国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(23)(含答案)

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024屆陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(23)(含答案)

  2024年陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(23)(含答案)

  閱讀理解(原創(chuàng))People around the world are remembering Nelson Mandela, South Africa’s first black president. He died Thursday at the age of 95.

  South African President Jacob Zuma said, “The nation has lost its greatest son, and our people have lost a father. ”

  Mandela had been in poor health for several years. He was repeatedly treated in hospital, most recently for a lung infection. He became infected with tuberculosis(肺結(jié)核)many years ago while in prison.

  Nelson Mandela was the main leader in efforts to end white minority rule in South Africa. He spent 27 years in prison for his part in fighting apartheid(種族隔離)—the nation’s policy of discrimination(歧視)against blacks.

  Many world leaders, past and present, are remembering Nelson Mandela.

  Frederick W. de Klerk was South Africa’s last apartheid leader. He freed Mandela from prison in 1990. Later, the two men won the Nobel Peace Prize. Mr. de Klerk said people will remember Mandela for the importance he placed on reconciliation(和解)—being able to reach a settlement between conflicting sides. He said their relationship was, in his words, “often stormy”, but he said they were“always able to come together at critical(關(guān)鍵的)moments. ”

  In the United States, President Barack Obama called Mandela an influential, brave and profoundly good human being. Mr. Obama said Mandela will be remembered for leaving a free South Africa at peace. “I am one of the countless millions who drew inspiration from Nelson Mandela’s life. My very first political action—the first thing I ever did that involved an issue, or a policy, or politics—was a protest against apartheid. I would study his words and his writings. ”

  In London, British Prime Minister David Cameron called Mandela a true global hero. In his words, a great light has gone out in the world.

  【文章大意】本文主要介紹了南非前總統(tǒng)曼德拉的去世及世界各國主要領(lǐng)導(dǎo)人對曼德拉的緬懷。

  1. Which is TRUE about Mandela?

  A. He seldom received treatment in hospital.

  B. He died in prison.

  C. A lung infection caused Mandela’s death.

  D. He died when he was still president.

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段He was repeatedly treated in hospital, most recently for a lung infection. 一句可知曼德拉因肺部感染去世。故選C。

  2. What does the underlined word“stormy”in Para. 6 mean?

  A. rainy

  B. fierce

  C. peaceful

  D. challenging

  【解析】選B。詞義猜測題。根據(jù)后句Mr. de Klerk說在關(guān)鍵時(shí)刻雙方能夠聯(lián)合可知雙方的關(guān)系有時(shí)很激烈。

  3. What can we learn from the passage?

  A. Frederick W. de Klerk is still an enemy of Mandela.

  B. President Barack Obama learned a lot from Nelson Mandela’s life.

  C. Nelson Mandela fought for the independence of South Africa.

  D. Jacob Zuma called Mandela a true global hero.

  【解析】選B。推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第二段“I am one of the countless millions who drew inspiration from Nelson Mandela’s life. . . ”部分可知美國總統(tǒng)奧巴馬從曼德拉身上學(xué)到了許多。

  4. The passage is most likely a part of .

  A. an advertisement B. a travel booklet

  C. a biography

  D. a newspaper

  【解析】選D。文章出處題。本文介紹了曼德拉去世后世界各國舉行哀悼的情況, 最可能出自報(bào)紙的資訊, 故選D。A項(xiàng)意思是“廣告”; B項(xiàng)意思是“旅游手冊”; C項(xiàng)意思是“人物傳記”。

  And passion into the choice of the book rather than discussion about a book itself.

  Ultinatel was Nancy points out,the level of sucicess is not meastured by how many people read a book,but by how many people are enriched by the process.or have enjoyed speaking to someone with whom they would not otherwise have shared a word.

  1.What is the purpose of the project launched by Nancy?

  A.To invite authors to guide readers.

  B.To encourage people to read and share.

  C.To involve people in communnity service.

  D.To promote the friendship between cities.

  2.Why was it difficult for New Yorkers to carry out the projict?

  A.They had little interest in reading.

  B.They were too busy to read a book.

  C.They came from many different backgrounds

  D.They lacked support from the locat government

  3.According to the passage,where would the project be more easily carried out?

  A.In large communities with little sense of unity

  B.In large cities where libraries are far from home

  C.In medium-sized cities with a diverse population

  D.In large towns where agreement can be quickly reached

  4.The underlined words“shared a word”in Paragraph 5 probably mean

  A.exchanged ideas with each other

  B.discussed the meaning of a word

  C.gamed life experience

  D.used the same language

  5.According to Nacy,the degree of students of the project is judged by

  A.the careful selection of a proper book

  B.the growing popularity of the writers

  C.the number of people who benefit from reading.

  D.the number of books that each person reads.

  【參考答案】1---5、BCDAC

  2024高考訓(xùn)練題。閱讀理解。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  After a terrible electrical accident, which caused him to become both blind and deaf, the whole world became completely dark and quiet for Robert Edwards for almost ten years. The loss of sight and hearing threw him into such sorrow that he tried a few times to put an end to his life. His family, especially his wife, did their best to tend and comfort him and finally he regained the will to live.

  One hot summer afternoon, he was taking a walk with a stick near his house when a thunderstorm started all at once. He stood under a large tree to avoid getting wet, but he was struck by the lightning. Witnesses thought he was dead but he woke up some 20 minutes later lying face down in muddy water at the base of the tree. He was trembling badly, but when he opened his eyes, he could hardly believe what he saw: a plough and a wall. When Mrs. Edwards came running up to him, shouting to their neighbors to call for help, he could see her and hear her voice for the first time in nearly ten years.

  The news of Robert regaining his sight and hearing quickly spread, and many doctors came to examine him. Most of them said that he regained his sight and hearing from the shock he got from the lightning. However, none of them could give a convincing answer as to why this should have happened. The only reasonable explanation given by one doctor was that, since Robert lost his sight and hearing as a result of a sudden shock, perhaps, the only way for him to regain them was by another sudden shock.

  1.The reason for Robert’s attempts to kill himself was that _________.

  A. a terrible traffic accident happened to him

  B. he had to live in a dark and silent world

  C. he was struck by the lightning once more

  D. nobody in the world cared about him

  2.What was Robert doing when he was struck by the lightning?

  A. Sheltering from the rain under a tree.

  B. Driving a car.

  C. Taking a walk with a stick.

  D. Lying on the ground.

  3.We can infer from the text that ________.

  A. there was no accurate explanation for Robert’s recovery

  B. many doctors came because Robert was badly injured

  C. Robert’s wife sent for doctors immediately after the shock

  D. a sudden injury in the head led to Robert’s recovery

  4.What’s the best title of the whole passage?

  A. A Terrible Electrical Accident

  B. Robert Edwards and His Wife

  C. What a Sudden Shock

  D. An Unforgettable Experience

  參考答案1—4 BAAC

  閱讀理解(原創(chuàng))People in Hong Kong speak a rich mixture of languages. Hong Kong was a British colony for more than 156 years before it was returned to Chinese control in 1997. English was the only official language until 1994.

  Most people in Hong Kong today speak Cantonese, but Mandarin and other dialects also are heard, and English as the British used is still widely spoken and taught here. Now however, many people are choosing to learn English as it is spoken in the United States.

  Victor Chan, for example, has children who attend school called Nature EQ on Saturday and Sunday, and they are learning to say words the American way. Mr Chan says he wants his sons to learn American English, because he plans to send them to the United States for further study.

  Nature EQ is one of a growing number of schools in Hong Kong that offer American English classes. Frankie Ng opened the school 17 years ago, at that time, he had only 40 students. Today, the school has 350 students, and it does not have space for any more.

  Mr Ng says American English is clear and defined. He says it is easy to teach and easily understood. That, however, is not the main concern of the children.

  Public schools in the former British colony still teach mostly British English. But the number of private language schools teaching American English is growing.

  In Hong Kong’s Tseung Kwan O district, for example, the American English Workshop school had 20 students a week when it opened one year ago. Today, ithas more than 180 each week.

  Some observers say American English is becoming the language of international business. Increased contact with American culture, like movies, television programs, computer games and the Internet is spreading American expressions and accents in areas other than business.

  But for now, people hearing English in the streets of Hong Kong are mainly hearing traditional British English.

  “We can understand both, but for what we speak, we speak with the British accent, ”said one local woman.

  “The British is better I think, ”commented a local man.

  【文章大意】多元化的大都市香港現(xiàn)在正興起一股學(xué)習(xí)美式英語的熱潮。

  1. Which of the following is TRUE about the language spoken in Hong Kong?

  A. English is still the only official language now.

  B. British English is still widely spoken and taught at present.

  C. Most people are learning American English now.

  D. All people in Hong Kong can speak Cantonese.

  【解析】選B。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段English as the British used is still widely spoken and taught here一句可知英式英語在香港廣泛使用和用于教學(xué)之中。

  2. What can we learn from the examples shown in this passage?

  A. Views are different on American English.

  B. Not all people like American English.

  C. American English is becoming more popular.

  D. American English is better than British English.

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章提供的例子可知人們越來越喜歡學(xué)習(xí)美式英語。

  3. What does the underlined word“it”refer to?

  A. British English

  B. American English

  C. American English Workshop school

  D. Hong Kong

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。it代指上句中的American English Workshop school“美式英語培訓(xùn)學(xué)校”。

  4. What can we infer from the passage?

  A. American English and British English will go hand in hand in the future.

  B. American English will be more popular than British English.

  C. British accent is clear and easy to study.

  D. Local people can’t understand both of the two kinds of English.

  【解析】選A。推理判斷題。根據(jù)文章可知盡管美式英語的學(xué)習(xí)不斷升溫, 英式英語仍在廣泛使用和在教學(xué)中應(yīng)用, 故推斷美式英語和英式英語將會在香港并存下去。

  2024年陜西漢中市高考英語二輪閱讀理解選練(23)(含答案)

  閱讀理解(原創(chuàng))People around the world are remembering Nelson Mandela, South Africa’s first black president. He died Thursday at the age of 95.

  South African President Jacob Zuma said, “The nation has lost its greatest son, and our people have lost a father. ”

  Mandela had been in poor health for several years. He was repeatedly treated in hospital, most recently for a lung infection. He became infected with tuberculosis(肺結(jié)核)many years ago while in prison.

  Nelson Mandela was the main leader in efforts to end white minority rule in South Africa. He spent 27 years in prison for his part in fighting apartheid(種族隔離)—the nation’s policy of discrimination(歧視)against blacks.

  Many world leaders, past and present, are remembering Nelson Mandela.

  Frederick W. de Klerk was South Africa’s last apartheid leader. He freed Mandela from prison in 1990. Later, the two men won the Nobel Peace Prize. Mr. de Klerk said people will remember Mandela for the importance he placed on reconciliation(和解)—being able to reach a settlement between conflicting sides. He said their relationship was, in his words, “often stormy”, but he said they were“always able to come together at critical(關(guān)鍵的)moments. ”

  In the United States, President Barack Obama called Mandela an influential, brave and profoundly good human being. Mr. Obama said Mandela will be remembered for leaving a free South Africa at peace. “I am one of the countless millions who drew inspiration from Nelson Mandela’s life. My very first political action—the first thing I ever did that involved an issue, or a policy, or politics—was a protest against apartheid. I would study his words and his writings. ”

  In London, British Prime Minister David Cameron called Mandela a true global hero. In his words, a great light has gone out in the world.

  【文章大意】本文主要介紹了南非前總統(tǒng)曼德拉的去世及世界各國主要領(lǐng)導(dǎo)人對曼德拉的緬懷。

  1. Which is TRUE about Mandela?

  A. He seldom received treatment in hospital.

  B. He died in prison.

  C. A lung infection caused Mandela’s death.

  D. He died when he was still president.

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段He was repeatedly treated in hospital, most recently for a lung infection. 一句可知曼德拉因肺部感染去世。故選C。

  2. What does the underlined word“stormy”in Para. 6 mean?

  A. rainy

  B. fierce

  C. peaceful

  D. challenging

  【解析】選B。詞義猜測題。根據(jù)后句Mr. de Klerk說在關(guān)鍵時(shí)刻雙方能夠聯(lián)合可知雙方的關(guān)系有時(shí)很激烈。

  3. What can we learn from the passage?

  A. Frederick W. de Klerk is still an enemy of Mandela.

  B. President Barack Obama learned a lot from Nelson Mandela’s life.

  C. Nelson Mandela fought for the independence of South Africa.

  D. Jacob Zuma called Mandela a true global hero.

  【解析】選B。推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第二段“I am one of the countless millions who drew inspiration from Nelson Mandela’s life. . . ”部分可知美國總統(tǒng)奧巴馬從曼德拉身上學(xué)到了許多。

  4. The passage is most likely a part of .

  A. an advertisement B. a travel booklet

  C. a biography

  D. a newspaper

  【解析】選D。文章出處題。本文介紹了曼德拉去世后世界各國舉行哀悼的情況, 最可能出自報(bào)紙的資訊, 故選D。A項(xiàng)意思是“廣告”; B項(xiàng)意思是“旅游手冊”; C項(xiàng)意思是“人物傳記”。

  And passion into the choice of the book rather than discussion about a book itself.

  Ultinatel was Nancy points out,the level of sucicess is not meastured by how many people read a book,but by how many people are enriched by the process.or have enjoyed speaking to someone with whom they would not otherwise have shared a word.

  1.What is the purpose of the project launched by Nancy?

  A.To invite authors to guide readers.

  B.To encourage people to read and share.

  C.To involve people in communnity service.

  D.To promote the friendship between cities.

  2.Why was it difficult for New Yorkers to carry out the projict?

  A.They had little interest in reading.

  B.They were too busy to read a book.

  C.They came from many different backgrounds

  D.They lacked support from the locat government

  3.According to the passage,where would the project be more easily carried out?

  A.In large communities with little sense of unity

  B.In large cities where libraries are far from home

  C.In medium-sized cities with a diverse population

  D.In large towns where agreement can be quickly reached

  4.The underlined words“shared a word”in Paragraph 5 probably mean

  A.exchanged ideas with each other

  B.discussed the meaning of a word

  C.gamed life experience

  D.used the same language

  5.According to Nacy,the degree of students of the project is judged by

  A.the careful selection of a proper book

  B.the growing popularity of the writers

  C.the number of people who benefit from reading.

  D.the number of books that each person reads.

  【參考答案】1---5、BCDAC

  2024高考訓(xùn)練題。閱讀理解。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  After a terrible electrical accident, which caused him to become both blind and deaf, the whole world became completely dark and quiet for Robert Edwards for almost ten years. The loss of sight and hearing threw him into such sorrow that he tried a few times to put an end to his life. His family, especially his wife, did their best to tend and comfort him and finally he regained the will to live.

  One hot summer afternoon, he was taking a walk with a stick near his house when a thunderstorm started all at once. He stood under a large tree to avoid getting wet, but he was struck by the lightning. Witnesses thought he was dead but he woke up some 20 minutes later lying face down in muddy water at the base of the tree. He was trembling badly, but when he opened his eyes, he could hardly believe what he saw: a plough and a wall. When Mrs. Edwards came running up to him, shouting to their neighbors to call for help, he could see her and hear her voice for the first time in nearly ten years.

  The news of Robert regaining his sight and hearing quickly spread, and many doctors came to examine him. Most of them said that he regained his sight and hearing from the shock he got from the lightning. However, none of them could give a convincing answer as to why this should have happened. The only reasonable explanation given by one doctor was that, since Robert lost his sight and hearing as a result of a sudden shock, perhaps, the only way for him to regain them was by another sudden shock.

  1.The reason for Robert’s attempts to kill himself was that _________.

  A. a terrible traffic accident happened to him

  B. he had to live in a dark and silent world

  C. he was struck by the lightning once more

  D. nobody in the world cared about him

  2.What was Robert doing when he was struck by the lightning?

  A. Sheltering from the rain under a tree.

  B. Driving a car.

  C. Taking a walk with a stick.

  D. Lying on the ground.

  3.We can infer from the text that ________.

  A. there was no accurate explanation for Robert’s recovery

  B. many doctors came because Robert was badly injured

  C. Robert’s wife sent for doctors immediately after the shock

  D. a sudden injury in the head led to Robert’s recovery

  4.What’s the best title of the whole passage?

  A. A Terrible Electrical Accident

  B. Robert Edwards and His Wife

  C. What a Sudden Shock

  D. An Unforgettable Experience

  參考答案1—4 BAAC

  閱讀理解(原創(chuàng))People in Hong Kong speak a rich mixture of languages. Hong Kong was a British colony for more than 156 years before it was returned to Chinese control in 1997. English was the only official language until 1994.

  Most people in Hong Kong today speak Cantonese, but Mandarin and other dialects also are heard, and English as the British used is still widely spoken and taught here. Now however, many people are choosing to learn English as it is spoken in the United States.

  Victor Chan, for example, has children who attend school called Nature EQ on Saturday and Sunday, and they are learning to say words the American way. Mr Chan says he wants his sons to learn American English, because he plans to send them to the United States for further study.

  Nature EQ is one of a growing number of schools in Hong Kong that offer American English classes. Frankie Ng opened the school 17 years ago, at that time, he had only 40 students. Today, the school has 350 students, and it does not have space for any more.

  Mr Ng says American English is clear and defined. He says it is easy to teach and easily understood. That, however, is not the main concern of the children.

  Public schools in the former British colony still teach mostly British English. But the number of private language schools teaching American English is growing.

  In Hong Kong’s Tseung Kwan O district, for example, the American English Workshop school had 20 students a week when it opened one year ago. Today, ithas more than 180 each week.

  Some observers say American English is becoming the language of international business. Increased contact with American culture, like movies, television programs, computer games and the Internet is spreading American expressions and accents in areas other than business.

  But for now, people hearing English in the streets of Hong Kong are mainly hearing traditional British English.

  “We can understand both, but for what we speak, we speak with the British accent, ”said one local woman.

  “The British is better I think, ”commented a local man.

  【文章大意】多元化的大都市香港現(xiàn)在正興起一股學(xué)習(xí)美式英語的熱潮。

  1. Which of the following is TRUE about the language spoken in Hong Kong?

  A. English is still the only official language now.

  B. British English is still widely spoken and taught at present.

  C. Most people are learning American English now.

  D. All people in Hong Kong can speak Cantonese.

  【解析】選B。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段English as the British used is still widely spoken and taught here一句可知英式英語在香港廣泛使用和用于教學(xué)之中。

  2. What can we learn from the examples shown in this passage?

  A. Views are different on American English.

  B. Not all people like American English.

  C. American English is becoming more popular.

  D. American English is better than British English.

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章提供的例子可知人們越來越喜歡學(xué)習(xí)美式英語。

  3. What does the underlined word“it”refer to?

  A. British English

  B. American English

  C. American English Workshop school

  D. Hong Kong

  【解析】選C。細(xì)節(jié)理解題。it代指上句中的American English Workshop school“美式英語培訓(xùn)學(xué)校”。

  4. What can we infer from the passage?

  A. American English and British English will go hand in hand in the future.

  B. American English will be more popular than British English.

  C. British accent is clear and easy to study.

  D. Local people can’t understand both of the two kinds of English.

  【解析】選A。推理判斷題。根據(jù)文章可知盡管美式英語的學(xué)習(xí)不斷升溫, 英式英語仍在廣泛使用和在教學(xué)中應(yīng)用, 故推斷美式英語和英式英語將會在香港并存下去。

信息流廣告 競價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      久久综合久久综合亚洲| 成人免费在线观看入口| 国产日本一区二区| 国产又黄又大久久| 国产亚洲精品7777| 99久久久国产精品| 亚洲亚洲精品在线观看| 69久久夜色精品国产69蝌蚪网| 午夜精彩视频在线观看不卡| 日韩午夜激情av| 国产99精品国产| 国产精品色婷婷| 777色狠狠一区二区三区| 国产一区二区中文字幕| 亚洲色图自拍偷拍美腿丝袜制服诱惑麻豆| av资源站一区| 日韩福利电影在线| 国产精品久久久久久久久免费相片| 97久久超碰国产精品| 日韩av中文字幕一区二区 | 99久久99久久久精品齐齐| 夜夜嗨av一区二区三区中文字幕| 制服丝袜亚洲网站| 日本黄色一区二区| 国产乱人伦精品一区二区在线观看 | 视频在线观看91| 国产精品久久久久婷婷二区次| 6080国产精品一区二区| 91在线视频播放地址| 久久成人免费网| 日韩中文字幕区一区有砖一区 | 色综合天天狠狠| 极品美女销魂一区二区三区免费| 亚洲视频图片小说| 精品国产伦一区二区三区免费 | 日韩精品中文字幕一区二区三区 | 亚洲欧美色图小说| 精品国产乱码久久久久久1区2区| 色综合天天性综合| 福利电影一区二区三区| 精品一区免费av| 蜜臀av在线播放一区二区三区| 亚洲一区二区视频在线观看| 日韩理论片一区二区| 国产女人aaa级久久久级| 日韩精品一区二区三区蜜臀| 欧美日韩国产系列| 欧美性色综合网| 在线精品视频小说1| 在线一区二区三区做爰视频网站| 99re8在线精品视频免费播放| 国产精品一区二区黑丝| 国产毛片一区二区| 国产精品夜夜嗨| 国产成人在线色| 成人午夜私人影院| 国产精品一色哟哟哟| 国产一区二区成人久久免费影院| 丝袜亚洲另类欧美综合| 青青草一区二区三区| 麻豆传媒一区二区三区| 蜜乳av一区二区| 麻豆一区二区在线| 久久国产人妖系列| 国产在线视频一区二区| 国产高清亚洲一区| 高清beeg欧美| 欧洲一区二区三区在线| 欧美日韩精品电影| 91精品视频网| 久久久www成人免费毛片麻豆 | 久久综合五月天婷婷伊人| 久久久精品天堂| 亚洲色图另类专区| 亚洲国产毛片aaaaa无费看 | 国内国产精品久久| 99久久精品情趣| 欧美三级在线视频| 久久影院午夜论| 亚洲伦在线观看| 久久精品国产精品青草| 99精品欧美一区二区蜜桃免费| 欧美日韩国产小视频在线观看| 26uuu国产电影一区二区| 欧美激情一二三区| 亚洲va国产va欧美va观看| 极品美女销魂一区二区三区免费| 波波电影院一区二区三区| 欧美性猛交一区二区三区精品| 欧美一二三区在线观看| 亚洲男人都懂的| 久久99国产精品免费| 99re免费视频精品全部| 久久久亚洲精品一区二区三区| 亚洲精品视频在线| 国产成人h网站| 欧美一级在线观看| 亚洲影视在线观看| 国产馆精品极品| 欧美一区二区三区不卡| 亚洲精品国产精华液| 国产成人自拍高清视频在线免费播放| 欧美在线视频全部完| 国产拍揄自揄精品视频麻豆| 日韩精品乱码免费| 91久久精品国产91性色tv| 久久久精品蜜桃| 久久av资源网| 91麻豆精品91久久久久同性| 一区二区欧美在线观看| www.av精品| 欧美激情综合五月色丁香小说| 美洲天堂一区二卡三卡四卡视频| 欧美日韩亚洲国产综合| 亚洲乱码中文字幕| 97精品国产露脸对白| 国产精品视频免费| 国产精品夜夜嗨| 久久综合狠狠综合久久激情| 奇米精品一区二区三区四区| 欧美日韩精品福利| 午夜精品影院在线观看| 欧美日韩视频第一区| 亚洲成人在线免费| 欧美精品xxxxbbbb| 午夜久久久久久| 欧美一级午夜免费电影| 另类小说图片综合网| 欧美一级黄色大片| 免费一区二区视频| 精品国产乱码久久| 国产成人在线视频播放| 国产精品网站一区| 99国产精品久| 亚洲一区二区三区四区在线免费观看 | 91蜜桃在线免费视频| 亚洲欧美成人一区二区三区| av不卡免费电影| 一区二区三区不卡视频在线观看| 91精彩视频在线观看| 午夜电影一区二区三区| 日韩手机在线导航| 国产精品一区二区在线观看不卡 | 国产麻豆午夜三级精品| 欧美精品一区二区久久婷婷 | 成人一区二区三区视频在线观看| 国产精品毛片久久久久久| 99久久精品免费看国产 | 欧美精三区欧美精三区| 老汉av免费一区二区三区| 欧美极品美女视频| 欧美午夜电影网| 激情综合五月婷婷| 中文字幕一区不卡| 欧美精品一级二级| 国产成人午夜高潮毛片| 亚洲一区二区三区四区在线观看 | 94-欧美-setu| 日本一不卡视频| 国产精品久久99| 欧美人妖巨大在线| 国产不卡视频一区| 亚洲18色成人| 国产精品视频免费看| 欧美久久久一区| 国产成人福利片| 午夜久久久久久| 中文字幕在线不卡一区| 欧美videos中文字幕| 91免费在线视频观看| 国产一区二区伦理| 青青草97国产精品免费观看无弹窗版| 日本一区二区在线不卡| 日韩欧美国产综合| 色婷婷综合久久| 国产一区二区福利| 日韩在线观看一区二区| 中文字幕制服丝袜成人av| 精品入口麻豆88视频| 色狠狠桃花综合| 成人性视频免费网站| 久久精工是国产品牌吗| 亚洲sss视频在线视频| 亚洲人成亚洲人成在线观看图片| 亚洲精品一线二线三线无人区| 欧美日韩一区精品| 91亚洲精华国产精华精华液| 久久丁香综合五月国产三级网站| 丝袜亚洲另类丝袜在线| 夜夜夜精品看看| 亚洲色图制服诱惑| 国产精品区一区二区三区| 久久久久国产精品厨房| 日韩免费在线观看| 91精品国产综合久久久久久久 | 一本到高清视频免费精品| 丁香五精品蜜臀久久久久99网站| 国产麻豆日韩欧美久久| 精品综合久久久久久8888| 日本亚洲最大的色成网站www|