国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語(yǔ)二輪專題檢測(cè)精品練習(xí):閱讀理解(3)

雕龍文庫(kù) 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024屆高考英語(yǔ)二輪專題檢測(cè)精品練習(xí):閱讀理解(3)

  高考英語(yǔ)二輪專題檢測(cè)精品練習(xí):閱讀理解(3)

  A

  Welcome to your future life!

  You get up in the morning and look into the mirror. Your face is firm and young-looking. In 2035, medical technology is better than ever. Many people your age could live to be 150,so at 40, you're not old at all. And your parents just had an anti-aging(抗衰老的) treatment. Now, all three of you look the same age!

  You say to your shirt, “Turn red.” It changes from blue to red. In 2035, “smart clothes” contain particles(粒子) much smaller than the cells in your body. The particles can be programmed to change your clothes' color or pattern.

  You walk into the kitchen. You pick up the milk, but a voice says,“ You shouldn't drink that!” Your fridge has read the chip (芯片) that contains information about the milk, and it knows the milk is old. In 2035, every article of food in the grocery store has such a chip.

  It's time to go to work. In 2035, cars drive themselves. Just tell your “smart car” where to go. On the way, you can call a friend using your jacket sleeve. Such “smart technology” is all around you.

  So will all these things come true? “For new technology to succeed,” says scientist Andrew Zolli ,“it has to be so much better that it replaces what we have already.” The Internet is one example—what will be the next?

  72. We can learn from the text that in the future ________.

  A. people will never get old

  B. everyone will look the same

  C. red will be the most popular color

  D. clothes will be able to change their pattern

  73. What can be inferred from Paragraph 4?

  A. Milk will be harmful to health.

  B. More drinks will be available for sale.

  C. Food in the grocery store will carry electronic information.

  D. Milk in the grocery store will stay fresh much longer.

  74. Which of the following is mentioned in the text?

  A. Nothing can replace the Internet.

  B. Fridges will know what people need.

  C. Jacket sleeves can be used as a guide.

  D. Cars will be able to drive automatically.

  75.What is the text mainly about?

  A. Food and clothing in 2035.

  B. Future technology in everyday life.

  C. Medical treatments of the future.

  D. The reason for the success of new technology.

  B

 ?。?024四川卷)

  Home to me means a sense of familiarity and nostalgia(懷舊). It's fun to come home. It looks the same. It smells the same. You'll realize what's changed is you. Home is where we ran remember pain, live, and some other experiences; We parted here; My parents met here; I won three championships here.

  If I close my eyes, I can still have a clear picture in mind of my first home. I walk in the door and see a brown sofa surrounding a low glass-top wooden table. To the right of the living room is my first bedroom. It's empty, but it's where my earliest memories are.

  There is the dining room table where I celebrated birthdays, and where I cried on Halloween-when I didn't want to wear the skirt my mother made for me. I always liked standing on that table because it made me feel tall and strong. If I sit at this table, I can see my favorite room in the house, my parents' room. It is simple: a brown wooden dresser lines the right side of the wall next to a television and a couple of photos of my grandparents on each side. Their bed is my safe zone. I can jump on it anytime - waking up my parents if I am scared or if I have an important announcement that cannot wait until the morning.

  I'm lucky because I know my first home still exists. It exists in my mind and heart, on a physical property(住宅) on West 64th street on the western edge of Los Angeles. It is proof I lived, I grew and I learned.

  Sometimes when I feel lost, I lie down and shut my eyes, and I go home. I know it's where I'll find my family, my dogs, and my belongings. I purposely leave the window open at night because I know I'll be blamed by Mom. But I don't mind, because I want to hear her say my name, which reminds me I'm home.

  43. Why does the author call her parents' bed her "safe zone"(Paragraph 3)?

  A. It is her favorite place to play.

  B. Her needs can be satisfied there.

  C. Her grandparents' photos are lined on each side.

  D. Her parents always play together with her there.

  44. What can be learned from the passage?

  A. The old furniture is still in the author's fist bedroom.

  B. The author can still visit her first physical mome in Los Angeles.

  C. The author's favorite room in her first home is the dining room.

  D. Many people of the author's age can still find their first physical homes.

  45. Sometimes when she feels lost, the author will _______.

  A. Open the window at night

  B. lie down in bed to have a dream

  C. try to bring back a sense of home

  D. go to Los Angeles to visit her mom

  46. What is the author's purpose of writing this passage?

  A. To express how much she is attached to her home.

  B. To declare how much she loves her first house.

  C. To describe the state of her family.

  D. To look back on her childhood.

  C

  I wasn’t surprised when I read that actress Helen Hunt recently stated that she would never allow her young daughter to become a child star. Ms Hunt is the daughter of a Hollywood technical director, and grew up in Hollywood. Now in her late 40s, she started acting and modeling when she was eight and has probably seen a lot over those years in show business.

  She has had a successful career. She earned four Golden Globes and four Emmys. She also attained the top honor of her profession when she won the Best Actress Academy Award for her role in the 1992 movie, As Good As It Gets. Given those accolades, Ms Hunt is successful. There is no doubt that her early experiences as a child star prepared her for what has been an outstanding adult career. Given those achievements, why would this star declare she’ll never allow her daughter, now at the age of six, to follow in her footsteps?

  Everyone familiar with the entertainment scene is aware of the reasons for her attitude. Recent tabloid (小報(bào)) news headlines featuring the troubles of former child stars, among them Lindsay Lohan, Britney Spears and the late Gary Coleman, may answer the question. Although Ms Hunt managed to become a successful grown-up star, she apparently believes she’s an exception.

  What Ms Hunt may be suggesting is that many very young stars go through unnatural childhoods on movie and TV sets. While they’re earning big incomes, they’re so pampered (縱容) by directors and praised by fans; they may get false impressions that their lives will always be that way. Then, within a few years, when faced with reality, they’re hurt and confused. After all the overwhelming affection, they find they can’t deal with the problems. That’s often when drugs and alcohol take over their lives.

  Helen Hunt has some other reasons why she doesn’t want her daughter to be in the entertainment business. Many child stars can never make a successful transition to meaningful adulthood. However, as with many Hollywood movies, I believe there are both good and bad scenes about how it can be played out in real life.

  26. According to the passage, Ms Hunt _________.

  A. started acting and modeling when she was a little girl

  B. has been acting for about 30 years

  C. is the daughter of a famous actor

  D. started singing when she was eight

  27. The underlined word “accolades” in Paragraph 2 probably means “_________”.

  A. difficulties

  B. awards

  C. salaries

  D. opinions

  28. The author thinks Helen Hunt’s success is mainly due to _________.

  A. her hard work

  B. the help of a technical director

  C. her experiences as a child star

  D. her talent and good luck

  29. Helen Hunt wouldn’t allow her daughter to become a child star because she thinks _________.

  A. child stars often take drugs and alcohol

  B. being a child star may ruin her future

  C. child stars aren’t able to solve their problems

  D. it is difficult to succeed as a child actor

  30. From the passage we can conclude that _________.

  A. few child stars will succeed in the future

  B. there is no way to save the entertainment business

  C. the author has a different opinion about child stars

  D. meaningful adulthood only belongs to non-child stars

  D

  Below is a housing guide for students going to London.

  45. What is the advantage of using Loot?

  A. It has more offers from accommodation agencies than Renting.

  B. It gives you personal information about other co-renters.

  C. Their website is designed mainly for students.

  D. There are some good bargains.

  46. A good agent can help you ____.

  A. know more people

  B. find cheap accommodation

  C. get the right accommodation quickly

  D. get free information about most accommodations

  47. The information passed on by word of mouth is important because____.

  A. it is better than that found through any other source

  B. it helps you find some of the best housing never advertised

  C. the final year students always offer better information

  D. the landlords have little valuable information

  48. For students going to London for the first time, which of the following provides the most reliable information?

  A. University accommodation offices.

  B. Loot and Renting

  C. Noticeboards.

  D. Family.

  A【要點(diǎn)綜述】本文講述未來(lái)隨著技術(shù)的不斷發(fā)展,和日常生活相關(guān)的醫(yī)療、衣服材料、食物、汽車等也發(fā)生很大的變化。

  72. D 細(xì)節(jié)推斷題。根據(jù)第三段最后一句The particles can be programmed to change clothes' color or pattern.可推斷衣服能夠改變樣式。

  73. C 推理判斷題。根據(jù)第四段中the chip (芯片) that contains information 和In 2035, every article of food in the grocery store has such a chip可推斷食品店中的食物能夠攜帶電子信息。

  74. D 細(xì)節(jié)推斷題。根據(jù)第五段中In 2035, cars drive themselves.可推斷車能夠自動(dòng)駕駛。

  75. B 主旨大意題。本文介紹未來(lái)隨著技術(shù)的不斷發(fā)展,和日常生活相關(guān)的東西也發(fā)生很大的變化。

  【】Helen Hunt是童星出身,但她不同意六歲的女兒演電影,因?yàn)樗J(rèn)為,許多童星的未來(lái)都是悲劇。

  26【答案】

  【 解析】Now in her late 40s, she started acting and modeling when she was eight可知她在很小的時(shí)候就開(kāi)始表演了,故選A。

  27【答案】【 解析】She earned four Golden Globes and four Emmys.和when she won the Best Actress Academy Award可知它是獎(jiǎng)項(xiàng),故選B。

  28【答案】【 解析】There is no doubt that her early experiences as a child star prepared her for what has been an outstanding adult career.作者認(rèn)為Helen Hunt的成功在于她童年開(kāi)始的經(jīng)歷,故選C。

  29【答案】【 解析】What Ms Hunt may be suggesting is that many very young stars go through unnatural childhoods on movie and TV sets. While they’re earning big incomes, they’re so pampered (縱容) by directors and praised by fans; they may get false impressions that their lives will always be that way. Then, within a few years, when faced with reality, they’re hurt and confused.童星可能對(duì)未來(lái)的發(fā)展不好,故選B。

  30【答案】【 解析】I believe there are both good and bad scenes about how it can be played out in real life.可推出作者對(duì)于童星有不同的意見(jiàn),故選C。

  D

  本篇是一篇應(yīng)用文。介紹在倫敦留學(xué)的學(xué)生們住宿情況。

  45答案:D

  考點(diǎn)::

  解析:細(xì)節(jié)理解題。關(guān)于Loot,選擇相應(yīng)的部分,仔細(xì)閱讀,得知Loot的好處是:The advantage of using Loot is that there are some excellent bargains. 即價(jià)格方面好商量。故選擇D。

  46答案:C

  考點(diǎn)::

  解析:細(xì)節(jié)理解題。涉及到agent,在“Accommodation agencies”部分尋找答案。根據(jù)“A good agent will listen to your requirements and can save you time in looking for the right accommodation. ”可知好的代理人,能聽(tīng)取意見(jiàn),并節(jié)省時(shí)間尋找合適的住宿。故選擇C。

  47答案:B

  考點(diǎn):

  解析:推理判斷題。在“Word of mouth”部分尋找答案。口傳的信息很重要是因?yàn)椤癷s never advertised ;It might be that you can find out about good offers from final year students. ”但是也有弊端,分析四個(gè)選項(xiàng),只有B是正確的。

  48答案:A

  考點(diǎn):

  解析:推理判斷題。根據(jù)第一部分“The advantage of using your university accommodation is that you can get support if you have a problem. ”,而其他的都沒(méi)有涉及到問(wèn)題的解決這部分,所以選擇A。

  University accommodation (住所) offices

  Many university accommodation offices have their own list of registered landlords (房東). Others also provide information on accommodation agencies and other housing organization. The advantage of using your university accommodation is that you can get support if you have a problem. The disadvantage is that they are unlikely to have enough registered landlords to houses all their students.

  Property papers: Loot and Renting

  Loot is an important source (來(lái)源) of information about private housing for co-renters. The offers are from private landlords, agencies and individuals looking for other co-renters. They also have a website: www.loot.com. The advantage of using Loot is that there are some excellent bargains. The disadvantage is that there is no quality control over the offers.

  Renting is another useful paper. The offers in this paper are mainly from accommodation agencies. Their website is at www. renting.co.uk.

  Accommodation agencies

  The majority of rented accommodation in London is probably advertised through accommodation agencies. The advantage of using accommodation agencies is that you will have access to a large number of accommodations. A good agent will listen to your requirements and can save you time in looking for the right accommodation. The disadvantage is that they will make a range of charges to potential renters.

  Noticeboards

  Around the universities you will find a number of noticeboards where offers of accommodation will be posted. These will either be from landlords or from students. Some universities will also have online noticeboards where students can advertise to other students. Advertisements from students can be an excellent way to find accommodation. However, advertisements from landlords can be problematic.

  Word of mouth

  Some of the best housing in London is never advertised but is passed on from one group of students to another by word of mouth. It might be that you can find out about good offers from final year students. However, don’t suppose that just because you have found out about housing from a friend it is necessarily going to be better than that found through any other source.

  Family

  Faced with the very high rents charged in London, some students and their parents will consider buying as an alternative. In some cases this might be a good choice.

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛(ài)好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語(yǔ)料庫(kù) 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛(ài)采購(gòu)代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩(shī)詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美在线一区二区三区| 国产一区不卡精品| 精品理论电影在线观看 | 亚洲欧美激情一区二区| 亚洲欧美日本韩国| 91久久精品一区二区| 久久精品在这里| 青青草国产精品97视觉盛宴| 欧美在线观看视频一区二区| 最新热久久免费视频| 亚洲一区二区中文在线| 国产成人午夜精品5599| 国产精品美女视频| 国产美女在线精品| 在线欧美一区二区| 精品少妇一区二区三区视频免付费| 国模冰冰炮一区二区| 欧美日韩一区小说| 亚洲免费观看高清完整| 欧美大片日本大片免费观看| 亚洲bt欧美bt精品777| caoporm超碰国产精品| 亚洲成人免费视| 欧美日韩免费一区二区三区视频| 亚洲欧美二区三区| 亚洲国产wwwccc36天堂| 国产欧美日韩视频在线观看| 久久国产综合精品| 精品欧美一区二区久久| 成人不卡免费av| 国产欧美精品在线观看| 久久超级碰视频| 亚洲一二三四区| 欧美在线播放高清精品| 亚洲欧洲日韩av| 91精品蜜臀在线一区尤物| 国产精品国产三级国产| 日本成人在线看| 欧美一级免费观看| 五月婷婷综合网| 欧美绝品在线观看成人午夜影视| 色综合天天综合网天天看片| 亚洲国产精品av| 96av麻豆蜜桃一区二区| 国产精品麻豆欧美日韩ww| 一区二区三区在线免费| 91免费观看视频在线| 一区二区三区在线播| 欧美精品日韩精品| 经典三级在线一区| 国产视频一区二区三区在线观看| 99国产精品久久久久久久久久久 | 国产麻豆视频一区二区| 欧美一区二区三区免费| 老司机精品视频导航| 国产蜜臀av在线一区二区三区| 懂色av中文一区二区三区| 久久精品一区二区三区四区| 精品国产一区二区三区不卡| 久久精工是国产品牌吗| 成人午夜激情视频| 亚洲综合图片区| 日韩一区二区在线免费观看| 激情图区综合网| 1024亚洲合集| 日韩三级免费观看| 国产精品久久久久久久岛一牛影视 | 福利电影一区二区| 国产福利一区在线| 国产日韩影视精品| 色妹子一区二区| 一区二区免费在线| 欧美成人激情免费网| 99国产精品久| 欧美最猛黑人xxxxx猛交| 欧美日本韩国一区二区三区视频| 久久99热99| 中文成人av在线| 欧美成人一区二区三区片免费| gogogo免费视频观看亚洲一| 这里只有精品免费| 国产精品香蕉一区二区三区| 日韩精品在线网站| 不卡一卡二卡三乱码免费网站| 人人精品人人爱| 亚洲婷婷综合久久一本伊一区 | 日韩女优电影在线观看| 黑人巨大精品欧美黑白配亚洲| 亚洲色图视频网站| 久久久精品黄色| 555夜色666亚洲国产免| 久久婷婷国产综合精品青草| 日本大香伊一区二区三区| 蜜桃av噜噜一区| 亚洲高清在线精品| 亚洲欧美一区二区三区久本道91| 国产成人av影院| 久久精品国产亚洲一区二区三区| 国产一区二区按摩在线观看| 蜜臀av在线播放一区二区三区| 亚洲欧美色一区| 日韩精品中午字幕| 国产精品资源在线| 欧美国产激情一区二区三区蜜月| 26uuuu精品一区二区| 欧美日本韩国一区二区三区视频| 亚洲午夜一二三区视频| 国产嫩草影院久久久久| 国产亚洲人成网站| 久久久久久黄色| 日韩欧美国产综合| 国产高清在线精品| 色婷婷综合激情| 91色婷婷久久久久合中文| 国产成人综合在线播放| 国产精品一级二级三级| 国产一区二区三区免费观看| 国产欧美一区二区精品性色 | 成人免费观看av| 成人福利在线看| 亚洲视频免费看| 亚洲一区二区三区四区在线免费观看| 成人欧美一区二区三区小说| 欧美私人免费视频| 日韩精品在线一区| 国产日本一区二区| 国产欧美精品一区aⅴ影院| 欧美日韩一区二区三区四区| www.在线成人| 日本大香伊一区二区三区| 欧美日韩精品是欧美日韩精品| 日韩一区二区三区av| xf在线a精品一区二区视频网站| 激情六月婷婷久久| 亚洲国产人成综合网站| 日韩国产欧美在线播放| 蜜桃精品在线观看| 一区二区三区免费| 91精品国产综合久久久久久久| 精品日韩成人av| 亚洲丝袜精品丝袜在线| 91香蕉视频污| 26uuu精品一区二区三区四区在线 26uuu精品一区二区在线观看 | 欧美日韩视频一区二区| 欧美日韩五月天| 91在线观看美女| 欧美成人三级电影在线| 国产精品毛片高清在线完整版| 亚洲精品国产一区二区精华液| 免费成人结看片| 亚洲一线二线三线久久久| 日韩高清欧美激情| 亚洲色图自拍偷拍美腿丝袜制服诱惑麻豆 | 成人小视频在线观看| 国产精品免费久久| 麻豆精品一区二区av白丝在线| 老色鬼精品视频在线观看播放| 色综合久久久久综合| 7777精品伊人久久久大香线蕉超级流畅 | 国产真实精品久久二三区| 精品1区2区3区| 欧美日韩国产高清一区二区| 在线观看精品一区| 亚洲午夜影视影院在线观看| 亚洲欧美日韩一区二区| 久久色视频免费观看| 国内精品久久久久影院色 | 另类的小说在线视频另类成人小视频在线| 亚洲精品国产成人久久av盗摄| 亚洲图片你懂的| 视频一区视频二区中文| 亚洲欧美日韩国产综合| 日韩高清不卡一区二区| 国产一区二区0| 97se狠狠狠综合亚洲狠狠| 在线亚洲一区观看| 国产人伦精品一区二区| 亚洲综合一区二区三区| 国产精品99久久久久久有的能看 | 久久综合久久鬼色| 中文字幕精品三区| 美女视频一区在线观看| 色婷婷国产精品综合在线观看| 日韩一区二区三区观看| 一区二区三区自拍| 一本大道久久a久久精二百 | 久久99久久精品欧美| 91精品国产入口| 亚洲人成电影网站色mp4| av一区二区三区四区| 日韩一二三区不卡| 综合精品久久久| 久久电影国产免费久久电影| 欧美视频精品在线观看| 丝袜亚洲精品中文字幕一区| 欧美女孩性生活视频| 国产高清在线精品| 亚洲韩国精品一区| 国产午夜一区二区三区| 欧美一级电影网站|