国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習基礎考點聚焦:Unit4 Global warming單元檢測同步探源 新人教版選修6

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習基礎考點聚焦:Unit4 Global warming單元檢測同步探源 新人教版選修6

  高考英語一輪復習 第一部分 基礎考點聚焦 Unit4 Global warming單元檢測同步探源 新人教版選修6

  Ⅰ.閱讀理解A

  (2024·廈門高中畢業班適應性考試)As the thrill of the London 2024 Olympic Games fadesconomic profits by safeguarding the interests of broadcasters and funders.

  In 2009,the Brazil passed the Brazilian Olympic Act and the so-called World Cup Law in 2024,which are designed to fight ambush(隱性)marketing and digital piracy(盜版)rtising in and around official sporting sites.

  The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazil’s pre-existing legislation(立法)in this area but the official broadcaster from using images of events.However,it does permit use for non-commercial purposes.It also requires that FIFA or its local broadcaster provide highlights up to two hours after each match.Other items allow protection of trademarks associated with the event and ban unauthorized association with the event’s marks.

  The Pele Law permits,as an information right,both access to sporting sites and the use of images for journalistic purposes.It is,however,unlikely that such an understanding will be gained in relation to the World Cup Law which governs access to and use of images specifically in relation to the FIFA World Cup 2024.Although the Brazilian Olympic Act regulates the IP(知識產權)relating to the 2024 Olympic Games in Rio,it remains silent on broadcasting rights.

  Whatever the benefits,it seems clear that IP rights in general,and broadcasting rights in particular,will continue to play a key role in bringing in funds.If past experience is anything to go by,Rio 2024 not only promises new sporting achievements,but also the breaking of new records in terms of profits produced from the sale of broadcasting and other media rights.

  【文章大意】 倫敦奧運會勝利落下帷幕下一屆奧運會要在巴西召開。現在巴西正在積極地建設、發展尤其是完善對知識產權的保護措施。e 2024 Olympics ________.解析:選D。細節理解題。根據文章最后一段的第一句“Whatever the benefits可知項正確。________.is stricter than the latter in protecting IP rights

  B.the World Cup Law allows the media more freedom to use the images

  C.the former applies to advertising while the latter marketing

  D.the Pele Law bans more unauthorized association with the event’s marks

  解析:選A。細節理解題。根據文章第三段第一句“The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazil’s pre-existing legislation(立法)in this area可知項正確。ter introduces the World Cup Law ________. B.in order of importance解析:選A。寫作手法題。文章主要通過對World Cup Law與Pele Law的比較來介紹World Cup Law故A項正確。ks about ________.A.the advances that Brazil has made in hosting sporting events

  B.the efforts that Brazil is making to protect the interests of IP right owners

  C.the preparations that Brazil is making for the 2024 Olympics

  D.the challenges that Brazil is facing in investment to fund the sporting events

  解析:選B。主旨大意題。文章介紹了巴西制定新的World Cup Law來保護知識產權故B項正確。B

  (2024·陜西西安名校模擬)Cutting global warming pollution would not only make the planet healthiered in a special issue of The Lancet,British medical journal.

  “Relying on fossil fuels leads to unhealthy lifestyles,increasing our chances of getting sick and in some cases takes years from our lives,” US Health and Human Services Secretary Kathleen Sebelius said in a telecast briefing from her home state of Kansas.“As greenhouse gas emissions go down,so do deaths from cardiovascular(心血管) and respiratory(呼吸道) diseases.This is not a small effect.”ing,as past studies have done,this research looks at the immediate benefits of doing something about the problem,said Linda Birnbaum,director of the US National Institute of Environmental Health Sciences.

  Some possible benefits seemed highly speculative,the researchers conceded,based on people driving less and walking and cycling more.Other proposals studied were more concrete and achievable,such as reducing cook stoves that burn dung(糞便)ng carbon dioxide emissions also makes the air cleaner,reducing lung damage for millions of people,doctors said.

  “Here are ways you can attack major health problems at the same time as dealing with climate change,” said lead author Dr.Paul Wilkinson,an environmental epidemiologist at the London School of Hygiene and Tropical Medicine.

  Wilkinson said the individual studies came up with numbers of premature deaths prevented or extra years of life added for certain places.

  For example,switching to low-polluting cars in London and Delhi,India,would save 160 lost years of life in London and nearly 1,700 in Delhi for every million residents,one study found.But if people also drove less and walked or biked more,those extra saved years would soar to more than 7,300 years in London and 12,500 years in Delhi because of less heart disease.

  【文章大意】 研究表明減少溫室氣體排放不僅會使地球變得更健康同時也會使人們更健康長壽。ns saves lives.

  C.Global warming threatens people’s lives.

  D.People should stop relying on fossil fuels.

  解析:選B。主旨大意題。通讀全文可知文章主要介紹了減少二氧化碳排放有助于人們健康長壽故B項當選。________.解析:選A。細節理解題。根據文A項。________.e would not die of cardiovascular and respiratory diseases

  C.the main reason why people get sick is that they rely on fossil fuels

  D.deaths from cardiovascular and respiratory diseases are closely related to greenhouse gas emissions

  解析:選D。細節理解As greenhouse gas emissions go down,so do deaths from cardiovascular(心血管)and respiratory(呼吸道)diseases.”可知溫室氣體的排放與心血管和呼吸道疾病導致的死亡關系密切故答案為D項。________.ndon and Delhi have already benefited from reducing greenhouse gas emissions

  B.switching to low-polluting cars would save 160 lives in London each year

  C.walking and biking instead of driving will reduce the chance of heart disease

  D.attacking health problems and dealing with climate change are contradictory

  解析:選C。推理判斷題。根據文章最后一段最后一句可推知多步行和多騎車而不是開車會減少患心臟病的幾率。故選C項。語法填空:Rose________ (come) soon.What presents shall we buy for the children?

  Wife:What about a bike for John? He has been asking for 2.________

  for a long time.:But I don’t think he’s old enough 3.________(ride) a bike to school.Let’s buy him a football instead:OK.What shall we buy for Jane? :Well:I think an MP3 player will be 4.________ (good).It can help her learn Chinese.:Then let’s buy one for her.Now:Wellhe’s still a young baby.I think a toy car is best 5.________ him.

  Husband:I 6.________ agree more.When shall we go and buy the presents? :Well________ we see the film.

  Husband:But we 8.________ let the children know :I’m sure they won’t know.I’ll take them to ________ McDonald’s while you 10.________ (do)the shopping.

  1.解析:考查時態。此處答案:is coming解析:考查代詞。one代指前面提到的同類的a bike。答案:one解析:考查不定式。old enough to do sth.表示“足夠大做某事”。答案:to ride解析:考查比較級。此處用an MP3 player比前面a guitar要好些。答案:better解析:考查介詞。be best for sb.最適合某人。答案:for解析:考查特殊句式。I can’t/couldn’t agree more中can’t/couldn’t與比較級搭配表示“我非常同意”。答案:can’t/couldn’t解析:考查狀語從句。兩個單句間缺少連詞根據句意應該是看電影前去購物。答案:before解析:考查情態動詞。mustn’t“千萬不要;不許”。答案:mustn’t解析:考查冠詞。the McDonald’s 特指“麥當勞快餐館”。答案:the解析:考查時態。由I’ll take 及while可知此處應用現在進行時。答案:are doing短文改錯s are called on to give away our used books,newspapers or magazines to the student in the lower grades.The idea,that is intended to encourage a low-carbon lifestyle,is praised and supported by the teachers and students.The activity will be hold on the first floor of the school library and so it will last for eleven days,from June 10 to 20.As student,I am strong for the activity because it is very meaningful and helpful.I hope this activity would continue every year in the future.

  答案: to make use

  learning materials,the Students’ Union of our school

  planning an activity.The school-leavers are called on to give away

  used books,newspapers or magazines to the

  in the lower grades.The idea, is intended to encourage a low-carbon lifestyle,is praised and supported by the teachers and students.The activity will be

  on the first floor of the school library and it will last for eleven days,from June 10 to 20.As student,I am

  for the activity because it is very meaningful and helpful.I hope this activity

  continue every year in the future.

  Ⅳ.書面表達(2024·福建質量檢測)每個學生都是獨特的都有自己的才能。某英語報為了給學生提供一個展示和交流特長的平臺以My Advantage為題向高中學生征文。請你按所給內容要點寫一篇英語短文應征。內容要點:你所擅長的某一個方面(如唱歌、繪畫、某項運動……);你的特長產生的原因你平時的做法以及收獲;你的看法、體會。注意:1.短文的開頭已給出不計入總詞數;詞數:100左右。My Advantage

  I’m good at_______________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  One possible version:My Advantage

  I’m_good_at

  singing.I’ve been interested in music and dreamed of becoming a singer ever since my childhood.My parents began to teach me children’s songs when I was only three.After I started school I had more chances to enjoy various songs,such as folk songs and popular songs,and practise singing a lot.I like singing English songs as well,which greatly benefits me in my learning of English.

  Practice makes perfect,I have made great progress in singing and my efforts have paid off.Last year,I entered for a talent show and won a prize.

  I think everyone is unique and has their advantages in some respects.I know my singing skills still need to be further improved.I’m confident that I will serve our society with my songs in the future.

  高考英語一輪復習 第一部分 基礎考點聚焦 Unit4 Global warming單元檢測同步探源 新人教版選修6

  Ⅰ.閱讀理解A

  (2024·廈門高中畢業班適應性考試)As the thrill of the London 2024 Olympic Games fadesconomic profits by safeguarding the interests of broadcasters and funders.

  In 2009,the Brazil passed the Brazilian Olympic Act and the so-called World Cup Law in 2024,which are designed to fight ambush(隱性)marketing and digital piracy(盜版)rtising in and around official sporting sites.

  The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazil’s pre-existing legislation(立法)in this area but the official broadcaster from using images of events.However,it does permit use for non-commercial purposes.It also requires that FIFA or its local broadcaster provide highlights up to two hours after each match.Other items allow protection of trademarks associated with the event and ban unauthorized association with the event’s marks.

  The Pele Law permits,as an information right,both access to sporting sites and the use of images for journalistic purposes.It is,however,unlikely that such an understanding will be gained in relation to the World Cup Law which governs access to and use of images specifically in relation to the FIFA World Cup 2024.Although the Brazilian Olympic Act regulates the IP(知識產權)relating to the 2024 Olympic Games in Rio,it remains silent on broadcasting rights.

  Whatever the benefits,it seems clear that IP rights in general,and broadcasting rights in particular,will continue to play a key role in bringing in funds.If past experience is anything to go by,Rio 2024 not only promises new sporting achievements,but also the breaking of new records in terms of profits produced from the sale of broadcasting and other media rights.

  【文章大意】 倫敦奧運會勝利落下帷幕下一屆奧運會要在巴西召開。現在巴西正在積極地建設、發展尤其是完善對知識產權的保護措施。e 2024 Olympics ________.解析:選D。細節理解題。根據文章最后一段的第一句“Whatever the benefits可知項正確。________.is stricter than the latter in protecting IP rights

  B.the World Cup Law allows the media more freedom to use the images

  C.the former applies to advertising while the latter marketing

  D.the Pele Law bans more unauthorized association with the event’s marks

  解析:選A。細節理解題。根據文章第三段第一句“The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazil’s pre-existing legislation(立法)in this area可知項正確。ter introduces the World Cup Law ________. B.in order of importance解析:選A。寫作手法題。文章主要通過對World Cup Law與Pele Law的比較來介紹World Cup Law故A項正確。ks about ________.A.the advances that Brazil has made in hosting sporting events

  B.the efforts that Brazil is making to protect the interests of IP right owners

  C.the preparations that Brazil is making for the 2024 Olympics

  D.the challenges that Brazil is facing in investment to fund the sporting events

  解析:選B。主旨大意題。文章介紹了巴西制定新的World Cup Law來保護知識產權故B項正確。B

  (2024·陜西西安名校模擬)Cutting global warming pollution would not only make the planet healthiered in a special issue of The Lancet,British medical journal.

  “Relying on fossil fuels leads to unhealthy lifestyles,increasing our chances of getting sick and in some cases takes years from our lives,” US Health and Human Services Secretary Kathleen Sebelius said in a telecast briefing from her home state of Kansas.“As greenhouse gas emissions go down,so do deaths from cardiovascular(心血管) and respiratory(呼吸道) diseases.This is not a small effect.”ing,as past studies have done,this research looks at the immediate benefits of doing something about the problem,said Linda Birnbaum,director of the US National Institute of Environmental Health Sciences.

  Some possible benefits seemed highly speculative,the researchers conceded,based on people driving less and walking and cycling more.Other proposals studied were more concrete and achievable,such as reducing cook stoves that burn dung(糞便)ng carbon dioxide emissions also makes the air cleaner,reducing lung damage for millions of people,doctors said.

  “Here are ways you can attack major health problems at the same time as dealing with climate change,” said lead author Dr.Paul Wilkinson,an environmental epidemiologist at the London School of Hygiene and Tropical Medicine.

  Wilkinson said the individual studies came up with numbers of premature deaths prevented or extra years of life added for certain places.

  For example,switching to low-polluting cars in London and Delhi,India,would save 160 lost years of life in London and nearly 1,700 in Delhi for every million residents,one study found.But if people also drove less and walked or biked more,those extra saved years would soar to more than 7,300 years in London and 12,500 years in Delhi because of less heart disease.

  【文章大意】 研究表明減少溫室氣體排放不僅會使地球變得更健康同時也會使人們更健康長壽。ns saves lives.

  C.Global warming threatens people’s lives.

  D.People should stop relying on fossil fuels.

  解析:選B。主旨大意題。通讀全文可知文章主要介紹了減少二氧化碳排放有助于人們健康長壽故B項當選。________.解析:選A。細節理解題。根據文A項。________.e would not die of cardiovascular and respiratory diseases

  C.the main reason why people get sick is that they rely on fossil fuels

  D.deaths from cardiovascular and respiratory diseases are closely related to greenhouse gas emissions

  解析:選D。細節理解As greenhouse gas emissions go down,so do deaths from cardiovascular(心血管)and respiratory(呼吸道)diseases.”可知溫室氣體的排放與心血管和呼吸道疾病導致的死亡關系密切故答案為D項。________.ndon and Delhi have already benefited from reducing greenhouse gas emissions

  B.switching to low-polluting cars would save 160 lives in London each year

  C.walking and biking instead of driving will reduce the chance of heart disease

  D.attacking health problems and dealing with climate change are contradictory

  解析:選C。推理判斷題。根據文章最后一段最后一句可推知多步行和多騎車而不是開車會減少患心臟病的幾率。故選C項。語法填空:Rose________ (come) soon.What presents shall we buy for the children?

  Wife:What about a bike for John? He has been asking for 2.________

  for a long time.:But I don’t think he’s old enough 3.________(ride) a bike to school.Let’s buy him a football instead:OK.What shall we buy for Jane? :Well:I think an MP3 player will be 4.________ (good).It can help her learn Chinese.:Then let’s buy one for her.Now:Wellhe’s still a young baby.I think a toy car is best 5.________ him.

  Husband:I 6.________ agree more.When shall we go and buy the presents? :Well________ we see the film.

  Husband:But we 8.________ let the children know :I’m sure they won’t know.I’ll take them to ________ McDonald’s while you 10.________ (do)the shopping.

  1.解析:考查時態。此處答案:is coming解析:考查代詞。one代指前面提到的同類的a bike。答案:one解析:考查不定式。old enough to do sth.表示“足夠大做某事”。答案:to ride解析:考查比較級。此處用an MP3 player比前面a guitar要好些。答案:better解析:考查介詞。be best for sb.最適合某人。答案:for解析:考查特殊句式。I can’t/couldn’t agree more中can’t/couldn’t與比較級搭配表示“我非常同意”。答案:can’t/couldn’t解析:考查狀語從句。兩個單句間缺少連詞根據句意應該是看電影前去購物。答案:before解析:考查情態動詞。mustn’t“千萬不要;不許”。答案:mustn’t解析:考查冠詞。the McDonald’s 特指“麥當勞快餐館”。答案:the解析:考查時態。由I’ll take 及while可知此處應用現在進行時。答案:are doing短文改錯s are called on to give away our used books,newspapers or magazines to the student in the lower grades.The idea,that is intended to encourage a low-carbon lifestyle,is praised and supported by the teachers and students.The activity will be hold on the first floor of the school library and so it will last for eleven days,from June 10 to 20.As student,I am strong for the activity because it is very meaningful and helpful.I hope this activity would continue every year in the future.

  答案: to make use

  learning materials,the Students’ Union of our school

  planning an activity.The school-leavers are called on to give away

  used books,newspapers or magazines to the

  in the lower grades.The idea, is intended to encourage a low-carbon lifestyle,is praised and supported by the teachers and students.The activity will be

  on the first floor of the school library and it will last for eleven days,from June 10 to 20.As student,I am

  for the activity because it is very meaningful and helpful.I hope this activity

  continue every year in the future.

  Ⅳ.書面表達(2024·福建質量檢測)每個學生都是獨特的都有自己的才能。某英語報為了給學生提供一個展示和交流特長的平臺以My Advantage為題向高中學生征文。請你按所給內容要點寫一篇英語短文應征。內容要點:你所擅長的某一個方面(如唱歌、繪畫、某項運動……);你的特長產生的原因你平時的做法以及收獲;你的看法、體會。注意:1.短文的開頭已給出不計入總詞數;詞數:100左右。My Advantage

  I’m good at_______________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  One possible version:My Advantage

  I’m_good_at

  singing.I’ve been interested in music and dreamed of becoming a singer ever since my childhood.My parents began to teach me children’s songs when I was only three.After I started school I had more chances to enjoy various songs,such as folk songs and popular songs,and practise singing a lot.I like singing English songs as well,which greatly benefits me in my learning of English.

  Practice makes perfect,I have made great progress in singing and my efforts have paid off.Last year,I entered for a talent show and won a prize.

  I think everyone is unique and has their advantages in some respects.I know my singing skills still need to be further improved.I’m confident that I will serve our society with my songs in the future.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品香蕉一区二区三区| 豆国产96在线|亚洲| 日韩在线一区二区| 在线观看成人免费视频| 中文字幕在线不卡一区 | 亚洲欧洲精品一区二区三区 | 麻豆91精品视频| 欧美日韩精品一区二区天天拍小说 | 欧美一级一区二区| 精品一区二区精品| 久久av资源网| 日韩精品视频网站| 99re热视频这里只精品| 亚洲日本乱码在线观看| 337p亚洲精品色噜噜狠狠| 日韩一区二区麻豆国产| 91尤物视频在线观看| 韩国视频一区二区| 国产成人午夜99999| 久久精品国产**网站演员| 亚洲第一精品在线| 亚洲一区影音先锋| 日本麻豆一区二区三区视频| 视频一区国产视频| 日韩电影在线免费观看| 精品亚洲免费视频| 国产精品123| 成人午夜精品在线| 欧美性感一类影片在线播放| 日本韩国欧美一区| 欧美在线三级电影| 国产精品美女久久久久久久久久久| 中文欧美字幕免费| 久久久久97国产精华液好用吗| 91精品国产91久久久久久最新毛片| 欧美三级电影网| 91精品国产高清一区二区三区蜜臀 | 欧美日韩在线观看一区二区| 色噜噜夜夜夜综合网| 欧美视频三区在线播放| 欧美吻胸吃奶大尺度电影| 美洲天堂一区二卡三卡四卡视频| 激情五月播播久久久精品| 国产激情视频一区二区在线观看 | 欧美激情一区不卡| 国产精品萝li| 亚洲男人的天堂在线观看| 亚洲精品欧美在线| 性久久久久久久久| 久久99精品久久久久婷婷| 国产河南妇女毛片精品久久久| 国内欧美视频一区二区| 国产成人aaa| 99久久99久久久精品齐齐| 亚洲午夜久久久久久久久久久 | ...中文天堂在线一区| 石原莉奈一区二区三区在线观看| 久久爱另类一区二区小说| 国产suv精品一区二区6| 欧美日本国产一区| 精品国产百合女同互慰| 国产精品日产欧美久久久久| 亚洲成av人影院| 亚洲一区二区在线播放相泽| 免费久久精品视频| bt欧美亚洲午夜电影天堂| 91影院在线观看| 日韩欧美资源站| 亚洲另类一区二区| 成人午夜激情在线| 欧美一区中文字幕| 日韩视频在线观看一区二区| 亚洲欧洲无码一区二区三区| 一区二区欧美视频| 国产成都精品91一区二区三| 这里只有精品电影| 中文字幕一区二区在线播放| 日本欧美加勒比视频| 91麻豆国产精品久久| 久久丝袜美腿综合| 国产在线精品一区二区三区不卡| 精品1区2区3区| 亚洲欧美日韩国产成人精品影院| 国产老肥熟一区二区三区| 4438x亚洲最大成人网| 亚洲人快播电影网| 亚洲一区二区三区影院| www.亚洲精品| 久久女同精品一区二区| 中文字幕精品一区二区精品绿巨人| 国产精品一区二区久久精品爱涩| 欧美日韩精品三区| 亚洲欧美另类久久久精品2019| caoporn国产精品| 中文字幕精品综合| 国产成人福利片| 欧美精品一区二区三区蜜桃视频| 亚洲天堂2016| jlzzjlzz亚洲女人18| 亚洲精品一区二区精华| 国产91高潮流白浆在线麻豆| 精品1区2区在线观看| 日韩国产在线观看| 精品播放一区二区| 久久99蜜桃精品| 日韩亚洲国产中文字幕欧美| 国产一区欧美二区| 久久久久久麻豆| 国产黄色精品视频| 1区2区3区精品视频| eeuss鲁片一区二区三区在线观看 eeuss鲁片一区二区三区在线看 | 黄页视频在线91| 精品美女一区二区三区| 国产+成+人+亚洲欧洲自线| 久久夜色精品国产欧美乱极品| 精品一二线国产| 91看片淫黄大片一级在线观看| **性色生活片久久毛片| 色婷婷国产精品综合在线观看| 国产精品久久久久久久久免费相片 | 成人性生交大片免费看中文网站| 国产亚洲一二三区| 欧美日韩视频专区在线播放| 日本美女一区二区三区| 久久精品水蜜桃av综合天堂| 国产精品自在欧美一区| 亚洲欧美日韩在线播放| 欧美午夜精品电影| 一级做a爱片久久| 日本一区二区视频在线观看| 丁香天五香天堂综合| 亚洲精品写真福利| 久久精品男人的天堂| 91免费观看视频| 精品黑人一区二区三区久久| 日韩av中文在线观看| 欧美一区二区播放| 成人高清免费在线播放| 日韩精品一二三四| 中文字幕中文字幕在线一区| 日韩亚洲欧美高清| 欧洲国内综合视频| voyeur盗摄精品| 国产在线乱码一区二区三区| 亚洲国产一区二区在线播放| 国产日韩精品视频一区| 91精品国产免费| 欧美日韩在线播| 91麻豆精品在线观看| 国产成人精品免费看| 精品午夜一区二区三区在线观看| 亚洲一卡二卡三卡四卡无卡久久| 国产亚洲精品aa午夜观看| 日韩视频一区二区三区在线播放| 色丁香久综合在线久综合在线观看| 国模一区二区三区白浆| 日韩不卡一区二区三区| av电影在线观看不卡| 久久精品国产**网站演员| 亚洲动漫第一页| 亚洲免费观看视频| 国产精品久久久久aaaa樱花| 国产视频一区在线观看| 欧美精品一区二区三区蜜桃视频| 欧美福利视频一区| 精品视频1区2区| 91精品国产aⅴ一区二区| 欧美女孩性生活视频| 欧美精品一卡两卡| 91精品国产色综合久久ai换脸| 在线91免费看| 日韩网站在线看片你懂的| 日韩三级高清在线| 久久久青草青青国产亚洲免观| 久久久久久久久伊人| 中文字幕av资源一区| 国产精品丝袜一区| 亚洲欧美激情插| 亚洲电影一级黄| 蜜臀av性久久久久蜜臀av麻豆| 免费观看日韩电影| 天堂影院一区二区| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点| 日韩国产欧美三级| 国产乱码精品一区二区三区忘忧草 | 亚洲r级在线视频| 日韩国产欧美三级| 国产精品自拍网站| 日本精品免费观看高清观看| 欧美日韩国产高清一区二区| 精品少妇一区二区三区日产乱码 | 欧美精品一级二级三级| 日韩欧美一二三四区| 久久久久久久综合日本| 亚洲男帅同性gay1069| 舔着乳尖日韩一区| 韩国欧美国产一区| 欧美午夜精品久久久久久超碰| 日韩午夜电影在线观看| 中文字幕免费不卡在线|