国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)分層限時跟蹤練:選修7-Unit 4《Sharing》(人教版新課標(biāo)含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)分層限時跟蹤練:選修7-Unit 4《Sharing》(人教版新課標(biāo)含解析)

  分層限時跟蹤練

 ?、?單句語法填空

  1.She soon adjusted(adjust) herself to his way of life.

  2.All donated(donate)blood is tested for HIV and other infections.

  3.In the good care of the nurses,the boy is gradually recovering from his heart operation(operate).

  4.The distribution(distribute) of the rescuing goods is under discussion.

  5.Encouraged by the teacher,the participants(participate)actively participated in the English speech contest.

 ?、?單句改錯

  1. After supper,he usually stood near the window,from which he could see the tower,the tallest building in this city.

  ____________________________________________________

  【答案】 which→where

  2.I do know what had happened last time I saw you.

  ____________________________________________________

  【答案】 do→did

  3.Not you but Tom are to blame for this.

  ____________________________________________________

  【答案】 are→is

  4.Today my mother bought several shirts, one of them is for me.

  ____________________________________________________

  【答案】 them→which或one前加and

  5.The doctors operated to him last night.

  ____________________________________________________

  【答案】 to→on

  Ⅲ.完成句子

  1.我的姐姐去了遙遠(yuǎn)的鄉(xiāng)村參加志愿者活動。(participate)

  My sister went to a remote village to_participate_in_the_voluntary_activity.

  2.媽媽擔(dān)心她是否能夠獨(dú)自適應(yīng)山村的生活。(adapt)

  Mother was worried about whether she could adapt_to_living_in the mountainous village alone.

  3.當(dāng)?shù)厝伺抨?duì)為這位勇敢的女孩獻(xiàn)血。(donate)

  Local people lined up to donate_blood_for_the_brave_girl.

  4.你能安排十個人的晚餐聚會嗎?(arrangement)

  Could you make_arrangements_for a dinner party of ten persons?

  5.這些商店距離他們住的地方很遠(yuǎn)。(from where)

  The shops were at a distance from_where_they_lived.

 ?、?閱讀理解

  A

  (2024·云南師大附中高考適應(yīng)性月考)Volunteering abroad is great.Not only do you travel to an exotic country,you also meet like-minded people,and at the end of it,you have something to put in your CV(簡歷)to impress employers with.But have you ever stopped to think about how great it is for the people at the receiving end?

  In this context,Daniela Papi has a point—foreigners rushing heroically to volunteer in a country they have never heard of are unlikely to make a difference,but discouraging people from volunteering altogether risks throwing_the_baby_out_with_the_bath_water.Their simply turning volunteering camps into classrooms makes volunteering lose its way.

  Of course,learning should be a natural part of the experience,and the key to creating such an environment is positioning everyone as equals.In order for that to happen,volunteers need competent leaders who create an environment of equality.

  A few years ago,when I joined a group of international volunteers to help a small farming community in the Swiss Alps,we were all quite ignorant about the local conditions.But thanks to our group leader,it was both a helpful project for the locals,and a fun as well as eye-opening experience for us.

  Before we even traveled(at our expense)to the mountain top village,our group leader had spent time with the villagers preparing the project to make sure it would be of benefit to them.She arranged for us to help in different areas,ensuring that we always worked alongside the locals rather than for them.It was never “us” and“them”,but always “we”,like a big family.As a result,conversations flowed and we learned a great deal just by casually talking to the locals as we worked.

  In the end,we left with a deep appreciation for the labor of love that went into producing the food we ate every day-an appreciation we could treasure ourselves and share with our peers.

  Volunteering isn't about saving someone's life,or about changing it.It's about touching a different world and reminding ourselves that there is much,much more to life than the daily routines we take for granted.With that knowledge,maybe,just maybe,we can go on to really change the world.

  【語篇解讀】 本文是一篇夾敘夾議文。作者通過講述自己到國外做志愿工作的經(jīng)歷,表達(dá)了自己對志愿工作的一種全新的認(rèn)識。

  1.What is the main idea of Paragraph 1?

  A.Advantages of volunteering.

  B.Disadvantages of volunteering.

  C.Privileges of volunteering.

  D.Limits of volunteering.

  【解析】 段落大意題。通讀第一段可知,到國外做志愿者不僅能去異國旅游、結(jié)識志趣相投的人,還能為以后的應(yīng)聘加分。這些都是參加志愿工作的好處。故選A項(xiàng)。

  【答案】 A

  2.The underlined part in Paragraph 2 probably means“________”.

  A.keeping the wanted as getting rid of the unwanted

  B.losing the wanted as getting rid of the unwanted

  C.keeping the unwanted as getting rid of the

  wanted

  D.losing the unwanted as getting rid of the wanted

  【解析】 句意理解題。根據(jù)畫線部分前的“foreigners rushing heroically to volunteer in a country they have never heard of are unlikely to make a difference,but discouraging people from volunteering altogether risks.”可知,到一個自己一無所知的地方去做志愿者不僅不會有什么效果,還很可能會打消志愿者的積極性,故可推知,畫線部分意為“不分好壞一起扔掉”。故選B項(xiàng)。

  【答案】 B

  3.From the passage we can know the volunteers

  ________.

  A.knew the local conditions very well

  B.developed a good relationship with the locals

  C.did volunteering work with some financial aid

  D.overestimated their part in volunteering work

  【解析】 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第五段最后兩句“It was never ‘us’ and ‘them’,but always ‘we’,like a big family.As a result,conversations flowed and we learned a great deal just by casually talking to the locals as we worked.”可知,志愿者和當(dāng)?shù)厝巳缫患胰艘粯酉嗵?,他們在工作時經(jīng)常和當(dāng)?shù)厝私涣鳎?dāng)?shù)厝私⒘肆己玫年P(guān)系。故選B項(xiàng)。

  【答案】 B

  4.What could be the title for the passage?

  A.Volunteering Is Our Duty

  B.Volunteering Makes a Difference

  C.Equality Matters in Volunteering

  D.Volunteering Changes Our World

  【解析】 標(biāo)題概括題。根據(jù)第三段“...the key to creating such an environment is positioning everyone as equals.In order for that to happen,volunteers...an environment of equality.”并結(jié)合第五段所舉例子中志愿者和當(dāng)?shù)厝擞H如一家的描寫可知。文章強(qiáng)調(diào)的重點(diǎn)是在志愿者工作中,志愿者們與當(dāng)?shù)厝讼嗷プ鹬?,處于平等的地位,這是非常重要的,故C項(xiàng)最適合作為本文的標(biāo)題。

  【答案】 C

  B

  (2024·濟(jì)南高三模擬)Unemployment in Europe has recently hit record highs.Although Denmark has been protected from economic problems thanks to its low public debt, qualified professionals are still finding it tough to get a job.Danish marketing firm Reputation Copenhagen has come up with a way of helping academics get noticed—putting them on display in storefront windows.

  Many highly trained professionals, ranging from former CEOs to lawyers and tax experts, are currently finding it increasingly difficult to find proper employment on the Danish job market.Some of them have been trying for years, leaving their resumes (簡歷) with dozens of companies, without ever hearing back from them, and are now at a point where they are willing to try anything, even putting themselves in display windows like goods, hoping to get noticed.

  Alexander Peitersen, managing director of Reputation Copenhagen came up with the idea of using his company's office as a storefront for the campaign (活動), as there are many businesses nearby that might be interested in the talents on display.So he set up a small desk, put up the sign “An available academic is sitting here” and asked the unemployed to just sit in the windows like goods.It seems like a pretty desperate measure, but at least it works.According to the agency's website, three of the job seekers in their window display got a job in a day or two.

  Peitersen says he came up with the idea after realizing human resource managers get hundreds of job applications every day, which look more or less the same, and that creative thinking is required in order to increase the chances of finding employment.Apart from companies interested in qualified job seekers, the campaign has also attracted the attention of both local and international media.

  【答案速查】 5-8 BCDA

  【語篇解讀】 在失業(yè)率不斷上升的歐洲,將求職者展示在商店的櫥窗里以被人關(guān)注,可以幫助他們找到合適的工作。

  5.Which of the following words can be used to describe Peitersen?

  A.Independent. B.Creative.

  C.Sensitive.

  D.Cautious.

  【解析】 推理判斷題。從第三段可知,Peitersen將求職者展示在公司的櫥窗里,這讓有些人找到了工作,這種方式是很有創(chuàng)意的,因此選B項(xiàng)。最后一段的“creative thinking”也是線索提示。

  【答案】 B

  6.Some job seekers are willing to put themselves in the windows to display in that ________.

  A.they think it is fashionable

  B.their parents ask them to

  C.it's increasingly difficult to get hired

  D.they find it's interesting

  【解析】 細(xì)節(jié)理解題。第二段說,有些受過高級培訓(xùn)的專業(yè)人員多年來一直找不到工作,如今他們什么都愿意嘗試,哪怕是像商品一樣被擺放在商店的櫥窗里,因此選C項(xiàng),他們愿意這樣做是因?yàn)樗麄兒茈y找到工作。

  【答案】 C

  7.It can be inferred that ________.

  A.no companies show interest in the qualified job seekers in the windows

  B.both local and international media don't agree with the campaign

  C.human resource managers have to reply to hundreds of applicants

  D.to some degree the window displays help people find jobs

  【解析】 推理判斷題。根據(jù)第三段中的“but at least it works”和“three of the job seekers in their window display got a job in a day or two.”可知,選D項(xiàng)。

  【答案】 D

  8.What is the text mainly about?

  A.Job seekers are displayed in the windows hoping to get hired.

  B.The rate of unemployment in Europe has recently become higher.

  C.It is hard for qualified professionals to get a job.

  D.Denmark has avoided economic problems due to its low public debt.

  【解析】 主旨大意題。全文主要介紹了在丹麥有人為求職者想出的新招:把求職者放進(jìn)商店櫥窗以求得關(guān)注并找到工作。因此選A。

  【答案】 A

 ?、?語法填空

  閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個單詞)或括號內(nèi)單詞的正確形式。

  There once was a man who stood on the top of a high hill.Three travelers 1.________(pass)by in the distance noticed him and started discussing about him.One said,“I bet he has lost his dog.”Another said,“No, he is probably looking 2.________ his friend.”The third said,“I think he is just up there enjoying the fresh air.”

  The three travelers couldn't reach an 3.________(agree),so they kept arguing.At last,one suggested asking the man to know 4.________ he was doing there.They agreed.It took them an hour to reach the man.Then one of them asked,“Sir,may I help you?Have you lost your dog?”The man shook his head.Then another asked,“Are you trying to find your friend?”The man shook his head again.5.________(eventual)the third traveler asked,“Are you breathing the fresh air here?”The man said“No”.“But...,what are you doing here?”the three travelers asked at the same time.The man on the hill 6.________(reply),“I'm just standing here.”

  The three travelers were 7.________(disappoint).And when they came down the hill,it was already dark and they had to stay in the wild.But for the delay on the hill,they 8.________(lie)on comfortable beds.

  We are often distracted(分散注意力)by people and things 9.________ are unimportant.If we have a goal,we should focus on it and avoid being distracted.Only in this way can we make it 10.________(achieve).

  【答案】 1.passing 2.for 3.agreement 4.what

  5.Eventually 6.replied 7.disappointed 8.would have lain 9.that 10.achieved

  【語篇解讀】 在人生的旅途中,我們要避免被一些不重要的事情分心,這樣才能實(shí)現(xiàn)我們的目標(biāo)。

  1.passing 考查非謂語動詞。travelers與pass之間是主動關(guān)系,故用現(xiàn)在分詞作定語。

  2.for 考查介詞。根據(jù)句意,他可能正在尋找他的朋友。look for表示尋找的意思。

  3.a(chǎn)greement 考查名詞。根據(jù)句意達(dá)成一致,并且有冠詞an修飾,故用名詞形式。

  4.what 考查名詞性從句。根據(jù)句意,他正在那里做什么,故用what引導(dǎo)賓語從句。

  5.Eventually 考查副詞。根據(jù)句意,最后,第三個旅行者問:“你在這里呼吸新鮮空氣嗎?”

  6.replied 考查動詞。根據(jù)上下文,此處應(yīng)用一般過去時。

  7.disappointed 考查形容詞。根據(jù)句意,那三位旅行者聽到答案后,感到很失望。

  8.would have lain 考查虛擬語氣。but for表示要不是,引導(dǎo)含蓄的虛擬語氣。并且本句表示與過去事實(shí)構(gòu)成虛擬,故主句用would have done。

  9.that 考查定語從句。先行詞既指人又指物,故引導(dǎo)詞用that。

  10.a(chǎn)chieved 考查非謂語動詞。it指代的是a goal,與achieve之間是動賓關(guān)系,故用過去分詞作賓語補(bǔ)足語。

  分層限時跟蹤練

 ?、?單句語法填空

  1.She soon adjusted(adjust) herself to his way of life.

  2.All donated(donate)blood is tested for HIV and other infections.

  3.In the good care of the nurses,the boy is gradually recovering from his heart operation(operate).

  4.The distribution(distribute) of the rescuing goods is under discussion.

  5.Encouraged by the teacher,the participants(participate)actively participated in the English speech contest.

 ?、?單句改錯

  1. After supper,he usually stood near the window,from which he could see the tower,the tallest building in this city.

  ____________________________________________________

  【答案】 which→where

  2.I do know what had happened last time I saw you.

  ____________________________________________________

  【答案】 do→did

  3.Not you but Tom are to blame for this.

  ____________________________________________________

  【答案】 are→is

  4.Today my mother bought several shirts, one of them is for me.

  ____________________________________________________

  【答案】 them→which或one前加and

  5.The doctors operated to him last night.

  ____________________________________________________

  【答案】 to→on

  Ⅲ.完成句子

  1.我的姐姐去了遙遠(yuǎn)的鄉(xiāng)村參加志愿者活動。(participate)

  My sister went to a remote village to_participate_in_the_voluntary_activity.

  2.媽媽擔(dān)心她是否能夠獨(dú)自適應(yīng)山村的生活。(adapt)

  Mother was worried about whether she could adapt_to_living_in the mountainous village alone.

  3.當(dāng)?shù)厝伺抨?duì)為這位勇敢的女孩獻(xiàn)血。(donate)

  Local people lined up to donate_blood_for_the_brave_girl.

  4.你能安排十個人的晚餐聚會嗎?(arrangement)

  Could you make_arrangements_for a dinner party of ten persons?

  5.這些商店距離他們住的地方很遠(yuǎn)。(from where)

  The shops were at a distance from_where_they_lived.

  Ⅳ.閱讀理解

  A

  (2024·云南師大附中高考適應(yīng)性月考)Volunteering abroad is great.Not only do you travel to an exotic country,you also meet like-minded people,and at the end of it,you have something to put in your CV(簡歷)to impress employers with.But have you ever stopped to think about how great it is for the people at the receiving end?

  In this context,Daniela Papi has a point—foreigners rushing heroically to volunteer in a country they have never heard of are unlikely to make a difference,but discouraging people from volunteering altogether risks throwing_the_baby_out_with_the_bath_water.Their simply turning volunteering camps into classrooms makes volunteering lose its way.

  Of course,learning should be a natural part of the experience,and the key to creating such an environment is positioning everyone as equals.In order for that to happen,volunteers need competent leaders who create an environment of equality.

  A few years ago,when I joined a group of international volunteers to help a small farming community in the Swiss Alps,we were all quite ignorant about the local conditions.But thanks to our group leader,it was both a helpful project for the locals,and a fun as well as eye-opening experience for us.

  Before we even traveled(at our expense)to the mountain top village,our group leader had spent time with the villagers preparing the project to make sure it would be of benefit to them.She arranged for us to help in different areas,ensuring that we always worked alongside the locals rather than for them.It was never “us” and“them”,but always “we”,like a big family.As a result,conversations flowed and we learned a great deal just by casually talking to the locals as we worked.

  In the end,we left with a deep appreciation for the labor of love that went into producing the food we ate every day-an appreciation we could treasure ourselves and share with our peers.

  Volunteering isn't about saving someone's life,or about changing it.It's about touching a different world and reminding ourselves that there is much,much more to life than the daily routines we take for granted.With that knowledge,maybe,just maybe,we can go on to really change the world.

  【語篇解讀】 本文是一篇夾敘夾議文。作者通過講述自己到國外做志愿工作的經(jīng)歷,表達(dá)了自己對志愿工作的一種全新的認(rèn)識。

  1.What is the main idea of Paragraph 1?

  A.Advantages of volunteering.

  B.Disadvantages of volunteering.

  C.Privileges of volunteering.

  D.Limits of volunteering.

  【解析】 段落大意題。通讀第一段可知,到國外做志愿者不僅能去異國旅游、結(jié)識志趣相投的人,還能為以后的應(yīng)聘加分。這些都是參加志愿工作的好處。故選A項(xiàng)。

  【答案】 A

  2.The underlined part in Paragraph 2 probably means“________”.

  A.keeping the wanted as getting rid of the unwanted

  B.losing the wanted as getting rid of the unwanted

  C.keeping the unwanted as getting rid of the

  wanted

  D.losing the unwanted as getting rid of the wanted

  【解析】 句意理解題。根據(jù)畫線部分前的“foreigners rushing heroically to volunteer in a country they have never heard of are unlikely to make a difference,but discouraging people from volunteering altogether risks.”可知,到一個自己一無所知的地方去做志愿者不僅不會有什么效果,還很可能會打消志愿者的積極性,故可推知,畫線部分意為“不分好壞一起扔掉”。故選B項(xiàng)。

  【答案】 B

  3.From the passage we can know the volunteers

  ________.

  A.knew the local conditions very well

  B.developed a good relationship with the locals

  C.did volunteering work with some financial aid

  D.overestimated their part in volunteering work

  【解析】 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第五段最后兩句“It was never ‘us’ and ‘them’,but always ‘we’,like a big family.As a result,conversations flowed and we learned a great deal just by casually talking to the locals as we worked.”可知,志愿者和當(dāng)?shù)厝巳缫患胰艘粯酉嗵帲麄冊诠ぷ鲿r經(jīng)常和當(dāng)?shù)厝私涣?,同?dāng)?shù)厝私⒘肆己玫年P(guān)系。故選B項(xiàng)。

  【答案】 B

  4.What could be the title for the passage?

  A.Volunteering Is Our Duty

  B.Volunteering Makes a Difference

  C.Equality Matters in Volunteering

  D.Volunteering Changes Our World

  【解析】 標(biāo)題概括題。根據(jù)第三段“...the key to creating such an environment is positioning everyone as equals.In order for that to happen,volunteers...an environment of equality.”并結(jié)合第五段所舉例子中志愿者和當(dāng)?shù)厝擞H如一家的描寫可知。文章強(qiáng)調(diào)的重點(diǎn)是在志愿者工作中,志愿者們與當(dāng)?shù)厝讼嗷プ鹬?,處于平等的地位,這是非常重要的,故C項(xiàng)最適合作為本文的標(biāo)題。

  【答案】 C

  B

  (2024·濟(jì)南高三模擬)Unemployment in Europe has recently hit record highs.Although Denmark has been protected from economic problems thanks to its low public debt, qualified professionals are still finding it tough to get a job.Danish marketing firm Reputation Copenhagen has come up with a way of helping academics get noticed—putting them on display in storefront windows.

  Many highly trained professionals, ranging from former CEOs to lawyers and tax experts, are currently finding it increasingly difficult to find proper employment on the Danish job market.Some of them have been trying for years, leaving their resumes (簡歷) with dozens of companies, without ever hearing back from them, and are now at a point where they are willing to try anything, even putting themselves in display windows like goods, hoping to get noticed.

  Alexander Peitersen, managing director of Reputation Copenhagen came up with the idea of using his company's office as a storefront for the campaign (活動), as there are many businesses nearby that might be interested in the talents on display.So he set up a small desk, put up the sign “An available academic is sitting here” and asked the unemployed to just sit in the windows like goods.It seems like a pretty desperate measure, but at least it works.According to the agency's website, three of the job seekers in their window display got a job in a day or two.

  Peitersen says he came up with the idea after realizing human resource managers get hundreds of job applications every day, which look more or less the same, and that creative thinking is required in order to increase the chances of finding employment.Apart from companies interested in qualified job seekers, the campaign has also attracted the attention of both local and international media.

  【答案速查】 5-8 BCDA

  【語篇解讀】 在失業(yè)率不斷上升的歐洲,將求職者展示在商店的櫥窗里以被人關(guān)注,可以幫助他們找到合適的工作。

  5.Which of the following words can be used to describe Peitersen?

  A.Independent. B.Creative.

  C.Sensitive.

  D.Cautious.

  【解析】 推理判斷題。從第三段可知,Peitersen將求職者展示在公司的櫥窗里,這讓有些人找到了工作,這種方式是很有創(chuàng)意的,因此選B項(xiàng)。最后一段的“creative thinking”也是線索提示。

  【答案】 B

  6.Some job seekers are willing to put themselves in the windows to display in that ________.

  A.they think it is fashionable

  B.their parents ask them to

  C.it's increasingly difficult to get hired

  D.they find it's interesting

  【解析】 細(xì)節(jié)理解題。第二段說,有些受過高級培訓(xùn)的專業(yè)人員多年來一直找不到工作,如今他們什么都愿意嘗試,哪怕是像商品一樣被擺放在商店的櫥窗里,因此選C項(xiàng),他們愿意這樣做是因?yàn)樗麄兒茈y找到工作。

  【答案】 C

  7.It can be inferred that ________.

  A.no companies show interest in the qualified job seekers in the windows

  B.both local and international media don't agree with the campaign

  C.human resource managers have to reply to hundreds of applicants

  D.to some degree the window displays help people find jobs

  【解析】 推理判斷題。根據(jù)第三段中的“but at least it works”和“three of the job seekers in their window display got a job in a day or two.”可知,選D項(xiàng)。

  【答案】 D

  8.What is the text mainly about?

  A.Job seekers are displayed in the windows hoping to get hired.

  B.The rate of unemployment in Europe has recently become higher.

  C.It is hard for qualified professionals to get a job.

  D.Denmark has avoided economic problems due to its low public debt.

  【解析】 主旨大意題。全文主要介紹了在丹麥有人為求職者想出的新招:把求職者放進(jìn)商店櫥窗以求得關(guān)注并找到工作。因此選A。

  【答案】 A

 ?、?語法填空

  閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個單詞)或括號內(nèi)單詞的正確形式。

  There once was a man who stood on the top of a high hill.Three travelers 1.________(pass)by in the distance noticed him and started discussing about him.One said,“I bet he has lost his dog.”Another said,“No, he is probably looking 2.________ his friend.”The third said,“I think he is just up there enjoying the fresh air.”

  The three travelers couldn't reach an 3.________(agree),so they kept arguing.At last,one suggested asking the man to know 4.________ he was doing there.They agreed.It took them an hour to reach the man.Then one of them asked,“Sir,may I help you?Have you lost your dog?”The man shook his head.Then another asked,“Are you trying to find your friend?”The man shook his head again.5.________(eventual)the third traveler asked,“Are you breathing the fresh air here?”The man said“No”.“But...,what are you doing here?”the three travelers asked at the same time.The man on the hill 6.________(reply),“I'm just standing here.”

  The three travelers were 7.________(disappoint).And when they came down the hill,it was already dark and they had to stay in the wild.But for the delay on the hill,they 8.________(lie)on comfortable beds.

  We are often distracted(分散注意力)by people and things 9.________ are unimportant.If we have a goal,we should focus on it and avoid being distracted.Only in this way can we make it 10.________(achieve).

  【答案】 1.passing 2.for 3.agreement 4.what

  5.Eventually 6.replied 7.disappointed 8.would have lain 9.that 10.achieved

  【語篇解讀】 在人生的旅途中,我們要避免被一些不重要的事情分心,這樣才能實(shí)現(xiàn)我們的目標(biāo)。

  1.passing 考查非謂語動詞。travelers與pass之間是主動關(guān)系,故用現(xiàn)在分詞作定語。

  2.for 考查介詞。根據(jù)句意,他可能正在尋找他的朋友。look for表示尋找的意思。

  3.a(chǎn)greement 考查名詞。根據(jù)句意達(dá)成一致,并且有冠詞an修飾,故用名詞形式。

  4.what 考查名詞性從句。根據(jù)句意,他正在那里做什么,故用what引導(dǎo)賓語從句。

  5.Eventually 考查副詞。根據(jù)句意,最后,第三個旅行者問:“你在這里呼吸新鮮空氣嗎?”

  6.replied 考查動詞。根據(jù)上下文,此處應(yīng)用一般過去時。

  7.disappointed 考查形容詞。根據(jù)句意,那三位旅行者聽到答案后,感到很失望。

  8.would have lain 考查虛擬語氣。but for表示要不是,引導(dǎo)含蓄的虛擬語氣。并且本句表示與過去事實(shí)構(gòu)成虛擬,故主句用would have done。

  9.that 考查定語從句。先行詞既指人又指物,故引導(dǎo)詞用that。

  10.a(chǎn)chieved 考查非謂語動詞。it指代的是a goal,與achieve之間是動賓關(guān)系,故用過去分詞作賓語補(bǔ)足語。

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品看片你懂得 | 麻豆精品在线播放| 91精品久久久久久久91蜜桃| 欧洲一区二区三区在线| 国产亚洲综合av| 青青草97国产精品免费观看 | 欧美成人高清电影在线| 日韩成人一级大片| 欧美三级中文字幕在线观看| 欧美国产精品专区| 国产精品夜夜嗨| 国产亚洲午夜高清国产拍精品| 日本美女一区二区三区| 欧美一区二区三区在线电影| 丝袜国产日韩另类美女| 欧美日韩激情一区二区| 首页亚洲欧美制服丝腿| 日韩丝袜美女视频| 国产成人一级电影| 国产日韩欧美不卡在线| 99久久久久久99| 一区二区三区丝袜| 7777女厕盗摄久久久| 久久99精品久久久久久动态图 | 成人性生交大片免费看视频在线| 国产精品热久久久久夜色精品三区| 日本乱人伦一区| 午夜婷婷国产麻豆精品| 欧美一区二视频| 波多野结衣91| 国产一区二区免费在线| 亚洲综合在线五月| 中文字幕成人网| 欧美日韩精品一区二区| 国产老肥熟一区二区三区| 亚洲高清三级视频| 中文字幕免费不卡| 欧美高清一级片在线| 91在线观看一区二区| 裸体一区二区三区| 五月婷婷另类国产| 亚洲欧美在线视频观看| 欧美大片一区二区| 欧美精品一区二区三区蜜桃视频| voyeur盗摄精品| 国产91丝袜在线播放| 国产激情视频一区二区在线观看| 日韩不卡一区二区| 亚洲不卡在线观看| 日本午夜精品一区二区三区电影 | 亚洲精品成a人| 亚洲美女淫视频| 麻豆免费看一区二区三区| 国产精品99久久久久久宅男| 不卡一卡二卡三乱码免费网站| 韩日精品视频一区| 国产精品18久久久久| 国产麻豆成人精品| 国产精品99久| 91浏览器在线视频| 日韩三级伦理片妻子的秘密按摩| 国产欧美精品国产国产专区| 亚洲欧美日韩一区二区三区在线观看| 亚洲一区二区三区四区五区黄| 日韩高清不卡在线| 成人va在线观看| 欧美性色aⅴ视频一区日韩精品| 在线综合亚洲欧美在线视频| 国产欧美日韩亚州综合 | 91免费看视频| 国产精品天天看| 精品一区二区三区免费播放| jizzjizzjizz欧美| 欧美日韩一区中文字幕| 一区二区三区四区乱视频| 成人成人成人在线视频| 欧美tk丨vk视频| 亚洲一区二区视频在线观看| 国产91精品在线观看| 日韩亚洲欧美在线| 日本大胆欧美人术艺术动态| 欧美在线视频你懂得| 一区二区三区欧美| 在线这里只有精品| 亚洲精品中文在线影院| 91免费视频网| 免费成人美女在线观看| 日韩一区二区免费电影| 精品一区二区三区在线播放视频| 欧美一卡2卡3卡4卡| 男女男精品视频| 午夜精品福利一区二区三区蜜桃| 国产免费久久精品| 亚洲综合另类小说| 精品福利视频一区二区三区| 欧美日韩一区二区三区高清| 91国偷自产一区二区使用方法| 91在线观看高清| 99国产精品国产精品毛片| 94-欧美-setu| 精品视频在线看| 成人免费在线观看入口| 国产在线国偷精品免费看| 在线观看亚洲a| 欧美三级日韩三级| 亚洲欧美怡红院| 久久99国产精品免费| 国产成人免费视| 成人天堂资源www在线| 色综合久久久久综合体| 亚洲国产精品ⅴa在线观看| 亚洲综合激情另类小说区| 欧美少妇xxx| 免费成人在线观看| 欧美日韩第一区日日骚| 午夜电影一区二区三区| 日韩欧美激情在线| 国产激情一区二区三区桃花岛亚洲 | 亚洲香肠在线观看| 亚洲精品免费视频| 视频在线在亚洲| 视频一区视频二区中文| 免费成人在线网站| 成人免费高清视频在线观看| 不卡的电影网站| 欧美亚洲免费在线一区| 精品国产麻豆免费人成网站| 国产精品久久久久久久久快鸭| 亚洲日本va午夜在线电影| 污片在线观看一区二区| 精品一区二区在线视频| 欧洲激情一区二区| 色婷婷国产精品| 国产情人综合久久777777| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 成人sese在线| 久久精品人人做人人爽人人| 久久精品国产99久久6| 色哟哟在线观看一区二区三区| 欧美xxxx老人做受| 亚洲一区二区不卡免费| 色婷婷av一区| 亚洲欧美另类久久久精品| 国产精品一二三四五| 精品日韩一区二区| 亚洲蜜臀av乱码久久精品| 成人av在线资源| 亚洲欧美电影院| 99re在线精品| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 欧美日韩免费高清一区色橹橹| 一区精品在线播放| 欧洲另类一二三四区| 国产精品久线观看视频| 丁香桃色午夜亚洲一区二区三区| 色吧成人激情小说| 亚洲人亚洲人成电影网站色| 91欧美激情一区二区三区成人| 怡红院av一区二区三区| 一本色道久久综合亚洲aⅴ蜜桃 | 国产精品自在欧美一区| 日韩一二三四区| 国产91精品一区二区麻豆网站| 久久这里只有精品6| 国产成人免费xxxxxxxx| 亚洲成av人片一区二区| 欧美日韩在线三区| 国产精品系列在线观看| 亚洲精品乱码久久久久久日本蜜臀| 欧美变态tickling挠脚心| 日本韩国一区二区| 午夜精品福利一区二区三区av | 91在线视频观看| 日韩激情一二三区| 亚洲欧美中日韩| 欧美一级精品在线| 欧美性欧美巨大黑白大战| 国产成a人亚洲精| 精品一区二区三区在线视频| 亚洲成人av电影在线| 亚洲乱码中文字幕| 亚洲精品成人悠悠色影视| 亚洲国产精品成人综合 | 一本久久a久久免费精品不卡| 亚洲午夜日本在线观看| 亚洲国产成人va在线观看天堂| 国产精品家庭影院| 日韩码欧中文字| 精品粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 欧美福利电影网| 在线播放亚洲一区| 91精品国产福利在线观看| 欧美精品vⅰdeose4hd| 日韩一区二区视频| 久久亚洲二区三区| 综合久久国产九一剧情麻豆| 欧美精品一区二区三区高清aⅴ| 久久精品夜色噜噜亚洲a∨| 国产亚洲精品福利| 亚洲黄色片在线观看|