【浙江專用】2024屆高考英語一輪復習課時作業(yè)必修4Unit 3《A taste of English humour》

            雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

            【浙江專用】2024屆高考英語一輪復習課時作業(yè)必修4Unit 3《A taste of English humour》

              課時作業(yè)(十八) [必修4 Unit 3 A taste of English humour](限時:35分鐘)

            ?? ?、?單項填空,we found him________,with his eyes________seated; fixing

              B.sitting; fixingbeing fixed

              D.sitting; fixed,________contented

              3.Scientists are convinced________the positive effect of laughter ________physical and mental health.

              A.of; at

              B.by; in

              C.of; on

              D.on; atIt is a great concern that the school is now ________for experienced teachers.

              A.badly in need

              B.badly off

              C.better off

              D.struggling

              5.Our teacher looked here and there on our playground________looking for something.

              A.even though

              B.even if

              C.a(chǎn)s if

              D.only if

              6.Several villages were________from the outside world,for all roads to those villages were destroyed.________ it?

              A.had directed

              B.has directed

              C.directed

              D.directs________.

              A.regularly

              B.constantly

              C.occasionally

              D.frequently

              9.[2024·山東卷] He smiled politely

              ________ Mary apologized for her drunken friends.10.As a film star she was a success,but as a wife she was ________,so their marriage ended in________/

              B./; a

              C.a(chǎn); a

              D.a(chǎn); /,Moore ________ will it take ________ the authorities of the need to test these drugs?

              A.convincing

              B.to be convinced

              C.being convinced

              D.to convince

              13.Cathy kept the children ________ with stories,songs and drama all day long.The children thoroughly enjoyed themselves.________ your friend so easily?

              —She is the kind of person who ________ in a crowd.

              A.pick out; stands out

              B.make out; stands forstands by

              D.bring out; stands aside,can I go to the cinema?________ a quiet night in front of the TV.

              A.will have

              B.have

              C.had

              D.have had

              Ⅱ.[2024·浙江教育考] 完形填空so we decided to start an adventure. We quit our __16__, said goodbye to friends and family, and went to live in Switzerland. __17__ in the small town of Aadorf, we enrolled (注冊) our daughters, who were 15 and 11 at the time, in the__18__and__19__they had no German or local Swiss dialect, we knew their path would be__20__. But after only a few months, the girls were doing really well, and making every__21__to suit the Swiss way of life. __22__, the local newspaper__23__he half-page article, complete__24__photo, appeared in the newspaper, the girls were delighted. But__25__followed next still has us shaking our heads in__26__.

              A teacher from the school showed the article to a friend, who sent the article to friends of his, a Swiss family who__27__to be nearing the end of their 12璵onth stay in New Zealand. When they read how we missed feijoas梐 fruito __28__in Switzerland—they cast their eyes out the window

              (后續(xù)內(nèi)容,請見下頁。)A.foreign

              B.local

              D.hardA.read

              B.sold

              C.made

              D.ranit

              26.A.excitement

              B.a(chǎn)mazement

              C.a(chǎn)greement

              D.embarrassment

              27.A.happened

              B.expected

              C.intended

              D.decided

              28.A.expensive

              B.popular__29__the huge feijoa tree loaded with fruit. So they picked two kilograms of feijoas and brought them back with them to Switzerland—__30__for us. They gave the fruit to their friend, who then drove two hours to__31__deliver the precious load to us.

              When we opened the front door__32__that day, a big bag of feijoas were sitting there. We had no__33__how it got there. A note left inside the bag__34__us to start to solve the mystery. It was from the family, wishing us all the best and happy__35__.

              29.A.against

              B.of

              C.down

              D.a(chǎn)t

              30.A.especially

              B.really

              C.mostly

              D.certainly

              31.A.sincerely

              B.carefully

              C.purposefully

              D.secretly

              32.A.soon

              B.a(chǎn)fterwards33.A.idea

              B.concept

              C.feeling

              D.sensehelped

              D.taught[2024·諸暨] 閱讀理解alked by, some ignoring them on purpose and others too caught up in their own cares to even notice their existence. Every so often, a kind-hearted woman or a small child would drop a few coins in the hats which lay in front of them on the icy sidewalk. Some people, feeling particularly generous, would even pull out a bill or two from their wallets and drop them into the beggars' hats and then continued their walking.

              Today was not a bad day for begging. The men were able to collect enough for a decent meal at the coffee shop down the street and a few candles to light up their shelter in the alley behind the train station. As the crowd began to die down, they started to pack up their bundles and head for their evening shelter.

              Just as they were getting ready to leave the street corner, they noticed a man walking toward them. He was obviously a wealthy man—they could tell that from the finely tailored business suit he was wearing and the gold watch chain that adorned(裝飾) his left pocket.

              The first beggar looked at the second and whispered with excitement, “He's coming our way!”but they couldn't help gazing up with anticipation as he reached into his pocket and took something out.

              揟hunk?was the only sound they heard as what looked like a piece of hard candy,

              awrapped doubly in tissue paper hit each of their waiting hats. The rich man turned and continued on his way, not making a backward glance.

              揌ow insulting !” said the first beggar, as soon as the rich man was out of sight. “He could have easily left us a few coins or a spare bill, but he played a joke on us with a piece of rock candy.”ren? There's no way we can even eat this—we have no teeth.”

              The beggar picked up the object with the very tips of his fingers and threw it into the gutter. He watched as it floated a few yards in the stream of muddy water and disappeared into the drain at the end of the street. Then, he gathered up his things and walked away.

              The second beggar looked down at the_morsel_in_his_hat,_then at his departing friend. His first impulse was to toss the donation in the trash can under the street light. But his second thought made him change his mind.

              “I haven't had anything like this for ages,” he thought. “I can't chew it, but I can suck on it for a while, and the sugary juices will stay in my mouth for a long time. How nice of that man to offer me something so sweet.”then paused as his hands touched the white tissue paper inside. “Maybe I should save it for another time,” he thought. “It won't spoil, and I could eat it later when I'm really hungry.”oment, then he said aloud, “He wanted me to have it anyway. I might as well enjoy it now.”

              With that, he unfolded the white tissue paper, but to his surprise, there was no hard rock candy inside. Instead, into his fingers fell a shiny white pearl worth thousands of dollars.

              36.The first paragraph serves as a(n) ________.

              A.explanation

              B.introduction

              C.comment

              D.background

              37.The two beggars started to leave the street corner when ________.

              A.darkness fell

              B.they felt too cold

              C.few people passed by

              D.the wind began to blow hard

              38.The two beggars thought the man was rich from ________.

              A.his way of walking

              B.his appearance

              C.the jewellery he wore

              D.the shiny shoes

              39.What did the first beggar think of the rich man?

              A.He was too mean.

              B.He was very kind and warm-hearted.

              C.He treated them as children.

              D.He looked down upon the poor.

              40.The underlined words “the morsel in his hat” probably refer to ________.

              A.the food the second beggar left over

              B.the coins the second beggar collected

              C.the rock candy the rich man gave the second beggar

              D.the donation from the rich man

              41.What can we learn from the story?

              A.He that can have patience can have what he will.

              B.Patience is the best remedy for every trouble.

              C.He who laughs last laughs best.

              D.Every dog has its day.

              課時作業(yè)(十八).1.D 考查非謂語動詞。第一空用seated或sitting作賓補,第二空處是with的復合結(jié)構(gòu),由fix one's eyes on sth 可知應用過去分詞fixed?!】疾樾稳菰~作狀語。be content to對……感到滿意。contented為形容詞作定語,意為“滿意的”。句意:我們靜靜地坐著,能在一起感到很滿足。 考查介詞用法。convince sb of sth使某人相信某事。介詞on可表示“在……方面”。句意:科學家們相信大笑對于人的身心健康有積極的作用。 考查短語辨析。A項應為badly in need of sth(非常需要某物);B項意為“缺乏”;C項意為“較好的;較為寬裕的”;D項意為“拼搏;掙扎”。句意:這所學校嚴重缺乏有教學經(jīng)驗的教師,這引起了很大的關注。 根據(jù)前面的looked here and there判斷,我們的老師“好像”在找東西,所以as if?!】疾閯釉~短語辨析。A項意為“切開;切碎”;B項意為“切掉;刪去”;C項意為“切斷;隔絕”;D項意為“抄近路”。句意:由于通往村里的道路都被毀掉了,所以有幾個村莊被與外界隔絕開來?!】疾閯釉~的時態(tài)。電影《國王的演講》已經(jīng)上映,故用一般過去時。 考查副詞辨析。occasionally 偶爾; regularly 定期地; constantly 不斷地,經(jīng)常地 frequently 頻繁地,經(jīng)常地。句意:這臺機器用了好多年了,難怪(它)偶爾運轉(zhuǎn)不良?!】疾闀r間狀語從句。這里smile和apologize同時進行,as意為:當……的時候。句意:當瑪麗為她喝醉的朋友道歉時,他禮貌地微笑著?!ailure表示“失敗的人或事”時,是可數(shù)名詞;表示“失敗”時,是不可數(shù)名詞。第一空指“失敗者”,所以用a;第二空指“以失敗告終”,所以不加冠詞?!∮蓇p to now可知,此句應該使用現(xiàn)在完成時態(tài)?!”揪淇疾镮t takes(sb)sth(to do sth)。原句轉(zhuǎn)換成陳述句語序為:It will take…deaths to convince the authorities of the need to test these drugs.?!〈颂幙疾椤発eep+賓語+賓語補足語”的結(jié)構(gòu)。the children與entertain之間為邏輯上的動賓關系,所以要用過去分詞作賓語補足語?!】疾閯釉~短語辨析。句意:——你是怎樣這么容易就認出你的朋友的?——她是那種就算是在人群中也很顯眼的女孩。pick out選出,揀出,辨認出;stand out引人注目,脫穎而出;stand for代表,象征;take out取出,帶……出去;stand by站在……一邊,袖手旁觀,支持;stand aside站開?!】疾樘摂M語氣。would rather后通常接不用that引導的從句,從句用過去式,但不表示“過去”,而表示“現(xiàn)在”或“將來”。背井離鄉(xiāng),何人能解鄉(xiāng)愁苦。作者一家在瑞士開始了新的生活。如何融入當?shù)氐纳??文章中我們發(fā)現(xiàn),雖在他鄉(xiāng),但人們之間的鄉(xiāng)鄰情讓我們無比感激。 從上下文知,我們開始在瑞士的生活,我們離開了朋友和家人,所以應該是放棄了工作,所以選jobs。 從上下文知,我們定居在了一個叫做Aadorf的小鎮(zhèn)上C項。 我們把女兒們安置在了當?shù)氐?local)學校中。 從句意知,由于(as)“我”女兒她們不懂德語和瑞士方言,所以她們的道路相對會比較艱難(hard)。 參考上題解析。 根據(jù)語意知,這是make an effort的固定詞組,表示“努力做某事”,選B項?!∵@里是固定詞組,in response表示“作為對……的回應,反映……”,選C項?!‘?shù)氐膱蠹垖λ齻冏隽藞蟮?,所以用make a story。 當附有照片、占半頁報紙版面的文章刊登的時候,孩子們很高興。所以用with介詞,表示“伴隨,附有……”。 這里是what引導的主語從句,表示“……的東西”,選A項?!∥覀兏械椒浅3泽@,用in amazement搭配,選B項?!「鶕?jù)上下文知,一個瑞士家庭碰巧(happen)住在新西蘭,即將住滿一年,選A項。 根據(jù)語意知,這種水果在瑞士并不非常有名,所以用unknown。 這里表示“朝……方向看”,所以用介詞at。  根據(jù)上下文知,他們摘了兩公斤的費約果,專門(especially)給我們送過來?!南挛腤hen we opened the front door知,他們是偷偷地送來的,所以用secretly。 語意表示“第二天晚些時候,我們打開門發(fā)現(xiàn)了這些水果”,所以用later that day?!∥覀儾恢肋@些水果是怎么來的,所以用have no idea表示“不知道”,選A項?!〉锩娓郊拥囊粡堊謼l幫助(help)我們知help。 從上下文知,他們希望我們能好好地享受這些水果,所以用eating。本文告訴我們這樣一個故事,兩個乞丐等人施舍,碰到一個看起來派頭十足的年輕富翁,本以為會得到很大的恩施,但到頭來發(fā)現(xiàn)那個人非常吝嗇,但故事的結(jié)尾呢?那顆白色的價值千金的珍珠告訴了我們答案。 推理判斷題。從文章第一段知,這是整個故事的開頭和鋪墊,主要為了引出下面的故事,所以起到背景介紹的作用,所以答D項?!〖毠?jié)理解題。根據(jù)文章第二段As the crowd began to die down, they started to pack up their bundles and head for their evening shelter.和第三段Just as they were getting ready to leave the street corner介紹知,當人群減少的時候,他們正要離開街角了,所以選C項?!〖毠?jié)理解題。根據(jù)文章第三段He was obviously a wealthy man—they could tell that from the finely tailored business suit he was wearing and the gold watch chain that adorned his left pocket.可知,從外在的相貌和穿著,他們發(fā)現(xiàn)這是一個富人,所以選B項?!〖毠?jié)理解題。從文章中對話“How insulting!” said the first beggar, as soon as the rich man was out of sight. “He could have easily left us a few coins or a spare bill, but he played a joke on us with a piece of rock candy.”可知,第一個乞丐認為這個富人很小氣,答案選A項。 詞義猜測題。從文章中The second beggar looked down at the morsel in his hat, then at his departing friend. His first impulse was to toss the donation in the trash can under the street light.可知,the morsel in his hat就是指代下文的donation, 所以答案選D項?!≈髦即笠忸}。從全文知,作者通過這個故A項。

              課時作業(yè)(十八) [必修4 Unit 3 A taste of English humour](限時:35分鐘)

            ??  Ⅰ.單項填空,we found him________,with his eyes________seated; fixing

              B.sitting; fixingbeing fixed

              D.sitting; fixed,________contented

              3.Scientists are convinced________the positive effect of laughter ________physical and mental health.

              A.of; at

              B.by; in

              C.of; on

              D.on; atIt is a great concern that the school is now ________for experienced teachers.

              A.badly in need

              B.badly off

              C.better off

              D.struggling

              5.Our teacher looked here and there on our playground________looking for something.

              A.even though

              B.even if

              C.a(chǎn)s if

              D.only if

              6.Several villages were________from the outside world,for all roads to those villages were destroyed.________ it?

              A.had directed

              B.has directed

              C.directed

              D.directs________.

              A.regularly

              B.constantly

              C.occasionally

              D.frequently

              9.[2024·山東卷] He smiled politely

              ________ Mary apologized for her drunken friends.10.As a film star she was a success,but as a wife she was ________,so their marriage ended in________/

              B./; a

              C.a(chǎn); a

              D.a(chǎn); /,Moore ________ will it take ________ the authorities of the need to test these drugs?

              A.convincing

              B.to be convinced

              C.being convinced

              D.to convince

              13.Cathy kept the children ________ with stories,songs and drama all day long.The children thoroughly enjoyed themselves.________ your friend so easily?

              —She is the kind of person who ________ in a crowd.

              A.pick out; stands out

              B.make out; stands forstands by

              D.bring out; stands aside,can I go to the cinema?________ a quiet night in front of the TV.

              A.will have

              B.have

              C.had

              D.have had

             ?、?[2024·浙江教育考] 完形填空so we decided to start an adventure. We quit our __16__, said goodbye to friends and family, and went to live in Switzerland. __17__ in the small town of Aadorf, we enrolled (注冊) our daughters, who were 15 and 11 at the time, in the__18__and__19__they had no German or local Swiss dialect, we knew their path would be__20__. But after only a few months, the girls were doing really well, and making every__21__to suit the Swiss way of life. __22__, the local newspaper__23__he half-page article, complete__24__photo, appeared in the newspaper, the girls were delighted. But__25__followed next still has us shaking our heads in__26__.

              A teacher from the school showed the article to a friend, who sent the article to friends of his, a Swiss family who__27__to be nearing the end of their 12璵onth stay in New Zealand. When they read how we missed feijoas梐 fruito __28__in Switzerland—they cast their eyes out the window

              (后續(xù)內(nèi)容,請見下頁。)A.foreign

              B.local

              D.hardA.read

              B.sold

              C.made

              D.ranit

              26.A.excitement

              B.a(chǎn)mazement

              C.a(chǎn)greement

              D.embarrassment

              27.A.happened

              B.expected

              C.intended

              D.decided

              28.A.expensive

              B.popular__29__the huge feijoa tree loaded with fruit. So they picked two kilograms of feijoas and brought them back with them to Switzerland—__30__for us. They gave the fruit to their friend, who then drove two hours to__31__deliver the precious load to us.

              When we opened the front door__32__that day, a big bag of feijoas were sitting there. We had no__33__how it got there. A note left inside the bag__34__us to start to solve the mystery. It was from the family, wishing us all the best and happy__35__.

              29.A.against

              B.of

              C.down

              D.a(chǎn)t

              30.A.especially

              B.really

              C.mostly

              D.certainly

              31.A.sincerely

              B.carefully

              C.purposefully

              D.secretly

              32.A.soon

              B.a(chǎn)fterwards33.A.idea

              B.concept

              C.feeling

              D.sensehelped

              D.taught[2024·諸暨] 閱讀理解alked by, some ignoring them on purpose and others too caught up in their own cares to even notice their existence. Every so often, a kind-hearted woman or a small child would drop a few coins in the hats which lay in front of them on the icy sidewalk. Some people, feeling particularly generous, would even pull out a bill or two from their wallets and drop them into the beggars' hats and then continued their walking.

              Today was not a bad day for begging. The men were able to collect enough for a decent meal at the coffee shop down the street and a few candles to light up their shelter in the alley behind the train station. As the crowd began to die down, they started to pack up their bundles and head for their evening shelter.

              Just as they were getting ready to leave the street corner, they noticed a man walking toward them. He was obviously a wealthy man—they could tell that from the finely tailored business suit he was wearing and the gold watch chain that adorned(裝飾) his left pocket.

              The first beggar looked at the second and whispered with excitement, “He's coming our way!”but they couldn't help gazing up with anticipation as he reached into his pocket and took something out.

              揟hunk?was the only sound they heard as what looked like a piece of hard candy,

              awrapped doubly in tissue paper hit each of their waiting hats. The rich man turned and continued on his way, not making a backward glance.

              揌ow insulting !” said the first beggar, as soon as the rich man was out of sight. “He could have easily left us a few coins or a spare bill, but he played a joke on us with a piece of rock candy.”ren? There's no way we can even eat this—we have no teeth.”

              The beggar picked up the object with the very tips of his fingers and threw it into the gutter. He watched as it floated a few yards in the stream of muddy water and disappeared into the drain at the end of the street. Then, he gathered up his things and walked away.

              The second beggar looked down at the_morsel_in_his_hat,_then at his departing friend. His first impulse was to toss the donation in the trash can under the street light. But his second thought made him change his mind.

              “I haven't had anything like this for ages,” he thought. “I can't chew it, but I can suck on it for a while, and the sugary juices will stay in my mouth for a long time. How nice of that man to offer me something so sweet.”then paused as his hands touched the white tissue paper inside. “Maybe I should save it for another time,” he thought. “It won't spoil, and I could eat it later when I'm really hungry.”oment, then he said aloud, “He wanted me to have it anyway. I might as well enjoy it now.”

              With that, he unfolded the white tissue paper, but to his surprise, there was no hard rock candy inside. Instead, into his fingers fell a shiny white pearl worth thousands of dollars.

              36.The first paragraph serves as a(n) ________.

              A.explanation

              B.introduction

              C.comment

              D.background

              37.The two beggars started to leave the street corner when ________.

              A.darkness fell

              B.they felt too cold

              C.few people passed by

              D.the wind began to blow hard

              38.The two beggars thought the man was rich from ________.

              A.his way of walking

              B.his appearance

              C.the jewellery he wore

              D.the shiny shoes

              39.What did the first beggar think of the rich man?

              A.He was too mean.

              B.He was very kind and warm-hearted.

              C.He treated them as children.

              D.He looked down upon the poor.

              40.The underlined words “the morsel in his hat” probably refer to ________.

              A.the food the second beggar left over

              B.the coins the second beggar collected

              C.the rock candy the rich man gave the second beggar

              D.the donation from the rich man

              41.What can we learn from the story?

              A.He that can have patience can have what he will.

              B.Patience is the best remedy for every trouble.

              C.He who laughs last laughs best.

              D.Every dog has its day.

              課時作業(yè)(十八).1.D 考查非謂語動詞。第一空用seated或sitting作賓補,第二空處是with的復合結(jié)構(gòu),由fix one's eyes on sth 可知應用過去分詞fixed。 考查形容詞作狀語。be content to對……感到滿意。contented為形容詞作定語,意為“滿意的”。句意:我們靜靜地坐著,能在一起感到很滿足。 考查介詞用法。convince sb of sth使某人相信某事。介詞on可表示“在……方面”。句意:科學家們相信大笑對于人的身心健康有積極的作用。 考查短語辨析。A項應為badly in need of sth(非常需要某物);B項意為“缺乏”;C項意為“較好的;較為寬裕的”;D項意為“拼搏;掙扎”。句意:這所學校嚴重缺乏有教學經(jīng)驗的教師,這引起了很大的關注?!「鶕?jù)前面的looked here and there判斷,我們的老師“好像”在找東西,所以as if?!】疾閯釉~短語辨析。A項意為“切開;切碎”;B項意為“切掉;刪去”;C項意為“切斷;隔絕”;D項意為“抄近路”。句意:由于通往村里的道路都被毀掉了,所以有幾個村莊被與外界隔絕開來。 考查動詞的時態(tài)。電影《國王的演講》已經(jīng)上映,故用一般過去時。 考查副詞辨析。occasionally 偶爾; regularly 定期地; constantly 不斷地,經(jīng)常地 frequently 頻繁地,經(jīng)常地。句意:這臺機器用了好多年了,難怪(它)偶爾運轉(zhuǎn)不良?!】疾闀r間狀語從句。這里smile和apologize同時進行,as意為:當……的時候。句意:當瑪麗為她喝醉的朋友道歉時,他禮貌地微笑著。 failure表示“失敗的人或事”時,是可數(shù)名詞;表示“失敗”時,是不可數(shù)名詞。第一空指“失敗者”,所以用a;第二空指“以失敗告終”,所以不加冠詞?!∮蓇p to now可知,此句應該使用現(xiàn)在完成時態(tài)?!”揪淇疾镮t takes(sb)sth(to do sth)。原句轉(zhuǎn)換成陳述句語序為:It will take…deaths to convince the authorities of the need to test these drugs.。 此處考查“keep+賓語+賓語補足語”的結(jié)構(gòu)。the children與entertain之間為邏輯上的動賓關系,所以要用過去分詞作賓語補足語?!】疾閯釉~短語辨析。句意:——你是怎樣這么容易就認出你的朋友的?——她是那種就算是在人群中也很顯眼的女孩。pick out選出,揀出,辨認出;stand out引人注目,脫穎而出;stand for代表,象征;take out取出,帶……出去;stand by站在……一邊,袖手旁觀,支持;stand aside站開?!】疾樘摂M語氣。would rather后通常接不用that引導的從句,從句用過去式,但不表示“過去”,而表示“現(xiàn)在”或“將來”。背井離鄉(xiāng),何人能解鄉(xiāng)愁苦。作者一家在瑞士開始了新的生活。如何融入當?shù)氐纳??文章中我們發(fā)現(xiàn),雖在他鄉(xiāng),但人們之間的鄉(xiāng)鄰情讓我們無比感激。 從上下文知,我們開始在瑞士的生活,我們離開了朋友和家人,所以應該是放棄了工作,所以選jobs。 從上下文知,我們定居在了一個叫做Aadorf的小鎮(zhèn)上C項?!∥覀儼雅畠簜儼仓迷诹水?shù)氐?local)學校中?!木湟庵捎?as)“我”女兒她們不懂德語和瑞士方言,所以她們的道路相對會比較艱難(hard)?!⒖忌项}解析?!「鶕?jù)語意知,這是make an effort的固定詞組,表示“努力做某事”,選B項?!∵@里是固定詞組,in response表示“作為對……的回應,反映……”,選C項?!‘?shù)氐膱蠹垖λ齻冏隽藞蟮?,所以用make a story?!‘敻接姓掌?、占半頁報紙版面的文章刊登的時候,孩子們很高興。所以用with介詞,表示“伴隨,附有……”。 這里是what引導的主語從句,表示“……的東西”,選A項。 我們感到非常吃驚,用in amazement搭配,選B項?!「鶕?jù)上下文知,一個瑞士家庭碰巧(happen)住在新西蘭,即將住滿一年,選A項。 根據(jù)語意知,這種水果在瑞士并不非常有名,所以用unknown。 這里表示“朝……方向看”,所以用介詞at。  根據(jù)上下文知,他們摘了兩公斤的費約果,專門(especially)給我們送過來?!南挛腤hen we opened the front door知,他們是偷偷地送來的,所以用secretly。 語意表示“第二天晚些時候,我們打開門發(fā)現(xiàn)了這些水果”,所以用later that day?!∥覀儾恢肋@些水果是怎么來的,所以用have no idea表示“不知道”,選A項?!〉锩娓郊拥囊粡堊謼l幫助(help)我們知help?!纳舷挛闹?,他們希望我們能好好地享受這些水果,所以用eating。本文告訴我們這樣一個故事,兩個乞丐等人施舍,碰到一個看起來派頭十足的年輕富翁,本以為會得到很大的恩施,但到頭來發(fā)現(xiàn)那個人非常吝嗇,但故事的結(jié)尾呢?那顆白色的價值千金的珍珠告訴了我們答案。 推理判斷題。從文章第一段知,這是整個故事的開頭和鋪墊,主要為了引出下面的故事,所以起到背景介紹的作用,所以答D項。 細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段As the crowd began to die down, they started to pack up their bundles and head for their evening shelter.和第三段Just as they were getting ready to leave the street corner介紹知,當人群減少的時候,他們正要離開街角了,所以選C項?!〖毠?jié)理解題。根據(jù)文章第三段He was obviously a wealthy man—they could tell that from the finely tailored business suit he was wearing and the gold watch chain that adorned his left pocket.可知,從外在的相貌和穿著,他們發(fā)現(xiàn)這是一個富人,所以選B項。 細節(jié)理解題。從文章中對話“How insulting!” said the first beggar, as soon as the rich man was out of sight. “He could have easily left us a few coins or a spare bill, but he played a joke on us with a piece of rock candy.”可知,第一個乞丐認為這個富人很小氣,答案選A項?!≡~義猜測題。從文章中The second beggar looked down at the morsel in his hat, then at his departing friend. His first impulse was to toss the donation in the trash can under the street light.可知,the morsel in his hat就是指代下文的donation, 所以答案選D項。 主旨大意題。從全文知,作者通過這個故A項。

            信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
            主站蜘蛛池模板: 天美传媒一区二区三区| 最新中文字幕一区二区乱码| 一区二区三区观看免费中文视频在线播放 | 国产裸体舞一区二区三区| 亚洲综合色自拍一区| 国产成人精品一区二三区熟女| 中文字幕AV一区中文字幕天堂 | 国产婷婷色一区二区三区| 综合激情区视频一区视频二区| 亚洲国产一区二区三区在线观看| 国精品无码一区二区三区在线| 国产精品成人国产乱一区| 国产免费私拍一区二区三区| 国产一区二区在线观看| 日本在线视频一区二区| 中文字幕在线一区二区在线 | 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 无码精品蜜桃一区二区三区WW | 中文乱码人妻系列一区二区| 精品国产一区二区三区色欲| 亚洲国产情侣一区二区三区| tom影院亚洲国产一区二区| 文中字幕一区二区三区视频播放| 国产探花在线精品一区二区| 夜夜添无码试看一区二区三区| 夜夜添无码试看一区二区三区 | 91久久精品一区二区| 日本内射精品一区二区视频| 精品日韩亚洲AV无码一区二区三区| 亚洲AV无码一区二区二三区软件| 亚洲爆乳精品无码一区二区三区| 无码人妻精品一区二区三| 末成年女A∨片一区二区| 99久久精品午夜一区二区| 亚洲一本一道一区二区三区| 国产精品一区二区久久沈樵| 亚洲片一区二区三区| 国产成人AV一区二区三区无码| 麻豆文化传媒精品一区二区| 国语对白一区二区三区| 亚洲熟女乱综合一区二区|