国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪復習攻關篇專題訓練:題型1 閱讀理解2.2.2(新課標全國通用)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪復習攻關篇專題訓練:題型1 閱讀理解2.2.2(新課標全國通用)

  專題二 應用廣告類

  專項強化·訓練

  A

  (2024合肥二模)

  Dogs Don’t Tell Jokes—By Louis Sachar

  Twelve-year-old Gary Boone knows he was born to be a comedian.He never stops joking,regardless of the fact that nobody laughs much and his classmates think he is stupid.Therefore he had no real friends at school.Due to being laughed at by his classmates,Gary Boone thought winning the school talent show would be his dream of proving himself to be a real comedian,but on the big night his dream went wrong with funny results. Winners Never Quit—By Mia Hamm

  Mia Hamm,American soccer champion,tells a true-to-life inspiring story of learning that winning and losing aren’t as important as being part of a team.More than anyone,soccer superstar Mia Hamm knows the value of teamwork.She shares this lesson,paired with energetic pictures by Carol Thompson,and this story is perfect for soccer kids and their soccer moms.

  Shackleton’s Incredible Voyage—By Alfred Lansing

  The astonishing adventure of polar explorer Ernest Shackleton’s survival for over a year on the ice-bound Antarctic seas,as Time magazine put it,“defined heroism”.To write the authoritative story,Lansing consulted with ten of the surviving members and gained access to diaries and personal accounts by eight others.The book has a first-hand account,expanded with maps and illustrations especially for this edition. The Alchemist—By Paulo Coelho

  The Alchemist,by Paulo Coelho,continues to change the lives of its readers forever.It tells the magical story of Santiago,an Andulusian shepherd-boy(牧童) who desires to travel in search of treasure.The story of the treasures Santiago finds along the way teaches us about the essential wisdom of listening to our hearts and above all,following our dreams.

  【語篇導讀】本文是一篇應用文。短文以表格的形式圖文并茂地向我們介紹了四本書。閱讀時只要把握關鍵信息,后面的題目便不難解答。

  1.Why did Gary Boone want to win the school talent show?

  A.To develop his comedy skills.

  B.To please his classmates.

  C.To make more friends.

  D.To realize his dream.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第一本書中的信息“Due to being laughed at by his classmates,Gary Boone thought winning the school talent show would be his dream of proving himself to be a real comedian...”可知,Gary Boone想贏得才藝表演的目的是實現(xiàn)自己的夢想,證明自己是真正的喜劇演員,故選D項。A項“發(fā)展他的喜劇技巧”,B項“取悅他的同學”和C項“交更多的朋友”在文中均未提及。

  答案:D

  2.From Shackleton’s Incredible Voyage,we know the main character  .?

  A.is a writer for Time magazine

  B.is a survival of one polar exploration

  C.has left a lot of diaries and accounts

  D.has formed a close friendship with Alfred Lansing

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第三本書中的信息“The astonishing adventure of polar explorer Ernest Shackleton’s survival for over a year on the ice-bound Antarctic seas...”可知,本書的主人公Ernest Shackleton在南極海洋探險一年多并幸存了下來,故B項正確。A項是對“as Time magazine put it,‘defined heroism’”的誤解,《時代》對本書主人公的評價是“定義了什么是英雄氣概”,并不是說主人公是《時代》的作者,故A項錯誤;根據(jù)“...Lansing consulted with ten of the surviving members and gained access to diaries and personal accounts by eight others.”可知,本書的作者咨詢了十名幸存的成員,看了另外八名成員的日記和個人描述,文中并未提及主人公留下了大量的日記和描述,故C項錯誤;文中未提及主人公與Alfred Lansing建立了密切的友誼,故D項錯誤。

  答案:B

  3.If you want to know more about teamwork,you can read  .?

  A.Dogs Don’t Tell Jokes

  B.Shackleton’s Incredible Voyage

  C.Winners Never Quit

  D.The Alchemist

  解析:推理判斷題。根據(jù)第二本書中的信息“More than anyone,soccer superstar Mia Hamm knows the value of teamwork.”可知,如果想了解更多關于teamwork(團隊協(xié)作)的信息可以閱讀Winners Never Quit,故選C項。

  答案:C

  4.What do we know about The Alchemist?

  A.It has an everlasting influence on its readers.

  B.It gives people magical power over their dreams.

  C.It tells a story of how to find treasures.

  D.It is mainly about the wisdom of listening to others.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第四本書中的信息“The Alchemist,by Paulo Coelho,continues to change the lives of its readers forever.”可知,The Alchemist對讀者產(chǎn)生了永久的影響,故A項正確。根據(jù)“It tells the magical story of Santiago,an Andulusian shepherd-boy(牧童) who desires to travel in search of treasure.”可知,文章講述了渴望尋找財寶的Santiago的神奇故事,文中并沒有提及這本書給了人們實現(xiàn)夢想的神奇力量,也不是講述如何尋找財寶,所以B、C兩項錯誤;根據(jù)“The story...teaches us about the essential wisdom of listening to our hearts...”可知,本書旨在告訴我們要聽從我們的內(nèi)心,而不是聽從他人的意見,故D項錯誤。

  答案:A

  B

  (2024河南開封二模)

  Getting to work by bicycle has never been more popular.Governments and nations are transforming their cities and highways to meet the needs of this new generation of cycling enthusiasts,and in a world where green choices are the new must-have,average citizens are eagerly seizing their chance to help make their bodies cleaner than ever before.

  Become an EBTC Member.

  The Edmonton Bicycle and Touring Club(EBTC)is a recreational not-for-profit volunteer-run group devoted to promoting its members to cooperatively run bicycling trips during the spring,summer and fall,cross-country skiing trips in the winter,and social events all the year round.We welcome both road bike and mountain bike riders!

  Benefits of Joining EBTC:

  Opportunity to create the kinds of events you like:enjoy dozens of events all year round,organized by members like you!

  Participation in the local cycling community.

  Use of club bicycle tools on tour and library materials.

  Discounts at various bicycle shops.

  Why Cycle with a Group?

  It’s more FUN!

  It encourages you to come out often and get healthy exercise without going to a gym.

  Develop skills and gain through the experience of others.

  Meet new and interesting people with a common interest in cycling.

  Meet a fun-loving,energetic and different group of individuals who enjoy a healthy lifestyle.

  Enjoy the outdoor experience with the companionship and security of a group.

  For more information on the EBTC:

  Phone the Club Hotline at 780-424-2453

  E-mail:jprineau@edmontonbicycle.com

  Mail us at:

  Edmonton Bicycle &Touring Club

  P.O.Box 52024

  Garneau Postal Stn.

  Edmonton,AB T6G 2T5 Canada

  【語篇導讀】本文是一則廣告。本文主要介紹The Edmonton Bicycle and Touring Club的各項業(yè)務和聯(lián)系方式。

  5.What’s the advantage of cycling with a group?

  A.Meeting more new people.

  B.Participating in whatever events.

  C.Having bicycles free of charge.

  D.Enjoying discounts in a gym.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“Why Cycle with a Group?”部分的內(nèi)容可排除B、C、D項。根據(jù)文章中的“Meet new and interesting people with a common interest in cycling.”可知選A項。

  答案:A

  6.We can infer from the passage that the aim of EBTC is  .?

  A.to call for governments to produce more bicycles

  B.to make money by organizing bicycling trips

  C.to popularize cycling by attracting more members

  D.to look for young volunteers for sporting events

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“The Edmonton Bicycle and Touring Club (EBTC) is a recreational not-for-profit volunteer-run group devoted to promoting its members to cooperatively run bicycling trips...”可知該俱樂部通過吸引更多的人推廣騎行運動。故選C項。

  答案:C

  7.How many ways can people gain more information from EBTC according to the passage?

  A.Two.B.Three.

  C.Four. D.Five.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章最后幾行可知人們可以通過e-mail、寫信和電話三種方式聯(lián)系該俱樂部。故選B項。

  答案:B

  C

  (2024成都二模)

  Just finishing loading his car,my husband Jerry went back to the kitchen.“I guess filling my thermos(保溫瓶) is all I have left to do,and then I’m off.” Down the drain went the hot water that had been warming his thermos.

  With a nostalgic(懷舊的) look on his face,he softly said:“Anytime I fill my thermos I think of your mom.”The tone in his voice was so tender as he spoke of my mother,who is sadly no longer with us.

  “Oh honey,I know she’s watching and listening right now with a big smile on her face,” I responded,tears in my eyes.

  One morning years ago when we were leaving,Mother watched as Jerry was to fill his thermos.Mom then casually said,“Jerry,if you filled your thermos with hot water and let it sit a while,your coffee would stay hot for longer then.”With her simple suggestion,his face showed that he was shocked by his own lack of common sense,well,of course it would!

  He poured out the small amount of coffee already in the thermos and refilled it with boiling hot water.Then he poured the water and refilled it with hot coffee.Mom smiled as Jerry did so.

  Words of wisdom from a loving mother-in-law made an impact that will never be forgotten.She never dreamed her words would be a treasured and everlasting memory in the heart of her son-in-law.

  The lasting memories don’t necessarily come from major moments in life.Memories are often made during those small,ordinary times.Life is about small moments we share with friends and loved ones.?

  【語篇導讀】本文是一篇敘事文。作者回憶了丈夫與自己的媽媽在一起生活時的情景,闡述了生活是與親人朋友共同擁有的每一個時刻。

  8.Which word best describes the author’s feeling in Paragraph 3?

  A.Confused. B.Concerned.

  C.Touched. D.Interested.

  解析:推理判斷題。根據(jù)第三段“‘Oh honey,I know she’s watching and listening right now with a big smile on her face,’I responded,tears in my eyes.”可知作者很感動。故選C項。

  答案:C

  9.The advice the mother gave Jerry was to  .?

  A.fill the thermos with a little coffee first

  B.warm the thermos up before filling it with coffee

  C.fill thermos with coffee before with warm water

  D.think of her whenever filling the thermos with coffee

  解析:主旨大意題。根據(jù)第四段“Jerry,if you filled your thermos with hot water and let it sit a while,your coffee would stay hot for longer then.”可知先給保溫瓶倒點熱水再放咖啡會使咖啡的溫度保持更長時間。故選B項。

  答案:B

  10.The underlined part “don’t necessarily” is similar in meaning to  .?

  A.possibly but uncertainly B.without any doubt

  C.certainly and absolutely D.out of the question

  解析:詞義猜測題。don’t necessarily意為“不必需的”。故選A項。

  答案:A

  11.The message that the story intends to convey is  .?

  A.that lasting memories come from small things

  B.how valuable a mother’s advice is to her children

  C.what a wise woman the mother is to her son-in-law

  D.why we should respect our parents and listen to them

  解析:考查推理判斷題。根據(jù)最后一段“The lasting memories don’t necessarily come from major moments in life.Memories are often made during those small,ordinary times.Life is about small moments we share with friends and loved ones.”作者從一個保溫瓶聯(lián)想到了自己的母親。故選A項。

  答案:A

  專題二 應用廣告類

  專項強化·訓練

  A

  (2024合肥二模)

  Dogs Don’t Tell Jokes—By Louis Sachar

  Twelve-year-old Gary Boone knows he was born to be a comedian.He never stops joking,regardless of the fact that nobody laughs much and his classmates think he is stupid.Therefore he had no real friends at school.Due to being laughed at by his classmates,Gary Boone thought winning the school talent show would be his dream of proving himself to be a real comedian,but on the big night his dream went wrong with funny results. Winners Never Quit—By Mia Hamm

  Mia Hamm,American soccer champion,tells a true-to-life inspiring story of learning that winning and losing aren’t as important as being part of a team.More than anyone,soccer superstar Mia Hamm knows the value of teamwork.She shares this lesson,paired with energetic pictures by Carol Thompson,and this story is perfect for soccer kids and their soccer moms.

  Shackleton’s Incredible Voyage—By Alfred Lansing

  The astonishing adventure of polar explorer Ernest Shackleton’s survival for over a year on the ice-bound Antarctic seas,as Time magazine put it,“defined heroism”.To write the authoritative story,Lansing consulted with ten of the surviving members and gained access to diaries and personal accounts by eight others.The book has a first-hand account,expanded with maps and illustrations especially for this edition. The Alchemist—By Paulo Coelho

  The Alchemist,by Paulo Coelho,continues to change the lives of its readers forever.It tells the magical story of Santiago,an Andulusian shepherd-boy(牧童) who desires to travel in search of treasure.The story of the treasures Santiago finds along the way teaches us about the essential wisdom of listening to our hearts and above all,following our dreams.

  【語篇導讀】本文是一篇應用文。短文以表格的形式圖文并茂地向我們介紹了四本書。閱讀時只要把握關鍵信息,后面的題目便不難解答。

  1.Why did Gary Boone want to win the school talent show?

  A.To develop his comedy skills.

  B.To please his classmates.

  C.To make more friends.

  D.To realize his dream.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第一本書中的信息“Due to being laughed at by his classmates,Gary Boone thought winning the school talent show would be his dream of proving himself to be a real comedian...”可知,Gary Boone想贏得才藝表演的目的是實現(xiàn)自己的夢想,證明自己是真正的喜劇演員,故選D項。A項“發(fā)展他的喜劇技巧”,B項“取悅他的同學”和C項“交更多的朋友”在文中均未提及。

  答案:D

  2.From Shackleton’s Incredible Voyage,we know the main character  .?

  A.is a writer for Time magazine

  B.is a survival of one polar exploration

  C.has left a lot of diaries and accounts

  D.has formed a close friendship with Alfred Lansing

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第三本書中的信息“The astonishing adventure of polar explorer Ernest Shackleton’s survival for over a year on the ice-bound Antarctic seas...”可知,本書的主人公Ernest Shackleton在南極海洋探險一年多并幸存了下來,故B項正確。A項是對“as Time magazine put it,‘defined heroism’”的誤解,《時代》對本書主人公的評價是“定義了什么是英雄氣概”,并不是說主人公是《時代》的作者,故A項錯誤;根據(jù)“...Lansing consulted with ten of the surviving members and gained access to diaries and personal accounts by eight others.”可知,本書的作者咨詢了十名幸存的成員,看了另外八名成員的日記和個人描述,文中并未提及主人公留下了大量的日記和描述,故C項錯誤;文中未提及主人公與Alfred Lansing建立了密切的友誼,故D項錯誤。

  答案:B

  3.If you want to know more about teamwork,you can read  .?

  A.Dogs Don’t Tell Jokes

  B.Shackleton’s Incredible Voyage

  C.Winners Never Quit

  D.The Alchemist

  解析:推理判斷題。根據(jù)第二本書中的信息“More than anyone,soccer superstar Mia Hamm knows the value of teamwork.”可知,如果想了解更多關于teamwork(團隊協(xié)作)的信息可以閱讀Winners Never Quit,故選C項。

  答案:C

  4.What do we know about The Alchemist?

  A.It has an everlasting influence on its readers.

  B.It gives people magical power over their dreams.

  C.It tells a story of how to find treasures.

  D.It is mainly about the wisdom of listening to others.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第四本書中的信息“The Alchemist,by Paulo Coelho,continues to change the lives of its readers forever.”可知,The Alchemist對讀者產(chǎn)生了永久的影響,故A項正確。根據(jù)“It tells the magical story of Santiago,an Andulusian shepherd-boy(牧童) who desires to travel in search of treasure.”可知,文章講述了渴望尋找財寶的Santiago的神奇故事,文中并沒有提及這本書給了人們實現(xiàn)夢想的神奇力量,也不是講述如何尋找財寶,所以B、C兩項錯誤;根據(jù)“The story...teaches us about the essential wisdom of listening to our hearts...”可知,本書旨在告訴我們要聽從我們的內(nèi)心,而不是聽從他人的意見,故D項錯誤。

  答案:A

  B

  (2024河南開封二模)

  Getting to work by bicycle has never been more popular.Governments and nations are transforming their cities and highways to meet the needs of this new generation of cycling enthusiasts,and in a world where green choices are the new must-have,average citizens are eagerly seizing their chance to help make their bodies cleaner than ever before.

  Become an EBTC Member.

  The Edmonton Bicycle and Touring Club(EBTC)is a recreational not-for-profit volunteer-run group devoted to promoting its members to cooperatively run bicycling trips during the spring,summer and fall,cross-country skiing trips in the winter,and social events all the year round.We welcome both road bike and mountain bike riders!

  Benefits of Joining EBTC:

  Opportunity to create the kinds of events you like:enjoy dozens of events all year round,organized by members like you!

  Participation in the local cycling community.

  Use of club bicycle tools on tour and library materials.

  Discounts at various bicycle shops.

  Why Cycle with a Group?

  It’s more FUN!

  It encourages you to come out often and get healthy exercise without going to a gym.

  Develop skills and gain through the experience of others.

  Meet new and interesting people with a common interest in cycling.

  Meet a fun-loving,energetic and different group of individuals who enjoy a healthy lifestyle.

  Enjoy the outdoor experience with the companionship and security of a group.

  For more information on the EBTC:

  Phone the Club Hotline at 780-424-2453

  E-mail:jprineau@edmontonbicycle.com

  Mail us at:

  Edmonton Bicycle &Touring Club

  P.O.Box 52024

  Garneau Postal Stn.

  Edmonton,AB T6G 2T5 Canada

  【語篇導讀】本文是一則廣告。本文主要介紹The Edmonton Bicycle and Touring Club的各項業(yè)務和聯(lián)系方式。

  5.What’s the advantage of cycling with a group?

  A.Meeting more new people.

  B.Participating in whatever events.

  C.Having bicycles free of charge.

  D.Enjoying discounts in a gym.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“Why Cycle with a Group?”部分的內(nèi)容可排除B、C、D項。根據(jù)文章中的“Meet new and interesting people with a common interest in cycling.”可知選A項。

  答案:A

  6.We can infer from the passage that the aim of EBTC is  .?

  A.to call for governments to produce more bicycles

  B.to make money by organizing bicycling trips

  C.to popularize cycling by attracting more members

  D.to look for young volunteers for sporting events

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“The Edmonton Bicycle and Touring Club (EBTC) is a recreational not-for-profit volunteer-run group devoted to promoting its members to cooperatively run bicycling trips...”可知該俱樂部通過吸引更多的人推廣騎行運動。故選C項。

  答案:C

  7.How many ways can people gain more information from EBTC according to the passage?

  A.Two.B.Three.

  C.Four. D.Five.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章最后幾行可知人們可以通過e-mail、寫信和電話三種方式聯(lián)系該俱樂部。故選B項。

  答案:B

  C

  (2024成都二模)

  Just finishing loading his car,my husband Jerry went back to the kitchen.“I guess filling my thermos(保溫瓶) is all I have left to do,and then I’m off.” Down the drain went the hot water that had been warming his thermos.

  With a nostalgic(懷舊的) look on his face,he softly said:“Anytime I fill my thermos I think of your mom.”The tone in his voice was so tender as he spoke of my mother,who is sadly no longer with us.

  “Oh honey,I know she’s watching and listening right now with a big smile on her face,” I responded,tears in my eyes.

  One morning years ago when we were leaving,Mother watched as Jerry was to fill his thermos.Mom then casually said,“Jerry,if you filled your thermos with hot water and let it sit a while,your coffee would stay hot for longer then.”With her simple suggestion,his face showed that he was shocked by his own lack of common sense,well,of course it would!

  He poured out the small amount of coffee already in the thermos and refilled it with boiling hot water.Then he poured the water and refilled it with hot coffee.Mom smiled as Jerry did so.

  Words of wisdom from a loving mother-in-law made an impact that will never be forgotten.She never dreamed her words would be a treasured and everlasting memory in the heart of her son-in-law.

  The lasting memories don’t necessarily come from major moments in life.Memories are often made during those small,ordinary times.Life is about small moments we share with friends and loved ones.?

  【語篇導讀】本文是一篇敘事文。作者回憶了丈夫與自己的媽媽在一起生活時的情景,闡述了生活是與親人朋友共同擁有的每一個時刻。

  8.Which word best describes the author’s feeling in Paragraph 3?

  A.Confused. B.Concerned.

  C.Touched. D.Interested.

  解析:推理判斷題。根據(jù)第三段“‘Oh honey,I know she’s watching and listening right now with a big smile on her face,’I responded,tears in my eyes.”可知作者很感動。故選C項。

  答案:C

  9.The advice the mother gave Jerry was to  .?

  A.fill the thermos with a little coffee first

  B.warm the thermos up before filling it with coffee

  C.fill thermos with coffee before with warm water

  D.think of her whenever filling the thermos with coffee

  解析:主旨大意題。根據(jù)第四段“Jerry,if you filled your thermos with hot water and let it sit a while,your coffee would stay hot for longer then.”可知先給保溫瓶倒點熱水再放咖啡會使咖啡的溫度保持更長時間。故選B項。

  答案:B

  10.The underlined part “don’t necessarily” is similar in meaning to  .?

  A.possibly but uncertainly B.without any doubt

  C.certainly and absolutely D.out of the question

  解析:詞義猜測題。don’t necessarily意為“不必需的”。故選A項。

  答案:A

  11.The message that the story intends to convey is  .?

  A.that lasting memories come from small things

  B.how valuable a mother’s advice is to her children

  C.what a wise woman the mother is to her son-in-law

  D.why we should respect our parents and listen to them

  解析:考查推理判斷題。根據(jù)最后一段“The lasting memories don’t necessarily come from major moments in life.Memories are often made during those small,ordinary times.Life is about small moments we share with friends and loved ones.”作者從一個保溫瓶聯(lián)想到了自己的母親。故選A項。

  答案:A

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲色图欧洲色图| 国产成人在线观看免费网站| 午夜成人在线视频| 91网址在线看| 中文无字幕一区二区三区| 亚洲va在线va天堂| 欧美日韩精品一区二区在线播放 | 日韩精品一区二| 蜜桃av一区二区| 精品人伦一区二区色婷婷| 蜜臀av性久久久久av蜜臀妖精 | 狠狠狠色丁香婷婷综合激情| 久久综合久久综合九色| 国产一区在线精品| 精品国产一区二区三区不卡 | 国产福利视频一区二区三区| 欧美α欧美αv大片| 韩国精品主播一区二区在线观看| 欧美一区二区三区的| 老司机免费视频一区二区三区| 久久日韩粉嫩一区二区三区| 中文字幕中文字幕中文字幕亚洲无线 | 欧美日韩国产精品成人| 日本vs亚洲vs韩国一区三区| 久久一二三国产| 99久久国产综合精品麻豆| 一区二区三区免费看视频| 91精品婷婷国产综合久久| 国产呦萝稀缺另类资源| 伊人性伊人情综合网| 精品国产一二三| 欧美视频一区二区三区| 免费成人av在线| 一区二区视频在线看| 国产亚洲精品7777| 欧美一区二区精品久久911| 91香蕉国产在线观看软件| 久久激情五月激情| 亚洲h在线观看| 亚洲摸摸操操av| 亚洲图片另类小说| 精品国内片67194| 欧美大片在线观看一区二区| 一本到三区不卡视频| 成人午夜大片免费观看| 国产一区激情在线| 极品美女销魂一区二区三区| 性做久久久久久免费观看欧美| 亚洲欧洲色图综合| 欧美电影免费观看高清完整版| 欧美军同video69gay| 精品久久久久久最新网址| 久久精品国产精品亚洲精品| 亚洲人成网站影音先锋播放| 中文字幕色av一区二区三区| 自拍偷自拍亚洲精品播放| 亚洲欧洲国产日韩| 亚洲v中文字幕| 国产精品18久久久久| 99久久99久久综合| 欧美三级资源在线| 久久欧美中文字幕| 一区二区三区欧美视频| 久久成人麻豆午夜电影| 9i看片成人免费高清| 欧美日韩免费一区二区三区视频| 欧美一区二区高清| 中文字幕乱码一区二区免费| 亚洲一区二区在线播放相泽| 看电视剧不卡顿的网站| 成人av电影在线播放| 欧美本精品男人aⅴ天堂| 亚洲一区二区三区四区五区黄 | 精品欧美黑人一区二区三区| 欧美激情一区二区三区四区| 免费日韩伦理电影| 欧美性色黄大片| 国产精品久线在线观看| 毛片一区二区三区| 欧美性做爰猛烈叫床潮| 中文字幕欧美区| 成人免费观看av| 国产日韩欧美精品电影三级在线| 久久久久高清精品| 亚洲国产精品久久一线不卡| 99久久免费精品高清特色大片| 精品国产一区二区三区不卡| 亚洲成av人片在线| 在线播放欧美女士性生活| 亚洲成人激情av| 色八戒一区二区三区| 亚洲高清一区二区三区| 日韩精品一区二区在线| 国产精品一色哟哟哟| 亚洲日本va午夜在线电影| 色噜噜狠狠成人中文综合| 亚洲成人激情av| 国产三级一区二区| 91色在线porny| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 欧美一区二区精品在线| 成人性生交大片免费看视频在线| 国产精品视频你懂的| 欧美在线999| 99国产精品久久久| 日韩不卡免费视频| 国产精品国产三级国产aⅴ中文| 在线观看网站黄不卡| 国产成人av电影在线| 日韩国产一二三区| 亚洲精品视频在线| 自拍偷拍亚洲欧美日韩| 久久久久久麻豆| 日韩欧美亚洲国产精品字幕久久久| 国产 欧美在线| 精品夜夜嗨av一区二区三区| 亚洲国产日韩av| 一区二区三区四区蜜桃| 亚洲国产激情av| 日韩精品一区在线观看| 欧美乱妇15p| 色爱区综合激月婷婷| 99精品在线观看视频| 从欧美一区二区三区| 国产裸体歌舞团一区二区| 精品一区二区综合| 另类专区欧美蜜桃臀第一页| 亚洲一区二区四区蜜桃| 亚洲天堂精品视频| 亚洲激情五月婷婷| 亚洲午夜国产一区99re久久| 亚洲综合色视频| 亚洲6080在线| 久久99精品视频| 成人污污视频在线观看| 91国偷自产一区二区三区成为亚洲经典| 高清久久久久久| 成人av在线资源| 精品视频免费看| 日韩精品一区国产麻豆| 国产三级一区二区| 亚洲精品日日夜夜| 久久国产精品色婷婷| eeuss鲁片一区二区三区在线观看 eeuss鲁片一区二区三区在线看 | 91玉足脚交白嫩脚丫在线播放| 91在线视频观看| 日韩美女在线视频| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片 | 蜜桃av一区二区在线观看 | 亚洲欧美欧美一区二区三区| 91在线精品一区二区三区| 琪琪久久久久日韩精品| 亚洲欧美日韩在线| 久久日韩精品一区二区五区| 高清不卡在线观看av| 午夜亚洲国产au精品一区二区 | 午夜日韩在线观看| 亚洲一区在线观看网站| 欧美国产精品专区| 欧美激情自拍偷拍| 亚洲国产精品一区二区久久| 亚洲视频在线观看一区| 欧美一区二区在线免费观看| 欧美写真视频网站| 看片的网站亚洲| 亚洲国产欧美在线| 亚洲欧美国产77777| 精品国产91乱码一区二区三区 | 99麻豆久久久国产精品免费| 一区二区三区高清在线| 国产精品久久久久久久浪潮网站| 中文字幕精品三区| 国产网站一区二区三区| 欧美性猛交xxxx乱大交退制版| 色综合久久综合中文综合网| 国内精品在线播放| 大美女一区二区三区| 欧美三级韩国三级日本三斤 | 国产清纯美女被跳蛋高潮一区二区久久w| 日韩欧美精品在线| 精品久久久久久亚洲综合网 | 精品电影一区二区| 国产日产精品1区| 午夜电影一区二区三区| 国产一区二区三区蝌蚪| 国产99精品视频| 欧美一级黄色大片| 国产精品电影院| 99国产一区二区三精品乱码| 欧美大片一区二区| 99热99精品| 亚洲视频中文字幕| 成人黄页在线观看| 亚洲精品五月天| 菠萝蜜视频在线观看一区| 26uuu欧美| 成人性生交大片| 亚洲香肠在线观看| 日韩欧美国产综合| 欧美日韩专区在线|