国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【南方新課堂】2024屆高考英語二輪復(fù)習(xí)閱讀理解專題訓(xùn)練:7 情感態(tài)度(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【南方新課堂】2024屆高考英語二輪復(fù)習(xí)閱讀理解專題訓(xùn)練:7 情感態(tài)度(含解析)

  專題一

  閱讀理解

  訓(xùn)練7 情感態(tài)度A

  When I asked my mother-in-law to select which meals she'd like me to order from the home-delivery menue wants.

  It's not just older women who have this problem.Asker's Syndrome can strike the young.I have single friends who won't ask a man out on a date because they fear being considered “too forward”.My five-year-old daughter Violet is showing the early stages of Asker's Syndrome.She's learned that women don't ask?” rather than “Can we go to the park?”tite,food and dating,it's widely reported that women are less likely than men to ask for pay rises and promotions.Instead,they withdraw,hoping that somebody else will decide they are worthy and make them promoted.

  No doubt,many women develop Asker's Syndrome as a defensive measure because they've been labeled as pushy or rude for simply asking for what they want.But in the long term,choosing not to express our desires doesn't serve us well.

  It's time

  to cure ourselves and

  our girls of Asker's Syndrome.I don't want to raise a future “mother” who denies her wish for food,power and success and anything else.So I now insist that my daughter ask for what she wants directly.

  For women in our culture,asking is a skill that we need to learn and practice.And if we all do it,then women asking will become the norm rather than the exception.

  【語篇解讀】 本文作者通過事例來告訴我們提問者的綜合征的癥狀是什么并且提出自己的看法鼓勵女士們勇于發(fā)表自己的觀點說出自己真正想要的。-in-law is mentioned in Paragraph 1 to ________.解析:文章結(jié)構(gòu)題。本文講的是Asker's Syndrome的癥狀是什么文章一開始就通過“mother-in-law”在點菜的時候沒有說出自己真正想要的菜的這個例子來引出話題。故選D項。答案:DWhich is TRUE about Asker's Syndrome according to the passage?

  A. It often causes problems with appetite and food.

  B.Older women develop more of its symptoms.

  C.More women suffer from it than men in their career.

  D.It strikes only female victims as reported.

  解析:推理判斷題。根據(jù)第三段中的“...it's widely reported that women are less likely than men to ask for pay rises and promotions”可知女士與男士相比不太敢在加薪和升職方面提要求即在事業(yè)方面更多的女士遭受Asker's Syndrome的折磨故C項是正確的。答案:CThe author holds the view that ________.解析:情感感受題。根據(jù)第五段的第一句“It's time to cure

  ourselves and our girls of Asker's Syndrome”可知作者認(rèn)為Asker's Syndrome應(yīng)該被改正。故選D項。答案:D________.C.explain the causes of refusing to ask

  D.suggest ways to ask for more

  解析:寫作目的題。根據(jù)最后兩段的內(nèi)容可知作者鼓勵女士們直接說出她們真實想要的。故選B項。答案:BB

  Dear Sara,

  As we drove off from Columbia,I wanted to write a letter to you to tell you all that is on my mind.First,I want to tell you how proud we are.Getting into Columbia College shows what a great well-rounded student you are.Your academiclls have truly blossomed in the last few years.Whether it is getting the highest grade in mathematics,completing your elegant fashion design,successfully selling your painted running shoes,or becoming one of the top speakers in Model United Nations,you have become a talented and accomplished young woman.You should be as proud of

  yourself as we are.

  College will be the most important years in your life.It is in college that you will truly discover what learning is about.This will be the period where you go from teacher-taught to master-inspired-learner.So do take each subject seriouslyssion in college.Take courses you think you will enjoy.Don't be trapped in what others think or say.Do your best in classes,but don't let pressure get to you.Your mother and I have no expectations for your grades.If you graduate and learn something in your four years,we would feel happy.So please don't give yourself pressure.

  I told your mum I'm writing this letter,and asked what she wanted me to say.She thought and said,“Just ask her to take care of herself.” Please listen to your mother and take care of yourself.

  So please treasure your college years,make the best of your free time,and become an independent thinker; learn and grow through your successes and challenges.

  Love,

  Dad ( & Mum)

  【語篇解讀】 這是一封父親寫給剛進(jìn)入大學(xué)校門的女兒的信。信中表達(dá)了父母對女兒的愛他們?yōu)榕畠候湴粮嬖V她在大學(xué)應(yīng)如何對待學(xué)習(xí)并叮囑女兒要照顧好自己。Sara's performance in the last few years makes her parents ________. B.proud解析:情感態(tài)度題。根據(jù)第一段尤其是第二句“Firstwant to tell you how proud we are”可知薩拉在過去幾年中的表現(xiàn)使她的父母感到驕傲。答案:B-learning.解析:段落大意題。第二段中父親主要告訴女兒在大學(xué)必須成為一個自學(xué)者學(xué)習(xí)技能是非常重要的因此選擇A項。答案:Aise Sara to make more friends.

  解析:推理判斷題。信中表達(dá)了父母對女兒的滿意、期望與關(guān)心字里行間流露著父母對女兒深深的愛。因此選擇C項。答案:CC

  Fires can cover a home in 60 seconds! Are you prepared with a quick and safe method of fire escape? While most of us are within a few steps of a window in most of our homes,the upper floor presents unique challenges.The key to survival is planning ahead for the upper floor escape.

  The two- and three-story fire escape ladders are the most common types-- and six-story homes.Fortunately- and three-story models.re you can wait for another ladder from outside the home to reach you.

  Escape ladders usually come in a box that will easily slide under a bed or in a closet.When needed,you just slide it out and place it near the window.Open the window as you have determined by now that a door escape from the room is not practical due to heat,smoke and fire conditions.Make sure the hanger (掛鉤) will fit in with the window for which it is intended.It usually has a J-shaped hookce you decide on a room to store the escape ladder in,make sure the family members know where it is.If the stairs leading down are blocked due to the fire,head into the room with the escape ladder and close the door behind you.Fix it out of the window and begin climbing down.Have a stronger person go down first,who can then assist others.

  Do as much planning and preparation well in advance of ever needing to use these fire safety skills and you and your family will remain safe.

  【語篇解讀】 逃生梯又稱消防梯作者在文中講述了如何在兩層及以上的樓房使用火災(zāi)逃生梯。What does the author intend to tell in the passage?

  A.How to escape fire above the ground floor.

  B.How to correctly use the fire escape ladders.

  C.How to survive when caught in an accident.

  D.How to purchase the proper fire escape ladders.

  解析:情感態(tài)度題。作者在文中主要講述了如何在兩層及以上的樓房使用逃生梯故選A項。答案:A________.-rise apartments解析:細(xì)節(jié)理解題。依據(jù)文章第一段的尾句可知從火災(zāi)中逃生的關(guān)鍵是提前做好充分的準(zhǔn)備工作。故選C項。C

  10.What should you do after you get the escape ladder?

  A.You can hang it outside your window.

  B.You must keep it in a box in a safe place.

  C.You should inform your family where it is.

  D.You must fix the hanger inside your home.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。依據(jù)文章倒數(shù)第二段的“make sure the family members know where it is”可知一定要讓全家人知道逃生梯放在哪兒以便發(fā)生火災(zāi)時家人能安全逃生。故選C項。答案:C to a large building.

  D.Early mistakes are the Seeds of future trouble.

  解析:推理判斷題。在文中作者就住在二樓及以上的人們?nèi)绾问褂锰由萏由膯栴}提出了建議在尾段作者又強(qiáng)調(diào)了提前準(zhǔn)備的重要性因此選B項意為“天助自助者”。答案:BD

  Climate change has been blamed for killer hurricanes,sea level rise,and drought,but a new report suggests the effects of climate change might hit the world's coffee supply.Up to 70 percent of the world's coffee supply could be threatened over the next 66 years,according to a new study by researchers at England's Royal Botanic Garden.

  Nearly 100 percent of the world's arabica coffee growing regions could become

  unsuitable

  for the

  plant by 2080,according to the study.Beans from arabica coffee plants account for about 70 percent of the world's coffee,but the plant has to be grown under strict weather conditions: they thrive at temperatures between 64 and 70 degrees Celsius,and are highly influenced by frost or temperatures higher than 73 degrees Celsius.

  With temperatures estimated to increase by between 1.8 and 4 degrees Celsius by the end of the century,the fragile plant might become increasingly expensive and difficult to grow,especially in places such as Ethiopia and Kenya.In that worst case,nearly all of the world's native arabica coffee would die out.Under more conservative estimates,about 65 percent of the regions that used to grow the coffee would become unsuitable for it.The evidence from coffee farmers,from numerous coffee growing regions around the world,is that they are already suffering the influences of increased warming.

  Some commercial farmers would likely be able to move their operations to other areas or would be able to overcome climate change with artificial cooling techniques,but wild arabica is generally considered to be much more suitable for making high-quality coffee.(造成破壞) on the economies of the mainly third-world countries in which it grows.Coffee is the world's most popular drink and is the second most-traded commodity in the world【語篇解讀】 本文是一篇研究報告主要介紹了氣候變化對世界咖啡產(chǎn)量的影響尤其是對小粒咖啡的影響。What does the passage mainly talk about?

  A.Climate change affects people in many ways.

  B.More and more attention has been paid to climate change.

  C.The world's coffee supply could be threatened by climate change.

  D.The growing conditions of arabica coffee have been improved recently.

  解析:情感態(tài)度題。由第一段中的“Up to 70 percent of the world's coffee supply could be threatened over the next 66 years可知答案C項。答案:Caph 2 and Paragraph 3?

  A.According to the study,by 2080 nowhere can be suitable for

  arabica coffee growing.

  B.65 percent of the world's coffee gets raw materials from

  arabica coffee plants.

  C.Arabica coffee plants will grow well at temperatures

  lower than 60 degrees Celsius.

  D.Coffee farmers are the biggest victims of climate change.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。由第二段中的“Nearly 100 percent of the world's arabica coffee growing regions could become unsuitable for the plant by 2080o the study”可知答案為A項。答案:A________.-quality coffeemove to some warm places

  D.would grow more wild arabica

  解析:細(xì)節(jié)理解題。由第四段中的“Some commercial farmers would likely be able to move their operations to other areas or would be able to overcome climate chang with artificial cooling techniques”可知答案為B項。答案:B-traded commodity.will suffer great economic losses.

  D.Farmers will plant other crops instead of coffee.

  解析:推理判斷題。由最后一段中的“If arabica becomes impossible to raise in its native areas(造成破壞) on the economies of the mainly third-world countries in which it grows.”可知答案為C項。答案:C

  專題一

  閱讀理解

  訓(xùn)練7 情感態(tài)度A

  When I asked my mother-in-law to select which meals she'd like me to order from the home-delivery menue wants.

  It's not just older women who have this problem.Asker's Syndrome can strike the young.I have single friends who won't ask a man out on a date because they fear being considered “too forward”.My five-year-old daughter Violet is showing the early stages of Asker's Syndrome.She's learned that women don't ask?” rather than “Can we go to the park?”tite,food and dating,it's widely reported that women are less likely than men to ask for pay rises and promotions.Instead,they withdraw,hoping that somebody else will decide they are worthy and make them promoted.

  No doubt,many women develop Asker's Syndrome as a defensive measure because they've been labeled as pushy or rude for simply asking for what they want.But in the long term,choosing not to express our desires doesn't serve us well.

  It's time

  to cure ourselves and

  our girls of Asker's Syndrome.I don't want to raise a future “mother” who denies her wish for food,power and success and anything else.So I now insist that my daughter ask for what she wants directly.

  For women in our culture,asking is a skill that we need to learn and practice.And if we all do it,then women asking will become the norm rather than the exception.

  【語篇解讀】 本文作者通過事例來告訴我們提問者的綜合征的癥狀是什么并且提出自己的看法鼓勵女士們勇于發(fā)表自己的觀點說出自己真正想要的。-in-law is mentioned in Paragraph 1 to ________.解析:文章結(jié)構(gòu)題。本文講的是Asker's Syndrome的癥狀是什么文章一開始就通過“mother-in-law”在點菜的時候沒有說出自己真正想要的菜的這個例子來引出話題。故選D項。答案:DWhich is TRUE about Asker's Syndrome according to the passage?

  A. It often causes problems with appetite and food.

  B.Older women develop more of its symptoms.

  C.More women suffer from it than men in their career.

  D.It strikes only female victims as reported.

  解析:推理判斷題。根據(jù)第三段中的“...it's widely reported that women are less likely than men to ask for pay rises and promotions”可知女士與男士相比不太敢在加薪和升職方面提要求即在事業(yè)方面更多的女士遭受Asker's Syndrome的折磨故C項是正確的。答案:CThe author holds the view that ________.解析:情感感受題。根據(jù)第五段的第一句“It's time to cure

  ourselves and our girls of Asker's Syndrome”可知作者認(rèn)為Asker's Syndrome應(yīng)該被改正。故選D項。答案:D________.C.explain the causes of refusing to ask

  D.suggest ways to ask for more

  解析:寫作目的題。根據(jù)最后兩段的內(nèi)容可知作者鼓勵女士們直接說出她們真實想要的。故選B項。答案:BB

  Dear Sara,

  As we drove off from Columbia,I wanted to write a letter to you to tell you all that is on my mind.First,I want to tell you how proud we are.Getting into Columbia College shows what a great well-rounded student you are.Your academiclls have truly blossomed in the last few years.Whether it is getting the highest grade in mathematics,completing your elegant fashion design,successfully selling your painted running shoes,or becoming one of the top speakers in Model United Nations,you have become a talented and accomplished young woman.You should be as proud of

  yourself as we are.

  College will be the most important years in your life.It is in college that you will truly discover what learning is about.This will be the period where you go from teacher-taught to master-inspired-learner.So do take each subject seriouslyssion in college.Take courses you think you will enjoy.Don't be trapped in what others think or say.Do your best in classes,but don't let pressure get to you.Your mother and I have no expectations for your grades.If you graduate and learn something in your four years,we would feel happy.So please don't give yourself pressure.

  I told your mum I'm writing this letter,and asked what she wanted me to say.She thought and said,“Just ask her to take care of herself.” Please listen to your mother and take care of yourself.

  So please treasure your college years,make the best of your free time,and become an independent thinker; learn and grow through your successes and challenges.

  Love,

  Dad ( & Mum)

  【語篇解讀】 這是一封父親寫給剛進(jìn)入大學(xué)校門的女兒的信。信中表達(dá)了父母對女兒的愛他們?yōu)榕畠候湴粮嬖V她在大學(xué)應(yīng)如何對待學(xué)習(xí)并叮囑女兒要照顧好自己。Sara's performance in the last few years makes her parents ________. B.proud解析:情感態(tài)度題。根據(jù)第一段尤其是第二句“Firstwant to tell you how proud we are”可知薩拉在過去幾年中的表現(xiàn)使她的父母感到驕傲。答案:B-learning.解析:段落大意題。第二段中父親主要告訴女兒在大學(xué)必須成為一個自學(xué)者學(xué)習(xí)技能是非常重要的因此選擇A項。答案:Aise Sara to make more friends.

  解析:推理判斷題。信中表達(dá)了父母對女兒的滿意、期望與關(guān)心字里行間流露著父母對女兒深深的愛。因此選擇C項。答案:CC

  Fires can cover a home in 60 seconds! Are you prepared with a quick and safe method of fire escape? While most of us are within a few steps of a window in most of our homes,the upper floor presents unique challenges.The key to survival is planning ahead for the upper floor escape.

  The two- and three-story fire escape ladders are the most common types-- and six-story homes.Fortunately- and three-story models.re you can wait for another ladder from outside the home to reach you.

  Escape ladders usually come in a box that will easily slide under a bed or in a closet.When needed,you just slide it out and place it near the window.Open the window as you have determined by now that a door escape from the room is not practical due to heat,smoke and fire conditions.Make sure the hanger (掛鉤) will fit in with the window for which it is intended.It usually has a J-shaped hookce you decide on a room to store the escape ladder in,make sure the family members know where it is.If the stairs leading down are blocked due to the fire,head into the room with the escape ladder and close the door behind you.Fix it out of the window and begin climbing down.Have a stronger person go down first,who can then assist others.

  Do as much planning and preparation well in advance of ever needing to use these fire safety skills and you and your family will remain safe.

  【語篇解讀】 逃生梯又稱消防梯作者在文中講述了如何在兩層及以上的樓房使用火災(zāi)逃生梯。What does the author intend to tell in the passage?

  A.How to escape fire above the ground floor.

  B.How to correctly use the fire escape ladders.

  C.How to survive when caught in an accident.

  D.How to purchase the proper fire escape ladders.

  解析:情感態(tài)度題。作者在文中主要講述了如何在兩層及以上的樓房使用逃生梯故選A項。答案:A________.-rise apartments解析:細(xì)節(jié)理解題。依據(jù)文章第一段的尾句可知從火災(zāi)中逃生的關(guān)鍵是提前做好充分的準(zhǔn)備工作。故選C項。C

  10.What should you do after you get the escape ladder?

  A.You can hang it outside your window.

  B.You must keep it in a box in a safe place.

  C.You should inform your family where it is.

  D.You must fix the hanger inside your home.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。依據(jù)文章倒數(shù)第二段的“make sure the family members know where it is”可知一定要讓全家人知道逃生梯放在哪兒以便發(fā)生火災(zāi)時家人能安全逃生。故選C項。答案:C to a large building.

  D.Early mistakes are the Seeds of future trouble.

  解析:推理判斷題。在文中作者就住在二樓及以上的人們?nèi)绾问褂锰由萏由膯栴}提出了建議在尾段作者又強(qiáng)調(diào)了提前準(zhǔn)備的重要性因此選B項意為“天助自助者”。答案:BD

  Climate change has been blamed for killer hurricanes,sea level rise,and drought,but a new report suggests the effects of climate change might hit the world's coffee supply.Up to 70 percent of the world's coffee supply could be threatened over the next 66 years,according to a new study by researchers at England's Royal Botanic Garden.

  Nearly 100 percent of the world's arabica coffee growing regions could become

  unsuitable

  for the

  plant by 2080,according to the study.Beans from arabica coffee plants account for about 70 percent of the world's coffee,but the plant has to be grown under strict weather conditions: they thrive at temperatures between 64 and 70 degrees Celsius,and are highly influenced by frost or temperatures higher than 73 degrees Celsius.

  With temperatures estimated to increase by between 1.8 and 4 degrees Celsius by the end of the century,the fragile plant might become increasingly expensive and difficult to grow,especially in places such as Ethiopia and Kenya.In that worst case,nearly all of the world's native arabica coffee would die out.Under more conservative estimates,about 65 percent of the regions that used to grow the coffee would become unsuitable for it.The evidence from coffee farmers,from numerous coffee growing regions around the world,is that they are already suffering the influences of increased warming.

  Some commercial farmers would likely be able to move their operations to other areas or would be able to overcome climate change with artificial cooling techniques,but wild arabica is generally considered to be much more suitable for making high-quality coffee.(造成破壞) on the economies of the mainly third-world countries in which it grows.Coffee is the world's most popular drink and is the second most-traded commodity in the world【語篇解讀】 本文是一篇研究報告主要介紹了氣候變化對世界咖啡產(chǎn)量的影響尤其是對小粒咖啡的影響。What does the passage mainly talk about?

  A.Climate change affects people in many ways.

  B.More and more attention has been paid to climate change.

  C.The world's coffee supply could be threatened by climate change.

  D.The growing conditions of arabica coffee have been improved recently.

  解析:情感態(tài)度題。由第一段中的“Up to 70 percent of the world's coffee supply could be threatened over the next 66 years可知答案C項。答案:Caph 2 and Paragraph 3?

  A.According to the study,by 2080 nowhere can be suitable for

  arabica coffee growing.

  B.65 percent of the world's coffee gets raw materials from

  arabica coffee plants.

  C.Arabica coffee plants will grow well at temperatures

  lower than 60 degrees Celsius.

  D.Coffee farmers are the biggest victims of climate change.

  解析:細(xì)節(jié)理解題。由第二段中的“Nearly 100 percent of the world's arabica coffee growing regions could become unsuitable for the plant by 2080o the study”可知答案為A項。答案:A________.-quality coffeemove to some warm places

  D.would grow more wild arabica

  解析:細(xì)節(jié)理解題。由第四段中的“Some commercial farmers would likely be able to move their operations to other areas or would be able to overcome climate chang with artificial cooling techniques”可知答案為B項。答案:B-traded commodity.will suffer great economic losses.

  D.Farmers will plant other crops instead of coffee.

  解析:推理判斷題。由最后一段中的“If arabica becomes impossible to raise in its native areas(造成破壞) on the economies of the mainly third-world countries in which it grows.”可知答案為C項。答案:C

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产黑丝在线一区二区三区| 一区二区免费在线| 日韩欧美中文字幕公布| 欧美一级艳片视频免费观看| 欧美一级日韩免费不卡| 91精品一区二区三区在线观看| 欧美一区二区三区人| 欧美精品一区视频| 国产日产精品一区| 亚洲视频狠狠干| 亚洲高清三级视频| 美女一区二区视频| 国产成人日日夜夜| 色老综合老女人久久久| 在线不卡一区二区| 国产亚洲成av人在线观看导航| 国产精品久久国产精麻豆99网站 | 午夜一区二区三区在线观看| 日韩1区2区日韩1区2区| 国产成人亚洲精品青草天美| 色久综合一二码| 日韩女优毛片在线| 国产精品久久免费看| 亚洲成人一区在线| 国产九九视频一区二区三区| 色网综合在线观看| 日韩精品专区在线| 最近日韩中文字幕| 免费看日韩a级影片| 成人动漫av在线| 欧美一区午夜视频在线观看| 国产精品久久久久久亚洲毛片| 五月天视频一区| 成人免费va视频| 欧美一区二区三区性视频| 欧美国产一区二区| 日日摸夜夜添夜夜添国产精品 | 在线电影一区二区三区| 国产三区在线成人av| 亚洲一区二区3| 国产东北露脸精品视频| 精品视频全国免费看| 国产精品无人区| 喷水一区二区三区| 91黄色小视频| 国产欧美精品一区| 日韩av网站免费在线| 9久草视频在线视频精品| 欧美不卡视频一区| 亚洲国产精品欧美一二99| 丰满白嫩尤物一区二区| 日韩三级视频在线观看| 一区二区三区不卡视频在线观看| 国产成人精品亚洲日本在线桃色| 884aa四虎影成人精品一区| 亚洲精品第1页| 国产sm精品调教视频网站| 欧美一卡二卡在线| 亚洲精品少妇30p| 成人高清av在线| 久久久精品中文字幕麻豆发布| 日本少妇一区二区| 欧美亚洲国产一区二区三区va| 国产精品免费视频网站| 精品亚洲成a人在线观看| 欧美剧情片在线观看| 一区二区三区四区在线播放 | 在线观看欧美黄色| 亚洲欧美综合另类在线卡通| 国产福利精品导航| 久久日一线二线三线suv| 奇米精品一区二区三区在线观看 | 激情六月婷婷久久| 91精品蜜臀在线一区尤物| 一区二区三区中文字幕精品精品 | 国产精品77777| 精品国产污污免费网站入口 | 国产成人8x视频一区二区| 欧美videos中文字幕| 日韩中文字幕区一区有砖一区| 欧日韩精品视频| 一区二区三区四区亚洲| 色激情天天射综合网| 亚洲精选在线视频| 91麻豆免费看| 亚洲欧美影音先锋| 9l国产精品久久久久麻豆| 国产精品久久久久久亚洲伦| av色综合久久天堂av综合| 国产精品亲子乱子伦xxxx裸| 高清av一区二区| 国产精品久久影院| 99久久免费国产| 亚洲嫩草精品久久| 日本久久一区二区| 亚洲国产sm捆绑调教视频| 欧美日韩精品免费| 日韩一区精品视频| 欧美成人精品3d动漫h| 韩国av一区二区三区| 久久精品人人做| 成人免费视频视频| 亚洲男人电影天堂| 欧美日韩国产一级| 蜜臀91精品一区二区三区| 精品国产乱码久久久久久久久| 国产乱妇无码大片在线观看| 国产精品久久国产精麻豆99网站| 色婷婷综合久久久中文一区二区 | 日本一区二区三区免费乱视频| 国产河南妇女毛片精品久久久| 国产精品视频免费看| 91免费观看在线| 亚洲成av人片观看| 欧美xxxxxxxx| 成人黄色电影在线| 亚洲国产精品影院| 欧美tickling挠脚心丨vk| 国产激情视频一区二区在线观看| 亚洲欧洲精品一区二区三区不卡| 欧美丝袜自拍制服另类| 美女视频网站黄色亚洲| 久久久久国产成人精品亚洲午夜 | 欧美日韩第一区日日骚| 久久99国产精品久久| 国产精品国产三级国产普通话三级| 91丨九色丨蝌蚪丨老版| 视频一区二区三区中文字幕| 久久日一线二线三线suv| 91热门视频在线观看| 日本v片在线高清不卡在线观看| www精品美女久久久tv| 91蜜桃婷婷狠狠久久综合9色| 视频一区二区三区入口| 国产精品人人做人人爽人人添| 欧美色网站导航| 国产美女在线观看一区| 亚洲精品免费在线观看| 欧美成人一级视频| 91色porny| 国产在线精品免费av| 亚洲日本va午夜在线电影| 日韩欧美一区电影| 91亚洲精华国产精华精华液| 欧美a级理论片| 亚洲天堂免费在线观看视频| 日韩欧美国产一区二区三区| 色综合久久综合| 国内精品国产三级国产a久久| 亚洲欧美偷拍卡通变态| 精品88久久久久88久久久| 一本色道久久加勒比精品 | 国产伦精品一区二区三区免费迷| 夜夜嗨av一区二区三区网页| 久久久不卡影院| 欧美精品日韩精品| 99国产一区二区三精品乱码| 精品在线播放午夜| 亚洲午夜电影网| 中文一区一区三区高中清不卡| 欧美一级高清片| 日本道免费精品一区二区三区| 国产激情一区二区三区桃花岛亚洲| 亚洲第一福利一区| 日韩美女啊v在线免费观看| 久久综合久久综合亚洲| 欧美日韩国产三级| 91小视频免费看| 国产凹凸在线观看一区二区| 奇米亚洲午夜久久精品| 亚洲电影视频在线| 最新高清无码专区| 欧美国产一区在线| 久久亚洲精品国产精品紫薇| 欧美一区二区三区白人| 91原创在线视频| 成人黄色电影在线| 国产福利91精品| 国产呦萝稀缺另类资源| 麻豆精品在线观看| 日韩vs国产vs欧美| 午夜av电影一区| 亚洲国产成人av好男人在线观看| 亚洲卡通动漫在线| 亚洲欧美视频在线观看视频| 国产精品二区一区二区aⅴ污介绍| 久久婷婷成人综合色| 精品久久久久久久久久久久包黑料 | 一本到三区不卡视频| 国产美女av一区二区三区| 久久国产精品色| 免费观看91视频大全| 日韩精品高清不卡| 亚洲国产视频一区| 一区二区国产视频| 一区二区三区鲁丝不卡| 亚洲卡通欧美制服中文| 亚洲精品第一国产综合野| 一区二区三区在线免费播放| 亚洲激情一二三区|