国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:2 必修1 Unit 2(北師大版含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:2 必修1 Unit 2(北師大版含解析)

  考點規范練2(必修1 Unit 2)

  .閱讀理解

  A

  Japanese sailor Minoru Saito jumped out of the old boat quickly,though he was 77 years old.Cheering crowds greeted him.

  It was in October 2008 that Mr.Saito set off from Yokohama on a trip that he had never thought would be his longest one.He had sailed alone around the world seven times but it was his first time travelling west to east—a challenging route as it goes directly against strong winds and currents(水流),and there is also a risk of crashing into floating icebergs.

  His 28,500-mile journey ran smoothly until Cape Horn,where 30-foot waves led to great damage to his boat and he was saved by the Chilean Coast Guard.He spent the winter months in a small port,repairing damage to his boat;at the darkest moment of the trip,he was worried he might die from stress and the cold.

  It was also while in Chile that bad health delayed his trip even further.He narrowly missed disaster when more problems that developed on his boat required him to stop again for repairs.He would otherwise have sailed exactly to the epicenter(震中)of the 2010 Chile earthquake just as it struck.Although damaged by the flowing tsunami(海嘯),once again his boat survived and following further repairs,Mr.Saito was back on his way.

  For repairs he stopped in Hawaii,but was knocked down in the street by a car,resulting in a knee operation in hospital.He was still there on March 11,2011 when his boat survived another tsunami,caused by the Tohoku earthquake in his homeland.And then,he had patiently to wait for a total of five typhoons to pass through the area before being able to sail on to Japan.

  After the 1080-day journey he sailed in Yokohama port to a hero’s welcome,weighing a little less,but feeling very good.As the oldest person to sail around the world,Mr.Saito would encourage younger generations always to try their best.

  1.Which of the following shows the correct order of the events that happened to Mr.Saito?

  a.A car knocked him down.

  b.He suffered from stress and the cold.

  c.His bad health delayed his journey.

  d.He was saved from the sea.

  e.The first tsunami did damage to his boat.

  A.c-a-d-e-bB.c-d-a-b-e

  C.d-b-c-e-a D.d-c-b-a-e

  2.Where was Mr.Saito when the earthquake in Japan happened?

  A.In Tokyo. B.In Yokohama.

  C.In Cape Horn. D.In Hawaii.

  3.According to the text,Mr.Saito’s trip was slowed down by all the following EXCEPT  .?

  A.typhoons B.icebergs

  C.an operation D.two earthquakes

  4.When Mr.Saito returned to Japan,he appeared  .?

  A.very tired B.quite lonely

  C.in poor health D.in good condition

  B

  I was at Kendriya Vidyalaya in Bambolim,Goa,in the 1980s.On Inspection Day one year,an officer and his team from the Board of Education were coming to see how our school was run.As usual,our teachers asked us to be prepared.

  At the end of the day,Mrs Sushila Tyagi,our Hindi(印地語)and Sanskrit teacher,walked in and told us that the inspector had come and quietly observed the class from the back door.He had also left an adverse remark!That was sad for us.Would we now be punished for having failed our teachers?There were no answers from Mrs Tyagi.Instead,she wrote the Hindi word “dukh” on the blackboard.And then she did something I have never seen a teacher do in my entire school life.She apologized.

  “I am sorry for having taught you something wrong,” she said.“There should be dots between the letters ‘du’ and ‘kh’.I hope you will not make this mistake in future.The inspector told me this in the staffroom and I realized that I used to miss out the dots as I wrote fast.”

  That admission had a significant effect on me.If our teacher can say sorry to us when she is wrong then why can’t we?This incident helped me get rid of two common vices(惡習)— ego(自負)and dishonesty.

  Twenty-three years passed.I had to let my teacher know what that lesson meant to me.I recently located Mrs Sushila Tyagi using the Internet.She was still a teacher and living in Ghaziabad with her family.I went to meet her with my husband.

  She smiled when she heard my story of how her small,decades-old apology had transformed me for good.“It is tough being a teacher,” she said,“But every once in a while,when an old student comes along and tells us that we did something right,it makes up for everything else.”

  5.The underlined word “adverse” in Paragraph 2 probably means “ ”.?

  A.offensive B.unfavorable

  C.encouraging D.unforgettable

  6.At the end of the Inspection Day,Mrs Tyagi  .?

  A.praised the students for their hard work

  B.expressed her disappointment in the students

  C.told the students that she had made a mistake

  D.punished the students for their bad behaviour

  7.What did the author learn from Mrs Tyagi?

  A.Honesty is the best policy.

  B.Comfort is better than pride.

  C.One can never be too careful.

  D.It is better to be safe than sorry.

  8.The author’s words during the visit made Mrs Tyagi feel  .?

  A.guilty B.contented

  C.surprised D.embarrassed

 ?、?七選五

  (2024安徽江淮十校第一次聯考)

  It is important to have good study habits. 1 Here are a few tips to help you in your studies.?

   2 It’s OK to spend a little extra time studying right before a big test,but you don’t want to try to learn everything that night.Give yourself plenty of time to get things done.Figure out when you study best and then study at that time every day,which will make you energetic.?

  Study the most difficult subjects first.Doing this allows you to devote all of that fresh power to the materials that give you the most trouble. 3 ?

  Don’t study in a room that is too hot or too cold,and make sure there is adequate lighting.Be aware of what things take your attention away the most and avoid them at all costs during study time.Don’t do homework in front of the TV.Don’t try to study if you are tired,depressed,angry,or feeling rushed. 4 ?

  Friends can be a great resource.You can compare notes and ask each other questions at the end of a period of study.Friends can also keep you motivated to study.

  It has been proved that short bursts of concentration repeated frequently are more effective than one long period of concentration.Studying for hours on end is boring. 5 ?

  While studying,try to relate the information to things you already know or to your own experiences.Making that connection can make new information more interesting and memorable.

  A.So you can save up more time.

  B.Schedule some daily study time.

  C.And it stresses out your body and mind.

  D.Make some changes in your study habits.

  E.It is worthwhile spending more time on the harder subjects.

  F.With the proper study skills,you can significantly improve your grades.

  G.It is better to study when your brain is not affected by other emotional issues.

  Ⅲ.書面表達

  生活中人們常常需要做出決定,一些決定會對其產生重大影響,請敘述你曾經做出的一個對你產生重大影響的決定,并簡要說明你的啟示或感受,用英文寫一篇100詞左右的短文。

  注意:開頭已給出,不計詞數。

  In life people make many important decisions.

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  考點規范練2

  .1.C 排序題。根據第三段的內容可知,最先發生的事件是他在Cape Horn,30英尺的大浪毀了他的船,他被Chilean Coast Guard所救,即d項所表達的內容;接著在那兒過冬,他擔心自己會因壓力和寒冷而死,即b項所表達的內容;再由第四段可知,隨后他的不良健康狀況讓他拖延了旅行,即c項表達內容;同一段后面說明了他的小船在后來的海嘯中逃生,即e項表達內容;最后根據第五段內容可知,他在夏威夷修理船只時差點被一輛車撞死,即a項的內容。故選C項。

  2.D 細節理解題。根據第五段內容可知,2011年3月11日日本發生海嘯地震時他因被一輛車撞了而在夏威夷住院,故選D項。

  3.B 細節理解題。文章中說明了因臺風、地震及他住院手術而延誤行程,沒有談及因冰山而延誤,故選B項。

  4.D 推理判斷題。根據最后一段中“After the 1080-day journey he sailed in Yokohama port to a hero’s welcome,weighing a little less,but feeling very good.”可知,他回到日本時感覺很好,故選D項。

  5.B 詞義猜測題。由第二段中的“That was sad for us.Would we now be punished for having failed our teachers?”可推斷,檢查員對作者所在學校的班級給出了不利的評論,故選B項。

  6.C 細節理解題。由第三段的“I am sorry for having taught you something wrong...”可知,在檢查日即將結束時,老師向學生承認自己犯了一個錯誤。

  7.A 推理判斷題。由第四段中的“If our teacher can say sorry to us when she is wrong then why can’t we?...get rid of two common vices(惡習)—ego(自負) and dishonesty.”可推斷出,作者從老師身上學到了“誠實為上策”的道理。

  8.B 推理判斷題。由最后一段末的“...it makes up for everything else.”可推斷,作者拜訪老師時說的話使老師感到很滿足。

  .1~5 FBEGC

 ?、?One possible version:

  In life people make many important decisions.Right decisions are so important that they affect us greatly.?

  My latest decision was made when I entered Senior 3 in Miss Zhang’s English class.Since I was not good at English,Miss Zhang asked me to listen attentively in class and put down some important notes.But I was never a good listener.I went on my own way ignoring her suggestion completely until Miss Zhang had a talk with me.She made me realize the importance of note taking.Then I decided to follow her to take notes in her class.Since then,my English has improved greatly.

  From this experience,I have realized a good decision benefits people.We should learn to take people’s advice and do the right thing.

  考點規范練2(必修1 Unit 2)

  .閱讀理解

  A

  Japanese sailor Minoru Saito jumped out of the old boat quickly,though he was 77 years old.Cheering crowds greeted him.

  It was in October 2008 that Mr.Saito set off from Yokohama on a trip that he had never thought would be his longest one.He had sailed alone around the world seven times but it was his first time travelling west to east—a challenging route as it goes directly against strong winds and currents(水流),and there is also a risk of crashing into floating icebergs.

  His 28,500-mile journey ran smoothly until Cape Horn,where 30-foot waves led to great damage to his boat and he was saved by the Chilean Coast Guard.He spent the winter months in a small port,repairing damage to his boat;at the darkest moment of the trip,he was worried he might die from stress and the cold.

  It was also while in Chile that bad health delayed his trip even further.He narrowly missed disaster when more problems that developed on his boat required him to stop again for repairs.He would otherwise have sailed exactly to the epicenter(震中)of the 2010 Chile earthquake just as it struck.Although damaged by the flowing tsunami(海嘯),once again his boat survived and following further repairs,Mr.Saito was back on his way.

  For repairs he stopped in Hawaii,but was knocked down in the street by a car,resulting in a knee operation in hospital.He was still there on March 11,2011 when his boat survived another tsunami,caused by the Tohoku earthquake in his homeland.And then,he had patiently to wait for a total of five typhoons to pass through the area before being able to sail on to Japan.

  After the 1080-day journey he sailed in Yokohama port to a hero’s welcome,weighing a little less,but feeling very good.As the oldest person to sail around the world,Mr.Saito would encourage younger generations always to try their best.

  1.Which of the following shows the correct order of the events that happened to Mr.Saito?

  a.A car knocked him down.

  b.He suffered from stress and the cold.

  c.His bad health delayed his journey.

  d.He was saved from the sea.

  e.The first tsunami did damage to his boat.

  A.c-a-d-e-bB.c-d-a-b-e

  C.d-b-c-e-a D.d-c-b-a-e

  2.Where was Mr.Saito when the earthquake in Japan happened?

  A.In Tokyo. B.In Yokohama.

  C.In Cape Horn. D.In Hawaii.

  3.According to the text,Mr.Saito’s trip was slowed down by all the following EXCEPT  .?

  A.typhoons B.icebergs

  C.an operation D.two earthquakes

  4.When Mr.Saito returned to Japan,he appeared  .?

  A.very tired B.quite lonely

  C.in poor health D.in good condition

  B

  I was at Kendriya Vidyalaya in Bambolim,Goa,in the 1980s.On Inspection Day one year,an officer and his team from the Board of Education were coming to see how our school was run.As usual,our teachers asked us to be prepared.

  At the end of the day,Mrs Sushila Tyagi,our Hindi(印地語)and Sanskrit teacher,walked in and told us that the inspector had come and quietly observed the class from the back door.He had also left an adverse remark!That was sad for us.Would we now be punished for having failed our teachers?There were no answers from Mrs Tyagi.Instead,she wrote the Hindi word “dukh” on the blackboard.And then she did something I have never seen a teacher do in my entire school life.She apologized.

  “I am sorry for having taught you something wrong,” she said.“There should be dots between the letters ‘du’ and ‘kh’.I hope you will not make this mistake in future.The inspector told me this in the staffroom and I realized that I used to miss out the dots as I wrote fast.”

  That admission had a significant effect on me.If our teacher can say sorry to us when she is wrong then why can’t we?This incident helped me get rid of two common vices(惡習)— ego(自負)and dishonesty.

  Twenty-three years passed.I had to let my teacher know what that lesson meant to me.I recently located Mrs Sushila Tyagi using the Internet.She was still a teacher and living in Ghaziabad with her family.I went to meet her with my husband.

  She smiled when she heard my story of how her small,decades-old apology had transformed me for good.“It is tough being a teacher,” she said,“But every once in a while,when an old student comes along and tells us that we did something right,it makes up for everything else.”

  5.The underlined word “adverse” in Paragraph 2 probably means “ ”.?

  A.offensive B.unfavorable

  C.encouraging D.unforgettable

  6.At the end of the Inspection Day,Mrs Tyagi  .?

  A.praised the students for their hard work

  B.expressed her disappointment in the students

  C.told the students that she had made a mistake

  D.punished the students for their bad behaviour

  7.What did the author learn from Mrs Tyagi?

  A.Honesty is the best policy.

  B.Comfort is better than pride.

  C.One can never be too careful.

  D.It is better to be safe than sorry.

  8.The author’s words during the visit made Mrs Tyagi feel  .?

  A.guilty B.contented

  C.surprised D.embarrassed

 ?、?七選五

  (2024安徽江淮十校第一次聯考)

  It is important to have good study habits. 1 Here are a few tips to help you in your studies.?

   2 It’s OK to spend a little extra time studying right before a big test,but you don’t want to try to learn everything that night.Give yourself plenty of time to get things done.Figure out when you study best and then study at that time every day,which will make you energetic.?

  Study the most difficult subjects first.Doing this allows you to devote all of that fresh power to the materials that give you the most trouble. 3 ?

  Don’t study in a room that is too hot or too cold,and make sure there is adequate lighting.Be aware of what things take your attention away the most and avoid them at all costs during study time.Don’t do homework in front of the TV.Don’t try to study if you are tired,depressed,angry,or feeling rushed. 4 ?

  Friends can be a great resource.You can compare notes and ask each other questions at the end of a period of study.Friends can also keep you motivated to study.

  It has been proved that short bursts of concentration repeated frequently are more effective than one long period of concentration.Studying for hours on end is boring. 5 ?

  While studying,try to relate the information to things you already know or to your own experiences.Making that connection can make new information more interesting and memorable.

  A.So you can save up more time.

  B.Schedule some daily study time.

  C.And it stresses out your body and mind.

  D.Make some changes in your study habits.

  E.It is worthwhile spending more time on the harder subjects.

  F.With the proper study skills,you can significantly improve your grades.

  G.It is better to study when your brain is not affected by other emotional issues.

  Ⅲ.書面表達

  生活中人們常常需要做出決定,一些決定會對其產生重大影響,請敘述你曾經做出的一個對你產生重大影響的決定,并簡要說明你的啟示或感受,用英文寫一篇100詞左右的短文。

  注意:開頭已給出,不計詞數。

  In life people make many important decisions.

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  ?

  考點規范練2

  .1.C 排序題。根據第三段的內容可知,最先發生的事件是他在Cape Horn,30英尺的大浪毀了他的船,他被Chilean Coast Guard所救,即d項所表達的內容;接著在那兒過冬,他擔心自己會因壓力和寒冷而死,即b項所表達的內容;再由第四段可知,隨后他的不良健康狀況讓他拖延了旅行,即c項表達內容;同一段后面說明了他的小船在后來的海嘯中逃生,即e項表達內容;最后根據第五段內容可知,他在夏威夷修理船只時差點被一輛車撞死,即a項的內容。故選C項。

  2.D 細節理解題。根據第五段內容可知,2011年3月11日日本發生海嘯地震時他因被一輛車撞了而在夏威夷住院,故選D項。

  3.B 細節理解題。文章中說明了因臺風、地震及他住院手術而延誤行程,沒有談及因冰山而延誤,故選B項。

  4.D 推理判斷題。根據最后一段中“After the 1080-day journey he sailed in Yokohama port to a hero’s welcome,weighing a little less,but feeling very good.”可知,他回到日本時感覺很好,故選D項。

  5.B 詞義猜測題。由第二段中的“That was sad for us.Would we now be punished for having failed our teachers?”可推斷,檢查員對作者所在學校的班級給出了不利的評論,故選B項。

  6.C 細節理解題。由第三段的“I am sorry for having taught you something wrong...”可知,在檢查日即將結束時,老師向學生承認自己犯了一個錯誤。

  7.A 推理判斷題。由第四段中的“If our teacher can say sorry to us when she is wrong then why can’t we?...get rid of two common vices(惡習)—ego(自負) and dishonesty.”可推斷出,作者從老師身上學到了“誠實為上策”的道理。

  8.B 推理判斷題。由最后一段末的“...it makes up for everything else.”可推斷,作者拜訪老師時說的話使老師感到很滿足。

  .1~5 FBEGC

  Ⅲ.One possible version:

  In life people make many important decisions.Right decisions are so important that they affect us greatly.?

  My latest decision was made when I entered Senior 3 in Miss Zhang’s English class.Since I was not good at English,Miss Zhang asked me to listen attentively in class and put down some important notes.But I was never a good listener.I went on my own way ignoring her suggestion completely until Miss Zhang had a talk with me.She made me realize the importance of note taking.Then I decided to follow her to take notes in her class.Since then,my English has improved greatly.

  From this experience,I have realized a good decision benefits people.We should learn to take people’s advice and do the right thing.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      中文字幕五月欧美| 日韩一区二区三区视频在线| 午夜影院在线观看欧美| 国产美女精品一区二区三区| 欧洲一区在线电影| 中文在线一区二区| 国产精品1024| 亚洲三级在线免费观看| 国产成人亚洲综合a∨猫咪| 欧美国产日本韩| 国产自产v一区二区三区c| 欧美精品tushy高清| 日韩中文字幕亚洲一区二区va在线| 18欧美乱大交hd1984| ...xxx性欧美| 国产蜜臀97一区二区三区| 精品国产乱码久久久久久影片| 日韩精品一区二| 亚洲欧美色图小说| 国产高清视频一区| 亚洲.国产.中文慕字在线| 色哟哟一区二区在线观看| 亚洲色图在线播放| 久久66热re国产| 亚洲一区影音先锋| 久久精品人人做人人综合| 亚洲第一二三四区| 欧美日韩1区2区| 麻豆国产欧美日韩综合精品二区| 欧美精品在线一区二区| 韩国毛片一区二区三区| 久久精品人人做人人综合| 国产自产v一区二区三区c| 国产日本一区二区| 国产精品国产三级国产有无不卡 | 欧美精选一区二区| 一区二区三区蜜桃网| 久久精品国产久精国产爱| 欧美精品一区二区三区久久久| 韩国v欧美v亚洲v日本v| 精品国产乱码久久久久久图片| 成人免费视频免费观看| 一区二区三区.www| 精品99999| 欧美性一区二区| 国产成人三级在线观看| 亚洲欧美日韩一区二区 | 91香蕉视频黄| 国产精品丝袜一区| 欧美日韩夫妻久久| 亚洲成人av福利| 久久久精品免费免费| 日韩专区中文字幕一区二区| 国产亚洲欧洲997久久综合| 国产99久久久国产精品免费看| 国产精品一区免费视频| 欧美一区二区高清| av在线不卡电影| 久久精品一区二区三区不卡牛牛 | 91小视频免费观看| 国产精品久久久久久久久果冻传媒| 91一区二区三区在线观看| 国产午夜精品在线观看| 99re成人在线| 国产激情一区二区三区桃花岛亚洲| 久久久综合激的五月天| 欧美剧情片在线观看| 色综合色综合色综合色综合色综合| 精品国产一区二区三区忘忧草| 欧美日韩成人激情| a级精品国产片在线观看| 久久疯狂做爰流白浆xx| 丝袜亚洲另类欧美综合| 亚洲在线视频网站| 亚洲欧美视频一区| 亚洲欧美在线观看| 欧美色男人天堂| 国产精品一区二区视频| 青青草97国产精品免费观看无弹窗版 | 蜜臀a∨国产成人精品| 蜜臀91精品一区二区三区| 午夜激情久久久| aaa亚洲精品| 国产老妇另类xxxxx| 亚洲三级电影网站| 中文字幕日本不卡| 91麻豆精品国产91久久久更新时间| 91丨九色丨国产丨porny| youjizz国产精品| 9久草视频在线视频精品| 国产精品羞羞答答xxdd| 国产美女久久久久| 日韩精品国产精品| 奇米四色…亚洲| 美国欧美日韩国产在线播放| 久久97超碰色| 久久精品噜噜噜成人88aⅴ | 一区二区三区免费在线观看| www.成人在线| 狠狠v欧美v日韩v亚洲ⅴ| 亚洲.国产.中文慕字在线| 美女视频黄a大片欧美| 亚洲一区av在线| 理论片日本一区| 国产三级一区二区三区| 国产精品伦理在线| 欧美夫妻性生活| 91在线porny国产在线看| 亚洲一区二区三区在线播放| 国产亚洲一区二区在线观看| 蜜桃传媒麻豆第一区在线观看| 极品少妇xxxx精品少妇偷拍| 亚洲国产视频在线| 国产综合久久久久久鬼色| 91小视频在线观看| 精品国产免费久久| 亚洲综合丝袜美腿| 国产伦精品一区二区三区视频青涩 | 日本一区二区免费在线观看视频| 国产精品护士白丝一区av| 国产网红主播福利一区二区| 精品亚洲porn| 国产视频视频一区| 久久久久久久久久久黄色| 一区二区三区四区蜜桃 | 日韩精品中文字幕在线不卡尤物| 日本一区二区三区视频视频| 日韩精品一级中文字幕精品视频免费观看 | 午夜一区二区三区视频| 国产一区二区三区精品视频| 欧美tk—视频vk| 亚洲日本va午夜在线电影| 青青草原综合久久大伊人精品 | 久久亚洲欧美国产精品乐播 | 亚洲欧洲三级电影| 美国三级日本三级久久99| 激情欧美日韩一区二区| 欧美高清dvd| 亚洲最大色网站| 亚洲成av人片在线观看无码| 99视频精品全部免费在线| 国产欧美精品一区| 一区二区三区鲁丝不卡| a4yy欧美一区二区三区| 亚洲国产精品高清| 亚洲国产裸拍裸体视频在线观看乱了| 成人激情小说网站| 国产婷婷一区二区| 亚洲成人7777| 丰满白嫩尤物一区二区| 精品一区二区三区久久久| 欧美一区二区视频在线观看2022| 午夜婷婷国产麻豆精品| 欧美日韩国产综合一区二区 | 综合久久久久久| 中文字幕一区二区三| 久久网站热最新地址| 成人精品视频一区二区三区 | 极品少妇xxxx偷拍精品少妇| 欧美成人a视频| 国产久卡久卡久卡久卡视频精品| 精品国内片67194| 国产一区二区三区不卡在线观看| 久久久精品国产99久久精品芒果 | 日韩成人伦理电影在线观看| 国产成人精品一区二| 国产色产综合色产在线视频| 高清不卡一区二区在线| 亚洲欧洲精品一区二区三区不卡 | 欧美午夜不卡在线观看免费| a亚洲天堂av| 亚洲综合成人在线| 国产丶欧美丶日本不卡视频| 一本色道久久综合亚洲91| 中文无字幕一区二区三区| 国产综合色在线| 欧美体内she精高潮| 亚洲精品乱码久久久久久日本蜜臀| 99精品视频在线播放观看| 精品毛片乱码1区2区3区| 国产一区二区电影| 亚洲伦理在线精品| 日韩欧美www| 色狠狠桃花综合| 久久狠狠亚洲综合| 亚洲色图另类专区| 日韩午夜精品电影| 91视频免费播放| 久久99国产精品久久| 自拍偷拍亚洲欧美日韩| 日韩免费一区二区三区在线播放| av成人老司机| 精品制服美女久久| 久久久久九九视频| 欧美探花视频资源| 成人午夜av影视| 免费高清在线一区| 亚洲一区二区视频在线观看| 日本一区免费视频| 欧美日韩中文国产|