国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆四川省蓬溪縣高考英語閱讀理解及書面表達練習(6)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆四川省蓬溪縣高考英語閱讀理解及書面表達練習(6)

  四川省蓬溪縣2024高考英語閱讀理解及書面表達練習(6)

  閱讀下面短文,掌握其大意,從每題所給的A、B、C、D四個選項中,選出最佳選項。

  You’re in a department store and you see a couple of attractive young women looking at a sweater. You listen to their conversation:

  “I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla!They are almost impossible to find. Isn’t it beautiful? And it’s a lot cheaper than the one Sara bought in Rome.”

  They leave and you go over to see this incredible sweater. It’s nice and the price is right. You’ve

  never heard of Lorenzo Bertolla, but those girls looked really stylish. They must know. So, you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes.

  Every day we notice what people are wearing, driving and eating. If the person looks cool, the product seems cool, too. This is the secret of undercover marketing. Companies from Ford to Nike are starting to use it.

  Undercover marketing is important because it reaches people that don’t pay attention to traditional advertising. This is particularly true of the MTV generation—consumers between the age of 18 and 34. It is a golden group. They have a lot of money to spend, but they don’t trust ads.

  So advertising agencies hire young actors to “perform”in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice deceptive (騙人的), but marketing executive Jonathan Ressler calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing.”

  However, one might ask what exactly is “real” about of young women pretending to be enthusiastic about a sweater? Advertising executives would say it’s no less real than an ad. The difference is that you know an ad is trying to persuade you to buy something. You don’t know when a conversation you overhear is just a performance.

  1. The two attractive young women were talking so that they could______. 

  A. get the sweater at a lower price

  B. be heard by people around

  C. be admired by other shoppers

  D. decide on buying the sweater

  2. Lorenzo Bertolla is______. 

  A. a very popular male singer

  B. an advertising agency

  C. a clothing company in Rome

  D. the brand name of a sweater

  3. Which of the following can be inferred from the passage? 

  A. The two girls are in fact employed by the Lorenzo Bertolla Company.

  B. The MTV generation tends to be more easily influenced by ads.

  C. Traditional advertising is becoming less effective because it’s too direct.

  D. Undercover marketing will surely be banned soon by the government.

  4. Which of the following would be the best title for the text?

  A. Two Attractive Shoppers

  B. Lorenzo Bertolla Sweaters

  C. Ways of Advertising

  D. Undercover Marketing

  【參考答案】1—4、BDCD

  細節理解語意轉換法

  ◆ 技巧點撥

  高考試題中的細節理解題大多通過語句的同義或反義轉換考查學生對英語語言的理解能力。解題時要特別注意下列幾點:

  1.考生可先看試題,再帶著問題到閱讀材料中尋找正確答案,加強解題的針對性。

  2.如果問題中有not,except,least,never等詞時,要特別留意,不要漏看這些詞或理解錯誤而誤選答案。

  3.問到what,who,when,which,where,according to the author等具體細節時,一定要以文章所談到的內容為據,而不要憑自己的經驗或觀點去選擇答案。

  ◆ 活學活用

  閱讀下列短文,按要求完成讀寫任務

  (2010年山東卷)Ask someone what they have done to help the environment recently and they will almost certainly mention recycling. Recycling in the home is very important of course. However,being forced to recycle often means we already have more material than we need. We are dealing with the results of over-consumption in the greenest way possible,but it would be far better if we did not need to bring so much material home in the first place.

  The total amount of packaging increased by 12% between 1999 and 2005.It now makes up a third of a typical household's waste in the UK.In many supermarkets nowadays food items are packaged twice with plastic and cardboard.

  Too much packaging is doing serious damage to the environment. The UK,for example,is running out of it for carrying this unnecessary waste.If such packaging is burnt,it gives off greenhouse gases which go on to cause the greenhouse effect.Recycling helps,but the process itself uses energy. The solution is not to produce such items in the first place. Food waste is a serious problem,too. Too many supermarkets encourage customers to buy more than they need. However,a few of them are coming round to the idea that this cannot continue,encouraging customers to reuse their plastic bags,for example.

  But this is not just about supermarkets. It is about all of us. We have learned to associate packaging with quality. We have learned to think that something unpackaged is of poor quality. This is especially true of food. But it also applies to a wide range of consumer products,which often have far more packaging than necessary.

  There are signs of hope. As more of us recycle,we are beginning to realize just how much unnecessary material are collecting. We need to face the wastefulness of our consumer culture,but we have a mountain to climb.

  Ⅰ.根據短文,寫一篇30詞左右的摘要

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  Ⅱ.根據所讀短文,選出最佳答案

  1.What does the underlined phrase “over-consumption” refer to?

  A.Using too much packaging.

  B.Recycling too many wastes.

  C.Making more products than necessary.

  D.Having more material than is needed.

  2.The author uses figures in Paragraph 2 to show ________.

  A.the tendency of cutting household waste

  B.the increase of packaging recycling

  C.the rapid growth of super markets

  D.the fact of packaging overuse

  3.According to the text,recycling ________.

  A.helps control the greenhouse effect

  B.means burning packaging for energy

  C.is the solution to gas shortage

  D.leads to a waste of land

  4.What can be inferred from Paragraph 4?

  A.Unpackaged products are of bad quality.

  B.Supermarkets care more about packaging.

  C.It is improper to judge quality by packaging.

  D.Other products are better packaged than food.

  5.What can we learn from the last paragraph?

  A.Fighting wastefulness is difficult.

  B.Needless material is mostly recycled.

  C.People like collecting recyclable waste.

  D.The author is proud of their consumer culture.

  參考答案

  Ⅰ

  Recycling is one way to help environment,but what's most important is that we don't over-consume or pay too much attention to packaging when we are shopping.(27 words)

  Ⅱ

  1.解析:從前句的being forced to recycle often means we already have more material than we need知道我們是在 “過度消費”或“過量消費”。答案:D

  2.解析:increased by 12% between 1999 and 2005說明包裝盒的消費量增長迅速,由此可知答案。答案:D

  3.解析:從Recycling helps可知答案。答案:A

  4.解析:人們習慣了把包裝與產品質量聯系起來,意為包裝不好的東西就意味著品質不好。答案:C

  5.解析:從最后一句We need to face the wastefulness of our consumer culture,but we have a mountain to climb可知答案。答案:A

  2024高考英語質量檢測.......Best wishes to you.Yours sincerely,

  Li Hua

  【參考范文】書面表達(滿分25分):

  One possible version:

  Dear Mr. Brown,

  I’m so sorry that I won’t be able to attend the lecture on the British literature this Sunday morning. But an old classmate of mine will come to see me that day. We haven’t seen each other for quite a long time and I have promised to meet him at the railway station, for he is not familiar with this city.

  As you know, I’m deeply interested in the British literature, so it’s really a pity to miss the lecture. But I wonder if I could borrow the record or have a copy of the PPT. It would mean so much to me to watch the record or PPT and learn what’s covered in your lecture. (116 words)

  Best wishes to you.

  Yours sincerely,

  Li Hua

  書面表達評分細則

  1、本題總分為25分,按5個檔次給分。

  2、評分時,先根據文章的內容和語言初步確定其所屬檔次,然后以該檔次的要求來衡量,確定或調整檔次,最后給分。

  3、詞數少于90和多于120的,從總分中減去2分。

  4、評分時,應注意的主要內容為:內容要點、應用詞匯和語法結構的數量和準確性及上下文的連貫性,根據表達內容的層次適當分段及語言的得體性。

  5、拼寫與標點符號是語言準確性的一個方面。評分時,應視其對交際的影響程度予以考慮。英、美拼寫及詞匯用法均可接受。

  6、如書寫較差,以至影響交際,將分數降低一個檔次。

  各檔次的給分范圍和要求

  0分:信息未能傳達給讀者。

  第一檔:(1—5分):未完成試題規定的任務。

  第二檔:(6—10分):能表達觀點,但不夠充分,很少句子可讀,未恰當完成試題規定的任務。

  第三檔:(11—15分):能表達觀點,但欠充分,語言錯誤較多,基本完成了試題規定的任務。

  第四檔:(16—20分):觀點觀確,陳述合理,有部分語言錯誤,較好地完成了試題規定的任務。

  第五檔:(21—25分):觀點觀確,陳述合理,極少語言錯誤,很好地完成了試題規定的任務25分)

  假如你是李華。你的兩位朋友Tom與Peter幾天前發生了爭吵。3月9日是Peter生日,Tom想送他一個禮物來緩和關系,修復友情,特地發來郵件尋求你的建議。請你根據以下要點給Tom回一封郵件:

  1.禮物選擇:

  2.你的理由;

  3.其它和解建議。

  注意:

  1.詞數100左右:

  2.可適當增加細節,以使行文連貫:

  3.開頭和結尾己給出,不計入總詞數。

  Dear Tom,

  I'm glad to hear that you are considering making up with Peter.

  Best wishes,

  Li Hua

  【參考范文】One possible version

  Dear Tom,

  I’m glad to hear that you are considering making up with Peter. If I were you, I would consider a bike as a birthday present for him.

  As far as I know, Peter is always in poor health so he can take more exercise by riding a bike to build up his body. In the meanwhile, you can often go outing by bike together, which is helpful to rebuild your friendship. Besides, taking a bike is an environmentally-friendly means of transport. It’s convenient for him to get around as well.

  Apart from giving him a gift, you can also adopt other means, such as travelling, seeing a movie, having dinner and going shopping. No matter what you do, being sincere is the most important. I really hope that we can be good friends forever.

  Best wishes,

  Li Hua

  四川省蓬溪縣2024高考英語閱讀理解及書面表達練習(6)

  閱讀下面短文,掌握其大意,從每題所給的A、B、C、D四個選項中,選出最佳選項。

  You’re in a department store and you see a couple of attractive young women looking at a sweater. You listen to their conversation:

  “I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla!They are almost impossible to find. Isn’t it beautiful? And it’s a lot cheaper than the one Sara bought in Rome.”

  They leave and you go over to see this incredible sweater. It’s nice and the price is right. You’ve

  never heard of Lorenzo Bertolla, but those girls looked really stylish. They must know. So, you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes.

  Every day we notice what people are wearing, driving and eating. If the person looks cool, the product seems cool, too. This is the secret of undercover marketing. Companies from Ford to Nike are starting to use it.

  Undercover marketing is important because it reaches people that don’t pay attention to traditional advertising. This is particularly true of the MTV generation—consumers between the age of 18 and 34. It is a golden group. They have a lot of money to spend, but they don’t trust ads.

  So advertising agencies hire young actors to “perform”in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice deceptive (騙人的), but marketing executive Jonathan Ressler calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing.”

  However, one might ask what exactly is “real” about of young women pretending to be enthusiastic about a sweater? Advertising executives would say it’s no less real than an ad. The difference is that you know an ad is trying to persuade you to buy something. You don’t know when a conversation you overhear is just a performance.

  1. The two attractive young women were talking so that they could______. 

  A. get the sweater at a lower price

  B. be heard by people around

  C. be admired by other shoppers

  D. decide on buying the sweater

  2. Lorenzo Bertolla is______. 

  A. a very popular male singer

  B. an advertising agency

  C. a clothing company in Rome

  D. the brand name of a sweater

  3. Which of the following can be inferred from the passage? 

  A. The two girls are in fact employed by the Lorenzo Bertolla Company.

  B. The MTV generation tends to be more easily influenced by ads.

  C. Traditional advertising is becoming less effective because it’s too direct.

  D. Undercover marketing will surely be banned soon by the government.

  4. Which of the following would be the best title for the text?

  A. Two Attractive Shoppers

  B. Lorenzo Bertolla Sweaters

  C. Ways of Advertising

  D. Undercover Marketing

  【參考答案】1—4、BDCD

  細節理解語意轉換法

  ◆ 技巧點撥

  高考試題中的細節理解題大多通過語句的同義或反義轉換考查學生對英語語言的理解能力。解題時要特別注意下列幾點:

  1.考生可先看試題,再帶著問題到閱讀材料中尋找正確答案,加強解題的針對性。

  2.如果問題中有not,except,least,never等詞時,要特別留意,不要漏看這些詞或理解錯誤而誤選答案。

  3.問到what,who,when,which,where,according to the author等具體細節時,一定要以文章所談到的內容為據,而不要憑自己的經驗或觀點去選擇答案。

  ◆ 活學活用

  閱讀下列短文,按要求完成讀寫任務

  (2010年山東卷)Ask someone what they have done to help the environment recently and they will almost certainly mention recycling. Recycling in the home is very important of course. However,being forced to recycle often means we already have more material than we need. We are dealing with the results of over-consumption in the greenest way possible,but it would be far better if we did not need to bring so much material home in the first place.

  The total amount of packaging increased by 12% between 1999 and 2005.It now makes up a third of a typical household's waste in the UK.In many supermarkets nowadays food items are packaged twice with plastic and cardboard.

  Too much packaging is doing serious damage to the environment. The UK,for example,is running out of it for carrying this unnecessary waste.If such packaging is burnt,it gives off greenhouse gases which go on to cause the greenhouse effect.Recycling helps,but the process itself uses energy. The solution is not to produce such items in the first place. Food waste is a serious problem,too. Too many supermarkets encourage customers to buy more than they need. However,a few of them are coming round to the idea that this cannot continue,encouraging customers to reuse their plastic bags,for example.

  But this is not just about supermarkets. It is about all of us. We have learned to associate packaging with quality. We have learned to think that something unpackaged is of poor quality. This is especially true of food. But it also applies to a wide range of consumer products,which often have far more packaging than necessary.

  There are signs of hope. As more of us recycle,we are beginning to realize just how much unnecessary material are collecting. We need to face the wastefulness of our consumer culture,but we have a mountain to climb.

  Ⅰ.根據短文,寫一篇30詞左右的摘要

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  Ⅱ.根據所讀短文,選出最佳答案

  1.What does the underlined phrase “over-consumption” refer to?

  A.Using too much packaging.

  B.Recycling too many wastes.

  C.Making more products than necessary.

  D.Having more material than is needed.

  2.The author uses figures in Paragraph 2 to show ________.

  A.the tendency of cutting household waste

  B.the increase of packaging recycling

  C.the rapid growth of super markets

  D.the fact of packaging overuse

  3.According to the text,recycling ________.

  A.helps control the greenhouse effect

  B.means burning packaging for energy

  C.is the solution to gas shortage

  D.leads to a waste of land

  4.What can be inferred from Paragraph 4?

  A.Unpackaged products are of bad quality.

  B.Supermarkets care more about packaging.

  C.It is improper to judge quality by packaging.

  D.Other products are better packaged than food.

  5.What can we learn from the last paragraph?

  A.Fighting wastefulness is difficult.

  B.Needless material is mostly recycled.

  C.People like collecting recyclable waste.

  D.The author is proud of their consumer culture.

  參考答案

  Ⅰ

  Recycling is one way to help environment,but what's most important is that we don't over-consume or pay too much attention to packaging when we are shopping.(27 words)

  Ⅱ

  1.解析:從前句的being forced to recycle often means we already have more material than we need知道我們是在 “過度消費”或“過量消費”。答案:D

  2.解析:increased by 12% between 1999 and 2005說明包裝盒的消費量增長迅速,由此可知答案。答案:D

  3.解析:從Recycling helps可知答案。答案:A

  4.解析:人們習慣了把包裝與產品質量聯系起來,意為包裝不好的東西就意味著品質不好。答案:C

  5.解析:從最后一句We need to face the wastefulness of our consumer culture,but we have a mountain to climb可知答案。答案:A

  2024高考英語質量檢測.......Best wishes to you.Yours sincerely,

  Li Hua

  【參考范文】書面表達(滿分25分):

  One possible version:

  Dear Mr. Brown,

  I’m so sorry that I won’t be able to attend the lecture on the British literature this Sunday morning. But an old classmate of mine will come to see me that day. We haven’t seen each other for quite a long time and I have promised to meet him at the railway station, for he is not familiar with this city.

  As you know, I’m deeply interested in the British literature, so it’s really a pity to miss the lecture. But I wonder if I could borrow the record or have a copy of the PPT. It would mean so much to me to watch the record or PPT and learn what’s covered in your lecture. (116 words)

  Best wishes to you.

  Yours sincerely,

  Li Hua

  書面表達評分細則

  1、本題總分為25分,按5個檔次給分。

  2、評分時,先根據文章的內容和語言初步確定其所屬檔次,然后以該檔次的要求來衡量,確定或調整檔次,最后給分。

  3、詞數少于90和多于120的,從總分中減去2分。

  4、評分時,應注意的主要內容為:內容要點、應用詞匯和語法結構的數量和準確性及上下文的連貫性,根據表達內容的層次適當分段及語言的得體性。

  5、拼寫與標點符號是語言準確性的一個方面。評分時,應視其對交際的影響程度予以考慮。英、美拼寫及詞匯用法均可接受。

  6、如書寫較差,以至影響交際,將分數降低一個檔次。

  各檔次的給分范圍和要求

  0分:信息未能傳達給讀者。

  第一檔:(1—5分):未完成試題規定的任務。

  第二檔:(6—10分):能表達觀點,但不夠充分,很少句子可讀,未恰當完成試題規定的任務。

  第三檔:(11—15分):能表達觀點,但欠充分,語言錯誤較多,基本完成了試題規定的任務。

  第四檔:(16—20分):觀點觀確,陳述合理,有部分語言錯誤,較好地完成了試題規定的任務。

  第五檔:(21—25分):觀點觀確,陳述合理,極少語言錯誤,很好地完成了試題規定的任務25分)

  假如你是李華。你的兩位朋友Tom與Peter幾天前發生了爭吵。3月9日是Peter生日,Tom想送他一個禮物來緩和關系,修復友情,特地發來郵件尋求你的建議。請你根據以下要點給Tom回一封郵件:

  1.禮物選擇:

  2.你的理由;

  3.其它和解建議。

  注意:

  1.詞數100左右:

  2.可適當增加細節,以使行文連貫:

  3.開頭和結尾己給出,不計入總詞數。

  Dear Tom,

  I'm glad to hear that you are considering making up with Peter.

  Best wishes,

  Li Hua

  【參考范文】One possible version

  Dear Tom,

  I’m glad to hear that you are considering making up with Peter. If I were you, I would consider a bike as a birthday present for him.

  As far as I know, Peter is always in poor health so he can take more exercise by riding a bike to build up his body. In the meanwhile, you can often go outing by bike together, which is helpful to rebuild your friendship. Besides, taking a bike is an environmentally-friendly means of transport. It’s convenient for him to get around as well.

  Apart from giving him a gift, you can also adopt other means, such as travelling, seeing a movie, having dinner and going shopping. No matter what you do, being sincere is the most important. I really hope that we can be good friends forever.

  Best wishes,

  Li Hua

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产成人精品亚洲午夜麻豆| 日韩一区二区三区在线视频| 国产精品综合二区| 丝袜国产日韩另类美女| 国产一区高清在线| 欧美综合亚洲图片综合区| 欧美一区午夜精品| 一级日本不卡的影视| 国产91丝袜在线播放0| 91精品国产免费| 亚洲精品成人在线| 成人国产精品视频| 精品噜噜噜噜久久久久久久久试看| 国产精品免费观看视频| 精品一区二区三区视频| 91免费观看在线| jlzzjlzz欧美大全| 在线视频欧美精品| 国产成人av影院| 国产成人av电影在线观看| 午夜精品一区二区三区三上悠亚 | 亚洲美女免费视频| 国产精品久久久久久一区二区三区| 欧美激情一区在线观看| 亚洲欧洲制服丝袜| 日韩1区2区日韩1区2区| 久久www免费人成看片高清| 国产在线国偷精品产拍免费yy| 国产在线麻豆精品观看| 成人av先锋影音| 日本中文字幕一区| 亚洲国产精品嫩草影院| 日韩精品成人一区二区在线| 夜夜操天天操亚洲| 日韩不卡一二三区| 日本成人超碰在线观看| 国产一区二区三区视频在线播放| 国产永久精品大片wwwapp| 国产91精品精华液一区二区三区| 91色视频在线| 精品国产乱码久久久久久久| 精品粉嫩超白一线天av| 亚洲另类在线视频| 九九**精品视频免费播放| 色哟哟国产精品| 欧美精品一区二区三| 国产精品久久久久婷婷二区次| 亚洲成人中文在线| 国产suv精品一区二区三区| 91久久精品一区二区二区| 久久久久久99精品| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点| 国产成人一区在线| 制服视频三区第一页精品| 亚洲人吸女人奶水| 狠狠色综合日日| 91精品国产色综合久久不卡电影| 亚洲女子a中天字幕| 国产精品自拍一区| 欧美一区二区日韩| 亚洲一线二线三线视频| 国产在线精品一区在线观看麻豆| 91在线丨porny丨国产| 精品免费视频.| 日韩1区2区3区| 欧美丝袜自拍制服另类| 亚洲天堂免费看| 99在线热播精品免费| 久久久久久久免费视频了| 激情综合网最新| 欧美不卡一区二区| 久久国产精品72免费观看| 欧美久久久久久蜜桃| 亚洲一区二区三区视频在线| 91亚洲精品乱码久久久久久蜜桃| 国产精品免费视频网站| 成人av资源站| 亚洲视频香蕉人妖| 色婷婷av一区二区三区之一色屋| 中文字幕一区日韩精品欧美| 国产成人在线视频免费播放| 久久久精品影视| 成人午夜视频网站| 综合色天天鬼久久鬼色| av激情成人网| 一区av在线播放| 宅男在线国产精品| 激情小说欧美图片| 久久久久国产精品麻豆| 国产成人精品网址| 亚洲色图欧洲色图| 欧美色综合影院| 久久er精品视频| 欧美精品一区男女天堂| 国产精品影音先锋| 亚洲欧美日韩一区| 欧美高清视频一二三区 | 91精品国产免费久久综合| 五月开心婷婷久久| 日韩美女视频在线| 国产91丝袜在线观看| 亚洲男人的天堂在线aⅴ视频| 色哟哟亚洲精品| 日本亚洲最大的色成网站www| 亚洲精品一区二区三区四区高清| 成人高清av在线| 亚洲国产精品久久艾草纯爱| 337p亚洲精品色噜噜噜| 国产另类ts人妖一区二区| 中文字幕一区免费在线观看| 7777精品伊人久久久大香线蕉的| 国产在线精品国自产拍免费| 亚洲另类在线视频| 欧美mv和日韩mv的网站| 成人国产精品视频| 蜜臀av一区二区在线免费观看 | 国产成人综合精品三级| 亚洲精品成人悠悠色影视| 日韩欧美激情四射| 99精品偷自拍| 激情久久五月天| 一区二区三区日韩在线观看| 久久久久久久精| 欧美日韩一卡二卡| aaa欧美色吧激情视频| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ| 亚洲欧洲成人精品av97| 日韩欧美国产一区二区三区 | 久久av资源站| 亚洲欧美日韩中文字幕一区二区三区| 日韩女优制服丝袜电影| 色94色欧美sute亚洲线路一久| 精品一区二区精品| 亚洲v中文字幕| 国产精品免费久久久久| 欧美一区二区三区影视| 一本一道久久a久久精品 | 国产精品日产欧美久久久久| 欧美日本一道本| 91蝌蚪porny九色| 懂色av一区二区夜夜嗨| 精品一二三四在线| 麻豆精品视频在线观看| 亚洲一区二区三区四区不卡| 中文字幕一区在线观看| 久久精品亚洲麻豆av一区二区| 欧美高清视频在线高清观看mv色露露十八 | 日韩一区二区三区av| 91在线视频官网| 成人小视频在线| 成人一区在线看| 国产成人精品影视| 国产一区二区三区免费播放| 麻豆精品在线播放| 老汉av免费一区二区三区 | 国产精品视频免费| 久久久无码精品亚洲日韩按摩| 91精品国产欧美一区二区18| 欧美日韩一区在线| 欧美日韩三级一区二区| 欧美亚洲另类激情小说| 欧美日韩综合色| 欧美日韩视频在线第一区| 欧美日韩性生活| 欧美一区二区在线不卡| 日韩精品一区二区三区视频| 精品免费日韩av| 久久久五月婷婷| 国产精品久久久久久久久免费丝袜 | 国产一区二区三区精品欧美日韩一区二区三区| 亚洲va国产va欧美va观看| 亚洲成年人影院| 免费在线观看成人| 国产一区二区三区在线观看精品 | 精品国免费一区二区三区| 精品欧美久久久| 国产精品久久久久婷婷二区次| 亚洲天堂免费在线观看视频| 亚洲一区二区三区四区在线观看| 午夜精品爽啪视频| 美腿丝袜亚洲综合| 国产成人精品影视| 欧美做爰猛烈大尺度电影无法无天| 91豆麻精品91久久久久久| 欧美性色综合网| 日韩女同互慰一区二区| 国产视频在线观看一区二区三区 | 亚洲精品水蜜桃| 日韩av在线发布| 国产麻豆视频精品| 91色porny在线视频| 91.成人天堂一区| 国产亚洲精品aa| 亚洲综合区在线| 国产露脸91国语对白| 在线免费不卡视频| 久久亚洲免费视频| 亚洲一区二区三区自拍| 国内国产精品久久| 欧美在线观看一区|