国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆江蘇宿遷宿豫中學高考英語專題復習精練:閱讀理解(9)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆江蘇宿遷宿豫中學高考英語專題復習精練:閱讀理解(9)

  閱讀理解(9)

  A

  Green tea diet has become very famous across the globe as it has many wonderful qualities which benefit our body. Green tea contains high amount of antioxidants (抗氧化劑) which help our body in many ways. If you are trying to lose your weight, it is a great

  drink for you. The green tea diet is a great way to prevent many

  diseases like cancer,

  high

  cholesterol(膽固醇)

  level

  in the

  blood and diabetes(糖尿病).

  Let's see the benefits of including green tea in your diet:

  Lose Weight Faster

  Weight

  loss

  is a health benefit of green tea that has made it popular worldwide. Green tea diet is known to have such qualities which help our body to burn fat faster than normal.

  One or two cups of green tea everyday can do wonders for you.

  Stay Away from Diabetes

  Green tea helps regulate glucose(萄萄糖)

  in the body which in turn helps to control blood sugar.

  It is especially good for the people with type I diabetes. Also, it slows down the progression of diabetes once you have already developed it.

  Lower Cholesterol

  You avoid high cholesterol food to prevent heart

  diseases but you cannot stop eating everything.

  When you want to have high cholesterol food, simply have a cup of green tea with it. Including green tea diet is the best way to control and reduce cholesterol levels in your body.

  Avoid Cancer

  Green tea helps prevent cancer.

  It is found in many researches that the polyphenols(多酚) present in green tea play an important role in prevention of cancer. If you are on a green tea diet, you can also lower the risk of cancer in your body.

  Improve Immune System

  Being on a green tea diet is a great way to improve your immune system. One of the health benefits of green tea

  is that it is very rich in antioxidants, which help in strengthening the digestive system of your body. So, take green tea and enjoy a strong and healthy immunity.

  Green tea can be also used in many homemade beauty products. Now it is up to you how you make the most of a green tea diet.

  1. Which of the following is the best title for the passage?

  A. Five Benefits of Having a Green Tea Diet

  B. Green Tea Produces a Large Amount of Antioxidants

  C. Green Tea Reduces Cholesterol Levels

  D. Five Reasons to Understand Green Tea

  2. The function of antioxidants is________.

  A. to purify your digestive system effectively

  B. to make your digestive system stronger

  C. to extend your digestive system in a way

  D. to form a special

  immune system

  3. According to the passage, green tea is useless in______.

  A. controlling blood sugar

  B. preventing kinds of cancer

  C. making you look pretty

  D. curing heart problems

  [文章大意] 本文是一篇應用文,講述了綠茶的功效。綠茶是一種未發酵過的茶,保留了比較多的天然抗氧化成分,對抗癌、預防糖尿病、減肥等都有作用。

  1.A??疾闃祟}判斷。根據文章第一段的尾句“Let's see the benefits of including green tea in your diet”可知,A項表明了文章的主題。故選A項。

  2.B??疾榧毠澙斫?。根據Improve Immune System部分第二句中的“it is very rich in antioxidants, which help in strengthening the digestive system of your body”可知,抗氧化劑有助于增強身體的消化系統。故選B。

  3.D??疾橥评砼袛?。根據文章內容可知,綠茶在控制血糖、抗癌、減肥、美容等方面都有作用,但對治療心臟病未進行說明。故選D。

  B

  My name is Megan Grattan, a resident of Cedar Springs

  for over fifteen years. From the beginning of my first high

  school year at Cedar Springs High School, I wished for

  something different. I met some foreign exchange students in

  my school that year. Their stories were my inspiration to

  pursue a crazy dream. I wanted to be an exchange student,

  too. I wanted to experience something new every day and to learn a new language and a new way of life.

  After a year and

  a

  half of paperwork and

  e-mails,I am

  now living in Aalborg, Denmark.

  It is the fourth largest city in Denmark. Aalborg is nothing like Cedar Springs. Here, I have learned how to use a bus to get into town and how to walk

  to a convenience store for things I need.

  I even walk to school every day. While adjusting to a six-hour time difference from home, I have to get used to darkness setting in only around 4 p.m..

  Christmas in Denmark has been absolutely incredible. Aalborg Downtown has endless shops along streets for foottraffic only, all decorated in lights and flowers throughout the season. The greatest thing about my Danish Christmas was the food. Christmas Eve and the three Christmas days were all filled with food! My host family and I had several dinners that consisted of pork, duck, potatoes, gravy and much more. The rice pudding, or, ris ala mande, is a unique dessert in Aalborg. One of my favorite Christmas treats was definitely

  aebleskiver which are pancake-like balls that are dipped(浸)in sugars and jam.

  I have lived here for only four weeks, but to my family and me, it feels like it has been much longer. At night, I

  miss my family very much. The culture shock has been overwhelming(巨大的),

  and I still need time to adapt myself to the life here. Yet I love every minute I spend here in Denmark. I cannot wait to see what the next month has in store for me, while I learn more about this amazing country and its people.

  1. What can we learn about Megan Grattan?

  A. She is a resident of Aalborg, Denmark.

  B. She is a fresh student at Cedar Springs High School.

  C. She is teaching at Cedar Springs High School.

  D. She was brought up in Cedar Springs.

  2. We can infer that ______.

  A.

  Megan Grattan gets into town by car in Aalborg

  B. Megan Grattan doesn't get into town by bus in Cedar Springs

  C. Megan Grattan goes to a convenience store on foot in Cedar Springs

  D. Megan Grattan often goes to school on foot in Cedar Springs

  3. In other Danish cities,

  people have no chance of eating______.

  A. aebleskiver B. ris ala mande

  C. gravy

  D. duck

  [文章大意] 

  本文主要講述了美國中學生Megan Grattan在丹麥做交流生的經歷。

  1.D。細節理解題。根據第一段的第一句“My

  name is Megan

  Grattan,a resident of Cedar Springs for over fifteen years.”可知,作者是在Cedar Springs長大的,故選D項。

  2.B。推理判斷題。根據第二段的第四句“Here,I have learned

  how to use a bus to get into town”可知,Megan Grattan在Aalborg學會了坐公共汽車到鎮上,由此可推知她在家鄉的時候不是坐公共汽車到鎮上去的,所以選B。

  3.B。細節理解題。根據第三段的倒數第二句“The rice pudding,

  or, ris ala mande, is a unique dessert in Aalborg.”可知,ris ala

  mande是Aalborg獨有的食品,在丹麥的其他城市是享受不到的。

  C

  Once upon a time, Birbal and Akbar walked alongside a beautiful lake.

  A simple question occurred to Birbal: how far a man can go to have money? He expressed it to Akbar, who sat down and touched the water in the lake while listening

  to Birbal. He at once took his hand out realizing the biting cold. He exclaimed that no one would ever spend a night in this cold water for any amount of money. Birbal believed that someone could. Akbar as determined on his belief as ever challenged Birbal to bring one such person, and he would grant that man one thousand gold coins.

  Birbal kept

  looking for such a man everywhere until he found one.

  He happened to be a poor guy desperate enough to risk a cold night to have the gold coins.

  Akbar, hearing the news, sent his trusty guards to make sure that the poor guy stayed in water for the whole night. Surprisingly, the next morning, the poor man came to Akbar after completing his challenge,

  sound and healthy, and demanded his much awaited reward. Akbar couldn't believe it and asked how he managed to spend the whole night out there. The poor man talked about a light post that he saw around the lake which he kept in focus all night.

  He believed that by keeping his attention focused on the lamp,

  he managed to avoid thinking about the cold.

  To his surprise,

  Akbar refused to give him the gold coins as he used lamp's energy to keep himself warm.

  The poor man,

  disappointed and hurt,

  informed Birbal. Birbal didn't make it to the court next day. When

  Akbar inquired,

  Birbal conveyed the message that

  he

  couldn't

  make

  it

  unless

  his khichdi(早餐) was ready. After waiting for

  several

  hours, Akbar along with his guards went to visit Birbal.

  Birbal had a pot of khichdi hanging from the roof of the room several feet away from the fire. Akbar asked Birbal how he expected for a fire to cook khichdi from such a distance. Birbal very intelligently replied that he used the same way the poor man received warmth from a lamp post so far away from himself. Akbar once left speechless and had to pay the poor man in the end.

  4. The poor man was used to test______.

  A. whether he was determined or not

  B. how loyal the guards were while they were on a mission

  C. what role the light played while people were in danger

  D. what possible action a man may take to get money

  5. It can be inferred from the passage that Akbar and Birbal are______.

  A. master and his servant

  B. king and his official

  C. father and son

  D. general friends

  6. Judging from the passage, Birbal can be described as______.

  A. determined and brave

  B.

  intelligent and helpful

  C. considerate and generous

  D. clever and humorous

  [文章大意] 為了測試一下為了掙錢人們會做什么,Birbal and Akbar想到了冰冷的湖水,看看有沒有人愿意為錢在水中待一夜,結果一位窮人做到了,卻沒有得到應得的報酬。聰明的大臣想辦法解決問題,使國王兌現了承諾。

  4.D??疾榧毠澙斫?。

  根據第一段中的“A simple question occurred to

  Birbal: how far a man can go to have money?”可得出答案,這樣做的目的是測試人們為了掙錢會做什么。

  5.B??疾橥评砼袛?。根據最后一段中的“Birbal didn't make it to the court

  next day.” “Akbar along with his guards went to visit Birbal”可推知,

  二人為君臣關系。

  6.B。 考查推理判斷。

  根據文章末尾處可以看出Birbal非常聰明而且是樂于助人的。他用了“以其人之道還治其人之身”的方法讓國王認同自己的想法——從電燈處獲取溫暖是不可能的,進而幫助窮人獲得應有的報酬。

  D

  The light from the campfire brightened the darkness,

  but it could not prevent the damp cold of Dennis's Swamp(沼澤地) creeping into their bones. It was a strange place. Martin and Tom wished that they had not accepted Jack's dare. They liked camping, but not near this swamp.

  “So,” Martin asked

  as

  they sat

  watching the

  hot

  coals. “How did this place get its name?”

  “Are you sure you want to hear it?

  It's a scary story,” warned Jack.

  “Of course!” cried

  out

  Tom.

  “If there

  were

  anything

  to

  be scared of,you wouldn't have chosen this place!”

  “OK,

  but don't say I didn't warn you,” said Jack,

  and he began his tale.

  “Way back in time,a man called Dennis tried to start a farm here. He built that cottage over there to live in. In those days,the area looked quite different—it was covered with tall trees and the swamp was a crystal-clear

  river. After three

  hard years,

  Dennis

  had cleared several fields and planted crops. He was so proud of his success that he refused to listen to advice.”

  “‘You are clearing too much land,’ warned one old man. ‘The land is a living thing. It will hit back at you if you abuse it. ’”

  “‘Silly fool,’ said Dennis to himself. ‘If I clear more land, I can grow more crops. I'll become wealthier. He's just jealous! ’”

  “Dennis continued to chop down trees. Small animals that relied on them for food and shelter were destroyed. He was so eager to expand his farm that he did not notice the river flowing slowly towards his door. He did not notice salt seeping to the surface of the land. He did not notice swamp plants choking all the native plants.”

  “What happened?” Martin asked. It was growing colder. He trembled, twisting his body closer to the fire.

  “The land hit back-just as the old man warned,” Jack shrugged. “Dennis disappeared. Old folks around here believe that swamp plants moved up from the river and dragged him underwater. His body was never found.”

  “What a stupid story,”laughed Tom.

  “Plants can't...” Before he had finished speaking, he screamed and fainted (暈倒).

  The other two boys jumped up with fright,

  staring at Tom. Suddenly,

  they

  burst out laughing. Some green

  swamp ivy(常春藤) had

  covered Tom's face. It was a while before Tom could appreciate the joke.

  1. The underlined word “dare” in Paragraph 1

  is closest in meaning to ________.

  A. courage B. assistance

  C. instruction

  D. challenge

  2. Why did Jack tell Tom and Martin the story?

  A. To frighten them.

  B. To satisfy their curiosity.

  C. To warn them of the danger of the place.

  D. To persuade them to camp in the swamp.

  3. Why did Dennis ignore the warning of the old man?

  A. The old man envied him.

  B. The old man was foolish.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      一区二区在线电影| 懂色av一区二区三区免费观看| 欧美激情一区在线观看| 国产精品电影一区二区三区| 亚洲精品乱码久久久久久| 加勒比av一区二区| 欧美日韩黄色一区二区| 精品国产亚洲一区二区三区在线观看| 亚洲女同一区二区| 国产成人av电影| 久久综合一区二区| 亚洲h精品动漫在线观看| 92国产精品观看| 国产三级一区二区| 国产精品国产三级国产aⅴ无密码 国产精品国产三级国产aⅴ原创 | 成人免费一区二区三区视频 | 日韩一区精品视频| 色综合久久66| 一区二区三区日韩精品视频| 亚洲人成精品久久久久久| 懂色av一区二区三区蜜臀| 精品国产精品网麻豆系列| 中文字幕不卡在线观看| 国产一区二区精品久久| 精品国产伦一区二区三区观看体验| 亚洲高清视频的网址| 欧洲av一区二区嗯嗯嗯啊| 亚洲成在人线在线播放| 欧美视频日韩视频在线观看| 亚洲图片欧美视频| 精品视频1区2区| 久久综合精品国产一区二区三区| 午夜精品久久久久久久久| 欧洲色大大久久| 亚洲超丰满肉感bbw| 欧美日韩免费高清一区色橹橹| 亚洲综合在线第一页| 在线看日韩精品电影| 中文字幕乱码日本亚洲一区二区| 亚洲色图欧洲色图婷婷| 91美女片黄在线观看91美女| 一区二区三区四区精品在线视频| 欧美午夜电影一区| 日本视频免费一区| 91精品久久久久久久99蜜桃 | 色噜噜狠狠一区二区三区果冻| 国产不卡在线一区| 亚洲婷婷综合色高清在线| 欧美日韩精品欧美日韩精品| 狂野欧美性猛交blacked| 久久众筹精品私拍模特| caoporm超碰国产精品| 日韩一区在线免费观看| 欧美日本高清视频在线观看| 精品一区二区三区欧美| 亚洲免费电影在线| 欧美成人精品1314www| 国产999精品久久久久久| 亚洲一区二区av在线| 欧美va亚洲va| 一本到三区不卡视频| 蜜桃av一区二区三区电影| 国产午夜一区二区三区| 色综合天天狠狠| 狠狠色丁香婷婷综合| 亚洲精品中文在线影院| 欧美一区二区视频网站| 秋霞成人午夜伦在线观看| 日本一区二区视频在线| 7777精品伊人久久久大香线蕉超级流畅| 精品一区二区三区免费毛片爱 | 午夜精品影院在线观看| 亚洲国产精品欧美一二99| 日韩在线一二三区| 国产乱国产乱300精品| 成人动漫精品一区二区| 欧美日韩另类国产亚洲欧美一级| 日韩三级视频在线看| 国产日韩欧美在线一区| 亚洲精品老司机| 美女高潮久久久| 99久久免费国产| 制服丝袜亚洲色图| 岛国精品一区二区| 欧美性做爰猛烈叫床潮| 亚洲线精品一区二区三区八戒| 91免费观看国产| 一级日本不卡的影视| 在线亚洲人成电影网站色www| 亚洲精品日产精品乱码不卡| 色999日韩国产欧美一区二区| 一区二区三区91| 欧美理论片在线| 美国三级日本三级久久99| 精品噜噜噜噜久久久久久久久试看| 免费观看日韩av| 久久先锋影音av鲁色资源| 国产麻豆成人精品| 国产精品久久久久影院老司| 成人免费视频免费观看| 亚洲视频你懂的| 日本韩国欧美三级| 三级欧美在线一区| 26uuu精品一区二区| 高清日韩电视剧大全免费| 亚洲欧美自拍偷拍| 欧美日本一区二区| 精品亚洲国产成人av制服丝袜| 国产日韩欧美在线一区| 国产美女娇喘av呻吟久久| 国产女人水真多18毛片18精品视频 | 91蜜桃免费观看视频| 天堂一区二区在线| 国产色爱av资源综合区| 色综合欧美在线| 老司机免费视频一区二区| 国产调教视频一区| 欧美老年两性高潮| 国产成人午夜精品影院观看视频| 国产精品初高中害羞小美女文| 欧美日韩一区成人| 成人激情免费电影网址| 色婷婷精品久久二区二区蜜臂av| 国产欧美日韩在线| 国产一区二区视频在线播放| 久久综合色播五月| 国产美女主播视频一区| 欧美精品一区二区三区高清aⅴ| 免费成人在线观看视频| 日韩一区二区免费高清| 麻豆精品一区二区| 久久久影院官网| 丁香婷婷综合网| 综合av第一页| 色悠悠亚洲一区二区| 日韩欧美国产综合| 国产精品小仙女| 久久国产精品72免费观看| 一区av在线播放| 国产精品久久久久影院色老大 | 欧美日韩在线观看一区二区| 国产精品一线二线三线| 午夜精品视频一区| 亚洲精品伦理在线| 日韩伦理电影网| 亚洲国产精品精华液ab| 7777精品伊人久久久大香线蕉的| 色综合久久综合| 成人av手机在线观看| 国产福利精品一区| 国产一区二区毛片| 激情六月婷婷综合| 九色porny丨国产精品| 午夜精品久久久久影视| 亚洲午夜在线视频| 亚洲午夜视频在线| 亚洲成人综合视频| 亚洲国产成人av好男人在线观看| 亚洲蜜臀av乱码久久精品蜜桃| 国产视频在线观看一区二区三区| 久久婷婷色综合| 国产日韩欧美麻豆| 国产亚洲一本大道中文在线| 久久综合九色综合97_久久久| 日韩欧美黄色影院| 欧美日韩在线亚洲一区蜜芽| 欧美三级日韩三级| 欧美精品精品一区| 欧美色综合天天久久综合精品| 欧洲av一区二区嗯嗯嗯啊| av成人老司机| 色综合久久88色综合天天6| 高清在线观看日韩| 丁香婷婷综合色啪| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 成人av网址在线| 99精品国产91久久久久久| 91香蕉视频黄| 91女厕偷拍女厕偷拍高清| 成人av免费在线| 欧美另类videos死尸| 日韩一区二区电影网| 精品久久久三级丝袜| 久久综合九色综合久久久精品综合 | 欧美精品久久久久久久多人混战 | 欧美影院一区二区三区| 国内精品嫩模私拍在线| 日韩中文字幕1| 亚洲一区自拍偷拍| 中文字幕一区视频| 中文字幕乱码一区二区免费| eeuss鲁片一区二区三区在线观看 eeuss鲁片一区二区三区在线看 | 99久久精品免费看国产 | 午夜精品aaa| 韩国精品一区二区| 日本丶国产丶欧美色综合| 在线播放中文字幕一区| 久久久青草青青国产亚洲免观| 国产精品理论在线观看| 亚洲在线视频网站|