国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪專題總復習精選綜合能力專練:閱讀理解13

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪專題總復習精選綜合能力專練:閱讀理解13

  2024屆高考英語二輪專題總復習精選綜合能力專練:閱讀理解13

  Welcome to Banff, Canada’ s first, most famous and arguably most fascinating national park. If you’ve come to ski or snowboard, we’ll see you on the slopes. Skiing is a locals’ favourite too.

  While you’ re here, try other recreational activities available in our mountains. Popular choices include a Banff Gondola ride up Sulphur Mountain, bathe in the natural mineral waters at the Upper Hot Spring, horsedrawn sleigh ride, driveyourownteam dog sled excursion, and snowmobile tour to the highland (but not in the national park).

  We also recommend you make time to enjoy simple pleasures. After looking around Banff Ave shops, walk a couple of blocks west or south to the scenic Bow River.

  Try ice skating on frozen Lake Louise where Ice Magic International Ice Sculpture Competition works are displayed after Jan 25. You can rent skates in Banff or at the sport shop in the Fairmont Chateau Lake Louise hotel.

  Banff’ s backcountry paths access a wilderness world of silence and matchless beauty — cross country skis and snowshoes provide the means. Banff sport shops rent equipment and clothes, or join an organized tour. Although we’ve been many times, we still find the cliffs and icefalls of our frozen canyons worth visiting.

  Wildlife watching also creates satisfying memories. We have seen hundreds of the elk and bighorn sheep that attract visitors, yet they still arouse a sense of wonder. And the rare spotting of a cougar, wolf or woodland caribou takes our breath away.

  See if simple pleasures work for you. Fight in the snow with your kids, walk bdside a stream or climb to a high place and admire the view.

  —Banff Resort Guide Editors

  [語篇解讀] 本文介紹了加拿大最有名的國家公園——Banff,在那兒你可以盡情享受冬季旅游的樂趣!

  1.According to the passage, Banff’s backcountry is accessible by________.

  A. cross country skiing

  B. horsedrawn sleigh riding

  C. snowmobiling

  D. dogsledding

  [解析] 細節理解題。根據文章第五段第一句話中的“cross country skis and snowshoes provide the means”可知A項正確。

  [答案] A

  2.Which of the following is true according to the passage?

  A. Dogsledding is the most popular sport among local people.

  B. Watching wildlife is a memorable experience.

  C. Travellers should bring their own sports equipment.

  D. Shopping is too simple a pleasure to enjoy.

  [解析] 細節判斷題。根據文章第六段第一句話“Wildlife watching also creates satisfying memories.”可知B項正確。根據文章第一段的最后一句話可知A項錯誤;由文章第五段中的“Banff sport shops rent equipment”可知C項錯誤;D項在文中沒有被提及。

  [答案] B

  3.The purpose of the writing is to________.

  A. promote scenic spots in Canada

  B. advertise for the sports in Banff

  C. introduce tourist activities in Banff

  D. describe breathtaking views in Banff

  [解析] 寫作意圖題。由文章的主要內容以及文章最后的落款“Banff Resort Guide Editors”可知這篇文章的主要目的就是介紹在Banff的旅游活動。A項中的in Canada太寬泛,不具體;B項沒有體現出“旅游”的意思;D項中的views也不具體,所以答案選C。

  [答案] C

  Sometimes,the simplest ideas are the best. For example,to absorb heat from the sun to heat water, you need large, flat,black surfaces. One way to do that is to build those surfaces specially, on the roofs of buildings. But why go to all that trouble when cities are full of black surfaces already, in the form of asphalt (柏油) roads?

  Ten years ago, this thought came into the mind of Arian de Bondt, a Dutch engineer. He finally persuaded his boss to follow it up. The result is that their building is now heated in winter and cooled in summer by a system that relies on the surface of the road outside.

  The heatcollector is a system of connected water pipes.Most of them run from one side of the street to the other, just under the asphalt road. Some, however, dive deep into the ground.

  When the street surface gets hot in summer, water pumped through the pipes picks up this heat and takes it underground through one of the diving pipes. At a depth of 100 metres lies a natural aquifer (蓄水層) into which several heat exchangers (交換器) have been built. The hot water from the street runs through these exchangers, warming the groundwater, before returning to the surface through another pipe. The aquifer is thus used as a heat store.

  In winter, the working system is changed slightly. Water is pumped through the heat exchangers to pick up the heat stored during summer. This water goes into the building and is used to warm the place up. After performing that task, it is pumped under the asphalt and its remaining heat keeps the road free of snow and ice.

  [語篇解讀] 文章介紹了怎樣依靠外面的柏油馬路表面在冬天給樓房供暖,在夏天給樓房降溫。

  4.Which of the following is true according to the first two paragraphs ?

  A. Arian de Bondt got his idea from his boss.

  B. Large, flat, black surfaces need to be built in cities.

  C. The Dutch engineer’ s system has been widely used.

  D. Heat can also be collected from asphalt roads.

  [解析] 細節判斷題。由文章第二段最后一句話可以得出答案。

  [答案] D

  5.For what purpose are the diving pipes used?

  A. To absorb heat from the sun.

  B. To store heat for future use.

  C. To turn solar energy into heat energy.

  D. To carry heat down below the surface.

  [解析] 細節判斷題。由文章第四段第一句話的內容可以得出答案。

  [答案] D

  6.From the last paragraph we can learn that________.

  A. some pipes have to be rearranged in winter

  B. the system can do more than warming up the building

  C. the exchangers will pick up heat from the street surface

  D. less heat may be collected in winter than in summer

  [解析] 推測判斷題。由文章最后一段最后一句的內容可知,這一系統不僅能給樓房供暖,還可以使馬路上的冰雪消融。

  [答案] B

  7.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?

  A. What we shall do if the system goes wrong.

  B. What we shall do if there are no asphalt roads.

  C. How the system cools the building in summer.

  D. How the system collects heat in spring and autumn.

  [解析] 文章結構題。前面談到這一系統的工作原理以及冬天怎么給樓房供暖,下文應該講的是夏天怎么給樓房降溫。

  [答案] C

  It’s never easy to admit(承認) you are in the wrong. We all __1__ to know the art of apology. Think how often you’ve done wrong. Then count how many __2__ you’ve expressed clearly you were __3__. You can’t go to bed with an easy mind if you do __4__ about it.

  A doctor friend, Mr. Lied, told me about a man who came to him with different kinds of signs: headaches, heart __5__ and insomnia (失眠). __6__ some careful exams, Mr. Lied found nothing ___7__ with him and said, “If you don’t tell me what’s __8__ you, I can’t help you.” The man admitted he was cheating his brother of his inheritance(遺產). Then and there the __9__ doctor __10__ the man write to his brother and __11__ his money. As soon as the __12__ was put into the post box, the man suddenly cried. “Thank you,” he said to the doctor, “I think I’ve got __13__.”

  An apology can not only save a broken relationship(關系) but also make it __14__. If you can think of someone who should be __15__ an apology from you. Do something about it right now.

  1. A. decide

  B. have

  C. need

  D. try

  2. A. mistakes

  B. people

  C. ways

  D. times

  3. A. sorry

  B. weak

  C. sad

  D. wrong

  4. A. something

  B. anything

  C. nothing

  D. everything

  5. A. trouble

  B. matter

  C. illness

  D. problem

  6. A. Before

  B. After

  C. Till

  D. Since

  7. A. well

  B. wrong

  C. good

  D. bad

  8. A. hurling

  B. changing

  C. touching

  D. worrying

  9. A. clever

  B. silly

  C. good

  D. kind

  10. A. made

  B. helped

  C. saw

  D. let

  11. A. returned

  B. gave

  C. kept

  D. paid

  12. A. paper

  B. box

  C. money

  D. letter

  13. A. better

  B. well

  C. sick

  D. worse

  14. A. never

  B. worse

  C. stronger

  D. harder

  15. A. given

  B. received

  C. known

  D. forgotten

  名師點評

  這是一篇關于學會如何道歉的短文,它提醒人們要學會認識自己的錯誤,并能夠為自己的錯誤道歉。做不到這一點會造成自己心理上的壓力,甚至帶來疾病。

  答案解析

  1.C。這里指的是人們有必要了解道歉這門藝術。

  2.D。times這里表示次數。

  3.A。根據上文,承認錯誤決非易事,道歉更是一門藝術,此時作者是建議讀者計算一下有過多少次是能清楚地表達自己的歉意的,所以選sorry。

  4.C。如果你對自己的錯誤什么也不去做, 你睡覺也不會睡得好。

  5.A。這里表示心臟有毛病。

  6.B。

  7.B。nothing wrong 表明這個人生理沒有任何問題, 看下文就可以知道這一點。

  8.D。

  9.A。這是一名很聰明的醫生, 所以他提出了下面一個方法。

  10. D。made 具有強制性的意思, 故選let sb. do sth..好。

  11. A。上文得知這人騙了哥哥的遺產, 所以還了他所欠的錢才能治好他的心病。

  12. D。根據后面的post box可以得知這里是指寄出了那封信。

  13. B。這個人其實沒有病, 所以在解決了心理問題后,他一下子覺得好了, 而不是好轉, 故選well 而不是better。

  14. C。道歉不僅可以挽救破碎的人際關系, 還可以增強人與人之間的聯系。harder指的是具體事物的“堅硬”, 故此處不當。

  15. A。give sb. an apology意為“向某人道歉”。

  2024屆高考英語二輪專題總復習精選綜合能力專練:閱讀理解13

  Welcome to Banff, Canada’ s first, most famous and arguably most fascinating national park. If you’ve come to ski or snowboard, we’ll see you on the slopes. Skiing is a locals’ favourite too.

  While you’ re here, try other recreational activities available in our mountains. Popular choices include a Banff Gondola ride up Sulphur Mountain, bathe in the natural mineral waters at the Upper Hot Spring, horsedrawn sleigh ride, driveyourownteam dog sled excursion, and snowmobile tour to the highland (but not in the national park).

  We also recommend you make time to enjoy simple pleasures. After looking around Banff Ave shops, walk a couple of blocks west or south to the scenic Bow River.

  Try ice skating on frozen Lake Louise where Ice Magic International Ice Sculpture Competition works are displayed after Jan 25. You can rent skates in Banff or at the sport shop in the Fairmont Chateau Lake Louise hotel.

  Banff’ s backcountry paths access a wilderness world of silence and matchless beauty — cross country skis and snowshoes provide the means. Banff sport shops rent equipment and clothes, or join an organized tour. Although we’ve been many times, we still find the cliffs and icefalls of our frozen canyons worth visiting.

  Wildlife watching also creates satisfying memories. We have seen hundreds of the elk and bighorn sheep that attract visitors, yet they still arouse a sense of wonder. And the rare spotting of a cougar, wolf or woodland caribou takes our breath away.

  See if simple pleasures work for you. Fight in the snow with your kids, walk bdside a stream or climb to a high place and admire the view.

  —Banff Resort Guide Editors

  [語篇解讀] 本文介紹了加拿大最有名的國家公園——Banff,在那兒你可以盡情享受冬季旅游的樂趣!

  1.According to the passage, Banff’s backcountry is accessible by________.

  A. cross country skiing

  B. horsedrawn sleigh riding

  C. snowmobiling

  D. dogsledding

  [解析] 細節理解題。根據文章第五段第一句話中的“cross country skis and snowshoes provide the means”可知A項正確。

  [答案] A

  2.Which of the following is true according to the passage?

  A. Dogsledding is the most popular sport among local people.

  B. Watching wildlife is a memorable experience.

  C. Travellers should bring their own sports equipment.

  D. Shopping is too simple a pleasure to enjoy.

  [解析] 細節判斷題。根據文章第六段第一句話“Wildlife watching also creates satisfying memories.”可知B項正確。根據文章第一段的最后一句話可知A項錯誤;由文章第五段中的“Banff sport shops rent equipment”可知C項錯誤;D項在文中沒有被提及。

  [答案] B

  3.The purpose of the writing is to________.

  A. promote scenic spots in Canada

  B. advertise for the sports in Banff

  C. introduce tourist activities in Banff

  D. describe breathtaking views in Banff

  [解析] 寫作意圖題。由文章的主要內容以及文章最后的落款“Banff Resort Guide Editors”可知這篇文章的主要目的就是介紹在Banff的旅游活動。A項中的in Canada太寬泛,不具體;B項沒有體現出“旅游”的意思;D項中的views也不具體,所以答案選C。

  [答案] C

  Sometimes,the simplest ideas are the best. For example,to absorb heat from the sun to heat water, you need large, flat,black surfaces. One way to do that is to build those surfaces specially, on the roofs of buildings. But why go to all that trouble when cities are full of black surfaces already, in the form of asphalt (柏油) roads?

  Ten years ago, this thought came into the mind of Arian de Bondt, a Dutch engineer. He finally persuaded his boss to follow it up. The result is that their building is now heated in winter and cooled in summer by a system that relies on the surface of the road outside.

  The heatcollector is a system of connected water pipes.Most of them run from one side of the street to the other, just under the asphalt road. Some, however, dive deep into the ground.

  When the street surface gets hot in summer, water pumped through the pipes picks up this heat and takes it underground through one of the diving pipes. At a depth of 100 metres lies a natural aquifer (蓄水層) into which several heat exchangers (交換器) have been built. The hot water from the street runs through these exchangers, warming the groundwater, before returning to the surface through another pipe. The aquifer is thus used as a heat store.

  In winter, the working system is changed slightly. Water is pumped through the heat exchangers to pick up the heat stored during summer. This water goes into the building and is used to warm the place up. After performing that task, it is pumped under the asphalt and its remaining heat keeps the road free of snow and ice.

  [語篇解讀] 文章介紹了怎樣依靠外面的柏油馬路表面在冬天給樓房供暖,在夏天給樓房降溫。

  4.Which of the following is true according to the first two paragraphs ?

  A. Arian de Bondt got his idea from his boss.

  B. Large, flat, black surfaces need to be built in cities.

  C. The Dutch engineer’ s system has been widely used.

  D. Heat can also be collected from asphalt roads.

  [解析] 細節判斷題。由文章第二段最后一句話可以得出答案。

  [答案] D

  5.For what purpose are the diving pipes used?

  A. To absorb heat from the sun.

  B. To store heat for future use.

  C. To turn solar energy into heat energy.

  D. To carry heat down below the surface.

  [解析] 細節判斷題。由文章第四段第一句話的內容可以得出答案。

  [答案] D

  6.From the last paragraph we can learn that________.

  A. some pipes have to be rearranged in winter

  B. the system can do more than warming up the building

  C. the exchangers will pick up heat from the street surface

  D. less heat may be collected in winter than in summer

  [解析] 推測判斷題。由文章最后一段最后一句的內容可知,這一系統不僅能給樓房供暖,還可以使馬路上的冰雪消融。

  [答案] B

  7.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?

  A. What we shall do if the system goes wrong.

  B. What we shall do if there are no asphalt roads.

  C. How the system cools the building in summer.

  D. How the system collects heat in spring and autumn.

  [解析] 文章結構題。前面談到這一系統的工作原理以及冬天怎么給樓房供暖,下文應該講的是夏天怎么給樓房降溫。

  [答案] C

  It’s never easy to admit(承認) you are in the wrong. We all __1__ to know the art of apology. Think how often you’ve done wrong. Then count how many __2__ you’ve expressed clearly you were __3__. You can’t go to bed with an easy mind if you do __4__ about it.

  A doctor friend, Mr. Lied, told me about a man who came to him with different kinds of signs: headaches, heart __5__ and insomnia (失眠). __6__ some careful exams, Mr. Lied found nothing ___7__ with him and said, “If you don’t tell me what’s __8__ you, I can’t help you.” The man admitted he was cheating his brother of his inheritance(遺產). Then and there the __9__ doctor __10__ the man write to his brother and __11__ his money. As soon as the __12__ was put into the post box, the man suddenly cried. “Thank you,” he said to the doctor, “I think I’ve got __13__.”

  An apology can not only save a broken relationship(關系) but also make it __14__. If you can think of someone who should be __15__ an apology from you. Do something about it right now.

  1. A. decide

  B. have

  C. need

  D. try

  2. A. mistakes

  B. people

  C. ways

  D. times

  3. A. sorry

  B. weak

  C. sad

  D. wrong

  4. A. something

  B. anything

  C. nothing

  D. everything

  5. A. trouble

  B. matter

  C. illness

  D. problem

  6. A. Before

  B. After

  C. Till

  D. Since

  7. A. well

  B. wrong

  C. good

  D. bad

  8. A. hurling

  B. changing

  C. touching

  D. worrying

  9. A. clever

  B. silly

  C. good

  D. kind

  10. A. made

  B. helped

  C. saw

  D. let

  11. A. returned

  B. gave

  C. kept

  D. paid

  12. A. paper

  B. box

  C. money

  D. letter

  13. A. better

  B. well

  C. sick

  D. worse

  14. A. never

  B. worse

  C. stronger

  D. harder

  15. A. given

  B. received

  C. known

  D. forgotten

  名師點評

  這是一篇關于學會如何道歉的短文,它提醒人們要學會認識自己的錯誤,并能夠為自己的錯誤道歉。做不到這一點會造成自己心理上的壓力,甚至帶來疾病。

  答案解析

  1.C。這里指的是人們有必要了解道歉這門藝術。

  2.D。times這里表示次數。

  3.A。根據上文,承認錯誤決非易事,道歉更是一門藝術,此時作者是建議讀者計算一下有過多少次是能清楚地表達自己的歉意的,所以選sorry。

  4.C。如果你對自己的錯誤什么也不去做, 你睡覺也不會睡得好。

  5.A。這里表示心臟有毛病。

  6.B。

  7.B。nothing wrong 表明這個人生理沒有任何問題, 看下文就可以知道這一點。

  8.D。

  9.A。這是一名很聰明的醫生, 所以他提出了下面一個方法。

  10. D。made 具有強制性的意思, 故選let sb. do sth..好。

  11. A。上文得知這人騙了哥哥的遺產, 所以還了他所欠的錢才能治好他的心病。

  12. D。根據后面的post box可以得知這里是指寄出了那封信。

  13. B。這個人其實沒有病, 所以在解決了心理問題后,他一下子覺得好了, 而不是好轉, 故選well 而不是better。

  14. C。道歉不僅可以挽救破碎的人際關系, 還可以增強人與人之間的聯系。harder指的是具體事物的“堅硬”, 故此處不當。

  15. A。give sb. an apology意為“向某人道歉”。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      一区二区高清免费观看影视大全| 中文字幕日韩欧美一区二区三区| 久久久久久电影| 国产精品久久久久久久久免费相片 | 麻豆极品一区二区三区| 成人小视频免费在线观看| 精品国产乱码久久久久久老虎| 丝袜美腿亚洲色图| 欧美性大战久久久| 精品一区二区三区在线播放| 国产精品每日更新在线播放网址| 成人免费电影视频| 一片黄亚洲嫩模| 日韩一区二区在线观看视频播放| 国产一区二区三区四区五区美女| 欧美日韩美少妇| 一本久道中文字幕精品亚洲嫩| 亚洲成在人线免费| 精品国产电影一区二区| 色视频欧美一区二区三区| 日本女人一区二区三区| 中文av一区二区| 欧美日韩在线播放三区| 韩国av一区二区三区四区| 日本一二三四高清不卡| 欧美日本国产一区| 91婷婷韩国欧美一区二区| 日韩电影免费一区| 中文字幕亚洲欧美在线不卡| 日韩免费看的电影| 欧美色图12p| av电影天堂一区二区在线| 日本欧美大码aⅴ在线播放| 免费观看一级特黄欧美大片| 不卡一区在线观看| 成人免费观看男女羞羞视频| 欧美三级视频在线播放| 91丝袜高跟美女视频| 韩国精品免费视频| 亚洲综合色婷婷| 日本一区二区免费在线观看视频 | 国产成人免费视频网站| 亚洲大片免费看| 综合av第一页| 中文字幕一区二区三区蜜月| 久久一夜天堂av一区二区三区| 欧美日韩国产综合一区二区三区| 久久国产尿小便嘘嘘| 亚洲午夜精品网| 亚洲一区二区偷拍精品| ●精品国产综合乱码久久久久| 日韩视频123| 亚洲激情图片小说视频| 色香蕉成人二区免费| 成人av网站免费| 国产亚洲婷婷免费| 欧美日韩国产欧美日美国产精品| 亚洲电影一区二区| 国产精品另类一区| av在线一区二区三区| 欧美久久久影院| 日韩欧美亚洲国产精品字幕久久久| 欧美私人免费视频| 亚洲精品一二三| 国产一区二区按摩在线观看| 一区二区成人在线视频| 日韩欧美一区在线观看| 91成人免费在线| 国产精品久线在线观看| 久久av资源网| 欧美日韩亚洲丝袜制服| 亚洲国产精品久久人人爱| 亚洲欧美日韩小说| 成人av电影在线观看| 国产视频一区不卡| 日韩成人一区二区| 无吗不卡中文字幕| 亚洲精品福利视频网站| 亚洲三级视频在线观看| 蜜臀久久99精品久久久久宅男| 欧美国产乱子伦| 国产精品传媒视频| 亚洲成人一区二区在线观看| 一本一道波多野结衣一区二区| 欧美经典一区二区| 成人自拍视频在线观看| 久久久久久亚洲综合影院红桃| 麻豆精品视频在线观看视频| 欧美一级午夜免费电影| 日韩专区一卡二卡| 欧美人妇做爰xxxⅹ性高电影| 亚洲高清免费在线| 欧美午夜精品免费| 五月激情六月综合| 日韩欧美中文字幕一区| 日本欧美一区二区三区| 色综合天天天天做夜夜夜夜做| 欧日韩精品视频| 在线观看日韩毛片| 久久精品国产成人一区二区三区| 国产精品视频免费看| 色88888久久久久久影院野外| 激情综合色丁香一区二区| 中文字幕一区二区在线播放| 色综合久久综合网欧美综合网| 亚洲国产精品久久久男人的天堂| 精品视频全国免费看| 日韩av不卡一区二区| 国产精品美女久久久久久 | 黄色资源网久久资源365| 成人国产亚洲欧美成人综合网| 国产无人区一区二区三区| 久久99国产精品成人| 久久亚洲一区二区三区明星换脸| 看电影不卡的网站| 欧美成人精品二区三区99精品| 高清shemale亚洲人妖| 中文字幕一区在线| 欧美丰满一区二区免费视频| 奇米888四色在线精品| 中文字幕av不卡| 91农村精品一区二区在线| 午夜伦欧美伦电影理论片| 日韩免费高清电影| 成人精品电影在线观看| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 欧美在线观看视频一区二区三区| 亚洲va欧美va人人爽午夜| 亚洲精品一区二区三区蜜桃下载 | 这里只有精品电影| 国产精品中文欧美| 日韩毛片在线免费观看| 欧美一区二区三区电影| 99久久精品一区二区| 日韩电影网1区2区| 国产成人精品免费| 亚洲男同性恋视频| 日韩免费视频一区| 欧美日韩国产另类不卡| 国产酒店精品激情| 午夜国产不卡在线观看视频| 日本一区二区不卡视频| 精品福利在线导航| 欧美系列日韩一区| 国产白丝精品91爽爽久久| 午夜欧美大尺度福利影院在线看| 欧美天堂一区二区三区| 国产精品久久福利| 国产精品区一区二区三| 日韩中文字幕1| 91精品国产综合久久久蜜臀图片| 亚洲另类一区二区| 51精品秘密在线观看| 国产自产高清不卡| 综合久久一区二区三区| 欧美一二三区在线| 91免费视频网| 日韩一区二区三| 99re66热这里只有精品3直播| 亚洲一级电影视频| 国产精品看片你懂得| 4438成人网| 欧美福利视频一区| 亚洲你懂的在线视频| 国产专区欧美精品| 国产精品不卡一区| 51精品国自产在线| 欧美日免费三级在线| 99久久99久久综合| 欧美三片在线视频观看| 91麻豆成人久久精品二区三区| 韩国精品主播一区二区在线观看| 免费视频一区二区| 美女视频黄频大全不卡视频在线播放| 日韩成人免费电影| 日韩影院免费视频| 亚洲永久精品大片| 亚洲一区二区在线播放相泽| 亚洲成在人线在线播放| 一区二区三区色| 亚洲欧洲日本在线| 亚洲精选在线视频| 婷婷六月综合亚洲| 麻豆精品视频在线观看视频| 国产呦精品一区二区三区网站| 久久99久久99| 国产精品一区2区| 国产激情一区二区三区四区 | 自拍偷拍国产亚洲| 中文字幕一区二区三区在线不卡 | 欧美乱熟臀69xxxxxx| 欧美性生活大片视频| 678五月天丁香亚洲综合网| 欧美精品一区二区三区高清aⅴ| 久久这里只有精品视频网| www久久精品| 综合欧美一区二区三区| 秋霞电影网一区二区| 国产一区二区三区免费看| 丁香婷婷深情五月亚洲|