国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【三維設計】2024屆高考英語二輪復習(通用版)練習:第2板塊題型3 閱讀理解推理判斷題專練(1)(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【三維設計】2024屆高考英語二輪復習(通用版)練習:第2板塊題型3 閱讀理解推理判斷題專練(1)(含解析)

  閱讀理解推理判斷題專練(一)

  (題干加黑的為推理判斷題)

  A

  (2024·合肥市高三教學質檢) I don't think I can recall a time

  when I wasn't aware of the beauty of the ocean. Growing

  up in Australia, I had the good fortune of having the sea at my side. The first time I went to Halfmoon Bay. I_suddenly_had_the_feeling_of_not_being_able_to_feel_the_ground_with_my_feet_anymore.

  For my 10th birthday, my sister and I were taken out to the Great Barrier Reef. There were fish in different colors, caves and layers of coral. They made such an impression on me. When I learned that only 1 percent of Australia's Coral Sea was protected, I was shocked. Australian marine (海洋的)

  life is particularly important because the reefs have more marine species than any other country on earth. But sadly, only 45% of the world's reefs are considered healthy.

  This statistic is depressing, so it's important for us to do everything to protect them. The hope that the Coral Sea remains a complete eco-system has led me to take action. I've become involved with the Protect Our Coral Sea activity, which aims to create the largest marine park in the world. It would serve as a place where the ocean's species will all have a safe place forever.

  Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the movement. Angus also shares many beautiful childhood memories of the ocean as a young boy, who grew up sailing, admiring the beauty of the ocean, and trying to find the

  secrets of ocean species.

  1.From the underlined sentence in Para.1, we can learn the author ________.

  A.seldom went surfing at the sea

  B.forgot his experiences about the ocean

  C.never went back to his hometown

  D.had a wonderful impression of Halfmoon Bay

  2.According to the second paragraph, Australian marine life ________.

  A.is escaping from the Coral Sea gradually

  B.depends on reefs for living greatly

  C.may be faced with danger

  D.is protected better than that in other oceans

  3.The Protect Our Coral Sea activity is intended to ________.

  A.contribute to a complete eco-system

  B.prevent more marine species from

  being endangered

  C.set up a large nature reserve for reefs

  D.raise more teenagers' environmental awareness

  4.Angus and the author created a little video to ________.

  A.urge more people to take action to protect the marine species

  B.inspire more people to explore the secret of the

  ocean

  C.share their childhood experiences about the ocean

  D.bring back to people their memory of ocean species

  B

  (2024·濟南市3月高考模擬) Thrift stores are a refuge

  (避難所) for countless items from landing in garbage piles. Value Village, for example, saves more than 650 million pounds of clothing from landfills (垃圾填埋場)

  each year,

  making it one of the largest recyclers of used garments in the world. Their stores give a second life to 1.8 million pounds of clothes every day, which is equal to 600 mid-sized cars. Almost 100 percent of clothing and textiles are recyclable, yet 85 percent of it ends up in landfills. It's estimated that the average person throws away 70 pounds of clothing a year.

  Lindsay Coulter is the so-called

  “Queen of Green”

  with the David Suzuki Foundation, educating people on how to live a greener life by making changes around the house. She says that donating and shopping at thrift stores is an excellent way to exercise all three of the three Rs: reduce, reuse and recycle. She says, “Whether it's a purse or a pair of shoes, it's really worth considering going to thrift stores as another point of contact to help reduce your consumption.”

  Coulter points out that since landfills are air-tight, textiles take longer to break down. “I'd imagine things like an old towel, a rag or an old

  T-shirt will last a really long time,” she says. The beauty of thrift shopping is that the supply is never-ending, so if you don't find what you're looking for one day, it's likely to show up in no time.

  One person who knows this quite well is Jodi Jacyk, costume specialist in the theatre and film department at the University of British Columbia. She says the majority of items for the university's productions are purchased second-hand. Because of her shrinking budget, items like clothing and shoes are thrifted from Value Village.

  “We are constantly thrifting and we reuse costumes for many years. Thrift shopping is a much easier, cheaper way to do things.”

  she says.

  The next time you need to lighten your closet, take the opportunity to go thrift shopping to lighten both your carbon footprint and your financial burden at the same time.

  5.What is a

  “thrift store”

  according to the text?

  A.It deals with daily garbage.

  B.It sells second-hand items.

  C.It exchanges new clothes.

  $來&源:D.It donates used items.

  6.Why did Lindsay Coulter advise shopping at thrift stores?

  A.To be friendly to environment.

  B.To make a change of lifestyle.

  C.To reduce the cost of the family.

  D.To collect money for the Foundation.

  7.What do we know about Jodi Jacyk?

  A.She doesn't budget carefully.

  B.She complains a lot about her job.

  C.She is a fan of thrift shopping.

  D.She is known as

  “Queen of Green”.

  8.What is the author's attitude toward thrift shopping?

  A.Conservative.  B.Cautious.

  C.Doubtful.

  D.Supportive.

  C

  “Food in France is still primarily about pleasure,” says Mark Singer, technical director of cuisine at Le Cordon Bleu in Paris. “Cooking and eating are both pastimes (消遣) and pleasure.” The French might start their day with bread, butter, jam, and perhaps something hot to drink — it's a time of the day when the whole family can be united. Singer, born in Philadelphia, has lived in France for more than 40 years.

  “Although things have changed greatly in the past 20 years when it comes to food in the country,” he says, “and what was a big affair with eating has been slowly softened up, there are still events in the year, like birthdays and New Year's Eve and Christmas Eve that are still really anchored in traditional food and cooking. But it's not every day.”

  Some people think French food life may be a performance,_adds Jennifer Berg, director of graduate food studies at New York University. “They want to believe that France is this nation where people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food. The reality is most croissants (羊角面包) are factory-made, and most people are buying convenience food, except for the very small group of people in high society. But part of our identity relies on believing that myth.”

  In Italy, as in France, takeout is still relatively rare. “Eating fast is not at all part of our culture,” says Marco Bolasco, editorial director of Slow Food and an Italian food expert. Our meals are relaxed, even during a lunch break. Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure, he says. An Italian child's first experience with food is not small round cakes or rice or eggs, but probably ice cream, notes Bolasco. Status and wealth play less of a role in food.

  9.How have things about French food changed?

  A.People prefer to cook at home.

  B.More people choose to eat out.

  C.Traditional food is less frequently cooked.

  D.People eat faster than before.

  10.What does the underlined word “performance” in Paragraph 3 refer to?

  A.A bother.

  B.A play.

  C.A hobby.

  D.A routine.

  11.Why is Italian food compared with French food in the last paragraph?

  A.To show the advantages of Italian food.

  B.To prove the differences between them.

  C.To reflect the customs of Italian food.

  D.To indicate the common points of the two.

  12.What's the main idea of the passage?

  A.Food as identity.

  B.Food as pleasure.

  C.Food as survival.

  D.Food as status.

  推理判斷題專練(一)

  A

  語篇解讀:本文是一篇記敘文。文章向我們介紹了澳大利亞的海洋生物面臨的危機以及作者為此所做的一些努力。

  1.選D 句意猜測題。根據第一段中的“I don't think I can recall a time

  when I wasn't aware of the beauty of the ocean.”和“I had the good fortune of having the sea at my side.”可知,作者認為大海很美,自己很幸運能經常看到海,故畫線句應是對半月灣的贊美。D項符合文意。故選D。

  2.選C 推理判斷題。根據第二段“When I learned that only 1 percent of

  ... are considered healthy.”可推知,澳大利亞的海洋生命可能面臨危險。故選C。

  3.選B 推理判斷題。根據第三段“I've become involved

  ... a safe place forever.”可推知,這項活動的目的是創造一個為海洋生物提供永久安全的地方,阻止更多的海洋物種滅絕。故選B。

  4.選A 細節理解題。根據第四段“Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the movement.”可知,拍攝視頻是為了激勵人們去采取行動保護海洋生物。故選A。

  B

  語篇解讀:本文是一篇說明文。“舊貨店”在當今很受歡迎。這個商店對人們丟棄的垃圾進行再循環和再利用,這種做法對環境有很大的好處。

  5.選B 細節理解題。根據第一段“Their stores give a second life to 1.8 million pounds of clothes every day, which is equal to 600 mid-sized cars.”可知,舊貨店是一個賣二手商品的店鋪。故B項符合題意。

  6.選A 推理判斷題。根據文章第二段內容可知,Lindsay Coulter提倡在舊貨店買商品并把自己不用的東西捐贈給舊貨店,這樣就實現了三R,即減少原料、重新利用和物品回收。由此可知,Lindsay Coulter是一個愛護環境的人,她這些建議有益于環保。故A項符合題意。

  7.選C 推理判斷題。根據文章倒數第二段內容可知。Jodi為上大學準備的大多數物品都是二手的。因為自己預算的縮減,像服裝和鞋這類東西都是從Value Village購買的。多年來Jodi一直不斷地淘舊貨,她認為去舊貨店買二手物品是一種便捷且便宜的方式。由此可知,Jodi也是一個舊貨迷。故C項符合題意。

  8.選D 觀點態度題。根據文章最后一段內容可知,下一次當你需要清理衣柜的時候,把你的舊物賣給舊貨店,這樣既可以減輕你的碳排放量,同時也可以減輕你的財政負擔。由此可知,作者對舊貨店的態度是支持的。A項意為“保守的”;B項意為“謹慎的”;C項意為“懷疑的”;D項意為“支持的”。故D項符合題意。

  C

  語篇解讀:本文為說明文。作者通過專家的話語來說明法國人和意大利人對于食物是一種享受生活的態度。

  9.選C 推理判斷題。根據第二段的內容可知,法國傳統美食受到沖擊,人們只是偶爾在重大節日中才去享用傳統美食,并不是每一天,故選擇C。

  10.選A 詞義猜測題。由第三段“people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food”可知,此處應是指部分人認為法國傳統烹飪比較繁瑣。故此處performance指“麻煩”。故選A。

  11.選D 推理判斷題。由最后一段的“In Italy, as in France”,再結合第一段中的“Food in France is still primarily about pleasure”和最后一段中的“Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知,作者比較這兩種食物的目的是找出二者的共同點,闡明主旨,故選D。

  12.選B 主旨大意題。由文中第一段的“Food in France is still primarily about pleasure”,“Cooking and eating are both pastimes(消遣) and pleasure”以及“Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知答案。

  閱讀理解推理判斷題專練(一)

  (題干加黑的為推理判斷題)

  A

  (2024·合肥市高三教學質檢) I don't think I can recall a time

  when I wasn't aware of the beauty of the ocean. Growing

  up in Australia, I had the good fortune of having the sea at my side. The first time I went to Halfmoon Bay. I_suddenly_had_the_feeling_of_not_being_able_to_feel_the_ground_with_my_feet_anymore.

  For my 10th birthday, my sister and I were taken out to the Great Barrier Reef. There were fish in different colors, caves and layers of coral. They made such an impression on me. When I learned that only 1 percent of Australia's Coral Sea was protected, I was shocked. Australian marine (海洋的)

  life is particularly important because the reefs have more marine species than any other country on earth. But sadly, only 45% of the world's reefs are considered healthy.

  This statistic is depressing, so it's important for us to do everything to protect them. The hope that the Coral Sea remains a complete eco-system has led me to take action. I've become involved with the Protect Our Coral Sea activity, which aims to create the largest marine park in the world. It would serve as a place where the ocean's species will all have a safe place forever.

  Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the movement. Angus also shares many beautiful childhood memories of the ocean as a young boy, who grew up sailing, admiring the beauty of the ocean, and trying to find the

  secrets of ocean species.

  1.From the underlined sentence in Para.1, we can learn the author ________.

  A.seldom went surfing at the sea

  B.forgot his experiences about the ocean

  C.never went back to his hometown

  D.had a wonderful impression of Halfmoon Bay

  2.According to the second paragraph, Australian marine life ________.

  A.is escaping from the Coral Sea gradually

  B.depends on reefs for living greatly

  C.may be faced with danger

  D.is protected better than that in other oceans

  3.The Protect Our Coral Sea activity is intended to ________.

  A.contribute to a complete eco-system

  B.prevent more marine species from

  being endangered

  C.set up a large nature reserve for reefs

  D.raise more teenagers' environmental awareness

  4.Angus and the author created a little video to ________.

  A.urge more people to take action to protect the marine species

  B.inspire more people to explore the secret of the

  ocean

  C.share their childhood experiences about the ocean

  D.bring back to people their memory of ocean species

  B

  (2024·濟南市3月高考模擬) Thrift stores are a refuge

  (避難所) for countless items from landing in garbage piles. Value Village, for example, saves more than 650 million pounds of clothing from landfills (垃圾填埋場)

  each year,

  making it one of the largest recyclers of used garments in the world. Their stores give a second life to 1.8 million pounds of clothes every day, which is equal to 600 mid-sized cars. Almost 100 percent of clothing and textiles are recyclable, yet 85 percent of it ends up in landfills. It's estimated that the average person throws away 70 pounds of clothing a year.

  Lindsay Coulter is the so-called

  “Queen of Green”

  with the David Suzuki Foundation, educating people on how to live a greener life by making changes around the house. She says that donating and shopping at thrift stores is an excellent way to exercise all three of the three Rs: reduce, reuse and recycle. She says, “Whether it's a purse or a pair of shoes, it's really worth considering going to thrift stores as another point of contact to help reduce your consumption.”

  Coulter points out that since landfills are air-tight, textiles take longer to break down. “I'd imagine things like an old towel, a rag or an old

  T-shirt will last a really long time,” she says. The beauty of thrift shopping is that the supply is never-ending, so if you don't find what you're looking for one day, it's likely to show up in no time.

  One person who knows this quite well is Jodi Jacyk, costume specialist in the theatre and film department at the University of British Columbia. She says the majority of items for the university's productions are purchased second-hand. Because of her shrinking budget, items like clothing and shoes are thrifted from Value Village.

  “We are constantly thrifting and we reuse costumes for many years. Thrift shopping is a much easier, cheaper way to do things.”

  she says.

  The next time you need to lighten your closet, take the opportunity to go thrift shopping to lighten both your carbon footprint and your financial burden at the same time.

  5.What is a

  “thrift store”

  according to the text?

  A.It deals with daily garbage.

  B.It sells second-hand items.

  C.It exchanges new clothes.

  $來&源:D.It donates used items.

  6.Why did Lindsay Coulter advise shopping at thrift stores?

  A.To be friendly to environment.

  B.To make a change of lifestyle.

  C.To reduce the cost of the family.

  D.To collect money for the Foundation.

  7.What do we know about Jodi Jacyk?

  A.She doesn't budget carefully.

  B.She complains a lot about her job.

  C.She is a fan of thrift shopping.

  D.She is known as

  “Queen of Green”.

  8.What is the author's attitude toward thrift shopping?

  A.Conservative.  B.Cautious.

  C.Doubtful.

  D.Supportive.

  C

  “Food in France is still primarily about pleasure,” says Mark Singer, technical director of cuisine at Le Cordon Bleu in Paris. “Cooking and eating are both pastimes (消遣) and pleasure.” The French might start their day with bread, butter, jam, and perhaps something hot to drink — it's a time of the day when the whole family can be united. Singer, born in Philadelphia, has lived in France for more than 40 years.

  “Although things have changed greatly in the past 20 years when it comes to food in the country,” he says, “and what was a big affair with eating has been slowly softened up, there are still events in the year, like birthdays and New Year's Eve and Christmas Eve that are still really anchored in traditional food and cooking. But it's not every day.”

  Some people think French food life may be a performance,_adds Jennifer Berg, director of graduate food studies at New York University. “They want to believe that France is this nation where people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food. The reality is most croissants (羊角面包) are factory-made, and most people are buying convenience food, except for the very small group of people in high society. But part of our identity relies on believing that myth.”

  In Italy, as in France, takeout is still relatively rare. “Eating fast is not at all part of our culture,” says Marco Bolasco, editorial director of Slow Food and an Italian food expert. Our meals are relaxed, even during a lunch break. Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure, he says. An Italian child's first experience with food is not small round cakes or rice or eggs, but probably ice cream, notes Bolasco. Status and wealth play less of a role in food.

  9.How have things about French food changed?

  A.People prefer to cook at home.

  B.More people choose to eat out.

  C.Traditional food is less frequently cooked.

  D.People eat faster than before.

  10.What does the underlined word “performance” in Paragraph 3 refer to?

  A.A bother.

  B.A play.

  C.A hobby.

  D.A routine.

  11.Why is Italian food compared with French food in the last paragraph?

  A.To show the advantages of Italian food.

  B.To prove the differences between them.

  C.To reflect the customs of Italian food.

  D.To indicate the common points of the two.

  12.What's the main idea of the passage?

  A.Food as identity.

  B.Food as pleasure.

  C.Food as survival.

  D.Food as status.

  推理判斷題專練(一)

  A

  語篇解讀:本文是一篇記敘文。文章向我們介紹了澳大利亞的海洋生物面臨的危機以及作者為此所做的一些努力。

  1.選D 句意猜測題。根據第一段中的“I don't think I can recall a time

  when I wasn't aware of the beauty of the ocean.”和“I had the good fortune of having the sea at my side.”可知,作者認為大海很美,自己很幸運能經常看到海,故畫線句應是對半月灣的贊美。D項符合文意。故選D。

  2.選C 推理判斷題。根據第二段“When I learned that only 1 percent of

  ... are considered healthy.”可推知,澳大利亞的海洋生命可能面臨危險。故選C。

  3.選B 推理判斷題。根據第三段“I've become involved

  ... a safe place forever.”可推知,這項活動的目的是創造一個為海洋生物提供永久安全的地方,阻止更多的海洋物種滅絕。故選B。

  4.選A 細節理解題。根據第四段“Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the movement.”可知,拍攝視頻是為了激勵人們去采取行動保護海洋生物。故選A。

  B

  語篇解讀:本文是一篇說明文。“舊貨店”在當今很受歡迎。這個商店對人們丟棄的垃圾進行再循環和再利用,這種做法對環境有很大的好處。

  5.選B 細節理解題。根據第一段“Their stores give a second life to 1.8 million pounds of clothes every day, which is equal to 600 mid-sized cars.”可知,舊貨店是一個賣二手商品的店鋪。故B項符合題意。

  6.選A 推理判斷題。根據文章第二段內容可知,Lindsay Coulter提倡在舊貨店買商品并把自己不用的東西捐贈給舊貨店,這樣就實現了三R,即減少原料、重新利用和物品回收。由此可知,Lindsay Coulter是一個愛護環境的人,她這些建議有益于環保。故A項符合題意。

  7.選C 推理判斷題。根據文章倒數第二段內容可知。Jodi為上大學準備的大多數物品都是二手的。因為自己預算的縮減,像服裝和鞋這類東西都是從Value Village購買的。多年來Jodi一直不斷地淘舊貨,她認為去舊貨店買二手物品是一種便捷且便宜的方式。由此可知,Jodi也是一個舊貨迷。故C項符合題意。

  8.選D 觀點態度題。根據文章最后一段內容可知,下一次當你需要清理衣柜的時候,把你的舊物賣給舊貨店,這樣既可以減輕你的碳排放量,同時也可以減輕你的財政負擔。由此可知,作者對舊貨店的態度是支持的。A項意為“保守的”;B項意為“謹慎的”;C項意為“懷疑的”;D項意為“支持的”。故D項符合題意。

  C

  語篇解讀:本文為說明文。作者通過專家的話語來說明法國人和意大利人對于食物是一種享受生活的態度。

  9.選C 推理判斷題。根據第二段的內容可知,法國傳統美食受到沖擊,人們只是偶爾在重大節日中才去享用傳統美食,并不是每一天,故選擇C。

  10.選A 詞義猜測題。由第三段“people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food”可知,此處應是指部分人認為法國傳統烹飪比較繁瑣。故此處performance指“麻煩”。故選A。

  11.選D 推理判斷題。由最后一段的“In Italy, as in France”,再結合第一段中的“Food in France is still primarily about pleasure”和最后一段中的“Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知,作者比較這兩種食物的目的是找出二者的共同點,闡明主旨,故選D。

  12.選B 主旨大意題。由文中第一段的“Food in France is still primarily about pleasure”,“Cooking and eating are both pastimes(消遣) and pleasure”以及“Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知答案。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品亚洲成人| 久久亚洲精品国产精品紫薇| 亚洲成av人片在线观看无码| 亚洲男女一区二区三区| 一区精品在线播放| 一区二区三区免费观看| 日韩美女视频一区二区| 亚洲婷婷在线视频| 亚洲中国最大av网站| 亚洲大片在线观看| 亚洲一区二区成人在线观看| 亚洲一区二区三区三| 午夜精品福利一区二区三区蜜桃| 亚洲精品一卡二卡| 免费看精品久久片| 99久久久无码国产精品| 欧美性大战久久| 精品国产乱码久久久久久老虎 | 欧美在线视频全部完| 日韩视频中午一区| 国产日韩欧美综合一区| 亚洲一区中文在线| 国产很黄免费观看久久| 色视频成人在线观看免| 欧美成va人片在线观看| 一区二区三区在线观看网站| 国产精品亚洲一区二区三区妖精| 99久久国产综合精品色伊| 日韩亚洲欧美成人一区| 亚洲综合成人网| 色悠悠久久综合| 日本一区二区在线不卡| 舔着乳尖日韩一区| 欧美亚洲动漫精品| 1000精品久久久久久久久| 久久av老司机精品网站导航| 在线看一区二区| 成人欧美一区二区三区视频网页| 亚洲r级在线视频| 色综合咪咪久久| 综合欧美一区二区三区| 国产成人在线网站| 久久综合九色综合欧美就去吻| 婷婷开心久久网| 欧美片网站yy| 蜜臀av在线播放一区二区三区| 欧美色图一区二区三区| 亚洲精品美国一| 7777精品伊人久久久大香线蕉 | 精品国产乱码久久久久久老虎 | av一区二区不卡| 国产精品美女久久久久av爽李琼 | 国产福利一区二区三区在线视频| 久久综合久色欧美综合狠狠| 久久99蜜桃精品| 久久久久久9999| 大白屁股一区二区视频| 一区二区三区在线看| 在线综合亚洲欧美在线视频| 蜜桃一区二区三区在线| 欧美国产精品一区二区三区| 欧美伊人久久久久久久久影院| 首页亚洲欧美制服丝腿| 久久久久高清精品| 欧美午夜精品一区二区三区| 久久国产精品一区二区| 亚洲男人都懂的| 欧美电影免费观看高清完整版| 床上的激情91.| 蜜臀av性久久久久av蜜臀妖精| 久久久久久久久久久99999| 欧美三级视频在线| 91一区二区三区在线观看| 久久精品国产99国产| 亚洲精品免费电影| 一色桃子久久精品亚洲| 欧美激情一区不卡| 日韩三级伦理片妻子的秘密按摩| 99久久99久久免费精品蜜臀| 精品一区二区免费看| 亚洲第一成年网| 亚洲国产精品久久人人爱| 亚洲欧洲日本在线| 自拍偷拍亚洲综合| 亚洲欧美日韩在线| 亚洲在线一区二区三区| **欧美大码日韩| 亚洲精品一区二区三区99| 日韩一区二区三区三四区视频在线观看 | 国产欧美va欧美不卡在线| 久久先锋影音av鲁色资源网| 久久精品免视看| 国产网红主播福利一区二区| 久久综合九色欧美综合狠狠 | 亚洲日本va在线观看| 亚洲国产精品精华液2区45| 国产精品久久久久一区二区三区共| 久久久久久久综合日本| 国产精品欧美一级免费| 亚洲与欧洲av电影| 久久精品国产亚洲高清剧情介绍 | 成人高清av在线| 717成人午夜免费福利电影| 不卡av免费在线观看| 在线播放中文字幕一区| 久久久777精品电影网影网| 亚洲你懂的在线视频| 久久69国产一区二区蜜臀| k8久久久一区二区三区| 日韩三级电影网址| 亚洲综合丁香婷婷六月香| 九九视频精品免费| 欧美性欧美巨大黑白大战| 中文字幕av一区二区三区高| 日韩av在线播放中文字幕| 91亚洲永久精品| 中文字幕人成不卡一区| 成人午夜激情影院| 欧美极品aⅴ影院| 国产成人综合在线| 日韩美女在线视频| 天天射综合影视| 欧美日韩国产成人在线免费| 一区二区三区国产豹纹内裤在线| 不卡高清视频专区| 一区在线中文字幕| 99热国产精品| 综合激情网...| 欧美亚洲动漫精品| 亚洲电影一级黄| 欧美一区二区三区小说| 国产一区二区三区免费| 欧美激情资源网| 欧美视频第二页| 精品一区二区三区在线观看| 在线视频你懂得一区| 日韩国产一二三区| 久久精品在线观看| 99久久精品免费| 奇米精品一区二区三区在线观看一| 精品噜噜噜噜久久久久久久久试看| 国产一区二区三区免费看| 中文字幕在线一区二区三区| 欧美色图一区二区三区| 国产一区二区免费在线| 91国模大尺度私拍在线视频| 亚洲九九爱视频| 国产欧美日本一区视频| 欧美影片第一页| 丰满岳乱妇一区二区三区 | 亚洲一区二区三区四区在线观看 | 美女一区二区三区| 久久久精品综合| 777久久久精品| 99在线视频精品| 国产精品资源站在线| 青青草国产精品97视觉盛宴| 中文字幕 久热精品 视频在线| 91精品国产综合久久精品app| 成人av在线播放网址| 日韩电影一区二区三区| 日韩美女视频一区| 国产精一区二区三区| 日本一区二区三区高清不卡| 欧美日韩免费视频| www.在线欧美| 激情深爱一区二区| 婷婷丁香激情综合| 亚洲情趣在线观看| 中文字幕精品一区二区精品绿巨人| 欧美日韩国产中文| 欧美综合久久久| 精彩视频一区二区三区 | 一区二区三区.www| 亚洲情趣在线观看| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 国产精品久久久久婷婷二区次| 久久亚洲精精品中文字幕早川悠里| 宅男在线国产精品| 日本精品免费观看高清观看| 91网站最新地址| 欧美日韩中字一区| 欧美另类一区二区三区| 欧美高清精品3d| 久久久久国产免费免费| 亚洲欧洲国产专区| 亚洲va欧美va人人爽午夜 | 91在线小视频| 91久久一区二区| 精品日产卡一卡二卡麻豆| av激情成人网| 欧美一区二区三区电影| 欧美激情在线看| 亚洲午夜一区二区三区| 性感美女极品91精品| 国产真实乱子伦精品视频| 欧美日韩www| 国产精品视频一二三区| 午夜视频一区二区| 亚洲女同一区二区|