国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考四川省廣安市英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:5(含解析)

雕龍文庫(kù) 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024高考四川省廣安市英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:5(含解析)

  廣安市2024高考英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練(5)

  閱讀理解。

  Many people eventually get round to trading in their first car. But not Mike Harrison. He loves his 1931 black Bentley sports car so much that he’s still driving it – 54 years after be bought it.

  Mr Harrison was 20 when he paid £150 (about £3,000 now) for the car after passing his test in 1956. It had already done 85,000 miles and he has since driven it a further 100,000, yet the car still runs like clockwork.

  It is now one of only three left in the country and is worth £250,000. Despite its value, Mr Harrison, 74, says he would never sell the car “which has been my best friend and part of my family all my life”.

  Mr Harrison courted his wife Jenny in it during the early sixties and it was their family car when children Caroline, now 46, and Ben, 42, came along. Even when he took a job as an advertising executive which came with the company car of his choice, Mr Harrison kept the Bentley.

  He said: 'How many people still have their first car these days when everything is so disposable? But it is a real eye-catcher. It has something that modern cars just don't have - style and character. 'I still drive it most days, even though it only does about 15 miles to the gallon!' Petrol was just six shillings (30p) a gallon when Mr Harrison bought the Bentley, which had a top speed of 120mph.

  He has spent thousands of pounds on repairs over the years but has kept the bodywork in good condition himself, hand-painting the underneath and spraying the black panels of the bodywork.

  For decades the Bentley was a regular sight on the roads near Mr Harrison's home in Hampton Court, Surrey. He now uses it as a runaround after retiring to Whitney-on-Wye, Herefordshire.

  Mrs Harrison, 71, said: “It was a nuisance(累贅) keeping it in tip-top order with me helping out with the repairs by passing Mike the spanners the whole time. But I wouldn't have changed any of it --- I feel like a Queen every time I'm in it.”

  1. When Mike Harrison bought his black Bentley sports car, it was

  A. a hand – made car

  B. a second – hand car

  C. one of only three left D. unique in style

  2. Mike Harrison would never sell the car mainly because

  A. it has witnessed his life and his family

  B. it is very eye – catching

  C. it has save much oil

  D. it runs very fast

  3. It can be concluded from the passage that the car

  A. has cost more for repairs than it is worth

  B. has almost been retired

  C. has caused much trouble to Mrs. Harrison.

  D. is priceless to the family

  4. What’s the main purpose of this writing?

  A. To show that an old car is better than a new one.

  B. To share Mike Harrison’s story of his first car.

  C. To ask people to treasure old things.

  D. To describe the quality of a black Bentley.

  1、答案解析:答案為B。本題為細(xì)節(jié)推理題。由文章第二段第二句話 “It had already done 85,000 miles …” 可知,Mike Harrison 買車的時(shí)候,車已經(jīng)跑了85,000 miles,可以推斷, Bentley sports car是二手車。故答案為B。

  2、答案解析:答案為A。本題為推理題。由第三段 “Mr Harrison, 74, says he would never sell the car ‘which has been my best friend and part of my family all my life’ ”.和第四段的進(jìn)一步解釋可知,這輛車一直陪伴著他和他的家庭,故答案為A。

  3、答案解析:答案為D。本題為文章主旨推理題。通讀全文可知,盡管Mike Harrison 的車現(xiàn)在已經(jīng)速度減慢,需要經(jīng)常修理,但是它見證了Mike Harrison和他的家庭生活,所以這輛車在他們的心中是無(wú)價(jià)的。故答案為D。

  由第三段 “It is now one of only three left in the country and is worth £250,000.”和第六段 “He has spent thousands of pounds on repairs over the years …”可知,車的修理費(fèi)是幾千鎊,但是價(jià)值是250,000鎊,故A選項(xiàng)錯(cuò)誤。 由最后一段最后一句話 “But I wouldn't have changed any of it --- I feel like a Queen every time I'm in it.”可知,這輛車還是在使用,并沒(méi)退休,故B選項(xiàng)錯(cuò)誤。C選項(xiàng)未提及。

  4、答案解析:答案為B。本題考查文章的寫作目的,結(jié)合前面的問(wèn)題可知,全文都是在圍繞Mike Harrison和他的車展開,故答案為B。

  【2024·新課標(biāo)全國(guó)卷I】閱讀理解B

  The freezing Northeast hasn't been a terribly fun place to spend time this winter, so when the chance came for a weekend to Sarasota, Florida, my bags were packed before you could say “sunshine”.I left for the land of warmth and vitamin C(維生素C), thinking of beaches and orange trees.When we touched down to blue skies and warm air, I sent up a small prayer of gratefulness.Swimming pools, wine tasting, and pink sunsets(at normal evening hours, not 4 in the afternoon) filled the weekend, but the best particularly to my taste, dulled by months of cold-weather root vegetables was a 7 a.m.adventure to the Sarasota farmers' market that proved to be more than worth the early wake-up call.

  The market, which was founded in 1979, sets up its tents every Saturday from 7:00 am to 1 pm, rain or shine, along North Lemon and State streets.Baskets of perfect red strawberries, the red-painted sides of the Java Dawg coffee truck; and most of all, the tomatoes: amazing, large, soft and round red tomatoes.

  Disappointed by many a broken, vine-ripened(蔓上成熟的) promise, I've refused to buy winter tomatoes for years.No matter how attractive they look in the store, once I get them home,they're unfailingly dry, hard, and tasteless.But I homed in, with uncertainty, on one particular table at the Brown's Grove Farm's stand, full of fresh and soft tomatoes the size of my fist.These were the real deal and at that moment, I realized that the best part of Sarasota in winter was going to be eating things that back home in New York.I wouldn't be experiencing again for months.

  Delighted as I was by the tomatoes in sight, my happiness deepened when I learned that Brown's Grove Farm is one of the suppliers for Jack Dusty, a newly opened restaurant at the Sarasota Ritz Carlton, where luckily for me.I was planning to have dinner that night.Without even seeing the menu, I knew I'd be ordering every tomato on it.

  【試題分析】 文章講述了作者生活在冬天寒冷的紐約,當(dāng)有一個(gè)到佛羅里達(dá)州薩拉索塔一周的機(jī)會(huì),作者體驗(yàn)到不同的冬天。

  1. What did the author think of her winter life in New York?

  A.Exciting.

  B.Boring.

  C.Relaxing.

  D.Annoying.

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章第一段第一句“The freezing Northeast hasn't been a terribly fun place to spend time this winter,”可以推測(cè)出作者在紐約冬天的生活是令人厭煩的。故選B。

  答案:B

  2.What made the author's getting up late early worthwhile?

  A.Having a swim.

  B.Breathing in fresh air.

  C.Walking in the morning sun.

  D.Visiting a local farmer's market.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段最后一句“dulled by months of cold-weather root vegetables was a 7 a.m.adventure to the Sarasota farmers' market that proved to be more than worth the early wake-up call.”可知作者早上7點(diǎn)到農(nóng)產(chǎn)品市場(chǎng)是有意義的。可知選D。

  答案:D

  3. What can we learn about tomatoes sold in New York in winter?

  A.They are soft.

  B.They look nice.

  C.They taste great.

  D.They are juicy.

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章第三段第二句“No matter how attractive they look in the store, once I get them home they're unfailingly dry, hard, and tasteless.”可知,紐約的西紅柿在商店里看起來(lái)是很吸引人的。可知選B。

  答案:B

  4.What was the author going to that evening?

  A.Go to a farm.

  B.Check into a hotel.

  C.Eat in

  a restaurant.

  D.Buy fresh vegetable.

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章最后一段尤其倒數(shù)第一二句可知,作者晚上計(jì)劃在餐館吃飯,并且點(diǎn)西紅柿。故選C。

  答案:C

  【2024·新課標(biāo)全國(guó)卷I】閱讀理解C

  Salvador Dali (1904-1989) was one of the most popular of modern artists.The Pompidou Centre in Paris is showing its respect and admiration for the artist and his powerful personality with an exhibition bringing together over 200 paintings, sculptures, drawings and more.Among the works and masterworks on exhibition,the visitor will find the best pieces, most importantly The Persistence of Memory.There is also L'Enigme sans Fin from 1938, works on paper, objects, and projects for stage and screen and selected parts from television programmes reflecting the artist's showman qualities.

  The visitor will enter the World of Dali through an egg and meet with the beginning, the world of birth.The exhibition follows a path of time and subject with the visitor exiting through the brain.

  The exhibition shows how Dali draws the viewer between two infinities (無(wú)限).“From the infinity small to the infinity large, contraction and expansion coming in and out of focus:amazing Flemish accuracy and the showy Baroque of old painting that he used in his museum-theatre in Figueras,” explains the Pompidou Centre.

  The fine selection of the major works was done in close collaboration (合作)with the Museo Nacional Reina Sofia in Madrid, Spain, and with contributions from other institutions like the Salvador Dali Museum in St.Petersburg.

  【試題分析】 本文主要介紹了最受歡迎的現(xiàn)代藝術(shù)及薩爾瓦多·達(dá)利的藝術(shù)作品在巴黎蓬皮杜藝術(shù)中心展覽的細(xì)節(jié)。

  1.Which of the following best describes Dali according to Paragraph 1?

  A.Optimistic.

  B.Productive.

  C.Generous.

  D.Traditional.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段第二句“The Pompidou Centre in Paris is showing its respect and admiration for the artist and his powerful personality with an exhibition bringing together over 200 paintings, sculptures, drawings and more.”可知達(dá)利作品是多產(chǎn)的。故選B。

  答案:B

  2.What is Dali's The Persistence of Memory considered to be?

  A.One of his masterworks.

  B.A successful screen adaptation.

  C.An artistic creation for the stage.

  D.One of the beat TV programmes.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段第三句“Among the works and masterworks on exhibition the visitor will find the best pieces, most importantly The Persistence of Memory.可知The Persistence of Memory”是他的杰作之一。故選A。

  答案:A

  3. How are the exhibits arranged at the World of Dali?

  A.By popularity.

  B.By importance.

  C.By size and shape.

  D.By time and subject.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段第二句“The exhibition follows a path of time and subject with the visitor exiting through the brain.”可知展覽是根據(jù)時(shí)間和主題安排的。故選D。

  答案:D

  4. What does the word “contributions” in the last paragraph refer to?

  A.Artworks.

  B.Projects.

  C.Donations.

  D.Documents.

  解析:詞義推測(cè)題。根據(jù)文章最后一段“The fine selection of the major works was done in close collaboration(合作)with the Museo Nacional Reina Sofia in Madrid, Spian, and with contributions from other institutions like the Salvador Dali Museum in St.Petersburg.”可以推測(cè)出contribution為“藝術(shù)作品”之一。故選A。

  答案:A。

  2024高考訓(xùn)練題。閱讀理解。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  Even before there were people, there were cases of air pollution. There were dust storms. Volcanoes erupted, sending ash and poisonous gases into the atmosphere. When people appeared on the scene and began their conquest of nature, they also began to pollute the air. They cleared land, which made possible even larger dust storms. They built cities, and the soot(煤煙) from their hearths filled the air. The Roman author Seneca wrote in AD 61 of the “stink, soot and heavy air” of the imperial city. In 1257, the Queen of England was forced to move away from the city of Nottingham because the heavy smoke was unbearable. The industrial revolution brought even worse air pollution. Coal was burned to power factories and to heat homes. Soot, smoke, and sulfur dioxide(二氧化硫) fill the air.

  The good old days? Not in the factory towns. But there were large rural areas unaffected by air pollution.

  With increasing population, the entire world is becoming more urban. It is the huge cities that are most affected by air pollution. But rural areas are not unaffected. In the neighborhoods around smoky factories, there is evidence of increased rates of spontaneous abortion(自然流產(chǎn)) and of poor wool quality in sheep, decreased egg production and a high death rate in chickens.

  Traffic police in Tokyo have to wear gas masks and take “oxygen breaks”—breathing occasionally from tanks of oxygen. Smog in Athens at times has forced factory closings and traffic restrictions. Acid rain in Canada is caused by air pollution in the United States, contributing to strained relationships between the two countries. Sydney, Rome, Tehran, Ankara, Mexico City, and most other major cities in the world have had frightening experiences of air pollution.

  One of the two major types of smog—consisting of smoke, fog, sulfur dioxide, sulfuring acid (H2SO4), ash and soot—is called London smog. Indeed, the word smog is thought to have originated in England in 1905 as a contraction of the words “smoke” and “fog”.

  Probably the worst case of smog in history started in London on Thursday, 4 December, 1952. A large cold air mass moved into the valley of the Thames River. A temperature inversion placed a blanket of warm air over the cold air. With nightfall, a dense fog and below-freezing temperatures caused the people of London to put coal into their small stoves. Millions of these fires burned throughout the night, pouring sulfur dioxide and smoke into the air. The next day, Friday, the people continued to burn coal when the temperature remained below freezing. The factories added their smoke and chemical fumes to the atmosphere.

  Saturday was a day of darkness. For twenty miles around London, no light came through the smog. The air was cold and still. And the coal fires continued to burn throughout the weekend. On Monday, 8 December, more than one hundred people died of heart attacks while trying desperately to breathe. By the time a breeze cleared the air on Tuesday, 9 December, more than 4,000 deaths had been caused by the smog.

  Soot and ash can be removed by electrostatic precipitators(靜電吸塵器). Unfortunately, they use large amounts of electricity, and the electrical energy, which is hardly affordable for most of us, has to come from somewhere. Fly ash removed from the air has to be put on the land or water, although it could be used in some way.

  The elimination(去除) of sulfur dioxide is more difficult. Low-sulfur coal is rare and expensive. Although sulfur can be washed from finely pulverized(粉末化) coal, the process is expensive. There are also processes for changing dirty coal into clean liquid and gaseous fuels. These processes may hold promise for the future, but they are too expensive to compete economically with other fuels at present. They also waste a part of the coal’s energy.

  1. What is the passage mainly talking about?

  A. The type and form of pollution .

  B. The cause and effect of pollution.

  C. The situation and elimination of pollution.

  D. The concept and examples of pollution.

  2. What can we infer from the first paragraph?

  A. Human beings should not have begun their conquest of nature.

  B. Human activities contribute more to pollution than natural disasters do.

  C. Seneca and the Queen of England were both over-sensitive to air pollution.

  D. The industrial revolution was a disadvantage in terms of air pollution.

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛(ài)好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語(yǔ)料庫(kù) 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛(ài)采購(gòu)代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩(shī)詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      精品一区二区三区蜜桃| 日本大胆欧美人术艺术动态 | 欧美日韩视频在线第一区| 一区二区在线观看av| 91同城在线观看| 一区二区三区av电影| 欧美日产在线观看| 日本不卡1234视频| 久久精品一区四区| 97精品久久久久中文字幕| 亚洲成人综合在线| 亚洲精品一区二区三区在线观看| 国产suv精品一区二区6| 亚洲一区成人在线| 久久久亚洲精华液精华液精华液| 91免费在线视频观看| 五月婷婷久久综合| 欧美国产乱子伦| 欧美高清视频在线高清观看mv色露露十八 | 99这里只有久久精品视频| 樱桃视频在线观看一区| 欧美成人一区二区三区片免费| 成人福利视频网站| 免费观看一级欧美片| 亚洲欧洲另类国产综合| 日韩一区二区影院| 91香蕉视频在线| 久久机这里只有精品| 亚洲手机成人高清视频| 精品国产乱码久久久久久牛牛| 欧美亚洲动漫另类| 99精品欧美一区二区三区小说| 日韩av电影天堂| 一区二区在线看| 国产精品少妇自拍| 精品美女被调教视频大全网站| 欧美性色综合网| 97精品超碰一区二区三区| 另类调教123区| 亚洲第一综合色| 一区二区在线看| 国产精品护士白丝一区av| 欧美va日韩va| 欧美成人在线直播| 日韩视频免费观看高清完整版| 色欧美日韩亚洲| av电影在线观看一区| 麻豆精品蜜桃视频网站| 午夜精品福利一区二区蜜股av| 国产三级一区二区| 精品国产亚洲一区二区三区在线观看| 欧美三电影在线| 91免费视频大全| 成人av集中营| 91一区二区在线| 99精品久久只有精品| 高清av一区二区| 99久久精品免费看国产 | 亚洲综合久久av| 久久午夜国产精品| 国产日韩影视精品| 国产欧美精品一区| 国产精品三级电影| 国产精品久久国产精麻豆99网站| 在线免费视频一区二区| 国产成人亚洲精品狼色在线| 国产精品99久久不卡二区| 国产成人精品免费一区二区| 成人免费视频视频| 972aa.com艺术欧美| 在线观看不卡一区| 91精品久久久久久久99蜜桃| 91精品国产综合久久久久久久久久| 欧美日韩亚洲国产综合| 欧美日韩精品福利| 欧美成人乱码一区二区三区| 精品美女被调教视频大全网站| 色婷婷亚洲精品| 日韩欧美综合一区| 中文字幕免费不卡在线| 亚洲免费三区一区二区| 亚洲一区二区中文在线| 香港成人在线视频| 国产精品一区二区在线看| 国产馆精品极品| 91亚洲永久精品| 欧美精选一区二区| 中文字幕亚洲一区二区va在线| 中文字幕av资源一区| 洋洋av久久久久久久一区| 青青草精品视频| 国产成人精品一区二区三区四区 | 亚洲成人久久影院| 青娱乐精品在线视频| 国产精品综合一区二区| 91免费看片在线观看| 91精品婷婷国产综合久久竹菊| 91精品国产aⅴ一区二区| 中文字幕亚洲欧美在线不卡| 国产精品免费网站在线观看| 亚洲高清在线视频| 午夜精品福利在线| 婷婷国产在线综合| 豆国产96在线|亚洲| 欧美高清性hdvideosex| 日本一区二区三区电影| 亚洲一线二线三线视频| 不卡的电影网站| 欧美不卡视频一区| 亚洲一区二区成人在线观看| 粉嫩一区二区三区性色av| 欧美日韩精品一区二区| 欧美国产综合色视频| 蜜臀av性久久久久av蜜臀妖精| 欧美在线视频全部完| 一区二区三区精品在线观看| jiyouzz国产精品久久| 国产色爱av资源综合区| 国产一区二区三区观看| 日韩一区和二区| 亚洲成人免费观看| 欧美唯美清纯偷拍| 国产精品国产自产拍在线| 国产一区二区在线电影| 制服丝袜亚洲精品中文字幕| 亚洲大型综合色站| 欧美亚洲综合另类| 午夜欧美大尺度福利影院在线看 | 99久久精品国产一区| 久久综合资源网| 日本特黄久久久高潮| 4438亚洲最大| 久久精子c满五个校花| 国内精品久久久久影院薰衣草| 欧美精品在欧美一区二区少妇| 一区二区三区四区五区视频在线观看| 久久se这里有精品| 欧美精品在线观看一区二区| 亚洲国产欧美一区二区三区丁香婷| 91亚洲国产成人精品一区二三| 中文字幕亚洲一区二区va在线| 国产精品夜夜爽| 国产精品二区一区二区aⅴ污介绍| 国产成人精品午夜视频免费| 精品国产区一区| 激情欧美一区二区| 日韩欧美一级特黄在线播放| 精品一区二区三区视频在线观看| 日韩精品中文字幕在线一区| 日韩不卡在线观看日韩不卡视频| 欧美一区二区三区四区久久| 老司机精品视频线观看86| 26uuu色噜噜精品一区| 国产成人av电影在线| 中文字幕一区在线| 色老综合老女人久久久| 一区二区三区精品在线| 欧美一卡二卡三卡| 国产精品影视天天线| 中文字幕av一区二区三区免费看| 波多野洁衣一区| 亚洲综合区在线| 欧美高清hd18日本| 国产精品123区| 亚洲激情第一区| 精品国产91亚洲一区二区三区婷婷| 丁香六月综合激情| 亚洲电影激情视频网站| 精品噜噜噜噜久久久久久久久试看| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 成人免费视频在线观看| 日韩视频免费观看高清完整版| 99re热这里只有精品视频| 午夜精品视频在线观看| 中文字幕av资源一区| 欧美一卡二卡三卡| 色美美综合视频| 国模少妇一区二区三区| 午夜精品久久久久久久久 | 日韩欧美一区二区三区在线| 成人午夜看片网址| 日韩1区2区日韩1区2区| 亚洲美女在线一区| 精品国产一区二区三区不卡| 色香色香欲天天天影视综合网| 经典三级一区二区| 美女被吸乳得到大胸91| 一二三四社区欧美黄| 久久精品一区二区| 91精品欧美综合在线观看最新| 91蜜桃免费观看视频| 精品一区二区三区免费播放| 亚洲一区二区精品久久av| 亚洲欧美偷拍卡通变态| 国产亚洲自拍一区| 91精品国产综合久久福利| 99久久综合国产精品| 国产风韵犹存在线视精品| 日本中文在线一区| 美女网站色91|