国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語外研版一輪復習課時作業:選修6 Module3《Interpersonal Relationships—Friendship》(含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語外研版一輪復習課時作業:選修6 Module3《Interpersonal Relationships—Friendship》(含答案)

  課時作業33 Module 3 Interpersonal Relationships—Friendship

  一、單元扣點

  Ⅰ.根據句意,用所給單詞的適當形式填空

  regrettable therefore combine regard depress reiterate reunite consideration regulation mention

  1.You should be more ________ towards young people on this issue.

  2.How glad he was to be ________ with his family after those years!

  3.The miners have ________ their demands for more money and good working conditions.

  4.I really ________ that I have made such a silly mistake and caused you so much trouble.

  5.Do you remember the word the teacher ________ last time?

  6.The thought of having to take the exam again __________ poor Jack, who was not good at his lesson.

  7.Unbelievably, he knew nothing ________ the accident, which happened near his flat.

  8.Good teaching methods should ________ education with pleasure.

  9.The dollars has gone down against the RMB. ______, Chinese goods are more expensive for Americans.

  10.It's necessary that you should ________ your speed while running in a match.

  答案 1.considerate 2.reunited 3.reiterated 4.regret

  5.mentioned 6.depressed 7.regarding 8.combine

  9.Therefore 10.regulate

  Ⅱ.翻譯句子

  1.畢業以后你們怎么保持聯系?(keep in touch with)

  答案 How do you keep in touch with each other after graduation?

  2.這房子過去屬于我爺爺的。(belong to)

  答案 The house belonged to my grandfather.

  3.他知道可以依靠她來應付這種局面。(depend on)

  答案 He knew he could depend on her to deal with the situation.

  4.他很聰明但不努力,他姐姐也是如此。(it is same with)

  答案 He is very clever but he doesn't work hard. It is the same with his sister.

  5.他們經常吵架,但很快就和好了。(make up)

  答案 They often quarrel but they make up soon.

  二、閱讀理解

  (2024·湖北卷)

  What Theresa Loe is doing proves that a large farm isn't a prerequisite for a modern grow-your-own lifestyle. On a mere 1/10 of an acre in Los Angeles, Loe and her family grow, can (裝罐) and preserve much of the food they consume.

  Loe is a master food preserver, gardener and canning expert. She also operates a website, where she shares her tips and recipes, with the goal of demonstrating that everyone has the ability to control what's on their plate.

  Loe initially went to school to become an engineer, but she quickly learned that her enthusiasm was mainly about growing and preparing her own food. “I got into cooking my own food and started growing my own herbs (香草) and foods for that fresh flavor,” she said. Engineer by day, Loe learned cooking at night school. She ultimately purchased a small piece of land with her husband and began growing their own foods.

  “I teach people how to live farm-fresh without a farm,” Loe said. Through her website Loe emphasizes that “anybody can do this anywhere”. Got an apartment with a balcony (陽臺)? Plant some herbs. A window? Perfect spot for growing. Start with herbs, she recommends, because “they're very forgiving”. Just a little of the herbs “can take your regular cooking to a whole new level,” she added. “I think it's a great place to start.” Then? Try growing something from a seed, she said, like a tomato or some tea.

  Canning is a natural extension of the planting she does. With every planted food, Loe noted, there's a moment when it's bursting with its absolute peak flavor. “I try and keep it in a time capsule in a canning jar,” Loe said. “Canning for me is about knowing what's in your food, knowing where it comes from.”

  In addition to being more in touch with the food she's eating, another joy comes from passing this knowledge and this desire for good food to her children: “Influencing them and telling them your opinion on not only being careful what we eat but understanding the_bigger_picture,” she said, “that if we don't take care of the earth, no one will.”

  語篇解讀 本文講述的是Loe一家如何僅用一小片土地就過上了田園般的生活,并向我們講述了如何利用有限的條件自己栽種和保存果實。

  1.The underlined word “prerequisite” (Para. 1) is closest in meaning to ________.

  A. recipe

  B. substitute

  C. requirement

  D. challenge

  答案與解析 C 考查詞義猜測。從語境上看,下文講述的是Loe和她的家人在僅僅只有十分之一英畝的土地上栽種和保存他們所需的大部分食物,由此可推斷,畫線詞的含義應是“必備條件,先決條件”,同C項的含義相近,故選C。

  2.Why does Loe suggest starting with herbs?

  A. They are used daily.

  B. They are easy to grow.

  C. They can grow very tall.

  D. They can be eaten uncooked.

  答案與解析 B 考查細節理解。根據第四段中的“Start with herbs...because ‘they're very forgiving’”可知,Loe推薦從栽種香草開始是因為香草很容易栽種,即使被人們忽視了,它們依舊能夠存活,因此選B。

  3.According to Loe, what is the benefit of canning her planted foods?

  A. It can preserve their best flavor.

  B. It can promote her online sales.

  C. It can better her cooking skills.

  D. It can improve their nutrition.

  答案與解析 A 考查細節理解。根據第五段中的“there's a moment when it's bursting with its absolute peak flavor”可知,Loe把她種的食物裝罐是為了保持食物的最佳口味。

  4.What is the “the bigger picture” (Para.6) that Loe wishes her children to understand?

  A. The knowledge about good food.

  B. The way to live a grow-our-own life.

  C. The joy of getting in touch with foods.

  D. The responsibility to protect our earth.

  答案與解析 D 考查推理判斷。根據畫線部分后面的“that if we don't take care of the earth, no one will”可推斷,Loe希望自己的孩子能夠理解保護地球的重要性,因此選D。

  三、完形填空

  (2024·河北五校質監)

  I loved working with my dad, but I hated the summer job he gave me. He owned a small __1__ in Bank Street. In his shop, the most recently __2__ person got the worst job, and the boss' son was also __3__.

  I didn't want to spend hours __4__ the frost on the ceiling of the walk-in freezer, and it was the Saturday afternoon's job that I hated most. We received fresh __5__ every day. Chicken sat in wooden boxes and was __6__ with crushed ice. During the week, the ice and the blood of the chicken slowly leaked into the containers __7__ the chicken, creating its bloody smell.

  There was only one __8__ to get rid of the blood and wash the containers: hold my __9__ and carefully slide the containers from under the chicken, as I tried not to __10__ the contents over my clothes, and then __11__ into the drain (下水道).

  Soon, students __12__ have cut lawns, painted houses, worked in offices, or maybe even worked in the butcher's will __13__ to school. Some will have great memories __14__ others will come back with __15__ ones.

  Looking back, I thought my father could have __16__ me from my weekly hell. However, my dad, who'd dropped out of school to help support his family after his father died, was a teacher for me __17__. He knew treating me __18__ from his other employees would be an unfair thing. Most importantly, he taught me to __19__ those who do the hard and __20__ tasks in life.

  For the next six summers, I returned not as the boss' son, but as one of other guys, and I cleaned the dirty containers every Saturday afternoon.

  1.A. grocery

  B. butcher's

  C. chain

  D. barber's

  2.A. hired

  B. invited

  C. received

  D. trained

  3.A. interested

  B. included

  C. affected

  D. offered

  4.A. looking into

  B. tearing up

  C. cleaning up

  D. carrying on

  5.A. fruit

  B. vegetable

  C. chicken

  D. grain

  6.A. surrounded

  B. impressed

  C. accompanied

  D. cooked

  7.A. above

  B. beside

  C. below

  D. under

  8.A. chance

  B. way

  C. place

  D. reason

  9.A. arm

  B. nose

  C. breath

  D. head

  10.A. touch

  B. notice

  C. find

  D. splash

  11.A. break

  B. divide

  C. empty

  D. allow

  12.A. which

  B. what

  C. when

  D. who

  13.A. adapt

  B. walk

  C. return

  D. apply

  14.A. while

  B. when

  C. since

  D. because

  15.A. exciting

  B. good

  C. amazing

  D. unpleasant

  16.A. forced

  B. spared

  C. treated

  D. pushed

  17.A. at heart

  B. in fact

  C. in case

  D. at home

  18.A. kindly

  B. carefully

  C. differently

  D. warmly

  19.A. witness

  B. appreciate

  C. hurt

  D. influence

  20.A. vital

  B. dirty

  C. easy

  D. funny

  答案與解析 

  語篇解讀 暑假在父親的肉店打工的經歷讓作者懂得了很多。父親的一視同仁讓作者體會到了工作的艱辛,也懂得了理解那些干臟活、累活的人。

  1.B 根據下文作者所做的工作以及第13空前的“butcher's”可知,作者的父親經營著一家小肉店。grocery“食品雜貨店”;butcher's“肉店”;chain“鏈子,連鎖商店”;barber's“理發店”。

  2.A 在父親的店里,新手會做最不好干的活,老板的兒子也不例外。hire“雇用,聘用”;invite“邀請”;receive“收到”;train“訓練”。

  3.B 老板的兒子也被包括在內。interest“使感興趣”;include“包括”;affect“影響”;offer“提供”。

  4.C 根據第二、三兩段對作者的工作的描述以及最后一段中的“I cleaned the dirty containers every Saturday afternoon”可知,作者的工作是除去冷凍室天花板上的霜凍,并弄干凈放在雞肉下面的容器。look into“審查,調查”;tear up“撕毀”;clean up“打掃干凈”;carry on“繼續移動”。

  5.C 根據下文中的“Chicken sat in wooden boxes”可知,店里每天都會收到新鮮的雞肉。

  6.A 為了保護雞肉,周圍會放一些碎冰。be surrounded with“被……包圍”。impress“使銘記”;accompany“陪伴”;cook“烹調”。

  7.D 根據第三段中的“carefully slide the containers from under the chicken”可知,容器在雞肉下面。

  8.B 只有一種辦法可以去除血水并清洗容器。chance“機會”;way“方法”;place“地方”;reason“原因”。

  9.C 根據第二段的最后一句可知,容器里有血腥味,因此作者屏住呼吸并小心地抽出容器。hold one's breath“屏住呼吸”。

  10.D 作者小心地抽出容器,盡量不讓里面的東西濺到衣服上。touch“觸摸”;notice“注意到”;find“發現”;splash“濺在……上”。

  11.C 然后將容器里的臟水倒入下水道。break“損壞,破碎”;divide“分開,分散”;empty“倒空”;allow“允許”。

  12.D 先行詞為students,空處引導定語從句,且在從句中作主語,故應用who。

  13.C 根據文章第一句以及最后一段的內容可知,作者暑假期間在父親的店里打工,所以此處指暑假結束時學生們都將返回學校。adapt“適應”;walk“步行”;return“返回”;apply“應用”。

  14.A 有些學生會有美好的回憶,而有些學生則帶著不愉快的回憶返校。前后為對比關系,因此使用while。

  15.D 此處應與“great”意思相反,因此選擇D項。

  16.B 作者認為父親本能把自己從每周的苦境中解救出來,但父親沒有那樣做。spare sb. from sth.“使某人免去某物”。force“強迫”;treat“對待,款待”;push“推”。

  17.B 作者覺得為了養家而輟學的父親實際上是自己的老師,他讓作者懂得了很多做人的道理。at heart“在心里”;in fact“事實上,實際上”;in case“以防萬一”;at home“在家”。

  18.C 作者的父親知道區別對待自己的兒子與其他員工是不公平的。kindly“親切地”;carefully“仔細地”;differently“不同地”;warmly“熱烈地”。

  19.B 最重要的是,父親教作者在生活中要理解那些從事又累又臟的工作的人。witness“目擊,見證”;appreciate“理解,明白”;hurt“傷害”;influence“影響”。

  20.B 根據空格前的“hard and”及最后一段中的“I cleaned the dirty containers”可知,應選擇B項,dirty“臟的”。

  課時作業33 Module 3 Interpersonal Relationships—Friendship

  一、單元扣點

  Ⅰ.根據句意,用所給單詞的適當形式填空

  regrettable therefore combine regard depress reiterate reunite consideration regulation mention

  1.You should be more ________ towards young people on this issue.

  2.How glad he was to be ________ with his family after those years!

  3.The miners have ________ their demands for more money and good working conditions.

  4.I really ________ that I have made such a silly mistake and caused you so much trouble.

  5.Do you remember the word the teacher ________ last time?

  6.The thought of having to take the exam again __________ poor Jack, who was not good at his lesson.

  7.Unbelievably, he knew nothing ________ the accident, which happened near his flat.

  8.Good teaching methods should ________ education with pleasure.

  9.The dollars has gone down against the RMB. ______, Chinese goods are more expensive for Americans.

  10.It's necessary that you should ________ your speed while running in a match.

  答案 1.considerate 2.reunited 3.reiterated 4.regret

  5.mentioned 6.depressed 7.regarding 8.combine

  9.Therefore 10.regulate

  Ⅱ.翻譯句子

  1.畢業以后你們怎么保持聯系?(keep in touch with)

  答案 How do you keep in touch with each other after graduation?

  2.這房子過去屬于我爺爺的。(belong to)

  答案 The house belonged to my grandfather.

  3.他知道可以依靠她來應付這種局面。(depend on)

  答案 He knew he could depend on her to deal with the situation.

  4.他很聰明但不努力,他姐姐也是如此。(it is same with)

  答案 He is very clever but he doesn't work hard. It is the same with his sister.

  5.他們經常吵架,但很快就和好了。(make up)

  答案 They often quarrel but they make up soon.

  二、閱讀理解

  (2024·湖北卷)

  What Theresa Loe is doing proves that a large farm isn't a prerequisite for a modern grow-your-own lifestyle. On a mere 1/10 of an acre in Los Angeles, Loe and her family grow, can (裝罐) and preserve much of the food they consume.

  Loe is a master food preserver, gardener and canning expert. She also operates a website, where she shares her tips and recipes, with the goal of demonstrating that everyone has the ability to control what's on their plate.

  Loe initially went to school to become an engineer, but she quickly learned that her enthusiasm was mainly about growing and preparing her own food. “I got into cooking my own food and started growing my own herbs (香草) and foods for that fresh flavor,” she said. Engineer by day, Loe learned cooking at night school. She ultimately purchased a small piece of land with her husband and began growing their own foods.

  “I teach people how to live farm-fresh without a farm,” Loe said. Through her website Loe emphasizes that “anybody can do this anywhere”. Got an apartment with a balcony (陽臺)? Plant some herbs. A window? Perfect spot for growing. Start with herbs, she recommends, because “they're very forgiving”. Just a little of the herbs “can take your regular cooking to a whole new level,” she added. “I think it's a great place to start.” Then? Try growing something from a seed, she said, like a tomato or some tea.

  Canning is a natural extension of the planting she does. With every planted food, Loe noted, there's a moment when it's bursting with its absolute peak flavor. “I try and keep it in a time capsule in a canning jar,” Loe said. “Canning for me is about knowing what's in your food, knowing where it comes from.”

  In addition to being more in touch with the food she's eating, another joy comes from passing this knowledge and this desire for good food to her children: “Influencing them and telling them your opinion on not only being careful what we eat but understanding the_bigger_picture,” she said, “that if we don't take care of the earth, no one will.”

  語篇解讀 本文講述的是Loe一家如何僅用一小片土地就過上了田園般的生活,并向我們講述了如何利用有限的條件自己栽種和保存果實。

  1.The underlined word “prerequisite” (Para. 1) is closest in meaning to ________.

  A. recipe

  B. substitute

  C. requirement

  D. challenge

  答案與解析 C 考查詞義猜測。從語境上看,下文講述的是Loe和她的家人在僅僅只有十分之一英畝的土地上栽種和保存他們所需的大部分食物,由此可推斷,畫線詞的含義應是“必備條件,先決條件”,同C項的含義相近,故選C。

  2.Why does Loe suggest starting with herbs?

  A. They are used daily.

  B. They are easy to grow.

  C. They can grow very tall.

  D. They can be eaten uncooked.

  答案與解析 B 考查細節理解。根據第四段中的“Start with herbs...because ‘they're very forgiving’”可知,Loe推薦從栽種香草開始是因為香草很容易栽種,即使被人們忽視了,它們依舊能夠存活,因此選B。

  3.According to Loe, what is the benefit of canning her planted foods?

  A. It can preserve their best flavor.

  B. It can promote her online sales.

  C. It can better her cooking skills.

  D. It can improve their nutrition.

  答案與解析 A 考查細節理解。根據第五段中的“there's a moment when it's bursting with its absolute peak flavor”可知,Loe把她種的食物裝罐是為了保持食物的最佳口味。

  4.What is the “the bigger picture” (Para.6) that Loe wishes her children to understand?

  A. The knowledge about good food.

  B. The way to live a grow-our-own life.

  C. The joy of getting in touch with foods.

  D. The responsibility to protect our earth.

  答案與解析 D 考查推理判斷。根據畫線部分后面的“that if we don't take care of the earth, no one will”可推斷,Loe希望自己的孩子能夠理解保護地球的重要性,因此選D。

  三、完形填空

  (2024·河北五校質監)

  I loved working with my dad, but I hated the summer job he gave me. He owned a small __1__ in Bank Street. In his shop, the most recently __2__ person got the worst job, and the boss' son was also __3__.

  I didn't want to spend hours __4__ the frost on the ceiling of the walk-in freezer, and it was the Saturday afternoon's job that I hated most. We received fresh __5__ every day. Chicken sat in wooden boxes and was __6__ with crushed ice. During the week, the ice and the blood of the chicken slowly leaked into the containers __7__ the chicken, creating its bloody smell.

  There was only one __8__ to get rid of the blood and wash the containers: hold my __9__ and carefully slide the containers from under the chicken, as I tried not to __10__ the contents over my clothes, and then __11__ into the drain (下水道).

  Soon, students __12__ have cut lawns, painted houses, worked in offices, or maybe even worked in the butcher's will __13__ to school. Some will have great memories __14__ others will come back with __15__ ones.

  Looking back, I thought my father could have __16__ me from my weekly hell. However, my dad, who'd dropped out of school to help support his family after his father died, was a teacher for me __17__. He knew treating me __18__ from his other employees would be an unfair thing. Most importantly, he taught me to __19__ those who do the hard and __20__ tasks in life.

  For the next six summers, I returned not as the boss' son, but as one of other guys, and I cleaned the dirty containers every Saturday afternoon.

  1.A. grocery

  B. butcher's

  C. chain

  D. barber's

  2.A. hired

  B. invited

  C. received

  D. trained

  3.A. interested

  B. included

  C. affected

  D. offered

  4.A. looking into

  B. tearing up

  C. cleaning up

  D. carrying on

  5.A. fruit

  B. vegetable

  C. chicken

  D. grain

  6.A. surrounded

  B. impressed

  C. accompanied

  D. cooked

  7.A. above

  B. beside

  C. below

  D. under

  8.A. chance

  B. way

  C. place

  D. reason

  9.A. arm

  B. nose

  C. breath

  D. head

  10.A. touch

  B. notice

  C. find

  D. splash

  11.A. break

  B. divide

  C. empty

  D. allow

  12.A. which

  B. what

  C. when

  D. who

  13.A. adapt

  B. walk

  C. return

  D. apply

  14.A. while

  B. when

  C. since

  D. because

  15.A. exciting

  B. good

  C. amazing

  D. unpleasant

  16.A. forced

  B. spared

  C. treated

  D. pushed

  17.A. at heart

  B. in fact

  C. in case

  D. at home

  18.A. kindly

  B. carefully

  C. differently

  D. warmly

  19.A. witness

  B. appreciate

  C. hurt

  D. influence

  20.A. vital

  B. dirty

  C. easy

  D. funny

  答案與解析 

  語篇解讀 暑假在父親的肉店打工的經歷讓作者懂得了很多。父親的一視同仁讓作者體會到了工作的艱辛,也懂得了理解那些干臟活、累活的人。

  1.B 根據下文作者所做的工作以及第13空前的“butcher's”可知,作者的父親經營著一家小肉店。grocery“食品雜貨店”;butcher's“肉店”;chain“鏈子,連鎖商店”;barber's“理發店”。

  2.A 在父親的店里,新手會做最不好干的活,老板的兒子也不例外。hire“雇用,聘用”;invite“邀請”;receive“收到”;train“訓練”。

  3.B 老板的兒子也被包括在內。interest“使感興趣”;include“包括”;affect“影響”;offer“提供”。

  4.C 根據第二、三兩段對作者的工作的描述以及最后一段中的“I cleaned the dirty containers every Saturday afternoon”可知,作者的工作是除去冷凍室天花板上的霜凍,并弄干凈放在雞肉下面的容器。look into“審查,調查”;tear up“撕毀”;clean up“打掃干凈”;carry on“繼續移動”。

  5.C 根據下文中的“Chicken sat in wooden boxes”可知,店里每天都會收到新鮮的雞肉。

  6.A 為了保護雞肉,周圍會放一些碎冰。be surrounded with“被……包圍”。impress“使銘記”;accompany“陪伴”;cook“烹調”。

  7.D 根據第三段中的“carefully slide the containers from under the chicken”可知,容器在雞肉下面。

  8.B 只有一種辦法可以去除血水并清洗容器。chance“機會”;way“方法”;place“地方”;reason“原因”。

  9.C 根據第二段的最后一句可知,容器里有血腥味,因此作者屏住呼吸并小心地抽出容器。hold one's breath“屏住呼吸”。

  10.D 作者小心地抽出容器,盡量不讓里面的東西濺到衣服上。touch“觸摸”;notice“注意到”;find“發現”;splash“濺在……上”。

  11.C 然后將容器里的臟水倒入下水道。break“損壞,破碎”;divide“分開,分散”;empty“倒空”;allow“允許”。

  12.D 先行詞為students,空處引導定語從句,且在從句中作主語,故應用who。

  13.C 根據文章第一句以及最后一段的內容可知,作者暑假期間在父親的店里打工,所以此處指暑假結束時學生們都將返回學校。adapt“適應”;walk“步行”;return“返回”;apply“應用”。

  14.A 有些學生會有美好的回憶,而有些學生則帶著不愉快的回憶返校。前后為對比關系,因此使用while。

  15.D 此處應與“great”意思相反,因此選擇D項。

  16.B 作者認為父親本能把自己從每周的苦境中解救出來,但父親沒有那樣做。spare sb. from sth.“使某人免去某物”。force“強迫”;treat“對待,款待”;push“推”。

  17.B 作者覺得為了養家而輟學的父親實際上是自己的老師,他讓作者懂得了很多做人的道理。at heart“在心里”;in fact“事實上,實際上”;in case“以防萬一”;at home“在家”。

  18.C 作者的父親知道區別對待自己的兒子與其他員工是不公平的。kindly“親切地”;carefully“仔細地”;differently“不同地”;warmly“熱烈地”。

  19.B 最重要的是,父親教作者在生活中要理解那些從事又累又臟的工作的人。witness“目擊,見證”;appreciate“理解,明白”;hurt“傷害”;influence“影響”。

  20.B 根據空格前的“hard and”及最后一段中的“I cleaned the dirty containers”可知,應選擇B項,dirty“臟的”。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产网站一区二区| 一区二区三区成人| 99这里只有久久精品视频| 国产美女av一区二区三区| 免费观看成人鲁鲁鲁鲁鲁视频| 亚洲精品成a人| 亚洲欧美韩国综合色| 亚洲同性同志一二三专区| 国产精品毛片无遮挡高清| 久久久久国产精品麻豆| 国产亚洲欧美日韩日本| 国产日韩欧美高清在线| 国产日本欧洲亚洲| 中文在线免费一区三区高中清不卡| 久久久久久久久久久黄色| 久久午夜电影网| 国产精品无人区| 亚洲一区二区在线免费看| 亚洲福利一二三区| 美腿丝袜亚洲综合| av不卡免费在线观看| 欧美视频一区二区三区四区 | 亚洲国产成人av| 五月婷婷激情综合| 精品一区二区三区免费视频| 91丨porny丨蝌蚪视频| 91麻豆精品国产综合久久久久久 | 国产成人在线电影| 99精品在线免费| 欧美肥妇毛茸茸| 久久伊99综合婷婷久久伊| 中文字幕日韩av资源站| 午夜激情综合网| 日韩精品亚洲一区二区三区免费| 性久久久久久久久| 国产成人免费视频精品含羞草妖精 | 91农村精品一区二区在线| 欧美精品粉嫩高潮一区二区| 久久蜜臀精品av| 亚洲最大成人综合| 国产精品一区二区免费不卡| 在线观看视频一区二区欧美日韩| 日韩一区二区三区观看| 最新不卡av在线| 久久国产夜色精品鲁鲁99| 色域天天综合网| 久久精品人人做人人综合| 午夜国产不卡在线观看视频| 成人高清视频在线| 日韩精品一区二区三区swag| 亚洲一区二区三区国产| 成人亚洲一区二区一| 日韩欧美国产1| 亚洲香肠在线观看| 99热精品一区二区| 国产性色一区二区| 九一九一国产精品| 日韩一级完整毛片| 亚洲国产成人av网| 在线观看日韩一区| 中文字幕在线播放不卡一区| 国产高清亚洲一区| 精品久久久久久久久久久久久久久久久| 一区二区三区四区乱视频| 不卡视频在线观看| 中文无字幕一区二区三区| 精品一区二区三区久久| 91精品国产乱码| 日日嗨av一区二区三区四区| 欧美三级视频在线播放| 一区二区在线观看av| 91一区二区在线| 中文字幕在线不卡视频| 成人动漫一区二区在线| 中文字幕电影一区| 成人午夜精品一区二区三区| 亚洲国产精品t66y| 国产成a人亚洲| 中文字幕乱码日本亚洲一区二区| 国产一区二区伦理| 欧美激情一区二区三区四区 | 91精品国产色综合久久ai换脸| 亚洲男人天堂一区| 在线免费不卡视频| 午夜av区久久| 欧美一卡二卡三卡| 久久精品国产77777蜜臀| 2024国产精品| 国产1区2区3区精品美女| 国产精品人成在线观看免费| 97久久精品人人做人人爽 | 久久国产人妖系列| 精品国产电影一区二区 | 精品日韩在线观看| 国产麻豆欧美日韩一区| 日韩理论在线观看| 91精品欧美一区二区三区综合在| 精品一区二区久久久| 中文一区二区在线观看| 色综合天天综合| 婷婷六月综合亚洲| 国产日产欧美一区二区三区| 91小视频在线| 日韩精品福利网| 国产亚洲一本大道中文在线| 色综合咪咪久久| 日日欢夜夜爽一区| 亚洲国产成人一区二区三区| 色悠悠亚洲一区二区| 男男gaygay亚洲| 中文字幕综合网| 欧美一区二区私人影院日本| 国产福利精品一区| 亚洲综合偷拍欧美一区色| 欧美一级理论片| 99亚偷拍自图区亚洲| 久久国产视频网| 久久99精品久久久久久动态图| 日韩欧美123| 在线免费观看成人短视频| 国产乱国产乱300精品| 亚洲一区二区视频在线观看| 久久先锋影音av鲁色资源| 欧美午夜精品一区二区三区| 国产一区二区视频在线播放| 亚洲综合男人的天堂| 久久久久九九视频| 91精品国产免费| 色综合久久精品| 国产激情视频一区二区三区欧美 | 色婷婷亚洲综合| 国产综合色在线视频区| 亚洲成人手机在线| 亚洲欧美综合在线精品| 精品国产91亚洲一区二区三区婷婷 | 久久国产免费看| 亚洲高清免费在线| 玉足女爽爽91| 中文字幕一区免费在线观看 | 麻豆91免费看| 午夜久久久久久久久久一区二区| 中文字幕日韩一区二区| 国产日韩v精品一区二区| 日韩精品一区二区三区四区视频| 欧美偷拍一区二区| 91国内精品野花午夜精品| av中文一区二区三区| 国产精品自产自拍| 韩国v欧美v亚洲v日本v| 日产欧产美韩系列久久99| 亚洲综合一二区| 亚洲欧美另类久久久精品2019| 亚洲国产精品国自产拍av| 国产欧美一区二区三区在线老狼| 久久久综合视频| 久久久精品国产免费观看同学| 日韩女优av电影在线观看| 日韩精品一区二区三区中文不卡| 69p69国产精品| 欧美一级欧美一级在线播放| 欧美一区二区三区四区在线观看| 欧美日韩成人在线| 欧美日韩亚洲丝袜制服| 欧美人狂配大交3d怪物一区| 欧美浪妇xxxx高跟鞋交| 欧美一卡2卡3卡4卡| 欧美成人午夜电影| 国产亚洲一区二区在线观看| 中文一区一区三区高中清不卡| 中文字幕av一区二区三区| 国产精品久久久久三级| 成人欧美一区二区三区白人 | 99久久精品免费看| 91免费国产在线| 欧美日韩在线亚洲一区蜜芽| 91麻豆精品91久久久久同性| 欧美一级二级三级蜜桃| 精品国产sm最大网站免费看| 国产网站一区二区| 亚洲人成网站在线| 亚洲大型综合色站| 国产一区久久久| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| eeuss鲁片一区二区三区在线看| 91丨九色丨国产丨porny| 欧美三级电影在线观看| 欧美一区二区三区四区五区| 久久久www成人免费毛片麻豆| 国产欧美精品一区二区色综合朱莉 | 日韩av在线发布| 粉嫩高潮美女一区二区三区| 色婷婷香蕉在线一区二区| 欧美一级高清大全免费观看| 国产精品毛片a∨一区二区三区| 一区二区三区在线高清| 毛片av中文字幕一区二区| 91色在线porny| 日韩美女在线视频 | 国产乱国产乱300精品| 91高清视频在线|