国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪復習專項練習:Book8 8.5 (新人教版)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪復習專項練習:Book8 8.5 (新人教版)

  Unit 5 Meeting your ancestors

  A級:基礎鞏固

  Ⅰ.單詞拼寫

  1.A  that it is true,what should we do now??

  答案:Assuming

  2.Faced with so heavy snow,I had no a  but to stay at home watching TV programs.?

  答案:alternative

  3.It was a race against time to stop people dying from  (挨餓).?

  答案:starvation

  4.How to teach children to behave themselves is of great s  for their future development.?

  答案:significance

  5.She’s beginning to get  (皺紋)round her eyes.?

  答案:wrinkles

  6.He could have finished it on schedule,but s  he fell behind.?

  答案:somehow

  7.She s  her gum out before she came into the classroom.?

  答案:spat

  8.All of us were amazed at his  (準確)of predicting the weather.?

  答案:accuracy

  9.I have made  (試探性的) plans to take a trip to Seattle in July.?

  答案:tentative

  10.My pencil is blunt—I’ll have to  (使鋒利) it.?

  答案:sharpen

  Ⅱ.單句改錯

  1.His cool expression suggested that he want to leave.

  ?

  答案:want→wanted

  2.He tried to harm other people,only to ruining himself.

  ?

  答案:ruining→ruin

  3.If only I can speak several foreign languages.

  ?

  答案:can→could

  4.We can all leave together—assumed that the others aren’t late.

  ?

  答案:assumed→assuming

  5.Your eyes are red.You must had been crying.

  ?

  答案:had→have

  B級:能力提升

  Ⅲ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  A

  Australia’sbeautifulachievement

  It is “Australia’s most famous coastal drive and one of the greatest drives on the planet”,said CNN.

  The Great Ocean Road in Australia’s state of Victoria stretches 243 kilometers from Torquay to Allansford.Here mountains meet oceans,rainforests meet dramatic cliffs,and lighthouses meet national parks.

  “At the end of the route you’ll want to U-turn and ride it again,” noted CNN.

  “Often tourists can’t believe it’s so close to the water;one minute they’re 200 or 300 feet above the water;next they’re at sea level,” Peter Dalton,a tourist bus driver,told the AustraliaGeographicJournal.“There’s no better scene than driving along the Ocean Road in the first hour after sunrise.”

  Besides great views,another major attraction on this road is the 12 Apostles,a group of limestone formations (石灰巖層) that rise above the ocean.

  In addition,the iconic road crosses “one of the most civilized parts of rural Australia—a region rich in farm-fresh produce,seafood and cool-climate wines”,according to TheTelegraph.

  The road is also a masterpiece of human achievement,which has been called “Victoria’s largest war memorial.”

  Between 1919 and 1932,more than 3,000 returned soldiers built the road to honor the over 60,000 Australians killed in World War Ⅰ.

  Sleeping in tents through violent storms,workers built the road by hand,using picks,shovels (鏟子),wheelbarrows (獨輪車) and explosives.

  “Its construction provided long-term jobs for returned servicemen,recognized their sacrifice at war,and for generations has enabled people from across the world to enjoy this spectacular coastline,” Australia’s Federal Environment Minister Tony Burke told Australia Geographic.

  1.What’s the best time of a day to drive along the Ocean Road,according to Peter Dalton?

  A.In the early morning.

  B.Late in the morning.

  C.At noon.

  D.Around sunset.

  解析:細節理解題。根據第四段中“There’snobetterscenethandrivingalongtheOceanRoadinthefirsthouraftersunrise.”可以得出答案。

  答案:A

  2.What was the main reason that the Great Ocean Road was built?

  A.To provide jobs for the local people.

  B.To honor the Australians who sacrificed their lives at war.

  C.To make the scenic spot known to tourists across the world.

  D.To make it more convenient to sell local produce,seafood and wines.

  解析:細節理解題。根據第八段“Between1919and1932,morethan3,000returnedsoldiersbuilttheroadtohonortheover60,000AustralianskilledinWorldWarⅠ.”可以得出答案。

  答案:B

  3.What is the article mainly about?

  A.The history of the Great Ocean Road.

  B.The attractive views along the Great Ocean Road.

  C.What makes the Great Ocean Road appealing to tourists.

  D.The significance of the Great Ocean Road to Australian tourism.

  解析:主旨歸納題。這篇文章主要介紹了這條公路的自然和人文景觀以及歷史,從各個方面描述了它的迷人之處。

  答案:C

  4.What’s the attitude of the writer toward Australia’s most famous coastal drive?

  A.AdmiringB.Objective

  C.Negative D.Sympathetic

  解析:觀點態度題。雖然對于澳大利亞海岸公路的介紹是客觀,但字里行間透露著作者的贊揚之情,所以A項是最佳答案。

  答案:A

  B

  Jarsofmemories

  Our children grew up on peanut butter (花生醬) and jelly (果醬) sandwiches.The right jelly delights them,and homemade one is the only choice.

  I wasn’t the jelly maker in this family.My mother-in-law was.She didn’t provide a wide range of flavors (味道),either.It was either grape or blackberry.And since we liked both flavors,we usually picked whatever jar was at the front of the pantry (食物儲藏室).

  It was always there.Jelly making was just a way of life for her.She always did it,following the same rituals—from picking the fruit to setting the finished jelly on the homemade shelves.

  This past December,my mother-in-law passed away.Among the things in the house to be divided up were the remaining canned (罐裝的) goods.Each of us chose from the many jars of tomato juice,green beans and jelly.

  The other day I reached in there to get jelly for a quick sandwich,and there it was.Sitting all alone on the far side of the shelf was a small jar of grape jelly.Written on the lid with a black marker was “GR” for grape and the year the jelly had been made.

  As I picked up the jar,I suddenly realized something that I had failed to see earlier.This was the last jar we would ever have from my mother-in-law’s patient,loving hands.Our children had never known a day without their grandmother’s jelly.It seems like such a small thing,but it is a great treasure.

  Holding that last jar in my hand,my heart traveled back to meeting my mother-in-law for the first time.I saw her crying on our wedding day,and later,kissing and loving our children.I saw her walking in the woods or riding the wagon (馬車).I saw her surrounded by loving children at her funeral.

  I put the jelly back on the shelf.No longer was it just a jar of jelly.I guess I believed that as long as it was there,my mother-in-law would always live on.

  5.What can we learn from the first three paragraphs?

  A.The author preferred grape jelly to blackberry jelly.

  B.The author used to be her mother-in-law’s assistant when she made jelly.

  C.The author’s mother-in-law loved to make many different flavors of jelly.

  D.The author’s mother-in-law always made jelly for the family.

  解析:推理判斷題。由前三段尤其是第二段和第三段的描述可知,作者家中的果醬都是由她婆婆制作的。

  答案:D

  6.The underlined word “rituals” in the third paragraph most probably means  .?

  A.ceremonies B.occasions

  C.practices D.techniques

  解析:詞義猜測題。由第三段“Itwasalwaysthere.Jellymakingwasjustawayoflifeforher.Shealwaysdidit,followingthesamerituals—frompickingthefruittosettingthefinishedjellyonthehomemadeshelves.”可知rituals指每天都在做的事情,所以C項最佳,表示“慣例”。

  答案:C

  7.When the author found the last jar of jelly, .?

  A.she decided to share it with her children

  B.she realized she had to learn to make jelly herself

  C.she was filled with memories of her mother-in-law

  D.she burst into tears because of her great love for her mother-in-law

  解析:細節理解題。根據倒數第二段可知,作者手中拿著這最后一壇果醬,回想起了與婆婆第一次見面的情景。從“Holdingthatlastjarinmyhand,myhearttraveledbacktomeetingmymother-in-lawforthefirsttime”以及后文描寫的具體事件可知C項正確。

  答案:C

  8.What does the author intend to tell us with the story?

  A.Love from your family often hides in small things.

  B.Homemade food brings your family good memories.

  C.We should cherish our families in everyday life.

  D.It’s never too late to show love for our families.

  解析:推理判斷題。從“Itseemslikesuchasmallthing,butitisagreattreasure”可知作者寫這篇文章的目的是用生活中的小事件表達了自己對家人的熱愛。

  答案:A

  Ⅳ.書面表達

  畢業前夕,你班決定給李老師送一份禮物,大家提出兩條建議:

  (1) 送影集(album),里面有每個同學的照片;(2) 送磁帶,錄有每個同學對老師的祝福。

  請以“An Album or a Tape”為題,用英語寫一篇短文。首先簡述以上兩條建議,然后表明你同意其中哪一條,并說明理由(至少兩點)。

  注意:1.短文必須以第一人稱書寫。

  2.詞數:100詞左右。開頭已經給出,不計入總詞數。

  AnAlbumoraTape

  We are leaving school and we decide to give a gift to Mr.Li who has taught us for three years.?

  參考范文:

  AnAlbumoraTape?

  We are leaving school and we decide to give a gift to Mr.Li who has taught us for three years.Two suggestions have been provided by our classmates.One is that we may give him an album with photos of all the students in our class.The other suggestion is that a tape in which our best wishes are recorded should be given to him.?

  In my opinion,we had better buy an album for Mr.Li.First,an album is easier to be kept than a tape.A tape may be easily destroyed a few years later and does not work.Second,I think,the photos in the album can easily remind Mr.Li of his lovely students and the good days when he got together with us.Third,voice may be changed a lot after many years as to us young students,while faces do not have such great changes.In a word,I suggest we take photos in time and present them in the album to Mr.Li.

  Unit 5 Meeting your ancestors

  A級:基礎鞏固

  Ⅰ.單詞拼寫

  1.A  that it is true,what should we do now??

  答案:Assuming

  2.Faced with so heavy snow,I had no a  but to stay at home watching TV programs.?

  答案:alternative

  3.It was a race against time to stop people dying from  (挨餓).?

  答案:starvation

  4.How to teach children to behave themselves is of great s  for their future development.?

  答案:significance

  5.She’s beginning to get  (皺紋)round her eyes.?

  答案:wrinkles

  6.He could have finished it on schedule,but s  he fell behind.?

  答案:somehow

  7.She s  her gum out before she came into the classroom.?

  答案:spat

  8.All of us were amazed at his  (準確)of predicting the weather.?

  答案:accuracy

  9.I have made  (試探性的) plans to take a trip to Seattle in July.?

  答案:tentative

  10.My pencil is blunt—I’ll have to  (使鋒利) it.?

  答案:sharpen

  Ⅱ.單句改錯

  1.His cool expression suggested that he want to leave.

  ?

  答案:want→wanted

  2.He tried to harm other people,only to ruining himself.

  ?

  答案:ruining→ruin

  3.If only I can speak several foreign languages.

  ?

  答案:can→could

  4.We can all leave together—assumed that the others aren’t late.

  ?

  答案:assumed→assuming

  5.Your eyes are red.You must had been crying.

  ?

  答案:had→have

  B級:能力提升

  Ⅲ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  A

  Australia’sbeautifulachievement

  It is “Australia’s most famous coastal drive and one of the greatest drives on the planet”,said CNN.

  The Great Ocean Road in Australia’s state of Victoria stretches 243 kilometers from Torquay to Allansford.Here mountains meet oceans,rainforests meet dramatic cliffs,and lighthouses meet national parks.

  “At the end of the route you’ll want to U-turn and ride it again,” noted CNN.

  “Often tourists can’t believe it’s so close to the water;one minute they’re 200 or 300 feet above the water;next they’re at sea level,” Peter Dalton,a tourist bus driver,told the AustraliaGeographicJournal.“There’s no better scene than driving along the Ocean Road in the first hour after sunrise.”

  Besides great views,another major attraction on this road is the 12 Apostles,a group of limestone formations (石灰巖層) that rise above the ocean.

  In addition,the iconic road crosses “one of the most civilized parts of rural Australia—a region rich in farm-fresh produce,seafood and cool-climate wines”,according to TheTelegraph.

  The road is also a masterpiece of human achievement,which has been called “Victoria’s largest war memorial.”

  Between 1919 and 1932,more than 3,000 returned soldiers built the road to honor the over 60,000 Australians killed in World War Ⅰ.

  Sleeping in tents through violent storms,workers built the road by hand,using picks,shovels (鏟子),wheelbarrows (獨輪車) and explosives.

  “Its construction provided long-term jobs for returned servicemen,recognized their sacrifice at war,and for generations has enabled people from across the world to enjoy this spectacular coastline,” Australia’s Federal Environment Minister Tony Burke told Australia Geographic.

  1.What’s the best time of a day to drive along the Ocean Road,according to Peter Dalton?

  A.In the early morning.

  B.Late in the morning.

  C.At noon.

  D.Around sunset.

  解析:細節理解題。根據第四段中“There’snobetterscenethandrivingalongtheOceanRoadinthefirsthouraftersunrise.”可以得出答案。

  答案:A

  2.What was the main reason that the Great Ocean Road was built?

  A.To provide jobs for the local people.

  B.To honor the Australians who sacrificed their lives at war.

  C.To make the scenic spot known to tourists across the world.

  D.To make it more convenient to sell local produce,seafood and wines.

  解析:細節理解題。根據第八段“Between1919and1932,morethan3,000returnedsoldiersbuilttheroadtohonortheover60,000AustralianskilledinWorldWarⅠ.”可以得出答案。

  答案:B

  3.What is the article mainly about?

  A.The history of the Great Ocean Road.

  B.The attractive views along the Great Ocean Road.

  C.What makes the Great Ocean Road appealing to tourists.

  D.The significance of the Great Ocean Road to Australian tourism.

  解析:主旨歸納題。這篇文章主要介紹了這條公路的自然和人文景觀以及歷史,從各個方面描述了它的迷人之處。

  答案:C

  4.What’s the attitude of the writer toward Australia’s most famous coastal drive?

  A.AdmiringB.Objective

  C.Negative D.Sympathetic

  解析:觀點態度題。雖然對于澳大利亞海岸公路的介紹是客觀,但字里行間透露著作者的贊揚之情,所以A項是最佳答案。

  答案:A

  B

  Jarsofmemories

  Our children grew up on peanut butter (花生醬) and jelly (果醬) sandwiches.The right jelly delights them,and homemade one is the only choice.

  I wasn’t the jelly maker in this family.My mother-in-law was.She didn’t provide a wide range of flavors (味道),either.It was either grape or blackberry.And since we liked both flavors,we usually picked whatever jar was at the front of the pantry (食物儲藏室).

  It was always there.Jelly making was just a way of life for her.She always did it,following the same rituals—from picking the fruit to setting the finished jelly on the homemade shelves.

  This past December,my mother-in-law passed away.Among the things in the house to be divided up were the remaining canned (罐裝的) goods.Each of us chose from the many jars of tomato juice,green beans and jelly.

  The other day I reached in there to get jelly for a quick sandwich,and there it was.Sitting all alone on the far side of the shelf was a small jar of grape jelly.Written on the lid with a black marker was “GR” for grape and the year the jelly had been made.

  As I picked up the jar,I suddenly realized something that I had failed to see earlier.This was the last jar we would ever have from my mother-in-law’s patient,loving hands.Our children had never known a day without their grandmother’s jelly.It seems like such a small thing,but it is a great treasure.

  Holding that last jar in my hand,my heart traveled back to meeting my mother-in-law for the first time.I saw her crying on our wedding day,and later,kissing and loving our children.I saw her walking in the woods or riding the wagon (馬車).I saw her surrounded by loving children at her funeral.

  I put the jelly back on the shelf.No longer was it just a jar of jelly.I guess I believed that as long as it was there,my mother-in-law would always live on.

  5.What can we learn from the first three paragraphs?

  A.The author preferred grape jelly to blackberry jelly.

  B.The author used to be her mother-in-law’s assistant when she made jelly.

  C.The author’s mother-in-law loved to make many different flavors of jelly.

  D.The author’s mother-in-law always made jelly for the family.

  解析:推理判斷題。由前三段尤其是第二段和第三段的描述可知,作者家中的果醬都是由她婆婆制作的。

  答案:D

  6.The underlined word “rituals” in the third paragraph most probably means  .?

  A.ceremonies B.occasions

  C.practices D.techniques

  解析:詞義猜測題。由第三段“Itwasalwaysthere.Jellymakingwasjustawayoflifeforher.Shealwaysdidit,followingthesamerituals—frompickingthefruittosettingthefinishedjellyonthehomemadeshelves.”可知rituals指每天都在做的事情,所以C項最佳,表示“慣例”。

  答案:C

  7.When the author found the last jar of jelly, .?

  A.she decided to share it with her children

  B.she realized she had to learn to make jelly herself

  C.she was filled with memories of her mother-in-law

  D.she burst into tears because of her great love for her mother-in-law

  解析:細節理解題。根據倒數第二段可知,作者手中拿著這最后一壇果醬,回想起了與婆婆第一次見面的情景。從“Holdingthatlastjarinmyhand,myhearttraveledbacktomeetingmymother-in-lawforthefirsttime”以及后文描寫的具體事件可知C項正確。

  答案:C

  8.What does the author intend to tell us with the story?

  A.Love from your family often hides in small things.

  B.Homemade food brings your family good memories.

  C.We should cherish our families in everyday life.

  D.It’s never too late to show love for our families.

  解析:推理判斷題。從“Itseemslikesuchasmallthing,butitisagreattreasure”可知作者寫這篇文章的目的是用生活中的小事件表達了自己對家人的熱愛。

  答案:A

  Ⅳ.書面表達

  畢業前夕,你班決定給李老師送一份禮物,大家提出兩條建議:

  (1) 送影集(album),里面有每個同學的照片;(2) 送磁帶,錄有每個同學對老師的祝福。

  請以“An Album or a Tape”為題,用英語寫一篇短文。首先簡述以上兩條建議,然后表明你同意其中哪一條,并說明理由(至少兩點)。

  注意:1.短文必須以第一人稱書寫。

  2.詞數:100詞左右。開頭已經給出,不計入總詞數。

  AnAlbumoraTape

  We are leaving school and we decide to give a gift to Mr.Li who has taught us for three years.?

  參考范文:

  AnAlbumoraTape?

  We are leaving school and we decide to give a gift to Mr.Li who has taught us for three years.Two suggestions have been provided by our classmates.One is that we may give him an album with photos of all the students in our class.The other suggestion is that a tape in which our best wishes are recorded should be given to him.?

  In my opinion,we had better buy an album for Mr.Li.First,an album is easier to be kept than a tape.A tape may be easily destroyed a few years later and does not work.Second,I think,the photos in the album can easily remind Mr.Li of his lovely students and the good days when he got together with us.Third,voice may be changed a lot after many years as to us young students,while faces do not have such great changes.In a word,I suggest we take photos in time and present them in the album to Mr.Li.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品成人网| 日韩你懂的在线播放| 色偷偷久久一区二区三区| 精品国产91洋老外米糕| 偷窥国产亚洲免费视频| 在线欧美日韩国产| 亚洲九九爱视频| 色综合久久88色综合天天| 亚洲同性同志一二三专区| 不卡一区在线观看| 国产精品国产三级国产普通话三级 | 免播放器亚洲一区| 欧美日本国产视频| 日本怡春院一区二区| 7777精品伊人久久久大香线蕉超级流畅 | 精品国产乱码久久久久久牛牛 | 欧美tickling挠脚心丨vk| 日本不卡一二三区黄网| 这里只有精品视频在线观看| 免费av成人在线| 久久久久久久久久久黄色| 福利一区在线观看| 国产精品高清亚洲| 91成人网在线| 秋霞国产午夜精品免费视频| 精品处破学生在线二十三| 国产精品影音先锋| 国产精品久久久久久久久久免费看 | 亚洲精品视频在线观看网站| 在线观看日韩一区| 亚洲18影院在线观看| 日韩一区二区精品葵司在线| 国产乱码精品一区二区三区忘忧草| 国产精品每日更新| 欧美日韩日日骚| 麻豆免费看一区二区三区| 久久婷婷成人综合色| 99re热视频这里只精品| 亚洲高清不卡在线观看| 精品福利一区二区三区| 91美女蜜桃在线| 蜜桃一区二区三区在线| 国产精品久久久久久亚洲毛片 | 国产精品乱码久久久久久| 在线亚洲免费视频| 六月丁香综合在线视频| 国产精品黄色在线观看| 欧美一级xxx| 99久久精品国产一区| 青青草成人在线观看| 国产精品久久久久久久蜜臀| 欧美日韩激情一区二区| 国产成人精品免费一区二区| 性做久久久久久免费观看欧美| 国产女主播在线一区二区| 欧美日韩国产另类不卡| 99视频国产精品| 韩国女主播一区| 午夜一区二区三区视频| 国产精品三级视频| 日韩一卡二卡三卡四卡| 日本高清不卡aⅴ免费网站| 久久er99热精品一区二区| 亚洲午夜在线视频| 1区2区3区欧美| 久久这里只有精品首页| 在线电影国产精品| 色综合中文字幕| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区五区| 日本亚洲三级在线| 亚洲一二三四在线| 亚洲欧洲日产国产综合网| 久久蜜桃香蕉精品一区二区三区| 欧美日韩国产一二三| 91免费版在线看| 国产.欧美.日韩| 精品写真视频在线观看| 日本不卡一区二区| 亚洲国产日韩精品| 亚洲三级在线看| 国产精品你懂的| 久久嫩草精品久久久久| 日韩欧美在线观看一区二区三区| 欧美在线免费观看亚洲| 91在线视频网址| 99re这里只有精品6| jlzzjlzz亚洲日本少妇| 成人精品鲁一区一区二区| 精品午夜一区二区三区在线观看| 免费成人在线观看视频| 天堂久久久久va久久久久| 亚洲成人av福利| 视频一区中文字幕| 免费欧美日韩国产三级电影| 天天色天天操综合| 三级精品在线观看| 免费不卡在线视频| 国产在线不卡一区| 成人午夜电影网站| 99久久精品免费看国产免费软件| 99精品国产99久久久久久白柏| 91在线视频免费91| 在线观看国产精品网站| 欧美日韩国产首页在线观看| 91精品午夜视频| 欧美电影免费提供在线观看| 久久夜色精品一区| 国产精品日韩成人| 亚洲精品中文在线影院| 石原莉奈一区二区三区在线观看| 日本伊人色综合网| 国产毛片一区二区| 97精品视频在线观看自产线路二| 91久久精品日日躁夜夜躁欧美| 在线观看亚洲精品视频| 日韩午夜激情av| 久久青草欧美一区二区三区| 中文字幕中文乱码欧美一区二区 | 精品三级在线看| 中国av一区二区三区| 婷婷综合五月天| 日韩在线卡一卡二| 国产一区二区毛片| 91蝌蚪porny九色| 欧美一级欧美三级| 国产精品久久久久影院| 午夜精品国产更新| 国产不卡高清在线观看视频| 色综合天天天天做夜夜夜夜做| 欧美久久一二区| 国产婷婷色一区二区三区| 亚洲黄色小视频| 久久精品久久久精品美女| k8久久久一区二区三区 | 男人操女人的视频在线观看欧美| 国产精品白丝jk白祙喷水网站| 色综合久久久久综合99| 精品国产免费久久| 亚洲一区二区免费视频| 国产乱码精品一区二区三| 欧美自拍丝袜亚洲| 日本一区二区三区四区在线视频| 亚洲第一主播视频| 丁香桃色午夜亚洲一区二区三区| 欧美视频三区在线播放| 欧美激情中文字幕| 天堂蜜桃91精品| 色综合久久88色综合天天| 欧美不卡123| 亚洲自拍都市欧美小说| 成人在线一区二区三区| 777午夜精品免费视频| 亚洲人被黑人高潮完整版| 国产一区二区三区免费播放| 欧美另类久久久品| 最好看的中文字幕久久| 国产精品 日产精品 欧美精品| 欧美日韩一区成人| 亚洲精选视频在线| www.欧美.com| 国产亚洲一区二区三区在线观看| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点 | 91久久线看在观草草青青| 国产女人18毛片水真多成人如厕 | 国产精品一区免费在线观看| 欧美疯狂做受xxxx富婆| 亚洲乱码国产乱码精品精98午夜 | 欧美精品黑人性xxxx| 国产精品国产自产拍高清av王其| 国产麻豆日韩欧美久久| 欧美成人精品福利| 天天综合色天天| 欧美日韩精品一二三区| 亚洲国产欧美日韩另类综合 | 亚洲免费在线看| 91在线视频18| 自拍av一区二区三区| eeuss影院一区二区三区| 欧美成人女星排名| 欧美伊人久久久久久久久影院| 国产精品久久久久久亚洲伦| 天天综合日日夜夜精品| 欧美性一级生活| 伊人婷婷欧美激情| 99久久久久免费精品国产 | 成人av资源在线观看| 日本一区二区免费在线观看视频| 国产精品自拍网站| 国产亚洲欧美在线| 国产99久久久国产精品免费看| 久久久综合视频| 国产.精品.日韩.另类.中文.在线.播放 | 成人激情免费视频| 国产精品乱码一区二区三区软件 | 一区二区三区四区视频精品免费 | 欧美大片一区二区| 国产乱人伦偷精品视频免下载 | 日韩三级中文字幕| 国产一区二区三区香蕉| 欧美国产日韩a欧美在线观看|