国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【最后搶分】2024年高考臨門一腳 自選訓練(1)附答案

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【最后搶分】2024年高考臨門一腳 自選訓練(1)附答案

  自選訓練(1)及答案

  社會生活類閱讀理解

  Homeownership has let us down. For generations, Americans believed that owning a home was undoubtedly good. Our political leaders hammered home the point. Franklin Roosevelt held that a country of homeowners was “unconquerable.” Homeownership could even save babies, save children, save families and save America. A house with a lawn and a fence wasn’t just a nice place to live in or a risk-free investment; it was a way to transform a nation.No wonder leaders of all political types wanted to spend more than $100 billion a year on subsidies and tax breaks to encourage people to buy.

  But the dark side of homeownership is now all too apparent: Indeed, easy lending stimulated by the cult of homeownership may have triggered the financial crisis. Housing remains a drag on the economy. Existing-home sales in April dropped 27% from the prior month, worsening fears of a double-dip. And all that is just the obvious tale of a housing bubble and what happened when it popped.The real story is deeper and darker still.

  For the better part of a century, politics, industry and culture lined up to create a fetish of the idea of buying a house.Homeownership has done plenty of good over the decades; it has provided stability to tens of millions of families. Yet by idealizing the act of buying a home, we have ignored the downsides. In the bubble years, lending standards slipped dramatically, allowing many Americans to put far too much of their income into paying for their housing. And we ignored longer-term phenomena too.Homeownership contributed to the hollowing out of cities and kept renters out of the best neighborhoods. It fed America’sover use of energy and oil. It made it more difficult for those who had lost a job to find another. Perhaps worst of all, it helped us become casually self-deceiving: By telling ourselves that homeownership was a pathway to wealth and stable communities and better test scores, we avoided dealing with these frightening issues head-on.

  Now, as the U.S. recovers from the biggest housing bust(破產)since the Great Depression, it is time to rethink how realistic our expectations of homeownership are—and how much money we want to spend chasing them. Many argue that homeownership should not be a goal pursued at all costs.

  1. Political leaders wanted to spend money encouraging people to buy houses because ______.

  A. owning a home was undoubtedly good

  B. homeownership was unconquerable 

  C. houses could save families and America

  D. homeownership could shape a country

  2.The underlined sentence in Para. 2 means ______.

  A. homeownership has quite a lot of bad effects

  B. there might be another housing break down in the U.S.

  C. the existing-home sales will keep decreasing in the U.S.

  D. the result of homeownership is much worse than it appears

  3.It can be inferred from Para. 3 that ______.

  A. it is hard for Americans to get a home loan

  B. it is the way to wealth to have one’s own house

  C. many Americans choose to live out of urbanareas

  D. homeownership has made many people out of work

  4.What is the author’s attitude towards homeownership?

  A. Favorable. B. Ambiguous.  C. Cautious. D. Optimistic.

  【參考答案】81.DDCC

  [社會生活型閱讀理解(一)](ages 7~17)with a volunteer adult who can be both a role model and a supportive friend.single,with or without children. Big Brothers and Big Sisters are not replacement parents or social workers.They are tutors: someone to trust, to have fun with, to talk and go to when needed.,cooking,playing sport or going to a football match.These activities improve the friendship and help the young person develop positive self-respect,confidence and life direction.t and most well-known provider of tutor services internationally and has been operating for 25 years.

  Emily and Sarah have been matched since March 2008. Emily is a 10瓂ear璷ld girl who has experienced some difficulties being accepted by her schoolmdeates at school. “I was pretty sure there

  was something wrong with me.”

  Emily's mum came across Big Brothers Big Sisters and thought it would be of benefit to Emily

  by 損roviding different feedback e(反饋) about herself other than just relying on schoolmates to measure her self-worth”.work and no play.”

  Big Brothers Big Sisters has been of great benefit and enjoyment to both Emily and Sarah. They love and look forward to their time together and the partnership has certainly helped Emily be more comfortable in being the wonderful, happy and unique girl she is!

  1. What is the aim of Big Brothers Big Sisters?

  A.To offer students public services.

  B.To help students improve their grades.

  C.To organize sport activities for young people.

  D.To provide partnership and fun for young people.

  2. A volunteer is usually expected to work within a year for at least ________.24 hours

  B.36 hours

  urs

  D.72 hoursthis programme may provide Emily with _____.advice from her teachers

  B.a new way to assess herself

  C.a new way to judge her schoolmates

  D.more comments from her schoolmates

  4. Why did Sarah want to get involved in the programme?

  A.She used to be a volunteer.

  B.She needed a part-time job.

  C.She felt a bit bored with her life.

  D.She wanted to get a challenging job.

  5. According to the passage, “vulnerable young people” are probably those who are ________.popular at school

  B.rather weak physically

  C.easily hurt emotionally

  D.confident in themselves

  【參考答案解析】C

  【要點綜述 文章主要講述了Big Brothers Big Sisters這樣一個項目,該項目為情感上容易受挫折的孩子提供了幫助。 根據文章第一段第二句“It is a programme which provides friendship and fun by matching vulnerable young people…”可知,這個項目是“通過讓成人陪伴一些內心比較脆弱的孩子,從而來提供友誼和樂趣”。A選項是說為學生提供公共服務;B選項是說幫C選項是說為年輕人組織體育活動;D選項是說給年輕人提供友情和樂趣。所以選D。 根據文章第三段第一句可知,志愿者要每年至少參加12個月,每個月三到四次,每次花一到四個小時。由此可以得出,志愿者一年之內最少要工作12×3×1=36小時。 根據文章第六段第一句“…by ‘providing different feedback(反饋) about herself other than just…’.”可知,這個項目可以向Emily的媽媽提供一些關于她孩子不同的反饋,而不是僅僅只依賴同學的評價來評估Emily的自我價值。C 根據文章第七段最后一句“…because sometimes it's all work and no play.”可知Sarah想要通過參加這個項目來找些事兒做,因為有時候生活充滿了工作而沒有放松。A:她曾經是一個志愿者;B:她需要一份兼職工作;C:她感覺生活有點兒無趣;D:她想要獲C。 由文章的第一段可知這個項目可以為這些孩子提供玩伴和樂趣。再由文章的第三段可以得知,這個項目可以為孩子們提高自尊、自信和找準生活方向。再由文章的第五段可以得知,Emily在學校很難被同學接受。綜上分析,可以得出,vulnerable young people是指“情感上容易受傷害的人”。Banks view online banking as a powerful “value-added” tool to attract and keep new customers while helping to eliminate costly paper handling or teller(出納員)interactions in an increasingly competitive banking environment.

  Today, most large national banks, many local banks and credit unions offer some form of online banking, variously known as PC banking, home banking, electronic banking or Internet banking. Online banks are sometimes referred to as “brick-to-click” banks, both to tell them from “brick-to-mortar” banks that haven’t yet offered online banking, as well as from “virtual”(虛擬)banks that have no physical branches or tellers whatsoever.

  The challenge for the banking industry has been to design this new service channel in such a way that its customers will readily learn to use and trust it. Most of the large banks can now offer fully safe , fully functional(功能的)online banking for free or for a small cost. As more banks succeed online and more customers use their sites, fully functional online banking will likely become as commonplace as automated teller machines (ATM).

  Online banking has a lot of advantages. Unlike your corner bank, online banking sites never close; they’re at hand 24 hours a day, seven days a week and they’re a mouse click away. If you’re out of state or even out of the country when a money problem appears, you can log on instantly to your online bank and take care of business. Online bank sites generally carry out and confirm (確認)deals at or quicker than ATM processing speeds. Many online banking sites now offer fashionable tools to help you manage all of your valuable items more effectively.

  1. The word “eliminate” in the first paragraph probably means “

  ”.

  A. keep B. remove

  C. reduce

  D. improve

  答案解析:答案為B。本題為詞義推斷題。結合該詞在第一段的前后文,銀行認為網上銀行是一種強大的增值工具, 可以用它來吸引和維護新的客戶,同時也可以幫助 “to eliminate costly paper handling or …”,此處costly意為 “昂貴的,代價高的”, 由此可知,eliminate 意為 “去除” 。故選B。

  2. What is the challenge for the banking industry according to the text?

  A. To make online banking attractive. B. To open new services all over the world.

  C. To offer online banking for free. D. To take care of business 24 hours a day.

  答案解析:答案為A。本題為段落主旨題。第三段的首句為本段的中心句,提到了“The challenge for the banking industry…that its customers will readily learn to use and trust it.” 即銀行業面對的挑戰是讓客戶學習使用和信任這種新的服務,第三段后面的內容都是對中心句進行解釋和說明。故答案為A,讓網上銀行變得具有吸引力。解答此題同樣要注意同義句的轉換。

  3. From the text we can conclude that

  .

  A. “brick-to-click” banks are in fact another kind of physical banks

  B. the function of a “brick-to-click” bank is as common as that of an ATM

  C. a “brick-to-mortar” bank is no better than a virtual one

  D. customers can deal with their banking by a mouse click

  答案解析:答案為D。本題為細節理解題。從第二段 “Online banks are sometimes referred to as “brick-to-click” banks, both to tell them from “brick-to-mortar” banks that haven’t yet offered online banking, as well as from “virtual”(虛擬)banks that have no physical branches or tellers whatsoever.”“brick-to-click” 銀行,不同于沒有網上銀行業務的 “brick-to-mortar” 銀行; 網上銀行也是虛擬銀行,沒有實體的分行,故A不對;C選項中no better than 意為 “和 ... 一樣不好”“… fully functional online banking will likely become as commonplace as automated teller machines (ATM).”中,注意 “will likely” , 故B選項不對。

  通過分析知,網上銀行被稱作是 “brick-to-click” 銀行, 可知D選項的意思 “顧客憑借鼠標就可以進行網上銀行操作”與文意符合。故答案為D。

  4. What would be the best title for this text?

  A. Banking of Various Forms

  B. Improvement of Banking Industry

  C. Development of Online Banking

  D. Functions of the “Brick-to-Click” Bank

  答案解析:答案為C。本題考查文章的標題。本文都是在圍繞網上銀行展開,故答案為C。

  [社會生活型閱讀理解(二)]A

  Increased use of the Internet and mobile phones is undermining pupils' capacity for independent study and promoting poor grammar.

  Cranfield School of Management found almost 6 in 10 schoolchildren were copying information directly from websites for homework tasks without properly reading it.

  More than a quarter thought it was an acceptable practice, even though they know it was considered plagiarism (剽竊).based on a sample of around 260 pupils aged from 11 to 18 at a secondary school in the Midlands, raised fresh concerns that modern technology was having a destructive effect on young people.

  Andrew Kakabadse, Professor of International Management Development at Cranfield, said, “Our research shows that technology obsession prevents spelling skills, encourages plagiarism, and disturbs classroom learning.

  “Despite school policies restricting mobile phone usage, students use the phone frequently, with the majority making calls from the toilets. The mobile phone continues to be a main channel of social communication during the school day.”

  The report revealed that so-called “text-speak” was increasingly finding it was into pupils' school work.

  3 in 10 students admit to using text message shortcuts, such as “r u ok” in essays and classroom tasks.

  It followed a study earlier this year that found almost half of teachers failed to understand some pupils' writing because it was so full of confusing language. Phrases such as “innit” and “Gr8” were regularly found in school work.

  The Cranfield study found that mobile use was so common that many pupils chose to ignore school rules on phones.

  More than a third said they would use their phones in class, while nearly three quarters said they would not even make an excuse to leave class to answer a phone call.

  1. The underlined word “undermining” in the first paragraph can best be replaced by “________”.determining

  B.keeping

  C.weakening

  D.increasing

  2. It can be inferred from what Kakabadse said that ________.he is in favour of students' mobile phone usage at school

  B.he believes schools are responsible for technology obsession

  C.the research finds a new way to improve school management

  D.it is hard to limit students' mobile phone usage at school

  3. What can we learn from the passage?

  A.Most students' writing skills are becoming worse.

  B.Text message language may affect pupils' language skills.

  C.Students like to invent new words in their writing.

  D.30% of pupils often send text messages when studying.

  4. The passage is mainly about ________.the negative effect of technology on students' study

  B.technology's positive influence on students' achievement

  C.the importance of online social communication

  D.the rapidly growing role of communication technologies

  5. What's the attitude of the author to the problem?

  A.Optimistic.

  B.Approving.

  C.Anxious.

  D.Tolerant.

  【參考答案解析】A

  【要點綜述】 使用互聯網和手機的學生越來越多了。可是,科技不僅給學生們帶來了便捷,也給他們的學習帶來了很多不利影響。  根據第二、三兩段可知,靠照搬網上資料完成家庭作業,實際上是一種抄襲,會影響學生的獨立學習能力。undermine是“逐漸損害,削弱”的意思,故此處選C。  根據第六段第一句的“…with the majority making calls from the toilets.The mobile phone…the school day.”可推出,限制學生在學校使用手機是很困難的。 根據第七至九段可知,短信語言可能會給學生的語言技能帶來不利影響。

   文章的第一段就點明了文章的大意“高科技的使用對孩子的學習有不好的影響。”故選A。 從文章的字里行間可以看出作者對學生使用高科技產品(諸如手機之類)持憂慮態度。故C。

  自選訓練(1)及答案

  社會生活類閱讀理解

  Homeownership has let us down. For generations, Americans believed that owning a home was undoubtedly good. Our political leaders hammered home the point. Franklin Roosevelt held that a country of homeowners was “unconquerable.” Homeownership could even save babies, save children, save families and save America. A house with a lawn and a fence wasn’t just a nice place to live in or a risk-free investment; it was a way to transform a nation.No wonder leaders of all political types wanted to spend more than $100 billion a year on subsidies and tax breaks to encourage people to buy.

  But the dark side of homeownership is now all too apparent: Indeed, easy lending stimulated by the cult of homeownership may have triggered the financial crisis. Housing remains a drag on the economy. Existing-home sales in April dropped 27% from the prior month, worsening fears of a double-dip. And all that is just the obvious tale of a housing bubble and what happened when it popped.The real story is deeper and darker still.

  For the better part of a century, politics, industry and culture lined up to create a fetish of the idea of buying a house.Homeownership has done plenty of good over the decades; it has provided stability to tens of millions of families. Yet by idealizing the act of buying a home, we have ignored the downsides. In the bubble years, lending standards slipped dramatically, allowing many Americans to put far too much of their income into paying for their housing. And we ignored longer-term phenomena too.Homeownership contributed to the hollowing out of cities and kept renters out of the best neighborhoods. It fed America’sover use of energy and oil. It made it more difficult for those who had lost a job to find another. Perhaps worst of all, it helped us become casually self-deceiving: By telling ourselves that homeownership was a pathway to wealth and stable communities and better test scores, we avoided dealing with these frightening issues head-on.

  Now, as the U.S. recovers from the biggest housing bust(破產)since the Great Depression, it is time to rethink how realistic our expectations of homeownership are—and how much money we want to spend chasing them. Many argue that homeownership should not be a goal pursued at all costs.

  1. Political leaders wanted to spend money encouraging people to buy houses because ______.

  A. owning a home was undoubtedly good

  B. homeownership was unconquerable 

  C. houses could save families and America

  D. homeownership could shape a country

  2.The underlined sentence in Para. 2 means ______.

  A. homeownership has quite a lot of bad effects

  B. there might be another housing break down in the U.S.

  C. the existing-home sales will keep decreasing in the U.S.

  D. the result of homeownership is much worse than it appears

  3.It can be inferred from Para. 3 that ______.

  A. it is hard for Americans to get a home loan

  B. it is the way to wealth to have one’s own house

  C. many Americans choose to live out of urbanareas

  D. homeownership has made many people out of work

  4.What is the author’s attitude towards homeownership?

  A. Favorable. B. Ambiguous.  C. Cautious. D. Optimistic.

  【參考答案】81.DDCC

  [社會生活型閱讀理解(一)](ages 7~17)with a volunteer adult who can be both a role model and a supportive friend.single,with or without children. Big Brothers and Big Sisters are not replacement parents or social workers.They are tutors: someone to trust, to have fun with, to talk and go to when needed.,cooking,playing sport or going to a football match.These activities improve the friendship and help the young person develop positive self-respect,confidence and life direction.t and most well-known provider of tutor services internationally and has been operating for 25 years.

  Emily and Sarah have been matched since March 2008. Emily is a 10瓂ear璷ld girl who has experienced some difficulties being accepted by her schoolmdeates at school. “I was pretty sure there

  was something wrong with me.”

  Emily's mum came across Big Brothers Big Sisters and thought it would be of benefit to Emily

  by 損roviding different feedback e(反饋) about herself other than just relying on schoolmates to measure her self-worth”.work and no play.”

  Big Brothers Big Sisters has been of great benefit and enjoyment to both Emily and Sarah. They love and look forward to their time together and the partnership has certainly helped Emily be more comfortable in being the wonderful, happy and unique girl she is!

  1. What is the aim of Big Brothers Big Sisters?

  A.To offer students public services.

  B.To help students improve their grades.

  C.To organize sport activities for young people.

  D.To provide partnership and fun for young people.

  2. A volunteer is usually expected to work within a year for at least ________.24 hours

  B.36 hours

  urs

  D.72 hoursthis programme may provide Emily with _____.advice from her teachers

  B.a new way to assess herself

  C.a new way to judge her schoolmates

  D.more comments from her schoolmates

  4. Why did Sarah want to get involved in the programme?

  A.She used to be a volunteer.

  B.She needed a part-time job.

  C.She felt a bit bored with her life.

  D.She wanted to get a challenging job.

  5. According to the passage, “vulnerable young people” are probably those who are ________.popular at school

  B.rather weak physically

  C.easily hurt emotionally

  D.confident in themselves

  【參考答案解析】C

  【要點綜述 文章主要講述了Big Brothers Big Sisters這樣一個項目,該項目為情感上容易受挫折的孩子提供了幫助。 根據文章第一段第二句“It is a programme which provides friendship and fun by matching vulnerable young people…”可知,這個項目是“通過讓成人陪伴一些內心比較脆弱的孩子,從而來提供友誼和樂趣”。A選項是說為學生提供公共服務;B選項是說幫C選項是說為年輕人組織體育活動;D選項是說給年輕人提供友情和樂趣。所以選D。 根據文章第三段第一句可知,志愿者要每年至少參加12個月,每個月三到四次,每次花一到四個小時。由此可以得出,志愿者一年之內最少要工作12×3×1=36小時。 根據文章第六段第一句“…by ‘providing different feedback(反饋) about herself other than just…’.”可知,這個項目可以向Emily的媽媽提供一些關于她孩子不同的反饋,而不是僅僅只依賴同學的評價來評估Emily的自我價值。C 根據文章第七段最后一句“…because sometimes it's all work and no play.”可知Sarah想要通過參加這個項目來找些事兒做,因為有時候生活充滿了工作而沒有放松。A:她曾經是一個志愿者;B:她需要一份兼職工作;C:她感覺生活有點兒無趣;D:她想要獲C。 由文章的第一段可知這個項目可以為這些孩子提供玩伴和樂趣。再由文章的第三段可以得知,這個項目可以為孩子們提高自尊、自信和找準生活方向。再由文章的第五段可以得知,Emily在學校很難被同學接受。綜上分析,可以得出,vulnerable young people是指“情感上容易受傷害的人”。Banks view online banking as a powerful “value-added” tool to attract and keep new customers while helping to eliminate costly paper handling or teller(出納員)interactions in an increasingly competitive banking environment.

  Today, most large national banks, many local banks and credit unions offer some form of online banking, variously known as PC banking, home banking, electronic banking or Internet banking. Online banks are sometimes referred to as “brick-to-click” banks, both to tell them from “brick-to-mortar” banks that haven’t yet offered online banking, as well as from “virtual”(虛擬)banks that have no physical branches or tellers whatsoever.

  The challenge for the banking industry has been to design this new service channel in such a way that its customers will readily learn to use and trust it. Most of the large banks can now offer fully safe , fully functional(功能的)online banking for free or for a small cost. As more banks succeed online and more customers use their sites, fully functional online banking will likely become as commonplace as automated teller machines (ATM).

  Online banking has a lot of advantages. Unlike your corner bank, online banking sites never close; they’re at hand 24 hours a day, seven days a week and they’re a mouse click away. If you’re out of state or even out of the country when a money problem appears, you can log on instantly to your online bank and take care of business. Online bank sites generally carry out and confirm (確認)deals at or quicker than ATM processing speeds. Many online banking sites now offer fashionable tools to help you manage all of your valuable items more effectively.

  1. The word “eliminate” in the first paragraph probably means “

  ”.

  A. keep B. remove

  C. reduce

  D. improve

  答案解析:答案為B。本題為詞義推斷題。結合該詞在第一段的前后文,銀行認為網上銀行是一種強大的增值工具, 可以用它來吸引和維護新的客戶,同時也可以幫助 “to eliminate costly paper handling or …”,此處costly意為 “昂貴的,代價高的”, 由此可知,eliminate 意為 “去除” 。故選B。

  2. What is the challenge for the banking industry according to the text?

  A. To make online banking attractive. B. To open new services all over the world.

  C. To offer online banking for free. D. To take care of business 24 hours a day.

  答案解析:答案為A。本題為段落主旨題。第三段的首句為本段的中心句,提到了“The challenge for the banking industry…that its customers will readily learn to use and trust it.” 即銀行業面對的挑戰是讓客戶學習使用和信任這種新的服務,第三段后面的內容都是對中心句進行解釋和說明。故答案為A,讓網上銀行變得具有吸引力。解答此題同樣要注意同義句的轉換。

  3. From the text we can conclude that

  .

  A. “brick-to-click” banks are in fact another kind of physical banks

  B. the function of a “brick-to-click” bank is as common as that of an ATM

  C. a “brick-to-mortar” bank is no better than a virtual one

  D. customers can deal with their banking by a mouse click

  答案解析:答案為D。本題為細節理解題。從第二段 “Online banks are sometimes referred to as “brick-to-click” banks, both to tell them from “brick-to-mortar” banks that haven’t yet offered online banking, as well as from “virtual”(虛擬)banks that have no physical branches or tellers whatsoever.”“brick-to-click” 銀行,不同于沒有網上銀行業務的 “brick-to-mortar” 銀行; 網上銀行也是虛擬銀行,沒有實體的分行,故A不對;C選項中no better than 意為 “和 ... 一樣不好”“… fully functional online banking will likely become as commonplace as automated teller machines (ATM).”中,注意 “will likely” , 故B選項不對。

  通過分析知,網上銀行被稱作是 “brick-to-click” 銀行, 可知D選項的意思 “顧客憑借鼠標就可以進行網上銀行操作”與文意符合。故答案為D。

  4. What would be the best title for this text?

  A. Banking of Various Forms

  B. Improvement of Banking Industry

  C. Development of Online Banking

  D. Functions of the “Brick-to-Click” Bank

  答案解析:答案為C。本題考查文章的標題。本文都是在圍繞網上銀行展開,故答案為C。

  [社會生活型閱讀理解(二)]A

  Increased use of the Internet and mobile phones is undermining pupils' capacity for independent study and promoting poor grammar.

  Cranfield School of Management found almost 6 in 10 schoolchildren were copying information directly from websites for homework tasks without properly reading it.

  More than a quarter thought it was an acceptable practice, even though they know it was considered plagiarism (剽竊).based on a sample of around 260 pupils aged from 11 to 18 at a secondary school in the Midlands, raised fresh concerns that modern technology was having a destructive effect on young people.

  Andrew Kakabadse, Professor of International Management Development at Cranfield, said, “Our research shows that technology obsession prevents spelling skills, encourages plagiarism, and disturbs classroom learning.

  “Despite school policies restricting mobile phone usage, students use the phone frequently, with the majority making calls from the toilets. The mobile phone continues to be a main channel of social communication during the school day.”

  The report revealed that so-called “text-speak” was increasingly finding it was into pupils' school work.

  3 in 10 students admit to using text message shortcuts, such as “r u ok” in essays and classroom tasks.

  It followed a study earlier this year that found almost half of teachers failed to understand some pupils' writing because it was so full of confusing language. Phrases such as “innit” and “Gr8” were regularly found in school work.

  The Cranfield study found that mobile use was so common that many pupils chose to ignore school rules on phones.

  More than a third said they would use their phones in class, while nearly three quarters said they would not even make an excuse to leave class to answer a phone call.

  1. The underlined word “undermining” in the first paragraph can best be replaced by “________”.determining

  B.keeping

  C.weakening

  D.increasing

  2. It can be inferred from what Kakabadse said that ________.he is in favour of students' mobile phone usage at school

  B.he believes schools are responsible for technology obsession

  C.the research finds a new way to improve school management

  D.it is hard to limit students' mobile phone usage at school

  3. What can we learn from the passage?

  A.Most students' writing skills are becoming worse.

  B.Text message language may affect pupils' language skills.

  C.Students like to invent new words in their writing.

  D.30% of pupils often send text messages when studying.

  4. The passage is mainly about ________.the negative effect of technology on students' study

  B.technology's positive influence on students' achievement

  C.the importance of online social communication

  D.the rapidly growing role of communication technologies

  5. What's the attitude of the author to the problem?

  A.Optimistic.

  B.Approving.

  C.Anxious.

  D.Tolerant.

  【參考答案解析】A

  【要點綜述】 使用互聯網和手機的學生越來越多了。可是,科技不僅給學生們帶來了便捷,也給他們的學習帶來了很多不利影響。  根據第二、三兩段可知,靠照搬網上資料完成家庭作業,實際上是一種抄襲,會影響學生的獨立學習能力。undermine是“逐漸損害,削弱”的意思,故此處選C。  根據第六段第一句的“…with the majority making calls from the toilets.The mobile phone…the school day.”可推出,限制學生在學校使用手機是很困難的。 根據第七至九段可知,短信語言可能會給學生的語言技能帶來不利影響。

   文章的第一段就點明了文章的大意“高科技的使用對孩子的學習有不好的影響。”故選A。 從文章的字里行間可以看出作者對學生使用高科技產品(諸如手機之類)持憂慮態度。故C。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      天天综合色天天综合色h| 国产精品视频看| 国产精品亚洲综合一区在线观看| 亚洲综合丝袜美腿| 亚洲欧洲精品成人久久奇米网| 精品国产91乱码一区二区三区| 欧美色老头old∨ideo| 日本精品视频一区二区三区| 成人精品国产一区二区4080 | 亚洲视频图片小说| 国产精品福利在线播放| 国产精品久久毛片a| 国产日韩精品一区二区三区| 日本一区二区三区在线观看| 国产精品丝袜在线| 亚洲男人天堂av网| 午夜a成v人精品| 紧缚捆绑精品一区二区| 高清beeg欧美| 在线视频国内一区二区| 欧美精品tushy高清| 久久久久久9999| 1区2区3区欧美| 五月天中文字幕一区二区| 美国一区二区三区在线播放| 国产精品1024| 欧美色视频在线观看| 日韩欧美高清在线| 日本一区二区三区高清不卡 | 欧美伊人久久大香线蕉综合69| 日本道色综合久久| 日韩欧美一区二区久久婷婷| 中文在线免费一区三区高中清不卡| 中文文精品字幕一区二区| 亚洲精品你懂的| 韩国av一区二区三区四区| 成人午夜免费视频| 精品视频一区三区九区| 欧美va日韩va| 亚洲男人都懂的| 国产一区二区精品久久99| 99久久99久久综合| 欧美电影免费观看高清完整版在 | 国产精品1024| 欧洲精品中文字幕| 国产亚洲成年网址在线观看| 亚洲伊人伊色伊影伊综合网| 国产一级精品在线| 欧美日韩久久久| 中文字幕免费一区| 另类小说视频一区二区| 国产乱码精品一品二品| 91免费在线看| 国产精品国产三级国产有无不卡 | 亚洲国产另类av| 精品午夜一区二区三区在线观看| 9色porny自拍视频一区二区| 一本到不卡免费一区二区| 欧美优质美女网站| 国产精品激情偷乱一区二区∴| 亚洲成人第一页| 成人高清伦理免费影院在线观看| 91精品午夜视频| 一区二区三区四区亚洲| 麻豆国产精品一区二区三区| 欧美图区在线视频| 亚洲六月丁香色婷婷综合久久| 激情综合色综合久久综合| 精品视频一区二区不卡| 亚洲国产综合91精品麻豆| 色综合久久综合中文综合网| 国产精品久久久久久久久动漫 | 国产乱妇无码大片在线观看| 3d成人动漫网站| 香蕉乱码成人久久天堂爱免费| 一本到一区二区三区| 最新成人av在线| 99久久精品情趣| 最新不卡av在线| av电影天堂一区二区在线观看| 欧美大肚乱孕交hd孕妇| 久久福利资源站| 精品国产乱子伦一区| 激情综合色丁香一区二区| 2023国产精品| 国产白丝精品91爽爽久久| 国产欧美日韩亚州综合 | 国产亚洲视频系列| 久久精品国产精品青草| 欧美大白屁股肥臀xxxxxx| 久久99精品久久久久久国产越南 | 精品国产91洋老外米糕| 狠狠色2019综合网| 精品粉嫩超白一线天av| 韩国理伦片一区二区三区在线播放| 精品美女在线播放| 国产sm精品调教视频网站| 中文字幕亚洲一区二区av在线| av电影在线观看完整版一区二区| 亚洲欧美一区二区三区久本道91 | 麻豆精品新av中文字幕| 日韩片之四级片| 国产成人三级在线观看| 《视频一区视频二区| 欧美老女人在线| 成人免费av在线| 中文子幕无线码一区tr| 91极品视觉盛宴| 久久国产精品色婷婷| 中文一区在线播放| 欧美猛男超大videosgay| 国产在线国偷精品免费看| 国产精品久久久久一区二区三区共 | 91丨九色丨黑人外教| 日韩国产欧美视频| 欧美激情资源网| 欧美在线观看视频一区二区| 久久成人av少妇免费| 综合中文字幕亚洲| 精品少妇一区二区三区免费观看 | 亚洲欧美在线视频| 精品视频免费看| 国产不卡免费视频| 亚洲二区视频在线| 国产日产欧美一区二区三区| 欧美在线观看一区| 成人午夜电影久久影院| 日韩激情视频在线观看| 中文字幕制服丝袜一区二区三区| 91精品国产丝袜白色高跟鞋| 9久草视频在线视频精品| 久久精品999| 香蕉成人啪国产精品视频综合网 | 麻豆国产91在线播放| 日韩伦理免费电影| 欧美精品一区二区在线观看| 欧美日韩免费电影| 色狠狠桃花综合| 成人亚洲一区二区一| 免费一级欧美片在线观看| 亚洲一区二区偷拍精品| 中文字幕av一区二区三区高| 精品国产乱码久久久久久久| 717成人午夜免费福利电影| 一本一本大道香蕉久在线精品| 国产成人av电影| 韩国一区二区三区| 免费精品视频在线| 亚洲不卡av一区二区三区| 亚洲欧洲精品天堂一级 | 日韩精品免费专区| 一级中文字幕一区二区| 成人欧美一区二区三区视频网页 | 久久精品视频在线看| 日韩欧美区一区二| 欧美巨大另类极品videosbest | 亚洲成人中文在线| 亚洲精品美腿丝袜| 成人免费在线播放视频| 中文字幕一区二区三| 久久久久亚洲蜜桃| 日韩片之四级片| 在线观看日产精品| 欧美午夜精品久久久久久孕妇| 91视频在线观看| 色偷偷久久一区二区三区| 97久久久精品综合88久久| 91美女在线视频| 欧美在线视频你懂得| 欧美色视频一区| 91精品国产一区二区三区香蕉| 欧美日韩一区精品| 日韩视频一区二区三区在线播放| 日韩一级二级三级精品视频| 久久综合九色综合欧美就去吻| 国产嫩草影院久久久久| 一区在线观看视频| 国产精品婷婷午夜在线观看| 欧美激情一区在线观看| 18成人在线视频| 亚洲sss视频在线视频| 美女性感视频久久| 国产成人8x视频一区二区| 99精品欧美一区二区三区小说| 在线视频你懂得一区| 欧美成人一区二区三区片免费 | 91精品办公室少妇高潮对白| 欧美日本在线播放| 久久蜜臀中文字幕| 国产精品三级av| 亚洲成人午夜电影| 国产乱人伦偷精品视频不卡 | 日本美女一区二区三区视频| 麻豆91在线播放| 97超碰欧美中文字幕| 欧美一区二区黄| 日本一区二区高清| 日本亚洲最大的色成网站www| 国产精品一级在线| 欧美日韩电影在线|