欧美一级免费观看| 国产精品香蕉一区二区三区| 91在线观看视频| 亚洲三级在线观看| 欧美亚洲一区二区三区四区| 亚洲成av人片在www色猫咪| 久久人人爽爽爽人久久久| 99久久久精品| 久久99精品国产麻豆婷婷| 国产精品伦一区二区三级视频| 欧美精品日韩一区| 色欧美片视频在线观看| 精品不卡在线视频| 色94色欧美sute亚洲线路二| 丁香网亚洲国际| 激情欧美日韩一区二区| 中文字幕在线不卡一区 | 亚洲精品在线免费播放| 欧美久久免费观看| 久久综合色鬼综合色| 欧美日韩第一区日日骚| 亚洲精品欧美激情| 久久精品一区四区| 久久综合九色综合97婷婷| 欧洲日韩一区二区三区| 美女视频黄频大全不卡视频在线播放 | 久久国产福利国产秒拍| 国产精品成人免费在线| 国产精品人妖ts系列视频| 666欧美在线视频| 五月天激情小说综合| 亚洲情趣在线观看| 中文字幕一区免费在线观看| 国产天堂亚洲国产碰碰| 欧美另类videos死尸| 日韩和的一区二区| 蜜芽一区二区三区| 午夜精品久久一牛影视| 亚洲va韩国va欧美va| 国产精品色哟哟网站| 国产视频视频一区| 国产丝袜在线精品| 亚洲午夜久久久久久久久久久| 亚洲国产一区视频| 国产成人夜色高潮福利影视| 91女厕偷拍女厕偷拍高清| 欧美欧美午夜aⅴ在线观看| 久久九九全国免费| 丝袜亚洲另类欧美| 婷婷开心久久网| 丁香婷婷综合激情五月色| 91精品国产色综合久久不卡蜜臀| 国产视频不卡一区| 国产精品自拍毛片| 51午夜精品国产| 亚洲欧美在线视频观看| 黄色成人免费在线| 欧美α欧美αv大片| 亚洲综合清纯丝袜自拍| 91同城在线观看| 国产精品久久一级| 大白屁股一区二区视频| 91精品国产综合久久精品图片 | 日韩黄色在线观看| 国产精品亚洲一区二区三区妖精| 色素色在线综合| 一区二区三区日韩欧美精品| 99在线精品免费| 国产精品久久久久久亚洲伦| 亚洲一区二区在线播放相泽| 欧美主播一区二区三区| 亚洲成av人影院| 欧美在线小视频| 在线播放中文一区| 2024国产精品| 视频一区欧美日韩| 91亚洲国产成人精品一区二区三 | 综合色中文字幕| 国产自产2019最新不卡| 7777精品伊人久久久大香线蕉经典版下载 | 91久久精品一区二区二区| 国产精品久久夜| 成人的网站免费观看| 国产精品美女久久久久av爽李琼| 国产精品综合二区| 中文在线资源观看网站视频免费不卡| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 精品播放一区二区| 成人小视频在线| 日韩美女视频一区二区| 一本色道**综合亚洲精品蜜桃冫| 亚洲日穴在线视频| 欧美日韩中文国产| 麻豆久久一区二区| 国产精品二三区| 欧美日韩激情在线| 美女视频一区二区| 国产精品久久久久毛片软件| 91国偷自产一区二区使用方法| 亚洲一级二级三级在线免费观看| 欧美日韩国产高清一区二区三区 | 亚洲一区二区三区中文字幕在线| 欧美日韩久久久| 国产在线看一区| 亚洲视频香蕉人妖| 欧美男男青年gay1069videost | 亚洲一区在线视频| 精品久久久久久久久久久久久久久 | 国产在线不卡视频| 国产精品久久777777| 日本道精品一区二区三区| 丝袜亚洲另类欧美综合| 国产午夜精品一区二区三区嫩草| 99精品视频在线观看| 五月激情综合婷婷| 国产欧美一区二区精品忘忧草 | 一区二区三区四区在线| 欧美一区二区三区四区在线观看 | 国产精品麻豆99久久久久久| 欧美日韩在线播放一区| 国产一区999| 香港成人在线视频| 国产精品久久午夜| 日韩欧美国产系列| 在线视频一区二区免费| 国产一区二区三区免费观看| 一区二区三区在线视频免费观看| 精品福利一区二区三区免费视频| 91在线观看视频| 国产美女主播视频一区| 午夜精品国产更新| 亚洲精品高清在线| 国产精品久久毛片av大全日韩| 日韩欧美国产wwwww| 欧美系列一区二区| 91色.com| 91视视频在线观看入口直接观看www | 亚洲最新在线观看| 国产精品伦一区| 久久免费国产精品 | 玉足女爽爽91| 国产精品国产自产拍高清av王其 | 久久久精品国产99久久精品芒果| 欧美日韩三级一区二区| 色综合一个色综合亚洲| 成人美女在线视频| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| 九九国产精品视频| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 偷偷要91色婷婷| 天天色 色综合| 日韩在线卡一卡二| 午夜精品久久久久久久久久 | 久久久三级国产网站| 精品福利在线导航| 久久久久88色偷偷免费| 久久亚洲私人国产精品va媚药| 日韩一区二区三区高清免费看看| 欧美精品在线一区二区三区| 欧美三级一区二区| 777a∨成人精品桃花网| 日韩欧美色电影| 精品99999| 国产精品卡一卡二卡三| 欧美精品一区二区三区久久久 | 中文字幕一区二区三区四区| 国产精品视频麻豆| 中文字幕中文字幕一区| 中文字幕av在线一区二区三区| 中文字幕欧美一| 亚洲午夜电影在线| 亚洲精品精品亚洲| 亚洲在线观看免费| 精品一区二区免费视频| 韩国成人福利片在线播放| 久久国产福利国产秒拍| 国产精品一区二区三区网站| 99在线精品免费| 欧美日韩成人一区二区| 精品免费99久久| 中国av一区二区三区| 亚洲一区二区三区自拍| 美美哒免费高清在线观看视频一区二区| 免费人成网站在线观看欧美高清| 欧美aaa在线| 精一区二区三区| 成人a免费在线看| 91精品欧美福利在线观看| 精品国产3级a| 亚洲欧洲av在线| 久草热8精品视频在线观看| gogo大胆日本视频一区| 欧美日韩精品专区| 欧美国产乱子伦|